InMotion tárhely vs HostGator

Fej-fej mellett InMotion Hosting és HostGator összehasonlítás olyan kritikus webtárhely-szolgáltatásokkal kapcsolatban, mint a teljesítmény, az árak, az ellenérvek és a hátrányok, és még sok más – annak érdekében, hogy megválaszthassa, melyik webes tárhelyszolgáltatás közül regisztrálnia kell.


Összesített pontszám

InMotion tárhely

Összesített pontszám

HostGator

InMotion tárhely nyeri az összehasonlítást e két web hosting cég között, első osztályú funkcióiknak, biztonságának és sebességének köszönhetően. Tudjon meg többet a HostGator vs InMotion Hosting szolgáltatásról az alábbi összehasonlító táblázatban:

csúsztassa jobbra

InMotion tárhely

HostGator

Ról ről:Az InMotion Hosting páratlan funkciókkal rendelkezik, mint például az üzemidő és az oldalsebesség, kiváló ügyfélszolgálattal és hihetetlen 90 napos pénz-visszafizetési garanciával..A HostGator az EIG tárhelyszolgáltatások csoportjába tartozik, amely olcsó tárhely-terveket és a Weebly weboldalkészítő ingyenes használatát kínálja, amely lehetővé teszi a webhely egyszerű felépítését.
Alapították:20012002
BBB értékelés:A+A+
Cím:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 900455005 Mitchelldale Suite # 100 Houston, Texas
Telefonszám:(888) 321 4678(866) 964-2867
Email cím:[Email protected]Nem felsorolt
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, csevegés, jegyTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy
Adatközpont / szerver helye:Los Angeles, Kalifornia és Ashburn, VirginiaProvo, Utah & Houston, Texas
Havi ár:Kezdve 3,49 dollárt havontaKezdve 2,75 dollárt havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen
Korlátlan adattárolás:IgenIgen
Korlátlan e-mail:IgenIgen
Több host domain:IgenIgen
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:90 nap45 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Félvezető meghajtók (SSD). Ingyenes adatok helyreállítása négyhavonta egyszer. Ingyenes weboldalátutalások. Biztonságos alkalmazás visszatérítés. Akár 100 USD Google Adwords-jóváírás. Prémium webhelykészítő.100 USD Google Adwords-jóváírás. Basekit Site Builder. 4500 használható websablon. Plusz többet tölt be.
A jó: Rendkívül egyszerű migrációk: Az InMotion Hosting dicséretet kapott ingyenes, leállás nélküli webhely és domain migrációért.
Teljes funkcionalitású menedzselt tárhely: Az InMotion Hosting alapvető fontosságú elemeket, például a cPanel / WHMCS-t, a biztonsági funkciókat, az adatmentéseket és a szerverkezelési szolgáltatásokat tartalmazza ingyenesen.
Félelmetes ügyfélszolgálat: Az InMotion Hosting nagyszerű eredményeket képvisel az ügyfélszolgálat terén, tehát tudod, hogy jó kezekben vagy.
Nagy garanciák: Az InMotion Hosting a tervektől függően legalább 99,9% rendelkezésre állás és 90 vagy 30 napos visszatérítési időtartamot garantál Önnek..
Megfizethető tervek: A HostGator pontosan azt igényli, amire szüksége van, ha szűk költségvetése van.
Korlátlan lemezterület és sávszélesség: A HostGator nem tesz korlátot a tárhelyére vagy a havi forgalomra, így webhelyének helyet fog keresni.
Windows tárhelybeállítások: A HostGator személyes és vállalati szintű tárhelyi terveket is szállít, amelyek a Windows operációs rendszert használják, és támogatják az ASP.NET webhelyet.
Erőteljes munkaidő és pénz-visszatérítési garanciák: A HostGator legalább 99,9% rendelkezésre állást és teljes 45 napot biztosít Önnek arra, hogy szükség esetén visszatérítést igényeljen..
A rossz: Hosszú szerződéses feltételek: Az InMotion Hosting számos terve legalább 12 hónapos előrefizetést igényel.
Nincs Windows tárhely: Az InMotion Hosting kizárólag Linux operációs rendszereket használ.
Ügyfélszolgálati problémák: Mindig örökre volt szükség, hogy a HostGator válaszoljon az élő csevegés közben, és akkor is csak közepes megoldásokat kaptunk..
Rossz forgalmi tüskere adott válaszok: A HostGator hírhedt, mert panaszt tartalmazó e-maileket küld, vagy a felhasználókat más szerverállványra köti át, amikor a felhasználók forgalmat tapasztalnak..
Összefoglaló:Az InMotio Hosting (itt olvasható) a gyorsított teljesítmény érdekében az úgynevezett Max Speed ​​Zónát használja. Az adatok helyreállítása a biztonsági másolatból négyhavonta egyszer teljesen ingyenes. A felhasználók emellett külön fiókkezelő panelt kapnak a fiókkal és a számlázással kapcsolatos kérdésekről. A felhasználók számára az élő csevegés támogatása gyors a válaszok szempontjából. A felhasználók biztonságos távoli kiszolgáló-hozzáféréssel is rendelkeznek a parancssoron vagy az SSH-n keresztül. Van egy lenyűgöző 90 napos pénz-visszafizetési garancia is.A HostGator (áttekintés) elfogadható áron nyújt domain név regisztrációt, webtárhelyet, webdesignot és weboldalkészítő eszközöket. Az ügyfelek elégedettségét napi 24 órás támogatás és egy 45 napos garancia garantálja. További lenyűgöző funkciók a 99,9% üzemidő és a zöld energia (környezettudatos). Ez egy nagyszerű web hosting szolgáltatás a blogolók, a Joomla, a WordPress és az összes kapcsolódó rés számára.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map