InMotion tárhely vs GoDaddy

Head-to-head InMotion tárhely és GoDaddy összehasonlítás olyan kritikus webtárhely-szolgáltatásokkal kapcsolatban, mint a teljesítmény, az árak, az ellenérvek és a hátrányok, és még sok más – annak érdekében, hogy megválaszthassa, melyik webes tárhelyszolgáltatás közül regisztrálnia kell.


Összesített pontszám

InMotion tárhely

Összesített pontszám

Hajrá apu

csúsztassa jobbra

InMotion tárhely

Hajrá apu

Ról ről:Az InMotion Hosting páratlan funkciókkal rendelkezik, mint például az üzemidő és az oldalsebesség, kiváló ügyfélszolgálattal és hihetetlen 90 napos pénz-visszafizetési garanciával..A GoDaddy a közelmúltban volt a médiában, különösen a TV-hirdetésekben és a nyomtatott médiában. Tartalmaz domainneveket, valamint felhasználóbarát webtárhelyet, valamint kedvező árú terveket és lenyűgöző rendelkezésre állást.
Alapították:20011997
BBB értékelés:A+A+
Cím:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 9004514455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonszám:(888) 321 4678(480) 505-8877
Email cím:[Email protected]Nem felsorolt
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, csevegés, jegyTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy, edzés
Adatközpont / szerver helye:Los Angeles, Kalifornia és Ashburn, VirginiaPhoenix, Arizona
Havi ár:Kezdve 3,49 dollárt havontaKezdve 4,99 USD havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan adattárolás:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan e-mail:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Több host domain:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:90 nap30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Félvezető meghajtók (SSD). Ingyenes adatok helyreállítása négyhavonta egyszer. Ingyenes weboldalátutalások. Biztonságos alkalmazás visszatérítés. Akár 100 USD Google Adwords-jóváírás. Prémium webhelykészítő.Prémium DNS-kezelő eszköz (csak Ultimate Plan). Kettős feldolgozási teljesítmény és memória (csak az Ultimate Plan). A DudaMobile automatikusan konvertálja az Ön webhelyét mobilra (minden terv, kivéve a Gazdaságot). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Webhely-gyorsító (csak az Ultimate Plan). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Malware Scanner (csak az Ultimate Plan).
A jó: Rendkívül egyszerű migrációk: Az InMotion Hosting dicséretet kapott ingyenes, leállás nélküli webhely és domain migrációért.
Teljes funkcionalitású menedzselt tárhely: Az InMotion Hosting alapvető fontosságú elemeket, például a cPanel / WHMCS-t, a biztonsági funkciókat, az adatmentéseket és a szerverkezelési szolgáltatásokat tartalmazza ingyenesen.
Félelmetes ügyfélszolgálat: Az InMotion Hosting nagyszerű eredményeket képvisel az ügyfélszolgálat terén, tehát tudod, hogy jó kezekben vagy.
Nagy garanciák: Az InMotion Hosting a tervektől függően legalább 99,9% rendelkezésre állás és 90 vagy 30 napos visszatérítési időtartamot garantál Önnek..
Nagyszerű üzemidő: Azt várhatja el, hogy egy olyan társaság, mint a GoDaddy, az egyik legjobb üzemidővel rendelkezzen az iparban, csak annyit fog adni, hogy annyira hatalmas. De még nem hallottam panaszt a GoDaddy üzemidőjével kapcsolatban. Az Uptime egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket elvár egy webtárhely-szolgáltatótól, és a GoDaddy ezt stílusosan végzi.
Linux és Windows tárhely: A GoDaddy azon ritka host szolgáltatók egyike, akik lehetőséget adnak arra, hogy a Windows, az ipari szabványú Linux operációs rendszer helyett a Windows rendszert használja. Ha rendelkezik ASP.NET weboldalakkal, ez a hely az Ön számára.
Nagyszerű technikai támogatás: Időről időre a web hosting cégek panaszokat kapnak ügyfélszolgálatukról. Legyen szó ismeretek hiányáról vagy hatalmas várakozási időkről, de a GoDaddy ezzel a varázslattal kihúzta egy nyulat kalapjából. Abszolút legjobb ügyfélszolgálatuk van.
Felhasználóbarát: A GoDaddy legnagyobb része az újabb végfelhasználók ötlete alapján épül fel. Az összes eszközük ???? newbie ???? barátságos. Személy szerint szeretem a nendecPanel-t, amelynek ezen a ponton ipari szabványnak kell lennie. Minden, amire szükségem van, kéznél van, és nincs teljesen panaszom az UX-vel kapcsolatban.
A rossz: Hosszú szerződéses feltételek: Az InMotion Hosting számos terve legalább 12 hónapos előrefizetést igényel.
Nincs Windows tárhely: Az InMotion Hosting kizárólag Linux operációs rendszereket használ.
Nem nagy érték: Hacsak nem sikerül nagyszerű promóciós üzlettel elkapnia a GoDaddy-t, kissé ideges lesz a fizetett árakon. A GoDaddy alacsonyabb szintű szolgáltatási csomagjai nem csak ugyanazt a teljesítményt érik el. De ha elkapja őket promóción, nyertes nyertes csirkevacsorán.
Az internetes áruház hiányosságai: Számomra ezen a korban az e-kereskedelemmel kapcsolatos kiegészítéseknek nem szabadnak lenniük. Meg kell kapnia az összes csengőt és sípot, mert a web hosting cég általában egyébként vesz egy darab pénzt. A GoDaddy számára hiányzik a hajó, hiányzó funkciókkal és hibákkal, amelyek minden szögben megtámadják az üzletét.
Összefoglaló:Az InMotio Hosting (itt olvasható) a gyorsított teljesítmény érdekében az úgynevezett Max Speed ​​Zónát használja. Az adatok helyreállítása a biztonsági másolatból négyhavonta egyszer teljesen ingyenes. A felhasználók emellett külön fiókkezelő panelt kapnak a fiókkal és a számlázással kapcsolatos kérdésekről. A felhasználók számára az élő csevegés támogatása gyors a válaszok szempontjából. A felhasználók biztonságos távoli kiszolgáló-hozzáféréssel is rendelkeznek a parancssoron vagy az SSH-n keresztül. Van egy lenyűgöző 90 napos pénz-visszafizetési garancia is.A web-tárhely szolgáltatásban szintén elérhető nagyszerű támogatás, valamint az 1-kattintásos alkalmazástelepítések és így tovább. Érdemes megjegyezni, hogy a domain név regisztráció és a hostolás használata egyszerű. A felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy webhelyeik készen állnak-e a mobilkészülékre, vagy választhatnak a Linux és a Windows között. A felhasználók fiókokhoz is hozzáférhetnek a Go Daddy mobilalkalmazásban, miközben maguknak a webhelyeknek a megjavítása is megkönnyíti a felhasználók számára a fiókadatok elérését. A GoDaddy alternatívákat itt találhatja meg.

{“@Context”: “http://schema.org”, “@type”: “Table”, “about”: “InMotion Hosting Vs GoDaddy”}

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map