InMotion tárhely vs DreamHost

Fej-fej mellett InMotion tárhely vs DreamHost összehasonlítás olyan kritikus webtárhely-szolgáltatásokkal kapcsolatban, mint a teljesítmény, az árak, az ellenérvek és a hátrányok, és még sok más – annak érdekében, hogy megválaszthassa, melyik webes tárhelyszolgáltatás közül regisztrálnia kell.


csúsztassa jobbra

InMotion tárhely

DreamHost

Ról ről:Az InMotion Hosting páratlan funkciókkal rendelkezik, mint például az üzemidő és az oldalsebesség, kiváló ügyfélszolgálattal és hihetetlen 90 napos pénz-visszafizetési garanciával..A DreamHost 2 évtizedes hátterű hosting szolgáltatást nyújt, elsősorban a bloggerek, a fejlesztők, a webes tervezők és az online vállalkozások rendkívül funkcionális webhelyeire összpontosítva. Nagyszerű online közösséggel és támogatással is rendelkezik.
Alapították:20011997
BBB értékelés:A+D-
Cím:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 90045Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Telefonszám:(888) 321 4678(323) 375-3831
Email cím:[Email protected]Nem felsorolt
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, csevegés, jegyÉlő támogatás, csevegés
Adatközpont / szerver helye:Los Angeles, Kalifornia és Ashburn, VirginiaIrvine, Kalifornia és Ashburn, Virginia
Havi ár:Kezdve 3,49 dollárt havontaKezdve 8,95 USD havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen
Korlátlan adattárolás:IgenIgen
Korlátlan e-mail:IgenIgen
Több host domain:IgenIgen
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelÁlomhost vezérlőpult
Szerver Uptime garancia:99,90%100,00%
Pénzvisszafizetési garancia:90 nap97 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Félvezető meghajtók (SSD). Ingyenes adatok helyreállítása négyhavonta egyszer. Ingyenes weboldalátutalások. Biztonságos alkalmazás visszatérítés. Akár 100 USD Google Adwords-jóváírás. Prémium webhelykészítő.Ingyenes domain Whois adatvédelemmel. Akár 75 USD Google Adwords-jóváírás. Ingyenes SSL tanúsítványok.
A jó: Rendkívül egyszerű migrációk: Az InMotion Hosting dicséretet kapott ingyenes, leállás nélküli webhely és domain migrációért.
Teljes körű menedzselt tárhely: Az InMotion Hosting alapvető fontosságú elemeket, például a cPanel / WHMCS-t, a biztonsági funkciókat, az adatmentéseket és a kiszolgálókezelési szolgáltatásokat tartalmazza ingyenesen.
Félelmetes ügyfélszolgálat: Az InMotion Hosting nagyszerű eredményeket képvisel az ügyfélszolgálat terén, tehát tudod, hogy jó kezekben vagy.
Nagy garanciák: Az InMotion Hosting a tervektől függően legalább 99,9% rendelkezésre állás és 90 vagy 30 napos visszatérítési időtartamot garantál Önnek..
Csodálatos Vezérlőpult: A DreamHost intuitív, ésszerű felülettel rendelkezik, amelyet öröm használni.
Kivételes ügyfélszolgálat: A DreamHost ügyfélszolgálati csoportja érzékeny, hozzáértő és mindig készen áll arra, hogy megtanítsa neked, hogy miként akadályozzák meg a kérdéseket az újbóli felbukkanás..
Széleskörű szolgáltatások: Korlátlan forrásoktól egészen az ingyenes SSL-tanúsítványokig és még sok másig, a DreamHost csomagjaihoz prémium szolgáltatásokat kínál, különféle költségek nélkül..
100% Uptime garancia: A DreamHost 100% uptime-t ígér, napi hitelgarancia garantálásával minden tapasztalt leállási órára.
Nagyvonalú visszatérítési garancia: A DreamHost 97 napot igényel a teljes visszatérítés igénylésére.
A rossz: Hosszú szerződéses feltételek: Az InMotion Hosting számos terve legalább 12 hónapos előrefizetést igényel.
Nincs Windows tárhely: Az InMotion Hosting kizárólag Linux operációs rendszereket használ.
Vannak olcsóbb lehetőségek: Sok népszerű szolgáltató kínál alacsonyabb áron hostolási terveket.
Összefoglaló:Az InMotio Hosting (itt olvasható) a gyorsított teljesítmény érdekében az úgynevezett Max Speed ​​Zónát használja. Az adatok helyreállítása a biztonsági másolatból négyhavonta egyszer teljesen ingyenes. A felhasználók emellett külön fiókkezelő panelt kapnak a fiókkal és a számlázással kapcsolatos kérdésekről. A felhasználók számára az élő csevegés támogatása gyors a válaszok szempontjából. A felhasználók biztonságos távoli kiszolgáló-hozzáféréssel is rendelkeznek a parancssoron vagy az SSH-n keresztül. Van egy lenyűgöző 90 napos pénz-visszafizetési garancia is.A DreamHost (áttekintés) magasan optimalizált WordPress tárhelyet nyújt, valamint a WordPress szakértői támogatást. Bármely plugin vagy téma felhasználható. Szintén figyelemre méltó az optimalizált WordPress-konfiguráció és az akár 100% -ot meghaladó üzemidő. A DreamHost felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal, valamint a mobil webhelyek létrehozására szolgáló DudaMobile szolgáltatással is jön. Az ügyfelek szintén értékelik a korlátlan domain tárhelyet és a 97 napos pénz-visszafizetési garanciát.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map