Kisvállalkozásként nehéz lehet megtalálni a megfelelő webtárhely-szolgáltatót. A HostPapa megkülönbözteti magát a többi internetes házigazdától kezdőbarát tárhelyével a kisvállalkozások és a kezdők számára.


Annak érdekében, hogy segítsen a megbízható tárhely-szolgáltatót kereső kisvállalkozásoknak, arra törekedtem, hogy megmutassam neked egy internetes ház bemutatóit, amelyek célja a kisvállalkozásuk sikerének elősegítése: HostPapa.

A HostPapa megfizethető árakat kínál a kezdő webhelyek és a kis üzleti vállalkozások webhely-elosztási terveiben olyan tervekkel, amelyek ingyenes domain nevet, korlátlan sávszélességet és lemezterületet, valamint ingyenes SSL-t tartalmaznak & CloudFlare CDN.

Itt megnézem a a HostPapa legfontosabb jellemzői, mi az érvek és ellenérvek vannak, és mi az tervek és árak olyanok, mint. Miután befejezte az olvasást, megtudhatja, hogy ez a megfelelő (vagy nem megfelelő) webtárhely az Ön számára.

Iratkozzon fel erre a linkre, és kapsz egy 58% kedvezmény akció – havi 3,36 USD-tól tárolja a webhelyét

Mit fog megtudni ebben a felülvizsgálatban

 1. A profik

A HostPapa áttekintésének első részében áttekintem, mi a .

 1. Hátrányok

De vannak negatívumok is. Ebben a szakaszban a következőket tárgyalom: .

 1. Tárhely-tervek & árak

Ebben a szakaszban áttekintem az egyes tervek jellemzőit és azok jellemzőit.

 1. Ajánlom a HostPapa.com oldalt?

Végül itt megmondom, ha gondolom, vagy ha jobban regisztrál egy versenytársnál.

hostpapa felülvizsgálat

A több mint tíz évvel ezelőtt létrehozott HostPapa azóta jelentős növekedést tapasztalt. És bár nem feltétlenül vannak hátrányuk, jó hírnévnek örvendenek például a környezetbarát környezetben, a kivételes ügyfélszolgálat és a kezdő vállalkozók számára tökéletes eszközkészlettel.

Tehát kezdjük el ezzel a HostPapa áttekintéssel.

HostPapa profik

Mint már említettem, a HostPapa jól tesz valamit, hogy ilyen rövid idő alatt megtapasztalja a népszerűség ilyen növekedését. Valójában azt javasolták, hogy szinte házigazdák fél millió webhely kizárólag az Egyesült Államokban és Kanadában.

Tehát, nézzük meg, mi teszi őket olyan nagyszerűvé, és miért egyesek választják őket a piacon lévő összes többi szolgáltatóhoz képest.

1. Sebesség

Minél gyorsabban tölti be webhelye, annál jobb. A kutatások kimutatták, hogy a legtöbb webhely látogató elhagyja az Ön webhelyét, ha az nem töltődik be 2 másodpercen belül vagy annál rövidebb időn belül.

A HostPapa a legújabb sebességű technológiába fektetett be annak érdekében, hogy weboldalai gyorsan betöltődjenek:

 • Félvezető meghajtók. A webhely fájljait és adatbázisait SSD merevlemezek tárolják, amelyek gyorsabbak, mint a HDD (merevlemez-meghajtók)..
 • Gyors kiszolgálók. Amikor egy webhely látogató kattint az Ön webhelyére, az internetes és az adatbázis-kiszolgálók akár 50-szer gyorsabban szolgáltatnak tartalmat.
 • Beépített gyorsítótár. A HostPapa a Cachewall alkalmazást használja, amely optimalizálja, védi és javítja a webhely válaszidejét.
 • Tartalomszolgáltatási hálózat. A HostPapa a CloudFlare táplált CDN-jével jön létre, hogy gyorsítótárazza a tartalmat, és gyorsan eljuttassa a webhely látogatóihoz.
 • PHP7. A HostPapa biztosítja, hogy a webhely legújabb technológiáit is kihasználja.

Milyen gyors a HostPapa betöltési ideje?

Úgy döntöttem, hogy teszteltem a terhelési időket. Készítettem egy teszt webhelyet, amelyet a HostPapa-on tároltam (a WP Starter tervén), majd telepítettem rá a WordPress-t, és a Twenty Seventeen témát használtam.

hostpapa fiók

A dobozból a teszthely viszonylag gyorsan betöltődött, 1 másodperc, 211 kb oldalméret és 17 kérés.

hostpapa betöltési idő

Nem rossz .. de jobb lesz.

HostPapa már beépített gyorsítótárat használ ez alapértelmezés szerint engedélyezve van, tehát nincs szerkeszthető beállítás, de van mód a sebesség optimalizálására még egy kicsit bizonyos MIME fájltípusok tömörítése.

Jelentkezzen be a cPanelbe, és keresse meg a szoftver részt.

cpanel szoftver szakasz

A Webhely optimalizálása beállításban optimalizálhatja webhelyének teljesítményét azáltal, hogy megváltoztatja az Apache kérelmek kezelésének módját. Tömörítse a text / html text / sima és text / xml MIME típusokat, majd kattintson a frissítés beállítására.

cpanel optimalizálja a weboldalt

Ezzel a teszthelyszín betöltési ideje egy kicsit tovább javult, 1 másodpercről 0,9 másodpercre.

hostpapa oldal sebessége

A dolgok még gyorsabbá tétele érdekében elmentem és telepítettem egy a ingyenes WordPress plugin, az Autoptimize néven és egyszerűen engedélyeztem az alapértelmezett beállításokat.

autoptimize plugin

Ez tovább javította a betöltési időket, akár 0,8 másodpercre, és az oldal teljes méretét csak 197 kb-ra csökkentette, és a kérelmek számát 12-re csökkentette..

hostpapa gyors oldal betöltése

A HostPapa-on tárolt WordPress-webhelyek nagyon gyorsan betöltődnek, és megmutattam neked két egyszerű technikát, amelyek segítségével még gyorsabban felgyorsíthatják a dolgokat..

2. 24 órás támogatás

A HostPapa nemcsak csillagszolgáltatást nyújt, mint manapság sok más tárhelyszolgáltató. Nem, ehelyett túlmennek és túlmennek, hogy elkülönüljenek a verseny többi részétől.

Vessen egy pillantást arra, hogy mit kínálnak minden ügyfél:

 • Kiterjedt tudásbázis. Találjon könnyen érthető útmutatásokat és oktatóanyagokat, ha egy kis önsegítést keres. Osztva olyan kategóriákba, mint a tárhely, az e-mail és a domain, mindig megtalálja pontosan azt, amit keres.
 • Video oktatóanyagok. Ha inkább vizuális ember vagy, és inkább a video oktatóanyagokat követi, ez a hely az Ön számára. Tanulja meg, hogy miként használhatja a HostPapa minden szolgáltatását, és nézze meg az oktatóanyagok lépésről lépésre történő tartalmát.
 • Élő chat. Beszéljen egy valódi élő személlyel egy olyan problémával kapcsolatban, amely jelenleg a HostPapa 24/7 élő csevegőfunkcióján alapul..
 • HostPapa irányítópult. Kezelje HostPapa fiókját az intuitív irányítópulton keresztül. Jelentkezzen be a bejelentkezési oldaluk, a Facebook, a Google vagy akár a Twitter segítségével. Vásároljon, megtekintheti a számlázási információkat, és akár saját számlájához kinyomtathatja a számlákat.
 • Támogatási jegyek. Nyújtson be támogatási jegyeket, vagy ellenőrizze a meglévők állapotát, mindezt a HostPapa irányítópultján.
 • HostPapa szakértők. Csatlakozzon heti webinarjához, vagy akár 30 perces egy-egy képzést is rendezzen egy szakértői támogatási képviselővel (INGYEN!).

További bónuszként a HostPapa a hálózat állapotához való hozzáférést is egyszerűvé teszi, így mindig tudja, mi folyik itt..

Hálózati állapot

Nézze meg a webtárhely és az e-mail szolgáltatások, a DNS tárhely, a Linux szerverek és még a számlázási és támogatási rendszerek állapotát. Nem is említve, nézzük meg, hogy vannak-e aktuális problémák, amelyekkel foglalkozunk, és hogy készül-e olyan tervezett karbantartás, amely megzavarhatja a szolgáltatást.

És ha ez nem elég, akkor ismerje meg, hogy a HostPapa lefordítja webhelyének tartalmát angol, francia, spanyol és német nyelvre, amely kiszolgálja növekvő nemzetközi ügyfélkörét.

Tudásbázis

És ezt megszerezve nemcsak elolvashatja a HostPapa webhelyének tartalmát több nyelven, hanem élő beszélgetést és telefonos támogatást is kaphat több nyelven is..

3. Nagyon biztonságos adatközpontok

A HostPapa rendelkezik egy megbízható tárhely-infrastruktúra és a legmagasabb szintű szabványokat tartja fenn adatközpontjaik védelme szempontjából.

Várja például, hogy a következő biztonsági szolgáltatások legyenek érvényben az összes HostPapa kiszolgálón:

 • Klíma és hőmérséklet szabályozás
 • Emelt padló
 • Hibavédelem
 • Tűzoltó rendszerek
 • Vízérzékelő rendszerek
 • Szünetmentes tápegység (UPS)
 • Készenléti és redundáns energiatermelő
 • Dízel tartalék generátorok

Az Intel Server termékek táplálják az összes HostPapa berendezést, és a teljes funkcionalitású Cisco-hálózat biztosítja a webhely adatainak teljes biztonságát.

4. Lenyűgöző munkaidő

A HostPapa csapata 100% -os rendelkezésre állás garanciát akarunk adni Önnek. De az a jó dolog, hogy megértik, hogy a megosztott tárhely felállításának módja miatt ez nemcsak irreális, hanem helytelen is ígérni.

Végül is csak egy webhelyre van szükség egy megosztott szerveren, hogy mindent káoszba dobjon. Legyen szó akár biztonsági megsértésről, erőforrások túlzott felhasználásáról, akár hatalmas sebességről a forgalomban, az az igazság, hogy a megosztott tárhelyszerverek időről időre csökkennek.

Ugyanakkor a HostPapa garantálja az üzemidő 99,9% -át.

És ha a webhelyének a HostPapa-on történő tárolásának első 30 napjában egyáltalán elégedetlen vagy, akkor teljes visszatérítést kaphat (levonva a telepítési és domain név regisztrációs díjakat).

5. Eszközök kisvállalkozások számára

Emlékszel, amikor azt mondtam, hogy a HostPapa kisvállalkozásokat kínál? Nos, annak kipróbálása érdekében, hogy mennyire igaz ez, megvizsgáltam az összes olyan szolgáltatást, amelyet az ügyfelek kínálnak, és amelyek hasznosak lehetnek a kisvállalkozások tulajdonosai számára..

És ezzel jöttem fel:

Domain nevek

Olcsó domain nevek

Futtasson gyors domain névkeresést a HostPapa saját domain név eszközével. Válasszon a klasszikus domain névvégződések közül, vagy válasszon egy egyediabbat, például .guru vagy .club. Akárhogy is, választhat egy valóban kiemelkedő domain nevet, amely az új webhelye alapjául szolgál.

És ha véletlenül feliratkozik a HostPapa tárhelyére, akkor ingyenesen regisztrálhatja hűvös új domainnevét az első szolgáltatási évre.

E-mail megoldások

HostPapa e-mail megoldások

Az e-mail elengedhetetlen a kis- és középvállalkozás sikeréhez. Szerencsére a HostPapa számos e-mail megoldással rendelkezik, amelyek közül választhat:

 • Alapvető e-mail ami a vállalkozás nevét használó szakmai identitással jár
 • Speciális e-mail amely mobilbarát biztonsági funkciókkal jár
 • Office 365 e-mail a Microsoft Office-val együtt, és a kezelési költségek egyike sem
 • G Suite e-mail, komplett termelékenységi eszközökkel és online tárolással, ismét hozzáadott költségek nélkül

SSL tanúsítványok

SSL tanúsítványok

Titkosítsuk az SSL tanúsítványt ingyenes. A Premium helyettesítő SSL tanúsítvány nem kínálják ingyen, A HostPapa rendelkezik néhány robusztus SSL tanúsítvánnyal az Ön növekvő webhelyéhez. Mivel pedig a webhelye adatainak – és ami még fontosabb – a webhely látogatói adatainak védelme fontos a jó hírneve szempontjából, érdemes lehet SSL tanúsítványt megvásárolni a tárhely szolgáltatójától..

Ha a HostPapa SSL-tanúsítványaiba fektet be, élvezheti:

 • 256 bites adattitkosítás
 • Azonnali és automatikus telepítés
 • 99% -os böngésző kompatibilitás

Végül egy kattintható pecsét jeleníthető meg, amely tartalmazza az SSL-tanúsítvány információit a webhely látogatói számára, amely növeli a webhely hitelességét, és megbízhatónak tűnik..

Tartalmi hálózati kézbesítés (CDN)

Cloudflare CDN

Az összes HostPapa Business és Business Pro tárhely-tervvel együtt szállunk ingyenes Cloudflare CDN szolgáltatások hogy minden eddiginél gyorsabban eljuthasson webhelye tartalmához a globális közönség számára.

Maximalizálja webhelyének működési idejét azáltal, hogy kiegyenlíti a szerver terhelését, növelje a webhely sebességét és teljesítményét, és élvezze még a hackerek és más biztonsági fenyegetések által nyújtott kiegészítő védelmet. Ráadásul szerezzen elemzéseket, amelyek segítenek látni, ahonnan jön a forgalom, így figyelemmel kísérhetik a lehetséges veszélyeket.

Automatikus webhelymentés

Ingyenes webhelyről készült biztonsági mentések

Nincs semmi rosszabb, mint hogy sok kemény munkát fektessenek be egy online üzlet felépítésébe, csak az, ha kiszolgáló-összeomlás, hacker vagy más webhelyhiba miatt megsemmisülnek..

Ez az oka annak, hogy a HostPapa belép, és megadja ügyfeleinek automatikus napi webhelyről készült biztonsági mentések:

 • Válasszon 7 különböző helyreállítási pont közül
 • A különálló helyeken tárolt adatok a további védelmet szolgálják
 • Az alaptervek akár 1 GB biztonsági másolatot is tartalmaznak (további hely rendelkezésre áll)
 • Biztonsági másolatot készít a webhely fájljairól, adatbázisáról és e-mailjeiről

Tartsd észben, ez egy prémium szolgáltatás.

6. Weboldal-készítő

A webhely felépítése még soha nem volt ilyen egyszerű az exkluzív HostPapa Website Builder használatával.

Használja a ellenállás & csepp weboldal készítő, válasszon több száz előre elkészített sablon közül, és akár e-kereskedelemmel foglalkozó üzletet építhet fel fizikai vagy digitális termékek és szolgáltatások (vagy mindkettő) eladására!.

Weboldal-készítő

Íme néhány kulcsfontosságú szolgáltatás, amelyre számíthat, amikor a HostPapa webhely készítőjét használja:

 • Az összes webhely elem egyszerű testreszabása, beleértve a színsémákat, betűkészleteket és képeket
 • Mobil érzékeny kialakítás minden méretű eszközhöz
 • A HTML, JS és CSS testreszabása, ha rendelkezik készségekkel (bár erre nincs szükség)
 • Integrált társadalmi megosztás-ikonok és kapcsolattartási űrlapok
 • SEO optimalizálás a jobb keresési rangsorolás érdekében
 • Facebook közzétételi képesség
 • Élő előnézeti mód asztali és mobil eszközökhöz

HostPapa webhelykészítő

A HostPapa weboldal készítőjével professzionális megjelenésű weboldalt percek alatt közzétehet anélkül, hogy tudná a kódrészletet.

7. Zöld tárhely

A HostPapa büszke arra, hogy az egyik első fogadó cég, amely kijelenti, hogy zöldre megy, hogy segítse a világot, amelyben élünk.

Elősegítik a fejlesztést és szélenergia és napenergia felhasználása zöld energia tanúsítványok beszerzésével. Ez ellensúlyozza az adatközpontokban és az irodákban felhasznált energiát.

A HostPapa csak az 100% -ban megújuló Green Tag energiát használja, különféle forrásokból származik az Egyesült Államokban és Kanadában. Ennek során nemcsak csökkentik a szén-dioxid-lábnyomukat, hanem remélik, hogy minél több embert vonnak a fedélzetre tiszta energia felhasználásával és megpróbálják csökkenteni a Földön való lenyomatukat is..

Felvehet szalaghirdetéseket a webhelyére, hogy a zöld webtárhely segítségével tájékoztassa a webhely látogatóit arról, hogy Ön a saját részéért jár.

Zöld energia bannerek

Adjon hozzá egy teljes szalagot, fél szalagot, vagy akár egy kis téglalapot, hogy kiegészítse webhelyének kialakítását.

HostPapa Cons

Most, hogy jó ötlettel rendelkezik arra, hogy mit kínál a HostPapa az ügyfeleknek, itt az ideje megvizsgálni néhány hátrányt, így a legmegfelelőbb döntést hozhatja a tárhelyszolgáltató kiválasztásakor..

1. Drága megújítási díjak

Első pillantásra a HostPapa nagyon költséghatékony tárhely-szolgáltatónak tűnik, főleg azért, mert egy zöld webgazda, amely jelentősen fel tudja emelni az árakat..

Ezenkívül szokás, hogy a tárhelyszolgáltatók rendkívül alacsony feliratkozási árakkal bátorítsák az embereket, hogy kezdjék el használni őket. Ezután egy éven át tartó kielégítő szolgáltatás után a tárhely szolgáltatója megemeli a havi árakat, és reméli, hogy a legtöbb ember megújul.

Végül is senki sem akarja megváltoztatni a webhelyet évről évre, különösen akkor, ha elégedettek a szolgáltatással.

Ennek ellenére a megújuló árak növekedése váratlan lehet, és komoly matricát okozhat. És sajnos, pontosan ezt teszi a HostPapa.

Drága megújítási árak

Gyere és találja meg, hogy hosszú távú szerződésbe kell befektetnie, hogy megkapja az alacsony bevezető árat, és a megújítási felár jelentős.

2. Hiányzó szolgáltatások

A HostPapa kezdeti szolgáltatáskészlete erősnek tűnik a kisvállalkozások tulajdonosai számára. Úgy érzem, hogy hiányoznak néhány kulcsfontosságú dolog:

 • az 30 napos pénz-visszafizetési garancia rövidesen olyan versenyhez viszonyítva, amely 60 vagy akár 90 napos pénz-visszafizetési garanciákat kínál
 • Az automatikus biztonsági mentés prémium szolgáltatás mind a kezdő, mind az üzleti tárhely-tervek esetében, ami szintén ellentétben áll a versennyel, ahol a fogadási terv részeként legalább heti biztonsági másolatot kínálnak
 • Bár állítják, hogy nemzetközi hosting cég, a az adatközpontok elhelyezkedése meglehetősen korlátozott (még a CDN szolgáltatások esetén is ez hatással van a földrajzilag távoli helyek sebességére). Ha Ön található az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül akkor a HostPapa nem a legideálisabb web host.

HostPapa tárhely-tervek

A HostPapa számos hosting tervet kínál, például a VPS és viszonteladói tárhely. Azt mondta: megnézem az őket megosztott és WordPress tárhely-tervek így van egy jó ötlet, mit várhat el, amikor feliratkozik a HostPapa tárhely használatára.

Közös tárhely

A HostPapa megosztott tárhelyet kínál, amely kiválóan működik azoknak, akik még indulnak, vagy azoknak, akiknek minimális forgalma érkezik webhelyükre.

HostPapa megosztott tárhely-tervek

A választott szinttől függően, például:

 • Több vagy korlátlan tárolt webhely
 • Korlátlan lemezterület és sávszélesség
 • Ingyenes domain név regisztráció
 • 24/7 támogatás
 • Ingyenes Let’s Encrypt SSL, Cloudflare CDN és webhely-továbbítás
 • 99% üzemidő
 • Teljesítmény- és biztonsági fejlesztések
 • CloudLinux szerverek
 • És még sok más

Hozzáférhet a HostPapa webhely készítőjéhez, a cPanel vezérlőhöz, a Softaculous eszközhöz az alkalmazások integrálásához, és még ingyenes egy-egy képzéshez is.

A HostPapa megosztott tárhelyszolgáltatása havonta 3,95 és 12,95 dollár között lehet, attól függően, hogy melyik tervet választja.

Az Business Pro terv a legdrágább terv, de megéri a többletköltségeket, mivel a megnövelt teljesítmény, biztonság és sebesség jellemzi.

Jön a rakéta gyors prémium szerverekkel (3x szerver teljesítmény), és megduplázza a RAM-ot és a merevlemez-helyet.

Jellemzők:

 • Gyorsabb kiszolgálók
 • 300% -os teljesítménynövelés
 • Kevesebb számla kiszolgálónként
 • 4x több CPU és MYSQL erőforrás
 • Prémium helyettesítő SSL
 • Automatizált webhelymentés
 • A SiteLock észleli
 • A domain név titoktartása

WordPress tárhely

HostPapa WordPress tárhely

A HostPapa is kínál WordPress tárhely amely azoknak szól, akik a népszerű WordPress tartalomkezelő rendszert választják.

És bár a legtöbb szolgáltatás tükrözi a megosztott tárhely-tervekben kínált lehetőségeket, elvárhatja ezeket a további tárhely-szolgáltatásokat is:

 • Automatikusan telepített WordPress (nagyon hasznos kezdőknek)
 • A WordPress gyorsítótárazása
 • Ingyenes WordPress webhelyátvitel
 • Továbbfejlesztett SSD meghajtók
 • 24 órás, szakértői WordPress támogatás
 • Beépített SEO optimalizáló plugin (Yoast SEO)
 • Automatikus WordPress központi frissítések

Amikor teszteltem a HostPapa oldal betöltési idejét, kipróbáltam a WP Starter tervükön.

A WordPress tárhely-tervei áron kissé különböznek: 3,95 USD / hó, 5,95 USD / hónap és 12,95 USD / hónap, csak akkor, ha hosszú távú szerződésekbe fektet be..

A fenti megosztott tervekhez hasonlóan, ajánlom az WP Business Pro terv. Igen, ez a legdrágább terv, de a megnövelt teljesítményt, biztonságot és gyorsaságot kínálja. Kapsz rakéta gyors prémium szervereket (3x szerver teljesítmény), és megduplázza a RAM-ot és a merevlemez-helyet.

Jellemzők:

 • Gyorsabb kiszolgálók
 • 300% -os teljesítménynövelés
 • Kevesebb számla kiszolgálónként
 • 4x több CPU és MYSQL erőforrás
 • Prémium helyettesítő SSL
 • Automatizált webhelymentés
 • A SiteLock észleli
 • A domain név titoktartása

Gyakran Ismételt Kérdések

Íme a válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre:

 1. Mi a HostPapa?? A HostPapa kanadai székhellyel rendelkező, magántulajdonban lévő web hosting cég, amely megosztott, viszonteladói, VPS és WordPress tárhelyet nyújt. Hivatalos honlapjuk a www.hostpapa.com. További információ a Wikipedia oldalukon található.
 2. Milyen vezérlőpanelt használnak? Az általánosan használt cPanel.
 3. A webhelyem gyorsan betöltődik?? A legtöbb hostolási terv hozzáféréssel rendelkezik a Cloudflare CDN ingyenes szolgáltatásaihoz, amelyek elősegítik a webhely sebességének és teljesítményének növelését. Ha WordPress tárhelyet használ, akkor beépített WordPress gyorsítótárazási megoldást is kap a statikus fájlok gyors kiszállításához a webhely látogatói számára.
 4. Mi történik, ha webhelyem a 99,9% -os rendelkezésre állási garancia alá esik? Miután elolvastam a weboldalt és a Szolgáltatási feltételeket, úgy tűnik, hogy sehol sem találok olyan kérdést, amely arról szól, hogy bármilyen leállásért hitelt kapnak-e. Ehelyett a HostPapa azon állításokra támaszkodik, hogy állandóan 99,9% -os üzemidőt fognak fenntartani.
 5. Van-e ingyenes SSL tanúsítvány?? Igen, bár van néhány fejlett SSL-tanúsítvány is, amelyek megvásárolhatók, minden tárhely-terv ingyenes LetS Encrypt SSL-tanúsítványt kaphat, ami nagyszerű a kisvállalkozások tulajdonosai számára, akik fizetésüket elfogadják a saját webhelyükön.
 6. Van-e beépített marketing eszköz?? Igen, a HostPapa webhely készítőjével integrálhatja a közösségi megosztást webhelyén, optimalizálhatja webhelyét SEO és magasabb keresési rangsorolás céljából, és akár együttműködhet a Google Analytics szolgáltatással is, így nyomon tudja követni, ahonnan a webhely látogatói származnak, és mit csinálnak egyszer az Ön webhelyén. weboldal.

Ajánlom a HostPapa-t?

A végén a HostPapa egy szilárd webtárhely-megoldás azok számára, akiknek valamire valamire szükségük van kezdő barátságos. Az is jó, ha vannak kisvállalkozások működtetése. A szolgáltatáskészlet elég nagy ahhoz, hogy a munkát elvégezze, ám nem túlnyomó azok számára, amelyeknek csak annyira nincs szükségük.

Ha azonban észreveszi a kisvállalkozás méretarányát, akkor a rendelkezésre álló források nem biztos, hogy a lehető legjobb módon tudják kiszolgálni az Ön igényeit. Van azonban egy biztonságos webhelye, amely lenyűgöző üzemidejét fenntartja. Nem is beszélve, akkor jól érezheti magát abban, hogy csökkenti saját széndioxid-kibocsátását a zöld webtárhely használatával.

Ha úgy dönt, hogy a HostPapa szolgáltatást használja a tárhelyi igények kielégítéséhez, ellenőrizze előzetesen költségvetését, mivel az egyes csomagokba bele vannak foglalva bizonyos megkérdőjelezhető díjak. Gondoskodnia kell arról is, hogy a házigazdának jó áron járjon, mert csak 30 nap áll rendelkezésére annak eldöntésére, hogy megtartja-e őket vagy sem (ha visszatérítést szeretne, azaz).

Ha a HostPapa olyan webtárhely-szolgáltatónak tűnik, amelyet meg szeretne nézni, ugorjon át a webhelyükre, nézd meg, mit kínálnak, és győződjön meg arról, hogy rendelkeznek-e olyan hostolási funkciókkal, amelyekre szükség van a kisvállalkozás webhelyének sikeres futtatásához..

Iratkozzon fel erre a linkre, és kapsz egy 58% kedvezmény akció – havonta 3,36 USD-t tárolja webhelyén

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me