Hostinger áttekintés

Napi 15 000 új felhasználóval regisztrálnak webtárhelyre, és több mint 29 millió felhasználó tartózkodik velük. Hostingernek jól kell csinálnia valamit! Jobb? Nos, erről van szó Hostinger áttekintés célja, hogy megtudja.


A Hostinger ígérete egy könnyen használható, megbízható, fejlesztőbarát web hosting szolgáltatás létrehozása csillagfunkciók, biztonság, gyors sebesség, és kiváló ügyfélszolgálat mindenki számára elérhető áron.

De tudják-e megtartani ígéreteiket, és lépést tudnak tartani a web hosting játék többi nagy szereplőjével??

TL; DR: A Hostinger az egyik legolcsóbb tárhely-szolgáltató (mindössze 0,80 dollár havonta), amely megosztott tárhelyet, WordPress-tárhelyet és felhő-tárhelyszolgáltatásokat kínál magas áron, anélkül, hogy veszélyeztetné a kiváló szolgáltatásokat, a megbízható üzemidőt és az oldalbetöltési sebességeket, amelyek gyorsabbak, mint a ipari átlag.

A linkre kattintva kapsz 82% kedvezmény a kiskereskedelmi ár, és csak a webhelyét tárolhatja Havonta 0,80 USD.

Ez a Hostinger-értékelés a következőkre terjed ki:

 1. Hostinger profik

Rengeteg jó dolog van erről a webgazdaról. Itt közelebbről megvizsgálom ennek a webes hostnak a használatát.

 1. Hátrányok

De van néhány negatív is. Itt közelebbről megvizsgálom azt, amit tudnia kell.

 1. tervek & Árak

Itt átvittelek a különféle oldalakon. Közelebbről megvizsgálom azt a tervet is, amelyet a legjobban ajánlom, az újikat .

 1. Hostinger áttekintés

Itt tudom mondani, ha ajánlom nekik, vagy ha jobban gondolod, ha alternatívát keresnél.

hostinger felülvizsgálat

Vessen egy pillantást a Hostinger olcsó web hosting szolgáltatásának előnyeire és hátrányaira.

Hostinger profik

Nagyon sok jó dolog van nekik, és itt átnézem azokat a dolgokat, amelyek tetszik nekik.

Gyors kiszolgálók & Sebesség

Fontos, hogy webhelye gyorsan betöltődjön. Bármely weboldal betöltése, amelyen néhány másodpercnél hosszabb ideig tart, betölti vevőit, és végül az ügyfelek elhagyják az Ön webhelyét.

Ha webhelyének betöltése több mint 5 másodpercet vesz igénybe, akkor nagyjából elfelejtheti azt a lehetőséget, hogy az adott személy meglátogassa az Ön weboldalát.

Szervereik vannak az Egyesült Államokban, Ázsiában és Európában (Egyesült Királyság). Szervereik 1000 MB / s-os kapcsolatot használnak, és ilyen gyors kapcsolatuk befolyásolja a sebességet.

De mennyire gyorsak pontosan? Nos, nagyon rohadt, hogy pontos legyen.

Készítettem egy teszthelyet a Hostinger-en a Huszonhét WordPress témával.

Tárhelysebesség-teszt

A teszthely csak be van töltve 1 másodperc. Nem rossz, de várj, még jobb lesz.

A Hostinger nemrégiben elindította a felhőtárhely-szolgáltatást, amely beépített gyorsítótárral rendelkezik.

beépített gyorsítótárba

A Cache Manager beállításaiban az „automatikus gyorsítótár” opció egyszerű aktiválásával képesek voltam levágni a betöltési idő további 0,2 másodpercét..

gyorsan betöltő szerverek

Ennek eredményeként a teszt helyszínen csak rakodás történt 0,8 másodperc. Egyszerűen úgy, hogy egy „kapcsolót” ki- és bekapcsolnak. Most ez elég lenyűgöző!

Azt javaslom, hogy nézd meg új felhő-tárhely-terveiket.

Nézze meg az árakat és a velük kapcsolatos részleteket .

Hogyan hasonlítja össze a Hostinger szerver sebességét néhány fő versenytársukkal; mint a SiteGround és a Bluehost?

Jogi nyilatkozat: Ezt a tesztet a Hostinger.com végezte el

Összességében elég biztos azt mondani, hogy az egyik középpontjában a sebesség áll, és ez különbözteti meg őket sok más, az ügyfelek számára elérhető webtárhely-lehetőségtől..

A Hostinger nagyon egyszerűen használható

Valószínűleg még soha nem találkozott egy könnyen használható web hosting szolgáltatással, de megmutatom, hogy ez valójában lehetséges.

Kicsit előnyben részesítjük, de elsősorban a vezérlőpanel ugyanazt a koncepciót használja, mint a Microsoft lapkái. Könnyen láthatja a kategóriát vagy opciót, valamint egy képet, amely kissé betekintést nyújt, ha nem biztos benne, mit tesz.

hpanel központ

Ezekkel a nagy gombokkal bármikor megtalálhat bármit, amire szüksége van. Nem próbálják elrejteni a funkciókat vagy a beállításokat, hogy tisztábbá tegyék a helyed. Ehelyett mindent kinyújtották a kijelzőre, így minden, amire szüksége van, kéznél van.

könnyen kezelhető kezelőpanel

Ha korábban már használt egy másik web hosting szolgáltatást, akkor hiányozhat a cPanel. Úgy tűnik, hogy a cPanel az egyetlen következetes szolgáltatás a web hosting szolgáltatások között, de sok új felhasználónak nehezen navigálhat rajta, és megtalálhatja azt, amire szüksége van.

Hogyan telepítsük a WordPress-t a Hostinger-re

A WordPress telepítése nem lehet egyszerűbb. Itt lent megmutatom, hogyan.

1. Először válassza ki azt az URL-t, ahova a WordPress telepítésre kerül.

Hogyan telepítsük a WordPress-t a hostingerre

2. Ezután létrehozza a WordPress rendszergazdai fiókot.

hozzon létre WordPress adminot

3. Ezután adjon hozzá egy kis extra információt webhelyéről.

Extra információ

Végül a WordPress webhely telepítése folyamatban van.

A WordPress telepítve van

Hozzáférés a bejelentkezési információkhoz és a részletekhez

wordpress bejelentkezés

Itt van, telepítse a WordPress programot, és mindössze három kattintással készen álljon rá!

Nagy biztonság és adatvédelem

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy csak SSL tanúsítványra van szükségük, és rendben lesznek. De nem erről van szó, sokkal több biztonsági intézkedésre van szüksége, mint a webhelyének védelme érdekében, és ez a Hostinger által megértett és a felhasználók számára kínált valami..

bitninja intelligens biztonság

Bitninja minden tervbe beletartozik. Ez egy mindent egyben megvalósító, valós idejű védelmi csomag, amely megakadályozza az XSS, DDoS, rosszindulatú programok, szkriptek befecskendezését, brutális erő és egyéb automatikus támadásokat.

Minden tervvel együtt jár SpamAssasin, ez egy e-mail spam szűrő, amely automatikusan megkeresi és eltávolítja az e-mailek spamjét.

Minden tervhez tartozik:

 • SSL tanúsítvány
 • Felhővédelem
 • Napi és heti adatmentések
 • BitNinja intelligens biztonsági védelem
 • SpamAssassin védelem

A Hostingernek olyan biztonságot vállal, hogy olyan komolyan veszi a biztonságot, figyelembe véve a már olcsó webtárhely-terveket, hogy továbbra is képesek az iparágvezető biztonsági intézkedésekre.

Ingyenes domain név & Ingyenes webhelykészítő

A Hostinger a nagy nevekkel lép be a weblap-építési piacon, mert ez a web hosting szolgáltatás segít a webhely felépítésében az alapoktól kezdve.

Amit a Hostinger kínál, az lehetővé teszi egy egyedi weboldal létrehozását. Tartózkodnak a cookie-cutter témáktól, amelyek minden weboldalon azonosak.

Függetlenül attól, hogy melyik tervet folytatja, megtalálja a legmegfelelőbb sablont, és testreszabhatja.

weboldal készítő

Az oldal minden része teljesen testreszabható, tehát nincs ok arra, hogy nem tervezheti meg álmai weboldalát. Sablonjaik csodálatosak, és az egyedi weboldaltervezést könnyű navigálni.

Ha készen áll arra, hogy mindenki számára elérhetővé tegye webhelyét az interneten, akkor ingyenes domain nevet válasszon, ha prémium vagy felhő csomagot használ.

A domain nevek kicsit trükkösek lehetnek, mivel eleinte olcsóknak tűnnek. A domain nevek azonban meglehetősen drágává válhatnak.

Ha most egy kis pénzt takaríthat meg egy domain név mellett, akkor megéri a web hosting szolgáltatás használatának költségeit.

Ami a legjobb, ha egy webhely Hostinger segítségével történő létrehozása nulla százalékos kódolást vagy műszaki ismereteket igényel.

Kiváló tudásbázis

hostinger tudásbázis

Így van, Hostinger meg akarja osztani veled tudásukat, így teljes tudásbázist nyújtanak, beleértve:

 • Általános információ
 • útmutatók
 • oktatóanyagok
 • Videó áttekintések

Ezek a hasznos eszközök bárki számára hasznosak, akik még újok a hosting platformon való együttműködésben. Megtanulhatja megoldani a problémát, miközben arra vár, hogy az ügyfélszolgálat visszahívja Önt.

A legtöbb WordPress tárhely-webhellyel ellentétben nem kell váltania a Hostinger weboldal és a YouTube videó között a szolgáltatás megkereséséhez. Tanulási alapú üzleti platformjuk arra is ösztönzi a felhasználókat, hogy a támogatási személyzettel való kommunikáció révén tanuljanak.

Az ügyfélszolgálat minden munkatársa csevegőbeszélgetéseik során a tanár szellemiségéhez közelít.

Az oktatás e célja nagy változást hozott az ügyfelek együttműködésében. Több bejelentett hiba van, és a felhasználók azonnal észreveszik, ha valami a webhelyükön nem igaz.

A hostingert, a szuper olcsó és nagyszerű támogató csapatot használom!

– Ky ♡ (@lovekyrax), 2019. március 22.

Hostinger olcsó árai

Noha a Hostinger ugyanazt a taktikát húzza, mint a többi web hosting webhely, nagyon kedvezőek az árak.

Valójában, A Hostinger az egyik legolcsóbb internetes házigazda a piacon, és magában foglalja 1 domain név ingyenes regisztrációját. Igen, másokért fizetnie kell, ám ezek továbbra is megfizethető árak.

olcsó tárhely árazás

Sokat lehet mondani az árakról, de leginkább a hangsúly az, hogy sok funkcióval jár nagyon kevés pénzért.

A linkre kattintva kapsz 82% kedvezmény a kiskereskedelmi ár, és csak a webhelyét tárolhatja Havonta 0,80 USD.

Kiváló e-mail eszközök

Oly sok ember elfelejti az e-mail eszközök előnyeit. Amikor az ügyfél feliratkozik a Hostingerre, a legfelső szintű tervek felhasználásával, korlátlan e-mail fiókhoz férhet hozzá ingyenesen. A webhelytulajdonosok általában bosszantják az e-mail fiókokat, mivel ezek gyorsan drágássá válnak.

De a Hostinger-rel a webhelytulajdonos, mint bárhonnan hozzáférhet a webmailhez, és kezeli a fiókokat. Más felhasználók is elérhetik leveleiket, amikor ez számukra kényelmesebb.

e-mail eszközök

Az e-mail eszközök a következők:

 • E-mail továbbítás
 • válaszadó
 • SpamAssassin védelem

Ezek a szolgáltatások a web-hosting szolgáltatások bármelyikében elérhető legjobb tulajdonságok közé tartoznak. Az e-mail továbbítás megkönnyíti a dokumentumok, videók vagy e-könyvek elküldését az ügyfelek számára. Ez azt is jelenti, hogy nem kell megadnia személyes e-mail címet, vagy el kell hagynia a webgazda webhelyét.

A Hostinger kiváló minőségű e-mail eszközeivel az Ön központjává válik a munkatársakkal, a csapatával és az ügyfelekkel való kommunikációhoz. A Hostinger megtalálta a weboldaltulajdonosok igényeit, és kiemelkedő eredménnyel szállította.

A Hostinger a Flock-nal is együttműködött, hogy jobb e-mail lehetőségeket kínáljon ügyfelei számára. A Flock egy termelékenységi, üzenetkezelési és együttműködési eszköz, amely elérhető a Windows, a MacOS, az Android, az iOS és az asztali számítógépek számára. A Flock már minden Hostinger felhasználó számára elérhető.

Értékes ügyfélszolgálat

Van egy csomó dolog, amely rosszul fordulhat elő az ügyfélszolgálat számára. Sajnos a Hostinger ügyfélszolgálata nem olyan jól megválasztott csapat, aminek lennie kell. Ehelyett hosszú várakozás után kiemelkedő szolgáltatást kap.

hostinger támogatás

A hosszú várakozási időktől eltekintve az ügyfélszolgálat kiemelkedő. Támogató személyzetük nagyon tájékozott, és elmagyarázzák, mit tesznek a probléma megoldása érdekében.

Hostingernek azonban van jelentősen javult az Ügyfél siker csapat válaszideje. az átlagos csevegési idő most kevesebb, mint 2 perc.

Nem csak a titkos technológiai támogató személy álma, hogy egy nap meg is tudja javítani, valóban meg akarják osztani azt, amit csinálnak.

élő chat

Sokan élvezik a karbantartási felelősség átadását a web hosting szolgáltatónak, és egy nap ezt hívják, de az ügyfélszolgálatnak módja van arra, hogy vonzza Önt és bekapcsoljon téged..

Amikor elkezdtük megvizsgálni a Hostinger előnyeit és hátrányait, egyértelmű jele volt annak, hogy az ügyfélszolgálat mindkét szegmensbe esik.

Erõs Uptime Record

A Hostinger megteszi, amit minden webtárhely-platformon meg kell tennie: tartsa webhelyét online!

Bár bármelyik internetes házigazdának alkalmanként leállások vannak, remélhetőleg csak a rendszeres karbantartás vagy frissítések ütemezése céljából, de nem akarja, hogy a webhelye néhány óránál tovább működjön le..

uptime

Ideális esetben némi ütemezése áll le, anélkül, hogy a webhelyét havonta több mint 3-5 órán keresztül elérhetővé tenné offline állapotban tartása. Kb. 99,40% -ot keres az üzemidőben.

Hostinger Cons

Minden webhely-tárolási lehetőségnek megvan a maga hátránya, de felmerül a kérdés, hogy miért hajlandó megállni, és mi nem. A Hostinger nem kivétel. Van némi negatívuk, de a pozitívumok nagyon meggyőzőek, és ez megnehezíti e hosting szolgáltatás átengedését.

Lassú ügyfélszolgálat

A legnagyobb hátrány itt az, hogy be kell jelentkeznie (vagyis létre kell hoznia egy fiókot), hogy hozzáférjen az élő csevegéshez. Ez nem a legnagyobb dolog a világon, de negatív tényező lehet mások számára.

Az ügyfélszolgálat kétélű kard. Támogató csapataik kiemelkedő és nagyon hozzáértőek. De ha megismerjük őket, kicsit fájdalmat okozhat.

támogatási kérdések

A Hostinger élő csevegési képessége hasznos, és az Intercom-ot használják, ahol az összes csevegés tárolódik, és ha vissza akarsz menni, és olvassa el az öt hónapos beszélgetéseket, az mind elérhető lesz az Ön számára..

Előfordulhat, hogy ügyfélszolgálatának új forrást kell találnia annak biztosítása érdekében, hogy a helyes információkat adja meg Önnek. Ha várakozási időkről van szó, valószínűleg csalódott lesz.

Arra is felmerül a kérdés, hogy nem lehet kapcsolatba lépni egy ügyfélszolgálati személlyel, amíg be nem jelentkezik a fiókjába. Ez a korlátozás azt jelenti, hogy nem tehet fel kérdéseket, mielőtt át nem lép a regisztrációs folyamaton. Általános érdeklődőt nyújthat be, amely egyfajta jegyet hoz létre, de a válasz is késni fog.

Egyszerűség Megölte a cPanelt

A cPanel volt az egyetlen állandó szolgáltatás a szinte minden web hosting szolgáltatásban az elmúlt évtizedben. Most Hostinger elvitte. Az új webhelytulajdonosok számára nem olyan nagy ügy, hogy elmulaszthassák azt, ami még soha nem volt.

Ha azonban figyelembe vesszük a tapasztalt webhelytulajdonosokat és azokat a fejlesztőket, akik napi sok órát töltenek webtárhely-szolgáltatásaikkal dolgozva, ez nagy bűnbánatot jelent..

A testreszabott vezérlőpanel egyszerű beállítása egyszerű, de sok tapasztalt webhelytulajdonos és fejlesztő inkább az egyszerűség helyett ismeri az ismereteket.

A haladó felhasználók nagyra értékelnék a cPanel opciót a Hostinger vezérlőpultján. Ismét ez a legtöbb felhasználó számára nem kérdés, de néhányunk inkább a jó oldala cPanel-t részesíti előnyben.

Hostinger árképzés (nem olyan olcsó, mint amilyennek látszik)

Noha a terveknek csak néhány dollár havonta van, az árazás buktatónak bizonyul ebben a Hostinger webtárhely-áttekintésben. A kérdés nem az ár; ez az az ár, amely később jön, és az a tény, hogy évente fizetnie kell.

A tapasztalatok és a kutatás során nagyon kevés olyan webhely-szolgáltatást kínál, ha van ilyen, amelyek lehetővé teszik, hogy havonta fizetjen. De mindannyian szeretnék hirdetni, hogy a szolgáltatás havi 3,99 dollár!

Nagyszerű, de ha egyszer megvásárolja a biztosítékot (amire szükséged van) és az adót, akkor közel 200 dollárt fizet, mert mihelyt csak 12 hónapot próbál fizetni, hirtelen havi 6,99 dollár, nem pedig 3,99 dollár..

Ezek a kellemetlen taktikák semmilyen módon nem korlátozódnak a Hostingerre, mert sok más webtárhely ugyanazt a taktikát használja. De kiábrándító, hogy lemerülnek és használják ezeket a bosszantó trükköket.

A Hostinger folyamatos „Eladás” opcióval rendelkezik az első évben, és ezt követően, ha hosszabb ideig regisztrál, megtakaríthatja az összes költséget.

A Hostingernél 48 hónap szolgálatot kell vállalnia. Ha úgy dönt, hogy nem a legjobb döntés a 30 napos pénz-visszatérítési garancia után, akkor hegyekre kell mászniuk, és megpróbálják visszatéríteni a pénzüket..

Ugyanakkor nincs probléma azért, hogy frissítsék Önt, ha magasabb szintre akar lépni. Annyira bosszant az alacsony ár, hogy vonzza az embereket, majd sokkolta őket az részösszegben!

További információ a fizetésről (folytatás)

Az alapvető árazási beállításokon kívül 2 probléma is van a fizetésekkel. Az első a gondtalan, 30 napos garanciavállalásra vonatkozik. A 30 napon belül vannak néhány kivétel, amelyek nem jogosultak visszatérítésre, és ezek:

 • Domain transzferek
 • Az ingyenes próbaverzió után fizetett bármilyen tárhely-fizetés
 • Néhány ccTLD nyilvántartás
 • SSL tanúsítványok

A ccTLD nyilvántartások nem gyakoriak, de a következőket tartalmazzák:

 • .eu
 • .es
 • .nl
 • .se
 • .ca
 • .br
 • Sok más

A pénz-visszafizetési garanciára vonatkozó korlátozások inkább csalódást okoznak, mint bármi más. Úgy tűnik, hogy ennek valami köze van a pénzátutaláshoz, ami díjakat eredményezne.

Végül, a kifizetés utolsó szempontja az, hogy függetlenül attól, hogy milyen tervet folytat, a Hostinger csak 1 webhelyet biztosít. Ez azt jelenti, hogy minden további domainért fizetnie kell. Ezek a domainek 0,99 USD-tól 17,00 USD-ig terjednek, attól függően, hogy melyik kiterjesztést választja.

Hostinger árai & tervek

Ez egy nagyon kedvező árú internetes házigazda, összehasonlítva a többi megosztott web hosting szolgáltatással.

Itt található a három megosztott tárhelyterv és a következő szolgáltatások:

EgyetlenPrémiumÜzleti
Ár:$ 0.80 / mo$ 2.15 / mo$ 3.45 / mo
oldalak:Csak 1KorlátlanKorlátlan
Lemez terület:10 GBKorlátlanKorlátlan
Sávszélesség:100 GBKorlátlanKorlátlan
Email:1KorlátlanKorlátlan
adatbázisok:1 MySQLKorlátlanKorlátlan
Weboldal készítő:IgenIgenIgen
Sebesség:n / a3x optimalizálvaÖtször optimalizált
Adatmentések:HetiHetiNapi
SSL tanúsítványTitkosítsukTitkosítsuk az SSL-tPrivát SSL
Pénzvisszafizetési garancia30 nap30 nap30 nap

Az árképzés során a legfontosabb dolog az első 48 hónapos fizetéskor az állandó eladás.

A legolcsóbb lehetőség, az egyedüli megosztott tárhely csak havonta 0,80 dollár, az üzleti csomag pedig 3,45 dollár.

Ezek az árak szinte verhetetlenek, és kiváló árak lennének, még ha a Hostinger folyamatosan eladna is.

Hostinger Cloud tárhely-tervek

Nemrégiben dobtak be egy új felhő tárhely szolgáltatás, és ez elég fantasztikus. Ez a webtárhely ajánlom és mi okozta a teszthelyszín betöltését mindössze 0,8 másodperc alatt.

Alapvetően két szolgáltatás (megosztott webtárhely és VPS) erőteljes kombinációját hozták létre, és üzleti hostingnak hívták. A szolgáltatás egyesíti egy dedikált szerver teljesítményét a könnyen használható hPanel-rel.

Tehát alapvetően VPS-en fut, anélkül, hogy minden háttérképet el kellene vigyáznia.

üzembe helyezésSzakmaiVállalkozás
Ár:$ 7.45 / mo$ 14.95 / hó$ 27.45 / hó
Ingyenes domain:IgenIgenIgen
Lemez terület:40 GB80 GB160 GB
RAM:3 GB6 GB12 GB
CPU magok:246
Sebességnövelés:n / a2X3X
Gyorsítótár-kezelő:IgenIgenIgen
Elszigetelt források:IgenIgenIgen
Uptime Monitoring:IgenIgenIgen
1-kattintásos telepítő:IgenIgenIgen
Napi mentések:IgenIgenIgen
24/7 élő támogatás:IgenIgenIgen
Ingyenes SSL:IgenIgenIgen
Pénzvisszafizetési garancia30 nap30 nap30 nap

A Hostinger felhő-tárhely-tervei egy dedikált szerver hatalmát biztosítják Önnek anélkül, hogy az online sikerhez szükséges technikai küzdelem gyors és megbízható lenne.

Mindent egybevetve, ez egy nagyon hatékony tárhely, technikai ismeretek nélkül, mivel teljes egészében a napi 24 órás dedikált támogatás kezeli, amely minden lépésnél segít.

Hostinger tények & Gyakran Ismételt Kérdések

Valószínűleg a leggyakoribb kérdés a pénz-visszatérítésről szól. Kínálnak egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia és más hosting szolgáltatásokkal ellentétben, amelyek fájdalmat okoznak a visszatérítés bármilyen formájának megszerzésében, vegye fel velük a kapcsolatot, és mondja el nekik, hogy úgy döntött, hogy nem megfelelő az Ön számára.

Természetesen kérdéseket fognak feltenni, de nem fogja megkísérelni valakit, aki megpróbál önnek eladni vagy szerződéssel zárolni.

A 30 napos pénz-visszatérítés garantáltan gondtalan lesz. Ez nagyszerű lehetőséget kínál új bloggereknek vagy üzletembereknek, akik nem biztosak abban, hogy tudják-e kezelni a műszaki oldalt.

Íme néhány gyakori kérdés:

Kérdés: Mi az a Hostinger??
Válasz: A Hostinger egy Litvánián kívüli webhely-szolgáltató, Európában, amely megosztott tárhelyet, felhő-tárhelyet, VPS-tárhelyet, Windows VPS-t, e-mail tárolást, WordPress-tárhelyet, Minecraft-tárhelyet kínál (ezen a téren többet láthat, mint például a GTA, CS GO), valamint a domain nevek. A Hostinger a 000Webhost, a Niagahoster és a Weblink anyavállalata. Itt találhatják hivatalos webhelyüket.

Kérdés: Kapsz egy ingyenes domaint a Hostinger segítségével?
Válasz: Egy domain név regisztráció ingyenes, ha feliratkozik éves üzleti vagy prémium megosztott tárhely-tervre.

Kérdés: Milyen fizetési módszereket fogadnak el?
Válasz: A legtöbb hitelkártyát, valamint a PayPal-ot, a Bitcoin-t és a legtöbb más pénzforgalmat elfogadják.

Kérdés: Jó tárhely az e-kereskedelem számára? SSL-t, bevásárlókocsikat és fizetési feldolgozást kínálnak??
Válasz: Igen, ez jó internetes tárhely az online boltok számára, mivel ingyenes SSL tanúsítványt, gyors kiszolgálókat és biztonsági funkciókat biztosítanak, hogy az online áruház gyorsan betöltődjön és biztonságos legyen..

Kérdés: Biztosítanak-e rendelkezésre állás garanciát, és visszatérítik-e a leállást?
Válasz: Iparági szabvány 99,9% -os szervizidő-garanciát kínálnak. Ha nem teljesítik ezt a szolgáltatási szintet, 5% -ot kérhetnek a havi tárhelydíjból.

Kérdés: Jó hosting szolgáltatás a WordPress számára??
Válasz: Igen, teljes mértékben támogatják a WordPress blogokat és webhelyeket. Egy kattintással történő WordPress telepítést kínálnak a vezérlőpulton keresztül.

Milyen tulajdonságok járnak prémiumukkal & Üzleti tervek?

Mindegyikük! Így van, minden szolgáltatás, amelyet a Hostinger kínál, elérhető az Ön számára. A 2 legfontosabb terv megéri a befektetést, ha vállalkozást indít, vagy olyan webhelyet szeretne létrehozni, amely nagy forgalmat fog mutatni.

Korlátlan mennyiségű e-mail fiókhoz fér hozzá, ingyenesen. Ezek a nagyszerű tulajdonságok is rendelkeznek:

 • E-mail automatikus válaszadók
 • Fiókok engedélyezése és letiltása
 • Küldjön továbbított e-maileket az ügyfeleknek
 • E-mail spam szűrés

Sokkal több nagyszerű lehetőség található, de az itt felsorolt ​​szolgáltatások olyan szolgáltatások, amelyek minden felhasználó számára előnyösek. Ha nagyszerű szolgáltatáskészletet keres, akkor a prémium vagy a Cloud terv a legjobb megoldás.

Biztos lehet benne, hogy ezeket a szolgáltatásokat minden csomagban megtalálja, beleértve a kezdő szintű havi 0,80 dolláros tervet

 • SSL támogatás
 • SSD szerverek
 • Anti-DDoS védelem
 • Rosszindulatú programok elleni védelem
 • E-mail fiókok
 • Ingyenes weboldal készítő és ingyenes domain név
 • FTP számlák
 • Weboldal átadása
 • Több mint 200 webhelysablon
 • Automatikus szkripttelepítő
 • A szerver helyének megválasztása

Ezek a szolgáltatások megkülönböztetik őket a többi webtárhely-szolgáltatástól, mivel több szolgáltatást tartalmaznak alacsonyabb áron.

Hogyan bízhatok egy olyan webtárhelyen, amelyet még soha nem hallottam?

Oké, szóval soha nem hallottál róluk korábban. 2004-ben indultak, és azóta gyorsan növekszik.

2007-ben váltak 000webhost.com, ingyenes és hirdetés nélküli web hosting szolgáltatás. Ezután 2011-ben bekerültek a ma működő web hosting cégbe.

Ők vége 29 millió felhasználó 178 országban szerte a világon, és naponta átlagosan 15 000 új feliratkozást kapnak. Ez egy új ügyfél, 5 másodpercenként feliratkozik!

Tehát a Hostinger jó és biztonságos-e használni? Nos, a fentieknek önmagáért kell beszélniük, és azt hiszem, hogy a megosztott tárhely platformuk néhány nagyon csodálatos szolgáltatásból készül, amelyek a hosting iparág legalacsonyabb árain állnak..

Ajánlom a Hostingert?

Igen, szerintem ez egy kiváló internetes házigazda.

Mind a kezdőknek, mind a tapasztalt „webmestereknek”.

Olyan sok kiváló szolgáltatás kínál elérhető áron, függetlenül attól, hogy melyik tervet választja.

Az általam ajánlott megosztott web hosting terv az ő Prémium csomag, mivel ez adja a legjelentősebb értéket. Szinte az összes felhő-tárhely-előnyeit sokkal alacsonyabb költségekkel élvezi. Vigyázz azonban a alattomos árképzésre!

Amikor el akarja állítani a web hosting fiókját, határozza meg, hogy van-e szüksége ötszor a sebesség becslésére. Ha igen, akkor a felhőterv az Ön számára megfelelő.

De az a terv, amelyet igazán ajánlok, ha engedheti meg magának, az ő felhő tárhely. Ez a „hibrid” megosztott web hosting és VPS web hosting szolgáltatás. Ez da bomba!

A Hostinger valószínűleg leginkább elmulasztott funkciója, amelyet szinte minden más internetes tárhelynél a telefonos támogatás nyújt. Sokan a Hostinger használatával új felhasználók, akiknek segítségre van szükségük, de a legtöbb felhasználó számára elegendő az élő csevegés és az e-mailek / jegyek.

De a Hostinger kitalálja ezt a mélyreható és könnyen követhető video oktatóinak és áttekintéseinek köszönhetően. Kiváló csevegőszolgáltatásuk fantasztikus, valamint munkatársaik nagyon tájékozottak.

A Hostinger áttekintése során többször említettem a kényelmet, a könnyű használatot, az egyszerű felületet és természetesen az olcsó árat. Ezek a felhasználói élményt kielégítő szolgáltatások teszik ezt a legfontosabb választást minden webhelytulajdonos számára, akár új, akár tapasztalt.

A linkre kattintva kapsz 82% kedvezmény a kiskereskedelmi árnak, és csak a webhelyét tárolja Havonta 0,80 USD.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map