HostGator áttekintés

A HostGator az iparág egyik legnagyobb, legrégebbi web hosting szolgáltatója. De vajon ez jó vagy rossz? Ez a HostGator áttekintés az összes előnyt és hátrányt megvizsgálja, hogy meghatározhassa, a HostGator a megfelelő választás az Ön számára.


Manapság rengeteg webtárhely-szolgáltató közül választhat, amelyek közül a megfizethető megoldásokra, a fantasztikus szolgáltatásokra és a legmodernebb támogatásra összpontosíthat. Annak eldöntése azonban, hogy melyik házigazdát vegye igénybe, nem olyan könnyű.

Neked szerencsére azért vagyunk itt, hogy lebontjuk a mai piacon az egyik legnépszerűbb web hosting megoldást, HostGator, hogy megtudja, vajon mi az, amit kínálnak, és amire szükséged van egy sikeres weboldal működtetéséhez anélkül, hogy önmaga a földre kerülne webhelyproblémákkal.

hostgator véleménye twitterVan egy vegyes zsák vélemény a Twitteren

Ebben HostGator áttekintés, Röviden megvizsgálom néhány előnyeit és hátrányait, amelyekre tudatában kell lennie, mielőtt feliratkozásra dönt.

Ha 10 percet ad nekem, akkor minden szükséges információt megadok nekünk a host szolgáltatásaikról, és válaszolok a következő kérdésekre:

 • Milyen szolgáltatásokat nyújt a HostGator ügyfeleinek?
 • Melyek a rendelkezésre álló különféle tervek??
 • Mennyibe kerül a HostGator tárhely??
 • Milyen hosting szolgáltatást nyújtanak a webhelyek tulajdonosai számára?

Használja a kuponkódot WSHR és 60% -ot kap a normál árból, és havonta mindössze 2,75 dollárért üzemelteti webhelyét.

Mire elkészíti a HostGator ismertető elolvasását, akkor biztosan meg tudja mondani, hogy ez a megfelelő web hosting szolgáltatás az Ön igényeinek.

Contents

Ez az, amit megtanulsz itt

 1. Hosting megoldások

Itt megmagyarázom a hosting különféle típusait és a HG nyújtja az ügyfeleknek, és mi a legfontosabb különbségük.

 1. Tulajdonságok

Itt részletesen megvitatom a főbb elemeket .

 1. Előnyök & Hátrányok

Itt közelebbről megvizsgálom mind a HostGator Hosting használatát. A legtöbbet is beszámolom .

 1. Ajánlom a HostGator.com-ot?

Itt megmondom neked, hogy szerintem jobb lenne-e versenytársat használni.

Merüljünk bele, de először egy gyors háttér.

A HostGator-t 2006-ban alapították 2002 egy fiatal főiskolai gyerek által Brent Oxley, Végül a HostGator leszállította hivatalos irodáját a texasi Houstonban, miután a kezdeti napokban Kanadában töltött némi minőségi időt. Innentől kezdve tovább növekedtek, újabb irodát nyitva a texasi Austinban, valamint Brazíliába terjeszkedve.

2012-re Oxley bejelentette Endurance International Group (EIG) megvásárolta a HostGator-t. És bár ez okos üzleti lépés volt Oxley és az ő legénysége számára, az ilyen lépés problémákat okozhat azok között, akik jelenleg a HostGator szolgáltatásokat használják vagy szeretnék használni..

Nem tudja miért? Olvassa el az EIG-t és annak hatását az általuk megszerzett web hosting szolgáltatókra.

Ennek ellenére nem azért vagyok itt, hogy elmondjam, hogy az EIG-ben betöltött szerepe eredendően jó vagy rossz. Valójában a HostGator nagy sikert ért el az évek során, és több százezer elégedett vevőt bocsátott ki.

HostGator Webtárhely

Itt találhatók a webhelytulajdonosok által biztosított különféle hosting megoldások.

Közös Webtárhely

A HostGator rendkívül kedvező árú megosztott tárhely-csomagokat kínál bármilyen típusú és méretű webhelyhez. Három különálló tervre osztható:

A Hatchling, a Baby és az üzleti megosztott tárhelytervek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek megfelelnek az alapvető tárhelyi igényeknek.

hostgator megosztott tárhely-terveket

Például minden megosztott tárhely-tervhez beépített webhelykészítő tartozik, a kényelmes húzás érdekében & csepp teleképítés. Emellett a QuickInstall eszközzel szállítják a WordPress blogot, fórumot, galériát és e-kereskedelem árusító szkripteket közvetlenül a webhelyére..

Nem is beszélve arról, hogy támogatják a WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Wiki és phpBB tárhely-kezelő rendszereket..

További funkciók:

 • Nem mért sávszélesség
 • 99% rendelkezésre állási garancia
 • Ingyenes weboldalátutalások
 • A Google AdWords és a Bing Ads jóváírások
 • cPanel vezérlőpanel
 • PHP 7-es verzió és SHS-hozzáférés
 • Korlátlan POP3 e-mail fiókok
 • 24/7/365 műszaki támogatás telefonon, élő csevegőn és e-mailben (jegyrendszer)

Fontos ezt megjegyezni megosztott tárhely lesz a felülvizsgálat középpontjában, azonban más hostolási megoldásokat megosztunk veled, abban az esetben, ha valamire valamivel erőteljesebbre van szüksége.

HostGator Cloud tárhely

Felhő-tárhely-szolgáltatásaik rengeteg funkcióval rendelkeznek azok számára, akik gyorsan skálázni szeretnének. Élvezze az optimális felhő-gyorsítótárazási megoldást, az intuitív irányítópultot és az erőforrás-kezelési képességeket. Ezenkívül teljes mértékben irányíthatja a teljes webhelyet a könnyen használható cPanel segítségével.

hostgator felhő tárhely-tervek

Ezenkívül hiba esetén gyorsan továbbítsa az összes webhely adatát egy másik szerverre, és tudja, hogy a biztonság és a redundancia biztosítása érdekében webhelyének három tükrözött példányát több eszközön tárolják..

Felhő-tárhelyük 4,95 dollár / hónap, és a nagyobb tervekig terjednek, ára 6,57 dollár / hó és 9,95 dollár / hónap, mivel az igényeik egyre igényesebbek lesznek.

Megosztott vs Cloud tárhely

A felhőalapú tárhely jobb, mint a megosztott tárhely, mert lehetővé teszi több szerver erőforrásainak kiaknázását, ahelyett, hogy egyetlen kiszolgálóra korlátozódna

A HostGator Cloud lehetővé teszi a megosztott tárhely összes funkciójának megismerését, ám még sokkal morzsolódóbbá válik!

hostgator megosztott vs felhő tárhely

2X gyorsabb kiszolgálók

 • Akár kétszer gyorsabb betöltési idő az alacsony sűrűségű kiszolgálók, a prémium hardver és a több gyorsítótárazási réteg miatt
 • Webhelyének tartalma hatékonyabban kezelhető, lehetővé téve a dinamikus tartalomra vonatkozó kérelmek gyors villámkezelését
 • A beépített gyorsítótár gyorsítja a webhely betöltését a felhőből az optimális gyorsítótárazási konfigurációnak köszönhetően

4x több skálázható

 • Felfelé emelje fel felhőforrásait, amikor az online jelenléte növekszik. Egy egyszerű kattintás, amire szükséged van – nincs adatáttelepítés, leállás vagy újraindítás
 • Szerezzen szerverkiosztást és kezelést a felhőben!
 • Lehetővé teszi, hogy bármilyen szolgáltatás megszakítás nélkül reagáljon ezekre a nagy forgalmi tüskékre

Menedzselt WordPress Cloud Hosting

Oké, tehát itt van ez a terv, amely legjobban tetszik.

Azok számára, akik kifejezetten a WordPress-szel dolgoznak, a HostGator rendelkezik a WordPress felhőtárhely-szolgáltatással, amely kiszolgálja a WordPress-platformot, és biztosítja a gyors, hatékony és rendkívül biztonságos webhely futtatásához szükséges összes szolgáltatást..

hostgator kezelt WordPress felhő tárhely

A HostGator kezeli a WordPress felhőtárhely szolgáltatásait 2,5x gyorsabb betöltési idő a szuper töltött felhő-architektúra, az alacsony sűrűségű kiszolgálók, a CDN és a több gyorsítótárazási réteg miatt.

Ezenkívül ez a hosting megoldás menedzselt, azaz jelent automatikus frissítések a WordPress magjába, a bővítményeket és a témákat a HostGator kezeli, valamint biztonsági mentések a webhelyről és a rosszindulatú programok eltávolítása. Ön is kap ingyenes CDN szolgáltatás a tartalom kézbesítésének javítása a webhely látogatói számára.

Hasonlítsa össze a tárhely-terveket

Itt egy rövid áttekintés az általuk kínált fent említett tervekről:

Közös tárhely-tervek

 • Hatchling terv: Havonta 2,75 dollárral kezdődik. 1 hely megengedett, nem mért sávszélesség & tárhely.
 • Baba terv: Havonta 3,95 dollárral kezdődik. Korlátlan számú webhely megengedett, nem mért sávszélesség & tárhely.
 • Üzleti terv: Havonta 5,95 dollárral kezdődik. Korlátlan számú webhely megengedett, nem mért sávszélesség & tárhely.
 • Ellenőrizze a legújabb árakat és az összes megosztott szolgáltatást

Felhő-tárhely-tervek

 • Hatchling Cloud: Havonta 4,95 dollárral kezdődik. 2 mag & 2 GB memória, 1 hely megengedett, nem mért sávszélesség & tárhely.
 • Babafelhő: Havonta 6,57 USD-t kezd. 4 mag & 4 GB memória, korlátlan számú hely megengedett, nem mért sávszélesség & tárhely.
 • Üzleti felhő: Havonta 9,95 dollárral kezdődik. 6 mag & 6 GB memória, korlátlan számú hely megengedett, nem mért sávszélesség & tárhely.
 • Ellenőrizze a legújabb árakat és az összes felhőfunkciót

Cloud WordPress tárhely-tervek

 • Kezdeti terv: Havonta 5,95 dollárral kezdődik. Kétszer gyorsabb, 1 hely megengedett, 100 ezer látogatás havonta, 1 GB biztonsági másolat és mérés nélküli tárhely.
 • Normál terv: Havonta 7,95 dollárral kezdődik. Kétszer gyorsabb, 2 webhely megengedett, 200 ezer látogatás havonta, 2 GB biztonsági mentés nem tervezett tárhelyen.
 • Üzleti terv: Havonta 9,95 dollárral kezdődik. Ötször gyorsabb, 3 hely megengedett, 500 ezer látogatás havonta, 3 GB biztonsági másolat és mérés nélküli tárhely.
 • Ellenőrizze a legújabb árakat és az összes WordPress felhőfunkciót

Egyéb tárhely lehetőségek

A fent említett tárhelyi lehetőségeken kívül a következőkkel is rendelkeznek:

 • VPS tárhely. A VPS-tárolással olyan kimerítő funkciókat kap, mint a teljes gyökér-hozzáférés a teljes host-környezet irányításához, több hálózati biztonsági réteg a kiszolgáló megbízhatóságának biztosításához és az azonnali skálázhatóság egy gombnyomással.

  Ezenkívül bízzon abban, hogy adatait a RAID 10 lemezkonfigurációval védett, redundáns energia- és HVAC egységekkel ellátott szerverekre helyezik el. Kap heti heti külső webhelyről biztonsági másolatot a teljes webhelyről, a fejlesztőeszközök teljes készletét a weboldal funkcionalitásának és kialakításának elősegítéséhez, és mint mindig, díjnyertes támogatást kap a kérdéseihez. A VPS hosting terveinek ára a következő: 29,95 USD / hónap, 39,95 USD / hónap, és 49,95 USD / hónap.

 • Dedikált tárhely. Azok számára, akik erősen forgalmaztak webhelyeket, és nagyobb a költségvetésük, a dedikált tárhely lehet az, amire szüksége van. Webhelyének adatait függetlenül a dedikált szerveren fogja elhelyezni, azaz soha nem kell megosztani az erőforrásokat.

  Ezenkívül futtassa a Linuxot vagy a Windowsot, válasszon a HDD és az SSD merevlemez lehetőségei közül, fogadjon adatközpontú DDOS védelmet, és élvezze a teljes root hozzáférést, korlátlan adatbázisokat, RAID-1 konfigurációt és 3-5 dedikált IPv4 IP-t. Ha be szeretne lépni a HostGator dedikált tárhely-terveibe, számítson rá, hogy akár havi 119 dollárt is akár 149 dollárra is felszabadít.

 • Viszonteladói tárhely. Ha arra gondol, hogy elindítja a saját web hosting cégét, akkor fontolja meg a viszonteladói tárhely terveit. Szerezzen hatékony eszközöket az ügyfélkör felépítéséhez, az erőforrások elosztásának teljes ellenőrzéséhez és szükség szerint frissítéshez, így vállalkozása továbbra is növekedhet.

  Viszonteladói tárhely-tervvel a WHM kezelőpaneljét többnyelvű képességgel, 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával, 400+ márkás video oktatóprogrammal láthatja el az ügyfelek számára, és korlátlan MySQL adatbázist biztosít phpMyAdmin hozzáféréssel. Ha ez valami, amit érdekel, ellenőrizze, hogy a rendelkezésre álló három terv egyike – alumínium, réz vagy ezüst – havonta 19,95 dollártól egészen 24,95 dollárig terjed, működik az Ön számára.

 • Alkalmazás tárolása. Ha nem használja a WordPress-t CMS-ként, akkor a HG fedezte magát. Linuxon, Apache, MySQL és PHP futtatva a HostGator olyan platformokat futtathat, mint a Joomla, Magento, Drupal, Wiki és a phpBB Hosting. Ezenkívül az olyan szolgáltatások, mint a nem mérhető sávszélesség, az e-mail marketing és az egyéb hasznos alkalmazások egyetlen kattintással történő telepítései minden tervhez megtalálhatók.
 • Windows tárhely. Noha a Linuxot részesítik előnyben a web hosting során, a Windows tárhelyet elérhetővé teszik azok számára, akiknek rá szükségük van. A Parallels Plesk Panel, az IIS, a Microsoft SQL Server 2012 R2 és az ASP.NET támogatással ez a tárhelymegoldás biztosan tartalmaz mindent, amire szükség van egy felhasználóbarát webhely futtatásához..

Mint láthatja, a HostGator minden költségvetéshez, minden típusú webhelyhez és mérethez tárhelymegoldást kínál, sőt, olyan kiszolgáló kiszolgálókat is igénybe vesz, mint például a WordPress vagy a Windows felhasználók..

Főbb jellemzői

A megosztott tárhelyterveik elegendő funkcióval rendelkeznek ahhoz, hogy a webhelyet elindítsák, a sebesség vagy a teljesítmény feláldozása nélkül. Valójában itt van néhány, az ügyfelek számára elérhető legjobb szolgáltatás felsorolása, amely ösztönözheti Önt, hogy iratkozzon fel velük a tárhelyi igényeire:

 1. Beépített webhelykészítő
 2. Teljes domain névkezelés
 3. Marketing eszközök
 4. Prémium szolgáltatások

HostGator webhelykészítő

Könnyen létrehozhat lenyűgöző webhelyet a beépített weboldalkészítő eszköz. Az induláshoz válasszon több mint 100 mobilbarát sablon közül. Ezen felül épít a kényelmes húzással & csepp technológia, kihasználhatja az előre elkészített szakaszokat és oldalakat, hogy inspirálja webdizájnját, és akár 6 kész oldalt is kaphat kezdeni.

hostgator weboldal készítő

További funkciók:

 • SEO eszközök a jobb keresőmotor eredményekhez
 • A közösségi média integrációja
 • PayPal fizetési átjáró
 • HD videó beágyazása
 • A márkaépítés megszüntetése
 • A Google Analytics
 • e-kereskedelmi bevásárlókosár és készletkezelés
 • Kupon kódok

Egyedileg megvásárolható, tárhelyszolgáltatásokkal kiegészítve, a Website Builder minden más, az ügyfeleknek kínált tárhely-tervvel együtt érkezik.

Domain név kezelése

Ezek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy teljes ellenőrzést gyakoroljanak a domain névhez kapcsolódóan. A kezdéshez vásárold meg a .com, .org vagy .co (néhány névre) domain nevet egyenesen a host cPanelből..

Használja a kényelmes domain név kereső eszköz annak megtekintéséhez, hogy elérhető-e a keresett URL. Vagy ha másik host-szolgáltatótól vált a HostGator-ra, egyszerűen adja át a meglévő domain nevét, és élvezze az egy év meghosszabbítást – ingyen.

hostgator domain nevek

Minden tárhely-tervvel a következő ingyenes domain név funkciókat is megkapja:

 • Domain zárolása. Megakadályozhatja, hogy bárki is eltérítse a domain nevet, és saját magának használja felzárásával.
 • Domain megújítása. Miután a meglévő domain nevet átadta, vagy megvásárolta azt a cPanel-en keresztül, hagyja, hogy automatikusan megújuljon minden évben, hogy elkerülje a véletlen lejáratokat..
 • cPanel Management. Kezelje a domain név összes aspektusát közvetlenül a cPanelről.

Marketing eszközök

A HostGator tudja, hogy a sikeres webhely üzemeltetésén nemcsak egy megbízható tárhelyszolgáltatóval kell rendelkeznie. Ezért kínálnak értékes marketing eszközök hogy segítsen bővíteni webhelyének elérhetőségét, növelni a forgalmat a webhelyére, és fokozni a konverziókat.

SEO áttekintés

A SEO-stratégia bevezetése elősegíti, hogy webhelye megtalálható legyen a népszerű keresőmotor-eredmények között. Valójában a webhely SEO-ra való optimalizálása javítja rangsorolását és láthatóságát a keresőmotorokban, például a Google, a Bing és a Yahoo..

Ha úgy találja, hogy valamilyen segítségre van szüksége egy SEO stratégia megfogalmazásában, vegye fel velük a kapcsolatot a ingyenes SEO konzultáció. Innentől a dedikált marketingprojekt-koordinátor segít elindítani a tökéletes marketingkampányt azáltal, hogy először megvizsgálja a webhelyet, és alapos kulcsszó-kutatást végez az üzleti fülkével kapcsolatban.

hostgator seo szolgáltatások

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a stratégiákat, amelyeket a marketingprojekt-koordinátor az Ön webhelyén vezet be, hogy befolyásolja a keresőmotor eredményeit:

 • Kulcsszó kutatás. A házon belüli marketingszakértőik megtalálják azokat a kulcsszavakat, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön niche-nek, amelyek segítenek felfelé lépni a keresési rangsorban, és amelyek a legjobban visszhangzik a célközönséghez. Ezen felül megtanulják, mely kifejezéseket használja a célközönség a keresési lekérdezésekben, valamint megfigyelik webhelye kulcsszavak sikerét.
 • Tartalom létrehozása. Használjon speciális csapataikat eredeti tartalom létrehozásához annak érdekében, hogy a webhelyére irányítsák a forgalmat és növeljék a közönséget.
 • On-site optimalizálás. Optimalizálhatja webhelyét az oldalcímek, a metaleírások és a fejléccímkék szempontjából, így a webhelyet indexeli a magasabb keresési rangsorolás..

PPC szolgáltatások

Egy másik nagyszerű szolgáltatás, amelyet az ügyfeleknek kínálnak az értékesítés növelése érdekében Pay-Per-Click szolgáltatások, más néven PPC. Az ügyfelek fizetett hirdetésekkel történő célzása nagyszerű lehetőség arra, hogy ösztönözze az embereket az Ön webhelyének felkeresésére és végül eladásra.

Íme, amit kap, ha a PPC szolgáltatásait használja:

 • Kulcsszó kutatás. A házon belüli marketingszakértők mind a helyi, mind a globális célzási módszereket felhasználják, megvizsgálják a több eszközön használt kulcsszavakat, és megtalálják az üzleti igényeinek megfelelő célközönséget. Ezenkívül elősegítik a “kizáró kulcsszólista” így abbahagyja a rossz közönség vonzását a webhelyére.
 • Kampánymenedzsment. A tevékenységekre irányuló felhívások, telefonszámok, helymeghatározási információk és a webhelyére mutató közvetlen linkek mind szerepelnek a PPC hirdetéseiben. Ezenkívül figyelje meg, hogy a fizetett szakértők hozzájárulnak-e az optimalizálási pontszám növeléséhez, miközben megtartja a kattintásonkénti költségkeretét.

Végül maguk vállalják, hogy segítsék ügyfeleik sikereit. SEO segítséget és személyre szabott marketingstratégiákat, valamint ingyenes Google AdWords és Bing Ads jóváírásokat nyújtva nincs oka annak, hogy webhelye nem tud menekülni.

Prémium szolgáltatások

Kivételes prémium szolgáltatásokat kínálnak az ügyfeleknek azok számára, akik költségvetésükben kissé mozgékonyak.

CodeGuard

A HostGator CodeGuard szolgáltatásával olyan szolgáltatásokat kap, mint például:

 • Napi automatikus biztonsági mentések a felhőn
 • 16 GB tárhely
 • Legfeljebb 5 webhelyen használható
 • Korlátlan adatbázis és fájl
 • 3 helyreállít havonta
 • E-mail értesítések a jogosulatlan változásokról
 • Könnyű kezelés – a változások megtekintése, a helyszíni megfigyelés ütemezése és az e-mail értesítések kezelése

Havonta 2,00 dollártól kezdve ez a prémium szolgáltatás megéri a kis árat.

Web Design

Házon belüli teljes körű szolgáltatást nyújtó, professzionális webes tervezőik prémium sablonokat kínálnak lenyűgöző webdesignnal és akár 3 oldal SEO-barátságos tartalommal, amelyet csak az Ön webhelyére készítettek..

Ráadásul webhelyét a mai napig a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerre, a WordPressre építik, amelyről ismert, hogy felhasználóbarát és rugalmas.

Webdesign-szolgáltatásuk további jellemzői a következők:

 • A SEO-szakértő készen áll a webhely nagyobb forgalmának növelésére szolgáló stratégiák meghatározására
 • Komplett webdizájn, adaptív tervezéssel
 • Havi felülvizsgálati telefonhívások a marketing kampány sikerének megvitatására
 • Egy-egy képzés annak biztosítása érdekében, hogy a jövőben kezelni tudja webhelyét

E-kereskedelem-integrációt kap, akár 10 termékoldallal és OpenCart fizetési feldolgozási és szállítási megoldásokkal.

A HostGator Hosting előnyei és hátrányai

Mindig lesznek előnyei és hátrányai bármely webszolgáltatóval, amelyet választott. Ezért fontos, hogy értékelje prioritásait, és győződjön meg arról, hogy az Ön által alkalmazott megoldás nem áldozza fel ezeket a prioritásokat.

A profik

Sok oka van annak, hogy miért olyan népszerű hosting cég. Lássuk, mi az előnye a megosztott tárhelyszolgáltatások használatának.

Szilárd Uptime és szerviz

Garantálják 99,9% üzemidő, ami nagyszerű hír minden weboldaltulajdonos számára. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy ez a szabvány, és ennél kevesebbet általában nem tolerálnak.

Ezen felül a HostGator kész arra, hogy egy hónapos jóváírással kompenzálja ügyfeleit, ha a szerver bármikor elmarad a 99,9% -os rendelkezésre állási garanciától..

üzemeltető üzemidőA HostFacts szerint a HostGator ideje az elmúlt 12 hónapban 99,99% volt

Ezenkívül telefonon, élő csevegőn és e-mailen (jegyrendszer) keresztül is támogatást nyújtanak az ügyfeleknek 24/7/365. Kényelmes támogatási portáljuk segítségével felveheti a kapcsolatot egy hosting szakértővel, megnézheti a közösségi fórumokat, és akár video oktatóanyagokat is elérhet, amelyek segítenek önnek a hibaelhárításban..

Ingyenes webhelyátvitel és egy kattintással történő telepítés

Ez a szolgáltatás ismét a legtöbb webtárhely-szolgáltató normája, azonban a HostGator teszi átvitel egy másik gazdagépről számukra szuper egyszerű. Csak jelentkezzen be a használni kívánt tárhely-tervbe, és hagyja, hogy a HostGator végezze el a többit.

Ehhez hozzá kell tenni, hogy ha Ön még nem rendelkezik egy weboldal tulajdonosával, és a HostGator az első tárhely-megoldás, amelyet valaha használt, akkor biztos lehet abban, hogy a kívánt CMS telepítése ugyanolyan egyszerű, mint a regisztráció során néhány gombra kattintás. A QuickInstall eszköz segítségével könnyen beállíthatja weboldalát anélkül, hogy aggódnia kellene a műszaki ismeretek miatt.

(Szinte) Korlátlan mindent

Mentés a legalapvetőbb megosztott tárhely-tervre, amely a domaineket 1-re korlátozza, a HostGator kínálja korlátlan mindent (jó fajta – lásd alább) ami nagyon sokat jelent, mivel a fogadási tervük oly olcsó, hogy kezdetben kezdje.

Korlátlan lemezterület azt jelenti, hogy annyi adatot tárolhat, amennyire szüksége van. Ez lehetővé teszi webhelye látszólag korlátlan növekedését, miközben megfizethető megosztott tárhely-tervet használ.

Miután nem mért sávszélesség azt jelenti, hogy korlátlan mennyiségű adatot vihet át a gazdaszerver, a webhely látogatói és az internet között. Ez nagyszerűen biztosítja webhelye sebességét és teljesítményét, különösen egy megosztott tárhely-tervnél.

Ön is kap korlátlan adatbázisok, ami azt jelenti, hogy annyi WordPress telepíthet, amennyit csak akar. Ez jó azok számára, akik sok ügyféllel rendelkeznek, és szeretnék kipróbálni a webhely változásait, mielőtt elkezdenék őket élni.

A „korlátlan” tárhely egy mítosz és legalább a HostGator átlátható az erőforrás-felhasználás korlátozásáról. “Korlátlan mindent” kínálnak, amíg Ön:

 • Ne használja a szerver központi feldolgozó egységének (CPU) több, mint 25% -át
 • Ne futtasson több, mint 25 egyidejű folyamatot a cPanelben
 • Ne rendelkezzen több mint 25 egyidejű MySQL kapcsolatot
 • Ne hozzon létre több, mint 100 000 fájlt a cPanelben
 • Ne ellenőrizze több, mint 30 e-mailt óránként
 • Legfeljebb 500 e-mailt küldhet óránként

Nincs korlátozva:

 • Sávszélesség, amelyet használ
 • Létrehozott e-mail fiókok

Hátrányok

Mint mindenben, lesz egy hátránya az ilyen olcsó, megosztott tárhely megoldásnak. Nézzük meg néhány dolgot, amelyen dolgozhatnak, és hogy ezek befolyásolják-e a végső döntését.

Korlátozott szolgáltatások

Noha a nyújtott szolgáltatások meglehetősen szokásosak, és korlátlan, minden szép, az igazság az, hogy a HostGator nem kínál megosztott tárhely-felhasználók számára sok extrát.

Mivel az ilyen típusú tárolást nem kezeli, a webhelyéhez szükséges adminisztratív munkát egyedül kell elvégeznie. Ez azt jelenti, hogy a mindennapi biztonsági másolatot készítik (bár hetente biztonsági másolatot készítenek), a felhasznált magok, beépülő modulok vagy témák frissítésére (kivéve, ha a kissé drágább kezelt WordPress-tárhelyet választja), valamint a biztonsági intézkedésekről is gondot kell vállalni..

Drága tartományok

Bár kényelmet kínálnak minden domainhez kapcsolódó kezelésekor, érdemes megjegyezni, hogy némelyikük a domain név árai kicsit magasak.

Ez jó tudni, mert még ha úgy dönt, hogy egy megosztott tervvel jár, akkor mindig regisztrálhatja és megújíthatja egy domain nevét egy másik, olcsóbb társaságnál, és egyszerűen csak a cPanelről irányíthatja a DNS-t a HostGatorba..

Ez az EIG része

Ismét nem fogom megpróbálni mindkét irányba megcáfolni, amikor erről van szó Endurance International Group (EIG). Azonban a legtöbb ember, aki felülvizsgálja a hosting szolgáltatókat, azt állítja, hogy az EIG részét képező hosting társaságnak fennáll a veszélye, hogy rossz hírnevet szerez.

Ennek oka az, hogy ha az A hosting társasággal (az EIG része, és nem tudtad) ​​kellett volna mennie, és rossz tapasztalata van, és a B hostoló céghez költözne (szintén az EIG része, és nem tudta) , aki azt mondja, hogy az Ön tapasztalata egyre jobb lesz?

Csak tisztában kell lennie azzal, hogy a HostGator része ennek a szervezetnek, és hogy az EIG hogyan kezeli a dolgokat, valószínűleg becsapódik a HostGator kezeli a dolgokat..

HostGator GYIK

Itt válaszokat talál a leggyakrabban feltett kérdésekre.

Mi a HostGator.com??

A HostGator egy olyan web hosting cég, amely különféle web hosting szolgáltatásokat kínál, például megosztott, viszonteladói, VPS, Cloud és dedikált szerver hosting szolgáltatásokat. Ezen felül WordPress-specifikus és Windows-tárhelyet kínálnak. Két adatközpontuk található Texasban (USA) és Provoban, Utahban (USA). Hivatalos honlapjuk a www.hostgator.com. További információ a Wikipedia oldalukon található

Pénzvisszafizetési garanciát nyújt-e a HostGator??

Igen. Teljes visszatérítést kínálnak, ha a szolgáltatásaik igénybevétele első 45 napon belül lemondják fiókját. Ez azonban csak a megosztott, viszonteladói és VPS-tárolási megoldásokra vonatkozik.

Milyen típusú támogatást nyújt a HostGator ügyfeleinek?

Egész évben támogatást nyújtanak telefonon, élő csevegőn és e-mailben (jegyrendszer). A támogatási csoport tagjaihoz a nap 24 órájában hozzáférhet, és válaszokat kaphat az esetleges kérdéseire.

A HostGator ingyenesen áttelepíti a jelenlegi webhelyem?

Igen. Ingyenes webhely-vándorlást kínálnak, még a legolcsóbb megosztott tárhely-terv számára is.

Mi a HostGator Uptime garanciája??

Nem sok ellentétben sok hosting szolgáltatóval, 99,9% -os üzemidőt garantálnak. Ehhez egy havi szolgáltatást fognak jóváírni az Ön webhelyén tapasztalható 99,9% alatti leállások esetén, hangsúlyozva azt a tényt, hogy komolyan gondolják az Ön webhelyének tárolását..

A HostGator kínál SSL tanúsítványokat, SSD és CDN szolgáltatásokat?

Ez a választott fogadási tervetől függ. Például, ha úgy dönt, hogy a legprémium prémium szintű megosztott tárhelyszolgáltatást használja, igen, ingyenes privát SSL-igazolást fog kapni. A legalapvetőbb tervek esetében azonban ez nem a helyzet. Sajnos be kell fektetnie a WordPress által kezelt tárhelytervbe, hogy hozzáférést kapjon az ingyenes CDN szolgáltatásokhoz, és külön dedikált kiszolgálót kell használnia az SSD tároló használatához..

A HostGator webhelyről készít biztonsági másolatot?

Véletlenszerűen hetente biztonsági másolatot készít a webhely visszaállításához szükséges időpontokra. Ajánlatos, hogy legyen más biztonsági mentési módszer is, például a prémium CodeGuard szolgáltatásuk.

Kapok egy ingyenes domain nevet a HostGator segítségével?

Nem. Már nem kínálnak új ügyfeleknek ingyenes domain nevet, amikor feliratkoznak.

Milyen fizetési módokat fogad el a HostGator?

Minden olyan fontos hitelkártyát elfogadnak, mint a Visa, a MasterCard, az American Express és az Discover. Ezenkívül Paypal-ot, személyes csekkeket, átutalásokat és banki átutalásokat is elfogadnak.

Mi a CodeGuard??

A CodeGuard szolgáltatás egy fizetett kiegészítő, amely automatikusan biztonsági másolatot készít webhelyéről. A CodeGuard figyelemmel kíséri az Ön webhelyét, és riasztásokat küld Önnek bármilyen változás esetén. És végül, a CodeGuard visszaállítási lehetőséget kínál, így könnyedén visszaállíthatja webhelyét az előző verzióra.

Megbízhatok-e a HostGator véleménye a Reddit és a Quora vonatkozásában?

Igen, a Quora és a Reddit remek helyek arra, hogy többet megismerjenek a társaságról, és véleményeket, kérdéseket és véleményeket szerezzenek az őket használó valós emberek és ügyfelek számára. Keresse meg az ügyfelek véleményeit a Reddit és a Quora oldalon. Az olyan webhelyek áttekintése, mint a Yelp és a TrustPilot, szintén hasznos lehet.

Mi a legjobb HostGator alternatíva?

A HostGator az egyik legnépszerűbb web hosting szolgáltató. Ha azonban webes házigazdákat kutat, és jó alternatívát keres a HostGator számára, akkor itt írta az ajánlásaimat. Úgy gondolom, hogy a HostGator legjobb alternatívája a Bluehost (ugyanaz az ár, de jobb tulajdonságokkal rendelkezik, de az EIG tulajdonában van). A legjobb, nem az EIG alternatíva a SiteGround (olvassa el az áttekintésemet, hogy megnézze, miért # 1 a SiteGround)

A HostGator és a Bluehost ugyanaz a cég?

Nem, a HostGator és a Bluehost különálló társaságok; de mindkettő a Endurance International Group (EIG). Az EIG olyan hosting cégekkel is rendelkezik, mint az iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost és egy csomó kisebb kisebb webtárhely..

Hol találok HostGator kuponkódokat?

A HostGator kuponkódjának megtalálásának legjobb helye a Hostgator akcióink oldal felkeresése. Itt böngészhet a web hosting és a domain nevek kiváló ajánlatai között, és győződjön meg arról, hogy tőlük 100% -ban érvényes kuponokat kap.

Ajánlom a HostGator-ot?

Azok számára, akik egyszerű, olcsó megosztott tárhely-megoldást keresnek, Igen, úgy gondolom, hogy a HostGatornak lehetőséget kell mérlegelnie.

azonban.

Azok számára, akik valamivel többet akarnak a sebesség, a biztonság és a szolgáltatások szempontjából Ajánlom a felhőterveiket.

Különösen a kezelt WordPress tárhely opcióval, mivel ez megadja a szükséges sebességet és biztonságot a magas ár nélkül.

Annak ellenére, hogy az EIG részei, jó hírnevet képviselnek, mivel a piacon az egyik legjobb webtárhely-szolgáltató. Nemcsak nagyszerű megosztott tárhelyet kínálnak a webhelytulajdonosoknak, hanem sok más kivételes megoldást is kínálnak.

Valójában a nagynevek, mint például a WPBeginner, szeretnek megosztani pozitív tapasztalataikat a dedikált szervermegoldásuk használatával.

A beépített webhelykészítővel, a könnyen használható cPanel-rel és a QuickInstall eszközzel a kívánt CMS (és egyéb szoftverek) néhány perc alatt telepíthető a webhelyére. A HostGator határozottan egy első helyezett.

Ennek ellenére a szolgáltatáskészletük minimális, és bár ügyfélszolgálatuk csúcsminőségű, és rendelkezésre állási garanciájuk érdemes, előfordulhat, hogy nem mindegyik, amit keres.

Tehát végezze el kutatását, és ügyeljen arra, hogy fontossági sorrendbe állítsa azokat a funkciókat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy vállalkozása sikeres legyen, mielőtt feliratkozni fog velük..

FTC nyilvánosságra hozatala: Annak érdekében, hogy a lehető legolcsóbb árat kapja meg, kis jutalékot fogok keresni, ha úgy dönt, hogy a linkjeim alapján vásárolja meg a tárhelyet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map