Folyékony webes áttekintés

Folyékony web az iparág vezető szerepe a kezelt WordPress és a WooCommerce menedzsment területén. Noha nem szűk költségvetésű webhelytulajdonosok számára készült, ez egy olyan webgazda, amely garantáltan megbízható, gyors és mindig rendelkezésre áll.


Ha egy hatalmas, kezelt WordPress vagy WooCommerce tárhely-megoldást keres, mindössze 19 havonta, amely soha nem marad le a teljesítményről, a megbízhatóságról vagy az idejéről, Folyékony web lehet, hogy csak a házigazda az Ön számára.

A Liquid Web nagyszerű webgazda azoknak a weboldal-tulajdonosoknak, amelyek exponenciálisan növekednek és folyamatosan szükségesek – 24/7/365.

Annak elősegítése érdekében, hogy meghozza ezt a döntést, mielőtt elkezdené befektetni a nehezen megkeresett készpénzt, ebben a Liquid Web áttekintésben mindent áttekintek, amelyet nagyszabású WordPress webhelyek kínálnak nekik..

A folyékony web nem a gyorsítótárazásra támaszkodik a sebesség biztosítása érdekében, hanem inkább összpontosítson a PHP dolgozóira amelyek felelősek az Ön webhelyének PHP végrehajtásáért. Minden tervnek legalább 10 elkötelezett PHP alkalmazottja van, és néhányuk legfeljebb 300 PHP dolgozóval érkezik.

Az összes kezelt WordPress tárhely-terv előre telepített plug-inekkel, automatikus frissítésekkel, webhelyek készítésével, éjszakai biztonsági másolatokkal, iThemes sync, iThemes Security Pro, ingyenes SSL és minden .

A Liquid Webnek jól kell csinálnia valamit (a sebesség és az ügyfélszolgálat körül):

folyékony internetes áttekintések

Felvettem a kérdést, és megkérdeztem tőlük a három S működését, a sebességet, a biztonságot és a támogatást:

Mi különbözteti meg a Liquid Web-et a versenytől, amikor a három S-re vonatkozik: a tárhely, a sebesség, a biztonság és a támogatás?

„Amikor a hostolás, a sebesség, a biztonság és a támogatás három S-ről van szó, a Liquid Web ragyog. 59 másodperces támogatási válaszgaranciánkkal rendelkezik, amely biztosítja az azonnali kiszolgálást minden tervhez. A menedzselt tárhelyünket és a kezelt alkalmazások kínálatát egyedileg hozták létre, a modern webes szakemberek sebességigényét szem előtt tartva, és ez azt mutatja: a kis- és középvállalkozások több mint 20 éve bíznak bennünk üzleti tevékenységükben. A biztonság érdekében a Mod Security szolgáltatást kínáljuk, és az itt felsorolt ​​több adat- és biztonsági tanúsítványt megtartjuk, és beépítünk számos bevált gyakorlati biztonsági beállítást, amelyet a biztonsági ellenőrző technológiánk segítségével figyelünk. ”
folyékony web logó
Christie Chirinos – WooCommerce termékmenedzser a Liquid Web-nél

Használjon kódot WHR40VIP és 40% kedvezményt kap 2 hónapra MINDEN tárhelytermékre!

Mit tartalmaz ez a folyékony webes áttekintés?

 1. Jellemzők

Itt a Liquid Web oldalát fedi le, különösen, ha a webes web hosting három S-jére vonatkozik; sebesség, biztonság és támogatás.

 1. Kezelt WordPress

az egyik kiemelkedő termékük, és itt megmondom, miért.

 1. Menedzselt WooCommerce

valami olyan, amire a Liquid Web specializálódott, és kitűnőnek bizonyult. Ez az oka annak.

 1. A folyékony web jó?

Végül az utolsó részben összeteszem a dolgokat, és tudatom velük .

A folyékony webről

A Liquid Web-et 1997-ben alapították, és azóta az egyik legmegbízhatóbb webtárhely-szolgáltatóvá nőtte ki magát VPS, kezelt felhő, dedikált és kezelt WordPress és WooCommerce tárhely megoldások.

tárhely-tervek

Tökéletes megoldás kis- és középvállalkozások számára webhelyekkel, üzletekkel, alkalmazásokkal, misszió szempontjából kritikus helyekkel, tervezőkkel, fejlesztőkkel és még digitális ügynökségekkel is.

A Michiganben, Lansingban található székhellyel rendelkező Liquid Web csapat arra törekszik, hogy a leginkább segítőkész ember a Hosting®-ben. Más szavakkal: „úgy vélik, hogy minél több technológiára van szükség a vállalkozás táplálásához, annál többre van szükség szakértő, gondoskodó emberek számára, hogy ott legyenek az ön számára”.

Ez az egyedülálló web hosting cég büszkélkedhet 30.000 ügyfél 130 országban és továbbra is növekszik minden évben. Nem is említve, hogy hírnévre való hivatkozása az iparág egyik legmagasabb hűségszintje. Tehát, ha olyan webtárhely-szolgáltatót keres, amelyre támaszkodhat, érdemes fontolóra vennie a Liquid Web szolgáltatást.

ról ről

A Liquid Web az egyik legfigyelemreméltóbb módja annak, hogy megkülönböztesse magát a tárhelyiparban azáltal, hogy elhagyja a rendkívül versenyképes megosztott hosting versenyt. Ehelyett inkább csak kiváló minőségű, prémium (gondolj drágább és értékcsökkentő) tárhelyszolgáltatásokat kínál, amelyekért az emberek hajlandóak fizetni.

Végül, Liquid Web 250 főnél többet foglalkoztat+ rendszergazdák, mérnökök és technikusok, akik elkötelezettek és felhatalmazottak arra, hogy megkönnyítsék az életét, így összpontosíthat a szeretett munkára (és hagyhatja, hogy a többiek elvégezzék). A Liquid Web esetében minden a saját üzleti potenciáljának energiájáról szól.

Azt mondta, mit kínál valójában a Liquid Web, amit a többi, olcsóbb webtárhely nem kínál? És megéri-e a magasabb ár? Merüljünk a Folyékony webes áttekintés és megtudja:

Tulajdonságok

1. Teljesen menedzselt tárhely

Ajánlat teljesen menedzselt webtárhely eszközök A folyékony web mindent megtesz az Ön számára. Ez magában foglalja az összes szoftvert frissítések és biztonsági javítások, így webhelye mindig gyorsan fut, és soha nem kerül veszélybe.

menedzselt webtárhely

Például a Liquid Web minden este frissíti a webhelyén futtatott WordPress pluginokat. Még jobb, ha ezt egy speciális tesztelési környezetben végzik, hogy megvédje webhelyét a plugin sebezhetőségétől és megakadályozza az állásidőt. Amint a csapat teljesen tisztává válik, a frissítéseket élővé kell tenni.

A Liquid Web nagyszerű munkát kínál, és a webhelytulajdonosoknak lehetőséget kínál testreszabott tárhely-megoldások létrehozására, amelyek megfelelnek növekvő igényeiknek.

Például segítség a PCI és a HIPAA megfelelésében, a viszonteladói tárhely, az e-kereskedelem webhelyének védelme és még sok minden más olyan webhelytulajdonosok számára, akik valami specifikusat keresnek.

És a tetejére minden egyedi hosting megoldás a dedikált számlavezető amely mindent tud az Ön webhelyéről, és együttműködik az informatikai csapattal a zökkenőmentes tárhely élményének biztosítása érdekében.

2. Lenyűgöző PageSpeed

Ha azt szeretné, hogy webhelyének látogatói boldogok legyenek (és konvertálhassanak), és eljuthassanak a Google első oldalára, és ott maradjanak, akkor webhelyének gyors betöltése szükséges.

A gyors töltési idők esetén a Liquid Web nem okoz csalódást!

Az alábbiakban a oldalsebesség-teszt.

Előtt:

Egy automatikusan elkészített WordPress bemutató webhelyet tároltak a Liquid Web-en, automatikusan létrehozott tartalommal és a Liquid Web beépített gyorsítótárazásával:

betöltési idők az optimalizálás előtt

A GTmetrix alkalmazásban a webhely betöltődött 0,9 másodperc. Egyáltalán nem rossz!

Utána:

A Liquid Web javasolt sebességű pluginek egyszerű aktiválásával és beállításával (Async JavaScript, Automatikus optimalizálás, BJ Lazy Load, JPEG tömörítése) & PNG képek & Lazy Load for Comments – már telepítve, de nem aktiválva):

wordpress speed plugins

Óriási hatással volt az oldalsebességre:

oldalsebesség az optimalizálás után

A GTmetrixben a webhely most be van töltve 0,6 másodperc. Ez 0,3 másodperccel gyorsabb, ez lenyűgöző – és gyors!

Használjon kódot WHR40VIP és 40% kedvezményt kap 2 hónapra MINDEN tárhelytermékre!

3. Nagy teljesítmény

A Liquid Web átlagosan 1 másodperc alatt töltődik be, ami nagyon jó a tárhelyipar számára. De ha a dolgokat adatközpontokra bontja (ezek közül pontosan 3), rájön, hogy földrajzi elhelyezkedése alapján az internetes sebesség sokkal jobb:

 • Az Egyesült Államok központi régiója: 615 ms
 • USA-nyugati régió: 330ms
 • EU-Közép-Régió: 867 ms

A folyékony web azonban ezzel nem áll meg. Végül is sokkal több van a gyorsan teljesítő webhelyen, mint a sebesség betöltése.

Nézd meg:

 • A Liquid Webnek több mint 25 000 szervere van a magántulajdonban lévő központi adatközpontokban
 • Az adatközpontok redundáns hűtéssel, hálózatokkal és energiával rendelkeznek az üzemidő és a sebesség biztosítása érdekében
 • A Tier-1 sávszélességű kapcsolat minimalizálja a késleltetést és a gyors kapcsolódást a globális internet minden pontjához
 • A szakértők 24/7/365 a hálózat teljesítményét figyelik
 • Beépített képoptimalizálási megoldást kap a webhelyén használható tárhely-csomaggal együtt
 • Elérhető a HTTP / 2, amely nem csak növeli a webhely sebességét és teljesítményét, hanem elősegíti a webhely biztonságát

Végül, a Liquid Web támogatja a PHP 7-et. És ez is jó dolog, mert a PHP 7.0 már nem támogatott, a PHP 7.1 csak a biztonsági javítás ütemezésén van, a PHP 7.2 pedig 2019 végére készül..

A PHP 7.4 várhatóan 2019. novemberében jelenik meg. Tehát minden olyan webhelynek, amely nem támogatja a PHP 7-et, nem gondolja az Ön webhelyének sebességét és teljesítményét.

4. A leggyorsabb WordPress tárhely

A Liquid Web fejlesztése megtörtént az egyik legjobb WordPress tárhely-platform hogy egyszerűbbé tegye a tárhelyet, így összpontosíthat webhelye növekedésére. Teljesen kezelt WordPress-tárhelyük teljes megoldás, és a legjobb választás a küldetés szempontjából kritikus WordPress-webhelyek számára.

Minden terv előre telepített plug-inekkel, automatikus frissítésekkel, webhelyek készítésével, éjszakai biztonsági másolatokkal, iThemes szinkronizálással, iThemes Security Pro, ingyenes SSL tanúsítvánnyal és kiegészítő szolgáltatásokkal szolgál minden típusú webhelyhez.

A kezelt WordPress tárhely tér felrobbant az elmúlt években, ami a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatást különbözi és jobbá teszi?

“Menedzselt WordPress ajánlatunkat a modern WordPress fejlesztő igényeinek szem előtt tartásával hoztunk létre. A WordPress nemcsak a blogok és a tartalmi webhelyek számára, hanem sok WordPress webhely teljes energiájú alkalmazásokat alkot, és ehhez az erőforrások futtatásához szükségük van. A kezelt WordPress ajánlatunk nem a gyors gyorsítótárazásra támaszkodik a maximális sebesség biztosítása érdekében, hanem egy teljes platformot építettünk ki, amely az egyidejű kérelmekre koncentrál.

Dollár dollárért a Liquid Web a legtöbb PHP dolgozót kínálja a legalacsonyabb áron, mint a többi verseny. A tagsági webhelyek, az üzenőfalak és az e-kereskedelem üzletei drámai fejlesztéseket fognak elérni, amikor a Liquid Web-re váltanak.

Az összes kezelt WordPress ügyfél 59 másodperces támogatási válaszgaranciánkkal rendelkezik mind a szerverre, mind a WordPress-re vonatkozó támogatási kérelmekre, és a Liquid Web és az iThemes közötti kapcsolat révén az összes felügyelt WordPress terv tartalmazza az iThemes Security Pro alkalmazást. Ügynökségek, szabadúszók és bárki más számára, aki sok WordPress webhelyet épít fel, a Managed WordPress ajánlatunk a piacvezető érték. ”
folyékony web logó
Christie Chirinos – WooCommerce termékmenedzser a Liquid Web-nél

A kezelt WordPress-platformon volt az alapoktól kezdve egyedi gyártású a sebesség és a megbízhatóság biztosítása. Platformjuk nem a gyorsítótárazásra támaszkodik a maximális sebesség biztosítása érdekében, hanem a középpontjában áll egyidejű kérelmek és nagy számú PHP dolgozó annak biztosítása érdekében, hogy a WordPress által üzemeltetett webhelyen a leggyorsabb, legstabilabb és legbiztonságosabb legyen.

teljes mértékben menedzselt WordPress tárhely

 • Nincsenek túllépési díjak, forgalmi korlátozások és a mért oldalmegtekintések
 • Automatikus plugin-frissítések vizuális összehasonlításokkal
 • Nincs korlátozás a használható pluginekre (a WP Engine és a Kinsta ellentétben)
 • Ingyenes képoptimalizáló plugin, amely javítja az oldal sebességét
 • Az éjszakai plugin-frissítések átmeneti környezetben tesztelve (miért nem ezt teszik több webtárhely?)
 • iThemes sync és iThemes Security Pro
 • Ingyenes migráció a webhelyekre, ahol az egész csapat elkötelezett az adatok migrálásában a jelenlegi gazdagépről.
 • Az iparágvezető garanciák 100% -át rendelkezésre álló, gondtalan garancia mellett. 100% uptime, vagy 10X összeget jóváírnak Önnek.
 • Teljes szerverhozzáférés és fejlesztői eszközök (SSH, Git és WP-CLI)
 • Ingyenes SSL tanúsítványok
 • Megállóhelyek
 • 24/7/365 telefonos, e-mail és élő csevegési támogatás

Az kezelt WordPress műszerfal, az összes alapvető tulajdonsággal és konfigurációval rendelkezik:

kezelt WordPress műszerfal

A felügyelt WP tárhely jön a csomaghoz ingyenes iThemes Security Pro:

ingyenes ithemes security pro

A WordPress tárhely-tervei havonta 19 USD-tól kezdődnek, rejtett díjak nélkül, és soha nem kötöttek be semmilyen szerződést.

5. Specializált WooCommerce tárhely

WooCommerce a leggyakrabban használt e-kereskedelmi platform, és a Liquid Web azt állítja, hogy felépítették legelső all-in-one megoldás a WooCommerce számára, mely versenytársak olyan megoldásai, mint a Shopify.

woocommerce hosting összehasonlítás

Ez nem csak a WordPress + a WooCommerce bővítmény. Menedzselt WooCommerce tárhelyük rendkívül gyors és megbízható mivel a platformot úgy optimalizálták, hogy 95% -kal csökkentse a lekérdezések terhelését.

Miben különbözik a kezelt WooCommerce tárhely, mint a verseny által kínált WooCommerce tárhely?

„A Liquid Web feltalálta a menedzselt WooCommerce tárhely fogalmát. A versenytől eltérően a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely sokkal több, mint a felügyelt WordPress tervre telepített WooCommerce. Először a Liquid Web létrehozta az Egyéni rendelési táblázatok beépülő modulját, a WooSimple beépülő modult és számos más beépülő modult, amelyek növelik a webhely sebességét azáltal, hogy 85% -kal csökkentik a WooCommerce lekérdezés terhelését, egyszerűsítik a termékoldalakat, és gazdag funkciókat adnak a WooCommerce-hez, és minden tervhez hozzáadják őket..

Ezen felül a WooCommerce szakemberekkel dolgoznak, akik megvizsgálják a beérkező WooCommerce üzleteket a platformon, és további ajánlásokat tesznek a teljesítmény növelése érdekében. Ez azt jelenti, hogy a WooCommerce üzletek drámai fejlesztéseket fognak látni, amikor a Liquid Web-re váltanak. Ezután a Felügyelt WooCommerce ügyfél kihasználhatja azokat a termékpartnerségeket, amelyekről a legnépszerűbb WooCommerce téma- és plugin-szerzőkkel tárgyalunk, és olyan funkciók kiaknázására szolgál, mint a díjmentes fizetésfeldolgozás, az elhagyott kosár helyreállítás, a fejlett elemzés, az affiliate marketing és így tovább. , többletköltség nélkül – évi 6000 dollár értékben.

És természetesen a Felügyelt WooCommerce ügyfeleinknek ez az 59 másodperces támogatási garancia a kiszolgáló, a WordPress és a WooCommerce támogatással kapcsolatos kéréseire vonatkozik. Nagyon figyelemre méltó. ”
folyékony web logó
Christie Chirinos – WooCommerce termékmenedzser a Liquid Web-nél

A Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely a következő szolgáltatásokkal rendelkezik:

 • Táblázatok a rendelési adatok tárolására, így akár 95% -kal csökkenthetők a lekérdezések terhelése
 • Jilt elhagyott kosár e-mail szolgáltatások, az e-mailek testreszabhatók, egy kattintással elérhető linkkel az elhagyott kosárhoz és az ütemezés vezérléséhez.
 • 20+ teljesítménytesztet futtathat felkészülni a forgalom növekedésére
 • Támogatás a fizikai, digitális, cseppküldő és üzletboltok számára
 • Ingyenes „Fehér kesztyű” weboldalon történő migráció
 • Beépített oldalkészítő (Beaver Builder) a webhely egyszerű létrehozásához
 • Előcsomagolt Astra téma, amelyet az online áruházak számára optimalizáltak
 • Mobil optimalizálás
 • Ingyenes SSL tanúsítvány & iThemes Security Pro
 • Aggódó automatikus plugin-frissítések vizuális összehasonlításokkal
 • Több mint 150 dollár havonta ingyenes szoftver- és eszközcsomagokban

A Liquid Web által kezelt WooCommerce a következőket tartalmazza kötegek, amelyek ingyenesek minden tervvel:

 • BeaverBuilder – prémium oldalépítő beépülő modul (99 dollárra számítva / év)
 • IconicWP – MINDEN prémium WooCommerce beépülő modulját (200 dollárra számítva / év)
 • Dob – prémium elhagyott kosár plugin (évi 850 dollárra számítva)
 • AffiliateWP – prémium affiliate management plugin (99 dollár havonta)
 • GlewAnalytics – e-kereskedelem elemzése (havi 199 dollárra becsülve)

A WooCommerce Beginner terve havi 19 dollárral kezdődik, rejtett díjak nélkül, és soha nem ragadsz bele egy szerződésbe. Bármikor frissítheti vagy törölheti az igényeit.

A Liquid Web magasabb teljesítményű tervei (Standard, Plus, Pro, & Enterprise) a Glew.io csomaggal együtt. Glew.io (199 dollár + havonta értéke) a végső elemző és jelentéskészítő szoftver az e-kereskedelem marketingsegítőinek, lehetővé téve az Ön számára az összes elemzés a webhelyén és olyan piacként működik, mint egy hatalmas millió dolláros társaság. Képzelje el például, hogy ügyfeleit olyan csoportokba oszthatja szét, mint „az ügyfelek, akik legalább 500 dollárt költöttek, de az utóbbi 6 hónapban nem tértek vissza” vagy „VIP ügyfelek, akik idén több mint 1000 dollárt költenek”, egy gombnyomással.

6. Prémium támogatás, beleértve a barátságos embereket

Folyékony webes támogatás

A Liquid Web egyik legfontosabb dolga az, amit az „59” támogatási garanciának hívok.

Annak bizonyítására, hogy Önnek fontos a Liquid Web ügyfél, a Liquid Web az alábbi 59 támogatási garanciát nyújtja:

59 másodperc / perc garancia

 • Az ügyfélszolgálat kezdeti válasza: Bármikor, amikor elküldi a problémajegyet az ügyfélszolgálat segítségével, 30 perc alatt megkapja a válaszát a műszaki szakembertől. Ha a Liquid Web 59 percen belül nem válaszol, akkor az SLA-kötelezettségvállalás túllépésének tízszeresét jóváírják. Más szavakkal, ha jegye egy órával meghaladja az 59 perces támogatási garanciát, akkor 10 órás fogadási jóváírást kap.
 • Telefonos válaszidő: egy élő ügyfélszolgálat 59 másodpercen belül válaszol a telefonhívására attól az időponttól kezdve, amikor kiválasztotta az osztályt, amellyel beszélni szeretne. Ha nem, akkor a garanciavállalási idő tízszeresének megfelelő fogadási jóváírást kap.
 • Élő csevegés kezdeti válaszideje: egy élő csevegést támogató képviselő 59 másodpercen belül megválaszolja a csevegést, miután kiválasztotta az osztályt, és kitölti az előzetes csevegés előtti kérdéseket. Ha a Liquid Web nem teljesíti az 59 másodperces garanciát, akkor tízszeres fogadási jóváírást kap a fiókjához.

Ne feledje, hogy a folyékony támogatás elérhető a nap 24 órájában, a nap 24 órájában, így soha nem kell aggódnia, ha segítségre van szüksége, ha leginkább szüksége van rá..

A Liquid Webnek van egy blogja, Tudásbázisa, WooCommerce Resource Center, tartalomközpont (tartalom felosztása hosting típusú kategóriákba), e-kereskedelmi üzlettulajdonosok podcastja (Store Store Builders néven), webinarok (bármikor elérhető) és események felsorolása az érdeklődők számára. a WordPress közösségi eseményein való részvétel.

Még több segítségre van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot személyes tanácsadójával vagy a Liquid Web fiókkezelőjével, és kérdezze meg!

7. 100% -os energia- és hálózati rendelkezésre állás garancia

A Liquid Web csatlakozik néhány ott működő web hosting céghez, amely 100% -os rendelkezésre állás garanciát kínál. Más szavakkal, azt ígéri, hogy a folyékony webhálózatokon belüli összes fő útválasztó eszköz folyamatosan elérhető lesz a globális internetről.

100% -os hálózati és rendelkezésre állás garancia

Természetesen vannak bizonyos kivételek:

 • Ütemezett hálózat-, hardver- vagy szoftverkarbantartás
 • Rosszindulatú támadások (például a nagyobb DDoS támadások)
 • Az Ön webhelyével vagy társaságával szemben hozott jogi lépések
 • CPanel kiadások

Noha a 100% -os működési időt nem lehet örökre elérni, a Liquid Web nagyon jó munkát végez, mivel egyébként szinte teljesíti. Valójában ebben az évben a Liquid Web tíz hónap alatt lenyűgöző 99,997% -os üzemidőt tart fenn.

És csak arra az esetre, ha kíváncsi, a Liquid Web kínál egy Tízszeres jóváírás a leállás ideje esetén az összes érintett ügyfélszolgálatot igénybe vevő személy számára. Más szavakkal, ha webhelye 1 órára csökken, akkor 10 órás tárhely-jóváírást kap a fiókjába.

8. Ingyenes webhely-migráció

Akár egy belső lépés a Liquid Web-en belül, akár egy másik lépés egy másik internetes gazdagépről, A Liquid Web ingyenesen áttelepíti webhelyét a tárhely platformjára. És ha szakértői csapata bármilyen okból nem tudja áttelepíteni az Ön webhelyét, akkor biztos lehet abban, hogy bármilyen támogatást kap, amelyet a csapat nyújthat, miközben kidolgozza..

ingyenes webhely-migrációk

Noha ez nem tűnik olyan nagyszerű szolgáltatásnak, amelyet webhelytulajdonosoknak kínálhat, és azt is gondolhatja, hogy ez a host-iparban szokásos, bízz bennünk, ha azt mondjuk, hogy nem. Számos webtárhely-szolgáltató arra kényszeríti Önt, hogy saját maguk vándorolják át webhelyüket, vagy hatalmas díjat számítanak fel Önnek.

Ha egy WordPress-helyet (vagy webhelyeket) egyedileg szeretne áttelepíteni a Liquid Web által kezelt WordPress-tárhely platformra, akkor használhatja az ingyenes Migration To Liquid Web WordPress-bővítményt. A plugin mindent gondoz, az összes adat lemásolásától a konfigurációs fájlok átalakításáig és a Liquid webkiszolgálóra importálásáig..

9. Ingyenes DDoS védelem

Az utolsó dolog, amellyel foglalkozni kell, egy DDoS támadás, amely csökkenti a webhelyét, és eladások vagy potenciális potenciális veszteségeket okoz Önnek.

ingyenes ddos ​​védelem

Ezért kínálja a Liquid Web az összes weboldaltulajdonosnak a lehetőséget ingyenes Cloudflare CDN szolgáltatások (beleértve a DDoS védelmet) a tárhely számlájukon. A Cloudflare CDN szolgáltatások nemcsak a webhely tartalmát jelenítik meg világszerte, hanem a világ minden tájáról származó kiszolgálók segítségével.

De csak arra az esetre, ha frissítőre van szüksége, az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb okokat az ingyenes CloudFlare CDN szolgáltatások előnyeinek kihasználására:

 • A nagy video- vagy képfájlok lelassítják webhelyét
 • A nagy sávszélesség-használat megterheli az erőforrásokat
 • Rengeteg forgalom, de az alacsony konverziós arány javítható a gyorsabb tartalomszállítás révén
 • Javítsa a SEO erőfeszítéseit a gyorsabb betöltési idővel és a felhasználók nagyobb mértékű elkötelezettségével a helyszínen

De ennél is több, a Cloudflare szigeteli az Ön webhelyét, és automatikusan csökkenti a rosszindulatú forgalmat, hogy megakadályozzák a DDoS támadást az internetes megjelenítésében..

Valójában fejlett képességgel rendelkezik, hogy biztosítsa a törvényes forgalom elérését a webhelyére, még támadás idején is. És csak abban az esetben, ha webhelye belekerül egy DDoS támadásba, bízzon abban, hogy a Liquid Web azonnal értesíti Önt.

Szeretne valami kicsit erősebbet? Mindig megvásárolhatja a Liquid Web prémium szintű DDoS Attack Prevention szolgáltatásait, amelyek a következőket fogják végrehajtani:

 • Figyelje az összes webes forgalmat, amely valós időben érkezik a webhelyére
 • Intelligensen azonosítsa a támadásokat, mielőtt azok megtörténjenek, és proaktívan reagáljon
 • Tisztítsa meg és szétválasztja az összes rosszindulatú forgalmat, mielőtt elérné az infrastruktúra kritikus rétegét

A prémium DDoS védelem havonta 99 dolláron kezdődik.

10. Ingyenes SSL tanúsítványok

Az SSL tanúsítványok nagyszerű védelmet nyújtanak:

 • Bankok, hitelszövetkezetek vagy más webhelyek (például a WooCommerce üzletek), amelyek pénzügyi tranzakciókat kezelnek
 • Csatlakozások webes vagy e-mail szerverhez
 • Fájlátvitel (SFTP) a számítógépről a szerverre
 • Online alkalmazásbejelentkezések (bármilyen jelszóval védett webhely)

Az SSL-tanúsítvány titkosítja az adatok átvitelét a gazdagép szervere és a felhasználó böngészője között, hogy senki sem akadályozhatja meg azokat a folyamat során. Ezenkívül megakadályozza, hogy webhelyét a Chrome nem biztonságosként jelölje meg.

ingyenes ssl tanúsítvány

Szerencsére, A Liquid Web az összes fogadó ügyfél számára ingyenes SSL tanúsítványt kínál, ami örömmel látja, mivel sok webtárhely felszámít fel Önnek ezt a nagyon szükséges szolgáltatást.

A Liquid Web által kezelt WooCommerce és a felügyelt WordPress tervek automatikusan együtt jönnek ingyenes Let’s Encrypt SSL az elsődleges domainhez, amelyet a vezérlőpulton állított be, amikor a webhely élő, vagy ha átnevezte az elsődleges domaint a kezelőpanelen.

Hosting tervek

A folyékony web abban különbözik a legtöbb webtárhelytől, hogy benne van nem kínál megosztott tárhelyet (például a SiteGround és a Bluehost). Hadd ismételjem meg – a Liquid Web nem kínál megosztott tárhelyet.

Mindazonáltal az alábbi típusú webtárhelyeket kínál: dedikált szervereket, VPS-tárhelyet, WordPress-t és a WooCommerce-t.

Tehát nézzük meg mindegyiket, mielőtt belemerülnénk azokba a funkciókba, amelyekre számíthatunk, amikor Liquid Web-t használunk webes hostként.

Menedzselt WordPress tárhely

Folyékony Web által kezelt WordPress tárhely

A kezelt WordPress tárhelyszolgáltatások, amelyek valóban mindent kezelnek, nehéz lehet. De a Liquid Web segítségével kapsz nulla többletdíj, forgalmi korlátozás vagy mért oldalmegtekintés kezdeni. Ez azt jelenti, hogy továbbra is bővítheti WordPress webhelyét anélkül, hogy félne attól, hogy a saját sikere miatt levágja.

WordPress tárhely szolgáltatások

Ezen felül a következő funkciókat fogja kapni a kezelt WordPress tárhelyen:

 • PHP 7 támogatás
 • Gyors sebesség 10 PHP dolgozóval
 • nginx
 • Beépített kép optimalizálás
 • Ingyenes migráció nulla állásidővel
 • Az éjszakai plugin-frissítések átmeneti környezetben tesztelve (miért nem ezt teszik több webtárhely?)
 • iThemes sync és iThemes Security Pro
 • Teljes hozzáférés a szerverhez
 • Automatikus napi mentések (30 napig tárolva a helyszínen)
 • Fejlesztői eszközök (SSH, Git és WP-CLI)
 • Ingyenes SSL tanúsítványok
 • Megállóhelyek
 • 24/7/365 telefonos, e-mail és élő csevegési támogatás

kezelt WordPress tárhelyárak

Kezelt WordPress tárhely-tervek havonta 19 dollár egy webhelyre

Használjon kódot WHR40VIP és 40% kedvezményt kap 2 hónapra MINDEN tárhelytermékre!

Menedzselt WooCommerce tárhely

Folyékony webes menedzsment WooCommerce tárhely

A Liquid Web speciálisan kezelt WooCommerce tárhelyszolgáltatásokat kínál azoknak, akiknek a WooCommerce üzletei vannak. Először a Liquid Web csapata megérti, hogy még a kiváló minőségű, kezelt WordPress tárhely sem biztosítja az elektronikus áruház gyorsítótárának tárolását, ahogy kell. Tehát maguk vállalják, hogy intelligensen gyorsítótárazzák a webhelyet a maximális teljesítmény és kivételes felhasználói élmény érdekében.

WooCommerce tárhely szolgáltatások

A Liquid Web olyan funkciókat nyújt a WooCommerce üzlettulajdonosoknak, mint például:

 • Táblázatok a rendelési adatok tárolására, így akár 95% -kal csökkenthetők a lekérdezések terhelése
 • Jilt elhagyott kosár e-mail szolgáltatások
 • 20+ teljesítménytesztet futtathat felkészülni a forgalom növekedésére
 • Támogatás a fizikai, digitális, cseppküldő és üzletboltok számára
 • Ingyenes „Fehér kesztyű” weboldalon történő migráció
 • Beépített oldalkészítő (Beaver Builder) a webhely egyszerű létrehozásához
 • Előcsomagolt Astra téma, amelyet az online áruházak számára optimalizáltak
 • Mobil optimalizálás
 • Ingyenes SSL tanúsítvány & iThemes Security Pro
 • Aggódó automatikus plugin-frissítések vizuális összehasonlításokkal
 • Több mint 150 dollár havonta ingyenes szoftver- és eszközcsomagokban

kezelt webáruház-üzemeltetési árak

Menedzselt WooCommerce tárhely-tervek havonta 19 dollár

Használjon kódot WHR40VIP és 40% kedvezményt kap 2 hónapra MINDEN tárhelytermékre!

Menedzselt dedikált szerverek

Folyékony, web által kezelt dedikált szerverek

A Liquid Web által kezelt dedikált szerver-tárhely azt jelenti, hogy webhelyének adatait és fájljait egyetlen bérlő szerverén tárolják. Soha nem kell megosztania az erőforrásokat, testreszabhatja a tárhelyi környezetet, és megépítheti a hostolási megoldást Linux vagy Windows használatával (amit nem minden internetes házigazda tesz).

Ezen felül olyan funkciókat élvezhet, mint például:

 • Valós idejű monitorozás
 • 100% energia és hálózati üzemidő garancia
 • Normál DDoS védelem
 • CloudFlare CDN szolgáltatások
 • Biztonsági mentési meghajtók
 • Root hozzáférés
 • Dedikált IP-cím
 • Üzleti minőségű SSD tároló a maximális teljesítményért

Dedikált szerver-tárhely-tervek kezdődik 199 dollár / hó.

Használjon kódot WHR40VIP és 40% kedvezményt kap 2 hónapra MINDEN tárhelytermékre!

Menedzselt VPS tárhely

Folyékony webes menedzsment VPS tárhely

A menedzselt VPS-host állítása szerint az menedzselt VPS tárhely szolgáltatások gyorsabbak, mint az AWS vagy a Rackspace (az iparág két vezető felhőtároló megoldása), a Liquid Web a webhelyek tulajdonosai számára biztosítja a szükséges megbízhatóságot és fejlett biztonsági funkciókat, így soha nem kell aggódniuk.

Ráadásul a VPS hosting egy dedikált szerver hatalmával és a felhő tárhely rugalmasságával jár. Más szavakkal, nagyszerű azok számára, akiknek szükségük van egy dedikált szerver irányítására, de szeretnék csökkenteni a költségeket.

Íme néhány a leginkább figyelemre méltó szolgáltatás, amelyet a Liquid Web VPS tárhely segítségével kap:

 • Gigabites sávszélesség
 • Korlátlan számú webhely
 • CloudFlare CDN szolgáltatások
 • Dedikált IP-cím
 • Helyi biztonsági mentések
 • Root hozzáférés
 • Integrált tűzfal
 • DDoS védelem
 • Könnyű méretezés fel vagy le
 • cPanel, Plesk vagy Interworx
 • 100% energia és hálózati üzemidő garancia

VPS tárhely-tervek havonta 29 dollárral kezdődik.

Használjon kódot WHR40VIP és 40% kedvezményt kap 2 hónapra MINDEN tárhelytermékre!

Folyékony web előnye és hátránya

Itt felsoroltam a kezelt WordPress és WooCommerce hosting szolgáltatások előnyeit és hátrányait.

Menedzselt WordPress tárhely előnyei:

 • Nagy teljesítmény (PHP dolgozók, SSD, PHP7, HTTP / 2, Titkosítsuk az SSL-t és Nginx-et)
 • Nincs túlhasználati díj vagy korlátozások az oldalmegtekintésekre vagy a forgalomra
 • Ingyenes iThemes szinkronizálás (több WordPress webhely kezelése egyetlen műszerfalról) és az iThemes Security Pro
 • Ingyenes megfelelő képoptimalizáló plugin
 • Nincs WordPress téma vagy plugin-tiltás
 • Ingyenes „Fehér kesztyű” weboldalon történő migráció
 • 100% üzemidő garancia és nagylelkű kompenzáció a leállásért
 • A 24/7/365 támogatás csillagokkal 59 perc / másodperc garantálja
 • Olcsó indulási terv 19 dollártól / hónap

Menedzselt WooCommerce tárhely előnyei:

 • WooCommerce sebesség és teljesítmény-optimalizált (SSD, PHP7, Titkosítsuk az SSL-t, HTTP / 2, Nginx, Lakk & Redis Caching)
 • 30-300 PHP dolgozó garantálja a gyors sebességet
 • Ingyenes csomag tartalmazza: Beaver Builder oldalkészítő plugin, Minden Iconic WP plugin, Jilt Elhagyott kosár, Affiliate WP és Glew Analytics
 • Megfizethető kezdő terv havonta 19 USD-tól, amely a WooCommerce teljes funkcionalitása
 • Ingyenes PayPal & Csíkos integráció minden tervhez
 • Ingyenes „Fehér kesztyű” weboldalon történő migráció

Kezelt WordPress és WooCommerce hátrányok:

 • Drága (nincs olcsó megosztott tárhely; azoknak szól, akiknek teljesítményre, megbízhatóságra és támogatásra van szükségük, és fizetni fognak érte)
 • Nincs ingyenes e-mail tárhely (a prémium kiegészítő havonta 1 dollárral kezdődik)
 • MINKET & Európa-központú; nincs adatközpont az ázsiai-csendes-óceáni térségben (a CDN azonban segít az ázsiai-csendes-óceáni térségben a földrajzi lefedettségnek)
 • A WooCommerce kezdő csomagja 15 termékkel korlátlan tranzakcióval vagy havonta 150 megrendeléssel rendelkezik
 • Nincs pénz-visszatérítési garancia – bár nincs szerződés, és bármikor felmondhatja

Összegzés: A folyékony web bármilyen jó?

folyékony internetes áttekintés

Tehát a Liquid Web jó?

Igen, a Liquid Web nagyszerű azoknak a weboldal-tulajdonosoknak, akik exponenciálisan növekednek és szükségük van rá garantált megbízhatóság, sebesség és üzemidő mindig.

A folyékony web abban különbözik a legtöbb webtárhelytől, hogy benne van nem kínál megosztott tárhelyet. Ez természetesen azt jelenti, hogy áraik magasabbak lesznek.

Valójában a Liquid Web az a saját bajnokságban a web hosting típusát illetően, amelyet ügyfelei számára kínál. Ehelyett luxus megközelítést alkalmaz, és arra törekszik, hogy kiemelkedjen egy telített iparág között, amely arra törekszik, hogy a webhelytulajdonosoknak azonos szolgáltatásokat nyújtson..

A Liquid Web prioritásként segíti az embereket, és a webhely valódi kezelése érdekében vágyakozik. Végül is, a magasabb árcímkével, mint a legtöbb webtárhely, minden olyan szolgáltatást fel kell kínálnia, amelyre szüksége lehet egy sikeres weboldal futtatásához (plusz néhány!)

Szeretne kipróbálni a Liquid Web szolgáltatást? Nézze meg, hogyan segítheti a Liquid Web az Ön webhelyét potenciáljának elérésében, és továbbra is növekedhet a legvadabb álmain.

Használjon kódot WHR40VIP és 40% kedvezményt kap 2 hónapra MINDEN tárhelytermékre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map