FastComet áttekintés

A webhely birtoklása a legjobb módszer, az egyetlen módja vállalkozásának népszerűsítésére, valamint a termékek vagy szolgáltatások online hirdetésére. Ennek elérése érdekében elengedhetetlen, hogy partnere legyen egy nagyszerű web hosting szolgáltatóval.


Belép FastComet. Mivel ez az egyik legjobb web hosting választás kezdőknek és teljes kezdőknek, és mindenki számára, aki webhelyet szeretne létrehozni ebben a kérdésben. A FastComet egy új erő, amelyet figyelembe kell venni a webtárhely-iparban.

fastcomet vélemények a Twitteren

A FastComet meglepően ismeretlen az iparban, ám ezek nagyon gyors szerversebességet, kiemelkedő szolgáltatásokat, közel 100% -os rendelkezésre állást, biztonságot, megfizethető terveket, éjjel-napos támogatást nyújt, és sok más előny.

Itt van a FastComet áttekintésem. Mindent elárulok neked, amit tudni kell erről a web hosting szolgáltatóról, hogy segítsen eldönteni, hogy ez jó az Ön számára.

Tehát ha csak 10 percet ad nekem az időidről, akkor minden szükséges tudnivalót és információt megadok neked arról, hogy mit kínálnak a web hosting során. Folytassa az olvasást, és minden kérdésre választ kap, például:

 • Milyen szolgáltatásokat nyújt a FastComet ügyfeleinek?
 • Melyek a rendelkezésre álló különféle tervek??
 • Mennyibe kerül a webtárhely??
 • Milyen hosting szolgáltatást nyújtanak a webhelyek tulajdonosai számára?

Mire elkészíti az értékelés elolvasását, akkor biztosan meg tudja mondani, hogy ez az Ön igényeinek megfelelő web hosting szolgáltatás.

Erre a linkre kattintva csak a webhelyet tárolhatja Havonta 2,95 USD

Mit tanulsz ebből a FastComet áttekintésből

 1. Mi a FastComet??

Itt megmagyarázom, hogy mi az internetes házigazda, egy kicsit a cégről és az általuk kínált különféle lehetőségekről, valamint a megosztott tárhely-tervekről.

 1. A profik

Tudja meg, mi a FastComet fő előnye, és hogy regisztráljon velük üzleti vállalkozása webhelyén vagy személyes blogján.

 1. Hátrányok

De vannak negatívok is, itt többet megtudhat arról, hogy mi a.

 1. A FastComet.com bármilyen jó?

Itt összefoglalom ezt az áttekintést, és tudatom velük, hogy szerintem jobb lenne-e versenytársat használni.

Itt fogok egy FastComet áttekintést adni arról, hogy mi a szolgáltatásuk, mint egy web hosting szolgáltató. Megmutatom az összes jellemzőiket, előnyeiket, megvitatom az előnyeket és hátrányokat, és összehasonlítom a különböző árazási terveket. Miután befejezte az olvasást, remélem, hogy el tudod dönteni, szeretné-e velük a webhelyet üzemeltetni, vagy sem..

fastcomet felülvizsgálat

Mi a FastComet??

Ha megosztott tárhelyet, WordPress tárhelyet, VPS tárolást, dedikált szervert, felhő-tárhelyet szeretne használni az Ön webhelyéhez, akkor határozottan meg kell fontolnia a FastComet alkalmazást. Ez egy otthoni szolgáltató cég San Francisco, Kalifornia, amely a legjobb és legmagasabb színvonalú tárhelymegoldásokat kínálja a webhelyek tulajdonosai számára.

az A szerverek 11 helyen találhatók a világ körül. Választhat a következők közül Tokió, Szingapúr, Amszterdam, London, Newark, Dallas, Chicago, Frankfurt, Toronto, Mumbai és Sydney. Függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, soha nem fog szembesülni a megnövekedett ping-idővel és a webhely betöltési sebességének csökkenésével.

Ez a web hosting cég 2013 óta működik, és manapság ügyfelek ezrei vannak a világ közel 100 országában. Nagyon sokféle funkciót kínál, olcsó terveket kínál. A FastComet legnagyobb előnye a kizárólag SSD meghajtók használatával a szerverükön. Támogatási szolgáltatásuk ügyfélbarát és készen áll a segítségnyújtásra a hétvégén, a nap 24 órájában.

tárhely szolgáltatások

Még ha nem is tapasztalt webfejlesztő, könnyen felhasználhatja őket személyes blogjára vagy online áruházára. A helyzet az, hogy megteheted készítsen szinte mindent néhány kattintással és teljesen ingyen. Ez magában foglalja bármilyen telepítését CMS, mint a WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, hozzáadása ingyenes modulok és a téma sablon, és egy csomó ingyenes oktatóprogramok bármilyen platformon.

Most mélyítsük el a FastComet összes előnyeit. Látni fogja, hogy ezek a srácok miért jobbak, mint sok más versenytárs a költségvetési webtárhely területén.

fastcomet vs versenytársak

Erre a linkre kattintva csak a webhelyet tárolhatja Havonta 2,95 USD

FastComet megosztott tárhely-tervek

Három megosztott tárhely-tervet kínálnak: A FastCloud havi 2,95 dollárból indul, A FastCloud Plus havonta 4,45 dollárból indul, és FastCloud Extra havonta 5,95 USD-től (ezt a tervet ajánlom).

gyors üstökös árképzés

Észre fogod venni, hogy ez az nagyon olcsó és akkor nem kell 3 éven keresztül mennie, hogy megtakarítsa a legtöbbet, még akkor sem, ha 3 évig nem tervez webhelyet.

A FastComet megosztott tárhely szolgáltatásai

Közös tervekFastCloudFastCloud PlusFastCloud Extra
Hosztolt webhelyekEgyetlen oldalKorlátlanKorlátlan
Tárolás (SSD meghajtók)15 GB25 GB35 GB
Egyedi látogatások25K / hó50K / hó100K / hó
CPU magok2 x AMD EPYC 7501 CPU4 x AMD EPYC 7501 CPU6 x AMD EPYC 7501 CPU
RAM2 GB3 GB6 GB
Azonnali fiókbeállításIgenIgenIgen
Több szerver hely11 helyszín11 helyszín11 helyszín
Ingyenes webhelyátvitel133
Addon DomainsNemKorlátlanKorlátlan
Napi mentések7730

Ezen felül, te is fizetni néhány kiegészítőért mint például a keresőmotor benyújtása, a domain adatvédelem, a keresőmotor optimalizálási ellenőrzése és a Google SiteMap. Ezek évente 5,95 és 14,95 dollár között kerülnek, és rajtad múlik, hogy hozzáadja-e őket vagy sem (azt javaslom, hogy ne tegye, ráadásul ezeket az extrákat később is hozzáadhatja).

Mind a három terv nagyon hasonlóak azokban, amelyeket kínálnak és csak akkor különbözik egymástól, hogy milyen hosztot üzemeltet a kiegészítők, a RAM, a magok és a tárolóhelyek. Az egyes terveket részletesen összehasonlíthatja a hivatalos weboldalon.

A FastCloud Extra terv (a terv, amit ajánlok)

FastCloud Extra a legdrágább megosztott tárhelyterveik, kezdve 5,95 dollár / hónap. De ez a terv komoly ütést jelent amikor a sebesség, a biztonság és a teljesítmény! Jobban teljesít, mint egy dedikált szerver az ár töredékéért.

A FastCloud Extra csomag jön 3x több erőforrás számlánként és Háromszor kevesebb felhasználó. Webhelyét nagy teljesítményű szerveren tárolják; PHP7 hosting környezet a LiteSpeed ​​LSAPI, APC & OPcache, statikus és dinamikus lakk gyorsítótár.

Ez az oka annak, hogy a FastComet ExtraCCC extra terve a legjobb megosztott tárhelyterv! A teljesítmény jobb, mint a legtöbb dedikált szervernél, de csak az ár töredékéért!

Háromszor gyorsabb és jobb!

Háromszor kevesebb felhasználó kiszolgálónként és háromszor több CPU és RAM, több energiát jelent webhelyének.

RocketBooster

A RocketBooster a szokásuk házon belül beépített gyorsítótár-rendszer amely lakkra, PHP7-re, APC-re épül, OPcache-rel és memcached-kel.

BitNinja

BitNinja a többiek egyike globálisan elosztott biztonsági rendszer gépi tanulási algoritmussal, amely megvédi a szervereket a világ minden részén található rosszindulatú forgalomtól, és ezzel egyidejűleg megtakarítja a tárhelyfiók erőforrásait. A BitNinja Server Security minden csomagban engedélyezve van.

Lakk

A FastCloud Extra csomag jön Lakk gyorsítótár, ami valóban, nagyon gyors, és a Lakk jellemzően felgyorsítja a TTFB-t (az első byte-ig eltelt idő) és az oldalak betöltési idejét 3-10x tényezővel, webhelyétől függően.

PHP7 az APC-vel & OPcache

Szervereik használják PHP7 APC-vel és OPcache-vel jelentősen javítja webhelye teljesítményét, hogy több egyidejű látogatót kezeljen nagy oldalbetöltési idővel.

memcached

A memcached a memória elosztott gyorsítótár rendszer amely növeli az adatbázis-vezérelt webhelyek teljesítményét az adatok és objektumok gyorsítótárazása által a RAM-hoz, ezzel csökkentve a végrehajtandó folyamathoz hozzárendelt erőforrások mennyiségét.

FastComet profik

Nincs rejtett díj & 45 napos pénz-visszafizetési garancia

Minden tervvel együtt szállunk rögzített árak és rejtett díjak nélkül. A cég mindent megtesz annak érdekében, hogy 100% -osan vevői elégedettséget biztosítson. Csak azokért a szolgáltatásokért fizet, amelyeket ténylegesen használ.

Nem rejtik el semmiféle további kifizetést és díjat. Tehát nem lep meg, ha extra számlát kap. Az előfizetési időszak végén az árak nem emelkednek bármilyen szolgáltatást megújítasz ugyanazon az áron.

Ha bármilyen okból nem tetszik a hosting szolgáltató minősége, akkor képes lesz rá visszaszerez minden pénzt. A legtöbb versenytárs legfeljebb 30 napot biztosít, de a FastComet használatával megvan 45 nap a teljes visszatérítésért.

Nagy sebesség és teljesítmény

Számos tárhelyszolgáltató használja a hagyományos merevlemez-meghajtók (HDD), amelyek meglehetősen lassúak. Ennek eredményeként, webhelye nagyon lassan töltődik be, és negatív hatással lehet a keresőmotor optimalizálására tett erőfeszítésekre. A Google algoritmusai jobban népszerűsítik a gyorsabb webhelyeket, és magasabb rangsorolást kapnak a keresőmotorok eredményoldalain. Hogyan lehet elérni ilyen nagy eredményeket??

A FastComet viszont csak biztosítja félvezető meghajtók (SSD meghajtók). Segít növelje a weboldal teljesítményét akár 300% -kal mivel a fájlok és az adatbázisok sokkal gyorsabban lesznek betöltve. Az átlagos telepítési idő körülbelül 200 milliszekundum, míg a legtöbb versenytárs körülbelül 500-600 milliszekundumban tölti be az oldalakat (* a Fast Comet szerint).

Ez azt jelenti, hogy az Ön webhelyére érkező látogatók többsége képes lesz rá sokkal gyorsabban férhet hozzá webhelyéhez, online áruházához vagy blogjához, és nem pattognak, miközben várják a webhely betöltését.

Ezenkívül a támogatási csoport konzultál veled arról, hogyan lehetne javítani az oldal betöltési idejét a Google Pagespeed Insight és a GTMetrix pontszámainak javításával. Még egyetlen gyorsítótárazási plugint sem kell használnia, mert ezek A sebesség funkciók beépítve vannak és alapértelmezés szerint engedélyezve vannak.

Ingyenes Cloudflare CDN

Egy másik nagyszerű lehetőség a weboldal teljesítményének és sebességének javítására Cloudflare CDN. Nem kell további előfizetést vásárolnia, mivel alapértelmezés szerint az összes szolgáltatási szolgáltatáshoz rendelkezésre áll. A CDN a tartalomszolgáltató hálózat rövid formája. Különböző szolgáltatásokat használ a világ minden tájáról az összes statikus fájl, például képek, JavaScript-fájlok vagy CSS-stíluslapok tárolására.

Amikor a látogató megnyitja az Ön weboldalát, a böngésző letölti ezeket a statikus fájlokat. Minél távolabb van a látogató fizikailag a fő szervertől, annál alacsonyabb lesz a webhely betöltési sebessége. Ennek a negatív hatásnak a megelőzése érdekében a CDN szolgáltatók képeket és egyéb statikus fájlokat küldnek a látogató fizikai helyéhez legközelebb lévő szerverről. Segít javítani a webhely teljesítményét, és nagymértékben növeli a betöltési sebességet.

A Cloudflare rendelkezik egy elosztott szerver infrastruktúra az egész világon. Több mint 100 adatközponttal rendelkezik különböző országokban. Tehát akkor is, ha az ügyfelek más kontinensről származnak, akkor az online áruház vagy blogoldal legnagyobb sebességét és teljesítményét fogják megtapasztalni.

A Cloudflare használatának megkezdése egyszerű. Miután létrehozta és elindította webhelyét velük, megteheti aktiválja a Cloudflare CDN funkciót egyetlen kattintással a tárhely vezérlőpultján.

99,99% Uptime garancia

Ezek garantálják az üzemidő 99,99% -át. Miért olyan fontos? Ha az üzemidő kevesebb, mint 99%, a látogatók gyakran szembesülnek azzal a helyzettel, amikor az Ön weboldala nem érhető el, és ezt nem akarja. A 99,99% -os üzemidő heti leállási időt jelent, mindössze 1m 0.5s-ot. Itt van egy képernyőkép, amely megmutatja a közel 100% -os idejüket.

fastcomet üzemidő

Ez természetesen kizárja az infrastruktúra-összetevők korszerűsítésére irányuló tervezett karbantartási és migrációs ablakokat, mivel ezek összességében növelik a teljesítményt, ritka, ritka és rövid, mint időtartam.

A biztonságot komolyan veszik

Különleges alkalmazást használnak annak érdekében, hogy megakadályozzák webhelyét és látogatóit az online fenyegetések ellen tűzfal amelyet már minden olyan tartalomkezelő rendszerre optimalizáltak, mint a WordPress, a Magento, a Joomla és mások. A FastComet az képes blokkolni akár 99% -ot agresszív biztonsági fenyegetések.

fastcomet biztonság

Ezenkívül minden megosztott tárhelyfióknak van egy izolált környezet tehát akkor is, ha valaki más, aki ugyanazt a szervert használja, mint te, megfertőződött, a fájljaid és webhelye nem lesznek veszélyben. Az intelligens tűzfal védi az összes ismert kizsákmányolást, rosszindulatú szoftvert és minden egyéb vírustámadást.

Ingyenes SSL tanúsítványok

A webhelyek biztonságának egyik legfontosabb alkotóeleme a SSL tanúsítvány. Biztosítják a magán igazolásokat titkosítva SHA-256 kivonási algoritmusokkal és 2048 bites RSA kulcsokkal. Egy kattintással megrendelheti a tanúsítványt, és kevesebb, mint egy órán belül megkaphatja. SSL tanúsítványaik akár nyolcszor gyorsabb biztonságos kapcsolatot biztosítanak, mint a hagyományos tanúsítványok. Minden tanúsítványtulajdonos 10 000 USD-ig biztosított.

Ha nem akar fizetni az SSL-tanúsítványért, akkor is kínálnak ingyenes SSL tanúsítványok, amelyeket a Let’s Encrypt ad ki. Megtalálhatja bejelentkezve a cPanelbe, és keresse meg a Biztonság részt, vagy egyszerűen beírja a Let’s Encrypt elemet a keresési mezőbe.

Kezelt WordPress tárhely

WordPress a weboldalak és blogok készítésének legnépszerűbb platformja. Nagyon felhasználóbarát és nagyon könnyen használható. A támogató csoport elkötelezett abban, hogy az ügyfeleknek a legjobban menedzselt WordPress kész megoldást biztosítsa nagyon megfizethető áron.

A WordPress felhő tárhely szolgáltatásai

 • Ingyenes napi és heti WordPress mentések adatait, hogy biztonságban maradjon
 • A WordPress webhely házigazdája SSD-only felhő tárhely
 • Szakértő WordPress támogatási és útmutatók hogy a lehető leggyorsabban elkészítse webhelyét
 • Kattintson egy kattintással a WordPress elemre az automatikus telepítés ingyenes WordPress használatával téma beállítása, a WordPress szakértő támogatása hajtja végre

Egy kattintással telepíthető és könnyen konfigurálható

A WordPress mellett használhat Magento, Joomla, Drupal és több mint 150 egyéb platform. Mindegyik elérhető egy kattintással történő telepítés. Nem kell letöltenie és manuálisan telepítenie őket, de ha nem találja meg a szükséges alkalmazást (ennek szinte nulla kockázata van, de feltételezzük elméletileg, hogy feltételezzük), akkor nincs probléma az FTP-n keresztül a kiszolgálóhoz kapcsolódás és kézi telepítés esetén..

fastcomet 1 kattintással wordpress telepítés

Hogyan tudod használni őket? Még semmilyen programozási és fejlesztési készségre nincs szüksége. Telepíthetők egyetlen kattintással a kezelőpanelről. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse a telepítővarázsló parancsait.

Ezenkívül a telepítővarázsló telepíti az összes szükséges ingyenes modult, hogy a webhely teljes mértékben működőképes legyen. Sőt, nagyon sok van ingyenes témasablonok választható.

weboldal készítő

Mindez leegyszerűsíti a weboldal telepítését és konfigurálását, és nagyon egyszerűvé teszi a teljes kezdőket is. Több száz dollárt takaríthat meg a tervezés, fejlesztés és támogatás céljából. Még akkor is, ha néhány feladatot önmagában nem tudja elvégezni, vegye fel a kapcsolatot a támogatási szolgálattal, és szívesen segítnek.

Ingyenes webhely-transzfer / migráció

Ha webhelyét máshol tárolja, akkor egy másik tárhelyszolgáltatóval, ők átviszik az Ön számára ingyen. Ez a szolgáltatás ingyenes, további díjak és rejtett fizetések nélkül.

Természetesen meg is tudod csinálni. A kézi átvitel azonban sok időt és erőforrást igényelhet – és ha nem helyesen hajtják végre, akkor a webhely lerontását okozhatja.

Természetesen fel is bérelhet valakit az Ön webhelyének átruházására, de miért költene a pénzt, ha ingyenesen megteheti? A A támogatási szakember egy órán belül megteszi vagy kevesebb, ha a webhely nem túl nagy.

Ingyenes biztonsági mentés és ellenőrzés a webhelyen

Hallotta Murphy törvényét? Hogy „bármi, ami rosszul fordulhat el, rosszul megy”? Ne hagyja, hogy ez megtörténjen a webhelyén.

Ők biztosítják napi biztonsági mentések, amelyeket távol tartanak a webhelyen és az elmúlt 7–30 napból készít biztonsági másolatokat (attól függően, hogy melyik tervet készíti). A biztonsági másolataihoz teljes, korlátlan hozzáférést biztosít a 1 kattintással kattintson a Restore Manager elemre a cPanel belsejében.

fastcomet ingyenes napi biztonsági mentések

Ha bármilyen segítségre van szüksége, a 24 órás technikai támogatás kész segítséget nyújt Önnek, ha segítségre van szüksége a webhely helyreállításához, és ez külön költség nélkül jár.

Kényelmes cPanel

cPanel a legerősebb kezelőpanel a hostfiók kezelésére a piacon. Nagyon felhasználóbarát, kényelmes és intuitív felülettel rendelkezik, és teljesen mobilbarát. A felület annyira egyszerű és intuitív, hogy még egy teljes kezdő is megérti, hogyan kell használni. A cPanel fejlettebb szolgáltatásai a tapasztalt webmesterek számára is hasznosak lesznek.

cpanel

Mit tehetsz a cPanelrel??

 • Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal bármilyen eszközön keresztül: asztali számítógépen, táblagépen, okostelefonon. Még ha tapasztalt webmester és fejlesztő is, előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor segítségre van szüksége a támogatástól.
 • Kezelje fiókját, töltse ki újból a fiókját, fizessen be vagy módosítsa a tárhely tervet.
 • Kezelje a használt szolgáltatásokat: bármilyen fizetett kiegészítő vagy szolgáltatás megvásárlása, aktiválása vagy deaktiválása.
 • Indítson el egy új weboldalt a tervekben (FastCloud Plus & FastCloud Extra), amely korlátlan számú webhelyet támogat. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy domain nevet és elindít egy weboldalt.
 • Kezelje domainneveit. Bármely domain regisztrálható, átvihető vagy bezárható. Még ha sok webhelyed is van, akkor ezeket bármilyen eszközön könnyen kezelheti.
 • E-mailt és értesítést kaphats. A cPanel figyeli az összes tevékenységet, és haladéktalanul értesíti az elvégzett változtatásokról. Ez valóban hasznos lehet, ha több weboldala van, mert nem kell mindent manuálisan irányítania. Csak reagáljon az értesítésekre vagy e-mailekre, és hajtsa végre a szükséges változtatásokat.
 • Monitor minden fontos dolog az Ön számára. Az Ügyfél-vezérlő központ jelzői részletes információkat tartalmaznak az összes használt tárhelyszolgáltatásról. Irányítson mindent, a fiók állapotától a forgalom sávszélességéig.
 • Telepítse olyan népszerű szoftvereket, mint a WordPress, a Joomla és a Drupal.

Ingyenes, 24 órás, tájékozott támogatás

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor szakmai támogatásra van szüksége. Valójában minden jó tárhelyszolgáltatónak gyors és hozzáértő támogató személyzettel kell rendelkeznie, aki bármilyen helyzetben segíthet.

Támogatásukat telefonon (1.855.818.9717 – USA ingyenes 24/7), e-mailen és online csevegéssel érhetik el..

Az online csevegés a leggyorsabb lehetőség, mivel egy szakember kevesebb, mint 10 perc alatt válaszol. Próbáltam ezt, és bár az a személy, akivel beszélttem, nem anyanyelvű, anyanyelve nagyon jó volt, könnyen érthető és utasításai nagyon világos.

fastcomet és más internetes házigazdák összehasonlítása

Szóval, milyen segítségre számíthat??

 • Villámgyors válaszok bármilyen jegyre e-mailben vagy élő chat-en keresztül. A csapat 10 perc alatt vagy még gyorsabban válaszol.
 • Támogatási támogatás: bármilyen probléma az e-mailekkel, az FTP-vel, a webhely beállításával és konfigurálásával, valamint a régi host szolgáltatótól történő átvitellel.
 • Optimalizálás és biztonság. A támogatási csoport hozzájárul a webhely sebességének javításához és biztonságosabbá tételéhez.
 • A programozó modulok frissítése. Időnként nem könnyű telepíteni bármelyik modul új verzióját, főleg speciális programozási ismeretek nélkül. A támogatási csoport segít megoldani a szoftverrel kapcsolatos problémákat.
 • Vírusok és rosszindulatú programok eltávolítása. Ingyenes biztonsági megfigyelést nyújtanak, és segítenek eltávolítani a vírusokat és a rosszindulatú szoftvereket, ha elkapták őket.

Ingyenes oktatóprogramok

ingyenes oktatóprogramok

Időnként meg akar szennyeződni a kezed, és magad csinálni a webhelyével. Amikor elakad hatalmas könyvtáruk van ingyenes oktatóanyagokkal és útmutatókkal hogy segítsen.

Rengeteg cikket és videót találhat számos témában, kezdve a webhely beállításától és konfigurálásától kezdve a blog vagy egy online áruház elindításáig, és még sok más mûködési útmutatót. Ha nem találja meg a szükséges oktatóprogramot, akkor támogatásuk csak egy kattintásnyira van.

Nagylelkű társult és áttételi programok

tudsz akár öt ismerősöt hívhat meg és jutalomként ingyenes tárhelyet kap. Három hónapos tárhely ingyenes, minden alkalommal, amikor meghív egy barátot.

az Partnerprogram nagyjából ugyanúgy működik. Ahelyett, hogy ingyenes tárhelyet kapnának, fizetnek neked a jutalék minden új feliratkozáshoz utalsz rájuk. Minél több embert utal, annál magasabb a jutalék.

Globális szerverhálózat

Globális szerverinfrastruktúra-hálózatuk van, adatközpontokkal Dallas, Chicago, Newark, Tokió, Szingapúr, London, Amszterdam, Frankfurt, Toronto, Mumbai és Sydney. Amikor feliratkozik, kiválaszthatja, hogy melyik szerverhelyet kívánja jobban.

FastComet hátrányai

Nincs további webhely a FastCloud tervben

Negatív az, hogy a belépő szint FastCloud terv nem engedélyezi több domain hozzáadását. tudsz csak egy webhelyet üzemeltet. Valóban ez egy nagy hátrány? Nem igazán, de attól függ, hogy mit szeretne. De ha egynél több webhelyet szeretne létrehozni, akkor érdemes feliratkoznia a többi tervre.

Ajánlom a FastComet alkalmazást?

igen. A FastComet nem 100% -ban tökéletes internetes házigazda, de (mint fentebb látható) az előnyök minden bizonnyal meghaladják a hátrányokat.

Különösen én vagyok lenyűgözte a FastCloud Extra terv mivel teljesítménye szinte jobb, mint egy dedikált szerver, de csak az ár töredékéért!

A FastComet feliratkozásának okai:

 1. SSD tárhely – a webhely 300% -kal * gyorsabban töltődik be (* a FastComet szerint)
 2. Ingyenes minden nap & heti biztonsági mentések
 3. Könnyen kezelhető / kényelmes cPanel
 4. Közös tárhely az NGINX és a HTTP / 2 használatával
 5. Ingyenes SSL, SNI és Cloudflare CDN
 6. 8 globális szerverhely választható
 7. Kattintson egy kattintással a WordPress automatikus telepítőjére az ingyenes témabeállításokkal
 8. Beépített tűzfal, brutális erővédelem és ingyenes rosszindulatú programok ellenőrzése
 9. Ingyenes webhely-migráció
 10. Hasznos 24/7/365 élő csevegés és telefonos támogatás
 11. 45 napos pénz-visszafizetési garancia

Röviden: a FastComet web hosting szolgáltatásokat ajánlom mind kezdőknek, mind haladó felhasználóknak.

Erre a linkre kattintva csak a webhelyet tárolhatja Havonta 2,95 USD!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map