DreamHost vs GoDaddy tárhely

Fej-fej mellett DreamHost vs GoDaddy összehasonlítás a fontos szolgáltatások, a teljesítmény, az árak, az érvek és a hátrányok, stb. alapján, hogy segítsen a két népszerű web hosting szolgáltató között választani.


csúsztassa jobbra

DreamHost

Hajrá apu

Ról ről:A DreamHost 2 évtizedes hátterű hosting szolgáltatást nyújt, elsősorban a bloggerek, a fejlesztők, a webes tervezők és az online vállalkozások rendkívül funkcionális webhelyeire összpontosítva. Nagyszerű online közösséggel és támogatással is rendelkezik.A GoDaddy a közelmúltban volt a médiában, különösen a TV-hirdetésekben és a nyomtatott médiában. Tartalmaz domainneveket, valamint felhasználóbarát webtárhelyet, valamint kedvező árú terveket és lenyűgöző rendelkezésre állást.
Alapították:19971997
BBB értékelés:D-A+
Cím:Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 9213014455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonszám:(323) 375-3831(480) 505-8877
Email cím:Nem felsoroltNem felsorolt
A támogatás típusai:Élő támogatás, csevegésTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy, edzés
Adatközpont / szerver helye:Irvine, Kalifornia és Ashburn, VirginiaPhoenix, Arizona
Havi ár:Kezdve 8,95 USD havontaKezdve 4,99 USD havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan adattárolás:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan e-mail:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Több host domain:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Hostpanel / interfész tárolása:Álomhost vezérlőpultcPanel
Szerver Uptime garancia:100,00%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:97 nap30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Ingyenes domain Whois adatvédelemmel. Akár 75 USD Google Adwords-jóváírás. Ingyenes SSL tanúsítványok.Prémium DNS-kezelő eszköz (csak Ultimate Plan). Kettős feldolgozási teljesítmény és memória (csak az Ultimate Plan). A DudaMobile automatikusan konvertálja az Ön webhelyét mobilra (minden terv, kivéve a Gazdaságot). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Webhely-gyorsító (csak az Ultimate Plan). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Malware Scanner (csak az Ultimate Plan).
A jó: Csodálatos Vezérlőpult: A DreamHost intuitív, ésszerű felülettel rendelkezik, amelyet öröm használni.
Kivételes ügyfélszolgálat: A DreamHost ügyfélszolgálati csoportja érzékeny, hozzáértő és mindig készen áll arra, hogy megtanítsa neked, hogy miként akadályozzák meg a kérdéseket az újbóli felbukkanás..
Széleskörű szolgáltatások: Korlátlan forrásoktól egészen az ingyenes SSL-tanúsítványokig és még sok másig, a DreamHost csomagjaihoz prémium szolgáltatásokat kínál, különféle költségek nélkül..
100% Uptime garancia: A DreamHost 100% uptime-t ígér, napi hitelgarancia garantálásával minden tapasztalt leállási órára.
Nagyvonalú visszatérítési garancia: A DreamHost 97 napot igényel a teljes visszatérítés igénylésére.
Nagyszerű üzemidő: Azt várhatja el, hogy egy olyan társaság, mint a GoDaddy, az egyik legjobb üzemidővel rendelkezzen az iparban, csak annyit fog adni, hogy annyira hatalmas. De még nem hallottam panaszt a GoDaddy üzemidőjével kapcsolatban. Az Uptime egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket elvár egy webtárhely-szolgáltatótól, és a GoDaddy ezt stílusosan végzi.
Linux és Windows tárhely: A GoDaddy azon ritka host szolgáltatók egyike, akik lehetőséget adnak arra, hogy a Windows, az ipari szabványú Linux operációs rendszer helyett a Windows rendszert használja. Ha rendelkezik ASP.NET weboldalakkal, ez a hely az Ön számára.
Nagyszerű technikai támogatás: Időről időre a web hosting cégek panaszokat kapnak ügyfélszolgálatukról. Legyen szó ismeretek hiányáról vagy hatalmas várakozási időkről, de a GoDaddy ezzel a varázslattal kihúzta egy nyulat kalapjából. Abszolút legjobb ügyfélszolgálatuk van.
Felhasználóbarát: A GoDaddy legnagyobb része az újabb végfelhasználók ötlete alapján épül fel. Az összes eszközük ???? newbie ???? barátságos. Személy szerint szeretem a nendecPanel-t, amelynek ezen a ponton ipari szabványnak kell lennie. Minden, amire szükségem van, kéznél van, és nincs teljesen panaszom az UX-vel kapcsolatban.
A rossz: Vannak olcsóbb lehetőségek: Sok népszerű szolgáltató kínál alacsonyabb áron hostolási terveket. Nem nagy érték: Hacsak nem sikerül nagyszerű promóciós üzlettel elkapnia a GoDaddy-t, kissé ideges lesz a fizetett árakon. A GoDaddy alacsonyabb szintű szolgáltatási csomagjai nem csak ugyanazt a teljesítményt érik el. De ha elkapja őket promóción, nyertes nyertes csirkevacsorán.
Az internetes áruház hiányosságai: Számomra ezen a korban az e-kereskedelemmel kapcsolatos kiegészítéseknek nem szabadnak lenniük. Meg kell kapnia az összes csengőt és sípot, mert a web hosting cég általában egyébként vesz egy darab pénzt. A GoDaddy számára hiányzik a hajó, hiányzó funkciókkal és hibákkal, amelyek minden szögben megtámadják az üzletét.
Összefoglaló:A DreamHost (áttekintés) magasan optimalizált WordPress tárhelyet nyújt, valamint a WordPress szakértői támogatást. Bármely plugin vagy téma felhasználható. Szintén figyelemre méltó az optimalizált WordPress-konfiguráció és az akár 100% -ot meghaladó üzemidő. A DreamHost felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal, valamint a mobil webhelyek létrehozására szolgáló DudaMobile szolgáltatással is jön. Az ügyfelek szintén értékelik a korlátlan domain tárhelyet és a 97 napos pénz-visszafizetési garanciát.A web-tárhely szolgáltatásban szintén elérhető nagyszerű támogatás, valamint az 1-kattintásos alkalmazástelepítések és így tovább. Érdemes megjegyezni, hogy a domain név regisztráció és a hostolás használata egyszerű. A felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy webhelyeik készen állnak-e a mobilkészülékre, vagy választhatnak a Linux és a Windows között. A felhasználók fiókokhoz is hozzáférhetnek a Go Daddy mobilalkalmazásban, miközben maguknak a webhelyeknek a megjavítása is megkönnyíti a felhasználók számára a fiókadatok elérését. A GoDaddy alternatívákat itt találhatja meg.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map