A DreamHost híressé vált nagylelkű és iparágvezető, 97 napos pénz-visszafizetési garanciájáról, és ígérik, hogy webhelye gyors, biztonságos & mindig fel.


Mint az egyik leghosszabb uralkodó web hosting szolgáltató a piacon, DreamHost ismeri a szolgáltatásokat, a megfizethetőséget és az ügyfélszolgálatot. Ez a DreamHost áttekintés tájékoztatja Önt, ha ez az internetes host jó választás az Ön számára.

Mindazonáltal szeretnénk végigvezetni mindent, amit kínálnak, így ha felkerülnek a „maybes” listájára, akkor jobban meg tudja határozni, hogy a DreamHost az a webgazda, amelyben megbízni szeretne webhelyének adataival..

Ezt fogja megtudni a DreamHost áttekintéséből

 1. A profik listája

Itt közelebbről megvizsgálom a DreamHost használatát. Mert rengeteg jó dolog van erről a webgazdaról.

 1. A hátrányok listája

De van néhány hátránya a DreamHost számára is. Itt közelebbről megvizsgálom, mi az.

 1. DreamHost tervek & Árak

Itt, ebben a szakaszban részletesebben foglalkozom velük.

 1. Ajánlom a DreamHost.com oldalt?

Itt mondom neked, hogy szerintem jobban válik a DreamHost alternatívája.

Nézzük bele a DreamHost áttekintésbe …

DreamHost profik

A DreamHost egy független tulajdonban lévő és üzemeltetett hosting cég, amely kiállta az idő próbáját, annak ellenére, hogy a Endurance International látszólag átvette a hostelőzmények néhány legnagyobb nevét (például iPage, Hostgator és Bluehost).

Annak érdekében, hogy a DreamHost ezt meg tudja valósítani, és továbbra is sikeres legyen, keményen kellett dolgoznia annak érdekében, hogy kielégítse az ügyfeleket, akik megbízható tárhelyet keresnek, és minden, a jövedelmező weboldal működéséhez szükséges.

Vessünk egy pillantást és nézzük meg, mit kínálnak annyira nagyszerűen.

1. Sebesség

A gyors kiszolgálók nagyon fontos tényező az internetes host kiválasztásakor. Mivel a kutatások kimutatták, hogy a legtöbb webhely látogató elhagyja az Ön weboldalát (és soha nem tér vissza), ha nem sikerül terhelés legfeljebb 2 másodpercen belül.

Minél gyorsabban tölti be webhelye, annál jobb!

A webhelytulajdonosoknak gyorsan be kell tölteniük a webhelyeket, mi az a DreamHosts gyorsaságának „kötege”?

Ez tényleg attól függ, hogy milyen szolgáltatásokat kínál velünk, de sok időt töltöttünk a kezelt WordPress-ajánlatunk, a DreamPress fejlesztésével, hogy az egyik legérzékenyebb WordPress-élményt biztosítsuk az interneten!

gyorsítótárban van a szerver szintjén a PHP OPcache és a Memcached programmal, fut a lángoló gyors PHP7 tetején, és egy Nginx webszerverre és egy WordPressre optimalizált MySQL adatbázis-kiszolgálóra terjed. Nagyon büszkék vagyunk a DreamPress-ra, és keményen dolgoztunk annak érdekében, hogy az interneten az egyik legerősebb WordPress-tárhely-beállítási lehetőség legyen.

dreamhost logó
Brett Dunst – A DreamHost vállalati kommunikációért felelős alelnöke

A DreamHost a legújabb sebességű technológia néhányát kínálja annak biztosítására, hogy webhelye gyorsan betöltődjön:

 • Félvezető meghajtók. Webhelyének fájljait és adatbázisait SSD-n tárolja, ami sokkal gyorsabb, mint a HDD (merevlemez-meghajtók)..
 • Gzip-tömörítés. Alapértelmezés szerint engedélyezve van az összes tárhely-tervben
 • OPcache gyorsítótár. Az OPcache egy gyorsítótárazó motor, beépítve a PHP-be, és alapértelmezés szerint szintén engedélyezve van.
 • Tartalomszolgáltatási hálózat. A Cloudflare egy CDN szolgáltatás, amely webhely védelmet és gyorsítást biztosít. A DreamHost a Cloudflare „optimalizált hosting partnere”.
 • PHP7. Ez a PHP legújabb verziója, amely gyorsabb teljesítményt és kevesebb erőforrást biztosít.

Sebességteszt – milyen gyors a DreamHost?

Úgy döntöttem, hogy teszteltem a betöltési időt. Készítettem egy teszt webhelyet (a Shared Starter tervben), amelyet telepítettem, majd telepítettem a WordPress programot (az Argent téma és a lorem ipsum tartalom felhasználásával).

Vezérlőpult

A dobozból a teszthely elég gyorsan betöltődött, 1,1 másodperc, 210 kb méret és 15 kérés.

álomszellem sebessége

Egyáltalán nem rossz .. de jobb lesz.

A DreamHost már jön beépített gyorsítótár és a gzip tömörítés amelyek alapértelmezés szerint engedélyezve vannak, tehát itt nincs optimalizálási beállítás.

De a dolgok még gyorsabbá tétele érdekében elmentem és telepítettem egy a ingyenes WordPress plugin, az Autoptimize néven és egyszerűen engedélyeztem az alapértelmezett beállításokat.

autoptimize plugin

Ez még tovább javította a teljesítményt, mivel leborotválta 0,1 másodperc, és ez az oldal teljes méretét méltányossá tette 199 kb és csökkentette a kérelmek számát 11.

álomtár töltési idő sebessége

A DreamHost-on tárolt WordPress-webhelyek nagyon gyorsan betöltődnek, és itt bemutattam egy egyszerű technikát, amely segítségével még gyorsabban felgyorsíthatja a dolgokat..

2. DIY Remixer Weboldal készítő

A DreamHost csapata tudja, milyen nehéz lehet webhelyet létrehozni a semmiből, különösen akkor, ha nem ismer semmilyen kódot.

remixer

Ezért kínálják a Remixer webhely-készítőt minden ügyfelének, hogy kiemelkedő webhelyeket hozzanak létre, amelyek célja a forgalom növelése és a látogatók ügyfelekké alakítása..

Az alábbiakban bemutatjuk a beépített weboldal-készítő néhány funkcióját:

 • Korlátlan webhely-létrehozás egy hosting terv alatt
 • Nincs oldalkorlát
 • Mobilbarát témák
 • Egyéni színek és betűtípusok
 • Domain név hozzárendelése a Remixer webhelyéhez (ingyenes)
 • Hozzáférés ingyenes és professzionális kinézetű fotózáshoz
 • Beépített SEO optimalizálás
 • Saját médiakönyvtár, így fényképeket, videókat és audió fájlokat tehet közzé webhelyén

remixer témák

A webhely felépítése az alapoktól kezdve rendkívül egyszerű, ha exkluzív weboldal-készítőjét használja.

3. Domain nevek és így tovább

A DreamHost nemcsak ingyenes domainneveket kínál a tárhely-terveivel (kivéve az induló megosztott tárhely-tervet), hanem egy csomó további funkciót is tartalmaz, így az üzlet kissé édesebbé válik.

A kezdéshez használja a kényelmes domain név keresősávot a növekvő webhely tökéletes URL-jének megtalálásához.

domain nevek

Ezután élvezze a következőket:

 • Automatikus megújítás. Állítsa be a domain név automatikus megújítását, hogy minden évben megbizonyosodjon arról, hogy domainneve a sajátja marad-e, és senki sem aknázza meg a kemény munkáját.
 • DNS-kezelés. Hivatkozjon a számítógépekre név szerint IP-cím helyett.
 • Kapjon annyi aldomaint, amennyire szüksége van, ingyen.
 • Egyedi névszerverek. Hozzon létre hiúság-névszervereket, amelyek a domainjével márkázódnak, hogy válaszoljon a domain DNS-kéréseire.
 • Domain továbbítás. A tartalomkezelés megkönnyítése érdekében a webhely látogatóit automatikusan átirányítja egy másik URL-re vagy domain névre.
 • Opcionális domain zárolás. A biztonság növelése érdekében zárolja a domain nevét ingyen, hogy jogosulatlan módosításokat ne lehessen végrehajtani.

A domain név regisztrálása a DreamHost segítségével a legegyszerűbb megoldás, ha host-szolgáltatóként is használja őket.

Ennek ellenére, ha van domainneve egy másik társaságnál, akkor könnyen átviheti azt a DreamHost oldalra, amikor készen áll.

4. szentelés a környezetnek

A DreamHost megérti, hogy egy hosting cég működtetése megterheli a környezetet. Például az elektromosság a kiszolgálók működtetéséhez, a papír az irodák működtetéséhez, és még az a gáz is, amely az alkalmazottak napi munkába vonulásához és az ott-tartózkodáshoz szükséges, befolyásolja azt a környezetet, amelyet mindannyian megosztunk.

Van egy felfogás is, hogy az évek során, és a hosszú jövőbe nézve, a DreamHost nőtt és folytatódni fog egy nagyobb üzleti vállalkozásként, amely több földi értékes erőforrást használ fel..

Válaszul a DreamHost az alábbiak szerint jár el saját szénlábnyomának csökkentése érdekében:

 • Irodák energiatakarékos készülékekkel és világítással működnek, mozgásvezérelt, alacsony áramlású vízvezeték-szerelvényeket használnak
 • Az adatközpontok magukban foglalják a nagy hatékonyságú hűtési infrastruktúrát, a települési és a visszanyert víz felhasználását, az energiahatékony processzorokat és a megújuló forrásokból származó energiát, például szélerőműparkok, napelemek és vízierőművek
 • A munkavállalók ingyenes újrahasznosító tartályokat kapnak irodáikban, pénzügyi ösztönzőket a tömegközlekedés igénybevételére, az otthoni munkavégzés lehetőségeit, valamint az e-iratokhoz és a videokonferenciákhoz való hozzáférést.

Ha fontos a környezet megmentése érdekében fáradozni, akkor biztos lehet benne, hogy a DreamHost az Ön oldalán áll, és mindent megtesz annak érdekében, hogy környezetbarát webhelyszolgáltatást nyújtson Önnek..

5. 100% Uptime

Ritka, hogy olyan host szolgáltatót talál, amely valódi 100% -os üzemidőt garantál. És mégis, a DreamHost ezt valahogy megteszi.

Több adatközponttal kezelve a terhelést és a leállás idejét, a redundáns hűtést, a vészhelyzeti generátorokat és a szerver folyamatos figyelését, a DreamHost folyamatosan működőképesen tartja webhelyét.

Ha webhelyén bármikor leállások tapasztalhatók (amit a DreamHost szerint nem fog megtenni), de mindenesetre kompenzációt is kap Önnek.

garantált üzemidő

És ha ellenőrizni szeretné a kritikus problémák, a leállások és a rendszerfrissítések jelenlegi állapotát, akkor bármikor megtekintheti a DreamHost Status webhelyet.

dreamhost jelenlegi állapota

És tetejére: ha meg akarja nézni a DreamHost-tal kapcsolatos szerverproblémák történetét, akkor ezt meg is teheti:

szerver frissítések

Ez az átláthatóság nagyszerű tulajdonság, amelyet az ügyfelek értékelnek. A világ nem tökéletes, és a piacon semmilyen webtárhely-szolgáltató sem található.

Az, hogy elrejti azt a tényt, hogy a dolgok megtörténnek, nem hajlamos jól illeszkedni a fizető ügyfelekhez, így a DreamHost erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megmutassa, mikor történnek a dolgok és hogyan kezelik őket, így biztos lehet benne, hogy megérte a pénzét, és a webhely védett.

6. Lenyűgöző pénz-visszatérítési garancia

A DreamHost megint meghaladja magát, amikor garantálja, hogy rendelkezik a sikeres webhely futtatásához szükséges tárhelyszolgáltatásokkal.

Minden megosztott tárhely-terv a 97 napos pénz-visszafizetési garancia és minden DreamPress-terv 30 napos pénz-visszatérítési garanciákkal jár.

Ez rendkívüli látás, mivel még az InMotion 90 napos pénz-visszatérítési garanciája sem képes versenyezni. És a legtöbb más szolgáltató csak 30 vagy 45 napot ad a lemondáshoz, ha nem elégedett.

A DreamHost azt akarja, hogy győződjön meg arról, hogy ők (vagy nem azok) az Ön számára. És egy ilyen nagylelkű visszatérítési politikával a DreamHost minden ügyfele a kezdetektől kezdve bizalmat épít fel velük, amely üzleti vállalkozásokhoz is vezethet.

Végül is sok e-kereskedelmi üzlet azt állítja, hogy amikor meghosszabbítják a visszatérítési időszakot, valójában csökkennek a visszatérítések és növekednek az eladások.

7. Nagyszerű ügyfélszolgálat

Valószínűleg előfordul, hogy kapcsolatba kell lépnie valakivel, aki támogatja. Ezért elengedhetetlen annak ismerete, hogy bármikor legyen hozzáértő csapattag, aki bármikor segít.

A DreamHost készenléti állapotban valós emberekkel rendelkezik, hogy segítsen minden probléma megoldásában. Tapasztalt a webtárhely és a WordPress használatával (ha a kezelt WordPress tárhelyi tervet választja), és segíthetnek a felmerülő problémák megoldásában..

Ezen felül:

 • Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal élő chat-en keresztül, a 24/7/365 sz
 • E-mailben vegye fel a kapcsolatot a támogatási személyzettel, a technikai támogatással vagy a szolgáltató csoporttal, hogy kérdéseire válaszokat kapjon
 • Indítson egy szálat a közösségi fórumon, hogy megnézze, mire gondolnak más DreamHost ügyfelek
 • Hibaelhárítás a széles körű tudásbázissal, amely a fiókkezeléssel / számlázással, SSL-tanúsítvánnyal, terméktámogatással és egyéb dolgokkal kapcsolatos cikkeket tartalmaz

DreamHost Hátrányok

Röviden: a DreamHost egy egyszerű tárhely-szolgáltató, amely ügyfeleinek olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek szükségesek egy sikeres weboldal működtetéséhez.

Vannak azonban olyan dolgok, amelyek nem olyan nagyok, amelyeket tudnia kell, mielőtt úgy dönt, hogy a DreamHost az Ön számára történik.

1. Nincs cPanel

A host szolgáltatók hagyományosan hozzáférést biztosítanak ügyfeleik számára a fiókkezeléshez és a számlázáshoz, az e-mail fiókokhoz, az FTP-információkhoz és a cPanelben vagy a Pleskben egyaránt – mindkettő intuitív kezelőpanel, könnyen kezelhető műszerfalakkal..

A DreamHost nem csinálja ezt, ami a tanulási görbét kissé nehézzé teheti azoknak, akik új házigazdák, vagy akik ismerik a cPanelt..

álomhost központ

A DreamHost szabadalmaztatott kezelőpaneljével az a probléma, hogy nehéz lehet megtalálni a keresett dolgokat, az irányítópult korlátozottnak tűnik, és az ügyfél-támogatási kérelmek száma növekszik, mivel az embereknek sok nehézségük van a legegyszerűbb feladatok elvégzésében..

2. Nincs telefonos támogatás

Persze, e-mailben vagy élő csevegéssel hozzáférhet a DreamHost támogatáshoz. De nincs olyan telefonszám, amelyre fel lehet lépni, amikor valódi élő emberrel akar beszélni.

Bár visszahívást kérhet a műszaki támogatástól, ez többletköltségeket fog felszámolni, mivel ez a támogatási szolgáltatás nem szerepel a tárhely tervében.

Ehelyett három visszahívást adhat hozzá fiókjához havi díj ellenében, vagy befektethet egy egyszeri visszahívásba egy meghatározott díjért is.

Ez sok ügyfél számára nem jó, mivel a legmegbízhatóbb host szolgáltatóknak e-mail, támogatási jegyrendszer, élő csevegés és telefonszolgáltatás áll rendelkezésre minden ügyfél számára ingyenesen..

Ehhez még nem áll rendelkezésre az élő csevegés támogatása, ahogyan az e-mail támogatás. Ehelyett minden nap csak 5: 30–21: 30 (csendes-óceáni idő szerint) elérheti őket.

Noha ez általában nem jelent problémát, mindannyian gondolkodunk egy olyan időről, amikor az éjszaka közepén azonnali támogatásra volt szükségünk. Úgy tűnik továbbá, hogy az élő csevegéshez való hozzáférés egyetlen módja a vezérlőpulton keresztül érhető el, ami nem segít, ha olyan eladási előzetes kérdése van, amelyre azonnal válaszolni szeretne. Ehelyett az online kapcsolatfelvételi űrlapot kell használnia.

DreamHost tárhely-tervek

A DreamHost számos tárhely-tervet kínál, köztük megosztott tárhelyet, dedikált szervereket, virtuális magánszervereket (VPS) és WordPress tárhelyeket,

Ugyanakkor csak átnézzük a megosztott és a WordPress tárhelyi terveket.

Közös tárhely

A DreamHost megosztott tárhelye nagyon egyszerű.

megosztott tárhely-tervek

Csak két terv közül lehet választani:

 1. Közös kezdő. Ez nagyszerű azoknak, akik csak indulnak. Ez magában foglalja egy weboldalt, egy .com domain nevet alacsony áron, korlátlan forgalmat, gyors SSD tárolást, SSL tanúsítványt és egy frissítési lehetőséget e-mail fiók hozzáadására. Ez a terv dátummal kezdődik $ 2.95 / hó.
 2. Korlátlanul megosztva. Ez a terv nagyszerű azok számára, akik több webhellyel rendelkeznek. Élvezze a korlátlan webhelyeket, ingyenes domain nevet, korlátlan forgalmat és SSD tárolást, több SSL tanúsítványt és e-mail tárolást. Ez a terv dátummal kezdődik $ 7.95 / hó.

A megosztott tárhely használatával hozzáférhet a szabadalmaztatott vezérlőpulthoz, 100% -os rendelkezésre állási garanciához, 24 órás támogatáshoz és a lenyűgöző 97 napos pénz-visszafizetési garanciához..

A DreamHost Shared Unlimited terv további szolgáltatásai között szerepel:

 • Korlátlan MySQL adatbázisok
 • Szerveroldal tartalmazza (SSI)
 • IPv6 támogatás
 • Teljes Unix héj
 • PHP 7.1 támogatás
 • Rails, Python és Perl támogatás
 • Hozzáférés a nyers naplófájlokhoz
 • Crontab hozzáférés
 • Teljes CGI hozzáférés
 • Konzerv CGI szkriptek

Fontos megjegyezni, hogy a DreamHost nem kínál a Windows rendszert operációs rendszerek, beleértve az ASP.NET-et vagy a Windows Server-t. Ehelyett csak Linux támogatást kínálnak.

WordPress tárhely

Miért olyan elkötelezett a DreamHost és a DreamPress mellett a WordPress iránt??

Mint egy olyan társaság, amely keményen dolgozik annak érdekében, hogy felhatalmazza a tartalom alkotóit azáltal, hogy segíti őket online siker elérésében, őrült lenne, ha nem lennénk őrült a WordPress miatt – az internet több mint egyharmadát birtokolja.!

A WordPress egyesíti az emberek kreativitását és a számítógépek hatalmát oly módon, hogy néhány webes platform képes volt ezek megvalósítására. A WordPress közösség hihetetlen, és soha nem áll meghökkent bennünket!

Tele van sok ezer segítőkész emberrel, akik mindegyike annyira a központi platform fejlesztésére összpontosít, hogy biztosítsa, hogy bárki, aki azt akarja, hogy hangját online hallják, megkapja ezt a lehetőséget.

Valójában látomásunk és küldetésünk nyilatkozata nagyon közel áll a nyílt webes és demokratizált kiadványokhoz:

„Az emberek szabadon választhatják meg, hogy miként osztják meg digitális tartalmukat” – ez a jövőképünk nyilatkozata. Küldetésünk nyilatkozata: „A siker ösztönzése a választott nyílt webes platform biztosításával”.

dreamhost logó
Brett Dunst – A DreamHost vállalati kommunikációért felelős alelnöke

DreamHost WordPress tárhely szintén nagyon egyszerű.

Wordpress tárhely-tervek

Csak két terv közül lehet választani:

 1. Közös kezdő. Ez jó a kis WordPress webhelyekre, azoknak, akik csak indulnak, és mindenkinek, aki szigorú költségvetéssel rendelkezik. Jön egy megosztott tárhelyszerverrel, támogat egy weboldalt, és korlátlan forgalommal, gyors SSD tárolással, egy kattintással elérhető SSL tanúsítvánnyal, 24 órás támogatással és frissítési lehetőséggel rendelkezik e-mail fiók hozzáadására. Ez a terv dátummal kezdődik $ 2.59 / hó.
 2. DreamPress. Ez egy nagy teljesítményű WordPress-tárhely nagy webhelyek és vállalkozások számára, amelyek zökkenőmentes teljesítményt akarnak a nagy forgalmú webhelyeken. A WordPresshez és a beépített eszközökhöz optimalizált. Egy gyors felhőkiszolgálóval érkezik, egy weboldalt, 10K havi látogatót, 30 GB-os SSD-tárolót, egy kattintással elérhető SSL-tanúsítványt, e-mail tárolást, 24 órás támogatást és egy ingyenes Jetpack előtelepítést kínál. Ez a terv dátummal kezdődik $ 16.95 / hó.

A DreamHost WordPress tárhely segítségével gyorsan megvilágíthat, beépített biztonsági funkciókkal és a WordPress szakemberekkel képzettek, hogy segítsenek kérdéseivel és aggályaival..

Ezen felül az összes WordPress tárhely-terv a következőkkel jár:

 • Automatikus WordPress frissítések (WordPress alap- és biztonsági frissítések)
 • A WordPress telepítése, valamint a népszerű bővítmények és témák az induláshoz
 • Domain adatvédelem
 • Korlátlan e-mail címek
 • Egyéni DreamHost kezelőpanel
 • Beépített webalkalmazás-tűzfal (WAF)
 • Teljes domainkezelés
 • SFTP és SSH hozzáférés
 • WP-CLI

Ha a DreamPress tárhely-tervet választja, szerver szintű gyorsítótárat, objektum-gyorsítótárat, azonnali webhelyindítást, lakk-gyorsítótárat, Brotli-tömörítést, azonnali frissítéseket, alapértelmezett HTTP-státuszt és NGINX-et kap, ha a HTTP2 engedélyezve van.

Gyakran Ismételt Kérdések

Íme a válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre:

 1. Mi az a DreamHost?? A DreamHost egy Los Angeles-i székhelyű web hosting cég. 1996-ban alapította Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez és Sage Weil. Hivatalos honlapjuk a www.dreamhost.com. További információ a Wikipedia oldalukon található.
 2. Milyen típusú fogadási tervek érhetők el a DreamHost segítségével? Közös, VPS, dedikált és kezelt WordPress tárhely.
 3. Milyen vezérlőpanelt használnak? A DreamHost testreszabott kezelőpanelje.
 4. Kapok egy SSL-igazolást? Igen, a DreamHost által üzemeltetett összes domain ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványt kap, és egy kattintással telepítheti a vezérlőpulton.
 5. Rendelkezhetek-e e-mail fiókot? Ha nem fektet be a Shared Started tárhelycsomagba, akkor e-mail tárolást kap korlátlan e-mail címekkel.
 6. A DreamHost kínál webhely-készítőt? Igen, az összes tárhely-terv a Remixerrel érkezik, amely a DreamHost kattintással szerkeszthető webhely-készítője. Ezen felül kaphat előre megtervezett témákat, amelyek közül választhat, beépített stock képeket és színválasztékot választhat. Ön is létrehozhat annyi weboldalt, amennyit csak akar – mindezt anélkül, hogy bármilyen kódot meg kellene ismernie.
 7. Milyen ügyfélszolgálatot várhatok el a DreamHost segítségével? A közvetlen csevegési támogatáshoz hetente 7 nap alatt, hosszabb munkaidőben, 24 órás e-mail támogatáshoz és a prémium telefonos visszahívási támogatáshoz férhet hozzá. Rendelkezésre áll egy közösségi fórum és egy széles körű tudásbázis, számos témával kapcsolatos cikkekkel.
 8. Milyen garanciák vannak?? A DreamHost 100% -os rendelkezésre állási garanciát nyújt (teljes kompenzációval együtt, amennyiben az Ön webhelye lemerül), valamint egy 97 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál..

Ajánlom a DreamHost szolgáltatást?

Olyan sok webtárhely-választék van, ami megkülönbözteti a DreamHost a pihenéstől?

Nagyon hiszünk egy nyitott webben, amely tiszteletben tartja az összes felhasználó tulajdonjogait. A tartalom alkotóit nem szabad korlátozni egy olyan Szolgáltatási feltételekkel, amelyek elveszítik a saját digitális média bizonyos tulajdonjogát.

Nem kellene keresniük a tech-cégeket, hogy elmondják nekik, mit tehetnek és mit nem tudnak online közzétenni. A DreamHost valódi adatátvitelt és tiszteletben tartást biztosít felhasználóink ​​és tartalmaik iránt, és a nyílt forráskódú szoftverek segítségével csináljuk..

dreamhost logó
Brett Dunst – A DreamHost vállalati kommunikációért felelős alelnöke

Végül jó ok van arra, hogy a DreamHost ilyen régóta létezik, és megtartotta sikerét. Kínál könnyen érthető tárhely-tervek, megfizethető árképzés és több mint elegendő szolgáltatás megfelelő méretű webhelyet működtet, minden probléma nélkül.

Hogy az említett, nincs a cPanel vagy a Plesk A számlainformációk kezelésére szolgáló kezelőpanel kiválóság lehet azok számára, akik szeretik a hagyományosabb kezelőpanelek intuitív jellegét. Nem is említve, hogy a telefonos támogatásért nem fog jól ülni sok potenciális ügyfél.

A Bloggerek, a kisvállalkozások és a WordPress weboldalakkal rendelkezők számára a DreamHost megfelelő tárhely-szolgáltató. Fontos azonban ellenőrizni, hogy azok egyszerűsége elegendő lehetőséget kínál-e az Ön és a növekvő webhely számára.

Ennek ellenére, ha úgy dönt, hogy a DreamHost tárhely mellett dönt, akkor legalább pihenhet azon a tényen, hogy van 97 nap eldönteni, hogy ők a megfelelő választás az Ön számára, vagy sem.

Tehát nézd meg a DreamHost szolgáltatást, és nézd meg magad. Remixer webhely-készítőjük, nem létező forgalmi korlátok, környezet iránti elkötelezettségük és a napi 24 órás e-mail támogatás lehet az, amire szükség van egy sikeres webhely elindításához..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me