Cloudways áttekintés

A Cloudways megfizethető, hatékony és könnyen beállítható felhő-tárhelyt biztosít a WordPress webhelyek számára, és ebben a részletes Cloudways áttekintésben megtudhatja, hogy ők a legjobb WordPress-házigazda az Ön számára..


Olyan WordPress gazdagépet keres, amely nemcsak gyors, biztonságos és rendkívül megbízható, hanem megfizethető is? Ez néha lehetetlen játéknak tűnhet, különösen akkor, ha éppen kezdődik, és nem tudja, hogyan kell levágni a rossz WordPress tárhely-szolgáltatót a jóktól..

Most nem tudom elmondani neked a piacon jelen lévő minden megbízható, gyors és megfizethető WordPress-tárhely-szolgáltatót. De amit tehetek, az az egyik legfontosabb kiemelése: Cloudways.

Nem én vagyok az egyetlen, akit a Cloudways lenyűgöz:

felhőalapú áttekintés a TwitterenRendkívül pozitív értékelések a felhasználók által a Twitter-en

Ebben a Cloudways-áttekintésben megvizsgálom az általuk kínált legfontosabb szolgáltatásokat, és áttekintjük az összes előnyeit és hátrányait, hogy eldönthessük, vajon a Cloudways.com-on történő regisztráció megfelelő-e az Ön számára.

Adj nekem 10 percet az idejéről, és miután befejezte az olvasást, megtudhatja, hogy ez a megfelelő (vagy nem megfelelő) tárhelyszolgáltatás az Ön számára.

10% kedvezmény három hónapra a kód használatával: webrating

Iratkozzon fel és kap 1 INGYENES migrációt webhelyére ezt a Cloudways migrációs szakértők kezelik.

Mit tanulsz ebből a Cloudways áttekintésből

 1. A profik listája

Itt megyek keresztül, különösen a három S webtárhely; sebesség, biztonság és támogatás. (P.S. nézd meg, csodálkozni fogsz)

 1. Hátrányok listája

De van néhány is. Itt tárgyalom, hogy mi a hátránya a használatuknak.

 1. Tervek és árak

Itt átvágom a kínált különféle lehetőségekbe.

 1. Ajánlom a Cloudways.com oldalt?

És végül itt értesítem, hogy a Cloudways egy (tipp: igen, igen).

Elindítása a webtárhely élményének egyszerűsítése érdekében, Cloudways célja, hogy bármilyen méretű egyének, csapatok és vállalkozások számára lehetőséget biztosítson a webhely látogatói számára a lehető legszélesebb felhasználói élmény biztosításához.

Nem is beszélve, hogy ez az egyedülálló cég kínál Felhő alapú webhely-szolgáltatás (PaaS), amely megkülönbözteti még sok olyan host-szolgáltatótól, amelyek különféle hosting megoldásokat kínálnak.

A tárhely-tervek a fantasztikus szolgáltatáskészlet, támogatás, amelyre támaszkodhat, és az árak, amelyeket megengedhet magának.

A teljesítmény a legfontosabb, amit csinálnak. Úgy tervezték, hogy a technológiai verem a lehető legtöbbet hozza ki minden behelyezett dollárból. Egyesítik az NGINX, a Lakk, a Memcached és az Apache elemet, hogy a leggyorsabb élményt nyújtsák a kód kompatibilitása nélkül..

Ami azt jelenti, hogy az az infrastruktúra a sebesség, a teljesítmény és a biztonság szempontjából optimalizált, és látni fogja, hogy ez az egyik legjobb felhőalapú tárhely-szolgáltató lehetőségek körül.

És nem én vagyok az egyetlen, aki azt mondja, hogy a Cloudways a legjobb …

Mivel a Cloudways nagyon népszerű a valódi felhasználók körében. A WordPress tárolása zárt Facebook csoport több mint 9000 taggal, kizárólag a WordPress tárhelyén.

cloudways facebook véleményekA WordPress Facebook csoport otthoni valós felhasználói szeretik őket!

Minden évben felkérjük a tagokat, hogy szavazzanak a kedvenc WordPress internetes fogadójukért. Mint láthatja, voltak megszavazta a # 2 WordPress gazdagépet két egymást követő évben (2. hely a 2017. évi szavazásban és a 2. hely a 2016. évi szavazásban)

facebook közvélemény-kutatás

Tehát nézzük közelebbről, és nézzük meg, mit kínál a Cloudways Önnek.

Cloudways profik

A Cloudways komolyan veszi a webtárhelyet, és arra törekszik, hogy az ügyfeleknek a lehető legjobbat nyújtsa 3 S web hosting; Sebesség, biztonság és támogatás.

A hosting tervek is tele vannak tele alapvető és hasznos funkciók amit bárki bármilyen típusú weboldallal és bármilyen képzettségi szinttel használhat.

1. Egyedi felhőtárhely-megoldás

A Cloudways csak felhőalapú tárhelyet kínál a webhelyek tulajdonosai számára.

felhő tárhely szolgáltatásai

Tehát hogyan különbözik ez a többi, tradicionálisabb hosting megoldástól?

 • Több példány webhelyének tartalmát több szerveren tárolják, így ha a főszerver lemegy, a más szerverekről származó másolatok beugrik, minimalizálva az állásidőt
 • Könnyen áttelepítheti webhelyét a különféle adatközpontokban lévő különféle szerverekre, ha szükséges
 • Tapasztalat gyorsabb betöltési idő a több szerver beállításának és a prémium CDN szolgáltatásoknak köszönhetően
 • Élvezze még biztonságos környezet mert minden szerver együtt működik, egymástól függetlenül
 • Használja ki a következőket: dedikált források környezet, így webhelyét soha nem érinti mások
 • Könnyen méretezze webhelyét, további erőforrások hozzáadása, ha szükséges, ha növekedés tapasztalható a forgalomban vagy az eladások növekedése
 • Felhő hosting pay-as-you-go tehát csak azért fizet, amire szüksége van és felhasználja

Bár ez a tárhelymegoldás különbözik a jelenleg elérhető sok tárhely-szolgáltató tervektől, biztos lehet benne, hogy bármilyen népszerű tartalomkezelő rendszerrel (CMS) használható, például a WordPress, Joomla, Magento és Drupal csak néhány kattintással.

2. Nagy sebességű teljesítmény

Cloudways’ a szerverek gyorsan lángolnak így tudja, hogy webhelye tartalmát a lehető leggyorsabban szállítják a látogatókhoz, függetlenül attól, hogy mekkora a forgalom egyszerre.

De ez még nem minden. A Cloudways a sebességgel kapcsolatos szolgáltatások egész sorát kínálja:

 • Dedikált források. Az összes kiszolgálónak meghatározott mennyiségű erőforrása van, annak a különleges környezetnek köszönhetően, amelyben ülnek. Ez azt jelenti, hogy webhelyét soha nem veszélyezteti a másik webhely extra erőforrásainak köszönhetően, és a webhely teljesítményét soha nem szabad feláldozni.
 • Ingyenes gyorsítótárazási WordPress plugin. A Cloudways az ügyfelek számára ingyenes exkluzív gyorsítótárazási bővítményt, a Breeze-t biztosít. Az összes tárhely-terv beépített speciális gyorsítótárakkal (Memcached, Lakk, Nginx és Redis), valamint a Full Page Cache-kel együtt jön.
 • Redis támogatás. A Redis engedélyezése elősegíti a webhely adatbázisának jobb teljesítményét, mint valaha. Az Apache, a Nginx és a Varnish keverékeivel együtt soha nem kell aggódnia a webhely teljesítménye miatt.
 • PHP kész szerver. A Cloudways szerverei készen állnak a PHP 7-re, ami a mai napig a leggyorsabb PHP verzió.
 • Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN) szolgáltatás. Prémium CDN-szolgáltatások igénybevétele, így a világot kiszolgáló szerverek földrajzi helyzetük alapján kiszállíthatják webhelyének tartalmát a webhely látogatói számára.
 • Automatikus gyógyító szerverek. Ha a szerver lemerül, a Cloudways azonnal felugrik az automatikus öngyógyulással, hogy minimalizálja az állásidőt.

Mint láthatja, a sebesség és a teljesítmény soha nem szabad a Cloudways tárhelyének kérdése.

Tehát .. Mennyire gyors a Cloudways WordPress tárhely?

Itt ellenőrizni fogom a Cloudways teljesítményét a weboldal sebességének tesztelésével (amelyet a SiteGround üzemeltet) és annak pontos klónozott másolatát (de a Cloudways tárolja).

Vagyis:

 • Először tesztelni fogom ennek a webhelynek a betöltési idejét a jelenlegi internetes házigazdámnál (azaz a SiteGround).
 • Ezután tesztelni fogom pontosan ugyanazt a weboldalt (annak klónozott másolatát *), de a Cloudways ** -ben tárolom..

* Migrációs beépülő modul használatával exportálja az egész webhelyet és tárolja azt a Cloudways-en
** A DigitalOcean használata a Cloudways DO1GB csomagján (10 dollár havonta)

Ezzel a teszttel megértheti, hogyan a Cloudways webhelyének gyors betöltése tényleg.

Így működik otthoni weblapom (ezen a webhelyen – SiteGround) fellép a Pingdom-on:

honlap honlapja

Honlapom 1,24 másodperc alatt betöltődik. Ez valójában nagyon gyors, sok más gazdagéphez képest – mivel a SiteGround semmilyen módon nem lassú gazdagép.

A kérdés az, hogy gyorsabban fog-e betölteni Cloudways? Találjuk ki…

felhőalapú sebesség teszt pingdom

Ó, igen! A Cloudways pontosan ugyanazt a honlapot tölti be 435 milliszekundum, ez körülbelül 1 másodperc (pontosabban 0,85 másodperc) gyorsabb!

Mit szólna egy blogoldalhoz, mondjuk ezt az áttekintő oldalt? Itt van, hogy milyen gyorsan terhel SiteGround:

sebesség

Ez az áttekintő oldal csak betöltődik 1,1 másodperc, ismét a SiteGround nagy sebességet biztosít! És mi van a Cloudways-del?

gyors töltési idők

Csak tölti be 798 milliszekundum, jóval egy másodperc alatt, és ismét sokkal gyorsabban!

Tehát mit tehetnék mindezekből?

Nos, egy dolog biztos, ha ezt a webhelyet Cloudways, nem a SiteGround üzemelteti, akkor sokkal gyorsabban töltődne be. (vegye figyelembe magát: vigye át ezt a webhelyet a Cloudways pronto-ra!)

3. Menedzselt biztonság

Proaktív módon véve a webhely biztonságát, bizalmas adatait a Cloudways-ben bízhatja, beépített biztonsági funkcióiknak köszönhetően:

 • Az összes kiszolgálót védő OS szintű tűzfalak
 • Rendszeres javítások és firmware frissítések
 • Kattintson egy kattintással az ingyenes SSL tanúsítvány telepítésére
 • Két tényezős hitelesítés a Cloudways-fiókhoz
 • IP engedélyezési lehetőség

Kiegészítő bónuszként, csak arra az esetre, ha történik valami a webhelyeddel, a Cloudways kínál ingyenes automatikus biztonsági mentések felhőkiszolgáló adatainak és képeinek.

Val,-vel 1 kattintással a visszaállítás opció, ha webhelye nem ütközik össze, az állásidő minimális.

Ha webhelyén nem fordul elő leállás (nem kapcsolódik az ütemezett karbantartáshoz, a sürgősségi karbantartáshoz vagy az úgynevezett „Vis maior eseményeknek”), akkor a Cloudways kompenzálja.

Ezek a jóváírások a következő hónap szolgáltatási díjaira vonatkoznak.

4. Csillagjegyű ügyfélszolgálat

Amikor a tárhely-szolgáltatót választja, a támogatásnak prioritásnak kell lennie. Manapság bármilyen típusú vállalkozás teljes mértékben függ a web hosting zökkenőmentes működésétől. De előfordulhat, hogy a dolgok nem működnek olyan jól.

Végül is, ha valaha segítségre van szüksége, akkor képesnek kell lennie arra, hogy kapcsolatba lépjen azokkal, akik felelősek a webhelye adatainak fenntartásáért.

Ha kapcsolatba kell lépnie valakivel, aki támogatást nyújt, akkor beszéljen az Ügyfél-sikeres csapat tagjával a következő címen: élő csevegés, vagy jegy küldése a jegykezelő rendszeren keresztül, és kezeli a lekérdezés folyamatát.

És ha akarod, megteheted „Hívás kérése” és beszéljen az ügyfélszolgálattal telefonon munkaidőben.

Ön felkeresheti a Cloudways aktív tagközösségét is, hogy megosszák ismereteit, tapasztalatait és készségeit. És természetesen kérdéseket is feltehet!

Végül, élvezze a kiterjedt tudásbázist, kiegészítve az Első lépésekről, Kiszolgálókezelésről és Alkalmazáskezelésről szóló cikkekkel.

tudásbázis-súgó cikkek

Nem is beszélve, olvassa el cikkeit a fiókjáról, a számlázásról, az e-mail szolgáltatásokról, a kiegészítőkről és egyebekről.

5. Csapat együttműködés

Furcsanak tűnhet, de a Cloudways egy sor olyan funkciót és eszközt kínál, amelyek erre tervezték segít Önnek és a csapatnak az együttműködésben és a sikerben.

Ez különösen akkor hasznos, ha a fejlesztők vagy az ügynökségek több webhelyet kezelnek egyszerre több kiszolgálón.

Például, automatikus Git telepítés, korlátlan átmeneti területek és biztonságos SSH és SPTP hozzáférés lehetővé teszi a projektek elindítását és tökéletesítését, mielőtt élőben lennének.

Ezenkívül rendeljen hozzá csapattagok feladatait, átadjon szervereket másoknak, alkalmazások és kiszolgálók klónozása és a Cloudways használatát WP Migrator plugin a WordPress-webhelyek könnyű áthelyezése más host-szolgáltatókról a Cloudways-re.

6. A webhely megfigyelése

Élvezd éjjel-nappal megfigyelés webhelyén, így tudod, hogy minden folyamatban van. Az a kiszolgáló, amelyen adatait tárolja megfigyelték 245/7/35.

Ezenkívül több mint 16 különféle mutatót láthat közvetlenül a Cloudways-konzolon.

szerver megfigyelés

Valós idejű frissítéseket kaphat e-mailben vagy szövegesen a CloudwaysBot, egy intelligens asszisztens, amely állandóan figyeli webhelye teljesítményét. Az AI bot által elküldött információkkal optimalizálhatja a kiszolgálókat és az alkalmazásokat.

Ezenkívül integrálhatja platformját a saját rendszerével e-mail, Slack, HipChat, és egyéb harmadik féltől származó alkalmazások.

Végül, vegye igénybe a Új relikviák integrációja így elháríthatja az előrehaladást akadályozó problémákat, és a lehető leghamarabb kijavíthatja azokat.

Cloudways Cons

A Cloudways kétségkívül egyedülálló, megbízható és nagy teljesítményű tárhelymegoldás. Azt mondta, hogy van hiányzik néhány fontos jellemző.

1. Nincs domain név regisztráció

Cloudways nem kínál ügyfeleknek domain név regisztrációt, ingyen vagy díj ellenében. Ez azt jelenti, hogy mielőtt feliratkoznának a host szolgáltatásaik igénybevételére, meg kell védenie a domain nevet egy harmadik féltől származó eladó segítségével.

Hozzáfűzve nehéz lehet, különösen a kezdő webhelytulajdonosok számára, ha a telepítés megszerzése után megmutatja a domain nevet a tárhely szolgáltatójának.

Emiatt sok ember dönthet úgy, hogy máshová megy a fogadási igényeinek megfelelően. Végül is a domain név regisztrálása és a visszatérés a tárhely feliratkozásához, és az újonnan létrehozott URL mutatása a tárhely szolgáltatójára túl sok gondot okozhat, hacsak nem halott a Cloudways használatához..

Ez különösen igaz akkor, amikor oly sok versenyképes tárhelyszolgáltató ingyenes domain név regisztrációt kínál, és segítséget nyújt a domain mutatásában a gazdagéphez.

2. Nincs cPanel vagy Plesk

A Cloudways egy szolgáltatóként működő cég, tehát a hagyományos A cPanel és a Plesk műszerfalak egyszerűen nincsenek ott.

Van egy dedikált konzol a felhőkiszolgálón tárolt alkalmazások kezelésére. De azoknak, akik még nem szoktak hozzá ehhez a jelentős különbséghez, problémája lehet.

Nem is beszélve, hogy a cPanel és a Plesk sokkal átfogóbb, lehetővé téve az összes kényelmes kezelőfelületen a tároláshoz kapcsolódó összes információ kezelését..

Noha a Cloudways konzolnak csak egy kicsit hozzá kell szoknia, félelmetes lehet azok számára, akik egy másik hostplatformról váltanak..

3. Nincs e-mail tárhely

Cloudways hosting tervek ne érjen el integrált e-mailt fiókok, mint oly sok jó hírű szolgáltató.

Ehelyett azt akarják, hogy az emberek e-mail fiókként fizetjenek, ami költségesnek bizonyulhat, ha nagyvállalatot működtet, hatalmas csapattal rendelkezik, és rengeteg e-mail fiókra van szüksége a dolgok futtatásához.

E-mail szolgáltatásokat kínálnak, mint a külön fizetett kiegészítő. E-mail fiókokhoz (postafiókokhoz) használhatja a A Rackspace e-mail kiegészítő (az ára 1 dollártól / hónap kezdődik e-mail címenként), és a kimenő / tranzakciós e-mailekhez használhatja az egyedi SMTP-kiegészítőket.

Felhő-tárhely-tervek és árképzés

A Cloudways sokkal jön menedzselt tárhely-tervek amely mindenki számára használható, függetlenül a webhely méretétől, összetettségétől vagy költségvetésétől.

cloudways menedzselt WordPress tárhely-terveket

Először is 5 infrastruktúra-szolgáltató közül választhat, és a tervezett árak attól függnek, hogy melyik infrastruktúra-szolgáltatót választja:

 1. DigitalOcean: A tervek a (z) 10 USD / hó – 80 USD / hó, RAM 1 GB-8 GB-ig, processzorok 1 magból 4 magba, tárhely 25 GB-tól 160 GB-ig, sávszélesség 1 TB-tól 5 TB-ig.
 2. Linode: A tervek a (z) Havonta 12 dollár – 90 dollár, RAM 1 GB-8 GB-ig, processzorok 1 magból 4 magba, tárhely 20 GB-tól 96 GB-ig, sávszélesség 1 TB-tól 4 TB-ig.
 3. Vultr: A tervek a (z) Havonta 11 USD / hónap – 84 USD / hónap, RAM 1 GB-8 GB-ig, processzorok 1 magból 4 magba, tárhely 25 GB-tól 100 GB-ig és sávszélesség 1 TB-tól 4 TB-ig.
 4. Amazon Web Services (AWS): A tervek a (z) 85,17 USD / hónap – 272,73 USD / hó, RAM 3,75-től 15 GB-ig, vCPU 1-4-ig, 4 GB-os tárolás az egész fórumon és 2 GB-os sávszélesség az egész fórumon.
 5. Google Computing Engine (GCE): A tervek a (z) Havonta 73,62 USD – 226,05 USD, RAM 3,75–16 GB-ig, vCPU 1–4-ig, 20 GB-os tárolás az egész fórumon és 2 GB-os sávszélesség az egész fórumon.Ezek csak a kiemelt tervek. További terveket is kínálunk.
 6. Ezek csak a bemutatott tervek. Kínálnak további terveket, valamint testreszabott terveket.

felhő infrastruktúra partnereiAz általuk használt felhőinfrastruktúra-partnerek

Ne feledje, ezek a tervek fizet, amint megy. Bármikor növelnie kell (vagy vissza kell csökkentenie) lehetősége van, ami azt jelenti, hogy minél több sávszélességet használ, annál többet fizet.

Ezenkívül az összes tárhely-tervhez 24 órás szakértői támogatás, korlátlan alkalmazástelepítések, ingyenes SSL-tanúsítványok és ingyenes webhely-migrációk tartoznak..

Kipróbálhatja az összes elérhető hostolási tervet 3 napig ingyenes. Innentől kezdve egyszerűen fizetsz, és soha nem kötöttek semmilyen típusú szerződést.

Menedzselt WordPress tárhely

Érdemes megjegyezni, hogy a Cloudways teljes mértékben kezelt WordPress-tárhelyet kínál.

menedzselt WordPress tárhely

Ennek ellenére nehéz meghatározni, milyen különbségek vannak a tipikus Cloudways tárhely-tervek és a WordPress tárhely-tervek között. Valójában nincs arra utaló jel, hogy van-e még árkülönbség.

Élő Csevegőn keresztül jutottam hozzá hogy megtudja, van-e különbség a szolgáltatásokban vagy az árban:

felhőalapú csevegés 1cloudways chat 2

Azt fogom mondani, hogy a válasz nagyon gyors volt a kérdésemre. Kicsit zavarban vagyok abban, hogy miért különítik el az egyes CMS-eket különböző weboldalakon – WordPress, Magento, PHP, Laravel, Drupal, Joomla és PrestaShop, valamint a WooCommerce tárhelyén – ha minden ugyanaz.

Ez miatt sok információt kellett gördítenem, amely valójában minden ismétlődő volt. Ez zavaró lehet azon személy számára, aki megpróbálja összehasonlítani a terveket és meghozza a végső döntést.

És ha a webhelyük felhasználói élménye ilyen frusztráló, akkor sok lehetőséget kihagyhat, hogy az embereket feliratkozhassák a tárhely-tervekre, mivel az emberek egyszerűen elhagyják webhelyüket, mielőtt elég messzire kerülnének a regisztrációhoz..

Gyakran Ismételt Kérdések

Íme a válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre:

 1. Milyen típusú fogadási tervek érhetők el? Pay-as-you-go felhő alapú tárhely, amely a rendelkezésre álló öt infrastrukturális szolgáltatót használja: DigitalOcean (DO), Linode, Vultr, Amazon Web Services (AWS) és Google Computing Engine (GCE).
 2. Hol vannak a Cloudways adatközpontok? Attól függően, hogy melyik felhő-szolgáltatót választja, webhelye adatait az USA-ban, Európában, Ázsiában vagy Dél-Amerikában található adatközpontokban tárolhatja. 62 adatközpont található 15 országban és 33 városban.
 3. Áttelepíthetem a meglévő webhelyem a Cloudways tárhelyére? Igen, a Cloudways csapata segít Önnek a meglévő webhely ingyenes áttérésében.
 4. Lehet-e skálázni fel és le a Cloudways használatával? Csak a GCP és AWS használata esetén csökkentheti méretarányát. A másik három felhőszolgáltató korlátozott mértékben korlátozza a méretezést. Megkerülő megoldásként azonban mindig klónozhatja webhelyét egy alacsonyabb spec kiszolgálóra való telepítéshez.
 5. Milyen fizetési módok fogadhatók el? A Cloudways elfogadja a PayPal és a nagyobb hitelkártyákat, például a MasterCard, a Visa és az American Express.
 6. Hogyan működik a pay-as-you-go rendszer?? Ez azt jelenti, hogy csak a felhasznált forrásokért fizet. Hátralékként számolnak fel Önnek, azaz a következő hónap elején számláznak az Ön által adott hónapban igénybe vett szolgáltatásokért. Nincs zárolási szerződés, így szabadon használhatják szolgáltatásaikat anélkül, hogy szerződéshez kötnének.
 7. Kínálnak-e beépített oldalkészítőt?? Nem, a Cloudways csak a szerver erőforrásokkal és az egyes tervekhez tartozó minimális funkciókkal foglalkozik, mint például a sebesség és a teljesítmény, a biztonság és az ügyfélszolgálat.
 8. A Cloudways jót tesz a WordPress webhelyek számára? Igen, kiváló tárhely-szolgáltató a WordPress webhelyekhez és blogokhoz. Korlátlan WordPress telepítést, előre telepített WP-CLI-t, korlátlan számú átmeneti helyet és Git-integrációt kap. Ezen felül ingyenesen áttelepítik a meglévő webhelyet is rájuk.
 9. FTP-hozzáférést kínálnak? Igen, SFTP vagy SSH használatával férhet hozzá és frissítheti az alkalmazás fájljait és mappáit.
 10. Mi lesz a dedikált szerverrel és IP-vel? Minden telepített kiszolgálóhoz külön felhő-környezet és egyetlen dedikált IP-cím tartozik.
 11. Ingyenes biztonsági másolatot kínálnak?? Igen, ingyenesen biztonsági másolatot készít az alkalmazás összes adatáról és a kapcsolódó adatbázisokról.
 12. Tartalmazza az e-mail tárolást? Nem, nem, de e-mail szolgáltatásokat kínálnak külön kiegészítőként. E-mail fiókokhoz (postafiókokhoz) használhatja a Rackspace e-mail kiegészítőt (az ár 1 dollártól / hónap kezdődik).
 13. Honnan tudhatom, melyik felhő-szolgáltatót választom? Nem tudom, választanom-e a DigitalOcean, a Vultr, az Amazon Web Services (AWS) vagy a Google Computing Engine (GCE) választást?
  • DigitalOcean az egyik legolcsóbb felhő, nagy teljesítményű SSD-alapú tárolóval. 8 adatközponttal a DigitalOcean-t kell választania, ha megfizethető webes hostra van szüksége, nagy sávszélességgel.
  • Vultr a legtöbb helyen elérhető legolcsóbb felhő-szolgáltató. SSD tárolást és szinte korlátlan sávszélességet kínálnak 13 helyszínen. Válassza a Vultr lehetőséget, ha az olcsó árképzés kulcsfontosságú tényező az Ön számára.
  • Linode kiterjedt szolgáltatásokkal, kedvező áron. A Linode 99,99% -os üzemidőt garantál, világszerte több mint 400K ügyfél bíz meg benne. Válassza a Linode lehetőséget, ha skálázható tárhely-megoldást szeretne az e-kereskedelemhez és az egyedi alkalmazásokhoz.
  • Amazon Web Services (AWS) megbízható infrastruktúrát kínál. Rugalmas, méretezhető és konfigurálható lemezméretet és sávszélességet kínál 6 adatközponttal 6 országban. Válasszon AWS-t, ha nagy üzleti és erőforrás-igényes webhelyeket üzemeltet.
  • Google Compute Engine (GCE) egy erőteljes és megbízható felhőtárhely-infrastruktúra, amelynek hatékony teljesítménye a Google márkanévével együtt jár, vonzó áron, 99,9% -os rendelkezésre állással. Válasszon GCE-t, ha nagy üzleti és erőforrás-igényes webhelyeket üzemeltet.
 14. Van ingyenes próba?? Igen, feliratkozhat 3 napos ingyenes próbaidőszakra (nincs szükség hitelkártyára), és igénybe veheti szolgáltatását tesztpörgetéshez.

Ajánlom a Cloudways szolgáltatást?

igen.

Mivel a végén a Cloudways megbízható és megfizethető felhő-tárhely-szolgáltatás bármely webhelytulajdonos számára, függetlenül a képzettségi szinttől vagy a webhely típusától.

Felhő alapú platformja miatt megtapasztalhatja lágy gyors sebesség, optimális helyszíni teljesítmény és csúcsminőségű biztonság.

Mindezt úgy tervezték, hogy webhelye látogatói számára a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa, és webhelye adatait biztonságban tartsa a rosszindulatú tevékenységekkel szemben.

De a Cloudways különbségei kezdetben kissé bonyolulttá tehetik a kezdő webhelytulajdonosokat. Van nincs hagyományos cPanel vagy Plesk, semmilyen módon nem lehet domain nevet regisztrálni a Cloudways segítségével, és nincs e-mail tárhely funkció.

Ez növeli a webhely átfogó árát, és jobban beindítja az indulást, mint a mai piacon lévő összehasonlítható hosting szolgáltatók.

Ha úgy dönt, hogy velük utazik, mérje meg az előnyeit és hátrányait, mielőtt feliratkozna. Vagy használja ki a 3 napos ingyenes próbaidőszak hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendelkeznek-e olyan funkciókkal, amelyekre szükség van vállalkozásának méretezéséhez és a tárhely-fiók kezeléséhez.

Innentől kezdve szánjon időt a dokumentáció átolvasására és megismerkedjen ezzel a felhőalapú platformon, hogy ne hagyja ki néhány olyan funkciót, amelyek az egyedülálló tárhelymegoldáshoz tartoznak..

FTC nyilvánosságra hozatala: A legolcsóbb ár elérése érdekében jutalékot keresek, ha úgy dönt, hogy feliratkozik a linkeim segítségével.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map