Bluehost vs InMotion tárhely

A Bluehost a sokoldalú webtárhely-szolgáltatás, amely világszerte több millió webhelyet üzemeltet. A Bluehost kiválóan alkalmas kezdőknek.


InMotion tárhely széles körben ajánlott, mint kiváló kisvállalkozói webes fogadó, az InMotion Hosting érdemes megfontolni.

bluehost vs inmotion tárhely

Az InMotion Hosting már több mint egy évtizede működik, és megfizethető, nagy teljesítményű és független webtárhelyet kínálnak. A rendelkezésre álló csomagok lehetővé teszik, hogy webhelyét havonta több mint 5 dollárért tárolja velük.

Bluehost és InMotion; hogyan rakják össze?

InMotion tárhely előnyei

Ezek rengeteg kiváló dolog, amelyeket érdemes kiemelni, de itt vannak az InMotion Hosting megosztott web hosting szolgáltatásának fő előnyei:

 • Sok funkció van ingyen (más versenytársak fizetős frissítéseket kínálnak). Az InMotion ingyenes webhely-átadást, ingyenes automatikus napi biztonsági másolatot, ingyenes SSD-meghajtókat tartalmaz minden tárhely-tervben, és egy évre szóló ingyenes domain nevet tartalmaz minden tervben.
 • A villámgyors és megbízható tárhelyet kap Maximális sebességű zónák , egy társviszony-alapú hálózati szintű szolgáltatás, CDN-szintű használhatósággal, amely biztosítja, hogy webhelye minden látogató számára gyorsan feltöltődjön a lehető legtöbb különböző helyszínen. Ön is választhat a 2 közül különböző kiszolgálóhelyek; Az USA keleti partja (amely gyorsabb összeköttetést biztosít az USA keleti részén, Európában, Afrikában és Dél-Amerikában), valamint egy másik a nyugati parton (az USA nyugati része, Ázsia, Ausztrália, Új-Zéland és a Csendes-óceán déli része)..

inmotion hosting szolgáltatások

 • A WordPress számára optimalizálva. Dönthet úgy, hogy a WordPress-et előzetesen telepíti egy műszaki szakértő, és automatikusan frissíti az alapvető WordPress- és biztonsági javításokat, ingyenes biztonsági mentéseket és a WP-CLI-integrációt. Ingyenes SSD-k is kaphatók akár 20-szor gyorsabb betöltési sebességgel, valamint jobb teljesítmény és stabilitás a CloudLinux platformon az OptimumCache, PHP 7 és az egyéni beépített fejlesztésekkel.
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia (az iparág vezető szerepe), valamint bármikor visszatérítendő garancia minden új megrendelésre (nem megújításra). A garancia nem vonatkozik olyan kiegészítőkre, mint például SSL tanúsítványok vagy domain nevek.

Az InMotion Hosting szinte tökéletes megoldást kínál a tároláshoz. De néhány hátránnyal is jár.

A legfontosabb az, hogy nehéz regisztrálni egy fiókot, mert előbb fizikai telefonos ellenőrzési folyamaton kell keresztülmennie. Így el tudják űzni a hamis felhasználókat.

InMotion Hosting hátrányai

Az InMotion Hosting nem használatának fő okai a következők:

 • Nincs azonnali fiókbeállítás. Az InMotion megköveteli, hogy minden új ügyfelet biztonsági okokból manuálisan ellenőrizjenek (ami jó), ami azt jelenti, hogy egy kis időbe telik (ami rossz), mielőtt a hostfiók aktiválódik, beállítható és használatra kész..
 • Míg az InMotion ingyenes automatikus szolgáltatást kínál biztonsági mentések a webhelyről, a 10 GB-ot meghaladó webhelyeket nem menti biztonsági másolat, és a fájlokat csak négyhavonta állíthatja vissza azokon a webhelyeken, amelyekről biztonsági másolatot készítenek. Ha webhelyének mérete meghaladja a 10 GB-ot, akkor kapcsolatba kell lépnie velük, hogy többletköltséggel készítsen biztonsági mentési szolgáltatásokat

Bluehost profik

Az olcsó árakon kívül miért érdemes megfontolnia a Bluehost regisztrációját webhelyére vagy blogjára?

 • Ingyenes domain név. Ingyenes domain nevet kap egy évre, amikor feliratkozik a webhostingra a Bluehost segítségével.
 • A WordPress barátságos. A Bluehost jó kezdőknek és webszolgáltatóknak. Könnyű WordPress 1-kattintásos telepítést kínálnak, amely megkönnyíti webhelyének vagy blogjának elindítását. Plusz, a Bluehost hivatalosan ajánlotta a WordPress.org
 • A márka. A Bluehost világszerte több mint 2.000.000 webhelyet üzemeltet, így nyilvánvalóan valamit helyesen csinálnak.
 • Jó hosting szolgáltatások. A Bluehost tervekhez beépített Cloudflare CDN és Let’s Encrypt SSL tanúsítvány tartozik.

Bluehost Cons

Vannak hátrányai is. Tehát mi a hátránya annak, hogy a Bluehost felhasználja a webhely üzemeltetésére?

 • A webhelyek áttelepítése nem ingyenes. Ha át akarja váltani a hostot, és a Bluehostre költözni, akkor felajánlja, hogy segítenek a webhely migrálásában számukra ellenében. A Bluehost legfeljebb 5 webhelyet és 20 e-mail fiókot továbbít 149,99 USD áron.
 • Sok eladás. A Bluehost folyamatosan megpróbálja eladni (gyakran felesleges) frissítéseket és kiegészítőket.
 • Az EIG tulajdonában van. A Bluehost az Endurance International Group (EIG) tulajdonában van, amely a host-iparban jól ismert az agresszív költségcsökkentésért a támogatás és a teljesítmény rovására..
 • Lassú terhelési idők. A Bluehost töltési ideje sem mindig a leggyorsabb. A szerverhibákról szóló jelentések, például a rossz átjárók vagy a belső szerverhibák, nem nagyon megnyugtatóak.
 • Nincs napi biztonsági másolat. A webhelyről készített biztonsági mentések jóvoltából történik, így nem függhet attól, hogy adatait naponta biztonsági másolatot készítik-e. A biztonsági mentést a cPanel segítségével kell beállítania és futtatnia. Az automatikus biztonsági mentés egy Site Backup Pro néven fizetett frissítés, ez egy fizetett kiegészítő, amely rendszeres és automatikus biztonsági mentéseket hoz létre a webhelyén.
 • Zavaros árazás. A Bluehost árképzési határvonala, mivel havi 2,95 dolláruk bevezető ár, és 3 év előre fizetésén alapszik..

InMotion tárhely vs Bluehost

Hogyan hasonlít az InMotion a Bluehost-hoz? Nézzük meg közelebbről néhány kötelező funkciót:

MozgásbanBluehost
Ingyenes domain névIgen, 1 évigIgen, 1 évig
Pénzvisszafizetési garancia90 napos visszatérítés30 napos visszatérítés
Félvezető meghajtók (SSD)Igen ingyenIgen ingyen
SSL tanúsítványIgen ingyenIgen ingyen
Ingyenes adatmentésekIgen, 24-36 óránkéntIgen, hetente egyszer
Telephely átadása / áttelepítéseIngyenes (3 cPanel-fiók 5 GB-ig)149,99 USD (5 webhely & 20 e-mail fiók)
ÁrazásKezdve 3,49 USD / hóKezdetben 2,95 USD / hónap

{“@Context”: “http://schema.org”, “@type”: “Table”, “about”: “Bluehost vs InMotion Hosting”}

Bluehost vs InMotion tárhely: Összegzés

Mint láthatja, igen, néhány ok miatt nem használja az InMotion Hosting szolgáltatást. De azt hiszem, hogy az előnyök meghaladják a hátrányokat, és Nagyon ajánlom az InMotion Hosting alkalmazást (és Jerry Low ugyanúgy jelenik meg a WebHostingSecretRevealed.net webhelyen, aki a webhelyet üzemelteti az InMotion segítségével). Véleményem szerint az InMotion egyértelmű nyertes a Bluehost vs InMotion Hosting összehasonlításakor.

Tehát, hogy gyorsan visszatérjünk. Melyik a jobb webgazda, a Bluehost vs InMotion Hosting? Határozottan az InMotion tárhely!.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map