Bluehost vs Godaddy tárhely

Bluehost vs Godaddy tárhely fej-fej összehasonlítás a szolgáltatások, a teljesítmény, az árak, az ellenérvek és a hátrányok összehasonlítása alapján, hogy segítsen a két népszerű web hosting szolgáltatás között választani..


Összesített pontszám

Bluehost

Összesített pontszám

Hajrá apu

Míg áraik nagyon hasonlóak Bluehost jön ki nyertesként, és a jobb web hosting szolgáltatásnak köszönhetően az általuk kínált jobb web hosting szolgáltatásoknak köszönhetően. Tudjon meg többet a GoDaddy vs Bluehost-ról az alábbi összehasonlító táblázatban:

A Bluehost vs Godaddy web hosting összehasonlítása

csúsztassa jobbra

Bluehost

Hajrá apu

Ról ről:A Bluehost korlátlan sávszélességet, tárhelyet és e-mail fiókokat kínál tárhelyszolgáltatásokkal. Robusztus teljesítményének, kiváló ügyfélszolgálatának és versenyképes árainak hírnevét képviseli.A GoDaddy a közelmúltban volt a médiában, különösen a TV-hirdetésekben és a nyomtatott médiában. Tartalmaz domainneveket, valamint felhasználóbarát webtárhelyet, valamint kedvező árú terveket és lenyűgöző rendelkezésre állást.
Alapították:19961997
BBB értékelés:A+A+
Cím:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 8409714455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonszám:(888) 401-4678(480) 505-8877
Email cím:Nem felsoroltNem felsorolt
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, csevegés, jegyTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy, edzés
Adatközpont / szerver helye:Provo, UtahPhoenix, Arizona
Havi ár:Kezdve 2,95 dollárt havontaKezdve 4,99 USD havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan adattárolás:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Korlátlan e-mail:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Több host domain:IgenIgen (kivéve a gazdasági tervet)
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelcPanel
Szerver Uptime garancia:Nem99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:30 nap30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Keresőmotor benyújtási eszközök. 100 USD-os Google Advertising Credit. 50 dolláros Facebook hirdetési jóváírás. Ingyenes Sárgalapok listája.Prémium DNS-kezelő eszköz (csak Ultimate Plan). Kettős feldolgozási teljesítmény és memória (csak az Ultimate Plan). A DudaMobile automatikusan konvertálja az Ön webhelyét mobilra (minden terv, kivéve a Gazdaságot). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Webhely-gyorsító (csak az Ultimate Plan). SSL tanúsítvány (csak Ultimate Plan). Malware Scanner (csak az Ultimate Plan).
A jó: Különböző tárhely-tervek: A Bluehost megosztott, VPS, dedikált és felhőalapú tárolást, valamint olyan lehetőségeket kínál, mint a kezelt WordPress tárhely, amely rugalmasságot biztosít Önnek webhelyének könnyű méretezéséhez a változó tárhelyigényekhez..
24 órás támogatás: Bármely házigazda legjobb önsegítő erőforrásain kívül a Bluehost igazi gyorshatású szakemberekből álló sereggel rendelkezik, akik készen állnak arra, hogy a nap 24 órájában, hétvégén támogatási jegyen, forródróton vagy élő csevegőn keresztül segítsenek..
Jó visszatérítési politika: A Bluehost teljes visszatérítést kap Önnek, ha 30 napon belül lemond, és pro-minősített visszatérítést kap, ha az idő letelte után visszavonja.
Nagyszerű üzemidő: Azt várhatja el, hogy egy olyan társaság, mint a GoDaddy, az egyik legjobb üzemidővel rendelkezzen az iparban, csak annyit fog adni, hogy annyira hatalmas. De még nem hallottam panaszt a GoDaddy üzemidőjével kapcsolatban. Az Uptime egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket elvár egy webtárhely-szolgáltatótól, és a GoDaddy ezt stílusosan végzi.
Linux és Windows tárhely: A GoDaddy azon ritka host szolgáltatók egyike, akik lehetőséget adnak arra, hogy a Windows, az ipari szabványú Linux operációs rendszer helyett a Windows rendszert használja. Ha rendelkezik ASP.NET weboldalakkal, ez a hely az Ön számára.
Nagyszerű technikai támogatás: Időről időre a web hosting cégek panaszokat kapnak ügyfélszolgálatukról. Legyen szó ismeretek hiányáról vagy hatalmas várakozási időkről, de a GoDaddy ezzel a varázslattal kihúzta egy nyulat kalapjából. Abszolút legjobb ügyfélszolgálatuk van.
Felhasználóbarát: A GoDaddy legnagyobb része az újabb végfelhasználók ötlete alapján épül fel. Az összes eszközük ???? newbie ???? barátságos. Személy szerint szeretem a nendecPanel-t, amelynek ezen a ponton ipari szabványnak kell lennie. Minden, amire szükségem van, kéznél van, és nincs teljesen panaszom az UX-vel kapcsolatban.
A rossz: Nincs Uptime garancia: A Bluehost nem nyújt Önnek kompenzációt a hosszabb vagy váratlan leállásért.
Webhelyek migrációs díjai: A versenytársaktól eltérően, a Bluehost további díjakat számít fel, ha át akarja vontatni a már meglévő webhelyeket vagy az OrcPanel-fiókokat..
Nem nagy érték: Hacsak nem sikerül nagyszerű promóciós üzlettel elkapnia a GoDaddy-t, kissé ideges lesz a fizetett árakon. A GoDaddy alacsonyabb szintű szolgáltatási csomagjai nem csak ugyanazt a teljesítményt érik el. De ha elkapja őket promóción, nyertes nyertes csirkevacsorán.
Az internetes áruház hiányosságai: Számomra ezen a korban az e-kereskedelemmel kapcsolatos kiegészítéseknek nem szabadnak lenniük. Meg kell kapnia az összes csengőt és sípot, mert a web hosting cég általában egyébként vesz egy darab pénzt. A GoDaddy számára hiányzik a hajó, hiányzó funkciókkal és hibákkal, amelyek minden szögben megtámadják az üzletét.
Összefoglaló:A Bluehost (itt található áttekintés) ismert saját tulajdonú erőforrás-védelmi megoldásáról is, amelyet a megosztott tárhely felhasználók védelmére hoztak létre ugyanazon a szerveren lévő többi valószínűleg visszaélésszerű felhasználótól. Az ügyfelek és a felhasználók telepíthetik az alkalmazást a SimpleScripts segítségével, 1 kattintásos telepítésekkel. Rendelkezésre állnak a VPS és a dedikált tárhely is.A web-tárhely szolgáltatásban szintén elérhető nagyszerű támogatás, valamint az 1-kattintásos alkalmazástelepítések és így tovább. Érdemes megjegyezni, hogy a domain név regisztráció és a hostolás használata egyszerű. A felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy webhelyeik készen állnak-e a mobilkészülékre, vagy választhatnak a Linux és a Windows között. A felhasználók fiókokhoz is hozzáférhetnek a Go Daddy mobilalkalmazásban, miközben maguknak a webhelyeknek a megjavítása is megkönnyíti a felhasználók számára a fiókadatok elérését. A GoDaddy alternatívákat itt találhatja meg.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map