Bluehost Más típusú webtárhely: VPS, Cloud, WooCommerce és WordPress tárhely

Oké, tehát milyen típusú hostolást nyújt a Bluehost-tól az újonnan létrehozott webhelyére, amikor szüksége van valamire egy kicsit morzaság, mint a megosztott tárhely?


bluehost vps, felhő, woocommerce és wordpress tárhely

Itt már bemutattam a Bluehost belépő szintű megosztott webtárhely-terveit. Tehát most átmegyek a Bluehost más, fejlettebb tárhelyszolgáltatásain, nevezetesen azokon VPS, Cloud, WooCommerce & WordPress tárhely opciók.

 1. Bluehost VPS tárhely

Itt rövid áttekintést adok a Bluehost VPS tárhely-terveiről.

 1. Bluehost Cloud tárhely

Itt rövid áttekintést és áttekintést adok a Bluehost’s Cloud tárhely-terveiről.

 1. Bluehost WooCommerce tárhely

Itt rövid áttekintést adok a Bluehost WooCommerce tárhely-terveiről.

 1. Bluehost WordPress tárhely

Itt rövid áttekintést adok a Bluehost VPS WordPress tárhely-terveiről.

Itt összehasonlítom a Bluehost különféle webtárhely-terveit és azt, hogy miként segíthetnek Önnek a tökéletes webhely létrehozásában. Kezdjük a Bluehost („nem megosztott”) webtárhely-szolgáltatásának összehasonlításával.

Bluehost VPS tárhely

Ha biztonságos és jobban teljesítő webhelyet szeretne, akkor érdemes megnéznie VPS tárhely a Bluehost-tól. Ha bármilyen tárhely-tervet néz, akkor meg kell keressen a tervben szereplő funkciókat.

bluehost vps tárhely

A virtuális magánszerverekkel kapcsolatban tudnia kell, hogy rugalmasabban és jobban ellenőrizheti webhelyét. Menjünk át a Bluehost által biztosított különböző csomagokon, és mi azok a szolgáltatások, amelyek élvezhetik ezeket a VPS-tárhely-terveket.

A Bluehost tehát négy különféle VPS-tárolócsomaggal rendelkezik, köztük a standard, továbbfejlesztett, prémium és végső csomag. Tudnia kell azonban, hogy a megfelelő terv kiválasztása valójában az Ön igényeitől és követelményeitől függ.

A továbbfejlesztett csomag segítségével képes lesz a sebességére 2 processzormag együtt 60 GB-os SAN tárolóhely és 4 GB RAM. 24 órás műszaki támogatást nyújtanak minden csomaghoz.

A VPS tárhelyükkel képes lesz egy továbbfejlesztett cPanel felület amely lehetővé teszi, hogy a VPS-tárhelyet a lehető legjobb módon kezelje.

Bluehost Cloud tárhely

Itt található az egyik legkeresettebb Bluehost webtárhely-terv, és nem kétséges, hogy ez a Bluehost egyik legjobb hosting szolgáltatása.

bluehost felhő tárhely

Amikor arra kerül sor A Bluehost felhő tárolása tervei szerint, az adatok biztonságosak lesznek még több technológiai hiba esetén is.

Ne felejtsük el, hogy ha felhő tárhelyet használ, akkor tudnia kell, hogy ehhez nem többet kell igénybe vennie 3 másodperc bármely weboldal betöltéséhez. A felhő tárhelyével, a gyorsítótárazás kivételes, és velük globális CDN, a szerver erőforrásai a megfelelő helyre koncentrálódnak.

A Bluehost felhő tárhelycsomagjaival Ön a lehető legjobb webhelyterveket készítheti. Három csomagjuk, beleértve Starter, Performance és Business Pro. Természetesen, ha felhővel foglalkozó webtárhelyet keres vállalkozása számára, akkor fontolóra kell vennie a webhelyet Business Pro csomag.

A legnépszerűbb csomag azonban Teljesítmény csomag amelyben korlátlan webhelyek előnyeit élvezheti, a nem mért tárhely és sávszélesség.

Bluehost WooCommerce tárhely

A név mindent elmond. Ha e-kereskedelmi boltot szeretne létrehozni, és arra a lehetőségre keresi, amely az összes szükséges dolgot biztosítja, akkor érdemes megfontolnia WooCommerce tárhely a Bluehost-tól.

bluehost woocommerce tárhely

Ha online üzleti vállalkozása van, ez a tökéletes módja annak, hogy elinduljon. Ezzel a fogadási tervvel három különféle tárhely-terv közül választhat, köztük a következőket Starter, Plus és Business Pro.

Amikor kiválasztja a kezelt WordPress és a WooCommerce tárhelyet, akkor biztosnak kell lennie a biztonságban. És a Bluehost biztosítja az összes biztonságot, amelyre szükség van az online áruház kezeléséhez.

A Bluehost pozitív SSL-t nyújt starter-tervében, 24 órás technikai támogatással. Ezzel a konkrét tervvel kapsz 100 GB webhely val vel korlátlan sávszélesség.

Ha online vállalkozást alapított, és Plusz vagy Business Pro fiókot keres, akkor képes lesz arra, hogy megkapja korlátlan parkolt domain és aldomain.

A megfelelő hosting csomag kiválasztása azonban mindig attól függ, amit keres. És mindig online kell összehasonlítania lehetőségeit, és részletes kutatási folyamaton is keresztül kell mennie.

Bluehost WordPress tárhely

Ki nem akarja, hogy legyen olyan fogadási terv, amely megadja neked mindazt, amit később fel kell állítania? Val vel A Bluehost WordPress tárhely terv szerint a Bluehost egy jól optimalizált WordPress telepítést fog biztosítani a domainjén.

bluehost wordpress tárhely

A Bluehost által kezelt WordPress tárhely nagyon egyszerűvé teszi a dolgokat az Ön számára, és gyors, biztonságos és megbízható webtárhelyet fog biztosítani Önnek..

A kezelt WordPress tárhelyhez a Bluehost négy különböző tervvel rendelkezik. Választhat WP szabvány, WP továbbfejlesztett, WP Premium és WP Ultimate. Össze lehet hasonlítani a táblázatot, és kiválaszthatja azt, amelyik megfelel az Ön igényeinek és követelményeinek.

A WP Standard azonban a legnépszerűbb terv, amelyet kiválaszthat, és van továbbfejlesztett cPanel a SiteLock CDN és a SiteLock Pro biztonságával.

Integráltak néhány hatékony biztonsági eszközt a WordPress webhelybiztonságához, és minden csomaggal Ön képes lesz fogadni SiteLock biztonság és fejlett CDN. Ráadásul nem kell telepítenie a WordPress-t, és nem optimalizálnia azt a webhelyén.

Ezzel a csomaggal csak el kell kezdenie a webhelyét. Ez a terv mindazok számára alkalmas, akik webhelyüket szeretnék létrehozni a WordPress-en.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map