Az InMotion tárhely áttekintése

Ha szó szerint több ezer internetes házigazda áll rendelkezésre, akkor valószínűleg elvárja, hogy az újabbok innovatívabb és jobb funkciókat kínáljanak. Meglepetésként számíthat arra, hogy megtudja, hogy az egyik leggyorsabban növekvő, legelismertebb és legmegbízhatóbb internetes házigazda az egyik legrégebbi, azaz: InMotion tárhely.


Az 2001-ben alapított InMotion Hosting megbízható web hosting társaságként helyezkedik el, amely megbízható teljesítményt nyújt az üzleti osztályú hosting számára. Az InMotion az alacsony ár és a műszaki innováció tökéletes keverékét nyújtja, kiváló üzemidőt, sebességet, teljesítményt és technikai tulajdonságokat várhat el, amikor regisztrál és ügyféllel válik. Az InMotion Hosting ismertető célja, hogy bemélyítsen minden részletet, és megadja az összes előnye és hátránya.

Ügyfélszolgálatuk, a Max Speed ​​Zone technológia és a 3,99 USD / hónap ár a 3 fő dolog, amit az emberek legjobban szeretnek róluk.

vélemények a TwitterenJó és rossz értékelések a Twitteren

Ebben az InMotion Hosting áttekintésben megmondom, valóban ez a helyzet.

Itt közelebbről megvizsgálom ennek a hosting szolgáltatásnak az előnyeit és hátrányait, hogy kiderüljön, mennyire felel meg megbízható internetes házigazda hírnevének, amely képes kezelni az összes web hosting igényt az Ön növekvő online üzleti vállalkozásai számára..

Adj nekem 10 percet az időidről, és megadok minden szükséges információt az InMotion-ról, és válaszolok, mint például.

 • Mennyibe kerül az InMotion Hosting??
 • Mi a különbség a különféle tervek között??
 • Választhat-e egy kiszolgáló helyét??
 • Milyen előnyei és hátrányai vannak ezek használatával??
 • Automatikus biztonsági másolatot készítenek a webhelyemről?
 • SSD meghajtókkal érkezik??
 • Segítik-e a webhelyem átadását nekik?
 • Melyik a legjobb hostolási terv egy WordPress-webhelyhez?

Miután befejezte az olvasást, megtudhatja, hogy ez a megfelelő webtárhely-szolgáltatás az Ön számára, és fel kell-e iratkoznia velük..

A linkre kattintva kapsz 50% KEDVEZMÉNY az InMotion kiskereskedelmi árának felel meg, és csak az Ön webhelyét tárolhatja Havonta 3,99 USD.

Contents

InMotion Hosting áttekintés: Ezt fogja megtudni

 1. Az érvek és ellenérvek felsorolása

Itt részletesebben foglalkozom (vagy egyenesen a vagy.

 1. Tárhely-tervek & árak

Itt fogom bemutatni, hogy mit kap, és mi az egyes tervek tulajdonságai.

 1. GYIK

Itt válaszolok a legtöbbre .

 1. Az InMotion áttekintő összefoglalója

Itt mondom, hogy jók vagy, ha azt hiszem, jobb, ha regisztrálsz egy versenytárssal.

Számos web hosting szolgáltatás létezik odakinn, és nehéz lehet átvizsgálni őket, és megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb tervet és szolgáltatásokat..

inmotion hosting áttekintés

InMotion tárhely jó lehetőség, mert szinte mindenki számára megfelelő. Web hosting szolgáltatása számos megfizethető tárhely-tervet kínál.

Ezenkívül nagyon jó rendelkezésre állást és hasznos ügyfélszolgálatot is kínálnak, hogy segítsenek megválaszolni az út során felmerülő kérdéseiket.

Az alábbiakban felvázolom az inMotion áttekintésemben felkínált tárhelyi terveket, és mélyebben áttekintem, hogy mi hasznosnak tartom a szolgáltatásukat, valamint azt, hogy mi lenne jobb.

InMotion tárhely előnyei & Hátrányok

Ha kíváncsi az előnyeire és hátrányaira, akkor fedezettel látlak.

InMotion tárhely előnyei

Kezdjük azzal, hogy megnézzük, mi az előnye.

Vevőszolgálat

Ha korábbi tapasztalatai vannak egy internetes fogadóval kapcsolatban, akkor tudja, mennyire könnyű kezdetben figyelmen kívül hagyni az ügyfélszolgálati tényezőt. De kétségkívül néhány problémája is lesz, és amikor ezek felbukkannak, megbízható és gyors támogatásra van szüksége.

támogatás

Vállalkozásának szó szerint attól függ, mivel még a webhely egy rövid hibája számos vevő elvesztését jelentheti. Az InMotion-ban sok erőssége van az ügyfélszolgálat szempontjából:

USA alapú támogatás

Az egyik legnagyobb gond, hogy használják őket, hogy garantáltan megkapja az Egyesült Államokban található támogatás. Ez gyorsabb válaszidőt és magasabb színvonalú ügyfélszolgálatot jelent.

Köszönöm mindenkinek a javaslatokat. Csak az elmúlt 4 órát töltöttem azzal, hogy áttekintsem egy gazillion tárhely lehetőséget. Gondos mérlegelés után (részben az ügyfelek költségvetése miatt, és nagyon sokáig) elmentem az Inmotion Hosting szolgáltatással. Drukkolás! https://t.co/DgcLtqlYEa

– Minden nap a tónál (@EverydayLake), 2018. december 14

Ezenkívül az ügyfél képviselői, akikkel beszélni fognak, valóban tájékozottak. Minden támogató személyzetnek rendelkeznie kell legalább 160 óra belső képzés mielőtt engedélyezték volna az ügyfelekkel való kapcsolattartást.

Megállapítottam, hogy valóban rendelkeznek az egyedi problémák megfelelő kezeléséhez szükséges hozzáértéssel, és nemcsak a hibaelhárítási szkriptre támaszkodnak.

Nagyszerű fedélzeti folyamat

Fantasztikus folyamatuk van az is, hogy megkezdjék a host szolgáltatásaik használatát. Különösen akkor, ha ez az első alkalom, hogy saját webhelyét felállítja és működteti, ez egy jelentős bónusz.

Küldnek egy sor segítőkészséget fedélzeti e-mailek hogy segítsen a webhely szerverén történő beállításának minden szakaszában. Különösen hasznos az, hogy ezeket az e-maileket az Ön webhelytípusához és fő céljához igazítják, így releváns telepítési utasításokat kapnak..

A végeredmény az, hogy ez a folyamat megelőzi a potenciális támogatási problémák elkerülését az úton a telepítés után, mert a kezdeti szakaszban kezeli őket.

Több kommunikációs csatorna

Számos utat kínálnak, amelyek révén ügyfélszolgálatot kaphatnak. Megteheted a élő chat weboldalukon keresztül küldjön egy email, használja a hagyományos jegyrendszer, hívja fel a felhasználót Skype, vagy tudsz telefon be a 888.321.HOST (4678).

Megállapítottam, hogy mindegyik reakcióideje gyors. Várhatja, hogy időben megkapja a szükséges támogatást, ami fontos, mivel minden perc számít.

24/7 támogatás

Mint minden jó hostolási szolgáltatás, a támogató csoport minden kihívással gondoskodik a feladatok elvégzéséről, függetlenül attól, hogy milyen nehézek is legyenek – a nap 24 órájában, a hét 7 napján.

Rengeteg jó dolog, amit szeretek az InMotion Hostingban. Közülük különösen az ügyfélszolgálat. A velük töltött évek során – technikai támogatásuk soha nem hagy benyomást. Támogató személyzet, akivel beszéltünk, mindig barátságos, profi és legfontosabb: tájékozott volt. Ha szereti, ha valaki vigyáz a hátára, amikor a szar eltalálja a ventilátort, az IMH mindig ott van az Ön számára. Jerry Low – A web hosting titka feltárt

InMotion tárhely teljesítmény & Sebesség

Az ügyféltámogatás nem az egyetlen, amellyel az InMotion Hosting kitűnő. Szervereik sebessége és teljesítménye szintén nagyon lenyűgöző.

A mai napig soha nem voltak komoly leállásuk, és van átlagos üzemidő 99,97%, ami meglehetõsen jó a méretû szolgáltatáshoz. Valójában 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek.

Továbbá, sok más megosztott web hosting szolgáltatással ellentétben, nem árusítják túl szervereiket. Más szavakkal: nem engedik meg, hogy túl sok webhely üzemeltessen ugyanazon a szerveren.

Ehelyett az egyes kiszolgálókat arra korlátozza, hogy a törvényesen tudják-e kezelni őket, ami azt jelenti, hogy még ha több hely ugyanakkor eléri a csúcsforgalmat, a szerver jobban képes kezelni.

A fentieken kívül számos egyedi szolgáltatás is működik, amelyeket az IMH alkalmaz az üzemeltetési idő, a sebesség és a biztonság érdekében:

Az összes szerver SSD meghajtója

Először is, minden szervert SSD (Solid State Drive) meghajtók támogatnak, a hagyományos HDD (merevlemez) meghajtók helyett..

Mivel Az SSD meghajtók chip alapúak (nem mechanikus), a lemez alapú helyett a tárolt adatok visszakeresése lényegesen gyorsabb.

Ez azt jelenti, hogy gyorsabban töltődnek be és gyorsabban kerülnek vissza az adatok a webhelyét használók számára, ami azt jelenti, hogy kevesebb ember hagy el webhelyét, mert túl sokáig tart.

ssd meghajtók

Az InMotion és a belső tesztek szerint:

 • Az SSD-k körülbelül 20-szor gyorsabban teljesítenek, mint a HDD-k
 • Az SSD-k mintegy 65% ​​-kal több adatot tudtak továbbjuttatni a szerverről
 • A magas I / O kérések idején ezek az adatok körülbelül 95% -ra növekedtek, összehasonlítva a merevlemezekkel

Több adatközpont és maximális sebességű zóna

Az InMotion másik egyedülálló eleme, hogy ahelyett, hogy egyetlen, az egész országot kiszolgáló adatközponttal rendelkeznek, több adatközponttal is rendelkeznek.

Szolgáltatásaik megvásárlásakor olyan helyet kell választania, amely a legjobban szolgálja Önt (attól függően, hogy honnan származik az ügyfelek vagy a látogatók nagy része).

Annak érdekében, hogy megnézhesse, melyik adatközpont működik a legjobban az Ön tartózkodási helyén, még fájlletöltési tesztet is használnak, amelyet a saját webhelyükön használhatnak annak összehasonlításához, hogy melyik központ nyújt gyorsabb szolgáltatást!

maximális sebességzónák

Mivel több adatközponttal rendelkeznek, megvan az is, amit szinkronizálnak Maximális sebességű zónák amelyek a központjaik bizonyos tartományán belüli földrajzi helyekre utalnak. Ha a maximális sebességükön belül helyezkednek el, megígérik, hogy webhelye és e-mailje akár hatszor gyorsabban futhat.

Erősen összpontosít a biztonságra

Komolyan veszik a biztonságot, ahogy akarják figyelje a szerver biztonságát 24 órán keresztül, 7 órán keresztül. Az Ön weboldalait a DDoS védelem, fejlett tűzfalrendszerek, például ModSecurity valamint az egyedi tűzfalszabályok.

Szilárd WordPress szolgáltatások

Kínálnak kezelt WordPress tárhely minden tervre vonatkozóan, a WordPress alapvető automatikus telepítőfrissítéseinek és a közös biztonsági lyukak javításának szempontjából.

menedzselt WordPress tárhely

 • Az összes WordPress-webhely fut CloudLinux platformon OptimumCache engedélyezve.
 • Választhat, hogy van-e A WordPress előre telepítve van amikor feliratkozik, vagy utólag weboldal-átadási kérelmet nyújthat be.
 • Az összes WordPress-webhelyhez tartozik WP-CLI integráció (parancssori eszköz a WordPress telepítésének kezelésére, azaz frissítheti a bővítményeket, konfigurálhatja a telepítést és még sok minden mást, webböngésző használata nélkül).
 • PHP 7 elérhető az InMotion WordPress tárhelyén. A PHP 7 segít a WordPress webhelyeknek 2-3-szor gyorsabb teljesítésében, mint a korábbi PHP-verziók.

Az InMotion Hosting INGYENES privát SSL tanúsítványokat kínál minden megosztott üzleti tárhely, VPS tárhely és dedikált szerver tervhez. Az IMH ügyfelek most egyetlen kattintással könnyen biztonságossá tehetik weboldalaikat a biztonságos böngészés érdekében.

Jellemzők:

 • Domain érvényes SSL
 • 256 bites titkosítás
 • Powered by Comodo és a cPanel
 • Ingyenes automatikus SSL megújítás

Ajánlat ingyenes privát SSL tanúsítványok nagy lépés, és tökéletes feltétlenül szükséges az e-kereskedelmi webhelyek számára, mivel egy ingyenes SSL tanúsítvány lehetővé teszi a fizetések elfogadását és az online tranzakciók gondtalan elvégzését..

Ingyenes webhelyről készült biztonsági mentések

Az erős ügyfélszolgálat és a magas színvonalú tárhelyi teljesítmény mellett azt tapasztaltam, hogy néhány további komoly előnnyel is számolni kell.

Ezek egyike az általuk kínált termékek ingyenes webhelyről készült biztonsági mentések. Nem ritka, hogy a tárhelyszolgáltatások rendszeresen készítenek biztonsági másolatot, de nem szokatlan, hogy ingyenesen kínálnak biztonsági másolatot.

ingyenes webhelyről készült biztonsági mentések

A legtöbb tárhelyszolgáltatás díjat számít fel, amikor szükség van biztonsági mentésre, de az InMotion nem.

Néhány korlátozás vonatkozik a fiókjában szereplő biztonsági másolatokra. A fiók visszaállítása ingyenes, de korlátozottan négyhavonta egyszer. Az esetleges további helyreállításokért 49 USD díjat számítanak fel. Ha a webhely 10GB-nél nagyobb, akkor az automatikusan nem készül biztonsági másolatot.

Ingyenes webhely-migráció

Egy másik profi módszer az, hogy ha a webhelyet egyik hosting szolgáltatástól a sajátjuk felé mozgatja, akkor a ingyenes weboldalátviteli szolgáltatás. Webhelyük azt is ígéri, hogy webhelye nulla állásidőt tapasztal, amikor végrehajtja ezt az átadást.

ingyenes webhely-migráció

Van néhány figyelmeztetés, amelyet tudnia kell. Az e-mail fiókok áttérése csak a cPanel áttelepítésébe tartozik. A nem cPanel áttelepítéshez szükség lehet az e-mailek kézi átállítására. A költségek felszámolhatók a 3-nál nagyobb webhelyről és / vagy adatbázisból vagy több, mint 5 GB-os adatot tartalmazó webes átvitelről.

Rugalmasság

Végül: egy olyan webtárhely-szolgáltatás számára, amely őszintén szólva olyan régi az iparág számára, minden bizonnyal nem fog lemaradni az időktől. Számos lehetőséget kínálnak, ami azt jelenti, hogy meglehetősen rugalmasan képes kezelni a webhelyét.

Amikor rajta keresztül fogadsz, kitűnő leszel A Google App integrációja és mivel az e-kereskedelmi szolgáltatásokkal fennálló számos partnerségük révén sok e-kereskedelem-támogatást és alkalmazás-integrációt is kaphatnak.

Egyedülálló szolgáltatást kínálnak WordPress integráció, beleértve a WordPress előtelepítését opcióként, ha rajtuk keresztül vásárol hostolást.

Ők is nyújtanak Önnek 250 USD értékű ingyenes hirdetés. 100 USD Google AdWords-jóváírást, 75 USD-t a Bing hirdetési jóváírást és 75 USD-t a Yahoo hirdetési jóváírást kap, hogy elősegítse a webhely minőségi forgalmának növelését..

Erőteljes weboldal készítő

A BoldGrid a nevük prémium weboldal-készítő amely minden hosting tervhez tartozik. A BoldGrid egy egyszerű drag and drop szerkesztő, amely lehetővé teszi a lenyűgöző, érzékeny webhelyek gyors létrehozását, amelyeket a WordPress működtet..

boldgrid weboldal készítő

A BoldGrid intuitív és egyszerűen használható, olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a drag and drop tervezés, ingyenes előre gyártott és érzékeny témák. Ezen felül olyan funkciókkal rendelkezik, mint a beépített SEO és a webhelyrendezés.

Más webhely-készítőktől eltérően ez teljesen ingyenes, és 100% -ban tulajdonosa és teljes ellenőrzése a saját webhelyén.

InMotion Hosting hátrányai

Tehát, most áttekintettem a profikat, vessünk egy pillantást ezek használatának néhány hátrányára.

Árpont

Valószínűleg a legnagyobb gond az, hogy az az árpont magasabb mint a legtöbb hasonló szolgáltatást kínáló megosztott tárhelyszolgáltatás.

Azonban megkapja azt, amit fizet, az ügyfélszolgálati lehetőségekkel és az ingyenes biztonsági mentéssel & visszaállítás, ingyenes migrációs szolgáltatások és számos más ingyenes alkalmazás, azt hiszem, hogy más területeken pótolják ezt.

Éves hosszúságú szerződés

Egy másik hátránya, hogy amikor megvásárolja szolgáltatásaikat, Ön egy éves szerződést kötött. Ez azt jelenti, hogy egy kicsit kockáztat, hogy elégedett lesz vele, és megéri a pénzt.

Ugyanakkor nagyon nagylelkű 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, tehát végül a kockázat nem túl rossz. Az ipari szabvány 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

A garancia különösen akkor biztosítható, ha egy egész évre fizet előre, hogy jobb árakat kapjon. Vegye figyelembe azonban, hogy a pénz-visszatérítési garancia nem tartalmaz kiegészítő kiegészítő vásárlásokat, például SSL-tanúsítványokat vagy domain név regisztrációkat.

A helyek számának korlátozása

Egy másik negatív elem, amelyet találtam, hogy az ügyfelek általában korlátozottak azon webhelyek száma, amelyeket egyetlen számlán tárolhatnak. Ez azonban csak a Launch és Power csomagok esetében érvényes (a Pro csomag korlátlan kiegészítő webhelyeket tesz lehetővé).

Tehát, ha jelentős számú webhely üzemeltetését tervezi, akkor lehet, hogy más gazdagépet is fontolóra kell vennie, vagy csak fel kell készülnie arra, hogy valamivel többet fizet a Pro csomagért. De ha csak néhány webhelyre van szüksége, akkor ez egyáltalán nem befolyásolhat téged.

Lassú fiókbeállítás

Szigorú csalásmegelőzési politikájuk van érvényben (ami jó dolog), és minden új ügyfelének igazolnia kell a hostvásárlást egy telefonos ellenőrzési folyamat.

De a hostfiókot ugyanabban a munkanapon belül aktiválják.

Fiókjának ellenőrzése gondtalan és gondtalan, de ez azt jelenti, hogy nem fog azonnal hozzáférni a tárhelyfiókjához, és ez kényelmetlen lehet egyes felhasználók számára, különösen a nem amerikai állampolgárok számára..

InMotion tárhely-tervek & Árak

Az InMotion Hosting számos tárhelyszolgáltatást kínál a VPS-től és a dedikált szerverektől a felhő- és WordPress-tárhelyig. De itt csak a megosztott web hosting csomagokat fogom fedezni.

3 megosztott webtárhely-tervet kínálnak: Indítás, Power és Pro.

inmotion hosting tervek

Íme az egyes tárhely-tervek főbb jellemzői:

InMotion indítási terv

 • Legfeljebb 2 webhelyet tárolhat
 • Korlátlan lemezterület és sávszélesség
 • 2 MySQL & PostgreSQL adatbázisok
 • Ingyenes webátvitel és telepítés
 • Ingyenes napi webhelyről készült biztonsági mentések
 • Max Speed ​​Zone technológia
 • Alapvető amerikai alapú támogatás
 • Malware és spam védelem
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia

InMotion energiaterv

 • Legfeljebb 6 webhelyet üzemeltethet
 • Korlátlan lemezterület és sávszélesség
 • 50 MySQL & PostgreSQL adatbázisok
 • Ingyenes webátvitel és telepítés
 • Ingyenes napi webhelyről készült biztonsági mentések
 • E-kereskedelemre kész, 1 kattintással elérhető bevásárlókocsik
 • Max Speed ​​Zone technológia
 • Alapvető amerikai alapú támogatás
 • A megosztott SSL tanúsítványt tartalmazza
 • Malware és spam védelem
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia

InMotion Pro terv

 • Korlátlan számú webhelyet üzemeltet
 • Korlátlan lemezterület és sávszélesség
 • Korlátlan MySQL & PostgreSQL adatbázisok
 • Ingyenes webátvitel és telepítés
 • Ingyenes napi webhelyről készült biztonsági mentések
 • E-kereskedelemre kész, 1 kattintással elérhető bevásárlókocsik
 • Max Speed ​​Zone technológia
 • Pro-szintű amerikai alapú támogatás
 • A megosztott SSL tanúsítványt tartalmazza
 • Malware és spam védelem
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia

Hosting terv összehasonlítása

Melyik fogadási tervet kell kapnom?

Itt összehasonlíthatjuk az InMotion Hosting szolgáltatásait Indítás vs. teljesítmény, és Teljesítmény vs. Pro, ahol felvázolom a legfontosabb különbségeket a Launch, Power és Pro megosztott üzleti hosting csomagok között.

Az InMotion Hosting indítása vs. teljesítmény-áttekintés

A Launch és az Power terv nyilvánvaló különbsége természetesen az ár. A Indítási terv az InMotion belépési szintje, és ezért a legolcsóbb megosztott tárhelyterve.

Az energiaterv segítségével akár 6 webhelyet üzemeltet és eljön a terv e-kereskedelem kész egyetlen kattintással a WooCommerce, a PrestaShop, a Magento, az OpenCart, az osCommerce és a DrupalCommerce számára. Az energiaterv a megosztott SSL tanúsítvány.

Fontolja meg az energiagazdálkodási terv kiválasztását, ha:

 • Azt akarja, hogy 6 helyett 2 webhely üzemeltessen
 • Telepítve van az e-kereskedelem és a bevásárlókocsik
 • Ingyenes megosztott SSL-igazolást szeretne

InMotion Hosting teljesítmény vs. Pro áttekintés

Van néhány különbség a Power és a Pro terv között. A Pro terv szinte kínál korlátlan mindent (webhelyek, domainek, adatbázisok stb., és a Pro terv nyújt Önnek a következőket: 4x további források valamint olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint a pro-szintű támogatás.

Ha további webhelyeket szeretne kibővíteni és üzemeltetni (több mint 6 olyan webhely, amelyet az energiagazdálkodási terv lehetővé tesz), akkor a Pro terv jobb választás az Ön számára..

Fontolja meg a Pro terv választását, ha:

 • „Korlátlan” mindent akar
 • Több erőforrással rendelkező szervert szeretne
 • Pro szintű támogatást akar

Melyik InMotion Hosting terv a legmegfelelőbb az Ön számára?

Most remélhetőleg jobb helyzetben van ahhoz, hogy kiválasztja a megfelelő megosztott tárhely tervet az InMotion-tól. Ne feledje, hogy mindig magasabb szintre léphet, és frissíthet magasabb szintű tárhelyi tervre, ha további erőforrásokra és szolgáltatásokra van szükség.

Személyes tapasztalataim alapján itt van az Ön ajánlása:

 • Azt javaslom, hogy jelentkezzen be a Launch tervre, ha elindul és szeretne futtatni egy alapvető webhely.
 • Azt javaslom, hogy jelentkezzen be az energiatervre, ha a WordPress, más CMS vagy e-kereskedelem működtetett webhely.
 • Javaslom, hogy jelentkezzen be a Pro tervbe, ha WordPress, más CMS vagy e-kereskedelmi webhelyet kíván futtatni, de szüksége van további erőforrások és szolgáltatások.

Gyakran Ismételt Kérdések

Itt válaszokat talál az IMH-val kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Mi az InMotionHosting.com?

Az InMotion Hosting egy 2001-ben alapított web hosting cég, amelynek irodái vannak Los Angelesben, Kalifornia és Virginia Beach, VA, az Egyesült Államokban, és a cégnek két adatközpontja van: egy Los Angelesben, egy pedig Herndonban, Virginia. Az Inmotion Hosting A Better Business Bureau A + besorolást kapott. Hivatalos honlapjuk: https://www.inmotionhosting.com

Milyen fizetési módokat fogad el az InMotion Hosting?

A bankkártyás fizetések elfogadása (Visa, MasterCard, American Express és Discover), valamint fizetés csekk és pénzátutalással. A PayPalon keresztüli fizetés azonban nem lehetséges.

Milyen technikai támogatást nyújtanak?

Telefonos, Skype-e-mail és élő csevegés útján kínálnak amerikai alapú támogatást. Támogatás elérhető 24/7/365. Tweetelheti őket a @inmotioncares webhelyen. Van egy YouTube-csatornájuk is, amely tele van jó video-útmutatókkal.

Mik az InMotion Hosting névkiszolgálók?

Névszervereik: NS1.INMOTIONHOSTING.COM – IP 74.124.210.242 és NS2.INMOTIONHOSTING.COM – IP 70.39.150.2

Mennyi ideig tart aktiválni a tárhelyem?

Fiókját ugyanabban a munkanapon aktiválja, amikor megrendelését megteszi. De minden új ügyfélnek telefonos hitelesítési eljárással kell igazolnia hostvásárlását.

Az InMotion Hosting ingyenes domain-t kínál-e??

Nem, nem kínálnak ingyenes domain nevet a web hosting tervükkel.

Van pénz-visszafizetési garancia??

Az InMotion Hosting nagyvonalú 90 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál (csak a DreamHost 97 napos garanciája nagylelkűbb) az új megrendelésekre (nem megújításokra). Ha Ön semmilyen módon nem elégedett a szolgáltatással, akkor minden megtérített költséget visszatérít, kérdés nélkül. A garancia nem vonatkozik kiegészítő vásárlásokra, például domain nevekre vagy SSL tanúsítványokra.

Az InMotion Hosting áthelyezi webhelyem egy másik internetes gazdagépről?

Igen, az Ön webhelyét átirányítja számukra. A költségek felszámolhatók a 3-nál nagyobb webhelyről és / vagy adatbázisból vagy több, mint 5 GB-os adatot tartalmazó webes átvitelről.

Az InMotion Hosting automatikus biztonsági mentéseket kínál?

Igen, minden webhelyről biztonsági másolatot készítenek 10 GB alatt. További 10 GB-os biztonsági mentési lehetőségek állnak rendelkezésre kérésre. A webhely helyreállítása ingyenes, de korlátozottan négyhavonta egyszer. Az esetleges további helyreállításokért 49 USD díjat számítanak fel.

Az InMotion Hosting ingyenes SSL-tanúsítványokat kínál?

Igen, az összes megosztott tárhelytervük hozzáféréssel rendelkezik a megosztott SSL-tanúsítvány nélküli privát SSL-tanúsítványokhoz az összes megosztott üzleti tárhely, a VPS tárhely és a dedikált szerver tervhez (2017. július 28-án).

Van-e jó az InMotion Hosting vélemény a Redditről és a Quoráról?

Igen, nagyrészt a Quora és a Reddit egyaránt jó hely az emberek véleményének elolvasására az emberek és az ügyfelek számára az InMotionról. Olvassa el a véleményeket a Reddit és a Quora webhelyen. A Yelp és a TrustPilot webhelyen vásárlói véleményeket is megtalálhat.

Van-e jó InMotion Hosting alternatíva??

Igen, van néhány pár, de úgy gondolom, hogy az InMotion Hosting szilárd web hosting szolgáltató, amellyel együtt járhat. Megint meg kell tennie a saját kutatását, és meg kell vizsgálnia a többi web hosting szolgáltatást is. Az InMotion Hosting két jó alternatíva, amelyet érdemes megvizsgálni, az A2 Hosting és a SiteGround.

Hol találok az InMotion Hosting kuponkódokat?

Az InMotion Hosting nem kínál kedvezménykódokat harmadik fél webhelyein keresztül. Rendszeresen hajtanak végre különféle promóciókat és értékesítéseket, és Önnek a legjobb, ha felkeresi a www.inmotionhosting.com webhelyet, ahol jogos kuponokat és promóciós kódokat keres..

Ajánlom az InMotion tárolást?

Igen, ajánlom őket.

Az alkalommal, amikor használtam őket, azt találtam, hogy szilárd internetes házigazda. Kiváló ügyfélszolgálatot, megbízható működési időt és nagy teljesítményt nyújt, valamint gazdag megosztott tárhelyet nyújtanak, nagyrészt annak köszönhetően, hogy az Egyesült Államokban található, és több adatközponttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a webhelyek gyors betöltését.

Az InMotion Hosting szintén túlmutat a várakozásokon túl sok ingyenes szolgáltatásukkal és hozzáadott funkcióival. Végül, különféle csomagokkal és kiegészítő lehetőségekkel készen állnak arra, hogy sokféle webhelytípust és célt szolgáljanak.

Az InMotion Hosting felülvizsgálata ezzel véget ér, és ha még mindig a kerítésen ülsz a feliratkozásról, ne felejtsd el, hogy minden ügyfelünknek kérdéseket feltenniük kell 90 napos pénz-visszafizetési garancia.

A linkre kattintva kapsz 50% KEDVEZMÉNY az InMotion ajánlott kiskereskedelmi árának felel meg, és csak a webhelyet tárolhatja Havonta 3,99 USD.

FTC nyilvánosságra hozatala: Annak érdekében, hogy a lehető legolcsóbb árat kapjuk, kis jutalékot keresek, ha úgy dönt, hogy aláírja az InMotion Hosting áttekintő linkeim segítségével.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map