A2 tárhely vs SiteGround

Összehasonlítása A2 tárhely és webhely megvizsgálja, hogy a teljesítmény, a szolgáltatások, az árazás, az ellenérvek és a hátrányok, és még sok más felépül-e, hogy segítsen választani e két web hosting cég között.


Összesített pontszám

A2 tárhely

Összesített pontszám

SiteGround

A SiteGround erősebb márkájú, mint az A2 Hosting. A Google Trends kiderül, hogy a SiteGround sokkal népszerűbb márka, mint az A2 Hosting.

a2 hostg vs webhely

De a Google-on végzett keresések természetesen nem minden, amikor meghatározzuk, melyik a jobb webtárhely.

Ez egy közeli hívás, de SiteGround a kissé jobb webtárhely a kettő között, az olcsóbb árképzésnek köszönhetően. Mindkét internetes házigazda azonban csillagfunkciókat, sebességet és biztonságot kínál. Tudjon meg többet a SiteGround vs A2 tárhelyről az alábbi összehasonlító táblázatban:

A SiteGround vs A2 tárhely összehasonlítása

csúsztassa jobbra

A2 tárhely

SiteGround

Ról ről:Az A2 Hosting olyan web hosting megoldásokat kínál, amelyek hihetetlenül gyorsak, függetlenül attól, hogy új blog, népszerű üzleti oldal vagy akár alacsony forgalmú valami más is legyen. Az A2 mindenkit kiszolgál, a webes amatőröktől kezdve a professzionális fejlesztőkig, akik megfelelnek testreszabott követelményeiknek.A SiteGroundről ismert, hogy elfogadható árú terveket kínál ügyfelei számára, a kapcsolódó műszaki jellemzőkkel és csodálatos ügyfélszolgálattal együtt.
Alapították:20032004
BBB értékelés:A+A
Cím:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105SiteGround iroda, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Szófia, 1776, Bulgária
Telefonszám:(888) 546-8946(866) 605-2484
Email cím:Nem felsorolt[Email protected]
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, jegy, csevegésTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy
Adatközpont / szerver helye:Michigan, USA; Amszterdam, Hollandia és Szingapúr, ÁzsiaChicago Illinois, Amszterdam, Hollandia, Szingapúr és London London
Havi ár:Kezdve 3,92 dollárt havontaKezdve 3,95 dollárt havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen
Korlátlan adattárolás:IgenNem (10 GB – 30 GB)
Korlátlan e-mail:IgenIgen
Több host domain:IgenIgen (kivéve a StartUp tervet)
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:Bármikor30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Attracta SEO és marketing eszközök. Ingyenes HackScan és biztonsági eszközök. Ingyenes félvezető meghajtók (SSD). CloudFlare tartalomszolgáltató hálózat. Ingyenes titkosítsuk az SSL tanúsítványokat. Patchman továbbfejlesztett biztonsági eszköz. Integrált ManageWP-fiók.CloudFlare tartalomszolgáltató hálózat (CDN). Ingyenes biztonsági mentési és visszaállítási eszközök (a StartUp terv kivételével). Ingyenes privát SSL tanúsítvány egy évre (a StartUp kivételével).
A jó: Beépített sebességre: Az A2 Hosting SSD meghajtókat, dedikált turbószervereket, webhelyek gyorsítótárazását és még sok minden mást használ, hogy villámgyors teljesítményt biztosítson webhelye számára.
Linux és Windows tárhely: Az A2 Hosting a szokásos Linux alapú tervek mellett a Windows alapú tárhely ritka lehetőségét kínálja.
Állandó biztonság: Az A2 Hosting összes tervét fejlett biztonsági protokoll fedezi, amely magában foglalja a kettős tűzfalakat, a brutális erő észlelését, a víruskeresést, a szerver edzését és egyebeket.
Csillagok ügyfélszolgálata: Az A2 Hosting éjjel-nappal nyújt támogatást egy rendkívül segítőkész, hozzáértő csapat támogatásával.
Ingyenes prémium szolgáltatások: A SiteGround olyan fejlett funkciókat tartalmaz, mint például az automatikus napi biztonsági mentések, a CloudFlare CDN és az SSL tanúsítványok titkosítása minden tervvel.
Optimalizált tervek: A SiteGround olyan tárhely-csomagokat kínál, amelyeket kifejezetten a legnagyobb teljesítmény elérésére fejlesztettek ki olyan tartalomkezelő rendszerekben, mint a WordPress, Drupal és Joomla, vagy olyan e-kereskedelmi platformon, mint a Magento, PrestaShop és a WooCommerce.
Fantasztikus ügyfélszolgálat: A SiteGround garantálja az azonnali válaszidőket az összes ügyfélszolgálati csatornán.
Robusztus Uptime garancia: A SiteGround 99,99% -os rendelkezésre állást ígér Önnek.
A rossz: A turbó kiszolgálók többet fizetnek: Ha az A2 Hosting teljes turbófeltöltési képességét teljes mértékben meg akarja akarja venni, akkor ki kell szállnia a legdrágább terveiért..
A kedvezménykódokat kötelező megadni: Az A2 tárhely nem automatikusan regisztrálja magát a kedvezményes áron, tehát meg kell tennie egy extra lépést a webhelyükön könnyen elérhető kódok megadásával..
Korlátozott források: A SiteGround alacsonyabb árú terveinek néhány korlátozása van, például a domain vagy a tárhely korlátozása.
Lassú webhely-migráció: Ha van már meglévő weboldala, számos felhasználói panasz azt jelzi, hogy fel kell készülnie a hosszú átviteli folyamatra a SiteGround segítségével.
Nincs Windows tárhely: A SiteGround megnövelt sebessége részben az élvonalbeli Linux tárolótechnológián alapszik, tehát ne számítson itt a Windows-alapú tárhelyre.
Összefoglaló:Az A2 tárhely (áttekintés) rendkívül optimalizált környezetet biztosít a WordPress számára, amely csodákat okoz a Bloggereknek és a vállalatoknak is. Az ügyfelek választhatnak mind a Windows, mind a Linux tárhely közül, amelyeket ugyanolyan jól szállítanak. Az A2 tárhely további szolgáltatásai között szerepel egy opcionális Turbo szerver a gyorsabb oldal betöltéshez, ingyenes webátvitel, ingyenes szerver visszatekercselő biztonsági mentések, négyszeres redundáns hálózat és még sok más. Az A2 éjjel-nappal csevegést, e-mailt és telefonos támogatást is nyújt, valamint gyors és reagáló.A SiteGround (áttekintés) a tökéletes alapkeret a felhasználók számára a blogjaik vagy webhelyeik tárolásához. Megdöbbentő tulajdonságok, mint például az SSD meghajtók minden tervhez, valamint a gyorsabb teljesítmény javítása az NGINX, HTTP / 2, PHP7 és ingyenes CDN segítségével. További szolgáltatások közé tartozik az ingyenes SSL tanúsítvány, amelyet egy felhasználói alkalmazás frissít. A szabadalmaztatott és egyedi tűzfalbiztonsági szabályok lehetővé teszik a felhasználók számára a rendszer sebezhetőségének elkerülését. Ingyenes weboldal-transzfer és kiszolgálások is rendelkezésre állnak, amelyeket három kontinensen helyeztek el. Léteznek prémium funkciók a WordPress számára, valamint a nagyon érzékeny élő csevegés.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map