A2 tárhely vs. InMotion tárhely

Összehasonlítása A2 tárhely vs. InMotion tárhely megvizsgálja, hogy a teljesítmény, a szolgáltatások, az árazás, az ellenérvek és a hátrányok, és még sok más felépül-e, hogy segítsen dönteni a két web hosting cég között.


Összesített pontszám

A2 tárhely

Összesített pontszám

InMotion tárhely

Ez egy közeli hívás, de A2 tárhely kissé jobb, ha e két web hosting szolgáltatásról van szó, az olcsóbb árképzésnek köszönhetően. Mindkét internetes házigazda azonban csillagfunkciókat, sebességet és biztonságot kínál. További információ az InMotion Hosting vs A2 tárolásáról az alábbi összehasonlító táblázatban:

csúsztassa jobbra

A2 tárhely

InMotion tárhely

Ról ről:Az A2 Hosting olyan web hosting megoldásokat kínál, amelyek hihetetlenül gyorsak, függetlenül attól, hogy új blog, népszerű üzleti oldal vagy akár alacsony forgalmú valami más is legyen. Az A2 mindenkit kiszolgál, a webes amatőröktől kezdve a professzionális fejlesztőkig, akik megfelelnek testreszabott követelményeiknek.Az InMotion Hosting páratlan funkciókkal rendelkezik, mint például az üzemidő és az oldalsebesség, kiváló ügyfélszolgálattal és hihetetlen 90 napos pénz-visszafizetési garanciával..
Alapították:20032001
BBB értékelés:A+A+
Cím:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 481056100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 90045
Telefonszám:(888) 546-8946(888) 321 4678
Email cím:Nem felsorolt[Email protected] ng.com
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, jegy, csevegésTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy
Adatközpont / szerver helye:Michigan, USA; Amszterdam, Hollandia és Szingapúr, ÁzsiaLos Angeles, Kalifornia és Ashburn, Virginia
Havi ár:Kezdve 3,92 dollárt havontaKezdve 3,49 dollárt havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen
Korlátlan adattárolás:IgenIgen
Korlátlan e-mail:IgenIgen
Több host domain:IgenIgen
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:Bármikor90 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Attracta SEO és marketing eszközök. Ingyenes HackScan és biztonsági eszközök. Ingyenes félvezető meghajtók (SSD). CloudFlare tartalomszolgáltató hálózat. Ingyenes titkosítsuk az SSL tanúsítványokat. Patchman továbbfejlesztett biztonsági eszköz. Integrált ManageWP-fiók.Félvezető meghajtók (SSD). Ingyenes adatok helyreállítása négyhavonta egyszer. Ingyenes weboldalátutalások. Biztonságos alkalmazás visszatérítés. Akár 100 USD Google Adwords-jóváírás. Prémium webhelykészítő.
A jó: Beépített sebességre: Az A2 Hosting SSD meghajtókat, dedikált turbószervereket, webhelyek gyorsítótárazását és még sok minden mást használ, hogy villámgyors teljesítményt biztosítson webhelye számára.
Linux és Windows tárhely: Az A2 Hosting a szokásos Linux alapú tervek mellett a Windows alapú tárhely ritka lehetőségét kínálja.
Állandó biztonság: Az A2 Hosting összes tervét fejlett biztonsági protokoll fedezi, amely magában foglalja a kettős tűzfalakat, a brutális erő észlelését, a víruskeresést, a szerver edzését és egyebeket.
Csillagok ügyfélszolgálata: Az A2 Hosting éjjel-nappal nyújt támogatást egy rendkívül segítőkész, hozzáértő csapat támogatásával.
Rendkívül egyszerű migrációk: Az InMotion Hosting dicséretet kapott ingyenes, leállás nélküli webhely és domain migrációért.
Teljes funkcionalitású menedzselt tárhely: Az InMotion Hosting alapvető fontosságú elemeket, például a cPanel / WHMCS-t, a biztonsági funkciókat, az adatmentéseket és a szerverkezelési szolgáltatásokat tartalmazza ingyenesen.
Félelmetes ügyfélszolgálat: Az InMotion Hosting nagyszerű eredményeket képvisel az ügyfélszolgálat terén, tehát tudod, hogy jó kezekben vagy.
Nagy garanciák: Az InMotion Hosting a tervektől függően legalább 99,9% rendelkezésre állás és 90 vagy 30 napos visszatérítési időtartamot garantál Önnek..
A rossz: A turbó kiszolgálók többet fizetnek: Ha az A2 Hosting teljes turbófeltöltési képességét teljes mértékben meg akarja akarja venni, akkor ki kell szállnia a legdrágább terveiért..
A kedvezménykódokat kötelező megadni: Az A2 tárhely nem automatikusan regisztrálja magát a kedvezményes áron, tehát meg kell tennie egy extra lépést a webhelyükön könnyen elérhető kódok megadásával..
Hosszú szerződéses feltételek: Az InMotion Hosting számos terve legalább 12 hónapos előrefizetést igényel.
Nincs Windows tárhely: Az InMotion Hosting kizárólag Linux operációs rendszereket használ.
Összefoglaló:Az A2 tárhely (áttekintés) rendkívül optimalizált környezetet biztosít a WordPress számára, amely csodákat okoz a Bloggereknek és a vállalatoknak is. Az ügyfelek választhatnak mind a Windows, mind a Linux tárhely közül, amelyeket ugyanolyan jól szállítanak. Az A2 tárhely további szolgáltatásai között szerepel egy opcionális Turbo szerver a gyorsabb oldal betöltéshez, ingyenes webátvitel, ingyenes szerver visszatekercselő biztonsági mentések, négyszeres redundáns hálózat és még sok más. Az A2 éjjel-nappal csevegést, e-mailt és telefonos támogatást is nyújt, valamint gyors és reagáló.Az InMotio Hosting (itt olvasható) a gyorsított teljesítmény érdekében az úgynevezett Max Speed ​​Zónát használja. Az adatok helyreállítása a biztonsági másolatból négyhavonta egyszer teljesen ingyenes. A felhasználók emellett külön fiókkezelő panelt kapnak a fiókkal és a számlázással kapcsolatos kérdésekről. A felhasználók számára az élő csevegés támogatása gyors a válaszok szempontjából. A felhasználók biztonságos távoli kiszolgáló-hozzáféréssel is rendelkeznek a parancssoron vagy az SSH-n keresztül. Van egy lenyűgöző 90 napos pénz-visszafizetési garancia is.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map