A2 tárhely vs HostGator

Fej-fej mellett A2 tárhely és HostGator web hosting áttekintés, amely összehasonlítja a teljesítményt, a szolgáltatásokat, az árakat, az előnyeket és a hátrányokat, és így tovább, hogy segítsen dönteni a két web hosting társaság között, amelyek mindkettő közismert megosztott web hosting lehetőségeivel.


Összesített pontszám

A2 tárhely

Összesített pontszám

HostGator

csúsztassa jobbra

A2 tárhely

HostGator

Ról ről:Az A2 Hosting olyan web hosting megoldásokat kínál, amelyek hihetetlenül gyorsak, függetlenül attól, hogy új blog, népszerű üzleti oldal vagy akár alacsony forgalmú valami más is legyen. Az A2 mindenkit kiszolgál, a webes amatőröktől kezdve a professzionális fejlesztőkig, akik megfelelnek testreszabott követelményeiknek.A HostGator az EIG tárhelyszolgáltatások csoportjába tartozik, amely olcsó tárhely-terveket és a Weebly weboldalkészítő ingyenes használatát kínálja, amely lehetővé teszi a webhely egyszerű felépítését.
Alapították:20032002
BBB értékelés:A+A+
Cím:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 481055005 Mitchelldale Suite # 100 Houston, Texas
Telefonszám:(888) 546-8946(866) 964-2867
Email cím:Nem felsoroltNem felsorolt
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, jegy, csevegésTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy
Adatközpont / szerver helye:Michigan, USA; Amszterdam, Hollandia és Szingapúr, ÁzsiaProvo, Utah & Houston, Texas
Havi ár:Kezdve 3,92 dollárt havontaKezdve 2,75 dollárt havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen
Korlátlan adattárolás:IgenIgen
Korlátlan e-mail:IgenIgen
Több host domain:IgenIgen
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%99,90%
Pénzvisszafizetési garancia:Bármikor45 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Attracta SEO és marketing eszközök. Ingyenes HackScan és biztonsági eszközök. Ingyenes félvezető meghajtók (SSD). CloudFlare tartalomszolgáltató hálózat. Ingyenes titkosítsuk az SSL tanúsítványokat. Patchman továbbfejlesztett biztonsági eszköz. Integrált ManageWP-fiók.100 USD Google Adwords-jóváírás. Basekit Site Builder. 4500 használható websablon. Plusz többet tölt be.
A jó: Beépített sebességre: Az A2 Hosting SSD meghajtókat, dedikált turbószervereket, webhelyek gyorsítótárazását és még sok minden mást használ, hogy villámgyors teljesítményt biztosítson webhelye számára.
Linux és Windows tárhely: Az A2 Hosting a szokásos Linux alapú tervek mellett a Windows alapú tárhely ritka lehetőségét kínálja.
Állandó biztonság: Az A2 Hosting összes tervét fejlett biztonsági protokoll fedezi, amely magában foglalja a kettős tűzfalakat, a brutális erő észlelését, a víruskeresést, a szerver edzését és egyebeket.
Csillagok ügyfélszolgálata: Az A2 Hosting éjjel-nappal nyújt támogatást egy rendkívül segítőkész, hozzáértő csapat támogatásával.
Megfizethető tervek: A HostGator pontosan azt igényli, amire szüksége van, ha szűk költségvetése van.
Korlátlan lemezterület és sávszélesség: A HostGator nem tesz korlátot a tárhelyére vagy a havi forgalomra, így webhelyének helyet fog keresni.
Windows tárhelybeállítások: A HostGator személyes és vállalati szintű tárhelyi terveket is szállít, amelyek a Windows operációs rendszert használják, és támogatják az ASP.NET webhelyet.
Erőteljes munkaidő és pénz-visszatérítési garanciák: A HostGator legalább 99,9% rendelkezésre állást és teljes 45 napot biztosít Önnek arra, hogy szükség esetén visszatérítést igényeljen..
A rossz: A turbó kiszolgálók többet fizetnek: Ha az A2 Hosting teljes turbófeltöltési képességét teljes mértékben meg akarja akarja venni, akkor ki kell szállnia a legdrágább terveiért..
A kedvezménykódokat kötelező megadni: Az A2 tárhely nem automatikusan regisztrálja magát a kedvezményes áron, tehát meg kell tennie egy extra lépést a webhelyükön könnyen elérhető kódok megadásával..
Ügyfélszolgálati problémák: Mindig örökre volt szükség, hogy a HostGator válaszoljon az élő csevegés közben, és akkor is csak közepes megoldásokat kaptunk..
Rossz forgalmi tüskere adott válaszok: A HostGator hírhedt, mert panaszt tartalmazó e-maileket küld, vagy a felhasználókat más szerverállványra köti át, amikor a felhasználók forgalmat tapasztalnak..
Összefoglaló:Az A2 tárhely (áttekintés) rendkívül optimalizált környezetet biztosít a WordPress számára, amely csodákat okoz a Bloggereknek és a vállalatoknak is. Az ügyfelek választhatnak mind a Windows, mind a Linux tárhely közül, amelyeket ugyanolyan jól szállítanak. Az A2 tárhely további szolgáltatásai között szerepel egy opcionális Turbo szerver a gyorsabb oldal betöltéshez, ingyenes webátvitel, ingyenes szerver visszatekerés nélküli biztonsági mentések, négyszeres redundáns hálózat és még sok más. Az A2 éjjel-nappal csevegést, e-mailt és telefonos támogatást is nyújt, valamint gyors és reagáló.A HostGator (áttekintés) elfogadható áron nyújt domain név regisztrációt, webtárhelyet, webdesignot és weboldalkészítő eszközöket. Az ügyfelek elégedettségét napi 24 órás támogatás és egy 45 napos garancia garantálja. További lenyűgöző funkciók a 99,9% üzemidő és a zöld energia (környezettudatos). Ez egy nagyszerű web hosting szolgáltatás a blogolók, a Joomla, a WordPress és az összes kapcsolódó rés számára.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map