A2 tárhely vs DreamHost

A2 tárhely vs Dreamhost a teljesítmény, a szolgáltatások, az árak, az előnye és a hátrányainak összehasonlítása fejről fejre, hogy ez a két jól ismert web hosting cég közül választhasson..


csúsztassa jobbra

A2 tárhely

DreamHost

Ról ről:Az A2 Hosting olyan web hosting megoldásokat kínál, amelyek hihetetlenül gyorsak, függetlenül attól, hogy új blog, népszerű üzleti oldal vagy akár alacsony forgalmú valami más is legyen. Az A2 mindenkit kiszolgál, a webes amatőröktől kezdve a professzionális fejlesztőkig, akik megfelelnek testreszabott követelményeiknek.A DreamHost 2 évtizedes hátterű hosting szolgáltatást nyújt, elsősorban a bloggerek, a fejlesztők, a webes tervezők és az online vállalkozások rendkívül funkcionális webhelyeire összpontosítva. Nagyszerű online közösséggel és támogatással is rendelkezik.
Alapították:20031997
BBB értékelés:A+D-
Cím:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Telefonszám:(888) 546-8946(323) 375-3831
Email cím:Nem felsoroltNem felsorolt
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, jegy, csevegésÉlő támogatás, csevegés
Adatközpont / szerver helye:Michigan, USA; Amszterdam, Hollandia és Szingapúr, ÁzsiaIrvine, Kalifornia és Ashburn, Virginia
Havi ár:Kezdve 3,92 dollárt havontaKezdve 8,95 USD havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen
Korlátlan adattárolás:IgenIgen
Korlátlan e-mail:IgenIgen
Több host domain:IgenIgen
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelÁlomhost vezérlőpult
Szerver Uptime garancia:99,90%100,00%
Pénzvisszafizetési garancia:Bármikor97 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Attracta SEO és marketing eszközök. Ingyenes HackScan és biztonsági eszközök. Ingyenes félvezető meghajtók (SSD). CloudFlare tartalomszolgáltató hálózat. Ingyenes titkosítsuk az SSL tanúsítványokat. Patchman továbbfejlesztett biztonsági eszköz. Integrált ManageWP-fiók.Ingyenes domain Whois adatvédelemmel. Akár 75 USD Google Adwords-jóváírás. Ingyenes SSL tanúsítványok.
A jó: Beépített sebességre: Az A2 Hosting SSD meghajtókat, dedikált turbószervereket, webhelyek gyorsítótárazását és még sok minden mást használ, hogy villámgyors teljesítményt biztosítson webhelye számára.
Linux és Windows tárhely: Az A2 Hosting a szokásos Linux alapú tervek mellett a Windows alapú tárhely ritka lehetőségét kínálja.
Állandó biztonság: Az A2 Hosting összes tervét fejlett biztonsági protokoll fedezi, amely magában foglalja a kettős tűzfalakat, a brutális erő észlelését, a víruskeresést, a szerver edzését és egyebeket.
Csillagok ügyfélszolgálata: Az A2 Hosting éjjel-nappal nyújt támogatást egy rendkívül segítőkész, hozzáértő csapat támogatásával.
Csodálatos Vezérlőpult: A DreamHost intuitív, ésszerű felülettel rendelkezik, amelyet öröm használni.
Kivételes ügyfélszolgálat: A DreamHost ügyfélszolgálati csoportja érzékeny, hozzáértő és mindig készen áll arra, hogy megtanítsa neked, hogy miként akadályozzák meg a kérdéseket az újbóli felbukkanás..
Széleskörű szolgáltatások: Korlátlan forrásoktól egészen az ingyenes SSL-tanúsítványokig és még sok másig, a DreamHost csomagjaihoz prémium szolgáltatásokat kínál, különféle költségek nélkül..
100% Uptime garancia: A DreamHost 100% uptime-t ígér, napi hitelgarancia garantálásával minden tapasztalt leállási órára.
Nagyvonalú visszatérítési garancia: A DreamHost 97 napot igényel a teljes visszatérítés igénylésére.
A rossz: A turbó kiszolgálók többet fizetnek: Ha az A2 Hosting teljes turbófeltöltési képességét teljes mértékben meg akarja akarja venni, akkor ki kell szállnia a legdrágább terveiért..
A kedvezménykódokat kötelező megadni: Az A2 tárhely nem automatikusan regisztrálja magát a kedvezményes áron, tehát meg kell tennie egy extra lépést a webhelyükön könnyen elérhető kódok megadásával..
Vannak olcsóbb lehetőségek: Sok népszerű szolgáltató kínál alacsonyabb áron hostolási terveket.
Összefoglaló:Az A2 tárhely (áttekintés) rendkívül optimalizált környezetet biztosít a WordPress számára, amely csodákat okoz a Bloggereknek és a vállalatoknak is. Az ügyfelek választhatnak mind a Windows, mind a Linux tárhely közül, amelyeket ugyanolyan jól szállítanak. Az A2 tárhely további szolgáltatásai között szerepel egy opcionális Turbo szerver a gyorsabb oldal betöltéshez, ingyenes webátvitel, ingyenes szerver visszatekercselő biztonsági mentések, négyszeres redundáns hálózat és még sok más. Az A2 éjjel-nappal csevegést, e-mailt és telefonos támogatást is nyújt, valamint gyors és reagáló.A DreamHost (áttekintés) magasan optimalizált WordPress tárhelyet nyújt, valamint a WordPress szakértői támogatást. Bármely plugin vagy téma felhasználható. Szintén figyelemre méltó az optimalizált WordPress-konfiguráció és az akár 100% -ot meghaladó üzemidő. A DreamHost felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal, valamint a mobil webhelyek létrehozására szolgáló DudaMobile szolgáltatással is jön. Az ügyfelek szintén értékelik a korlátlan domain tárhelyet és a 97 napos pénz-visszafizetési garanciát.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map