Fej-fej mellett A2 tárhely vs Bluehost a szolgáltatások, a teljesítmény, az árak, az érvek és a hátrányok összehasonlítása, hogy segítsen dönteni a két népszerű webtárhely-szolgáltató között.


Összesített pontszám

A2 tárhely

Összesített pontszám

Bluehost

A2 tárhely a kiemelkedő funkcióknak, a sebességnek és a biztonságnak köszönhetően egyértelműen nyeri ezt a két web hosting szolgáltatást. Tudjon meg többet a Bluehost vs A2 tárhelyről az alábbi összehasonlító táblázatban:

A2 tárhely vs. Bluehost összehasonlító táblázat

csúsztassa jobbra

A2 tárhely

Bluehost

Ról ről:Az A2 Hosting olyan web hosting megoldásokat kínál, amelyek hihetetlenül gyorsak, függetlenül attól, hogy új blog, népszerű üzleti oldal vagy akár alacsony forgalmú valami más is legyen. Az A2 mindenkit kiszolgál, a webes amatőröktől kezdve a professzionális fejlesztőkig, akik megfelelnek testreszabott követelményeiknek.A Bluehost korlátlan sávszélességet, tárhelyet és e-mail fiókokat kínál tárhelyszolgáltatásokkal. Robusztus teljesítményének, kiváló ügyfélszolgálatának és versenyképes árainak hírnevét képviseli.
Alapították:20031996
BBB értékelés:A+A+
Cím:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Telefonszám:(888) 546-8946(888) 401-4678
Email cím:Nem felsoroltNem felsorolt
A támogatás típusai:Telefon, élő támogatás, jegy, csevegésTelefon, élő támogatás, csevegés, jegy
Adatközpont / szerver helye:Michigan, USA; Amszterdam, Hollandia és Szingapúr, ÁzsiaProvo, Utah
Havi ár:Kezdve 3,92 dollárt havontaKezdve 2,95 dollárt havonta
Korlátlan adatátvitel:IgenIgen
Korlátlan adattárolás:IgenIgen
Korlátlan e-mail:IgenIgen
Több host domain:IgenIgen
Hostpanel / interfész tárolása:cPanelcPanel
Szerver Uptime garancia:99,90%Nem
Pénzvisszafizetési garancia:Bármikor30 nap
Dedikált tárhely elérhető:IgenIgen
Bónuszok & Extrák:Attracta SEO és marketing eszközök. Ingyenes HackScan és biztonsági eszközök. Ingyenes félvezető meghajtók (SSD). CloudFlare tartalomszolgáltató hálózat. Ingyenes titkosítsuk az SSL tanúsítványokat. Patchman továbbfejlesztett biztonsági eszköz. Integrált ManageWP-fiók.Keresőmotor benyújtási eszközök. 100 USD-os Google Advertising Credit. 50 dolláros Facebook hirdetési jóváírás. Ingyenes Sárgalapok listája.
A jó: Beépített sebességre: Az A2 Hosting SSD meghajtókat, dedikált turbószervereket, webhelyek gyorsítótárazását és még sok minden mást használ, hogy villámgyors teljesítményt biztosítson webhelye számára.
Linux és Windows tárhely: Az A2 Hosting a szokásos Linux alapú tervek mellett a Windows alapú tárhely ritka lehetőségét kínálja.
Állandó biztonság: Az A2 Hosting összes tervét fejlett biztonsági protokoll fedezi, amely tartalmazza a kettős tűzfalakat, a brutális erő észlelését, a víruskeresést, a szerver edzését és egyebeket.
Csillagok ügyfélszolgálata: Az A2 Hosting éjjel-nappal nyújt támogatást egy rendkívül segítőkész, hozzáértő csapat támogatásával.
Különböző tárhely-tervek: A Bluehost megosztott, VPS, dedikált és felhőalapú tárhelyet kínál, valamint olyan lehetőségeket, mint a kezelt WordPress tárhely, amely rugalmasságot biztosít Önnek webhelyének könnyű méretezéséhez a változó tárhelyigényekhez..
24 órás támogatás: Bármely házigazda legjobb önsegítő erőforrásain kívül a Bluehost igazi gyorshatású szakemberekből álló sereggel rendelkezik, amelyek készen állnak arra, hogy a nap 24 órájában, hétvégén támogatási jegy, forródrót vagy élő chat segítségével.
Jó visszatérítési politika: A Bluehost teljes visszatérítést kap Önnek, ha 30 napon belül lemond, és pro-minősített visszatérítést kap, ha az idő letelte után visszavonja.
A rossz: A turbó kiszolgálók többet fizetnek: Ha az A2 Hosting teljes turbófeltöltési képességét teljes mértékben meg akarja akarja venni, akkor ki kell szállnia a legdrágább terveiért..
A kedvezménykódokat kötelező megadni: Az A2 tárhely nem automatikusan regisztrálja magát a kedvezményes áron, tehát meg kell tennie egy extra lépést a webhelyükön könnyen elérhető kódok megadásával..
Nincs Uptime garancia: A Bluehost nem nyújt Önnek kompenzációt a hosszabb vagy váratlan leállásért.
Webhelyek migrációs díjai: A versenytársaktól eltérően, a Bluehost további díjakat számít fel, ha át akarja vontatni a már meglévő webhelyeket vagy az OrcPanel-fiókokat..
Összefoglaló:Az A2 tárhely (áttekintés) rendkívül optimalizált környezetet biztosít a WordPress számára, amely csodákat okoz a Bloggereknek és a vállalatoknak is. Az ügyfelek választhatnak mind a Windows, mind a Linux tárhely közül, amelyeket ugyanolyan jól szállítanak. Az A2 tárhely további szolgáltatásai között szerepel egy opcionális Turbo szerver a gyorsabb oldal betöltéshez, ingyenes webátvitel, ingyenes szerver visszatekercselő biztonsági mentések, négyszeres redundáns hálózat és még sok más. Az A2 éjjel-nappal csevegést, e-mailt és telefonos támogatást is nyújt, valamint gyors és reagáló.A Bluehost (itt található áttekintés) ismert saját tulajdonú erőforrás-védelmi megoldásáról is, amelyet a megosztott tárhely felhasználók védelmére hoztak létre ugyanazon a szerveren lévő többi valószínűleg visszaélésszerű felhasználótól. Az ügyfelek és a felhasználók telepíthetik az alkalmazást a SimpleScripts segítségével, 1 kattintásos telepítésekkel. Rendelkezésre állnak a VPS és a dedikált tárhely is.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me