Nehéz megtalálni a tökéletes webtárhely szolgáltatót, mivel sokféle lehetőség közül választhat. Az egyik legjobb radar alatt álló web hosting cég, amelyet érdemes fontolóra vennie, az A2 Hosting.


Úgy tűnik, hogy minden alkalommal, amikor azt gondoljuk, hogy megismerjük a mai öt legfontosabbat, felbukkan egy új, nagyobb és jobb szolgáltatáskészletet kínálva, nagyobb sebességgel, mint az összes többi tárhelymegoldás. Meg tudom mondani neked az egyik legjobb web hosting szolgáltató a piacon az A2 Hosting.

És nem vagyok egyedül ezt mondani.

a2 hosting vélemények a TwitterenJó és rossz értékelések a Twitteren

Itt ebben A2 tárhely áttekintése, Megnézem közelebbről, és megnézem, mit kínál ez az egyedülálló, független tulajdonban lévő és üzemeltetett webtárhely-szolgáltató olyan webhelytulajdonosoknak, mint te, hogy eldönthesse, megfelelnek-e az Ön igényeinek vagy sem..

Ha 10 percet adsz nekem az időidről, akkor minden szükséges információt megadok az A2 tárhelyéről, és olyan kérdésekre válaszolok, mint például.

 • Milyen szolgáltatásokat nyújt az A2 Hosting ügyfeleinek?
 • Hogyan méri az A2 Hosting sebessége és teljesítménye??
 • Melyek a rendelkezésre álló különféle tervek??
 • Segítenek majd a webhelyem áttelepítésében?
 • Mennyibe kerül az A2 tárhely?
 • Milyen típusú webhelytulajdonosokat biztosít az A2?
 • Mi olyan jó szervereiknél??
 • Vajon a Turbo-kiszolgálóik valóban 20x gyorsabban töltik be az oldalakat??

Mire elkészíti az A2 tárhely áttekintését, akkor biztosan meg tudja mondani, hogy ez a megfelelő web hosting szolgáltatás az Ön igényeinek.

Használja ezt az exkluzív promóciós kódot: webrating51 és kap 51% kedvezmény minden web hosting terv

Contents

Mit tanulsz ebből a felülvizsgálatból

 1. Hosting megoldások & jellemzők

Itt elmagyarázom, hogy az ügyfelek milyen különféle szolgáltatásokat nyújtanak, és mi a legfontosabb különbség.

Mindegyiket részletesen megvitatom .

 1. Az érvek és ellenérvek felsorolása

Itt közelebbről megvizsgálom mind a (vagy egyenesen a vagy.

 1. Közös tervek & árak

Itt részletezem mindegyiket, és hogy milyen funkciókat kapsz mindegyikhez.

 1. Ajánlom az A2Hosting alkalmazást?

Itt mondom neked, vagy ha azt hiszem, jobb lenne, ha versenytársat használnál.

A 2001-ben alapított A2 Hosting független hosting cég. Ez azt jelenti, hogy nem tartoznak a jól ismert internetes házigazdák nagy csoportjába, az úgynevezett Endurance International Group (EIG) közé..

Amelynek, ha nem tudtad, nem a legjobb hírneve van. Valójában néhány olyan host szolgáltató, mint például a HostGator és a Bluehost, az EIG tulajdonában van, és éppen ez a tény miatt elveszíthetik az ügyfeleket..

De nem az A2 tárhelyét. Ők független tulajdonban vannak, és jól teljesítenek.

Mennyire jó, az ön döntése.

A2 tárhely kiváló web hosting lehetőség a felszínen, annak ellenére, hogy nem ismeri a részleteket, mert bármilyen méretű és típusú webhelytulajdonosnak megfelel.

Függetlenül attól, hogy egy új webhely havonta néhány száz egyedi látogatóval, vagy egy jól megalapozott weboldal, naponta több ezer egyedi látogatóval, van egy hosting megoldás az Ön számára.

Webtárhely-megoldások

Itt találhatók az A2 Hosting webhelytulajdonosok által kínált különböző tárhelymegoldások.

Közös tárhely

Amikor arra kerül sor megosztott tárhelycsomagok, három különálló tervük van – .

Mindegyik korlátlan tárhelyet, transzfereket és exkluzív cPanel szolgáltatást kínál fiókja adatainak, valamint a webhely funkcióinak ellenőrzésére..

Ezenkívül ingyenes webhelytulajdonosoknak és ingyenes SSD-knek is biztosítják a webhelyek tulajdonosát. Ezen felül könnyedén integrálhatja a bevásárlókosár-alkalmazásokat, és webhelyét e-kereskedelmi boltmá változtathatja.

A2 tárhely - Közös tárhely árai

A tervek mindegyike jól működik a WordPress, a Joomla és a Drupal számára. Fontos szem előtt tartani, hogy a A felülvizsgálat középpontjában a megosztott tárhely-tervek állnak.

Viszonteladói tárhely

Viszonteladói tárhely lehetővé teszi a webhelytulajdonosok számára a kiosztott merevlemez-terület és sávszélesség felhasználását webhelyek harmadik fél nevében történő üzemeltetésére.

Röviden: megvásárolja az A2 egyik viszonteladói hosting tervében szereplő tárhelyszolgáltatást, majd másoknak eladja őket, valószínűleg haszonszerzés céljából. 30 és 200 GB közötti tárhelyig terjedő A2 Hosting viszonteladói tárhelyi lehetőségek széles választékát kínálja.

A viszonteladói tárhely-tervek ára 13.19 / hónap-tól 40.91 USD-ig terjed.

VPS tárhely

Az A2 tárhely segítségével választhat nem kezelt vagy menedzselt VPS tárhely azok számára, akik nagyobb ellenőrzést akarnak a saját webhelyük felett, és felhasználóbarátabb légkört akarnak.

Bár technikailag továbbra is megosztott környezet, a VPS-tárhely kevesebb munkaterheléssel rendelkezik, mivel kiszolgálónként kevesebb felhasználó van. Ezenkívül kiküszöbölhető annak a esélye, hogy mások összeomlanak az Ön webhelyén, mivel mindenkinek megvan a saját szelete a szerver piteből.

Három VPS-tárhely-tervezetük van, havonta 5 dollár és 32,99 dollár között. Ezen felül hatékonyabb, menedzselt VPS-tárhely-megoldásokat kínálnak, amelyek havi 32,99 dollártól kezdődnek, és havonta 65,99 dollárt tesznek ki..

Cloud tárhely

Ha azt várja, hogy webhelye rövid idő alatt jelentősen méretezhető legyen, fontolja meg a Felhő-tárhely választási lehetőség.

Egyszerűen csak megtervezheti a Cloud szolgáltatásait a szükséges szolgáltatásokkal és erőforrásokkal, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, és méretezze át a webhely növekedésével. Végül csak azért fizet, amit használ, amikor a Cloud szolgáltatást választja.

A Cloud tárhely ára havonta 15 és 25 USD között változik, az egyéni igényektől függően.

Dedikált szerver tárhely

A fejlesztők vagy a rendszergazdák számára, akik kényelmesen fejlesztik a parancssort, az A2 Hosting nem menedzselt dedikált szerver tárhely opciók.

Az A2 Hosting hatalmas webhelyek számára, amelyek sok erőforrást igényelnek, de nem akarnak a gazdagéppel kapcsolatos dolgokkal foglalkozni, az A2 Hosting átfogó, felügyelt dedikált szerver-tárhely-lehetőségeket kínál.

Havonta 9,31 USD-tól 141,09 USD-ig választhat egy nem kezelt vagy menedzselt dedikált szerver-tárhely-megoldást, az Ön webhelytulajdonosának típusától függően..

Használja ezt az exkluzív promóciós kódot: webrating51 és kap 51% kedvezmény minden terv

Főbb jellemzői

Az A2 Hosting megosztott tárhely-tervei webhelytulajdonosoknak kínálják a tonna funkciók. Vessen egy pillantást csak néhányra, amire számíthat, ha meglátogatja valamelyik megfizethető megosztott tárhelyterveiket.

 • Korlátlan sávszélesség. Töltsön annyi adatot másutt az újonnan tárolt webhelyére, mindezt ingyen. Sőt, kérjen segítséget az Ön webhelyét migráló szakértői támogató csoporttól.
 • Ingyenes webhely-migráció. Ezek költöznek, hogy segítsen Önnek ingyen költöztetni egy másik tárhelyszolgáltatástól – ha a webhely cPanel-t használ (amit a legtöbb webtárhely-szolgáltató is).
 • Akár 20-szor gyorsabb, mint a versenytársak. Turbo szerverek, amelyek 20-szor gyorsabban töltenek be webhelyeket & A2 Site Accelerator 1-kattintásos gyorsítótárazás. ()
 • Egy kattintással a WordPress telepíthető. Könnyen telepítheti a WordPress programot, és azonnal elindulhat. Plusz a WordPress előre konfigurálva van a sebesség és a biztonság érdekében
 • „Örök biztonság”. Élvezze az ingyenes HackScan védelmet, így webhelye nem válik hackerek áldozatává, a KernelCare újraindíthatatlan kernelfrissítéseihez, a kettős tűzfalhoz, a víruskereséshez, a brute force védelemhez és még sok minden máshoz a webhely maximális biztonságáért..
 • Garantált üzemidő. 99,99% -os rendelkezésre állás garantálják.
 • WP-CLI (Parancssori felület a WordPress számára). Ha szüksége van rá, akkor előzetesen telepítheti a WP-CLI-t.
 • Ingyenes Cloudfare CDN. A világszerte működő szerverek meghatározzák a webhely tartalmának leggyorsabb útvonalat a webhely látogatói számára.
 • 24 órás támogatás. Kapjon segítséget a 24/7/365 élő csevegés, jegy, e-mail vagy telefonon keresztül.

De ez még nem minden. Valójában az A2 Hostingnak öt különálló tulajdonsága van, amelyekről azt szeretik, hogy minden érdeklődő vásárló tudjon róla, mielőtt meghozza a végső vásárlási döntést:

 1. Fejlesztőbarát tárhely
 2. Domain regisztráció
 3. Domain átvitel
 4. SSL tanúsítványok
 5. Gyors & Turbo szerverek gyors tárhely

Fejlesztőbarát tárhely

A2 tárhely - Fejlesztőbarát szoftver

Az A2 elkötelezett az ügyfelek számára a legfrissebb fejlesztőszoftver biztosítása mellett. A legjelentősebbek közül néhány a következő:

 • PHP kompatibilitás
 • A PHPNG, amely a legfrissebb PHP verziók alapja, PHP 7.x (ami a webhelyek kétszeresére növeli a PHP 5.6 sebességét)
 • Python 2.6, 2.7 vagy 3.2 – a legnépszerűbb, magas szintű és általános célú programozási nyelv
 • Apache 2.2, amely a világon legszélesebb körben használt webszerver-szoftver
 • FTP, így könnyedén átvihet fájlokat a számítógép és a szerver között
 • És még sok más …

Domain regisztráció és átruházás

A2 tárhely - gTLD, domain transzfer vagy regisztráció

Regisztráljon egy új domaint, vagy adja át a meglévőt, ha úgy dönt, hogy velük jár. Valójában hozzáféréssel rendelkezik a legnépszerűbb általános felső szintű domainekhez (gTLD-k). Csak írja be a kívánt domain nevet, és regisztrálja sajátként.

A2 tárhely - országspecifikus TLD-k, domain átadás vagy regisztráció

Ezenkívül, ha webhelye egy adott földrajzi helyet, például egy adott országot céloz meg, megragad egy országspecifikus TLD-t is.

A webhely látogatói általában bíznak az országspecifikus TLD-kben, különös tekintettel az online vásárlásokra. Növelje hírnevét, erősítse meg a bizalmat és gondoskodjon nemzetközi márkájáról az országspecifikus TLD bevezetésével.

Itt található még néhány olyan szolgáltatás, amelyre számíthat, amikor regisztrálja domainjét az A2-en:

 • Testreszabhatja, hogy a domain információi hogyan jelenjenek meg a „Whois” keresések során
 • Kap ingyenes DNS-kezelés és figyelje a webhely sebességének szárnyalását a csökkent késleltetésnek köszönhetően
 • Védje személyes adatait az ID Protection Option segítségével
 • A domain eltérítés vagy jogosulatlan fiókátutalások megakadályozása
 • A támogatási csoporthoz bármely nap bármely órájában hozzáférhet

SSL tanúsítványok

Számos SSL-tanúsítványt lehet választani az A2 tárhely segítségével, ami jó változás a többi, csak egy vagy kettőt biztosító tárhely szolgáltatótól..

Webhelyének védelme különösen fontos, ha bármilyen típusú befizetést fizet a webhely látogatóitól.

Végül is az ügyfelek személyes és pénzügyi információkat bíznak meg neked, amikor vásárolnak az online boltból. Ha ez az információ rossz kezekbe kerül, akkor biztos, hogy sok bajban van.

 • Titkosítsuk. Ingyenes SSL-megoldás, amely fokozza a webhely biztonságát. Ezenkívül biztosítja a kiszolgálóval való kapcsolatot, amelyet a nyilvánosság nem lát.
 • Egy webhely SSL. Prémium, egyetlen kattintással, egyetlen webhely SSL-opciók érhetők el, 49,95 dollár / év áron. Az ingyenes SSL által biztosított összes védelem mellett az egyetlen webhely SSL-jéhez 256 bites titkosítás, hivatalos webhelypecsét és ellenőrzött domain státusz tartozik..
 • Helyettesítő karakter SSL. Ez az SSL tanúsítvány korlátlan számú aldomainre vonatkozik, mindezt egy alacsony áron. A helyettesítő SSL tanúsítványok indulása 149,95 dollár / év.
 • Speciális SSL. Ez a fejlett SSL-tanúsítvány kivételesen választja ki a Szervezet Hiteles és a Validált SSL tanúsítványokat.

SwiftServers & Turbo tárhely

Az A2 Hosting exkluzív SwiftServer platformja a felhasználók számára biztosítja a helyszín teljesítménye és sebessége. Valójában ezek az előnyök, amelyeket az A2 tárhely és a SwiftServer platform választásával élvezhet:

 • Megnövelt erőforrás-elosztás számlánként
 • Kevesebb ügyfél van minden megosztott szerveren
 • Gyorsabb tárhely-teljesítmény az Apache-hoz képest

Ezen felül, a három megosztott tárhely-terv közül kettővel kizárólagos hozzáféréssel rendelkezik azokhoz A2 optimalizált webhely-gyorsító, kiegészítve egy kattintásos gyorsítótárazási beállítással.

A2 optimalizált webhely-gyorsító

A gyorsítótárazási megoldások nem sok megosztott tárhely-terv biztosítja, ám az A2 tárhelyével ezt megkapja a megosztott tárhely-tervek nagy részén.

Itt van a rendelkezésre álló gyorsítótárazási megoldások lebontása, egyenesen a cPanelről:

 • Turbo Cache. A webhely összes HTML tartalmát a Turbo Cache tárolja, és PHP szkriptek futtatása nélkül szolgálja ki.
 • OpCache / APC. A PHP válaszidejét félbevághatja ezzel a kivételes szolgáltatással.
 • memcached. Növelje MySQL adatbázisai sebességét azáltal, hogy a fontos adatokat a memóriában tartja a gyorsabb visszakeresés érdekében.

A SwiftServer Hosting szolgáltatással ingyenes SSD-ket is kap. Mivel az egyik első olyan hosting cég, amely szilárdtestalapú meghajtókat (SSD-ket) kínál fel az elavult merevlemez-meghajtók (HDD) helyett, a webhelyek tulajdonosai megnövekedett oldalbetöltési sebességet tapasztaltak, mivel az SSD-k kiküszöbölik a mozgó alkatrészeket, és ennek eredményeként megnövelik az olvasási és írási időt.

Mert az A2 Hosting annyira magabiztos webhelye akár 300x gyorsabban fog futni mint az SSD-ket használó szokásos megosztott tárhely szolgáltatók, az összes felhasználót ingyenesen adják meg.

SwiftServers vs Turbo Hosting – Mi a különbség?

Az A2 összes tervét a SwiftServer szerver infrastruktúrája táplálja, ám Turbo tervük további sebesség-technológiákkal érkezik, és akár 20-szor gyorsabb webhelyek betöltését ígéri.

a2 host turbo

Rövid történet. A Turbo Web Hosting szervereik szinte azonos módon viselkednek a Swift Web Hosting szerverekkel, de extra sebességet biztosítanak!

A Turbo szerverek beépített Apache-csereprogramot biztosítanak, amely akár 20-szor gyorsabb oldalletöltést tesz lehetővé a szokásos tárhelyhez képest. Mi teszi a Turbo szervereiket extra gyorsgá?

 • Kevesebb felhasználó kiszolgálónként
 • A2 optimalizálva – Powered by APC / OPcache & Turbo Cache
 • Kevesebb CPU-t és memóriát használ, mint az Apache
 • A kapcsolatok gyorsabb és hatékonyabb kezelése
 • Nagyobb stabilitást biztosít

Használja ezt az exkluzív promóciós kódot: webrating51 és kap 51% kedvezmény minden terv

Az A2 tárhely előnyei és hátrányai

Mint minden hosting szolgáltató esetében, a végső döntés meghozatala előtt vannak előnyei és hátrányai, amelyekkel foglalkozni kell. Mivel az A2 tárhely elsősorban megosztott tárhely megoldás, vannak bizonyos hiányosságai, ha egymással párhuzamosan összehasonlítjuk a mai piacon lévő kezelt webhely-tárhely szolgáltatókkal..

A profik

Az A2 hostingnak van egy szilárd szolgáltatáskészlete, amely a legtöbb ember számára meg tudja valósítani a munkát. Vessünk egy pillantást és nézzük meg, mire gondolok.

A webhely sebessége

Az A2 Hosting hangsúlyozza azt a tényt, hogy az első számú prioritásuk a webhely sebessége és teljesítménye, függetlenül attól, hogy melyik hostolási tervvel jár.

A szupergyors kiszolgálókkal olyan Memcached, Turbo Cache és OpCache / APC erőforrásokat kapnak, amelyek könnyen engedélyezhetők a tárhelyfiókban..

Nem csak, hogy több erőforráshoz férhet hozzá, kevesebb kiszolgáló igénybevétel mellett, jobb teljesítményt nyújt az Apache kiszolgálókhoz képest, kiszolgálónként kevesebb felhasználót igényel annak ellenére, hogy megosztott tárhely-tervvel rendelkezik, ingyenes Railgun Optimizer akár 143% -kal gyorsabb a HTML betöltési ideje, és ingyenes SSD-k.

Ezen felül feliratkozhat az A2 Hosting exkluzív Performance Plus szolgáltatására, és további GB RAM-mal bővítheti fiókját, amikor az Ön webhelyén hatalmas forgalomnövekedés tapasztalható meg..

Több adatközpont

Az egyik fő ok, ami miatt ilyen gyors válaszidőt igénybe vehetnek, az a tény, hogy három adatközponttal rendelkeznek a világ minden tájáról, hogy a weboldal tartalmát a lehető leggyorsabban juttassák el a webhely látogatóihoz..

 • USA – Michigan
 • Európa – Amszterdam
 • Ázsia – Szingapúr

Ezen felül minden ügyfelünk rendelkezik ingyenes Cloudfare CDN amely a leggyorsabb útvonalat választja a webhely látogatójához.

Ez azt jelenti, hogy webhelye adatainak gyorsabb lekérése, a tartalom gyorsabb kézbesítése és az oldalak gyorsabb betöltési ideje áll rendelkezésre. Mindez együttesen egyenlő azzal a boldogabb webhely-látogatóval, amely újra és újra visszatér.

Uptime garancia

A legtöbb tárhelyszolgáltatóhoz hasonlóan az A2 Hosting garantálja, hogy webhelye nem fog összeomlani Az idő 99,99% -a, a körülményektől függetlenül. Ez igaz a megosztott tárhely-tervre is.

Az egyik félelem, hogy az emberek a megosztott tárhelybe fektessenek be, az a tény, hogy a szerver erőforrásait „megosztó” többi felhasználónak lehetősége van arra, hogy levonja az Ön webhelyét velük, amikor valami történik a saját webhelyükkel.

Az Uptime garanciájukkal biztos lehet abban, hogy szakértői csapata éjjel-nappal dolgozik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kiszolgálója mindig működik és működik.

Az A2 Hosting által használt kiszolgálók egymástól függetlenül olyan szakértői rendszergazdák, akik a bevált gyakorlatokat követik, csak a legjobb kiszolgálói adatközpontokat használják, és az összes biztonsági problémát javítják..

skálázhatóság

Az A2 tárhely alkalmazásával lehetősége van növekedni, ami jelentős plusz a megfelelő tárhely-szolgáltató kiválasztásakor. Azoknak, akik még csak indulnak, a megosztott tárhely-terv a tökéletes választás.

Elegendő funkcióval rendelkezik a webhely biztonságához, és megígéri a teljes sebességét és teljesítményét. Innentől beruházhat a VPS-tárhelybe, és ha szükséges, akkor is áttérhet egy dedikált tárhely-tervre.

A2 tárhely - méretezhetőség

Végül, az A2 Hosting segítségével képes vagy méretezze olyan nagyra, amennyit csak akar anélkül, hogy aggódnia kellene a hosting cégek megváltoztatásáért.

Legfontosabb biztonsági intézkedések

A2 tárhely - biztonság

Az A2 Hosting számos biztonsági intézkedést kínál az Ön webhelyének adatainak védelme érdekében, valamint a webhelyén fizető személyek személyes adatait..

 • Egyszeri webhelytisztítás. Ha webhelyét feltörték, a támogatási csoport javítja az Ön webhelyét. Ez magában foglalja a hack-takarítást, a feketelistára vonatkozó figyelmeztetés eltávolítását és a SEO spam-javítását. Amellett, hogy visszahozza az internetet, fokozott biztonsági intézkedéseket fog bevezetni, hogy megakadályozzák egy újabb feltörést.
 • A Sucuri webhelyének megfigyelése. A folyamatos webhelyfigyelés érdekében havonta 5 dollárra befektethet a Sucuri webhelyfigyelő rendszerbe. Ezzel folyamatos vizsgálatokat és riasztásokat, távoli és szerveroldali vizsgálatokat, webhelyek alkalmazásának tűzfal védelmét, valamint a hackerek és DDoS támadások megelőzését fogja kapni..
 • Sucuri fiók tűzfal. További 15 dollárért havonta valóban megóvhatja webhelyét a behatolásoktól, ha DDoS / brute force / malware védelemmel, a webhely virtuális javításával és megszilárdításával, valamint az SQL befecskendezés-blokkolással, valamint a szoftverekkel és a webhelyek közötti szkriptekkel kapcsolatos sebezhetőség blokkolásával jár..

Azok számára, akik mindent szeretnének, évente egyszer 274,88 USD összeget fizethet, és az összes fenti biztonsági intézkedést alkalmazhatja webhelyére.

e-kereskedelem támogatás

Azok számára, akik otthont szeretnének tárolni online üzletükben, tudd, hogy sok olyan e-kereskedelem szolgáltatás működik, amelyek be vannak csomagolva a megosztott tárhelyedbe:

 • Több SSL tanúsítvány közül választhat
 • Azonnali kereskedőszámla-azonosító (csak az Egyesült Államokban)
 • PayPal kereskedői számlák
 • A Magento, az OpenCart, a PrestaShop és az AbanteCart 1-kattintásos beállításai

Gondoskodj a globális közönségről

A2 tárhely - vendéglátás a globális közönség számára

Az egyik dolog, amelyet az A2 Hosting megért, az a szükségesség, hogy kiszolgálja a globális közönséget. Tudják, hogy sok hosting cég célja az angol nyelvű ügyfelek célja, ami nemzetközileg sok elveszített lehetőséget eredményezhet.

És mivel a világ három nagy adatközpontja – Észak-Amerika, Európa és Ázsia – alapvető fontosságú, hogy a más nyelveket beszélők mindent megértsenek, az árakat is beleértve.

Szerencsére az A2 Hosting nemcsak rendelkezik legördülő menüvel az Egyesült Államokban, Mexikóban, Indiában, az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában, hanem kényelmes pénzváltást is biztosít, így pontos árakat is kaphat..

Ez a stratégia nemcsak a felhasználói élmény szempontjából hasznos, hanem elősegíti számukra az eladások fellendítését és a márkájuk bővítését, mint amely elérhető a nemzetközi ügyfelek számára.

Hátrányok

Minden vállalatnak vannak hátrányai, bármennyire is tökéletesek próbálkozni. És bár rengeteg pozitívummal rendelkezik, van néhány dolog, amelyekre gondolkodni kell, mielőtt felvetné őket a következő tárhelyszolgáltatóra.

Migrációs díjak

A tervek közötti frissítést és leminősítést viszonylag könnyű megtenni. Vannak bizonyos díjak, amelyeket tudnia kell. Vessen egy pillantást arra, hogy mit fizethet és nem fizethet, ha úgy dönt, hogy váltana a tárhely-tervek között:

 • frissítések. Ha magasabbra váltod, akkor a fiók áttéréséért külön díjat nem számít fel. És ha úgy dönt, hogy az adatközpontokat megváltoztatja a fiók áttelepítése közben, akkor az adatközpontok migrációs díját is lemondják. Ugyanakkor, ha frissítés nélkül vált egy másik adatközpontra, 25 dollárba kerül a díj.
 • merül. Ha alacsonyabb árú tárhely-tervre csökken, 25 USD-os lemondási díjat számíthat fel Önnek.
 • Migrációk más gazdákból. Ha egy másik olyan host szolgáltatótól vándorol, amely nem rendelkezik cPanel-lel, akkor a migrációs csoport által meghatározott díjak vonatkozhatnak rájuk. Ha azonban egy cPanel-gazdagépről vándorolnak, akkor az áttérési díjak nem vonatkoznak.

Noha ezek a díjak látszólag csekély mértékűek, és van néhány módja annak, hogy meg kell fizetni azokat, továbbra is fontos megjegyezni azokat a különféle díjakat, amelyekkel az A2 tárhely használata során felmerülhet..

Korlátozott bónusz funkciók

Bármennyire nagyszerű az A2 tárhely, hogy webhelyét szupergyorsvá tegye, az olyan szolgáltatásokhoz való hozzáférés, mint a Turbo Server, az A2 Optimized Site Accelerator, (amely magában foglalja a Turbo Cache-t, OpCache / APC-t és a Memchached-ot), a legmagasabb befektetés elérhető árú megosztott tárhely-terv.

Ez azt jelenti, hogy a másik két tárhely-terv, amelyek az A2 tárhely használatát rendkívül megfizethetővé teszik az éppen induló vagy alacsonyabb tárhelyköltségekkel rendelkezők számára, összhangban állnak az összes többi szabványos tárhely-tervvel..

Az A2 Hosting azt akarja, hogy higgye el, hogy a sebesség és a teljesítmény szempontjából a többi fölött vannak. És jogosan. Végül is így áll ki még a legkeményebb versenyek között is.

Az azonban, hogy nem említjük meg, hogy a három megosztott tárhely-terv közül kettő „átlagnak” fog tesztelni, összehasonlítva a hosting szolgáltatási ágazat versenytársaival, ez félrevezető.

Annyira nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy az A2 Hosting Turbo szerverei akár 20-szor is gyorsabbak, mint a szokásos tárhelyszolgáltatók, könnyedén kihagyhatja azt a tényt, hogy ennek csak az a haszna, ha a rendelkezésre álló legdrágább tárhelytervbe fektet be..

Közös tárhely tervek és árképzés

A2 tárhely - 3 árképzési terv

Három különálló tervet kínálnak a megosztott tárhelyszolgáltatásokra: Lite, Swift és Turbo.

A2 Hosting Lite terv

Ez a terv havi 3,92 dollárnál kezdődik

 • Host 1 webhely, 5 aldomain és 25 parkolt domain
 • Élvezze az 5 adatbázist

Nélkülözhetetlen funkciók:

 • Korlátlan adatátvitel
 • Ingyenes SSL tanúsítvány és SSD megoldás
 • 24/7/365 támogatás
 • 3 elérhető adatközpont
 • Ingyenes Cloudfare CDN
 • Ingyenes webhely-migráció
 • 99% Uptime garancia
 • A PHP 7.x verziója elérhető
 • 25 e-mail cím
 • cPanel Vezérlőpult
 • Számos e-kereskedelem funkció

Összességében egy ilyen alacsony árú megosztott tárhely-terv esetén a szolgáltatáskészlet megfelelő az egyetlen weboldallal rendelkezők számára.

A2 tárhely gyors terve

Ez a terv havi 4,90 USD-tól kezdődik

 • Korlátlan számú webhelyet, aldomaineket, parkolt domaineket és kiegészítő domaineket tárolhat
 • Élvezze a korlátlan adatbázisokat
 • Korlátlan RAID-10 tárhellyel rendelkezik

Nélkülözhetetlen funkciók:

 • Korlátlan adatátvitel
 • Ingyenes SSL tanúsítvány és SSD megoldás
 • 24/7/365 támogatás
 • 3 elérhető adatközpont
 • Ingyenes Cloudfare CDN
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Biztonsági másolat készítése a szerverről
 • 99% Uptime garancia
 • A PHP 7.x verziója elérhető
 • Korlátlan e-mail címek
 • cPanel Vezérlőpult
 • Számos e-kereskedelem funkció

Megint egy viszonylag alacsony árért azok, akiknek egynél több webhelye van, jó szolgáltatáskészletet kapnak az A2 Hosting Swift Tervével.

A2 Host Turbo terv

Ez a terv havi 9,31 USD-tól kezdődik

 • Korlátlan számú webhelyet, aldomaineket, parkolt domaineket és kiegészítő domaineket tárolhat
 • Élvezze a korlátlan adatbázisokat
 • Korlátlan RAID-10 tárhellyel rendelkezik

Nélkülözhetetlen funkciók:

 • Korlátlan adatátvitel
 • Ingyenes SSL tanúsítvány és SSD megoldás
 • Turbo Server
 • 24/7/365 támogatás
 • A2 optimalizált webhely-gyorsító, Turbo Cache, OpCache / APC és Memcached
 • 3 elérhető adatközpont
 • Ingyenes Cloudflare CDN
 • HTTP / 2, SPDY és Edge Side Includes (ESI)
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Biztonsági másolat készítése a szerverről
 • 99% Uptime garancia
 • A PHP 7.x verziója elérhető
 • Korlátlan e-mail címek
 • cPanel Vezérlőpult
 • A2 optimalizált Magento szolgáltatások
 • Számos e-kereskedelem funkció

Mint feltételezhető, a legolcsóbb megosztott tárhely-terv a legtöbb funkciót kínálja.

Összességében a leggyorsabb sebességet és teljesítményt fogja tapasztalni, ha befektet az A2 Hosting Turbo megosztott tárhelytervébe.

Ez a legjobb tárhely-terv azok számára, akik sok webhelyforgalommal rendelkeznek, erőforrás-igényes webhelyekkel rendelkeznek, vagy egyszerűen csak az A2 összes funkcióját szeretnék elérni.

A2 Hosting GYIK

Itt válaszokat talál a leggyakrabban feltett kérdésekre.

Mi az A2Hosting.com?

Az A2 Hosting egy Ann Arborban székhellyel rendelkező web hosting cég, amely különféle web hosting szolgáltatásokat kínál, például megosztott, viszonteladói, VPS, Cloud és dedikált szerver hosting szolgáltatásokat. Három adatközpontjuk található Michiganben (USA), Amszterdamban (Európa) és Szingapúrban (Ázsia), amelyek közül választhatnak. Az A2 Hosting a BBB által adott A osztályzatot.

Pénzvisszafizetési garanciát nyújt-e az A2 Hosting??

Igen. Teljes visszatérítést kínálnak, ha a szolgáltatásaik igénybevételétől számított első 30 napon belül lemondják fiókját. Ezenkívül arányos visszatérítést is kaphat, ha a 30 nap után bármikor úgy dönt, hogy az A2 nem az Ön számára. A domain regisztráció, a telepítési és az átállási díjak nem téríthetők vissza.

Milyen típusú támogatást nyújt az A2 Hosting ügyfeleinek?

Az A2 Hosting kivételes támogatást nyújt minden ügyfél számára, függetlenül attól, hogy melyik hostolási tervet választja. Támogatási jegyrendszert, e-mailt, élő csevegést és telefonos támogatást kínálnak. Még jobb, ha a támogatás bármikor elérhető, bármikor, egész évben.

Az A2 Hosting ingyenesen áttelepíti a jelenlegi webhelyem?

Igen. Ingyenes webhely-vándorlást kínálnak, még a legolcsóbb megosztott tárhely-terv számára is. Ezenkívül a meglévő ügyfelek számára a legtöbb esetben a webhelyek áttérése ingyenes.

Mi az A2 Hosting Uptime garanciája??

Nem sok ellentétben sok hosting szolgáltatóval, az idő 99,99% -át garantálják.

A folyamatos biztonsági intézkedésekkel (mint például a KernelCare, a kettős tűzfalak, a brute force védelem, a víruskeresés, a szerver edzése és a 24/7/365 biztonsági megfigyelés) az A2 hosting szinte semmiféle webhely-leállást nem ígérhet.

Ha webhelyén nem áll leállás, tapasztalt ügyfélszolgálatuk készen áll a problémák azonnali kijavítására. És ha a probléma a webhely megsértése miatt merül fel, akkor rendelkezésre áll a támogatási csoport, amely segít megtisztítani a webhelyet, és újból készíteni és futtatni.

Az A2 Hosting kínál SSL tanúsítványokat, SSD és CDN szolgáltatásokat?

Teljesen. Minden tervhez tartozik egy ingyenes SSL tanúsítvány a Let’s Encrypt segítségével. Ezenkívül a Solid State Drive Hosting tartalmazza a webhely összes fájlját, operációs rendszerét és adatbázisát. Ez biztosítja a lehető leggyorsabb sebességet. Végül, minden felhasználó számára ingyenes Cloudflare CDN-t biztosítanak az Ön webtartalmának gyors és hatékony kiszolgálására a webhely látogatói számára.

Az A2 Hosting webhelyről készít biztonsági másolatot?

Két megoldást kínálnak a webhelyről készített biztonsági mentésekről. Az általuk kínált első szolgáltatás a Server Rewind Backup. Noha ez nem érhető el a Lite tárhely-tervnél, ez a szolgáltatás a Swift és a Turbo megosztott tárhely-terveivel érkezik.

A Server Rewind Backup segítségével rendszeresen készít automatikus biztonsági mentési pillanatképeket, amelyeket bármikor elérhet a cPanel-ből, és bármikor visszaállíthat webhelyén..

Ezenkívül az A2 tárcsázás révén a webhelyet (weboldal, adatbázis és e-mail) manuálisan biztonságos, távoli helyre mentheti biztonságos, távoli helyre, a kiegészítő szolgáltatás, a DropMySite Backup szolgáltatás segítségével, amely könnyen elérhető a cPanelben. Még a rendszeres biztonsági mentéseket is ütemezheti, hogy soha ne felejtsen el másolatot tartani a kezén.

Mi teszi az A2 tárhelyszervereket olyan gyorsan?

Szervereik gyorsak a SwiftServer platformjuk miatt (sebességre optimalizált szerverek a kiszolgáló helyének megválasztásával és ingyenes félvezető meghajtók (SSD) használatával).

Az A2 azt is kínálja, amit Turbo szervernek hívnak. Ez egy optimalizált webhely-gyorsító, amely szerint 20-szor gyorsabban töltik be az oldalakat, mint a többi webes házigazda.

Mi az A2 Hosting legolcsóbb tárhely-terve?

Az A2 Hosting legolcsóbb tárhely-terve a Lite-terv, amely egy belépő szintű megosztott tárhely-terv. A Lite havonta 3,92 dollárt indít.

Telepíthetem a WordPress-t az A2 tárhelyre?

Igen, határozottan! Az A2 Hosting tökéletesen kezeli a WordPress-alapú webhelyeket, blogokat vagy e-kereskedelmi boltokat. Vagy dönthet úgy, hogy a WordPress-t előre telepíti és konfigurálja az Ön számára, vagy használhatja a Softaculous 1-kattintású WordPress-telepítőt, amely a cPanel vezérlőpultjához tartozik..

Van-e jó A2 tárhely-alternatíva??

Igen, vannak, de ha kérdezel tőlem, hogy az A2 Hosting egy nagyon tökéletes webtárhely-szolgáltató. Aztán ismét azt javaslom, hogy végezzen kutatást, és vizsgáljon meg más webhelyeket is. Az A2 Hosting két jó alternatíva, amelyet érdemes megvizsgálni: az InMotion Hosting és a SiteGround.

Fel kellene figyelnem az A2 Hosting véleményeire a Reddit és a Quora webhelyen?

Igen, nagyrészt bízhat abban, hogy a Quora és a Reddit jó helyek az értékelések elolvasására. Olvassa el a Reddit és a Quora véleményeit. Vannak olyan vélemények is, mint például a TrustPilot és a Yelp.

Van egy A2 tárhely-kuponkód, amelyet használhatok?

Igen, ezt az exkluzív A2 Hosting promóciós kódot kell használnia: webrating51, amely 51% -ot biztosít az összes web hosting tervről.

Ajánlom az A2 tárhelyet??

Röviden: azoknak, akik olcsó megosztott tárhely-megoldást keresnek, igen, határozottan javaslom, hogy hagyja el az A2-t.

Ezek független tulajdonban vannak, vagyis teljes mértékben ellenőrzik az összes szervert, ami hatalmas plusz a kiszolgálók monopóliumában..

Nagyon nagy a három legfontosabb tárhely-szolgáltatás: sebesség, szolgáltatások és támogatás.

Noha valószínűleg frissítenie kell egy magasabb árú tárhely-tervet, hogy élvezze az összes A2 Hosting rendelkezésre álló szolgáltatást, a jó hír az, hogy a nagy sebesség, teljesítmény és támogatás beépített minden tervbe.

Végül, bármikor pénz-visszafizetési garanciával valójában nincs ok arra, hogy ne próbálja meg az A2 Hosting-t. Tehát nézd meg őket, és látod, hogyan megy. Sose tudhatod. Lehet, hogy az önálló, önálló tárhelyszolgáltató csak Önnek és a webhelyének szükséges.

Használja ezt az exkluzív promóciós kódot: webrating51 és kap 51% kedvezmény minden web hosting terv

FTC nyilvánosságra hozatala: Annak érdekében, hogy a lehető legolcsóbb árat kapjuk, kis jutalékot fogok keresni, ha úgy dönt, hogy feliratkozik a linkeim segítségével.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me