A WP Engine felügyelt WordPress tárhelyet kínál a világ minden tájáról lenyűgöző támogatást nyújtó webhelyek számára, valamint a WordPress számára optimalizált vállalati osztályú tárhelyet. De a WP Engine a legjobb választás az Ön számára?


Online méretű és sikeres üzleti vállalkozásként meg kell találnia az időmegtakarítási módszereket, fel kell töltenie a webhely biztonságát, és biztosítania kell, hogy a felhasználók a lehető legjobb élményt nyújtsák az Ön webhelye navigálása során. Ezért szeret nagyon sok WordPress webhelytulajdonos WP motor.

És különösen a renovált sebességű technológiáikkal. Mivel a WP Engine vált a az első kezelt WordPress-gazdagépen elfogadta a Google Cloud Platform-ot legújabb infrastruktúra, a Számításoptimalizált virtuális gépek (VM) (C2).

A WP Engine most a következő teljesítményt nyújtja 40% -kal gyorsabb. Ez a szoftveroptimalizálás tetején található, amelynek eredményeként a teljes platformon a teljesítmény 15% -kal javult.

A WP Engine sebességtechnikája az a legfontosabb jellemző, amelyet az ügyfelek legjobban szeretnek róluk.

Vélemények a TwitterenLeginkább pozitív vélemények az emberektől a Twitter-en

Ebben A WP Engine áttekintése Nagyon alaposan megvizsgálom az előnyeket és hátrányokat, és elvégzem a saját feladataimat, hogy segítsen eldönteni, mielőtt feliratkozna velük a WordPress oldalra..

Erre a linkre kattintva csak a WordPress webhelyet tárolhatja 25 dollár havonta (általában 30 USD / hónap), ha évente fizetik.

Contents

Mit fog megtudni ebben a felülvizsgálatban

 1. A profik

Itt átgondolom, mi az, mert rengeteg pozitív van, különösen a webtárhely három S-je körül; , biztonság és támogatás.

 1. Hátrányok

Sok dolog rendben van, de mint minden odafigyelő (tárhely) szolgáltatás, nem minden tökéletes, itt bemutatom, mi az .

 1. tervek & árak

Itt áttekintem a különféle lehetőségeket, és mi a funkciók, amelyek a különféle terveikhez tartoznak.

 1. Jó a WP Engine?

Végül összefoglalom a dolgokat, és tudatom velük, hogy kezelt WordPress-tárhely-szolgáltatás-e .

A kezelt WordPress tárhely egy prémium szolgáltatás, amelynek célja nemcsak a webhely adatainak tárolása és a webhely látogatói számára történő gyors kézbesítés, hanem a webhelytulajdonosok segítsége is az egyre növekvő webhely futtatásával járó unalmas feladatok kezelésében..

Bár minden kezelt WordPress gazdagép különféle szolgáltatáscsomaggal rendelkezik, a hangsúlynak a webhely sebességére, teljesítményére, ügyfélszolgálatára és biztonságára kell összpontosítania..

wp motor áttekintés

Tehát lássuk, hogyan mérik fel a WPEngine ebben a felülvizsgálatban.

WP motor pluszok

A WP Engine, amelyet 2010-ben alapított a texasi Austinban, a WordPress speciális tárhelyének biztosítására törekedett, mivel a WordPress tartalomkezelő rendszer továbbra is bizonyította magát a rendelkezésre álló legnépszerűbb blogplatformként..

Világszínvonalú hálózati infrastruktúrára épülve, integrálva a legfejlettebb technológiai partnerekkel, mint például a Google, az AWS és a New Relic, ez egy magántulajdonban lévő vállalat, 18 adatközponttal, amelyek a világ minden tájáról szólnak..

A WP Engine hisz a nyílt forráskód erejében. felépítették a WordPress digitális élményplatformját (DXP), amelyet több mint 30 nyílt forrású technológia táplál.

De vajon manapság a legjobban menedzselt WordPress tárhely-megoldás? Vessünk egy pillantást és nézzünk meg.

1. Lángoló sebesség

Számos tényező játszik szerepet abban, hogy az Ön weboldala – bármennyire is is – gyorsan tölti be és mindig jól teljesít. Szerencsére a WP Engine tetején van.

A „sebesség” fontosságát nem szabad alábecsülni, és erről szól:

Manapság elengedhetetlen a gyors rakodási hely biztosítása, milyen sebességű technológiai veremet használ a WP Engine?

A telepítési sebesség jelentős különbséget jelent a WP Engine számára. Ez a platformunk egyik legfontosabb jellemzője, amely elkülönít minket a versenytársaktól. A mögött meghúzódó technológia magában foglalja az egyetlen kattintással történő CDN-integrációt, az egyedi NGINX kiterjesztésünket és az SSD technológiát. A CDN drasztikusan lerövidíti az eszközökre várakozási időt, és biztosítja az erőforrások felszabadítását a fontos kérésekhez. Az NGINX integráció jobb élményt nyújt a látogatók számára azáltal, hogy az emberi kérelmeket az automatizált rendszerkérelmekkel szemben rangsorolja. Az SSD technológia megakadályozza a RAM telítettségét és javítja a háttérkép-megjelenítést. Mélyebb merülés a technológiai verembe nézze meg ezt az oldalt.

Átfogó infrastrukturális szempontból partnerünk az Amazon Web Services és a Google Cloud Platform, hogy az ügyfeleknek olyan vállalati szintű megoldásokat biztosítsunk, amelyek villámgyors, skálázható, rendkívül elérhető és biztonságos élményeket nyújtanak. Ezen túlmenően, ha ilyen kiváló minőségű partnereink vannak, lehetővé teszi számunkra, hogy adatközpontokat biztosítsunk számos helyszínen – összesen 18-on. Ez a globális jelenlét lehetővé teszi számunkra, hogy több ügyfelet kiszolgálhassunk helyi szinten, ahol ennek eredményeként további teljesítmény és sebességjavulás tapasztalható.

WPEngine logó
Robert Kielty – A WP Engine munkatársa

CDN szolgáltatások

A StackPath-nal (korábban MaxCDN) működtek együtt, hogy minden ügyfelük számára hozzáférést biztosítsanak a tartalmi hálózati kézbesítési szolgáltatásokhoz. A CDN használata drasztikusan csökkentheti a késést és javíthatja a webhely sebességét, mivel a világot kiszolgáló szerverek mind együttműködnek annak érdekében, hogy a webhely tartalmát földrajzi helyzetük alapján továbbítsák a felhasználók számára. A CDN minden tervvel ingyenes.

A WP Engine EverCache technológiája

Építették az egyik leg skálázhatóbb WordPress architektúrát, az úgynevezett EverCache-t, hogy a sebesség elérése és a forgalom növekedésének kezelése minden üzemeltetett webhelyen állásidő nélkül.

Ennek megvalósításához az ügyfelek a CDN szolgáltatások, az EverCache által végrehajtott agresszív gyorsítótárazási keverékek, valamint a frissítő válaszok frissítését követik, amikor valami új jelent meg az Ön webhelyén. Más szavakkal: webhelye gyorsan szolgáltat tartalmat az embereknek a világ minden tájáról, tárolja az összes statikus tartalmat, és akár a webhely frissítésére is szolgál, bármikor, amikor változtat..

wp motor gyorsítótárazása

Az oldal gyorsítótárazása, a memória és az objektumok gyorsítótárazása (engedélyezni kell a felhasználói portálon) az összes beépített és könnyen eltávolítható a WordPress rendszergazda területén.

A WP Engine mindent agresszív módon gyorsítótáraz az oldalaktól a betáplálásig, az altartományok 301 átirányításáig; ez teszi a webhely villámgyors betöltését.

A WP Engine oldalteljesítmény-eszköze

A felhasználói portálon minden ügyfél hozzáférhet az Oldalteljesítmény eszközhöz. Ennek használatához csak annyit kell tennie, hogy beírja webhelyének URL-jét, és megnézheti, mennyire jól teljesít.

wp motor fordulatszám-teszt eszköz

Az alábbiakban részletezzük azokat az adatokat, amelyeket ez az eszköz nyújt:

 • Ajánlások a webhely sebességének és teljesítményének javítására
 • A másodpercek száma, amíg a böngészőn megjelenik az első objektum a képernyőn
 • Átlagos idő, amely alatt webhelye összes látható része megjelenik a képernyőn
 • Az elemzendő weboldal által kért erőforrások száma (beleértve az erőforrásokat, például képeket, betűkészleteket, HTML-t és szkripteket)
 • Az oldalról a felhasználó böngészőjére átvitt elemek teljes fájlméretét

Úgy gondolom, hogy az ajánlások önmagukban valóban helytállóak. Időt takarít meg Önnek, ha harmadik féltől származó eszközöket (például a Google PageSpeed ​​Insights) kell használni, és számos további forrást kínál, amelyek segítenek magyarázatot adni azoknak, akik nem értik.

sebesség-ajánlások

Végül, a WP Engine készen áll a PHP 7.2-re, és akár mindenki számára hozzáférést biztosít – exkluzív WP Engine Speed ​​Tool-hoz – függetlenül attól, hogy használják-e a hostját (bár meg kell adnia egy e-mail címet az eredmények eléréséhez, amely nem feltétlenül felel meg néhánynak ).

ingyenes sebességmérő eszköz

Saját sebességteszt

Itt meg akartam látni, hogy a WPE milyen gyorsan töltődik be, nem a saját sebességmérő eszközöket használva.

Készítettem egy WordPress webhelyet, amely a WP Engine havi 25 dolláros (évente fizetendő) tervére épült, majd továbbmentem és telepítettem a GeneratePress téma ingyenes verzióját néhány dummy-tartalommal ellátott blogbejegyzéshez és -oldalhoz..

Tehát milyen gyors a WP Engine? Nos, nagyon gyorsan valójában …

wp motor fordulatszám-teszt gtmetrixen

A GTmetrix szerint webhelyem teljesen be van töltve 0,8 másodperc. A beépített oldal-gyorsítótárazás, a Memcached és az objektumok gyorsítótárazásának köszönhetően nincs szükség további manuális optimalizálásra.

Azt is szerettem volna látni, hogyan teljesítenek kis teljesítményük alatt teljesítményük, ezért futtam a Terhelési teszt a webhelyre érkező 30 aktív látogató szimulálása 3 perc alatt.

terhelési teszt

Ez a táblázat azt mutatja, hogy amikor a látogatók száma növekszik (zöld vonal), az oldal betöltési ideje (kék vonal) 40 milliszekundum körül marad (a zöld vonal).

Ez nagyon jó dolog, mert azt jelenti, hogy a webhelyre érkező több látogató nem eredményezi a teljesítmény csökkenését.

2. Speciális biztonsági szolgáltatások

A WP Engine tudja, mennyire fontos a webhelybiztonság, különösen a méretező webhelyeknél. Ezért kínálnak ügyfeleik számára számos prémium biztonsági funkciót, amelyek célja az Ön webhelyének adatainak védelme.

 • Veszélyek észlelése és blokkolása. Platformjuk megvizsgálja az összes webhely forgalmát, gyanús mintákat keres és automatikusan blokkolja a rosszindulatú támadásokat.
 • Webes alkalmazások. A webes alkalmazások támadásait, amelyek mind a WordPress, mind az nginx rétegben előfordulnak, azonnal azonosítják és javítják, mielőtt negatívan befolyásolják az Ön webhelyét.
 • WordPress Core. A WP Engine szakértői csoportja szem előtt tartja az egész WordPress közösséget, függetlenül attól, hogy kezelt host szolgáltatásaikat használja-e vagy sem. Ha kifejlesztenek egy WordPress alapjavítást, akkor azt a WordPress közösség elé állítják mérlegelés céljából.
 • WordPress plugins. A plugin telepítését és frissítéseit a WP Engine nem kezeli, így a weboldal tervezése és funkcionalitása felett továbbra is ellenőrzése alatt áll. Ennek ellenére a WP Engine bővítményfejlesztői figyelemmel kísérik a bővítmények biztonsági réseit, hogy ügyfeleik ne kerüljenek rosszindulatú tevékenységek áldozatává..
 • Automatizált javítás és frissítések. Automatikusan javítják a WordPress magot, így nem kell aggódnia a biztonsági rések miatt.
 • Automatikus biztonsági mentések. Csak arra az esetre, ha valami történik a webhelyével, a WP Engine rendelkezik egy biztonsági másolatával a webhelyről, amelyet könnyű visszaállítani. Valójában naponta készít biztonsági másolatot, és egy kattintással állíthatók vissza.

Mindezek mellett a WP Engine megelőzi a DDoS támadásokat, a brute force kísérleteket és a JavaScript / SQL-injektáló támadásokat. Ráadásul ismertek arról, hogy harmadik féltől származó biztonsági cégekkel működnek, hogy rendszeresen ellenőrizzék a kódot és a biztonsági ellenőrzéseket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden gyorsul-e.

És a legjobb rész? Ha a WordPress-webhelyet feltörték, akkor ingyenesen kijavítják.

3. Kivételes ügyfélszolgálat

A WP Engine ismertté vált csillagközi ügyfélszolgálatával. Valójában több mint 200 szolgáltató szakértőnk van a 24/7/365 kéznél, hogy az ügyfelek egy-egy ügyfél-támogatást nyújtsanak.

Három globális támogatási hely van, tehát valaki mindig elérhető. És a legfontosabb: a támogatási csapat nemcsak segít Önnek a hostolási problémák megoldásában. Szintén WordPress szakértők, akik segítenek a problémák diagnosztizálásában és a webhely optimalizálásában.

A támogató személyeket a következő csatornákon keresztül érheti el:

 • Éjjel-nappal élő chat-támogatás minden esetleges értékesítési kérdéssel kapcsolatban
 • 24 órás telefonos támogatás ügyfélszolgálathoz
 • A felhasználói portál támogatása bármilyen műszaki tárhely vagy WordPress probléma esetén
 • Egy külön számlázási támogatási szakasz a fiókkal kapcsolatos aggályok kezelésére
 • Általános tudásbázis, számos témával kapcsolatos cikkekkel

A támogatási csapat kevesebb, mint 3 perces élő csevegési válaszidővel és erős 82-es promóciós ponttal büszkélkedhet, amely bizonyítja, hogy az ügyfelek boldogsága fókuszában van..

És hogy kipróbáljam őket, korai 4: 45-kor felvettem a kapcsolatot a támogató csoporttal, és elég biztos, hogy körülbelül 30 másodpercen belül valaki ott volt, hogy válaszoljon a kérdéseimre..

wp motor chat támogatás

A csapat tagja, akivel beszélgettem, barátságos és hozzáértő volt, és szívesen válaszolt minden kérdésre.

Beszélve az ügyfelekről …

A WP Engine egyedülálló funkciók széles skáláját kínálja, mely funkciókat vagy eszközöket szeretik az ügyfelek a legjobban?

A WP Engine termékportfóliója jelentősen nőtt az elmúlt néhány évben. Valójában nemrég indítottunk nagy teljesítményű, fejlett biztonsági megoldást, a Global Edge Security-t. A vásárlótól függően eltérő preferenciákat láthat a különböző eszközökön. Például a dedikált szerverek ügyfelei valóban élvezik az SSH Gateway hozzáférést. A kisebb, megosztott tervekkel foglalkozó ügynökségek és szabadúszó fejlesztők mindig dicsérik a fejlesztési és gyártási környezetek egyszerűségét platformunkon, különös hangsúlyt fektetve az átruházható telepíthetőségünkre..

Műveleti betekintést nyújtó eszközeink, például az Oldalteljesítmény és a Tartalomteljesítmény mindig is sláger. Összességében azonban a legnépszerűbb eszköz az Application Performance. Kódszintű láthatóságot biztosít a csapatok számára a gyorsabb hibaelhárításhoz, a WordPress tapasztalataik optimalizálásához és a fejlesztési rugalmasság fokozásához. Ez biztosítja a fejlesztési és informatikai operációs csapatok számára a láthatóságot, amelyre szükségük van a WordPress nagyszerű digitális élményeinek felépítéséhez és fenntartásához.

WPEngine logó
Robert Kielty – A WP Engine munkatársa

4. Garanciák

Szinte minden kezelt WordPress tárhely szolgáltató valamilyen garanciát kínál az ügyfelek számára. Végül is a garanciák remek módja annak, hogy bizalmat teremtsenek azok iránt, akik még nem ismerték meg és nem szeretik a társaságot.

A következő garanciákat nyújtják:

 • 99,95% szerver üzemidejű garancia és 99,99% rendelkezésre állás a fokozott SLA-val rendelkezők számára (kivéve a mentes állásidőt, például ütemezett vagy vészhelyzeti karbantartás, béta szolgáltatások és akár Vis maior események)
 • bár ez nem tökéletes, van egy nagyszerű cikkük, amely elmagyarázza az üzemidőt, a rejtélyes 100% -os üzemidő mögött meghúzódó valóságokat, és milyen kérdéseket kell feltennie egy potenciális webgazda számára
 • 60 napos pénz-visszafizetési garancia minden tervre, kivéve az egyedi terveket

Megállapíthatja azt is, hogy a WP Engine garantálja a webhely biztonságát, mivel ingyenesen kijavítják a feltört webhelyet, amely egy súlyos támadásért több ezer dollárt fizethet az üzleti vállalkozásoknak a diagnosztizálása és megtisztítása érdekében..

5. Átmeneti környezetek

Az egyik legkedvezőbb szolgáltatás, amelyet az ügyfelek számára kínálnak, függetlenül a tárhely terveiktől, a weboldalrendezés.

Az átmeneti webhely valójában csak a tényleges webhely klónozott változata, amelyen biztonságosan tesztelheti a fejlesztés, a tervezés és a tartalom változásait.

Wordpress admin staging

Ez a szolgáltatás számos előnyt kínál, például:

 • Könnyű, egy kattintással történő állítás a WordPress irányítópultján (vagy a felhasználói portálon)
 • A webhely független klónja, amelyen tesztelheti a témákat, beépülő modulokat és az egyedi kódot, anélkül, hogy félne valamit megszakítania és leállást tapasztalnia
 • Annak képessége, hogy észleljen hibákat a tervezésben vagy a funkcionalitásban, mielőtt webhelye megjelenik
 • Helyi vagy online beállítás az Ön kényelme érdekében
 • A hely könnyű áthelyezése a megálló és az élő környezet között

Rendkívül egyszerű, függetlenül attól, hogy a csapat együttműködik-e a WordPress-webhelyek létrehozásával az ügyfelek számára, vagy csak tesztelni szeretne néhány dolgot a saját webhelyén, az átmeneti környezet létrehozása, fejlesztése és kezelése a WP Engine átmeneti környezetével.

6. Ingyenes hozzáférés a Genesis keretrendszerhez és több mint 35 éves prémium témához

Ez egy szörnyű üzlet, ha kérdezel tőlem.

A WP Engine nemrégiben megvásárolta a StudioPress szoftvert, és minden ügyfél hozzáférhet a Genesis keretrendszer és 35 prémium StudioPress WordPress téma szerepelnek a Startup, Growth, Scale, Premium és Enterprise terv előfizetéseikben.

Genesis keretrendszer és StudioPress témák

A Genesis keretrendszer által támogatott StudioPress témák megkönnyítik a WP Engine ügyfeleinek a gyönyörű, professzionális WordPress webhelyek gyors létrehozását. Az összes téma keresőmotorra optimalizált, gyors betöltés lezárt biztonsági funkciókkal (tudom, mert ez a webhely a Genesis keretrendszerre épül).

Íme, mit kell mondaniuk a StudioPress megszerzéséről:

A WP Engine megvásárolta a StudioPress-t sokakra meglepő módon, miért döntött úgy, hogy megvásárolja a StudioPress-t?

A WP Engine fő hangsúlya a WordPress közösséghez való hozzájárulás, és továbbra is a következő. Valójában ez egy másik értékünk – elkötelezett a visszaadás iránt. Időben, pénzben, írásban, kódolásban és gondolkodásvezetésben tett elkötelezettségünk eddig több mint 1,7 millió dollárt tett ki 2018-ban. A StudioPress akvizíció a következő szint számunkra a közösségi visszatérítési erőfeszítések során. Ahogy a WP Engine egyre erősebbé válik, erőforrásaink vannak a Genesis Framework növekedésének és virágzásának elősegítéséhez. Valójában minden ügyfelünk 15% -a használja a Genesist, a legnagyobb vásárlóink ​​25% -a pedig ezt használja. Mint cég, ez egy olyan keret, amelyet már nagyon ismerünk.

Alapítónk, Jason Cohen szavaival: „Látunk egy lehetőséget arra, hogy a Genesisbe fektessenek be, hogy fejlődjenek és továbbra is szolgáljanak az arra támaszkodó közösséget. Ez magában foglalja a keret mögött meghúzódó mérnöki erőfeszítésekbe történő befektetést, új témák létrehozásába történő befektetést
és a keret gazdaságába történő beruházások, valamint a partnerek, akik olyan termékeket készítenek, amelyek támogatják és támaszkodnak rá. ” Ezt szem előtt tartva úgy gondoljuk, hogy az akvizíció mind a WP Engine, mind a WordPress közösség számára előnyös lesz, és valóban példája a társaság arra irányuló törekvéseinknek, hogy visszaadjuk.

WPEngine logó
Robert Kielty – A WP Engine munkatársa

WP motor hátrányai

A WP Enginenek megvannak a hátrányai is, ahogyan az élet legjobb dolgai is.

Vessen egy pillantást arra, hogy ezek olyan dolgok, amelyek miatt Ön egy másik kezelt WordPress tárhely-szolgáltatóval szeretne kapcsolatba lépni.

1. Nincs domain regisztráció vagy e-mail tárolás

Csak tárhelyszolgáltatást kínálnak ügyfeleiknek, ami azt jelenti, hogy nincs domain név regisztráció.

Ez nem csak kényelmetlen (mivel egy domain nevet harmadik fél társaságával kell megszereznie), nincs ösztönzés arra, hogy tárhely-terveiket ingyenes domain név regisztrációhoz használják..

Ehhez még nem adhat otthont az e-mail szolgáltatásoknak a WP Engine segítségével. Bár egyesek inkább harmadik fél platformon tárolják e-maileiket, csak arra az esetre, ha a gazdaszerverek leállnak, másoknak ez nem tetszik.

Például külön e-mailt kell kapnia G Suite (korábban Google Apps) havi 5 USD-tól e-mail címenként, vagy Rackspace havonta 2 dollár / e-mail cím.

2. Nem engedélyezett plug-inek

Mint korábban már említettük, a WP Engine meg van győződve arról, hogy infrastruktúrája mindent tartalmaz, ami a webhely biztonságának és gyors működésének biztosításához szükséges. Ennek eredményeként összeállították a Nem engedélyezett beépülő modulok amelyek ismert módon problémát okoznak belső szolgáltatásaikban.

A tiltott bővítmények teljes listáját itt láthatja. Időközben itt találunk néhány legismertebb tiltott bővítményt:

 • Gyorsítótárazó bővítmények, például a WP Super Cache, a W3 teljes gyorsítótár, a WP fájl gyorsítótár és a WordFence. A FYI WP rakéta megengedett / működik.
 • Biztonsági mentések beépülő moduljai, például a WP DB Backup és a BackupWordPress
 • Kapcsolódó hozzászólások plugins, mint például a YARPP és a hasonló hozzászólások
 • Broken Link Checker
 • EWWW Image Optimizer (ha nem használja a Cloud verziót)

Ennek problémája az, hogy sok ember szeretné, ha a WordPress irányítópultjában ellenőrzést gyakorol a webhely biztonsága, a biztonsági mentések, a kép optimalizálása és akár a webhely sebessége is a gyorsítótárazó plugin segítségével..

És bár a WP Engine azt állítja, hogy mindezt az Ön számára kezeli, lehet, hogy néhány ember nem hajlandó lemondni minden irányításról, és feladja kedvenc pluginjainak használatát, abban a reményben, hogy a WP Engine mindenkor fedezi őket.

3. Nincs cPanel

Még egyszer, noha talán nem teljes üzletkötő, sok ember, aki egy host szolgáltatót keres, hozzászokik és inkább a hagyományos cPanel-t részesítik előnyben a fiókjaik és a webhelyeik kezelésében..

A WP Engine azonban rendelkezik egy szabadalmaztatott felhasználói portál intuitívnak tűnik.

wp motor felhasználói portál

De azok számára, akik nem akarnak valami újabb témával foglalkozni, a felhasználói portál elfordíthatja őket a használatuktól.

Ehhez hozzáadva a felhasználói portál megjeleníti a használt látogatók számát, sávszélességet és tárhelyet, ami jó dolognak tűnik?

Nos, addig, amíg rájön, hogy az összes rendelkezésre álló hostolási tervnek van látogatója, sávszélessége és tároló korlátja, amelyet nem minden hosting szolgáltató (kezelt vagy egyéb módon) tesz.

4. Bonyolult weboldal (az előlap)

Bár ez néhánynak tűnhet kisebb jelentőségűnek, megtaláltam a egy kicsit nehéz navigálni. Bár rengeteg információ elmagyaráz mindent, bárcsak egyszerűbb elrendezés lenne.

Valójában a legjobb tulajdonságaik közül néhányat a támogatási cikkek mélyén rejtettek el, így nehéz volt megtalálni őket. Nem is említve, sokkal több tartalmat kellett elolvasnom, mint amennyit szerettem volna, hogy egyszerű válaszokat találjak a dolgokra, amelyeket tudtam a WP Engine által kezelt tárhelyről..

Azt kell mondanom, hogy amikor regisztrálsz és hozzáférsz a „háttérrendszerhez”, minden nagyon jól felvázolt, egyszerű és könnyen érthető.

WP Motor tárhely tervek

A WP Engine rendelkezik 3 felügyelt WordPress tárhely-terveket választhat kivéve, ha szükség van egy egyedi tervre, amelyben a létrehozáshoz be kell lépnie a csapatba.

wp motor árazási tervek

Mindegyik tervhez tartozik egy sor speciális funkció, amelyek itt teljes egészében megtekinthetők. Megvizsgáljuk azonban az egyes terveket és azok főbb jellemzőit, hogy láthassa a különbségeket:

WP motor indítási terv (havonta 25 USD-tól kezdve, ha évente fizetik)

Az indítási terv tökéletes azok számára, akik kisebb WordPress-webhelyekkel rendelkeznek, de továbbra is szükségesek a kezelt tárhely által nyújtott előnyökre.

A terv főbb jellemzői a következők:

 • 1 WordPress webhely
 • Akár 25K látogatás havonta
 • 10 GB helyi tárhely
 • 50 GB sávszélesség havonta
 • Ingyenes migráció a webhelyen
 • Globális CDN
 • Automatizált SSL tanúsítványok
 • Oldalteljesítmény-eszköz
 • 24/7 élő chat támogatás

WP motor növekedési terv (115 havonta kezdődik)

A növekedési tervet azoknak a WordPress-webhelyekkel rendelkezők számára tervezték, akik továbbra is növelik a forgalmat, vagy legalábbis a közeljövőben szándékoznak.

A terv főbb jellemzői a következők:

 • 5 WordPress webhely
 • Akár 100K látogatás havonta
 • 20 GB helyi tárolóhely
 • 200 GB sávszélesség havonta

Ezenkívül mindent tartalmaz, amelyet az Indítási terv tartalmaz, valamint az importált SSL tanúsítványokat és a 24 órás telefonos támogatást.

WP motor méretarányos terv (290 USD / hónap kezdve)

A Scale terv a WordPress nagy webhelyeire vonatkozik, amelyeknek irányított tárhelyszolgáltatásokra van szükségük, hogy segítsék őket szervezett és sikeres működésükben.

A terv főbb jellemzői a következők:

 • 15 WordPress webhely
 • Akár 400K látogatás havonta
 • 30 GB helyi tárhely
 • 400 GB sávszélesség havonta

Mindent tartalmaz a növekedési tervben.

Ezen kívül nemrégiben megvásárolták a StudioPress-t, az összes ügyfél rendelkezik teljes hozzáférés a prémium Genesis keretrendszerhez és több mint 35 éves prémium témák, amelyek egy üzlet lopása, ha kérdezel tőlem.

Gyakran Ismételt Kérdések

Íme a válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre:

 1. Milyen típusú fogadási tervek érhetők el a WP Engine segítségével? Az összes tárhely-terveket WordPress-menedzsment kezeli. Árban különböznek egymástól, például a webhelyek számától, a sávszélességtől, a tárolástól és a havonta várható látogatók számától.
 2. Milyen vezérlőpanelt használnak? A WP Engine egyedi felhasználói portálja.
 3. Miért jelenti a kezelt WordPress tárhely?? Röviden: a kezelt WordPress tárhely azt jelenti, hogy a tárhely szolgáltatója gondoskodik a webhely biztonságáról, a sebességről, a frissítésekről és a biztonsági mentésekről, így nem kell.
 4. Mi történik, ha webhelyem meghaladja a terveimben megengedett látogatások számát? A WP Engine nagyon világos, hogy hány webhely látogató látogathat meg egy webhelyet havonta, miközben figyelembe veszi azt is, hogy a forgalom hirtelen növekedése előfordulhat. Támogatási tervétől függően többletdíjat számít fel a webhelyen tapasztalt túllépések száma alapján. További információkért lásd a részletes magyarázatot itt.
 5. Kapok egy SSL-igazolást? Igen, a WP Engine által üzemeltetett összes domain ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványt kap, és élvezheti a felhasználói portálon elvégzett egy kattintással történő telepítést. Vannak más típusú prémium SSL tanúsítványok is.
 6. Rendelkezhetek-e e-mail fiókot? Nem, a WP Engine nem üzemeltet e-mail szolgáltatásokat a saját platformon. Vannak azonban olyan harmadik féltől származó megoldások, amelyek az Ön számára hasznosak lehetnek.
 7. A WP Engine kínál weboldal készítőt?? Nem, csak a WordPress tárhelyszolgáltatásokat kínálnak. Ennek ellenére minden ügyfél számára hozzáférést biztosítanak a felhasználói portál Oldalteljesítmény-eszközéhez a webhely sebességének és teljesítményének megfigyelésére. Ezenkívül ingyenesen biztosítják az ügyfeleknek a Genesis keretet és a több mint 35 StudioPress témát, tehát a WordPress webhely felépítése meglehetősen egyszerű..
 8. Milyen ügyfélszolgálatot várhatok el a WP Engine segítségével? Minden ügyfél egész nap, minden nap hozzáféréssel rendelkezik az élő csevegési támogatáshoz. Amikor drágább tervekbe fektet be, akkor 24 órás telefonos támogatást és egy-egy támogatást kap a webhely optimalizálása érdekében..
 9. Milyen garanciák vannak?? A WP Engine 99,95% -os rendelkezésre állás garanciát, valamint 60 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál.
 10. Van kuponkód a WP Engine számára? Igen, használja a WP Engine kuponkódját, a wpe3free-t, és kap 4 hónapot ingyen (vagy 20% -ot az első hónapra a havi tervek alapján).

Ajánlom a WP motort?

A WP Engine messze az egyik legjobban menedzselt WordPress tárhelymegoldás a piacon. Fogják a biztonság, sebesség és teljesítmény webhelyén, és nem szabad átjutniuk, amikor erről van szó Vevőszolgálat.

Íme, mit kell mondaniuk a host három S-ről:

Mi különbözteti meg a WP Engine-t a versenytől, amikor a host három S-jét illeti: sebesség, biztonság és támogatás?

Sebesség – A WP Engine kizárólag a WordPress-szel működik, vagyis a platformot teljesen optimalizálták a gyors, biztonságos WordPress-élmények biztosításához. És amint fentebb említettük, a technológiák testreszabott kombinációját használjuk a webhely magas színvonalának biztosítása érdekében. Mindez harmonikusan működik az átlagos oldalbetöltés érdekében
38% -os javulás, ha elmozdulunk más host szolgáltatóktól. A WP Engine platform méretarányát úgy tervezték, hogy az ne csökkenjen a sebesség, mint az ügyfelek webhelye és üzleti mérete.

Biztonság – A WP Engine-nál küldetésünk az, hogy segítsük ügyfeleinket online nyerni. Tudjuk, hogy ügyfeleink weboldalai képviselik vállalkozásaikat, megélhetésüket. Bíznak benne, hogy megvédjük őket támadásoktól. Biztonsági rétegünk eredményeként minden hónapban több mint 150 millió rossz kérést blokkolunk. Proaktívan blokkolunk számos webalkalmazás-támadást, biztosítunk biztonsági karbantartást és készítünk egyszeri plugint / javításokat a kiszolgáltatott ügyfelek számára, és automatikusan frissítjük az ügyfélhelyeket a legújabb biztonsági frissítésekkel.

Támogatás – Támogató csapatunk egy ragyogó jelzőfény a vállalaton belül. Fenntartunk egy valóban világszínvonalú NPS-pontszámot, 86, valamint 3 egymással szemben támasztott Gold Stevie díjat az ügyfélszolgálat számára annak bizonyítására (erről bővebben itt). A csapat minden nap a legjobbakat kínálja annak érdekében, hogy ügyfeleink professzionális növekedését szolgálja, és ez megjelenik a velük kapott visszajelzésekben. Ez a mentalitás nagymértékben összhangban áll egyik alapvető értékünkkel – az ügyfél ihletésével.

WP Engine logó
Robert Kielty – A WP Engine munkatársa

Ez azt jelenti, hogy a terveik vannak ára egy kicsit a magas oldalon, ami nem segítőkész a korlátozott költségvetéssel rendelkezők számára. Azok számára azonban, akik a közeljövőben vállalkozásuk méretét tervezik, vagy máris nagyon sok bevételt generálnak, megéri a magas árat az általuk nyújtott szolgáltatások, és a nyugalmat, hogy webhelyük biztonságos és mindig működik.

Ha nagyon prémium menedzsment WordPress-tárhely-szolgáltatót keres, azt javaslom, nézzen meg a WP Engine-re. Olyan funkciókkal, mint a beépített EverCache megoldás, a Oldalteljesítmény-eszköz, automatikus napi mentések, biztonsági megfigyelés, és CDN szolgáltatásainak, soha nem kell aggódnia azért, hogy méretezze és a lehető legjobb élményt nyújtsa a webhely látogatói számára.

Erre a linkre kattintva csak a WordPress webhelyet tárolhatja 25 dollár havonta (általában havi 30 USD), ha évente fizetik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me