A Namecheap EasyWP áttekintése

Egyszerű módszert keres a WordPress webhely regisztrálására, tárolására és kezelésére, de nem biztos benne, hol lehet ezt megszerezni egy könnyen használható szolgáltatótól? Akkor A Namecheap EasyWP WordPress tárhely lehet egy lehetőség az Ön számára.


Nézze meg az EasyWP.com oldalt

Ha valamilyen ásatást végzett (amit a végső döntés meghozatala előtt mindig meg kell tennie), akkor valószínűleg találkozott Namecheap.

A 2000-ben alapított független ICANN által akkreditált domain névregisztrátorról ismert, hogy a Namecheap több mint 10 millió domain név büszke kezelője. De ennél is több, a Namecheap állítja, hogy az egyik a legegyszerűbben használható és legolcsóbb WordPress-tárhely-szolgáltatók a világban (erről az alábbiakban láthatjuk az EasyWP áttekintésemben).

Erre a linkre kattintva csak a webhelyet tárolhatja 1 dollár az első hónapban (telepítse és készen álljon az 1x WordPress webhelyre).

A Namecheap és az EasyWP áttekintése

 1. A Namecheap EasyWP áttekintése

Itt van az áttekintés a különféle árakról és a választható tervekről.

 1. Az EasyWP előnyei és hátrányai

Itt közelebbről megnézem a és a. Mert rengeteg jó dolog van, de vannak negatívok is.

 1. Namecheap főbb jellemzői

Itt, ebben a szakaszban a Namecheap termékeit és az általuk kínált egyéb termékeket és szolgáltatásokat ismertetom.

 1. Ajánlom az EasyWP.com-ot?

Itt az összefoglalóban elmondom, hogy vannak-e jobb EasyWP alternatívák.

easywp által kezelt WordPress tárhely

A weboldaltulajdonosoknak a legújabb és kiváló minőségű szolgáltatást szeretnék biztosítani domain és tárhely termékek szuper versenyképes áron, A Namecheap csillagszolgáltatást, biztonságot és támogatást nyújt.

De a kérdés továbbra is fennáll: a Namecheap, mely típusú host szolgáltató kezeli a WordPress webhelyet?

Végül is csak azért, mert megbízható domain névszolgáltatásokat kínálnak, még nem azt jelenti, hogy egyeznek meg a webtárhely és a kezelt WordPress tárhely területén..

Lássuk.

Namecheap EasyWP WordPress tárhely (és tervek)

A Namecheap különféle tárhely-terveket kínál, hogy minden weboldaltulajdonos igényeit kielégítse, függetlenül attól, hogy iparágban vagy méretben van-e.

Mindegyik terv hatalmas eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek a célok elérésében, valamint szilárd biztonsággal, az adatok és a webhely látogatói adatainak védelme érdekében..

namecheap easywp áttekintés - menedzselt WordPress tárhely

Íme: a Namecheap több tárhely-terve, amely a legjobbakat érinti: kezelt WordPress tárhely.

A Namecheap kezelt WordPress-tárhelyével másodpercek alatt megismerheti a WordPress-webhely webtárhelyét. Hívott EasyWP, ez a tárhelyszolgáltatás mindent megad, amire szüksége van a WordPress webhely felépítéséhez és karbantartásához.

Ily módon sokkal fontosabb dolgokra összpontosíthat, mint például a márka marketingje, egy nagyobb követés felépítése és további értékesítések biztosítása.

Nézze meg, mit kap az EasyWP használatakor:

 • 99% üzemidő garancia
 • Azonnali WordPress telepítés
 • Powered by Namecheap Cloud
 • SFTP és adatbázis-hozzáférés
 • Ideiglenes EasyWP ingyenes domain (addig használható, amíg meg nem kapja a saját regisztrált domainjét)
 • Beépített karbantartási mód
 • Könnyű biztonsági mentési és visszaállítási lehetőségek
 • A Namecheap domainek támogatása
 • 24 órás névjegykártya támogatás
 • SSL tanúsítványok
 • Saját műszerfal

Jelenleg három kezelt WordPress-tárhely-terv van:

 1. EasyWP Starter: ez a terv jön 10 GB-os SSD tárhely, 50 ezer látogató / hó, és havonta 3,88 dollárnál kezdődik (az első hónap mindössze 1 dollár, utána 28,88 dollár megújítás).
 2. EasyWP Turbo: ez a terv jön 50 GB SSD tárhely, 200 ezer látogató / hó, és havonta 7,88 dollárnál kezdődik (az első hónap mindössze 2 dollár, 68,88 dollár megújítás után).
 3. EasyWP Supersonic: ez a terv jön 100 GB SSD tárhely, 500 ezer látogató / hó, és havonta 11,88 dollárnál kezdődik (az első hónap csak 98,88 dollár megújítást követő).

easywp ár-összehasonlítás

Nem kétséges, hogy vannak jó árak. Annak ellenére sem, hogy meg lehet mondani, mennyi ideig tart fenn ez az eladási ár, csak a másnap az árak különböztek minden hostolási tervben.

A Namecheap EasyWP előnyei

A Namecheap közel két évtizede széles körben használta domain névszolgáltatásain. De ez azt jelenti-e, hogy a nyújtott hostolási szolgáltatások bármi értéket képviselnek-e?

csipog

Az EasyWP nem csak az egyik legolcsóbb WordPress tárhely-szolgáltató, hanem a leggyorsabb is:

Easywp gyors tárhely

Íme néhány a legjobb ok, amiért fontolóra kell venni a Namecheap webtárhely használatát.

1. Kiváló ár-érték arány

Nehéz lehet a költségvetésben maradni egy új webhely elindításakor, még web hosting esetén is. És bár vannak igazán nagyszerű tárhely-szolgáltatók, néhányuk használata nagyon drága.

easywp kezelt wp-tárhely-tervek (évente)

A Namecheap használatával megkapja az összes alapot, ami a host szolgáltatóval együtt jár, és nagyon alacsony áron.

Nincs sok kezelt WordPress-házigazda, akik hajlandóak olyan szolgáltatásokat nyújtani, mint a rutinmentések, az ingyenes SSL-tanúsítványok és a 24 órás támogatás olyan alacsony, mint a Namecheap.

És a legfontosabb: a Namecheap web hosting megújítási ára továbbra is nagyon olcsó. Az olcsó ár kétségkívül a legjobb dolog az EasyWP-nél!

2. Könnyen kezelhető műszerfal

Lehet, hogy sok embernek nem tetszik az a tény, hogy a Namecheap kezelt tárhely-tervei saját műszerfallal rendelkeznek, szemben a szokásos cPanel-lel.

De a tény az, hogy az EasyWP Az irányítópultnak egyszerű beállítása van, amely könnyen használható.

könnyen kezelhető műszerfal

Ennek ellenére, ha úgy dönt, hogy bármely más Namecheap tárhelyi tervet használ, akkor hozzáférhet a népszerű cPanelhez a webhely kezelésére, amely mindig örömmel fogadja azokat, akik a szokásos kezelőpanelt használják..

Az EasyWP használatának megkezdése nem lehet egyszerűbb.

3. Azonnali WordPress telepítés

Nagyszerű az a tény, hogy a Namecheap azonnal telepíti a WordPress-t a webhelyére (egyetlen kattintással).

Az Easywp WordPress beállítása

Ez az egyszerű folyamat megakadályozza a kezdő helytulajdonosok hibáit, felgyorsítja a webhely-építési folyamatot, és jó alapot teremt a kezdetektől..

4. Könnyű biztonsági mentések és biztonsági frissítések

A webhelyről mindig készenléti biztonsági másolat készítése csökkenti az állásidőt, ha valami történik. Ezenkívül megkönnyíti az összes kemény munkájának helyreállítását és életét kevésbé stresszes helyzetben (amelyből mindenki profitálhat!).

könnyű wordpress biztonsági mentések

Függetlenül attól, hogy támaszkodik-e a Namecheap rutinszerű biztonsági mentéseire, vagy manuálisan elvégzi azokat, a Namecheap megkönnyíti a webhely biztonsági mentését a cPanel vagy az EasyWP irányítópulton (attól függően, hogy melyik hostolási tervet használja).

5. Beépített gyorsítótár-megoldás

A Namecheap biztosítani szeretné, hogy webhelye sebessége és teljesítménye a lehető legjobb legyen. Ezért az összes kezelt WordPress tárhely-terv az előre telepített EasyWP bővítménnyel érkezik.

gyorsítótárba épített easywp

Az beépített gyorsítótár A megoldás az oldal, az objektum és az adatbázis gyorsítótárazását kezeli, így nem kell.

6. Ingyenes CDN szolgáltatások

A CDN rendkívül hasznos abban, hogy azonnali webhely-tartalmat szállítson a webhelyére érkező látogatók számára. A világszerte található szerverhálózat használatával, amikor valaki rákattint az Ön webhelyére, a földrajzilag legközelebbi kiszolgáló továbbítja a tartalmat.

Val vel Az EasyWP ingyenes CDN szolgáltatás, a webhely méretezésének és gyorsításának folyamata még soha nem volt egyszerű és intuitív. Kevesebb, mint öt perc alatt hozzáadhat CDN-t a domainjéhez. EasyWP a Szuperszonikus CDN magába foglalja

 • Valós idejű elemzés.
 • Következő generációs HTTP / 2 támogatás.
 • 45 nagy teljesítményű szerverhely.
 • Globális webhely-teljesítményfigyelés.
 • Webes alkalmazás tűzfalai az előző támadások védelme érdekében.
 • Ingyenes dedikált SSL fizetett tervekhez.

7. 30 napos pénz-visszafizetési garancia

Mindig megnyugtathatunk, amikor a választott szolgáltatónak pénz-visszatérítési garanciája van.

Végül is, ha egy vállalat elég biztos abban, hogy imádni fogja a választott hosting tervet, akkor visszatérítést kell fizetnie, ha valamilyen okból nem boldog.

A Namecheap 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál minden kezelt WordPress-tervre.

Erre a linkre kattintva csak a webhelyet tárolhatja 1 dollár az első hónapban (telepítse és készen álljon az 1x WordPress webhelyre).

Hátrányai a Namecheap EasyWP

Bár úgy tűnik, hogy a Namecheap tartalmaz mindent, amit egy internetes hostban kereshet, nézzünk meg néhány hátrányt:

1. Nem világos Uptime garanciák

Amikor meghallja, hogy a Namecheap megosztott tárhely-tervei 100% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek, vagy akár a kezelt WordPress tárhely-tervek 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával is rendelkeznek, akkor számíthat arra, hogy az uptime megegyezik a garanciákkal.

Az EasyWP üzemideje megfelelő, de nem tökéletes. A Namecheap 100% -os rendelkezésre állást ígér, de ez a kiszolgálók üzemidejére vonatkozik, nem pedig az Ön webhelyének 100% -os rendelkezésre állására. Itt található az elmúlt 6 hónap átlagos üzemideje:

 • 2019. április: 99,86%
 • 2019. március: 99,87%
 • 2019. február: 99,91%
 • 2019. január: 99,89%
 • 2018. december: 99,91%
 • 2018. november: 99,57%

Mint láthatja, az üzemidő még csak nem is közel van a 100% -hoz. És itt van a fogás. A Namecheap azt ígéri, hogy szerverei az idő 100% -át fel fogják használni és működni fogják – nem az Ön webhelyét, ahogy sokan hisznek.

Ugyanez a koncepció alkalmazható bármilyen használt webtárhely-tervre, akár megosztott, akár VPS, akár akár kezelt WordPress-tárhelyre is..

2. Blokkolt bővítmények

Mivel az EasyWP plugin automatikusan telepítve van az összes EasyWP WordPress webhelyen, és a fejlett gyorsítótárazás három szintjét kezeli, a Namecheap létrehozott egy A nem engedélyezett bővítmények listája.

A tiltott beépülő modulok ezen felsorolásának úgy gondolják, hogy negatívan befolyásolja webhelyének sebességét és teljesítményét, és számos népszerű WordPress gyorsítótárazási bővítményt tartalmaz, például a WP Rocket és a W3 Total Cache.

tiltott bővítmények

Ez a blokkolt bővítmények listája más népszerű bővítményeket is tartalmaz:

 • Könnyű közösségi megosztás gombok
 • EWWW Image Optimizer
 • Hasonló hozzászólások
 • WP rakéta
 • WP Super gyorsítótár

Láthatja a tiltott bővítmények teljes listáját és azok okát’itt nem szabad megengedni.

Ne feledje, ha a Namecheap EasyWP tárhelyet használja, akkor nem fogja tudni használni a tiltott pluginokat, függetlenül attól, hogy mennyire tetszik.

3. A webhely korlátozásai

Mostanáig azok, akik a Namecheap kezelt WordPress tárhelyét akarják használni 1 WordPress telepítésre korlátozva. Ha egynél több WordPress webhelyet szeretne üzemeltetni a Namecheap segítségével, akkor további EasyWP-előfizetéseket kell vásárolnia.

Minden új webhely-kiegészítő 29,99 USD-t fog visszatéríteni, amely gyorsan az olcsó WordPress-tárhelyt drága WordPress-tárhelyré alakíthatja, ha több webhelynek is szüksége van hostolási szolgáltatásokra..

Ez nem igazán rossz dolog, de figyelmeztetni kell arra, ha több WordPress webhelyet kíván üzemeltetni az EasyWP segítségével, akkor minden egyes webhely-kiegészítőért fizetnie kell..

4. A telefonos támogatás hiánya

Bár egyes emberek számára ez nem számít, érdemes megjegyezni, hogy a Namecheap nem kínál telefonos támogatást az ügyfelek számára.

Ez azt jelenti, hogy ha probléma merül fel, nem beszélhet senkivel róla, és ügyfélszolgálati jegyek és élő chat órák kegyelme alatt áll..

Ehhez még nem vagyok lenyűgözve az élő csevegés támogatásáról. Egy egyszerű kérdést tettem fel: megkapom-e a Webhely-készítő EasyWP által kezelt WP-tárhelyet, vagy csak a megosztott tárhely-tervekhez??

élő chat

Azonnal a válasz: kérjük, adjon nekem 3-5 percet, hogy átnézem a kérését. Más élő chat-támogatási rendszerekkel összehasonlítva, amelyekkel kapcsolatba léptem, ez nem jó jel.

Senkinek nem kell ilyen sokáig várnia, hogy válaszoljon egy egyszerű kérdésre, különösen akkor, ha oly sok versenyző azonnal válaszol mindenre..

A beszélgetésem során egy másik egyszerű kérdést vetettem fel az EasyWP ideiglenes domainjével kapcsolatban, amely a kezelt WordPress tárhelyhez tartozik.

élő chat válaszidő

Ismét „várakoztam” (egészen két perccel a kérdés felteszése után), ami számomra azt jelenti, hogy az a személy, akivel beszélgettem, fogalmam sincs, hogyan válaszolhatok a kérdéseimre. Ez gyorsan frusztrálóvá válhat, ha sok kérdése van.

A Namecheap főbb jellemzői

A Namecheap sokoldalú társaság, amely rengeteg különféle eszközt és szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

Egyéb névbiztos tárhely-tervek

A Namecheap más hostolási terveket is kínál azok számára, akik eltérő igényekkel rendelkeznek. Vessen egy rövid pillantást.

Közös tárhely

100% -os rendelkezésre állás garanciával, egy frissített cPanel-rel és egy új Webhely-készítővel az alapoktól kezdve egy kiemelkedő webhely létrehozása és kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű. Arra számíthat olyan funkciókra is, mint egy ingyenes SSL-tanúsítvány, a szokásos webhelyről készült biztonsági mentések és több mint 100 beépített alkalmazás egy kattintással történő telepítéssel.

Ne feledje, hogy a Webhely-készítőt tartalomkezelő rendszernek tekintik, nem beépített eszköz. Ez azt jelenti, hogy nem használhatja a Webhelykészítőt egy WordPress-webhelyen, amint azt egy élő csevegés során elmagyaráztam nekem. Ez nem egyértelmű a weboldalon, és némi zavart okozhat.

A megosztott tárhely-tervek egy hónapra 2,88 USD-tól kezdődnek (évre 9,88 USD).

Viszonteladói tárhely

Hostálhat több saját webhelyet, vagy viszonteladóvá válhat, és forgalmazhatja saját márkáját a Namecheap viszonteladói tárhely-tervvel. Élvezze az olyan szolgáltatásokat, mint a nem mérhető D + GB sávszélesség, az ingyenes cPanel és WHM, a viszonteladói eszközök (WHMCS számlázási platform, SSL viszonteladói program, white-label marketing eszközök) és az anonim névkiszolgálók, így az ügyfelek soha nem tanulnak meg az általuk használt hosting szolgáltatásokról. a házigazdájuk.

Három viszonteladói hosting terv van: Nebula (16,88 $ / hónap), Galaxy Expert (26,88 $ / hónap) és Universe Pro (36,88 $ / hónap)..

VPS tárhely

A VPS tárolása a Namecheap segítségével lehetővé teszi webhelyének könnyű méretezését, anélkül, hogy megzavarná a felhasználói élményt, túl sok erőforrást használna fel, vagy hogy a webhely összeomlik. Íme néhány a VPS tárhelyével járó legjobb szolgáltatás: SSD tárolás, teljes root hozzáférés, 99,9% -os rendelkezésre állási garancia, egyszerű fel- és frissítési képesség, valamint rutinszerű biztonsági mentések.

Válasszon a két VPS tárhely-terv közül – Pulsar (14,88 USD / hónap) vagy Quasar (24,88 / hónap) – és fokozatosan kapcsolja be növekvő webhelyét.

Dedikált tárhely

Nagyobb méretű webhelyek számára, amelyek dedikált szervereket igényelnek, olyan csúcsfunkciókat kaphat, mint egy dedikált adatközpont, amely minden kiszolgálót tárol, erőteljes Intel processzorok és stabil hálózatok a kiváló összeköttetéshez és a problémák gyors elhárításához.

Ha a Namecheap dedikált szervert használja, akkor a kiszolgálókezelő szolgáltatásokhoz is hozzáférhet, például ügyféltámogatások képviselőinek tanácsai, a szerver meghibásodásának helyreállítása, az alapvető szoftverváltozások és a szerver hibajavításai..

A Namecheap dedikált szerverek ára versenyképes, kezdve 39,44 USD / hónap – 188,88 USD / hónap az egyéni igényeitől függően.

Domain névszolgáltatások

namecheap domain nevek

A Namecheap mindent tartalmaz, amire szüksége van az Ön webhelyének domainnevéhez:

 • Regisztráció: keresse meg a tökéletes domain nevet a Namecheap domain név keresési funkció segítségével, és azonnal regisztrálja.
 • Átutalás: takarítson meg megújításokat, ha átadja domainjét a Namecheap-hez, és ingyenesen regisztráljon egy további évet.
 • Piactér: böngészhet a rendelkezésre álló domainek között, vásárolhat újat vagy eladhat a saját domainjét a Namecheap Domains Marketplace oldalán.
 • Személyes domain: hozzon létre egy személyes domaint a saját neveddel, amelyet a .com vagy a .me követ, és márkanévre váljon ebben a versenyképes internetes környezetben.

A Namecheap mindenki számára kínál FreeDNS szolgáltatásokat, még azok számára is, akik más domain- vagy regisztrátorokat használnak domain névükre. Ez az ingyenes szolgáltatás intuitív kezelőkonzollal és 24 órás technikai támogatással érkezik.

A legjobb dolog a Namecheap domainneveknél az örökre ingyenes WhoisGuard, ez pedig láthatatlanul megőrzi a Whois adatait attól a pillanattól kezdve, amikor megvásárolja domainjeit a Namecheaptől.

Online biztonság

Az interneten való jelenlét és az online ügyfelek személyes adatainak védelme alapvető fontosságú márkahírnév és általános sikere szempontjából. Szerencsére a Namecheap megérti ezt, és magára vállalja, hogy három különféle módszert kínál az ön megvédésére:

WhoisGuard adatvédelem: tartsa elérhetőségi adatait (például név, e-mail, cím és telefonszám) a Whois nyilvános adatbázisában, hogy a spamküldők, marketing cégek és online csalók ne találjanak téged. Ez az ingyenes szolgáltatás a domain név eltérítését is megakadályozza, amely akkor fordul elő, amikor valaki az Ön személyes adatait felhasználja a domain átadására egy másik regisztrátor számára.

SSL tanúsítvány: védje ügyfeleinek adatait SSL tanúsítvánnyal. Ez elősegíti a márkába vetett bizalom megteremtését, és olyan megbízható társasággé válhat, amelyben az emberek üzletet akarnak látni.

Prémium DNS: Ha aggódik a DNS rendelkezésre állása miatt, akkor használja ki a Namecheap biztonságos, globálisan elérhető DNS szolgáltatását. 100% szolgáltatási szintű megállapodást is tartalmaz, így soha nem kell többé aggódnia a DNS-leállások miatt.

VPN szolgáltatás: A Namecheap nemrégiben elindított egy új VPN szolgáltatást, amely gyors, biztonságos, korlátlan és megbízható VPN megoldásokat kínál. VPN-hálózatuk több mint 40 országban működik. VPN-termékeik új termékek a piacon, és nem igazán, de legalábbis még nem képesek versenyezni a NordVPN és az ExpressVPN kedvelőivel.

További információ az SSL-ekről

A Namecheap nagyon komolyan veszi az SSL tanúsítványokat. Ezért alaposabban megvizsgáljuk mindazt, amit a webhelyére telepített Namecheap SSL tanúsítvánnyal kapsz:

 • Hivatalos SSL webhely pecsét
 • A legkiválóbb támogatás, amely elérhető a nap 24 órájában
 • Böngészőközi kompatibilitás
 • 256-bites vagy 128-bites titkosítás

Privát e-mail tárhely

A Namecheap rendelkezik egy privát, biztonságos és megbízható felhőmegoldással az összes webes e-mail igényhez. Az összes privát e-mail tervhez tartozik egy könnyű webmail interfész, amely az e-mailek, a névjegyek és a naptár kezelését egyszerűvé teszi.

Figyelemre méltó funkciókat is kap, mint például:

 • POP / IMAP / Webmail
 • Rengeteg GB e-mail és fájltároló
 • Spam elleni védelem
 • Mobil támogatás
 • Egységes e-mail fiókkezelés
 • Együttműködési eszközök a felhasználói szerepkörök beállításához, a gyors megtekintéshez és az adatok megosztásához

Weboldal-készítő

weboldal készítő

A Namecheap beépített webhelykészítőjének köszönhetően soha nem volt ilyen egyszerű a webhely felépítése. Jön egy drag and drop felülettel. És ha szüksége van egy kis inspirációra, több mint 200 előre megtervezett sablon közül választhat az induláshoz, függetlenül attól, hogy melyik iparágban dolgozik.

Ez az intuitív weboldal-készítő a következőkkel is jár:

 • Többnyelvű támogatás (45 nyelv)
 • Közösségi média, fizetési lehetőségek és videotartalom-támogatás
 • Reszponzív dizájn
 • SEO optimalizálás
 • A céloldal és a rács elrendezésének lehetőségei

Ne feledje, hogy ez egy tartalomkezelő rendszer, nem a WordPress webhelyein használható eszköz.

További beépített eszközök

névleges olcsó alkalmazások

A Namecheap ingyenes és prémium alkalmazásokkal érkezik, amelyek tökéletesen integrálódnak az újonnan létrehozott webhelyre, és megkönnyítik webhelyének felépítését, kezelését és karbantartását..

A elérhető legjobb alkalmazások közé tartozik a G Suite, a Weebly, a Namecheap Uptime Monitoring és a Canvas.

Ajánlom az EasyWP-t? összefoglalás

A Namecheap nagyon jó. Megalapozott hírnevük az, hogy nagyszerűek a domain néviparban, és azt állítják, hogy tudják, mit csinálnak a webtárhely-iparban.

Ha szuper olcsó, kezelt WordPress tárhely-megoldást szeretne, amely rendkívül egyszerűvé teszi a WordPress beállítását; akkor az EasyWP remek választás.

Erre a linkre kattintva csak a webhelyet tárolhatja 1 dollár az első hónapban (1x WordPress webhely telepítve és készen áll a használatra).

Ha azonban figyelmen kívül hagyja az olcsó árat, akkor a Namecheap valójában nem egyezik meg a többi WordPress tárhely-szolgáltatóval összehasonlítva.

Nagy számomra az, hogy az EasyWP használatához csak a Namecheap névvel regisztrált domainneveket használhatom.

Ha ez az EasyWP áttekintés nem győzött meg, és többet szeretne egy kezelt WordPress gazdagéptől, akkor rengeteg más megbízható tárhely-megoldást kínálhat..

Csak annyit kell tennie, hogy megnézed a hosting véleményeinket, és eldönti, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map