Ulasan Alat SEO Mangools

Ingin maju dalam permainan SEO? Ketahui apa yang dilakukan pesaing anda dan pautan balik apa yang mereka dapat? Tahu kata kunci apa yang anda raih dan untuk dioptimumkan? Inilah ulasan saya mengenai: KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner & SiteProfiler


Perisian SEO premium dulunya disediakan untuk syarikat besar yang mempunyai ribuan dolar.

Sebilangan besar blogger bahkan tidak dapat berfikir untuk menghabiskan lebih dari $ 100 sebulan untuk alat ini.

Walaupun alat yang mahal memberikan banyak fungsi, mereka bukan sahaja tidak terjangkau tetapi kebanyakan ciri mereka tidak sesuai untuk blogger dan perniagaan kecil.

Saya telah menggunakan alat yang berpatutan yang dipanggil Mangool selama lebih dua tahun sekarang.

Dalam ulasan ini, saya akan berkongsi kebaikan dan keburukan dengan anda Kotak alat SEO 5-dalam-1 itu adalah Mangools.

Apa itu Mangools

Seperti yang saya katakan Mangools adalah sekumpulan alat SEO.

Tidak seperti Ahrefs, Moz dan SEMrush, perisian Mangools SEO mampu dimiliki oleh blogger dan perniagaan kecil.

(Ahrefs, Moz dan SEMrush semuanya bermula dari $ 99 / bulan)

Tetapi Rancangan Mangools bermula hanya $ 30 sebulan dan tidak seperti alat SEO lain yang mahal, anda mendapat semua ciri premium walaupun dalam rancangan paling asas.

Sebilangan besar alat SEO yang mahal mengehadkan bilangan ciri yang anda dapat akses dalam rancangan asas. Rancangan asas mereka lebih seperti percubaan alat.

Mangools, sebaliknya, menawarkan semua ciri kepada anda walaupun pada rancangan yang paling murah.

Mangools bukan satu alat SEO tetapi seluruh rangkaian lima alat SEO.

semakan alat mangools seo

Apabila anda mendaftar dengan pakej alat Mangools SEO anda mendapat akses ke 5 alat SEO:

 •  adalah alat penyelidikan kata kunci yang membantu anda mencari kata kunci terbaik untuk laman web dan kandungan anda. Ia menawarkan beratus-ratus cadangan dengan setiap carian kata kunci.
 •  adalah alat analisis hasil carian (SERP) yang membolehkan anda melihat laman web mana yang menentukan kata kunci sasaran anda di beberapa lokasi di seluruh dunia. Ini juga membolehkan anda memeriksa kedudukan mudah alih.
 •  adalah alat penjejakan peringkat kata kunci yang membolehkan anda mengawasi kedudukan anda untuk kata kunci dalam hasil carian.
 •  adalah alat analisis pautan balik yang membolehkan anda menganalisis profil pautan balik pesaing anda dan mencari peluang membina pautan.
 •  adalah alat analisis laman web yang membantu anda melihat pandangan dari laman web pesaing anda.

Mangools adalah perisian SEO all-in-one yang anda perlukan jika anda ingin berjaya dalam permainan SEO.

1. KWFinder (Penyelidikan Kata Kunci & Alat Pertandingan)

alat penyelidikan kata kunci kwfinder

 • Laman web: Https://kwfinder.com
 • Apa itu KWFinder: Ini adalah alat penyelidikan kata kunci SEO
 • Berapa banyak carian kata kunci setiap 24 jam: 100 hingga 1200
 • Berapa banyak cadangan kata kunci setiap carian: 200 hingga 700

KWFinder membantu anda mencari kata kunci terbaik untuk laman web dan kandungan anda. Ia menawarkan lebih banyak pilihan daripada alat kata kunci yang lain.

Sekiranya anda masih menggunakan Perancang Kata Kunci Google untuk penyelidikan kata kunci, anda akan terpesona oleh KWFinder seperti ketika saya mula menggunakannya.

KWFinder menawarkan banyak butiran penting untuk setiap kata kunci termasuk Aliran, Volume Carian, Kos per Klik, dan Kesukaran Kata Kunci.

Dan tidak seperti kebanyakan alat penyelidikan kata kunci, ia menawarkan tiga jenis kata kunci, Cadangan, Pelengkapan Automatik dan Soalan:

bar carian kwfinder

The Pilihan cadangan menawarkan cadangan kata kunci seperti alat lain. Cukup masukkan kata kunci dan anda akan mendapat ratusan cadangan kata kunci dan variasi kata kunci sasaran anda:

cadangan kata kunci

The Pilihan pelengkap automatik menawarkan data pelengkap automatik dari carian Google. Cadangan Autolengkap Google membantu anda mencari kata kunci yang sebenarnya digunakan orang ketika mencari sesuatu:

melengkapkan secara automatik

The Pilihan soalan mencadangkan soalan yang ditanyakan orang berkaitan dengan kata kunci sasaran anda. Soalan-soalan ini dapat membantu anda menyempurnakan kandungan anda dengan lebih baik dan juga dapat memberikan panduan dalam strategi kandungan anda:

soalan

Daripada menulis artikel dan kemudian memasukkan kata kunci di dalamnya, anda harus memulakan dengan meneliti soalan apa yang ditanyakan orang dan kemudian menulis kandungan di sekitar soalan tersebut. Ini adalah cara yang jauh lebih semula jadi untuk memasukkan kata kunci ekor panjang ke dalam kandungan anda.

Bahagian terbaik mengenai KWFinder ialah anda dapat melihat butiran penting mengenai kata kunci sasaran, laman web apa yang diperingkat kata kunci dan setiap cadangan kata kunci individu di sebelah:

maklumat kata kunci

Ciri lain yang membezakan KWFinder dari alat kata kunci lain di pasaran adalah Penapis Hasil:

penapis hasil

Ini membolehkan anda menyaring cadangan kata kunci berdasarkan Jumlah Carian minimum, maksimum, BPK, PPC, jumlah perkataan, dan lain-lain. Ringkasnya, ini membantu anda memisahkan pemenang dari yang kalah tanpa perlu melalui ratusan kata kunci yang serupa:

penapisan kata kunci

KWFinder adalah peningkatan besar dari alat kata kunci percuma di luar sana dan ini adalah alternatif Perancang Kata Kunci Google terbaik.

Cubalah:

Ulasan KWFinder ini merangkumi hampir semua perkara tetapi untuk maklumat lebih lanjut, sila ke https://mangools.com/blog/kwfinder-guide/

2. SERPChecker (Alat Analisis SERP Google)

alat seo serpchecker

 • Laman web: Https://serpchecker.com
 • Apa itu SERPChecker: Ini alat analisis SERP Google
 • Berapa jumlah carian SERP setiap 24 jam: 100 hingga 1200

Semasa anda mencari kata kunci di Google, anda melihat hasil berdasarkan apa yang difikirkan oleh algoritma yang anda mahukan. Hasil yang dilihat orang lain untuk hasil yang sama boleh berbeza sama sekali. Ini benar untuk kata kunci yang anda cuba nilaikan.

Pemeriksa SERPC adalah alat yang membantu anda melihat apa yang akan dilihat oleh kebanyakan orang yang mencari kata kunci.

Sebelum anda dapat memulakan pemeringkatan untuk kata kunci, anda perlu mengetahui persaingan untuk mendapatkan kata kunci. Alat ini membantu anda bukan sahaja melihat berapa banyak orang yang menentukan kedudukan untuk kata kunci sasaran anda tetapi juga memberitahu anda betapa sukarnya untuk menentukan kedudukannya:

analisis SERP google

Untuk setiap kata kunci yang anda masukkan, anda akan melihat skor kesukaran berdasarkan metrik seperti jumlah pautan rata-rata dan otoriti domain. Bukan hanya itu, tetapi anda juga dapat melihat metrik SEO seperti Domain Authority, Page Authority, CF, TF, dan References Domain untuk setiap peringkat halaman untuk kata kunci sasaran anda.

Ini memberi anda idea tentang berapa banyak pautan yang mungkin anda perlukan untuk menentukan kata kunci sasaran anda. Saya ingin melihat jumlah domain rujukan yang diperoleh lima keputusan pertama. Saya memerlukan sekurang-kurangnya rata-rata jumlah domain yang merujuk ke laman web saya untuk mendapatkan kata kunci.

Petua Pro: Bilangan domain yang merujuk ke halaman / laman web lebih penting daripada bilangan pautan balik. Google menyukai halaman yang mendapat banyak pautan dari banyak laman web yang berbeza.

Bahagian terbaik mengenai SERPChecker adalah jumlah butiran yang anda dapat untuk setiap kata kunci yang anda cari. Alat ini memberitahu anda jika ada kotak pengetahuan / coretan yang diketengahkan dipaparkan di bahagian atas halaman hasil carian atau kotak cerita:

coretan Google yang dipaparkan

Ini juga menunjukkan kepada anda peratusan klik yang mungkin diperoleh hasil carian. Ini memberitahu anda berapa banyak klik yang mungkin anda perolehi jika anda mendapat kedudukan di tempat itu:

anggaran klik

Dengan SERPChecker, anda dapat memilih untuk melihat bagaimana hasil carian tidak hanya di negara anda tetapi juga di negara lain. Anda juga dapat memilih untuk melihat hasil carian yang akan ditampilkan pada peranti mudah alih:

cari

Anda juga boleh melihat pratonton bagaimana hasil carian akan kelihatan di negara dan jenis peranti yang anda pilih:

alat pratonton serp

Kerana Mangools dilengkapi dengan, anda dapat dengan mudah menganalisis pautan balik setiap hasil pencarian dengan beberapa klik.

Bukan hanya itu yang dapat anda lakukan dengan alat ini.

Anda juga dapat membandingkan peringkat laman web anda dengan laman web lain yang berada pada peringkat di halaman hasil carian:

perbandingan laman web

Sebaik sahaja anda memasukkan URL laman web anda di kotak perbandingan, anda dapat melihat tempat penumpukan laman web anda jika dibandingkan dengan laman web lain di halaman:

pertandingan laman web

Anda juga boleh melihat Kotak Cerita Teratas, Orang Juga Tanya kotak dan butiran lain seperti yang ditunjukkan di lokasi di seluruh dunia:

Kotak Cerita Teratas Google, Kotak Orang Juga Tanya

Anda juga boleh memilih metrik apa yang ingin anda lihat untuk setiap hasil:

tetapan metrik seo

Terdapat puluhan metrik yang boleh anda pilih.

SERPChecker adalah yang terbaik! Saya tidak pernah mencuba mencari kata kunci sebelum mencarinya dengan alat ini.

Cubalah:

Ulasan SERPChecker ini merangkumi hampir semua perkara tetapi untuk maklumat lanjut, sila ke https://mangools.com/blog/serpchecker-guide/

3. SERPWatcher (Alat Penjejakan Peringkat Kata Kunci)

alat penjejakan peringkat kata kunci serpwatcher

 • Laman web: Https://serpwatcher.com
 • Apa itu SERPWatcher: Alat penjejakan peringkat kata kunci
 • Berapa banyak kata kunci yang dijejaki: 200 hingga 1500
 • Berapa banyak domain yang dijejaki: Tidak terhad
 • Berapa banyak kemas kini peringkat kata kunci: Setiap hari

Sebagai SEO, anda perlu mengetahui seberapa tinggi kedudukan anda untuk kata kunci sasaran anda. Sekiranya anda tidak mengukur perubahan, anda tidak akan pernah mengetahui apa yang perlu anda ubah atau perbaiki dalam proses anda.

Sekiranya anda hanya fokus pada peringkat untuk satu kata kunci, maka anda boleh mencarinya dengan mudah di penyemak imbas anda setiap hari. Tetapi apa yang berlaku semasa anda mencuba untuk mendapatkan puluhan kata kunci?

Bagaimana anda akan menjejaki lokasi anda dan sejauh mana anda telah sampai?

Di sinilah dimana SERPWatcher datang untuk menyelamatkan.

Seperti namanya, ini memungkinkan anda untuk mengawasi bagaimana laman web anda lakukan untuk kata kunci yang anda cuba nilaikan.

Di papan pemuka alat, anda dapat dengan mudah melihat pemandangan laman web anda:

SERP

Walaupun penting untuk mengetahui apakah usaha anda membuahkan hasil, sama pentingnya untuk mengetahui kapan laman web anda berada pada kedudukan atau dua untuk kata kunci sasaran. Sebaik sahaja anda menambahkan laman web anda ke pelacak, anda dapat melihat di mana ia adalah untuk semua kata kunci yang anda cuba nilaikan:

papan pemuka serpwatcher

Alat ini semestinya bernilai walaupun semua yang anda dapat adalah senarai kata kunci yang anda cuba nyatakan dan di mana anda berada dalam hasil.

Tetapi bukan itu sahaja yang anda dapat dengan alat ini.

Di bar sisi, anda mendapat beberapa perincian yang sangat mengagumkan tentang prestasi laman web anda. Ini memberi anda lebih daripada sekadar idea tentang prestasi laman web anda
hasil carian. Ia memberitahu anda dengan tepat apa yang anda perlukan.

Contohnya, anda dapat melihat perubahan dari masa ke masa di laman web anda Indeks Dominasi, metrik yang dikembangkan oleh Mangools yang memberitahu anda bahagian lalu lintas organik laman web anda berdasarkan kata kunci semasa yang anda rangking.

indeks dominasi

Anda juga dapat melihat perubahan terbesar yang berlaku dalam kedudukan mesin pencari anda:

perubahan kedudukan kata kunci

Ini memberi anda idea cepat mengenai kata kunci apa yang anda gemari dan kata kunci apa yang anda perolehi dengan pantas. Setelah saya mengetahui kata kunci yang saya perolehi, saya mula mengusahakannya dengan lebih kuat. Momentum ini menolong saya naik ke puncak dengan lebih pantas.

Anda juga dapat melihat berapa banyak klik yang mungkin anda perolehi berdasarkan kedudukan kedudukan anda untuk kata kunci yang anda lacak:

anggaran lawatan laman web

Alat ini juga memberikan gambaran ringkas mengenai semua kata kunci anda:

aliran kedudukan kata kunci

Alat ini juga menunjukkan kepada anda carta taburan kedudukan kata kunci:

pembahagian kedudukan kata kunci

Carta ini adalah kaedah terbaik untuk anda mengetahui seberapa kuat laman web anda di mata mesin carian. Graf anda lebih hijau kelihatan lebih baik.

SERPWatcher adalah alat penjejakan peringkat kata kunci saya yang memberikan saya data paling kritikal pada satu skrin

Ulasan SERPWatcher ini merangkumi hampir semua perkara tetapi untuk maklumat lebih lanjut, sila ke https://mangools.com/blog/serpwatcher-guide/

4. LinkMiner (Alat Analisis Pautan Balik)

alat analisis pautan balik linkminer

 • Laman web: Https://linkminer.com
 • Apa itu LinkMiner: Ini alat analisis pautan balik
 • Berapa baris pautan balik setiap 24 jam: 2000 hingga 15000

Membalikkan pautan balik pesaing saya adalah strategi SEO kegemaran saya. Ini memberi saya peta jalan mudah yang boleh saya ikuti untuk menjamin trafik Mesin Pencari yang lebih tinggi.

Dengan LinkMiner, anda tidak hanya dapat mencari halaman yang dihubungkan dengan pesaing anda tetapi anda juga dapat mencari pautan yang telah mereka hilangkan.

Apabila anda memasukkan URL ke dalam LinkMiner, anda dapat melihat semua pautan yang diperoleh halaman dari seluruh web:

carian pautan balik

Anda juga dapat melihat semua pautan balik ke domain root dengan mengklik pautan Change To Root di sudut kanan atas:

domain root

Untuk setiap domain dan halaman yang anda analisis, anda dapat melihat semua metrik utama seperti Aliran Kepercayaan, Aliran Petikan, dan Domain Rujukan semuanya di satu tempat:

metrik pautan balik

Bahagian terbaik mengenai Link Miner adalah anda dapat menapis pautan berdasarkan jenis pautan seperti Blog, Q&A, dan Forum:

penapis pautan balik

Alat ini juga membolehkan anda menyaring pautan balik berdasarkan metrik seperti Kekuatan Pautan, Aliran Petikan, Peringkat Alexa, dan lain-lain:

penapisan linkminer

Petua Pro: Sebilangan besar pautan pesaing anda tidak mempunyai banyak nilai di mata mesin carian. Dengan penapis, anda dapat menyaring pautan balik berdasarkan Kekuatan Pautan atau aliran Petikan, yang merupakan metrik yang memberitahu otoriti halaman.

Anda juga dapat melihat halaman yang diberikan di bar sisi, dan di mana pautan terletak di halaman jika anda mengklik pautan:

pratonton halaman

Anda juga dapat melihat pautan yang hilang oleh pesaing anda. Ini memberi anda peluang untuk menghubungi pemilik laman web pautan yang hilang dan meminta pautan ke laman web anda.

Anda juga boleh menggunakan alat ini untuk mencari pautan yang hilang:

kehilangan dan memperoleh pautan balik

Sekiranya anda ingin menganalisis pautan lebih jauh, anda boleh mengeksport pautan ke CSV untuk dilihat di Excel atau Helaian Google:

eksport pautan balik ke csv xls

Dengan LinkMiner yang perlu saya lakukan hanyalah mengetahui pautan balik pesaing saya dan kemudian menghubungi laman web pautan untuk mendapatkannya ke laman web saya.

Cubalah:

Ulasan LinkMiner ini menerangkan asas-asasnya dan untuk maklumat lebih lanjut pergi ke https://mangools.com/blog/linkminer-guide/

5. SiteProfiler (Alat Analisis Laman Web)

alat analisis laman web siteprofiler

 • Laman web: Https://siteprofiler.com
 • Apa itu SiteProfiler: Ini alat analisis laman web
 • Berapa banyak carian laman web setiap 24 jam: 20 hingga 150

Dengan SiteProfiler, anda boleh mendapatkan profil pantas di laman pesaing anda dan, tentu saja, laman web anda sendiri.

Anda dapat melihat semua metrik otoriti domain penting seperti Domain Authority, Page Authority, Citation Flow, dan Trust Flow di satu tempat:

alat analisis laman web

Anda juga mendapat grafik terperinci di Alexa Rank, IP Merujuk, dan Perkongsian Facebook:

pandangan laman web

Alat ini juga menunjukkan grafik Total Backlinks:

grafik pautan balik
grafik pautan balik yang baru dan dipadamkan

Bahagian terbaik alat ini ialah kotak Anchor Texts. Ini menunjukkan kepada anda teks penanda apa yang digunakan pesaing anda. Ini membolehkan anda menyusun teks jangkar anda.

Sekiranya anda ingin mendapat kedudukan lebih tinggi daripada pesaing, anda bukan sahaja memerlukan pautan balik sebanyak pesaing anda tetapi anda juga memerlukan teks sauh yang serupa:

analisis teks sauh pautan balik

Dengan alat ini, anda dapat mengetahui jenis teks sauh yang biasa terdapat di ceruk anda:

pengedaran teks sauh

Sangat penting untuk mengetahui jenis teks sauh yang digunakan pesaing anda dan alat ini menjadikannya sangat mudah untuk mencari teks sauh terbaik untuk laman web anda.

Anda juga dapat melihat gambaran cepat mengenai kandungan teratas pesaing anda yang disusun berdasarkan perkongsian Facebook dan domain Merujuk:

analisis kandungan teratas

Anda juga boleh mendapatkan maklumat lain mengenai pesaing anda seperti Pembahagian Jenis Pautan, Nisbah Pautan Dofollow, dan Nisbah Pautan Aktif:

pengedaran jenis pautan balik

SiteProfiler memberi saya semua metrik dan pandangan SEO penting mengenai laman web di satu skrin.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai SiteProfiler pergi ke https://mangools.com/blog/siteprofiler-guide/

Bonus: Pelanjutan SEO Penyemak Imbas Chrome / Firefox percuma

pelanjutan seo penyemak imbas chrome dan firefox percuma

Mangools menawarkan a pelanjutan penyemak imbas percuma untuk Google Chrome dan Firefox. Sambungan menunjukkan kepada anda hampir semua butiran yang anda dapat mengenai halaman / laman web dalam alat tersebut.

Sebaik sahaja anda memasang pelanjutan, anda tidak perlu membuka laman Mangools lagi dan lagi untuk membuat kajian mengenai pesaing anda. Anda boleh melakukannya tepat di halaman dengan mengklik butang pelanjutan di penyemak imbas anda.

Bahagian terbaik dari pelanjutan ini adalah menu konteks yang anda dapat apabila anda mengklik kanan.

Daripada menyalin kata kunci dan kemudian membuka Mangools KWFinder, anda hanya boleh memilih kata kunci di halaman, klik kanan dan klik pautan KWFinder:

pelanjutan seo penyemak imbas web

Anda juga boleh mengklik kanan pautan dan melihat pautan untuk Menganalisisnya di Mangools:

Klik kanan

Untuk maklumat lebih lanjut dan memuat turun pelanjutan penyemak imbas SEO percuma, pergi ke https://mangools.com/seo-extension

Rancangan Mangools & Harga

Mangools menawarkan tiga rancangan langganan:

rancangan dan harga mangools

The Pelan asas sangat sesuai untuk pemula yang baru bermula. Saya secara peribadi menggunakan dan mengesyorkan Pelan premium kerana harganya hanya sedikit lebih banyak dan mendapat kredit penggunaan lebih banyak untuk alat tersebut.

Apa yang saya gemari dengan harga Mangools adalah benar sangat berpatutan jika dibandingkan dengan alat SEO yang lain. Sebilangan besar alat SEO menawarkan apa-apa pada rancangan asas mereka jika dibandingkan dengan Mangools.

Mangools, tidak seperti alat SEO lain, jangan hadkan akses anda ke alat mereka. Sebilangan besar alat SEO menawarkan fungsi terhad pada rancangan asas. Rancangan asas mereka terasa seperti percubaan berbanding dengan Mangools.

Untuk adil $ 30 sebulan, anda mendapat 5 alat SEO yang dapat membantu anda menguasai niche anda. Walaupun pada rancangan asas, anda mendapat akses ke semua alat dan ciri-ciri yang ditawarkan oleh Mangools lebih dari yang anda perlukan sebagai perniagaan kecil atau blogger.

Perbezaan antara tiga rancangan yang ditawarkan oleh Mangools adalah jumlah kredit yang anda dapat untuk menggunakan setiap alat. Anda memerlukan kredit untuk setiap alat untuk mencari kata kunci, mencari SERP, menganalisis laman web, dan lain-lain. Kredit ini ditetapkan semula setiap 24 jam.

Sekiranya anda baru memulakan, anda akan mendapat lebih banyak kredit daripada yang anda perlukan walaupun pada rancangan asas.

Sekiranya anda tidak dapat memutuskan rancangan mana yang harus dilakukan, berikut adalah beberapa nasihat:

 • Laman web Pemula atau Kecil? Pergi dengan Pelan asas. Ia menawarkan sekurang-kurangnya 100 kredit setiap hari untuk sebilangan besar alat yang lebih banyak daripada yang anda perlukan untuk laman web kecil.
 • Blogger Profesional atau Pemasar Gabungan? Sekiranya anda seorang pemasar afiliasi atau blogger yang bergantung pada SEO untuk trafik, anda perlu memulakan dengan Pelan premium.
 • Freelance SEO atau Agensi: Dapatkan Pelan agensi. Ini akan membantu anda menganalisis semua pelanggan dan pesaing mereka.

Untuk alat SEO yang lain, saya katakan $ 30 agak mahal untuk pemula tetapi apabila anda mendapat 5 alat SEO untuk harga seseorang yang boleh menyebutnya mahal.

Kelebihan Mangools & Keburukan

Tidak seperti kebanyakan alat SEO, Mangools adalah sekumpulan alat. Anda mendapat 5 alat SEO dengan harga satu.

 • Menawarkan lebih banyak pilihan penyelidikan kata kunci daripada alat lain. KWFinder adalah peningkatan besar dari Perancang Kata Kunci Google.
 • SiteProfiler menawarkan profil terperinci di laman web pesaing anda.
 • Harga yang sangat berpatutan jika dibandingkan dengan alat SEO lain seperti Ahrefs dan SEMRush.
 • Menawarkan penjejak peringkat untuk membantu anda mengesan semua kata kunci sasaran laman web anda secara automatik. Anda tidak perlu menambahkan kata kunci sasaran anda satu persatu.

Walaupun Mangools menawarkan semua yang anda perlukan untuk menguasai ceruk, ada beberapa perkara yang mungkin ditawarkan oleh gergasi SEO yang lebih besar.

 • Mangools memang menawarkan rancangan agensi tetapi tidak menyediakan papan pemuka untuk pelanggan anda seperti yang dilakukan oleh alat SEO lain. Anda tidak perlu risau tentang perkara ini jika anda tidak menjalankan agensi.
 • Mangools adalah pemain yang agak baru di pasaran. Pangkalan data mereka untuk pautan tidak sebesar Ahrefs dan Majestic.

Soalan lazim

Apa itu Mangools?
Mangools adalah perisian SEO yang dibundel dengan lima alat SEO yang kuat dan mesra pengguna: KWFinder (alat penyelidikan kata kunci), SERPChecker (alat analisis SERP), SERPWatcher (alat pengesanan peringkat kata kunci), LinkMiner (alat analisis backlink) dan SiteProfiler (SEO alat analisis laman web).

Apa itu KWFinder?
KWFinder adalah salah satu alat SEO Mangools yang paling popular. KWFinder adalah alat penyelidikan kata kunci yang kuat yang memberikan banyak butiran penting untuk setiap kata kunci yang anda cari, termasuk Tren Google, Volume Carian Google, Kos per Klik Google AdWords, dan Kesukaran Kata Kunci. Tidak seperti kebanyakan alat penyelidikan kata kunci lain, ia menawarkan tiga jenis carian: Cari mengikut kata kunci, Cari mengikut domain dan Cari dengan melengkapkan secara automatik atau soalan.

Adakah Mangools percuma?
No Mangools tidak percuma tetapi ada percubaan 10 hari percuma. Pelan asas Mangools bermula dari $ 29.90 sebulan apabila dibayar dimuka setiap tahun. Perisian SEO Mangools 5-in-1 jauh lebih murah daripada Ahrefs, SEMrush, Moz, dan Majestic.

Mangools vs Ahrefs?
Ahrefs adalah alat yang sangat baik, jangan salah faham, tetapi tidak murah. Dengan Mangools anda membayar kurang dari separuh harga berbanding Ahrefs dan anda mendapat hampir semua ciri yang dimiliki Ahrefs.

Ulasan SEO Mangools: Ringkasan

Sekiranya anda bukan fanatik SEO yang memuja Google dan risau dengan nisbah teks utama, alat ini dilengkapi dengan semua yang anda perlukan.

Alat SEO Mangools sangat bagus untuk blogger dan perniagaan kecil. Ia menawarkan papan pemuka yang sangat sederhana dan antara muka pengguna yang bersih yang memudahkan penggunaannya. Walaupun anda tidak pernah menggunakan alat SEO sebelumnya, anda akan dapat menggunakan seperti SEO profesional hanya dalam beberapa minit.

Sama ada anda seorang pakar SEO atau pemula, anda memerlukan alat ini jika anda ingin menguasai niche anda di enjin carian dengan laman web anda.

Paling baik, Mangools jauh lebih murah daripada perisian SEO lain yang ada di pasaran sekarang seperti Ahrefs, Moz, SEMrush, dan Majestic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map