Sådan installeres og konfigureres Yoast SEO: Ideelle og anbefalede indstillinger

Trafik er livsgrundlaget for enhver online forretning. Jo mere trafik du har, jo mere indtægter får du. Mens der er snesevis af forskellige måder at føre trafik til dit websted, SEO er den mest effektive. Denne tutorial viser dig (ved hjælp af de bedste og anbefalede indstillinger).


Hvis dit WordPress-drevne websted er optimeret vha Yoast SEO, kan du bogstaveligt talt modtage tusindvis af målrettede besøgende hver dag gratis, som er klar til at købe det, du sælger.

hvordan man installerer og opsætter yoast seo - anbefalede indstillinger

Før vi dykker ned i lad os hurtigt dække hvorfor SEO er så vigtig.

Modtagelse af denne mængde gratis besøgende fra organisk søgning er det, som enhver marketingmedarbejder og virksomhedsejer drømmer om.

Men her er aftalen:

At komme dertil er svært, og det indebærer en masse SEO-arbejde. Du skal håndtere både on-side og off-side SEO.

Mange mennesker forsømmer betydningen af god SEO på siden. Men tro mig, det er lige så vigtigt som off-side SEO-taktikker som linkbuilding.

On-side SEO hjælper Google med at vide, hvad dit indhold handler om, og hvilke søgeord du prøver at målrette mod.

Nu, on-side SEO lyder enkelt på overfladen, men der er meget, der foregår på scenen.

Det er ikke så simpelt som at tilføje et par søgeord til titlen og drys de samme søgeord et dusin gange i indholdet.

Det er det, de fleste mener, at SEO på siden handler om. Men der er meget mere ved det. Mere end du sandsynligvis kan håndtere dig selv.

Mens WordPress out-of-the-box er optimeret til søgemaskiner som Google, mangler det stadig en masse funktioner, du har brug for for at optimere dit websted til søgemaskiner fuldt ud.

For eksempel tilbyder WordPress ikke en indbygget måde at redigere metabeskrivelsen på dine indlæg og sider.

Det er her Yoast SEO-plugin til WordPress kommer til redning.

Yoast er et gratis WordPress-plugin der håndterer al den tekniske del af SEO på siden, så du kan fokusere på det, du er bedst til, og producerer godt indhold.

I denne Yoast SEO tutorial, Jeg vil guide dig gennem den enkle installation af installation og opsætning af WordPress SEO af Yoast plugin.

Jeg bliver ofte spurgt, hvad der er de bedste og anbefalede indstillinger for Yoast. Dette er den nøjagtige proces- og konfigurationsindstillinger, jeg bruger på hvert eneste websted, jeg opretter. Så hvis du er klar, lad os dykke ind.

Hvad er Yoast SEO

yoast seo wordpress plugin

Yoast SEO er et gratis WordPress-plugin oprettet af Joost De Valk, der hjælper dig med at optimere dit websted til søgemaskiner uden at skrive en enkelt kodelinje.

Plugin har 5+ millioner installationer, fem-stjernet vurdering og håndterer alt fra generering af dit websteds metadata, XML-sitemap, brødkrum til administrering af omdirigeringer.

Kort sagt, Yoast gør SEO enkel og let for alle.

Det hjælper dig ikke kun med at optimere dit websted til søgemaskiner som Google, men det hjælper dig også med at forbedre kvaliteten af ​​dit websteds indhold.

Yoast SEO er en komplet løsning. Og uden Yoast SEO skal du installere mere end et dusin plugins for fuldt ud at optimere dit websted til søgemaskiner.

Installation af Yoast SEO-plugin

Installation af plugin er en super nem proces og tager ikke mere end et minut.

Log først på dit WordPress-websteds dashboard. Naviger nu til plugins -> Tilføj ny:

Tilføj nyt plugin

Brug nu søgefeltet til at søge efter “Yoast SEO”:

Søg efter Yoast SEO

Klik på installationsknappen på det første resultat for at starte installationsprocessen:

installer yoast seo plugin

Når plugin er installeret, skal du klikke på knappen Aktivér for at aktivere plugin:

aktiver yoast seo plugin

Det er det.

Du har lige installeret Yoast SEO-plugin på dit WordPress-sted. yay!

Nu, hvor du har det installeret på dit websted, kan vi komme i gang med at opsætte det.

I de følgende afsnit vil jeg overveje at konfigurere alle dele af SEO-pluginet i detaljer.

Yoast SEO Dashboard

Når du installerer plugin, vil du se et nyt menupunkt i din WordPress admin sidebjælke:

yoast seo menu

For at begynde installationsprocessen skal du klikke på SEO-menupunktet i din Admin Sidebar. Det fører dig til Yoast SEO Dashboard:

yoast seo plugin instrumentbræt

På Dashboard-siden til Yoast SEO-plugin ser du to bokse:

yoast-underretninger

Den første er til at advare dig om eventuelle SEO-problemer. Hvis plugin finder problemer med dit websteds SEO, vises de i denne boks.

Den anden boks er til underretninger. Disse underretninger hjælper dig med bedre at konfigurere plugin.

Grundlæggende konfiguration af Yoast SEO-plugin

Før jeg kan dykke ned i de avancerede indstillinger for dette plugin, er vi nødt til at konfigurere de grundlæggende indstillinger. I denne del af vejledningen vil jeg guide dig gennem alle fanerne på Yoast SEO-instrumentbrættet.

Dashboardet har 3 faner:

yoast plugin faner

Fanen Yoast-funktioner

Denne fane indeholder 8 funktioner (som du kan slå til / fra):

fanebladet yoast features

 1. SEO-analyse: SEO-analysen tilbyder forslag til forbedring af SEO for din tekst.
 2. Læsbarhedsanalyse: Læsbarhedsanalysen indeholder forslag til forbedring af strukturen og stilen i din tekst. Du vil fortsætte med dette. Det hjælper meget, når du prøver at forbedre kvaliteten af ​​dit indhold.
 3. Hjørnestenens indhold: Funktionen hjørnesteinindhold giver dig mulighed for at markere og filtrere hjørnestenens indhold på dit websted. Hvis du vil være i stand til at markere og filtrere hjørnestenens indhold (mere om det i et senere afsnit), skal du holde denne mulighed aktiveret
 4. Tekstlink-tæller: Yoast SEO skal tælle alle de offentlige links på dit websted for at tilbyde bedre forslag til nøgleordets ankertekster.
 5. XML-sitemaps: Aktivér de XML-sitemaps, som Yoast SEO genererer (mere om XML-sitemaps nedenfor).
 6. Ryte integration: Ryte vil tjekke ugentligt, om dit websted stadig kan indekseres af søgemaskiner, og Yoast SEO vil underrette dig, når dette ikke er tilfældet.
 7. Administration af menulinjen: Tilføjer en menu til admin-linjen med nyttige genveje til Yoast SEO-indstillinger og søgeordsundersøgelsesværktøjer.
 8. Sikkerhed: ingen avancerede indstillinger for forfattere: Det avancerede afsnit i Yoast SEO-metakasse giver en bruger mulighed for at fjerne indlæg fra søgeresultaterne eller ændre det kanoniske. Dette er ting, du måske ikke ønsker, at nogen forfatter skal gøre. Derfor er det som standard kun redaktører og administratorer, der kan gøre dette. Indstilling til “Fra” giver alle brugere mulighed for at ændre disse indstillinger.

Klik på spørgsmålstegnet giver mere information om funktionen. Hvis du er nybegynder til SEO, anbefaler jeg dig at holde alle disse indstillinger aktiverede.

Yoast Webmasterværktøjer

yoast fanen webmasterværktøjer

Denne fane hjælper dig med let at verificere dit websteds ejerskab med Google og andre søgemaskiner Webmasterværktøjer. Denne funktion tilføjer et verifikationsmetatag på din startside. Følg linkene til de forskellige webmasterværktøjer, og se efter instruktioner til metatag-verificeringsmetoden for at få verifikationskoden.

Hvad er Webmasterværktøjer?

Alle større søgemaskiner tilbyder gratis værktøjer, som webstedsejere kan undersøge søgedataene til deres websted. Tænk på det som Google Analytics, men til søgning.

Jeg vil dække, hvordan du verificerer dit websted ved hjælp af denne fane i et senere afsnit. Hvis du allerede har bekræftet dit websted med Webmasterværktøjer, du bruger, kan du lade disse oplysninger være tomme. Bekræftelse er kun en engangsproces.

Brug af konfigurationsguiden (valgfrit)

Guiden til Yoast-konfiguration er den nemmeste måde at konfigurere plugin på. Når du bruger konfigurationsguiden, bliver du stillet et sæt enkle spørgsmål, der automatisk konfigurerer pluginet til dig.

Selvom det ikke er den bedste måde at konfigurere plugin, da det ikke tillader dig at ændre alle indstillinger, er det den nemmeste måde. Så hvis du ikke er interesseret i at få dine hænder beskidte, er dette vejen ud.

Hvis du vil bruge konfigurationsguiden, skal du vælge SEO-menuen fra admin sidepanelet på dit WordPress-dashboard. Naviger nu til fanen Generelt og klik på knappen “Åbn konfigurationsguiden”:

guiden til yoast-konfiguration

Velkomstskærm

Du vil nu se velkomstskærmen i konfigurationsguiden. Klik på den lilla konfigureringsknap for at starte konfigurationsguiden:

yoast-guiden

Trin 2

Vælg nu Produktion som miljøet, da dette er et live site:

yoast-indstillinger

Trin 3

I trin 3 skal du nu vælge den type websted.

Vælg den type websted, der bedst passer til dit websted. Dette vil hjælpe Yoast SEO med at konfigurere indstillingerne for din webstype bedre:

yoast trin 3-indstillinger

Trin 4

I trin 4 skal du vælge, om dit websted handler om et firma eller en person.

Hvis du kører et personligt sted, skal du vælge Person. Indtast derefter dit eller din virksomheds navn og klik derefter på den næste knap:

yoast trin 4-indstillinger

Trin 5

Nu er de sociale profiler i trin 5 valgfri, så du kan bare lade dem være tomme, hvis du ikke ønsker at knytte dine sociale profiler til din blog:

yoast sociale profiler

Trin 6

I trin 6 er alt hvad du skal gøre at vælge de typer indlæg, du vil være synlige for Google (ikke brugere.) Du ønsker at lade indlæg og sider være synlige.

Drej synlighed for Media-posttypen til Hidden, medmindre du ved, hvad du laver:

yoast post synlighed

Trin 7

I dette trin skal du kun vælge Ja, hvis dit websted har flere forfattere. Hvis det er et personligt sted, skal du vælge Nej som svar:

yoast forfattere

Trin 8 (valgfrit)

Hvis du er interesseret i at forbinde Yoast SEO til Google Search Console, skal du klikke på knappen Hent Google-godkendelseskode:

yoast google søgningskonsol

Når du gør det, åbnes en popup, der beder dig om tilladelse til at give Yoast SEO adgang til dine Search Console-data.

Når du har tilladt tilladelserne, vil du se en indtastningsboks med en kode, kopiere den og indsætte den i boksen under den store lilla autorisationsknap og klikke på Autentificere.

Trin 9

Nu skal du bare indtaste navnet på dit websted og derefter vælge en titelseparator. Den valgte titelseparator bruges som standard:

yoast titelseparatorer

Trin 12

Trin 10 og 11 er valgfri. Spring bare over og tryk derefter på knappen Luk i trin 12 for at lukke konfigurationsguiden:

yoast seo plugin

Verificering af webmasterværktøjer med Google Search Console

Når du tilmelder dig Google Search Console, bliver du bedt om at bekræfte ejerskabet af dit websted. Det kan være en vanskelig opgave at kontrollere dit websted, hvis du ikke er en webudvikler.

Men med Yoast SEO kan du gøre det på kun få sekunder.

Sådan gør du det:

Når du tilmelder dig Google Search Console og tilføjer dit første websted, ser du følgende skærmbillede:

yoast seo verifikation

Vælg nu HTML-tagmetoden for at se HTML-verifikationskoden.

I den HTML-kode, du vil se, er teksten i citater efter “indhold =” din bekræftelseskode:

yoast html-tagverifikation

Den dristige del i nedenstående eksempel HTML-kode er hvor din kode vil være:

YOUR_CODE”/>

Kopier verifikationskoden. Vi får brug for det i det næste trin.

For at afslutte bekræftelsesprocessen skal du gå til Yoast SEO Dashboard på dit websted og vælge fanen Webmasterværktøjer:

yoast fanen webmasterværktøjer

Indsæt nu din bekræftelseskode i indtastningsfeltet ved siden af ​​linket “Google Search Console:” og klik på Gem ændringer.

Når din kode er gemt, skal du klikke på bekræftelsesknap på siden Google Search Console Verification:

yoast gsc-verifikation

Hvis du ser en fejl, at Google ikke kan bekræfte koden på dit websted, kan du prøve igen inden for et par sekunder. Undertiden kan ændringerne tage et par minutter.

Konfiguration af sidetitler og metabeskrivelser

WordPress i sig selv tilbyder ikke meget funktionalitet, når det kommer til redigering af titler og metakoder på dine sider og indlæg.

Yoast SEO giver en masse kontrol over titlen og metoden på alle dine websidesider.

I dette afsnit vil jeg guide dig gennem konfigurering af indstillingerne for hele titlen og metatags.

Disse indstillinger fungerer bare som standard, og du vil kunne tilsidesætte dem fra redigeringen for indlæg / side.

Hvis du vil konfigurere webstedsbrede indstillinger for titel og metakode, skal du navigere til Yoast SEO > Søg udseende.

På konfigurationssiden til søgeredskaber indstillinger, vil du se 7 forskellige faner:

yoast søgning udseende fanen

I de følgende afsnit vil jeg guide dig gennem alle disse faner.

Webstedsdefinerede titelindstillinger

Den første fane i indstillingerne for søgeudseende, Generelt, indeholder kun 3 indstillinger:

indstillinger for sidetitel

Den første mulighed gør det muligt for plugin at omskrive titelmærkerne til dit tema. Du skal kun aktivere denne indstilling, hvis Yoast SEO beder dig om det.

Hvis Yoast SEO registrerer et problem med dit temas titeltag, vil den bede dig om at tænde for dette.

Den anden mulighed giver dig mulighed for at vælge standard titelseparator. Den separator, du vælger, bruges som standard, medmindre du tilsidesætter den i post / sideditoren.

Dash, den første mulighed, er det, jeg anbefaler og bruger.

Redigering af hjemmesidens titel

Den anden fane i indstillingerne for søgeudseende, Hjemmeside, indeholder to inputbokse:

yoast startside seo-indstillinger

Den første giver dig mulighed for at vælge en titelskabelon til startsiden. Hvis du ikke ved, hvordan en titelskabelon i Yoast SEO fungerer, vil jeg anbefale dig at overlade den til standardindstillingen.

Den anden giver dig mulighed for at vælge en metabeskrivelse til dit websteds hjemmeside. Når folk ser dit websteds startside i søgeresultater, vil de se denne beskrivelse.

Viden graf

Disse data vises som metadata på dit websted. Det er beregnet til at blive vist i Googles vidensgraf. Du kan enten være et firma eller en person.

Anbefalede indstillinger til indlægstyper

Nu, den anden fane i indstillingerne for søgeudseende, indholdstyper, giver dig mulighed for at konfigurere standardindstillingerne for alle indlægstyper på dit websted.

På denne fane kan du vælge en standardtitelskabelon, metabeskrivelsesskabelon og andre metaindstillinger. Husk, at du altid kan tilsidesætte disse indstillinger fra redigeringen af ​​indlæg / side.

I denne fane ser du tre sektioner:

indstillinger for yoast posttype

Alle disse indlægstyper har de samme fem muligheder. Her er vores anbefalede indstillinger:

 1. Titelskabelon: Titelskabelonen sørger for, at du ikke behøver at starte fra bunden, når du skriver titler. Medmindre du ved, hvad du laver, skal du overlade dette til standardindstillingen.
 2. Meta-skabelon: Dette er det samme som titelskabelonen. Det tager tid at skrive en metabeskrivelse og en titel. Hvis de fleste af dine indlægstitler eller metabeskrivelser er ens, kan du oprette en standardskabelon til alle dine indlæg. Du kan lade det stå tomt nu.
 3. Meta-robotter: Dette er en vigtig mulighed. Du kan enten vælge indeks eller noindex som indstilling. Når du indstiller den til noindex, indekserer søgemaskiner IKKE denne side og vises IKKE den i søgeresultaterne. Jeg anbefaler, at du indstiller indlæg og sider til indeks og indstiller medier til noindex. WordPress opretter som standard en separat side for alle medier (billeder, videoer osv.), Du uploader til dit websted. Hvis du indstiller medier til indeks, indekserer Google alle dine mediesider. Så medmindre du ved, hvad du laver, skal du indstille medier til noindex.
 4. Dato i eksemplet med uddrag: Hvis dine indlæg viser den dato, de blev offentliggjort, kan Google i nogle tilfælde muligvis vise datoen for offentliggørelsen under titlen i søgeresultaterne. Yoast SEO tilbyder en simulering (kaldet Meta Box) af, hvordan kodestykket til dine indlæg og sider vil se ud i søgeresultater. Denne mulighed viser datoen for offentliggørelse under titlen i simuleringen. Denne indstilling gør ikke rigtig en stor forskel. Jeg anbefaler dig at indstille den til at skjule.
 5. Yoast SEO Meta Box: Dette er en af ​​de mest nyttige funktioner i Yoast SEO. Plugin viser en boks kaldet Yoast SEO Meta Box under indlæg og side editor. Denne Meta Box viser en simulering af dit indlægs søgemaskineuddrag og tilbyder snesevis af muligheder for at forbedre dit indhold og SEO på siden. Jeg anbefaler dig at indstille den til Vis for alle indlægstyper, hvis du vil nyde alle fordelene ved Yoast SEO.

Anbefalede indstillinger for taksonomier

Nu, den fjerde fane i indstillingerne for søgeudseende, Taxonomier, giver dig mulighed for at konfigurere standardtittlen og metaindstillingerne for kategorier, tags og postformat:

indstillinger for tagkategorier

Jeg anbefaler, at du indstiller Meta Robots til Noindex for kategorier og tags. Fordi disse arkiver kan forårsage duplikatindhold på dit websted.

Jeg anbefaler også, at du deaktiverer postformatbaserede arkiver:

indstillinger for yoast post-format

Yoast SEO vil bruge titelskabelonen og metabeskrivelsesskabelonen på kategorien og tags sider. Du kan lade metabeskrivelsesskabelonen være tom, da vi ikke tillader søgemaskiner at indeksere disse to sider.

Anbefalede indstillinger til arkiver

Fanen arkiver under indstillingerne for søgeudseende har kun fire indstillinger.

Jeg anbefaler, at du deaktiverer forfatterarkiver, hvis du kun har en enkelt forfatter:

yoast deaktiverer forfatterarkiver

Hvis din blog har flere forfattere, og du beslutter at aktivere forfatterarkiver, skal du sørge for at indstille Meta Robots-indstillingen til noindex, ligesom du gjorde med Kategorier og tags:

yoast noindex forfattere

Dette vil sikre, at Google ikke indekserer dine forfattersider, som kan resultere i duplikatindhold.

Nu, til Date Archives, anbefaler jeg, at du deaktiverer dem, da de kan resultere i, at søgemaskiner ser disse sider som duplikatindhold:

yoast deaktiverer arkiver

Hvis du af en eller anden grund ønsker at aktivere datoarkiver, ligesom Forfatterarkiver, skal du sørge for at indstille metaindstillinger til noindex for at undgå duplikatindhold på dit websted.

Jeg anbefaler, at du overlader de sidste to indstillinger, Søgesider og 404 Sides titelskabelon, til standardindstillingen:

yoast 404 skabelon

Anbefalede indstillinger til webstedsmeta

yoast sitewide meta-indstillinger

Nu, under fanen Metaindstillinger for websted, anbefaler jeg, at du indstiller undersider til arkiver til at indeksere, fordi vi ønsker, at søgemaskiner skal indeksere undersiderne i arkiverne, vi har aktiveret.

Vigtig: Indstil ikke dette til noindex, selvom du har alle arkiverne inklusive tags og kategorier deaktiveret. For når du gør dette, vil Yoast SEO også indstille undersiderne i din blogs hovedarkiv til noindex.

Nederst på siden vil du se en indstilling med titlen “Brug metasøgeordskoder?” Jeg anbefaler, at du deaktiverer denne indstilling, da de ikke længere er nyttige.

Yoast Search Console

Dette afsnit viser dig gennemsøgningsfejl (404 fejl / ødelagte sider på dit websted), så du kan omdirigere dem til den rigtige side på dit websted.

yoast søgekonsol

Du skal føje dit websted til Google Search Console for at oprette forbindelse og hente gennemgangsproblemer. Her er en artikel om, hvordan du opretter forbindelse til Google Search Console.

Aktivering af sociale medier

Nu hvor jeg har dækket indstillingerne for søgeudseende, vil jeg guide dig gennem indstillingerne på sociale medier. Siden Sociale indstillinger er placeret under SEO-menuen i admin sidepanelet.

Der er fem faner på siden Sociale indstillinger:

yoast sociale indstillinger

Konti

yoast sociale konti

Profiler på sociale medier i denne fane gør det muligt for søgemaskiner at vide, hvilke sociale profiler der er tilknyttet dit websted.

Udfyld alle virksomhedens webadresser på sociale medier. Hvis du kører et personligt websted, skal du linke til dine personlige webadresser.

Facebook

yoast facebook indstillinger

Fanen Facebook giver dig mulighed for at konfigurere metadata med Open Graph til dit websted.

Sociale netværk som Facebook bruger Open Graph metadata for bedre at forstå, hvad dit indhold handler om. Jeg anbefaler dig at holde dette aktiveret.

Med Yoast SEO kan du vælge et standardbillede for sider, der ikke har nogen billeder. Dette er det billede, der vises, når nogen deler et link.

Du kan altid tilsidesætte denne indstilling fra feltet Post / Page Editor’s Yoast SEO Meta.

Afsnittet om Facebook-indsigter og -administratorer på denne fane er til avancerede brugere, og jeg anbefaler dig at springe den over lige nu.

Twitter

yoast twitter indstillinger

Twitter viser links som kort, når de deles på platformen. Denne fane giver dig mulighed for at konfigurere standardindstillingerne for Twitter-kortmetadata.

Jeg anbefaler, at du holder dette aktiveret.

Den anden mulighed i denne fane er standardkorttypen. Hvis du ønsker, at Twitter skal vise et fremhævet billede på dit links kort, skal du vælge Sammendrag med et stort billede.

pinterest

yoast-pinterindstillinger

Denne fane hjælper dig med at bekræfte dit websted med Pinterest.

For at bekræfte dit websted med Pinterest skal du følge denne tutorial på Pinterest og derefter indtaste bekræftelseskoden i feltet i denne fane.

Google+

yoast google plus indstillinger

Hvis du indtaster din Google Plus-side-URL i denne fane og derefter tilføjer et link til dit websted på din Google Plus-side, vil Google være i stand til at vide, at disse to er forbundet til hinanden.

XML sitemap med Yoast SEO

XML-sitemaps hjælper søgemaskincrawlere med at forstå dit websted bedre. At have et XML-sitemap på dit websted sikrer, at søgemaskiner er i stand til at finde og gennemsøge dit indhold.

Yoast SEO gør det virkelig let at generere XML-sitemaps.

I Dashboard under fanen Funktioner ser du en mulighed for at aktivere / deaktivere Sitemap-funktionalitet. Jeg anbefaler, at du holder dette aktiveret, medmindre du vil bruge et andet plugin til at generere XML-sitemaps:

yoast xml-sitemaps

Konfiguration af brødkrummel og RSS-feedindstillinger (Avanceret)

Nu konfigurerer vi de avancerede indstillinger for Yoast SEO.

Brødcrumbs (valgfrit)

Hvis du vil vise brødcrumb-navigation oven på dine artikler, vil du aktivere denne indstilling.

indstillinger for brødkrummel

I Søg udseende > Brødkrummer, du vil se følgende muligheder:

yoast brødkrummer

Her er de indstillinger, jeg anbefaler til brødkrummer:

 • Separator mellem brødkrummer: Dette er symbolet eller teksten, der bruges, adskiller brødkrummene. Lad det være som standard.
 • Ankertekst til hjemmet: Jeg anbefaler, at du overlader dette til standardindstillingen Hjem. Men hvis du vil, er du velkommen til at ændre den til din blogs navn eller noget andet.
 • Præfiks til Breadcrumb Path: Dette er den tekst, der vil blive præfixeret før brødkrummens navigation. Jeg anbefaler, at du lader det stå tomt.
 • Præfiks til arkivbrødmuler: Du vil bruge et præfiks til arkivside-brødkrummer. Jeg anbefaler dig at forlade det som standard.
 • Præfiks til søgesidebrød: Tillader dig at tilføje et præfiks til søgesiden-brødkrummer.
 • Brødkrum til 404 side: Dette er brødkrummen, der vises på dine 404 fejlsider.
 • Vis blogside (valgfrit): Du vil kun se denne indstilling, hvis du bruger et tilpasset hjem- og blogside. Jeg anbefaler, at du aktiverer denne indstilling.
 • Fed Den Sidste Side: Jeg anbefaler, at du indstiller dette til regelmæssigt.

I den nære ende af siden bliver du bedt om at vælge en taksonomi, der skal vises i brødkrummer til indlæg. Jeg anbefaler dig at vælge kategori som taksonomi, medmindre du ved, hvad du laver.

Bemærk: Brødkrummer understøttes ikke af alle temaer. Du skal muligvis manuelt tilføje den kode, der muliggør brødkrum til dit tema. Læs denne artikel for instruktioner.

RSS

yoast rss feedindstillinger

Valgmulighederne under fanen RSS giver dig mulighed for at placere indhold før og efter hvert indlæg i feedet. Dette er ret teknisk, og jeg anbefaler ikke, at du ændrer disse indstillinger, medmindre du virkelig ved, hvad du laver.

Brug af Bulk Editor & Andre værktøjer

Yoast SEO leveres med nogle meget magtfulde indbyggede SEO-værktøjer:

yoast bulk editor

Yoast SEO tilbyder følgende tre indbyggede værktøjer under SEO > Værktøj i admin sidepanelet:

Import og eksport

Dette værktøj hjælper dig med at importere og eksportere indstillingerne for Yoast SEO. Det giver dig også mulighed for at importere indstillinger fra andre SEO-plugins.

yoast import eksport

Fileditor

File Editor giver dig mulighed for at foretage ændringer og redigere indholdet til din robots.txt og .htaccess-fil. Det giver dig også mulighed for at oprette en robots.txt-fil, hvis du ikke allerede har en.

yoast fileditor

Bulk Editor

Dette værktøj hjælper dig med masseredigering af sidetitel og beskrivelse af flere indlæg og sider på én gang. I stedet for at gennemgå alle dine indlæg en efter en, kan du bruge dette værktøj.

yoast bulk værktøjer

Yoast Extras (Go Premium)

Mens Yoast SEO er tilgængelig gratis, er der en premium version tilgængelig, der tilbyder, endnu mere, funktioner og premium support.

yoast seo-præmie

Yoast SEO Premium er $ 89 pr. År, og hvis du beslutter at opgradere til Yoast SEO premium, er dette en af ​​de mange ekstra funktioner, du får:

Redirect Manager

yoast premium seo-omdirigeringer

Omdirigeringsadministratoren er et praktisk værktøj, der hjælper dig med at oprette omdirigeringer på dit websted.

Der er mange tilfælde, hvor du bliver nødt til at oprette en omdirigering. For eksempel skal du muligvis omdirigere en gammel eller ødelagt side til en ny.

Nøgleord med flere fokus

yoast premium fokus nøgleord

Den gratis version af Yoast SEO giver dig kun mulighed for at vælge et fokusord. Men med premium-versionen kan du vælge flere fokusnøgleord.

Dette giver dig mulighed for at øge chancerne for at målrette mod flere søgeord med dit indhold.

Sociale forhåndsvisninger

yoast premium-previews

Yoast SEO viser en metakasse lige under redigeringsprogrammet. Denne metakasse viser en simulering af, hvordan din side kan se ud i søgeresultater.

Ligesom den simulering af søgeresultatuddraget giver Yoast SEO-premium dig mulighed for at se en simulering af, hvordan dine indlæg kan se ud, når de deles på Facebook og Twitter.

Optimering af indhold og onpage til SEO med Yoast

Eksempelboksen, der vises lige under redigeringsprogrammet, hjælper dig med at forbedre læsbarheden af ​​dit indhold og OnPage SEO.

Dette er en af ​​de bedste funktioner, som Yoast SEO har at tilbyde.

Det tilbyder enkle instruktioner, der hjælper dig med at optimere dit indhold til læsere og søgemaskiner.

yoast seo metakasse

Som du kan se på ovenstående skærmbillede, er der to faner, fanebladet Læsbarhed og fanen Nøgleordanalyse.

Jeg vil udforske begge dem i nedenstående underafsnit, der følger.

Forbedring af indholdets læsbarhed med Yoast

yoast læsbarhedsanalyse

Fanen Læsbarhedsanalyse i Yoast SEO Meta Box hjælper dig med at forbedre dit indholds læsbarhed.

Hver gang du foretager ændringer i dit indhold, vil Yoast genanalysere indlægget og vise forslag til forbedring af læsbarheden. Det vil også give din artikel et læsbarhedsresultat. Partituret vises som et lys på fanen Læsbarhed.

Hvis lyset er grønt, er din artikel god, men hvis den er rød, skal du arbejde på den.

Når du prøver at forbedre dit indholds læsbarhed, skal du ikke prøve at være perfektionist. Selv hvis din score er OK (orange), har du gjort et godt stykke arbejde.

Hvad der betyder mere end et perfekt læsbarhedsresultat, er at du faktisk offentliggør dit indhold. Og hvis du prøver at være perfektionist inden du offentliggør et indlæg, kommer du måske aldrig til det sidste trin med at offentliggøre indlægget faktisk.

Nøgleordsanalyse med Yoast SEO (fokusord)

yoast søgeordsanalyse

Nøgleordsanalysatoren for Yoast SEO er en af ​​dens bedste funktioner.

Det hjælper dig med at forbedre chancerne for, at din artikel er målrettet mod de rigtige søgeord.

For at bruge Søgeordsanalysator er det eneste, du skal gøre, at indtaste et målnøgleord i feltet Nøgleordssøgning under fanen Søgeordsanalyse:

yoast fokus søgeord

Når du gør det, vil Yoast begynde at vise enkle forslag, der hjælper dig med at forbedre din OnPage SEO:

yoast søgeordsforslag

Nu, endnu engang, ligesom læsbarhedsresultatet, prøv ikke at være perfektionist. Bare sørg for, at dit indlæg er OK (orange) med hensyn til OnPage SEO.

Konklusion

Jeg håber, at denne artikel hjalp dig med at installere og konfigurere Yoast SEO WordPress-plugin på dit websted. Dette er den nøjagtige proces, jeg bruger, når jeg konfigurerer dette plugin på mine websteder.

Hvis denne artikel har hjulpet dig, bedes du efterlade en kommentar og fortæl mig hvad du synes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map