Rishikimi i Mjeteve SEO të Mangools

Dëshironi të përparoni në lojën SEO? Gjeni se çfarë po bëjnë konkurrentët tuaj dhe cilat linja lidhëse po marrin? E dini për cilat fjalë kyçe ju renditni dhe për të optimizuar? Këtu është përmbledhja ime e: KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner & SiteProfiler


Softueri Premium SEO dikur ishte i rezervuar për ndërmarrjet e mëdha me mijëra dollarë për të kursyer.

Shumica e blogerëve nuk mund të mendojnë të shpenzojnë më shumë 100 dollarë në muaj për këto mjete.

Edhe pse mjetet e shtrenjta ofrojnë shumë funksionalitet, ato nuk janë vetëm të papërballueshme, por shumica e karakteristikave të tyre nuk janë të përshtatshme për blogerët dhe bizneset e vogla.

Unë kam qenë duke përdorur një grup të përballueshëm mjetesh të quajtura Mangools për mbi dy vjet tani.

Në këtë përmbledhje të të gjitha, unë do të ndaj me ju të mirën dhe të keqen e Kuti mjetesh SEO 5-në-1 kjo është Mangools.

Farë është Mangools

Siç thashë Mangools është një tërësi mjetesh SEO.

Për dallim nga Ahrefs, Moz dhe SEMrush, softueri Mangools SEO është i përballueshëm për blogerët dhe bizneset e vogla.

(Planet e Ahrefs, Moz dhe SEMrush fillojnë me 99 $ / muaj)

por Planet e Mangools fillojnë me vetëm 30 dollarë në muaj dhe ndryshe nga mjetet e tjera të shtrenjta të SEO, ju merrni të gjitha tiparet e primit edhe në planin më themelor.

Shumica e mjeteve të shtrenjta të SEO kufizojnë numrin e karakteristikave ku ju merrni akses në planet themelore. Planet e tyre themelore janë më shumë si një provë e mjetit.

Mangools, nga ana tjetër, ju ofron të gjitha tiparet madje edhe në planin më të lirë.

Mangools nuk është një mjet SEO por një tërësi prej pesë mjetesh SEO.

rishikim mjetesh mangools

Kur regjistroheni me paketën e mjeteve Mangools SEO, ju merrni akses në 5 mjete SEO:

 •  është një mjet hulumtimi fjalen që ju ndihmon të gjeni fjalët më të mira për faqen tuaj dhe përmbajtjen tuaj. Ajo ofron qindra sugjerime me çdo kërkim fjalen.
 •  është një mjet i analizës së rezultateve të motorit të kërkimit (SERP) që ju lejon të shihni se cilat faqe po renditen për fjalët tuaja të synuara në vende të ndryshme në të gjithë botën. Kjo gjithashtu ju lejon të kontrolloni renditjen e celularit.
 •  është një mjet për ndjekjen e gradave të fjalëve që ju lejon të mbani një sy në renditjen tuaj për fjalët kyçe në rezultatet e kërkimit.
 •  është një mjet i analizës së lidhjeve backlink që ju lejon të analizoni profilin e linjës lidhëse të konkurrentëve tuaj dhe të gjeni mundësi ndërtimi të lidhjeve.
 •  është një mjet i analizës në internet i cili ju ndihmon të merrni një pamje të zogjve në faqet e internetit të konkurrentëve tuaj.

Mangools është programi gjithëpërfshirës SEO që ju nevojitet nëse dëshironi të keni sukses në lojën SEO.

1. KWFinder (Hulumtim i Fjalëve kyçe) & Mjeti i Konkurrencës)

mjet kërkimor për fjalë kyçe kwfinder

 • Faqja e internetit: https://kwfinder.com
 • Farë është KWFinder: Anshtë një mjet hulumtimi i fjalëve për SEO
 • Sa kërkime të fjalëve në 24 orë: 100 deri 1200
 • Sa sugjerime për fjalen për kërkim: 200 deri 700

KWFinder ju ndihmon të gjeni fjalët më të mira të mundshme për faqen tuaj të internetit dhe përmbajtjen tuaj. Ajo ofron më shumë opsione se çdo mjet tjetër fjalen.

Nëse jeni akoma duke përdorur Planifikuesin e Fjalëve kyçe të Google për hulumtimin e fjalëve, do të fryeni nga KWFinder si unë kur isha kur fillova të përdorja.

KWFinder ofron shumë detaje të rëndësishme për çdo fjalë kyçe duke përfshirë Trendet, vëllimi i kërkimit, kostoja për klikim dhe vështirësia në fjalët kyçe.

Dhe ndryshe nga shumica e mjeteve të kërkimit të fjalëve, ai ofron tre lloje fjalësh, Sugjerime, Automatike dhe Pyetje:

shirita kërkimi kwfinder

 sugjerime opsion ju ofron sugjerime për fjalen si çdo mjet tjetër. Thjesht shkruani një fjalë kyçe dhe do të merrni qindra sugjerime për fjalen dhe variacione të fjalës suaj të synuar:

sugjerime për fjalen

 opsioni Autocomplete ju ofron të dhënat autokomplete nga kërkimet në Google. Sugjerimet Automatike të Google ju ndihmojnë të gjeni fjalët kyçe që njerëzit janë duke përdorur në të vërtetë kur kërkoni diçka:

autocomplete

 pyetjet opsion sugjeron pyetje që njerëzit po bëjnë në lidhje me fjalen tuaj të synuar. Këto pyetje mund t’ju ndihmojnë të rafinoni më mirë përmbajtjen tuaj dhe gjithashtu mund t’ju ofrojnë udhëzime në strategjinë tuaj të përmbajtjes:

pyetjet

Në vend që të shkruani një artikull dhe më pas të mbushni fjalë kyçe në të, duhet të filloni të hulumtoni se çfarë pyetjesh njerëzit bëjnë dhe më pas të shkruani përmbajtje rreth atyre pyetjeve. Shtë një mënyrë shumë më e natyrshme për të përfshirë fjalë kyçe me bisht të gjatë në përmbajtjen tuaj.

Pjesa më e mirë në lidhje me KWFinder është që ju mund të shihni detaje të rëndësishme në lidhje me fjalen kyçe të synuar, çfarë faqet e internetit janë në renditje për fjalen dhe secilën sugjerim individual të fjalëve nga ana:

informacion për fjalen

Një veçori tjetër që dallon KWFinder nga mjetet e tjera të fjalëve në treg është Filtri i rezultateve:

filtri i rezultateve

Kjo ju lejon të filtroni sugjerimet e fjalëve, bazuar në vëllimin minimal dhe maksimal të Kërkimit, CPC, PPC, numrin e fjalëve, etj. Me pak fjalë, ju ndihmon të ndani fituesit nga humbësit pa kaluar me dhimbje nëpër qindra fjalë kyçe të ngjashme:

filtrim fjalen

KWFinder është një azhurnim i madh nga mjetet e fjalëve falas atje dhe kjo është alternativa më e mirë e Planifikuesit të Fjalë kyçe të Google.

Provoje:

Ky përmbledhje e KWFinder mbulon pothuajse gjithçka, por për më shumë informacion shkoni në https://mangools.com/blog/kwfinder-guide/

2. SERPChecker (Google SERP Tool Analysis)

mjet sero-kontrollues

 • Faqja e internetit: https://serpchecker.com
 • Isfarë është SERPChecker: Ashtë një mjet i analizës SERP i Google
 • Sa kërkime SERP për 24 orë: 100 deri 1200

Kur kërkoni për një fjalë kyçe në Google, shihni rezultate bazuar në ato që algoritmi mendon se ju dëshironi. Rezultatet që njerëzit e tjerë shohin për të njëjtin rezultat mund të jenë krejtësisht të ndryshme. Kjo është e vërtetë për fjalët kyçe që po përpiqeni të renditni.

SERPChecker është një mjet që ju ndihmon të shihni se çfarë do të shohin shumica e njerëzve që kërkojnë për një fjalë kyçe.

Para se të filloni të punoni në renditjen e një fjalen, duhet të dini konkursin për fjalen. Ky mjet ju ndihmon jo vetëm të shihni se sa njerëz po renditen për fjalen tuaj të synuar, por gjithashtu ju tregon se sa e vështirë mund të jetë renditja për të:

analiza Google SERP

Për çdo fjalen që shkruani, do të shihni një rezultat të vështirësisë bazuar në metrikë si numri mesatar i lidhjeve dhe autoriteti i domain. Jo vetëm kaq, por gjithashtu duhet të shihni metrikat e SEO si Autoriteti i Domainit, Autoriteti i Pagesave, CF, TF dhe Domenet Referuese për çdo renditje të faqeve për fjalen tuaj të synuar.

Kjo ju jep një ide se sa lidhje ju nevojiten për të renditur për fjalen tuaj të synuar. Më pëlqen të shikoj numrin e fushave referuese që kanë pesë rezultatet e para. Unë kam nevojë për të paktën mesataren e asaj sasie të fushave referuese në faqen time për të renditur për fjalen.

Këshillë Pro: Numri i fushave referuese në një faqe / faqe ka shumë më tepër sesa numri i linjave të prapambetjes. Google i pëlqen faqet që marrin shumë lidhje nga shumë faqe të ndryshme të internetit.

Pjesa më e mirë në lidhje me SERPChecker është numri i detajeve që merrni për çdo fjalë kyçe që kërkoni. Ky mjet ju tregon nëse ekziston një kuti njohurish / copëza e paraqitur shfaqet në krye të faqes së rezultateve të kërkimit ose një kuti tregimesh:

google shfaqte copëza

Kjo gjithashtu ju tregon përqindjen e klikimeve që mund të marrin rezultatet e kërkimit. Kjo ju tregon se sa klikime mund të merrni nëse do të renditeshit në atë vend:

vlerësimi i klikimeve

Me SERPChecker, ju mund të zgjidhni të shihni se si do të dukeshin rezultatet e kërkimit jo vetëm në vendin tuaj, por edhe në vendet e tjera. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të shihni rezultatet e kërkimit që do të shfaqen në pajisjet mobile:

kërko

Ju gjithashtu mund të kontrolloni një vrojtim të rezultateve të kërkimit në vend dhe llojin e pajisjes që keni zgjedhur:

mjet paraprake serp

Për shkak se Mangools vjen me një, ju lehtë mund të analizoni linqet e çdo rezultati të kërkimit me disa klikime.

Dhe kjo nuk është gjithçka që mund të bësh me këtë mjet.

Ju gjithashtu mund të krahasoni renditjen e faqes tuaj me faqet e tjera që janë renditur në faqen e rezultateve të kërkimit:

krahasimi i sitit

Pasi të futni URL-në tuaj të faqes në kutinë krahasuese, mund të shihni se ku faqja juaj grumbullohet kur krahasohet me faqet e tjera në këtë faqe:

konkurencë në sit

Ju gjithashtu mund të shihni Kutitë kryesore të Stories, Njerëzit gjithashtu pyesin kuti dhe detaje të tjera siç tregohen në vende në të gjithë botën:

Kutia e Google Top Stories, Njerëzit gjithashtu kërkojnë kutinë

Ju gjithashtu mund të zgjidhni se çfarë metrike doni të shihni për secilin rezultat:

cilësimet e matjeve SEO

Ka dhjetëra metrikë nga të cilat mund të zgjidhni.

SERPChecker është më i miri! Asnjëherë nuk përpiqem të renditem për një fjalë kyçe përpara se ta shikoj me këtë mjet.

Provoje:

Ky përmbledhje SERPChecker mbulon pothuajse gjithçka, por për më shumë informacion shkoni në https://mangools.com/blog/serpchecker-guide/

3. SERPWatcher (Mjet mjet për ndjekjen e renditjes së fjalëve)

mjet fjalësh për renditje të renditjes së fjalëve serpwatcher

 • Faqja e internetit: https://serpwatcher.com
 • Farë është SERPWatcher: Mjet i ndjekjes së gradës së fjalëve
 • Sa fjalë kyçe të ndjekura: 200 deri 1500
 • Sa fusha të gjurmuara: I pakufizuar
 • Sa azhurnime të rangut të fjalëve: Ditore

Si SEO, duhet të dini se sa e lartë po renditni për fjalen tuaj të synuar. Nëse nuk i matni ndryshimet, kurrë nuk do të zbuloni se çfarë keni nevojë për të ndryshuar ose përmirësuar në procesin tuaj.

Nëse jeni i përqendruar vetëm në renditjen për një fjalë kyçe, atëherë lehtë mund ta shikoni në shfletuesin tuaj çdo ditë. Por çfarë ndodh kur po përpiqeni të renditni për një duzinë fjalësh kyçe?

Si do të mbani shënimet se ku jeni dhe sa larg keni ardhur?

Kjo është ajo ku SERPWatcher vjen për të shpëtuar.

Siç sugjeron emri, ju lejon të mbani mend se si po bën faqja juaj për fjalët kyçe që po përpiqeni të renditni.

Në pultin e mjetit, mund të merrni me lehtësi pamjen e një zogu se si po bëjnë faqet tuaja:

SERP

Edhe pse është e rëndësishme të dini nëse përpjekjet tuaja po paguajnë, është po aq e rëndësishme të jesh në dijeni kur faqja juaj bie në gradë ose dy për një fjalen synuese. Pasi të shtoni faqen tuaj në gjurmues, mund të shihni se ku është për të gjitha fjalët kyçe që po përpiqeni të renditni për:

tabela serpwatcher

Ky mjet do të ia vlente të kishit edhe nëse gjithçka që ju keni qenë kjo listë e fjalëve kyçe që po përpiqeni të renditni dhe ku jeni në rezultate.

Por nuk janë të gjitha ato që merrni me këtë mjet.

Në shiritin anësor, ju merrni disa detaje vërtet mahnitëse se si po bën faqja juaj. Kjo ju jep më shumë sesa një ide se si faqja juaj po bën
rezultatet e kërkimit. Kjo ju tregon saktësisht se çfarë ju duhet të punoni.

Për shembull, mund të shihni ndryshimet me kalimin e kohës në sitin tuaj Indeksi i Dominancës, një metrikë e zhvilluar nga Mangools që ju tregon pjesën e trafikut organik të faqes tuaj bazuar në fjalët kyçe aktuale që po renditni.

indeksi i mbizotërimit

Ju gjithashtu duhet të shihni ndryshimet më të mëdha që kanë ndodhur në renditjen e motorit tuaj të kërkimit:

ndryshime në renditjen e fjalëve

Kjo ju jep një ide të shpejtë se për cilat fjalë kyçe po bien dhe cilat fjalë kyçe po fitoni gradat për shpejt. Pasi të njoh fjalët kyçe për të cilat po fitoj pozicione, filloj të punoj më shumë për to. Momenti më ndihmon të arrij në krye shumë më shpejt.

Ju gjithashtu mund të shihni se sa klikime mund të merrni bazuar në pozicionet tuaja të renditjes për fjalët kyçe që po ndiqni:

vizitat e vlerësuara të sitit

Ky mjet gjithashtu ju jep një përmbledhje të shpejtë të të gjitha fjalëve tuaja kyçe:

rrjedha e pozicionit të fjalës

Ky mjet gjithashtu ju tregon një tabelë të shpërndarjes së pozicionit të fjalëve:

shpërndarja e pozicionit të fjalës

Kjo tabelë është një mënyrë e shkëlqyeshme për ju që të dini se sa e fortë është faqja juaj e internetit në sytë e motorëve të kërkimit. Sa më e gjelbër grafiku juaj duket më i mirë.

SERPWatcher është mjeti im i përcjelljes së gradave të fjalëve që më jep të dhënat më kritike të gjitha në një ekran

Ky përmbledhje SERPWatcher mbulon pothuajse gjithçka, por për më shumë informacion shkoni në https://mangools.com/blog/serpwatcher-guide/

4. LinkMiner (Mjeti i Analizës së Backlink)

mjet i analizës së lidhjes së lidhjes së linjave

 • Faqja e internetit: https://linkminer.com
 • Farë është LinkMiner: It’sshtë një mjet i analizës së lidhjeve backlink
 • Sa rreshta backlink për 24 orë: 2000 deri në 15000

Inxhinieria e kundërt e lidhjeve të mia të konkurrentëve të mi është strategjia ime e preferuar e SEO. Më jep një hartë të thjeshtë rrugore që mund ta ndjek për të garantuar trafik më të lartë të Motorit të Kërkimit.

me LinkMiner, ju mund të gjeni jo vetëm faqet që lidhen me konkurrencën tuaj, por gjithashtu mund të gjeni lidhjet që ata kanë humbur.

Kur vendosni një URL në LinkMiner, mund të shihni të gjitha lidhjet që ka marrë faqja nga e gjithë faqja në internet:

kërkimi i lidhjeve të prapambetjes

Ju gjithashtu mund të shihni të gjitha linjat e backlinks në fushën rrënjësore duke klikuar lidhjen Ndrysho në Root në këndin e sipërm të djathtë:

domeni rrënjësor

Për çdo domen dhe faqe që analizoni, mund të shihni të gjitha matjet kryesore si Trust Flow, Citation Flow, dhe Domains Referenca të gjitha në një vend:

metrikat e lidhjes së pasme

Pjesa më e mirë në lidhje me Minerin e Linkut është që ju të mund të filtroni lidhjet bazuar në llojet e lidhjeve si Blog, Q&A, dhe Forumi:

filtri i lidhjes së pasme

Ky mjet gjithashtu ju lejon të filtroni linjat e lidhjes në bazë të metodave të tilla si: Fuqia e Lidhjes, Fluksi i Citimit, Renditja Alexa, etj .:

filtrimi i linkminerit

Këshillë Pro: Shumica e lidhjeve të konkurrencës suaj nuk kanë shumë vlerë në sytë e motorëve të kërkimit. Me filtër, ju mund të filtroni linjat e lidhjes në bazë të fuqisë së lidhjes ose rrjedhës së citimit, të cilat janë metrikë që tregojnë autoritetin e faqes së një faqe.

Ju gjithashtu mund të shihni faqet e bëra në shiritin anësor, dhe ku lidhja është e vendosur në faqe nëse klikoni në lidhjen:

vrojtimi i faqes

Ju gjithashtu mund të shihni lidhjet që konkurrentët tuaj kanë humbur. Kjo ju jep një mundësi për të arritur tek pronarët e faqeve të internetit të lidhjeve të humbura dhe të kërkoni një lidhje me faqen tuaj.

Ju gjithashtu mund të përdorni këtë mjet për të gjetur lidhje që keni humbur:

humbur dhe fituar backlinks

Nëse doni të analizoni lidhjet më tej, mund të eksportoni lidhjet në CSV për t’i parë në Excel ose Google Sheets:

eksportoni linqe në xls csv

Me LinkMiner gjithçka që duhet të bëj është të zbuloj lidhjet e konkurrencës time dhe pastaj të arrij tek faqja e internetit e lidhjeve për të marrë një në faqen time.

Provoje:

Ky përmbledhje e LinkMiner shpjegon bazat dhe për më shumë informacion shkoni në https://mangools.com/blog/linkminer-guide/

5. SiteProfiler (Mjeti i Analizës së Uebsajtit)

mjet i faqes së internetit për analiza të siteprofiler

 • Faqja e internetit: https://siteprofiler.com
 • Farë është SiteProfiler: Ashtë një mjet analizimi në internet
 • Sa kërkime në sit për 24 orë: 20 deri 150

me SiteProfiler, ju mund të merrni një profil të shpejtë në faqet e konkurrencës suaj dhe natyrisht në faqet tuaja.

Ju mund të shihni të gjitha metodat e rëndësishme të autoritetit të domain, si Autoriteti i Domainit, Faqja e Autorizimit, Fluksi i Citimit dhe Rrjedha e Mirëbesimit në një vend:

mjet analize në internet

Ju gjithashtu merrni grafikë të detajuar në Alexa Rank, duke iu referuar IP-ve dhe aksioneve në Facebook:

njohuri në internet

Ky mjet gjithashtu ju tregon një grafik gjithsej Backlinks:

grafiku i backlinks
grafiku i linjave të reja dhe të fshira

Pjesa më e mirë e këtij mjeti është kutia Anchor Texts. Kjo ju tregon saktësisht se çfarë teksti spirancë konkurruesit tuaj po përdorin. Kjo ju lejon të strategjizoni tekstin tuaj të spirancës.

Nëse dëshironi të renditeni më lart se një konkurrent, jo vetëm që keni nevojë për aq shumë linqe si konkurrenti juaj, por gjithashtu keni nevojë për tekste të ankorimit të ngjashëm:

analiza e tekstit të ankorimit të backlink-ut

Me këtë mjet, ju mund të dini se çfarë lloji i tekstit të spirancës është i zakonshëm në ngrohtë tuaj:

shpërndarja e tekstit të spirancës

Shtë shumë e rëndësishme të dini se çfarë lloj teksti spirancë konkurruesit tuaj po përdorin dhe ky mjet e bën shumë të lehtë gjetjen e tekstit më të mirë të ankorimit për faqen tuaj.

Ju gjithashtu mund të shihni një pamje të shpejtë të përmbajtjes kryesore të konkurrentëve tuaj të renditura nga aksionet në Facebook dhe domenet referuese:

analiza e përmbajtjes së lartë

Ju gjithashtu mund të merrni detaje të tjera në lidhje me konkurrencën tuaj, të tilla si shpërndarja e tipit të lidhjeve, raporti i lidhjeve të dofollow dhe raporti i lidhjeve aktive:

shperndarja e tipit backlink

SiteProfiler më jep të gjitha metodat e rëndësishme të SEO dhe depërtimet në lidhje me një faqe në internet në një ekran.

Për më shumë informacion në lidhje me SiteProfiler shkoni në https://mangools.com/blog/siteprofiler-guide/

Bonus: Free Chrome / Firefox Browser SEO Extension

Falas zgjerimit të shfletuesit Chrome dhe Firefox

Mangools ofron një zgjerim falas të shfletuesit për Google Chrome dhe Firefox. Zgjatja ju tregon pothuajse të gjitha detajet që merrni në lidhje me një faqe / faqe në internet në mjete.

Pasi të instaloni shtesën, nuk do të duhet të hapni sitin Mangools përsëri dhe përsëri vetëm për të bërë hulumtime mbi konkurrencën tuaj. Ju mund ta bëni atë të drejtë në faqe duke klikuar butonin e zgjatjes në shfletuesin tuaj.

Pjesa më e mirë e kësaj zgjatje është menuja e kontekstit që merrni kur klikoni me të djathtën.

Në vend që të kopjoni një fjalen dhe më pas të hapni Mangools KWFinder, thjesht mund të zgjidhni fjalen në faqe, klikoni me të djathtën dhe klikoni në lidhjen KWFinder:

shtrirja e shfletuesit të uebit

Ju gjithashtu mund të klikoni me të djathtën në një lidhje dhe të shihni lidhjet për ta analizuar atë në Mangools:

klikoni me të djathtën

Për më shumë informacion dhe për të shkarkuar shtesën e shfletuesit SEO falas, shkoni në https://mangools.com/seo-extension

Planet e mangoolit & Çmimeve

Mangools ofron tre plane pajtimesh:

planet e mangools dhe çmimet

Plani themelor është e shkëlqyeshme për fillestarët që sapo fillojnë. Unë personalisht e përdor dhe rekomandoj Plani Premium sepse kushton vetëm pak më shumë dhe vjen shumë më shumë kredi përdorimi për mjetet.

Ajo që dua për çmimet e Mangools është se është shumë e përballueshme kur krahasohet me mjetet e tjera të SEO. Shumica e mjeteve SEO nuk ofrojnë asgjë tjetër në planet e tyre themelore kur krahasohen me Mangools.

Mangools, ndryshe nga mjetet e tjera të SEO, nuk e kufizojnë qasjen tuaj në mjetet e tyre. Shumica e mjeteve SEO ofrojnë funksionim të kufizuar në planet themelore. Planet e tyre themelore ndjehen si një gjykim në krahasim me Mangools.

Vetëm për të 30 dollarë në muaj, ju merrni 5 mjete SEO që mund t’ju ndihmojnë të mbizotëroni ngrohtësinë tuaj. Edhe në planin bazë, ju keni qasje në të gjitha mjetet dhe tiparet e ofruara nga Mangools janë më shumë sesa do t’ju duhet ndonjëherë si një biznes i vogël ose një bloger..

Dallimi midis tre planeve që Mangools duhet të ofrojë është numrin e kredive që merrni për të përdorur çdo mjet. Keni nevojë për kredi për secilin mjet për të kërkuar fjalë kyçe, të shikoni SERP-të, të analizoni faqet, etj. Këto kredite rivendosen çdo 24 orë.

Nëse sapo po filloni, do të merrni më shumë kredi sesa duhet edhe në planin bazë.

Nëse nuk mund të vendosni se për cilin plan të bëni, këtu janë disa këshilla:

 • Fillestar apo sit i vogël? Shkoni me Plani themelor. Ajo ofron të paktën 100 kredite ditore për shumicën e mjeteve që janë më shumë sesa ju nevojiten për një sit të vogël.
 • Blogger profesionist apo Tregtar i Filialit? Nëse jeni një tregtar i bashkuar ose bloger që mbështetet në SEO për trafik, duhet të filloni me Plani Premium.
 • SEO e pavarur ose Agjensia: Merrni Plani i agjencisë. Kjo do t’ju ndihmojë të analizoni të gjithë klientët tuaj dhe konkurentët e tyre.

Për çdo mjet tjetër SEO, unë do të thoja 30 $ është pak e shtrenjtë për fillestarët, por kur ju merrni 5 mjete SEO për çmimin e atij që mund ta quaj të shtrenjtë.

Pro Mangools & Cons

Për dallim nga shumica e mjeteve SEO, Mangools është një grup i mjeteve. Ju merrni 5 mjete SEO për çmimin e një.

 • Ofron më shumë mundësi kërkimi për fjalen sesa mjetet e tjera. KWFinder është një azhurnim i madh nga Planifikuesi i Fjalë kyçe të Google.
 • SiteProfiler ju ofron një profil të hollësishëm në faqet e konkurrencës suaj.
 • Pricemim shumë i përballueshëm kur krahasohet me mjetet e tjera të SEO si Ahrefs dhe SEMRush.
 • Ofron një gjurmues të gradave për t’ju ndihmuar të gjurmoni automatikisht fjalët kyçe të synuara të faqes suaj të internetit. Ju nuk keni nevojë të shtoni fjalë kyçe tuaj të synuar një nga një.

Edhe pse Mangools ofron gjithçka që ju nevojitet për të dominuar një kamare, ka disa gjëra që gjigandët më të mëdhenj të SEO mund të kenë për të ofruar.

 • Mangools nuk ofron një plan agjencie por nuk ofron një tabelë për klientët tuaj siç bëjnë mjetet e tjera të SEO. Ju nuk duhet të shqetësoheni për këtë nëse nuk drejtoni një agjenci.
 • Mangools është një lojtar relativisht më i ri në treg. Baza e të dhënave të tyre për lidhje nuk është aq e madhe sa Ahrefs dhe Majestic.

Pyetjet e bëra më shpesh

Farë është Mangools?
Mangools është një program SEO që bashkohet me pesë mjete të fuqishme dhe miqësore për përdoruesit e SEO: KWFinder (mjet për kërkimin e fjalëve), SERPChecker (mjet i analizës SERP), SERPWatcher (mjet për ndjekjen e gradave të fjalëve), LinkMiner (mjet i analizës së backlink) dhe SiteProfiler (SEO) mjet analize në internet).

Farë është KWFinder?
KWFinder është një nga mjetet më të njohura të Mangools për SEO. KWFinder është një mjet i fuqishëm i hulumtimit të fjalëve, i cili ju jep shumë detaje të rëndësishme për secilën fjalen që ju kërkoni, duke përfshirë Trendet e Google, Vëllimin e Kërkimit në Google, Koston e Google AdWords për Klikim, dhe Vështirësinë e Fjalë kyçe. Për dallim nga shumica e mjeteve të tjera për kërkimin e fjalëve, ai ofron tre lloje të kërkimeve: Kërko sipas fjalës, Kërko sipas domenit dhe Kërko me autokomplete ose pyetje.

A është Mangools falas?
Asnjë Mangools nuk është falas por ekziston një gjykim falas 10-ditor. Plani themelor i Mangools fillon nga 29,90 dollarë në muaj kur paguhet përpara çdo vit. Softueri 5-në-1 i Mangools SEO është shumë më i lirë se Ahrefs, SEMrush, Moz dhe Majestic.

Mangools vs Ahrefs?
Ahrefs është një mjet i shkëlqyeshëm, mos më gabo, por nuk është i lirë. Me Mangools ju paguani më pak se gjysmën e çmimit në krahasim me Ahrefs dhe merrni pothuajse të gjitha tiparet që Ahrefs kanë.

Rishikimi i Mangools SEO: Përmbledhje

Nëse nuk jeni një fanatik i SEO që adhuron Google dhe ngërthen mbi raportet e tekstit të ankorimit, ky mjet vjen me gjithçka që ju nevojitet.

Mjetet SEO Mangools janë të shkëlqyera për blogerët dhe bizneset e vogla. Ajo ofron një dashboard shumë të thjeshtë dhe një ndërfaqe të pastër të përdoruesit që e bën të lehtë për t’u përdorur. Edhe nëse nuk keni përdorur kurrë një mjet SEO më ​​parë, do të jeni në gjendje të përdorni si një SEO profesional vetëm në disa minuta.

Pavarësisht nëse jeni ekspert i SEO apo fillestar, keni nevojë për këtë mjet nëse dëshironi të mbizotëroni ngrohtësinë tuaj në motorët e kërkimit me faqen tuaj të internetit..

Më e mira nga të gjitha, Mangools është dukshëm më e lirë se programi tjetër SEO në treg sot si Ahrefs, Moz, SEMrush, dhe Majestic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map