Rishikimi i KeySearch (Pse është një alternativë e mirë dhe më e lirë për Ahrefs)

Ky është përmbledhja ime e KeySearch, një mjet SEO që është një alternativë shumë më e lirë për Ahrefs dhe softuerin Moz SEO.


Si tregtarë të internetit, ne gjithmonë jemi duke kërkuar atë mjet SEO që mund të bëjë ndryshime.

Ai mjet që do të na veçojë dhe do të na japë avantazh ndaj konkurrencës.

Ahrefs është një nga ato mjete. Oneshtë një nga më të mirat (nëse jo më të mirat) Mjete SEO atje jashte.

Ndërsa vjen me dhjetëra karakteristika nga hulumtimi i fjalëve, analiza e lidhjes së lidhjes deri tek ndjekja e gradave të fjalëve.

Ahrefs nuk është i përshtatshëm për blogerët si ju dhe unë.

Përse?

Sepse çmimi i saj së shpejti mund të fillojë të zvogëlohet në fitimet tona.

Për dallim nga një agjenci marketingu ose një kompani e madhe, blogerët si ju dhe unë nuk kemi nevojë të përdorim një mjet SEO çdo ditë.

Në vend të kësaj, ne duhet të përqëndrohemi në nxjerrjen e përmbajtjes së shkëlqyeshme dhe ndërtimin e një audiencë.

Ndërsa SEO luan një rol të madh në krijimin e një blog, nuk është, megjithatë, diçka për të cilën ju si një bloger (ose solopreneur) mund të kaloni shumë kohë nëse thjesht po filloni.

Pagesa 99 dollarë në muaj për Ahrefs.com thjesht nuk ia vlen.

Kjo është arsyeja pse disa muaj mbrapa u bëra për të gjetur një alternative për Ahrefs kjo është aq e mirë sa (nëse jo më mirë se) Ahrefs.

Për mua të konsideroja një mjet një alternative të Ahrefs, duhej të ishte një alternativë e lirë Ahrefs me sa më shumë karakteristika sa (nëse jo më shumë se) Ahrefs.

Në kërkimin tim, hasa në dhjetëra mjete dhe softuer SEO. Disa ishin të mirë dhe të tjerët as nuk ia vlen të përmenden.

Kjo ishte koha kur u njoha KeySearch

rishikimi i kërkuesve të çelësit një alternativë e lirë e ahrefs

KeySearch tani është mjeti SEO që unë përdor për të gjitha faqet e mia.

Këtu, unë do të ndaj me ju të mirën dhe të keqen e KeySearch dhe se si grumbullohet kundër gjigantëve të mëdhenj si Ahrefs (por edhe SEMrush, Majestic dhe Moz).

Farë është KeySearch?

Keysearch është një mjet SEO-in-all-in-one që vjen me fjalen kyçe, SERP dhe hulumtim dhe analizë të konkurrencës, kontrollimin e gradës së fjalëve, analiza të lidhjeve lidhëse plus ngarkesa të tjera.

KeySearch do t’ju ndihmojë të zbuloni fjalë kyçe të fshehura të perlave që janë të lehta për t’u renditur, ndërsa gjithashtu ju japin të gjitha mjetet që ju nevojiten për të spiunuar konkurrentët tuaj dhe për të ndjekur përpjekjet tuaja SEO.

Mimet KeySearch

KeySearch ofron plane shumë më të lira se Ahrefs. Planet e tyre fillojnë në vetëm 17 dollarë në muaj ndërsa planet e Ahrefs fillojnë në 99 dollarë në muaj.

Tani për tani ju mund të përdorni këtë kod kuponi KeySearch dhe të merrni 20% zbritje nga blerja e Keysearch.

KeySearch është një alternativë shumë më e lirë për Ahrefs. Nga vetëm 17 dollarë në muaj, ju merrni 200 kredite kërkimi dhe analize ditore.

Ky mjet vjen me dhjetëra karakteristika si:

 • Hulumtim fjalen
 • Analiza e lidhjeve backlink
 • Keyword & Kontrollues i vështirësisë SERP
 • Ndjekja e renditjes së fjalëve kyçe
 • Hulumtimi i fjalëve në YouTube
 • Analiza e konkurrencës
 • Gjetësi i lidhjeve backlink
 • Chrome / Firefox Addon
 • Qasja API
 • Raportimi i etiketave të bardha
 • edhe me shume

Ne do të kapërcejmë secilën nga këto karakteristika në pjesët vijuese:

Hulumtim fjalen

KeySearch ofron një ndërfaqe miqësore për fillestarët për hulumtimin e fjalëve. Kjo jo vetëm që ju lejon të gjeni fjalët më të mira për të synuar (me mjetin hulumtues të fjalëve kyçe).

Kjo gjithashtu ju lejon të kontrolloni shpejt vështirësinë e çdo fjalët kyçe që po prisni të synoni (me mjetin e shpejtë të vështirësisë):

Mjet kërkimor për fjalë kyçe

Mjeti hulumtues i fjalëve kyç

hulumtim fjalen mjeti i ofruar nga KeySearch ju lejon të matni vështirësinë e një fjalen dhe të shihni se kush renditet në faqen e parë.

Ky mjet ju lejon të kontrolloni nëse duhet të synoni apo jo një fjalen bazuar në të niveli i vështirësisë. Kjo mund t’ju ​​kursejë një ton kohë dhe para për të shkruar përmbajtje.

Një gjë që më pëlqen shumë me këtë mjet është që shfaq të gjitha detajet e rëndësishme duhet të keni parasysh një fjalë kyçe përpara se ta vendosni në një kuti të thjeshtë:

Vështirësia e Fjalë kyçe për Fjalë kyçe

Ky mjet gjithashtu ofron qindra sugjerime për fjalen për ju të merrni në konsideratë:

Sugjerime për Fjalë kyçe

Këto sugjerime fjalen shfaqen me të dyja vëllimi dhe vështirësia. Nëse klikoni ndonjë nga fjalët kyçe të paraqitura në sugjerime, do të keni mundësi të shihni një analizë të plotë të fjalës.

Një tjetër gjë që me të vërtetë më pëlqen dhe e shoh të dobishme është kjo mjet Tabela e Rezultateve të Kërkimit:

Vegla SEO e KeySearch

Tabela ju tregon a matricë e përmbajnë të gjitha metrics e rëndësishme SEO duhet të keni parasysh për renditjen e faqeve në faqen e parë.

Kjo ju jep një përmbledhje të shpejtë se kush po rendit për cilin fjalen dhe në cilën pozicion.

Një gjë që nuk më pëlqen për këtë tryezë është se ajo nuk ju tregon titullin të faqeve që renditen për fjalen kyçe.

Sidoqoftë, do t’ju thotë nëse një faqe përmban fjalen në titull, por nuk ju tregon se cili është titulli aktual.

Për të kontrolluar titullin e faqes, do të duhet të kërkoni ose për fjalen kyçe në Google ose të vizitoni URL-në e faqes.

Ky mjet gjithashtu tregon sugjerim i motorit të kërkimits që shfaqen në fund të faqeve të rezultatit të kërkimit:

sugjerime për motorë kërkimi

Kjo ju ndihmon të identifikoni fjalët kyçe që njerëzit i përdorin për të kërkuar gjëra të ngjashme. Mos i injoroni këto sugjerime. Këto janë fjalët kyçe të bishtit të gjatë që duhet të përfshini në përmbajtjen tuaj.

Ky mjet ju lejon gjithashtu eksportoni një CSV ose PDF skedar që përmban detajet në lidhje me Fjalë kyçe si vëllimin e tij të kërkimit, vështirësinë dhe të gjitha faqet që renditen në faqen e parë.

Kjo ju lejon të merrni të dhëna dhe sugjerime për Fjalë kyçe Planifikuesi i Fjalëve kyçe të Google Adwords, Sugjerimi në YouTube, Sugjerimi Bing, Baza e të dhënave për KeySearch dhe shume te tjere:

Burimet e të dhënave KeySearch

Vegël e shpejtë e vështirësive për kontrollues

Kontrolluesi i Vështirësisë KeySearch

Ky mjet është një kursimtar i madh i kohës. Në vend që të kontrolloni Vështirësia e fjalës dhe vëllimi për një fjalë kyçe në një kohë, ju mund të përdorni këtë mjet për të ndërtuar-kontrolluar vështirësinë deri në 50 fjalë kyçe menjëherë.

Kjo gjithashtu ju lejon të eksportoni fjalët kyçe së bashku me vëllimin e tyre të kërkimit dhe detaje të tjera në një skedar CSV.

Analiza e lidhjeve

Analiza e backlink-it të KeySearch

Vegla kontrolluese e lidhjes backlink është një nga pjesët më të rëndësishme të çdo mjet SEO. Vegla e analizës së backlink-ut të KeySearch vjen me shumë karakteristika të shkëlqyera.

Kjo ju lejon kontrolloni linjat e prapme në të gjithë fushën ose thjesht një faqe specifike.

Ky mjet ofron një metrikë të quajtur Fuqia e domenit kjo për t’ju ndihmuar të gjykoni cilësinë e një faqe në internet. Kjo është një metrikë e mirë për të parë kur kërkoni faqe në internet cilësore për të postuar mysafirët ose për të marrë një lidhje nga:
Kontrolluesi i fuqisë së domenit të KeySearch

Kjo gjithashtu ju lejon të shihni një përmbledhje të trendit të ndërtimit të lidhjeve për 12 muajt e fundit për domenin ose faqen që po kontrolloni. Kjo ndihmon në identifikimin se sa e vështirë do të jetë të tejkalosh një domen ose një faqe.

Ti mundesh filtroni lehtësisht linjat e lidhjes bazuar në metrikë të shumëfishta si numri i lidhjeve, fuqia e domain, burimi i lidhjes dhe lloji i lidhjes (dofollow ose nofollow):

Filtri i lidhjes backlink të KeySearch

Ky mjet ju lejon të shihni 50, 100, 250, 1000 ose të gjitha linjat e lidhjes menjëherë. Kjo gjithashtu ju lejon të eksportoni linjat e lidhjes të ndonjë faqe interneti ose faqe të caktuar.

Një gjë që nuk më pëlqen në lidhje me këtë funksionalitet eksporti është se ajo do të eksportojë të gjitha linjat e lidhjes, nëse vendosni të shfaqni të gjitha linjat e prapme në shfletuesin tuaj.

Kjo nuk është vetëm memorie intensive, por gjithashtu mund të bëjë që shfletuesi juaj të ndalojë së punuari.

Linjat lidhëse të çdo faqe ose faqe në internet janë paraqitur në një tabelë së bashku me metrikët dhe detajet si psh Teksti i ankorimit, fuqia e domenit (metrikë me porosi e KeySearch), Numri i lidhjeve hyrëse dhe nëse lidhja është apo jo,

Vegla e lidhjeve të KeySearch

Hulumtime në Youtube

Hulumtime KeySearch në Youtube

Nëse jeni një YouTuber, do ta pëlqeni këtë mjet. Kjo ju lejon të gjeni fjalët më të mira për të synuar dhe sasia e konkurrencës për çdo fjalen e dhënë.

Ky mjet duket tamam si mjeti i Analizës së Fjalë kyçe. Ajo vjen me një Tabelë ashtu si ajo e ofruar nga Mjet mjeti për analizën e fjalëve.

Tabela tregon URL-të e videos së bashku me metrikë të rëndësishme si psh Mosha e videos, Pamjet, Pëlqimet, Pëlqime, Komente dhe nëse fjalia është apo jo në titull dhe përshkrim.

Ashtu si mjeti i Analizës së Fjalë kyçe, e vetmja gjë që nuk më pëlqen është se tabela nuk tregon titullin e faqes së bashku me URL-në.

Ju do të duhet të kërkoni ose me dorë për fjalen kyçe në Google ose në këtë rast të hapni secilën video për të kontrolluar titullin e tyre.

Ky mjet ofron një sugjerim fjalen kuti e ngjashme me atë të Mjetit të Analizës së Fjalë kyçe në të djathtë me shumë fjalë kyçe që mund të dëshironi t’i konsideroni.

Ashtu si Vegla Kërkimore e Fjalë kyçe, ekziston një e shpejtë kontrollues i vështirë i disponueshëm edhe për YouTube. Kjo ju lejon të kontrolloni vështirësinë dhe metodat e tjera të deri në 50 fjalë kyçe menjëherë:

Kontrollues i vështirësive në KeySearch në Youtube

Mjet ndjekës për renditjen e fjalëve

Monitoruesi i rangut të fjalëve kyçe

Ndjekja e renditjes së fjalëve është një mjet i mahnitshëm nga KeySearch që ju ndihmon të kontrolloni nëse përpjekjet tuaja SEO janë duke punuar apo jo. Kjo ju lejon të gjurmoni pozicionin që faqja juaj e internetit po renditet për një fjalë kyçe.

Kjo është me të vërtetë e dobishme kur provoni një fushatë të re për ndërtimin e lidhjeve. Me këtë mjet, ju lehtë mund të identifikoni se cilat taktika SEO funksionojnë dhe nuk punojnë për faqen tuaj të internetit dhe industrinë tuaj.

Mund të vendosni njoftime me email në mënyrë që të merrni një email nga mjeti posa të ketë një ndryshim në renditjen e motorit tuaj të kërkimit për një fjalen e dhënë.

Pasi të shtoni një fjalë kyçe në mjet, ajo gjeneron një grafik të të gjitha pozicioneve të mëparshme të renditjes që nga dita kur shtoni fjalen:

Renditjet e fjalëve kyçe

Ky mjet është i shkëlqyeshëm nëse bëni punë SEO të klientit. Ju lehtë mund t’i dërgoni raportet e klientëve tuaj nëse kanë punuar apo jo përpjekjet tuaja SEO.

Për dallim nga mjetet e tjera të ndjekjes së gradave që kam përdorur në të kaluarën, ndërfaqja e këtij mjeti është pak më ndryshe dhe pak komplekse për tu kuptuar. Sapo të kuptoni se si funksionon, nuk do keni problem ta përdorni.

Shtesa e shfletuesit

Shtesa e shfletuesit ju lejon të analizoni Fjalë kyçe Vështirësia menjëherë nga shfletuesi juaj.

Sapo të instaloni shtrirja e shfletuesit, ju mund të shihni vështirësinë e fjalës dhe tabelën e Matricës së Rezultateve të Kërkimit me të gjitha matjet e rëndësishme për faqet që paraqiten në rezultatet e kërkimit.

Kjo mund t’ju ​​kursejë shumë kohë. Ka raste kur ju pengoheni në fjalët kyçe në vend tuaj përmes Google.

Në vend që të regjistroheni në llogarinë tuaj KeySearch, mund të shihni vështirësinë e Fjalë kyçe dhe metrikë të rëndësishme në lidhje me rezultatet e kërkimit pa lënë faqen.

Një gjë mendoj se do të ishte e dobishme është nëse shtrirja shfaq edhe vëllimin e kërkimit për fjalen.

Rishikimi i KeySearch: Verdict

KeySearch është e përkryer për ata si unë që kërkojnë një alternative më të lirë Ahrefs.

Ajo vjen me dhjetëra karakteristika. Ndërsa mund të mos ofrojë sa më shumë karakteristika sa Ahrefs, nuk është një mjet që duhet të lini pas dore.

Pavarësisht nëse po filloni ose drejtoni një agjenci të tërë marketingu, ky mjet do t’ju ndihmojë të arrini rezultate të shkëlqyera.

Nëse nuk jeni një agjenci ose kompani, mjete si Ahrefs nuk i përshtaten faturës. Nëse sapo po filloni, me siguri nuk do të merrni as kohën për të provuar shumicën e tipareve të ofruara nga Ahrefs.

Për pjesën më të madhe, thjesht do të jetë humbje parash për të përdorur një softuer SEO që nuk e përdorni as atë shpesh.

KeySearch nuk është vetëm një version më i lirë i Ahrefs, ai ofron gjithçka që ju nevojitet në udhëtimin tuaj në Blogging. Kjo do t’ju ndihmojë të analizoni konkurrencën dhe të gjeni fjalë kyçe që mund të renditen lehtë.

Ndërsa nuk do të thoja se KeySearch është një alternativë më e mirë për Ahrefs, është, megjithatë, një alternative që do t’ju ndihmojë të arrini rezultate të shkëlqyera me SEO për biznesin tuaj.

A më ka munguar një veçori në këtë përmbledhje të KeySearch? A keni pasur një përvojë të mirë (ose të keqe) duke përdorur KeySearch?

Nëse ky është rasti, më njoftoni në komentet më poshtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map