Revisió de la cerca de claus (per què és una alternativa més bona i més barata per als Ahrefs)

Aquesta és la meva ressenya de KeySearch, una eina de SEO que és una alternativa molt més barata al programa Ahrefs i Moz SEO.


Com a venedors d’internet, sempre estem buscant aquella eina de SEO que pugui marcar la diferència.

Aquella eina que ens distingirà i ens aportarà avantatge a la competència.

Ahrefs és una d’aquestes eines. És un dels millors (si no el millor) Eines de SEO per allà.

Tot i que inclou desenes de funcions de la recerca de paraules clau, l’anàlisi de backlink al seguiment de classificacions de paraules clau.

Ahrefs no és adequat per a blocaires com tu i jo.

Per què?

Com que el seu preu aviat pot començar a reduir-se en els nostres beneficis.

A diferència d’una agència de màrqueting o d’una gran empresa, els bloggers com tu i no necessitem utilitzar una eina de SEO cada dia.

En canvi, hem de centrar-nos en la publicació de contingut excel·lent i en la creació d’un públic.

Tot i que el SEO juga un paper important a l’hora de fer créixer un bloc, no és, però, una cosa que tu com a blogger (o solopreneur) puguis dedicar molt de temps si tot just comences.

Pagar 99 dòlars al mes per Ahrefs.com no val la pena.

És per això que fa uns mesos vaig proposar trobar-ne alternativa a Ahrefs que és tan bo com (si no és millor que) Ahrefs.

Perquè jo consideri una eina una alternativa de Ahrefs, havia de ser una alternativa Ahrefs barata amb tantes funcions com (si no més que) Ahrefs.

En la meva cerca, vaig trobar desenes d’eines i programari de SEO. Alguns eren bons i d’altres ni tan sols val la pena esmentar-los.

Aquest va ser el moment en què em vaig trobar Cerca de claus

Keysearch revisa una alternativa barata de ahrefs

KeySearch és ara l’eina de SEO que faig servir per a tots els meus llocs.

Aquí, compartiré amb vosaltres els bons i els dolents de KeySearch i com s’ataca contra grans gegants com Ahrefs (però també SEMrush, Majestic i Moz).

Què és KeySearch?

Keysearch és una eina de SEO tot en un que inclou investigacions i anàlisis de paraules clau, SERP i competidors, comprovació de classificació de paraules clau, anàlisi de backlink més càrregues.

KeySearch us ajudarà a descobrir paraules clau de gemes ocultes fàcils de classificar, a la vegada que us proporcionarà totes les eines que necessiteu per espiar els vostres competidors i fer el seguiment dels vostres esforços de SEO.

Preu de la cerca de claus

KeySearch ofereix plans molt més barats que Ahrefs. Els seus plans comencen a només 17 dòlars al mes mentre que els plans d’Arefs comencen a partir de 99 dòlars / mes.

Ara podeu utilitzar aquest codi de cupó de KeySearch i obtenir un 20% de descompte en la compra de Keysearch.

KeySearch és una alternativa molt més barata a Ahrefs. A partir de només 17 dòlars al mes, obteniu 200 crèdits diaris de cerca i anàlisi.

Aquesta eina inclou dotzenes de funcions com:

 • Recerca de paraules clau
 • Anàlisi de backlink
 • Paraula clau & Comprobador de dificultats de SERP
 • Seguiment de rànquing de paraules clau
 • Recerca de paraules clau de YouTube
 • Anàlisi de competència
 • Cercador de enllaç de enllaç
 • Addon Chrome / Firefox
 • Accés API
 • Informes d’etiquetes blanques
 • i molt més

Repassarem totes aquestes funcions a les seccions següents:

Recerca de paraules clau

KeySearch ofereix una interfície senzilla per a principiants per a la recerca de paraules clau. No només et permet trobar les millors paraules clau per orientar (amb l’eina de recerca de paraules clau).

També us permet comprovar ràpidament la dificultat de les paraules clau que voleu orientar (amb l’eina de dificultat ràpida):

Eina de recerca de paraules clau

Eina de recerca de paraula clau de cerca

El recerca de paraules clau L’eina que ofereix KeySearch us permet mesurar les dificultats d’una paraula clau i veure qui es classifica a la primera pàgina.

Aquesta eina us permet comprovar si heu d’orientar o no una paraula clau en funció de la seva nivell de dificultat. Això pot estalviar un munt de temps i diners en l’escriptura de contingut.

Una cosa que m’agrada molt d’aquesta eina és que es visualitza tots els detalls importants cal tenir en compte una paraula clau abans d’orientar-la en un quadre senzill:

Dificultat de la cerca de paraules clau

Aquesta eina també ofereix centenars de suggeriments de paraules clau perquè considereu:

Suggeriments de paraules clau de cerca de claus

Aquests suggeriments de paraules clau es mostren amb els dos volum i dificultat. Si feu clic a alguna de les paraules clau que es mostren als suggeriments, podreu veure una anàlisi completa de la paraula clau.

Una altra cosa que m’agrada molt i trobo útil és aquesta eina Taula de resultats de la cerca:

Eina de SEO de cerca clau

La taula us mostra a matriu que conté totes les mètriques SEO importants heu de tenir en compte la classificació de llocs a la primera pàgina.

D’aquesta manera, es pot obtenir una visió ràpida de qui es classifica per a quina paraula clau i en quina posició.

L’única cosa que m’agrada d’aquesta taula és que no us mostra el títol de les pàgines que es classifiquen per a la paraula clau.

Tot i així, us indica si una pàgina conté la paraula clau del títol, però no us indica quin és el títol real.

Per comprovar el títol de la pàgina, haurà de buscar la paraula clau a Google o visitar l’URL de la pàgina.

Aquesta eina també mostra la suggeriment del motor de cercas que es mostren al final de les pàgines de resultats de la cerca:

Suggeriments sobre motors de cerca

Això us ajuda a identificar paraules clau que les persones utilitzen per cercar coses similars. No ignoreu aquests suggeriments. Aquestes són les paraules clau de cua llarga que heu d’incloure al vostre contingut.

Aquesta eina també us permet fer-ho exporta un CSV o un PDF fitxer que conté els detalls sobre la paraula clau com el volum de cerca, la dificultat i tots els llocs de classificació de la primera pàgina.

Permet obtenir dades i suggeriments de paraules clau Planificador de paraules clau de Google Adwords, suggeriment de YouTube, suggeriment de Bing, base de dades de cerca de claus i molts altres:

Fonts de dades de cerca clau

Eina de comprovació de dificultats ràpides

Comprobador de dificultats de cerca de claus

Aquesta eina és un estalvi de temps enorme. En lloc de comprovar el dificultat i volum de paraula clau per a una paraula clau alhora, podeu utilitzar aquesta eina per comprovar la dificultat de fins a 50 paraules clau alhora.

També us permet exportar les paraules clau juntament amb el seu volum de cerca i altres detalls a un fitxer CSV.

Anàlisi d’enllaços

Anàlisi de backlink de cerca de claus

L’eina de control de backlink és una de les parts més importants de qualsevol eina de SEO. L’eina d’anàlisi de backlink de KeySearch inclou moltes funcions excel·lents.

Et permet comproveu els enllaços enrere a tot el domini o només a una pàgina específica.

Aquesta eina ofereix una mètrica anomenada Força del domini això per ajudar-vos a jutjar la qualitat d’un lloc web. Aquesta és una bona mètrica per comprovar quan cerqueu llocs web de qualitat per publicar o obtenir un enllaç de:
Comprovació de la intensitat del domini de cerca clau

També us permet veure una visió general de la tendència de creació d’enllaços dels darrers 12 mesos per al domini o pàgina que esteu comprovant. Això ajuda a identificar el difícil que serà superar un domini o una pàgina.

Tu pots filtra fàcilment els enllaços enllaços basat en diverses mètriques, com ara el nombre d’enllaços, la intensitat del domini, la font d’enllaç i el tipus d’enllaç (dofollow o nofollow):

Filtre de enllaç de cerca de claus

Aquesta eina us permet visualitzar 50, 100, 250, 1000 o tots els enllaços enllaçats alhora. També et permet exportar els enllaços enllaç de qualsevol lloc web o pàgina.

Una cosa que no m’agrada d’aquesta funcionalitat d’exportació és que només exportarà tots els enllaços enllaçats si trieu mostrar tots els enllaços enllaçats al vostre navegador..

No només es fa memòria, sinó que també pot provocar que el navegador deixi de funcionar.

Els enllaços d’enllaç de qualsevol pàgina o lloc web determinats es mostren en una taula juntament amb les mètriques i els detalls, com ara Text d’ancoratge, intensitat del domini (mètrica personalitzada de KeySearch), nombre d’enllaços entrants i si l’enllaç és o no:

Eina de backlinks de cerca clau

Recerca de Youtube

Recerca de Youtube de cerca de Keyword

Si ets un YouTuber, t’encantarà aquesta eina. Et permet Cerqueu les millors paraules clau per orientar-les i la quantitat de competència per a qualsevol paraula clau determinada.

Aquesta eina s’assembla a l’eina d’anàlisi de paraules clau. Porta una taula igual que l’oferta Eina d’anàlisi de paraules clau.

La taula mostra les URL dels vídeos juntament amb mètriques importants com, per exemple Edat del vídeo, visualitzacions, agradacions, disgustos, comentaris i si la paraula clau es troba o no en el títol i la descripció.

Igual que l’eina d’anàlisi de paraules clau, l’únic que no m’agrada és que la taula no mostri el títol de la pàgina al costat de l’URL.

Haureu de buscar manualment la paraula clau a Google o, en aquest cas, obrir tots els vídeos per comprovar el seu títol.

Aquesta eina ofereix un suggeriment de paraules clau un quadre semblant al de l’Eina d’anàlisi de paraules clau a la dreta amb diverses paraules clau que voldreu considerar.

De la mateixa manera que l’eina de recerca de paraules clau, hi ha una oportunitat ràpida verificador difícil disponible també per a YouTube. Permet comprovar la dificultat i altres mètriques de fins a 50 paraules clau alhora:

Cerca de claus de comprovació de problemes de YouTube

Eina de rastreig de paraules clau

Monitor de rànquing de paraules clau de cerca de paraules clau

Seguiment de classificació de paraules clau és una eina increïble de KeySearch que us ajuda a comprovar si funcionen o no els vostres esforços de SEO. Permet fer un seguiment de la posició en què es classifica el vostre lloc web amb una paraula clau.

Això és realment útil quan proveu una nova campanya de creació d’enllaços. Amb aquesta eina, podeu identificar fàcilment quines tàctiques de SEO funcionen i que no funcionen per al vostre lloc web i la vostra indústria.

Podeu configurar notificacions per correu electrònic de manera que rebeu un correu electrònic de l’eina tan aviat com hi hagi un canvi en la classificació del motor de cerca d’una paraula clau determinada.

Un cop heu afegit una paraula clau a l’eina, genera un gràfic de totes les posicions de classificació anteriors des del dia que heu afegit la paraula clau:

Rànquing de paraules clau de rànquing

Aquesta eina és fantàstica si feu un treball de SEO del client. Podeu enviar fàcilment informes als vostres clients sobre si han funcionat o no els vostres esforços de SEO.

A diferència d’altres eines de seguiment de rànquing que he utilitzat en el passat, la interfície d’aquesta eina és una mica diferent i una mica complexa d’entendre. Un cop entengueu el funcionament, no tindreu cap problema en fer-lo servir.

Addon del navegador

El complement del navegador us permet fer-ho Analitza la dificultat de la paraula clau des del navegador.

Un cop instal·leu el programa extensió del navegador, podeu veure la dificultat de la paraula clau i la taula de la matriu de resultats de cerca amb totes les mètriques importants sobre les pàgines que es mostren als resultats de la cerca.

Això us pot estalviar molt de temps. Hi ha moments en què topeu amb les paraules clau del vostre nínxol mitjançant Google.

En lloc d’iniciar sessió al vostre compte de KeySearch, podeu veure la dificultat de la paraula clau i mètriques importants sobre els resultats de la cerca sense sortir de la pàgina..

Una cosa que crec que seria útil és si l’extensió també mostrés el volum de cerca de la paraula clau.

Revisió de la cerca de claus: el veredicte

Cerca de claus és perfecte per a aquells com jo que busquen una alternativa més barata a Ahrefs.

Inclou dotzenes de funcions. Tot i que pot no oferir tantes funcions com Ahrefs, no és una eina que haureu de deixar de banda.

Tant si comenceu o comenceu una agència de màrqueting sencera, aquesta eina us ajudarà a obtenir grans resultats.

Si no sou una agència o una empresa, eines com Ahrefs no ajusten la factura. Si tot just comença, probablement mai no tindreu temps per provar la majoria de les funcions que ofereix Ahrefs.

En la seva majoria, serà només una pèrdua de diners utilitzar un programari de SEO que ni tan sols feu servir sovint.

KeySearch no és només una versió més barata d’Arefs, sinó que ofereix tot el que necessitareu al vostre viatge per blogs. Us ajudarà a analitzar la competència i a trobar paraules clau de fàcil classificació.

Tot i que no diria que KeySearch és una alternativa millor a Ahrefs, però és una alternativa que us ajudarà a obtenir grans resultats amb SEO per al vostre negoci..

He perdut una funció en aquesta revisió de la cerca de claus? Heu tingut una bona (o mala) experiència amb KeySearch?

Si és així, informeu-me als comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map