Recenzie pentru căutarea cheilor (de ce este o alternativă bună și mai ieftină la Ahrefs)

Aceasta este recenzia mea despre KeySearch, un instrument SEO care este o alternativă mult mai ieftină la software-ul Ahrefs și Moz SEO.


În calitate de marketeri de internet, suntem în permanență în căutarea acelui instrument SEO care poate face diferența.

Acel instrument care ne va separa și ne va oferi un avantaj în fața concurenței.

Ahrefs este unul dintre aceste instrumente. Este unul dintre cei mai buni (dacă nu cei mai buni) Instrumente SEO acolo.

În timp ce vine cu zeci de funcții de la cercetarea cuvintelor cheie, analiza backlink la urmărirea rangului de cuvinte cheie.

Ahrefs nu este potrivit pentru bloggeri ca tine și cu mine.

De ce?

Pentru că prețurile sale pot începe curând să reducă profiturile noastre.

Spre deosebire de o agenție de marketing sau o companie mare, bloggeri ca tine și nu trebuie să folosim un instrument SEO în fiecare zi.

În schimb, trebuie să ne concentrăm pe a scoate conținut excelent și a construi un public.

Deși SEO joacă un rol important în creșterea unui blog, nu este totuși un lucru pe care tu ca blogger (sau solopreneur) îl poți petrece mult timp dacă abia începi.

Să plătești 99 de dolari pe lună pentru Ahrefs.com nu merită.

Acesta este motivul pentru care cu câteva luni în urmă mi-am propus să găsesc un alternativă la Ahrefs care este la fel de bun (dacă nu mai bine decât) Ahrefs.

Pentru mine, să consider un instrument o alternativă Ahrefs, trebuia să fie o alternativă Ahrefs ieftină, având la fel de multe funcții (dacă nu mai mult de) Ahrefs.

În căutarea mea, am întâlnit zeci de instrumente și software SEO. Unele au fost bune, iar altele nici măcar nu merită menționate.

Acesta a fost momentul când am dat peste KeySearch

keysearch revizuiește o alternativă ieftină ahrefs

KeySearch este acum instrumentul SEO pe care îl folosesc pentru toate site-urile mele.

Aici, voi împărtăși cu voi binele și răul din KeySearch și cum stăpânește împotriva gigantilor mari precum Ahrefs (dar și SEMrush, Majestic și Moz).

Ce este KeySearch?

Keysearch este un instrument SEO integral, care vine cu cercetare și analiză de cuvinte cheie, SERP și concurenți, verificare a rangului de cuvinte cheie, analiză de backlink, plus multe.

Căutarea prin cheie vă va ajuta să descoperiți cuvinte cheie ascunse, care sunt ușor de clasat, oferindu-vă, de asemenea, toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă spiona concurenții și pentru a urmări eforturile SEO.

Prețuri de căutare cheie

KeySearch oferă planuri mult mai ieftine decât Ahrefs. Planurile lor încep de la doar 17 dolari / lună în timp ce planurile lui Ahrefs încep de la 99 USD / lună.

În acest moment puteți utiliza acest cod cupon KeySearch și veți beneficia de 20% din reducerea achiziției de Keysearch.

Căutarea prin cheie este o alternativă mult mai ieftină la Ahrefs. De la doar 17 dolari pe lună, primiți 200 de credite zilnice de căutare și analiză.

Acest instrument vine cu zeci de caracteristici precum:

 • Cercetare cu cuvinte cheie
 • Analiză de backlink
 • cuvinte cheie & Verificator de dificultăți SERP
 • Urmărirea rangului de cuvinte cheie
 • Cercetare cu cuvinte cheie YouTube
 • Analiza concurenței
 • Backlink Finder
 • Chrome / Firefox Addon
 • Acces API
 • Raportare alb-etichetă
 • și mult mai mult

Vom trece peste fiecare dintre aceste funcții în următoarele secțiuni:

Cercetare cu cuvinte cheie

KeySearch oferă o interfață prietenoasă pentru începători pentru cercetarea cuvintelor cheie. Nu numai că vă permite să găsiți cele mai bune cuvinte cheie pe care să le vizați (cu instrumentul de cercetare a cuvintelor cheie).

Vă permite, de asemenea, să verificați rapid dificultățile cuvinte cheie pe care așteptați cu nerăbdare să le vizați (cu instrumentul de dificultate rapidă):

Instrument de cercetare a cuvintelor cheie

Instrument de cercetare a cuvintelor cheie

cercetare cu cuvinte cheie instrumentul oferit de KeySearch vă permite să măsurați dificultățile unui cuvânt cheie și să aflați cine se clasează pe prima pagină.

Acest instrument vă permite să verificați dacă trebuie să vizați sau nu un cuvânt cheie bazat pe acesta nivel de dificultate. Acest lucru vă poate economisi o tonă de timp și bani pe scrierea conținutului.

Un lucru care îmi place foarte mult la acest instrument este că acesta se afișează toate detaliile importante trebuie să luați în considerare un cuvânt cheie înainte să îl vizați într-o singură casetă:

Căutare de cheie Dificultate pentru cuvinte cheie

Acest instrument oferă, de asemenea, sute de sugestii de cuvinte cheie pentru tine să iei în considerare:

Sugestii de cuvinte cheie pentru căutare cheie

Aceste sugestii de cuvinte cheie sunt afișate cu ambele volumul și dificultatea. Dacă faceți clic pe oricare dintre cuvintele cheie afișate în sugestii, veți putea vedea o analiză completă a cuvântului cheie.

Un alt lucru care îmi place foarte mult și consider util sunt instrumentele acestui instrument Tabelul rezultatelor căutării:

Instrumentul SEO Căutare cheie

Tabelul vă arată a matricea care conține toate valorile SEO importante trebuie să luați în considerare clasamentul site-urilor din prima pagină.

Acest lucru vă oferă o privire de ansamblu rapid despre cine se clasează pentru ce cuvânt cheie și în ce poziție.

Singurul lucru care nu-mi place de acest tabel este că acesta nu vă arată titlul din paginile de clasare a cuvântului cheie.

Cu toate acestea, vă spune dacă o pagină conține cuvântul cheie din titlu, dar nu vă spune care este titlul real.

Pentru a verifica titlul paginii, va trebui să căutați cuvântul cheie pe Google sau să vizitați adresa URL a paginii.

Acest instrument afișează de asemenea sugestia motorului de căutares care sunt afișate la sfârșitul paginilor de rezultate ale căutării:

sugestii pentru motorul de căutare pentru căutarea de chei

Acest lucru vă ajută să identificați cuvinte cheie pe care oamenii le folosesc pentru a căuta lucruri similare. Nu ignorați aceste sugestii. Acestea sunt cuvintele cheie cu coada lungă pe care ar trebui să le includeți în conținutul dvs..

Acest instrument vă permite, de asemenea, să exportați un CSV sau un PDF fișier care conține detalii despre cuvântul cheie, cum ar fi volumul de căutare, dificultatea și toate site-urile de clasare din prima pagină.

Vă permite să obțineți date și sugestii de la cuvinte cheie Planificatorul de cuvinte cheie Google Adwords, Sugestie YouTube, Bing Sugest, bază de date Căutare cheie și multe altele:

Surse de date pentru căutare cheie

Instrument de verificare a dificultăților rapide

Verificator de dificultăți pentru căutarea cheilor

Acest instrument este un economisitor de timp imens. În loc să verificați dificultate și volum de cuvinte cheie pentru un cuvânt cheie la un moment dat, puteți utiliza acest instrument pentru a construi-verifica dificultățile de până la 50 de cuvinte cheie simultan.

De asemenea, vă permite să exportați cuvintele cheie împreună cu volumul de căutare și alte detalii într-un fișier CSV.

Analiza legăturilor

Analiză de backlink de căutare cheie

Instrumentul de verificare backlink este unul dintre instrumentele cele mai importante părți ale oricărui instrument SEO. Instrumentul de analiză a backlink-ului KeySearch vine cu o mulțime de funcții excelente.

Vă permite verificați backlinkurile la întregul domeniu sau doar la o anumită pagină.

Acest instrument oferă o metrică numită Forța domeniului asta pentru a vă ajuta să judecați calitatea unui site web. Aceasta este o metrică bună pentru a verifica atunci când căutați site-uri web de calitate pentru a posta pe oaspeți sau pentru a obține un link de la:
Verificatorul de stres al domeniului Căutare cheie

De asemenea, vă permite să vedeți o imagine de ansamblu a tendinței de construire a linkurilor din ultimele 12 luni pentru domeniul sau pagina pe care o verificați. Acest lucru ajută la identificarea cât de dificil va fi să depășești un domeniu sau o pagină.

Poti filtrați ușor backlink-urile bazat pe mai multe valori cum ar fi numărul de legături, puterea domeniului, sursa de legătură și tipul de legătură (dofollow sau nofollow):

Filtru de backlink pentru căutare cheie

Acest instrument vă permite să vizualizați 50, 100, 250, 1000 sau toate backlink-urile simultan. De asemenea, vă permite să exportați backlinkurile a oricărui site sau pagină dată.

Un lucru care nu-mi place la această funcționalitate de export este că va exporta toate backlink-urile numai dacă alegeți să afișați toate backlink-urile în browser-ul dvs..

Acest lucru nu este doar intensiv în memorie, dar poate determina browserul să nu mai funcționeze.

Backlinkurile oricărei pagini sau site-uri web sunt afișate într-un tabel împreună cu valorile și detaliile, cum ar fi Text ancorare, Forța domeniului (metrica personalizată a Căutării cheilor), Numărul de legături primite și dacă legătura este sau nu dofollow:

Instrumentul de căutare backlinks pentru cheie

Cercetare Youtube

Căutare cheie Youtube de cercetare

Dacă sunteți un YouTuber, vă va plăcea acest instrument. Vă permite să găsiți cele mai bune cuvinte cheie pe care să le vizați și valoarea concurenței pentru orice cuvânt cheie dat.

Acest instrument arată la fel ca instrumentul Analiză de cuvinte cheie. Vine cu un tabel la fel ca cel oferit de acesta Instrument de analiză a cuvintelor cheie.

Tabelul afișează adresele URL ale videoclipurilor împreună cu valori importante, cum ar fi Vârsta videoclipurilor, vizualizări, like-uri, nu-i place, comentarii și dacă cuvântul cheie este sau nu în titlu și descriere.

La fel ca instrumentul de analiză a cuvintelor cheie, singurul lucru care nu îmi place este acela că tabelul nu afișează titlul paginii alături de adresa URL.

Va trebui să căutați manual cuvântul cheie pe Google sau, în acest caz, să deschideți fiecare videoclip pentru a le verifica titlul.

Acest instrument oferă un sugestie de cuvinte cheie casetă similară cu cea a instrumentului de analiză a cuvintelor cheie din partea dreaptă, cu mai multe cuvinte cheie pe care ar putea să le luați în considerare.

La fel ca instrumentul de cercetare a cuvintelor cheie, există rapid verificator dificil disponibil și pentru YouTube. Vă permite să verificați dificultățile și alte valori de până la 50 de cuvinte cheie simultan:

Căutare cheie dificultăți YouTube verificator

Instrument de urmărire a cuvintelor cheie

Monitor de rang pentru cuvinte cheie

Urmărirea rangului de cuvinte cheie este un instrument uimitor de la KeySearch care vă ajută să verificați dacă funcționează sau nu eforturile dvs. de SEO. Vă permite să urmăriți poziția pe care site-ul dvs. se clasează pentru un cuvânt cheie.

Acest lucru este cu adevărat util când încercați o nouă campanie de creare de linkuri. Cu acest instrument, puteți identifica cu ușurință ce tactici SEO funcționează și nu funcționează pentru site-ul dvs. web și pentru industria dvs..

Puteți configura notificări prin email astfel încât să primiți un e-mail de la instrument imediat ce există o modificare în clasamentul motorului de căutare pentru un cuvânt cheie dat.

După ce adăugați un cuvânt cheie la instrument, acesta generează un grafic al tuturor pozițiilor anterioare de clasare începând cu ziua în care ați adăugat cuvântul cheie:

Clasificare pentru cuvinte cheie

Acest instrument este excelent dacă lucrați cu clientul SEO. Puteți trimite cu ușurință rapoarte clienților dvs. dacă eforturile dvs. SEO au funcționat sau nu.

Spre deosebire de alte instrumente de urmărire a rangurilor pe care le-am folosit în trecut, interfața acestui instrument este puțin diferită și un pic complexă de înțeles. După ce înțelegeți cum funcționează, nu veți avea nicio problemă în utilizarea acestuia.

Adăugare browser

Adăugarea browserului vă permite să analiza Dificultate pentru cuvinte cheie chiar din browserul dvs..

Odată ce instalați dispozitivul extensie browser, puteți vedea dificultatea cuvintelor cheie și tabelul Matricei rezultatelor căutării cu toate valorile importante despre paginile care apar în rezultatele căutării.

Acest lucru vă poate economisi mult timp. Există momente în care te împiedici de cuvinte cheie din nișa ta prin Google.

În loc să vă conectați la contul dvs. Căutare cheie, puteți vedea dificultăți ale cuvintelor cheie și valori importante despre rezultatele căutării fără a părăsi pagina.

Un lucru cred că ar fi de ajutor este dacă extensia ar afișa și volumul de căutare al cuvântului cheie.

Recenzie pentru căutarea cheilor: Verdictul

KeySearch este perfectă pentru cei ca mine care caută o alternativă Ahrefs mai ieftină.

Vine cu zeci de funcții. Deși este posibil să nu ofere la fel de multe funcții ca Ahrefs, nu este un instrument pe care ar trebui să îl neglijezi.

Indiferent dacă începeți sau conduceți o întreagă agenție de marketing, acest instrument vă va ajuta să obțineți rezultate extraordinare.

Dacă nu sunteți o agenție sau o companie, instrumente precum Ahrefs nu încadrează factura. Dacă tocmai începeți, probabil că nu veți obține niciodată timpul pentru a încerca majoritatea funcțiilor oferite de Ahrefs.

În cea mai mare parte, va fi doar o pierdere de bani pentru a utiliza un software SEO pe care nici nu îl folosești des.

Căutarea prin cheie nu este doar o versiune mai ieftină a Ahrefs, ci oferă tot ceea ce veți avea nevoie în călătoria dvs. de blog. Te va ajuta să analizezi concurența și să găsești cuvinte cheie ușor de clasat.

Deși nu aș spune căutarea prin cheie este o alternativă mai bună la Ahrefs, este totuși o alternativă care vă va ajuta să obțineți rezultate excelente cu SEO pentru afacerea dvs..

Am ratat o caracteristică din această recenzie Căutare cheie? Ați avut o experiență bună (sau rea) folosind KeySearch?

Dacă acesta este cazul, anunță-mă în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map