Преглед на KeySearch (защо е добра и по-евтина алтернатива на Ahrefs)

Това е моят преглед на KeySearch, SEO инструмент, който е много по-евтина алтернатива на софтуера Ahrefs и Moz SEO.


Като интернет маркетинг, ние винаги търсим този един SEO инструмент, който може да промени.

Този инструмент, който ще ни раздели и ще ни даде предимство пред конкуренцията.

Ahrefs е един от тези инструменти. Той е един от най-добрите (ако не и най-добрият) SEO инструменти там.

Въпреки че идва с десетки функции от изследване на ключови думи, анализ на връзки до проследяване на ранг на ключовите думи.

Ahrefs не е подходящ за блогъри като теб и мен.

Защо?

Защото цените му скоро могат да започнат да намаляват печалбите ни.

За разлика от маркетингова агенция или голяма компания, блогъри като вас и аз не е нужно да използваме SEO инструмент всеки ден.

Вместо това трябва да се съсредоточим върху пускането на страхотно съдържание и изграждането на аудитория.

Въпреки че SEO играе голяма роля в отглеждането на блог, това обаче не е нещо, което вие като блогър (или солопренер) можете да отделите много време, ако току-що започвате.

Плащането на 99 долара на месец за Ahrefs.com просто не си струва.

Ето защо няколко месеца назад се заех да намеря алтернатива на Арефс това е толкова добро, колкото (ако не и по-добро от) Ареф.

За да считам един инструмент алтернатива на Арефс, той трябваше да бъде евтина алтернатива на Ahrefs с толкова функции, колкото (ако не повече от) Ahrefs.

При моето търсене попаднах на десетки SEO инструменти и софтуер. Някои бяха добри, а други дори не си струва да се споменават.

Това беше времето, когато попаднах KeySearch

keysearch преглед на евтина алтернатива на ahrefs

KeySearch сега е SEO инструментът, който използвам за всичките си сайтове.

Тук ще споделя с вас доброто и лошото на KeySearch и как той се изправя срещу големи гиганти като Ahrefs (но също и SEMrush, Majestic и Moz).

Какво е KeySearch?

Keysearch е всичко в едно SEO инструмент, който се предлага с ключови думи, SERP и конкурентни изследвания и анализи, проверка на ранг на ключовите думи, анализ на обратната връзка плюс много други.

KeySearch ще ви помогне да откриете скрити ключове за скъпоценни камъни, които са лесни за класиране, а също така ще ви предостави всички инструменти, необходими за шпиониране на вашите конкуренти и проследяване на вашите SEO усилия.

Ценообразуване на KeySearch

KeySearch предлага много по-евтини планове от Ahrefs. Плановете им започват от само $ 17 / месец докато плановете на Ahrefs започват от $ 99 / месец.

В момента можете да използвате този код за купон на KeySearch и да получите 20% отстъпка от покупката на Keysearch.

KeySearch е много по-евтина алтернатива на Ahrefs. Само от $ 17 на месец получавате 200 кредита за търсене и анализ на ден.

Този инструмент се предлага с десетки функции като:

 • Изследване на ключови думи
 • Анализ на връзката
 • Ключова дума & Проверка на трудността на SERP
 • Проследяване на ранг по ключови думи
 • Изследване на ключови думи в YouTube
 • Анализ на конкуренцията
 • Търсач на връзки
 • Chrome / Firefox Addon
 • Достъп до API
 • Отчитане с бели етикети
 • и още много

Ще разгледаме всяка от тези функции в следните раздели:

Изследване на ключови думи

KeySearch предлага удобен за начинаещи интерфейс за изследване на ключови думи. Той не само ви позволява да намерите най-добрите ключови думи за насочване (с инструмента за изследване на ключови думи).

Също така ви позволява бързо да проверите трудността на всяка ключова дума, която очаквате да насочите (с инструмента за бързо затруднение):

Инструмент за изследване на ключови думи

KeySearch Tool Research Research Tool

Най- изследване на ключови думи инструментът, предлаган от KeySearch, ви позволява да измервате затрудненията на ключова дума и да видите кой класира на първа страница.

Този инструмент ви позволява да проверите дали не трябва да насочвате към ключова дума въз основа на нея ниво на трудност. Това може да ви спести много време и пари за писане на съдържание.

Едно нещо, което наистина харесвам в този инструмент е, че той показва всички важни подробности трябва да помислите за ключова дума, преди да я насочите в едно просто поле:

Ключова дума за търсене на ключови думи

Този инструмент също предлага стотици предложения за ключови думи за да вземете предвид:

Предложения за ключови думи KeySearch

Тези предложения за ключови думи се показват с двете си обем и трудност. Ако щракнете върху някоя от ключовите думи, показани в предложенията, ще можете да видите пълен анализ на ключовата дума.

Друго нещо, което наистина ми харесва и ми е полезно, е този инструмент Таблица с резултати от търсенето:

KeySearch SEO Tool

Таблицата ви показва a матрица, съдържаща всички важни SEO показатели трябва да помислите за класирането на сайтовете на първата страница.

Това ви дава бърз преглед на това кой е класиран за коя ключова дума и на каква позиция.

Единственото нещо, което не харесвам в тази таблица, е това не ви показва заглавието от страниците, класиращи ключовата дума.

Той обаче ви казва дали една страница съдържа ключовата дума в заглавието, но не ви казва какво е действителното заглавие.

За да проверите заглавието на страницата, ще трябва или да потърсите ключовата дума в Google, или да посетите URL адреса на страницата.

Този инструмент също показва предложение за търсачкаs, които се показват в края на страниците с резултати от търсенето:

предложения за търсачки на ключове

Това ви помага да идентифицирате ключови думи, които хората използват за търсене на подобни неща. Не пренебрегвайте тези предложения. Това са ключовите думи с дълга опашка, които трябва да включите в съдържанието си.

Този инструмент също ви позволява да експортирайте CSV или PDF файл, съдържащ подробности за ключовата дума, като нейния обем на търсене, трудност и всички сайтове, класиращи се на първа страница.

Тя ви позволява да получавате данни и предложения за ключови думи от Google Adwords Ключов инструмент за планиране на ключови думи, YouTube Предложете, Предложете Bing, База данни за KeySearch и много други:

Източници на данни за KeySearch

Инструмент за бърза проверка на трудността

KeySearch Проверка на трудност

Този инструмент е a огромен пестене на време. Вместо да проверявате трудност и обем на ключовите думи по една ключова дума в даден момент, можете да използвате този инструмент за проверка на трудностите до 50 ключови думи наведнъж.

Той също така ви позволява да експортирате ключовите думи заедно с техния обем на търсене и други подробности в CSV файл.

Анализ на връзката

Анализ на връзката към KeySearch

Инструментът за проверка на обратната връзка е един от най-важните части на всеки SEO инструмент. Инструментът за анализ на връзки към KeySearch предлага много страхотни функции.

Тя ви позволява проверете връзките до целия домейн или просто към конкретна страница.

Този инструмент предлага показател, наречен Сила на домейна това да ви помогне да прецените качеството на уебсайта. Това е добър показател за проверка, когато търсите качествени уебсайтове, за да публикувате гост или да получите връзка от:
KeySearch Проверка на сила на домейна

Също така ви позволява да видите преглед на тенденцията за изграждане на връзки за последните 12 месеца за домейна или страницата, които проверявате. Това помага да се идентифицира колко трудно ще бъде изпреварване на домейн или страница.

Можеш лесно филтрирайте връзки въз основа на множество показатели като броя на връзките, силата на домейна, източника на връзката и вида на връзката (dofollow или nofollow):

KeySearch Filter за връзки

Този инструмент ви позволява да преглеждате 50, 100, 250, 1000 или всички връщания наведнъж. Тя също ви позволява да експортирайте връзките на всеки уебсайт или страница.

Едно нещо, което не ми харесва при тази функция за експортиране, е, че ще експортира всички връзки само ако решите да покажете всички връзки в браузъра си.

Това е не само интензивно в паметта, но може да доведе до спиране на вашия браузър.

Обратните връзки на която и да е страница или уебсайт се показват в таблица заедно с показателите и подробностите като Текст на котва, сила на домейна (персонализиран показател на KeySearch), брой входящи връзки и дали връзката е или не:

Инструмент за връзки към KeySearch

Youtube проучване

KeySearch Youtube Research

Ако сте YouTuber, ще харесате този инструмент. Тя ви позволява да намерете най-добрите ключови думи за насочване и размера на конкуренцията за дадена ключова дума.

Този инструмент изглежда точно като инструмента за анализ на ключови думи. Той идва с таблица точно като тази, предлагана от Инструмент за анализ на ключови думи.

Таблицата показва URL адреси на видеоклиповете, заедно с важни показатели като Видео епоха, изгледи, харесвания, харесвания, коментари и дали ключовата дума е в заглавието и описанието.

Точно като инструмента за анализ на ключови думи, единственото нещо, което не ми харесва, е, че таблицата не показва заглавието на страницата заедно с URL адреса.

Ще трябва да търсите ръчно ключовата дума в Google или в този случай да отворите всеки видеоклип, за да проверите заглавието им.

Този инструмент предлага a предложение за ключови думи полето подобно на това на инструмента за анализ на ключови думи вдясно с няколко ключови думи, които може да искате да обмислите.

Точно като инструмента за изследване на ключови думи, има бързо трудна проверка достъпно и за YouTube. Тя ви позволява да проверявате трудността и други показатели до 50 ключови думи наведнъж:

KeySearch Проверка на затруднения в Youtube

Инструмент за проследяване на ключови думи

Монитор на ключови думи за търсене на ключови думи

Проследяване на ранг по ключови думи е невероятен инструмент от KeySearch, който ви помага да проверите дали вашите SEO усилия работят или не. Тя ви позволява да проследявате позицията, която уебсайтът ви класира за ключова дума.

Това е наистина полезно, когато опитате нова кампания за изграждане на връзки. С този инструмент можете лесно да определите кои SEO тактики работят и не работят за вашия уебсайт и вашата индустрия.

Можете да настроите известия по имейл така че да получите имейл от инструмента веднага щом има промяна в класирането на вашата търсачка за дадена ключова дума.

След като добавите ключова дума към инструмента, той генерира графика на всички предишни позиции за класиране от деня, в който сте добавили ключовата дума:

Класиране на ключови думи

Този инструмент е чудесен, ако вършите SEO работа с клиенти. Можете лесно да изпращате на клиентите си отчети за това дали вашите SEO усилия са работили или не.

За разлика от други инструменти за проследяване на ранг, които съм използвал в миналото, интерфейсът на този инструмент е малко по-различен и малко сложен за разбиране. След като разберете как работи, няма да имате проблем да го използвате.

Браузър добавка

Добавката на браузъра ви позволява да анализирайте сложността на ключовите думи направо от вашия браузър.

След като инсталирате разширение за браузър, можете да видите трудността на ключовите думи и таблицата с матрица с резултати от търсенето с всички важни показатели за страниците, показващи се в резултатите от търсенето.

Това може да ви спести много време. Има моменти, когато се натъкнете на ключови думи във вашата ниша чрез Google.

Вместо да влезете в акаунта си KeySearch, можете да видите затрудненията с ключовите думи и важните показатели за резултатите от търсенето, без да напускате страницата.

Едно нещо, което мисля, че би било полезно, е ако разширението също показва обема на търсене за ключовата дума.

Преглед на KeySearch: Присъдата

KeySearch е идеален за тези като мен, които търсят по-евтина алрефска алтернатива.

Той идва с десетки функции. Въпреки че може да не предлага толкова функции, колкото Ahrefs, това не е инструмент, който трябва да пренебрегвате.

Независимо дали тепърва започвате или ръководите цяла маркетингова агенция, този инструмент ще ви помогне да постигнете страхотни резултати.

Ако не сте агенция или компания, инструменти като Ahrefs не отговарят на сметката. Ако тепърва започвате, вероятно никога няма да получите време да изпробвате повечето от предлаганите от Ahrefs функции.

В по-голямата си част просто ще е загуба на пари, за да използвате SEO софтуер, който дори не използвате толкова често.

KeySearch не е само по-евтина версия на Ahrefs, той предлага всичко, което ще ви е необходимо при вашето пътуване с блогове. Той ще ви помогне да анализирате конкуренцията и да намерите ключови думи, по които е лесно да се класират.

Въпреки че не бих казал, че KeySearch е по-добра алтернатива на Ahrefs, но това е алтернатива, която ще ви помогне да постигнете страхотни резултати със SEO за вашия бизнес.

Пропуснах ли функция в този преглед на KeySearch? Имали ли сте добър (или лош) опит с KeySearch?

Ако това е така, уведомете ме в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map