Pregled KeySearch (zakaj je dobra in cenejša alternativa Ahrefom)

To je moj pregled KeySearch, orodja za SEO, ki je veliko cenejša alternativa programom Ahrefs in Moz SEO.


Kot internetni tržniki vedno iščemo tisto SEO orodje, ki bi lahko spremenilo.

To orodje, ki nas bo ločilo in nam dalo prednost pred konkurenco.

Ahrefs je eno izmed teh orodij. Je eden najboljših (če ne najboljši) SEO orodja tam zunaj.

Čeprav je na voljo z več desetimi funkcijami, od raziskovanja ključnih besed, povratne analize do sledenja uvrstitvam ključnih besed.

Ahrefs ni primeren za blogerje, kot ste ti in jaz.

Zakaj?

Ker se njegova cena lahko kmalu začne zniževati v naš dobiček.

Za razliko od marketinške agencije ali velikega podjetja, blogerjem, kot ste vi, mi ni treba uporabljati SEO orodja vsak dan.

Namesto tega se moramo osredotočiti na izdajanje odličnih vsebin in ustvarjanje občinstva.

Čeprav SEO igra veliko vlogo pri vzpostavljanju spletnega dnevnika, pa to ni nekaj, na kar lahko vi kot bloger (ali solopreurist) porabite veliko časa, če šele začnete.

Plačati 99 dolarjev na mesec za Ahrefs.com preprosto ni vredno.

Zato sem se nekaj mesecev nazaj odločil poiskati alternativa Ahrefom to je tako dober kot (če ne boljši od) Ahrefov.

Da bi orodje smatral kot alternativo Ahrefs, je moralo biti poceni Ahrefsova alternativa s toliko funkcijami, kot je (če ne več kot) Ahrefsov.

Pri iskanju sem naletel na desetine orodij in programske opreme SEO. Nekateri so bili dobri, drugi pa sploh niso omembe vredni.

To je bil čas, ko sem naletel KeySearch

keysearch pregled poceni alternativa ahrefs

KeySearch je zdaj orodje SEO, ki ga uporabljam za vsa svoja spletna mesta.

Tukaj bom delil z vami dobro in slabo KeySearch in kako se sklada z velikimi velikani, kot so Ahrefs (pa tudi SEMrush, Majestic in Moz).

Kaj je KeySearch?

Keysearch je vsestransko orodje za SEO, ki je na voljo s ključnimi besedami, SERP in raziskovanjem in analizami konkurentov, preverjanjem uvrstitve ključnih besed, analizo povratnih povezav in še več.

KeySearch vam bo pomagal odkriti skrite ključne besede dragulja, ki jih je enostavno uvrstiti, hkrati pa vam bo dal tudi vsa orodja, ki jih potrebujete za vohunjenje konkurentov in sledenje vašim SEO prizadevanjem.

Cene KeySearch

KeySearch ponuja veliko cenejše načrte kot Ahrefs. Njihovi načrti se začnejo na začetku samo 17 $ / mesec medtem ko se Ahrefsovi načrti začnejo pri 99 USD / mesec.

Zdaj lahko uporabite to kodo kupona KeySearch in pridobite 20% popusta pri nakupu Keysearcha.

KeySearch je veliko cenejša alternativa Ahrefsu. Od samo 17 dolarjev na mesec dobite 200 kreditov za iskanje in analizo na dan.

To orodje ima na desetine funkcij, kot so:

 • Raziskave ključnih besed
 • Analiza povratnih povezav
 • Ključna beseda & Preverjevalec težavnosti SERP
 • Sledenje uvrstitvi ključne besede
 • YouTube raziskave ključnih besed
 • Analiza konkurence
 • Iskanje povratnih povezav
 • Chrome / Firefox Addon
 • Dostop do API-ja
 • Poročanje z belim znakom
 • in veliko več

Vsako od teh funkcij bomo preučili v naslednjih razdelkih:

Raziskave ključnih besed

KeySearch ponuja začetnikom prijazen vmesnik za raziskovanje ključnih besed. Ne omogoča samo, da najdete najboljše ključne besede, na katere želite ciljati (z orodjem za raziskovanje ključnih besed).

Omogoča vam tudi hitro preverjanje težav vseh ključnih besed, ki jih želite ciljati (z orodjem za hitre težave):

Orodje za raziskovanje ključnih besed

Orodje za raziskovanje ključnih besed KeySearch

The raziskave ključnih besed orodje, ki ga ponuja KeySearch, vam omogoča merjenje težavnosti ključne besede in vidite, kdo se uvršča na prvo stran.

To orodje vam omogoča, da preverite, ali morate ciljati na ključno besedo na podlagi nje stopnja zahtevnosti. Tako lahko prihranite tono časa in denarja za pisanje vsebine.

Pri tem orodju mi ​​je zelo všeč, da se prikaže vse pomembne podrobnosti morate o ključni besedi razmisliti, preden jo ciljate v enem preprostem polju:

Zahtevnost ključne besede KeySearch

To orodje ponuja tudi na stotine predlogi ključnih besed da upoštevate:

Predlogi za ključne besede KeySearch

Ti predlogi za ključne besede so prikazani z obema glasnost in težavnost. Če kliknete katero od ključnih besed, ki so prikazane v predlogih, boste lahko videli popolno analizo ključne besede.

Druga stvar, ki mi je zelo všeč in se mi zdi koristna, je to orodje Tabela z rezultati iskanja:

KeySearch SEO Tool

Tabela prikazuje a matrika, ki vsebuje vse pomembne meritve SEO morate razmisliti o uvrstitvi spletnih mest na prvo stran.

Tako dobite hiter pregled nad tem, kdo se uvršča po kateri ključni besedi in na katerem položaju.

Edina stvar, ki mi ni všeč pri tej mizi, je, da je ne prikazuje naslova strani, ki uvrščajo ključno besedo.

Vseeno vam pove, če stran vsebuje ključno besedo v naslovu, vendar ne pove, kakšen je dejanski naslov.

Če želite preveriti naslov strani, boste morali poiskati ključno besedo v Googlu ali obiskati URL strani.

To orodje prikazuje tudi predlog iskalnikas, ki so prikazane na koncu strani z rezultati iskanja:

predlogi iskalnih ključev

To vam pomaga prepoznati ključne besede, ki jih ljudje uporabljajo za iskanje podobnih stvari. Ne prezrite teh predlogov. To so ključne besede z dolgim ​​repom, ki jih morate vključiti v svojo vsebino.

To orodje vam omogoča tudi izvoz CSV ali PDF datoteka, ki vsebuje podrobnosti o ključni besedi, kot so obseg iskanja, težavnost in vsa mesta na prvi strani.

Omogoča vam pridobivanje podatkov in predlogov ključnih besed Google Adwords načrtovalec ključnih besed, YouTube Predlagaj, Bing Predlagaj, Baza podatkov KeySearch in mnogi drugi:

Viri podatkov KeySearch

Orodje za hitro preverjanje težav

Preverjevalec težav pri KeySearch

To orodje je ogromen prihranek časa. Namesto preverjanja težavnost in obseg ključnih besed za eno ključno besedo hkrati, lahko s tem orodjem sestavite in preverite težko do 50 ključnih besed hkrati.

Omogoča vam tudi izvoz ključnih besed skupaj z njihovim obsegom iskanja in drugimi podrobnostmi v datoteko CSV.

Analiza povezav

Analiza povratnih povezav KeySearch

Orodje za preverjanje povratne povezave je eno izmed najpomembnejši deli katerega koli SEO orodja. Orodje za analizo povratnih povezav KeySearch ponuja veliko odličnih funkcij.

To vam omogoča preverite povratne povezave na celotno domeno ali samo določeno stran.

To orodje ponuja meritev, imenovano Moč domene ki vam bo pomagal presoditi kakovost spletnega mesta. To je dobra meritev, da preverite, ko iščete kakovostna spletna mesta, na katerih lahko objavite gosta ali dobite povezavo med:
Preverjeva jakost domene KeySearch

Omogoča vam tudi pregled trenda gradnje povezav v zadnjih 12 mesecih za domeno ali stran, ki jo preverjate. To pomaga ugotoviti, kako težko bo prehiteti domeno ali stran.

Ti lahko enostavno filtriranje povratnih povezav temelji na več meritvah, kot so število povezav, moč domene, vir povezave in vrsta povezave (dofollow ali nofollow):

Filter povratne povezave KeySearch

To orodje omogoča ogled 50, 100, 250, 1000 ali vseh povratnih povezav hkrati. Omogoča vam tudi izvoz povratnih povezav katerega koli spletnega mesta ali strani.

Pri tej izvozni funkcionalnosti mi ni všeč, da bo izvozil vse povratne povezave le, če se odločite za prikaz vseh povratnih povezav v svojem brskalniku.

To ni samo veliko pomnilnika, ampak lahko tudi brskalnik preneha delovati.

Povratne povezave katere koli strani ali spletnega mesta so prikazane v tabeli skupaj z meritvami in podrobnostmi, kot so Besedilo sidra, jakost domene (merilo po meri KeySearch), število dohodnih povezav in ali je povezava dofollow ali ne:

Orodje za povratne povezave KeySearch

Youtube raziskava

KeySearch Youtube raziskave

Če ste YouTuber, vam bo všeč to orodje. Omogoča vam poiščite najboljše ključne besede za ciljanje in znesek konkurence za katero koli ključno besedo.

To orodje je podobno orodju za analizo ključnih besed. Priložena je mizi, kot je tista, ki jo ponuja Orodje za analizo ključnih besed.

V tabeli so prikazani URL-ji videoposnetkov in pomembne meritve, kot so Video doba, pogledi, všečki, ne maram, komentarji in ne glede na to, ali je ključna beseda v naslovu in opisu.

Tako kot orodje za analizo ključnih besed, edino, kar mi ni všeč, je, da tabela ne prikazuje naslova strani poleg URL-ja..

V Googlu boste morali ključno besedo poiskati ročno ali v tem primeru odpreti vsak videoposnetek, da preverite njihov naslov.

To orodje ponuja: predlog ključne besede polje podobno kot orodje za analizo ključnih besed na desni strani z več ključnimi besedami, ki jih morda želite upoštevati.

Tako kot orodje za raziskovanje ključnih besed, obstaja hitro težko preverjanje na voljo tudi za YouTube. Omogoča vam, da hkrati preverite težavnost in druge meritve do 50 ključnih besed:

KeySearch Youtube preverjanje težav

Orodje za sledenje ključnih besed

Monitor Monitor Rank KeySearch

Spremljanje ranga po ključnih besedah je neverjetno orodje KeySearch, ki vam pomaga preveriti, ali vaša prizadevanja za SEO delujejo ali ne. Omogoča vam sledenje položaja, na katerem je vaše spletno mesto razvrščeno po ključni besedi.

To je res koristno, ko preizkusite novo kampanjo za izgradnjo povezav. S tem orodjem lahko preprosto določite, katere SEO taktike delujejo in ne delujejo za vaše spletno mesto in vašo panogo.

Lahko nastavite e-poštna obvestila tako da boste prejeli e-sporočilo od orodja takoj, ko se bo v določeni ključni besedi spremenila razvrstitev vašega iskalnika.

Ko dodate ključno besedo v orodje, ustvari graf vseh prejšnjih uvrstitvenih pozicij od dneva, ko ste dodali ključno besedo:

Rangiranje ključnih besed

To orodje je odlično, če delaš SEO stranke. Strankam lahko preprosto pošljete poročila o tem, ali so vaša prizadevanja za SEO delovala ali ne.

Za razliko od drugih orodij za sledenje rangov, ki sem jih uporabljal v preteklosti, je vmesnik tega orodja nekoliko drugačen in nekoliko zapleten za razumevanje. Ko boste razumeli, kako deluje, ne boste imeli težav z njegovo uporabo.

Dodatek za brskalnik

Dodatek za brskalnik vam omogoča analizirajte težavnost ključnih besed neposredno iz vašega brskalnika.

Ko namestite razširitev brskalnika, si lahko ogledate težavnost s ključnimi besedami in tabelo matrice rezultatov iskanja z vsemi pomembnimi meritvami o straneh, prikazanih v rezultatih iskanja.

To vam lahko prihrani veliko časa. Obstajajo časi, ko se pri Googlu spotaknete na ključne besede v svoji niši.

Namesto da se prijavite v svoj račun KeySearch, si lahko ogledate težavnost ključnih besed in pomembne meritve rezultatov iskanja, ne da bi zapustili stran.

Ena stvar, za katero menim, da bi bila koristna, je, če bi v razširitvi prikazali tudi obseg iskanja po ključni besedi.

Pregled KeySearch: razsodba

KeySearch je kot nalašč za tiste, kot sem jaz, ki iščejo cenejšo Ahrefsovo alternativo.

Na voljo je z več desetimi funkcijami. Čeprav morda ne ponuja toliko funkcij, kot jih ima Ahrefs, ni orodje, ki bi ga morali zanemariti.

Ne glede na to, ali šele začenjate ali vodite celotno marketinško agencijo, vam bo to orodje pomagalo doseči odlične rezultate.

Če niste agencija ali podjetje, orodja, kot je Ahrefs, ne ustrezajo računu. Če šele začenjate, verjetno nikoli ne boste dobili časa, da bi preizkusili večino funkcij, ki jih ponuja Ahrefs.

Večinoma bo izguba denarja za uporabo programske opreme SEO, ki je sploh ne uporabljate tako pogosto.

KeySearch ni le cenejša različica Ahrefsa, ampak ponuja vse, kar boste potrebovali na svojem blogerskem potovanju. Pomagal vam bo analizirati konkurenco in poiskati ključne besede, po katerih se je enostavno uvrstiti.

Čeprav ne bi rekel, da je KeySearch boljša alternativa Ahrefsu, pa je alternativa, ki vam bo pomagala doseči odlične rezultate s SEO za vaše podjetje.

Ali sem v tem pregledu KeySearch zamudil funkcijo? Ali ste imeli dobro (ali slabo) izkušnjo z uporabo KeySearch?

Če je temu tako, me obvestite v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map