Преглед КеиСеарцх (зашто је то добра и јефтинија алтернатива Ахрефима)

Ово је мој преглед КеиСеарцх-а, СЕО алата који је много јефтинија алтернатива Ахрефс и Моз СЕО софтверу.


Као интернет маркетингу, увек тражимо онај СЕО алат који може донети разлику.

Тај један алат који ће нас раздвојити и дати предност пред конкуренцијом.

Ахрефс је један од тих алата. То је једно од најбољих (ако не и најбоље) СЕО алати тамо.

Иако долази са десетинама функција, од истраживања кључних речи, бацклинк анализе до праћења ранга кључних речи.

Ахрефс није погодан за блогере попут вас и мене.

Зашто?

Јер његове цене ускоро могу почети да се смањују на нашој добити.

За разлику од маркетиншке агенције или велике компаније, блогери попут вас и ја не морамо користити СЕО алат сваки дан.

Уместо тога, морамо се фокусирати на постављање сјајног садржаја и изградњу публике.

Иако СЕО игра велику улогу у расту блога, ипак није нешто на чему као блогер (или солопреурур) можете потрошити пуно времена ако тек почињете.

Плаћање 99 долара месечно за Ахрефс.цом једноставно не вреди.

Због тога сам неколико месеци уназад кренуо да пронађем алтернатива Ахрефсу то је добро као (ако не и боље од) Ахрефова.

Да бих алат сматрао Ахрефс алтернативом, то је морала бити јефтина Ахрефова алтернатива са толико функција као (ако не и више од) Ахрефова.

У потрази сам наишао на десетине СЕО алата и софтвера. Неки су били добри, а други нису ни вредни помена.

То је било време када сам наишао КеиСеарцх

кеисеарцх прегледа јефтину алтернативу ахрефс

КеиСеарцх је сада СЕО алат који користим за све своје веб локације.

Овде ћу делити са вама добре и лоше стране КеиСеарцх-а и како се слаже са великим дивовима попут Ахрефа (али и СЕМрусх, Мајестиц и Моз).

Шта је КеиСеарцх?

Кеисеарцх је све-у-један СЕО алат који долази са истраживањем и анализом кључних речи, СЕРП-ом и конкурентима, провером ранга кључних речи, анализом повратних веза плус пуно више.

КеиСеарцх ће вам помоћи да откријете скривене кључне речи драгуља које је лако рангирати, а истовремено ће вам дати све алате потребне за шпијунирање ваших конкурената и праћење ваших СЕО напора..

Цене КеиСеарцх

КеиСеарцх нуди много јефтиније планове од Ахрефова. Њихови планови почињу на почетку само $ 17 / монтх док Ахрефови планови почињу од 99 УСД месечно.

Сада можете да користите овај код купона КеиСеарцх и добијете 20% попуста на куповину Кеисеарцх-а.

КеиСеарцх је много јефтинија алтернатива Ахрефс-у. Од само 17 долара месечно, добијате 200 кредита за претрагу и анализу дневно.

Овај алат долази са десетинама функција као што су:

 • Истраживање кључних речи
 • Анализа повратне везе
 • Кључна реч & Провера тешкоће СЕРП
 • Праћење ранга кључних речи
 • Истраживање кључних речи на ИоуТубе-у
 • Анализа конкуренције
 • Бацклинк Финдер
 • Цхроме / Фирефок Аддон
 • АПИ приступ
 • Извештавање са белим лабелима
 • и још много тога

Сваку од ових карактеристика ћемо прелистати у следећим одељцима:

Истраживање кључних речи

КеиСеарцх нуди почетнички прилагођен интерфејс за истраживање кључне речи. Не само да вам омогућава да пронађете најбоље кључне речи за циљање (помоћу алата за истраживање кључних речи).

Такође вам омогућава да брзо проверите потешкоће било које кључне речи коју радујете (помоћу алата за брзе потешкоће):

Алат за истраживање кључних речи

Алат за истраживање кључних речи

Тхе истраживање кључних речи Алат који нуди КеиСеарцх омогућава вам да измерите потешкоће кључне речи и видите ко је рангиран на првој страници.

Овај алат вам омогућава да проверите да ли треба да циљате кључну реч на њеној основи ниво захтевности. То вам може уштедети тону времена и новца на писању садржаја.

Једна ствар која ми се стварно свиђа код овог алата је да се приказује сви важни детаљи морате да размислите о кључној речи пре него што је циљате у једном једноставном оквиру:

Потешкоћа кључне речи КеиСеарцх

Овај алат такође нуди стотине предлоге кључних речи да бисте узели у обзир:

Предлоги за кључне речи КеиСеарцх

Ови предлози кључних речи су приказани са оба запремина и тежина. Ако кликнете на било коју од кључних речи приказаних у предлозима, моћи ћете да видите комплетну анализу кључне речи.

Још једна ствар која ми се заиста свиђа и која ми је од помоћи је ова алатка Табела резултата претраге:

КеиСеарцх СЕО алат

Табела приказује вам матрица која садржи све важне СЕО метрике морате да размислите о рангирању веб локација на првој страници.

Ово вам даје брзи преглед ко је рангиран за коју кључну реч и на којој позицији.

Једино што ми се не свиђа код ове табеле је да је то не приказује вам наслов страница рангираних за кључну реч.

Међутим, ипак вам говори да ли страница садржи кључну реч у наслову, али не говори шта је стварни наслов.

Да бисте проверили наслов странице, мораћете да претражите кључну реч на Гоогле-у или посетите УРЛ странице.

Овај алат такође приказује предлог претраживачас који се приказују на крају страница резултата претраге:

сугестије за претраживаче на кључевима

Ово вам помаже да идентификујете кључне речи које људи користе за тражење сличних ствари. Не занемарујте ове предлоге. Ово су кључне речи са дугим репом које треба да укључите у свој садржај.

Овај алат вам такође омогућава извезите ЦСВ или ПДФ датотека која садржи детаље о Кључној речи, као што су њен обим претраживања, потешкоће и рангирање свих веб локација на првој страници.

Омогућава вам да добијете податке и предлоге кључних речи Гоогле Адвордс планер кључних речи, ИоуТубе Суггест, Бинг Суггест, КеиСеарцх Датабасе и многи други:

Извори података КеиСеарцх

Алат за брзо провјеравање потешкоћа

Провера потешкоће са КеиСеарцх

Овај алат је огромна уштеда времена. Уместо да проверите тежина и количина кључних речи за једну кључну реч, можете да користите овај алат да бисте проверили тешкоће до 50 кључних речи одједном.

Такође вам омогућава да извезите кључне речи заједно са њиховим обимом претраживања и другим детаљима у ЦСВ датотеку.

Линк анализа

Анализа повратне везе КеиСеарцх

Алат за проверу повратне везе један је од најважнији делови било ког СЕО алата. Алат за анализу повратних веза КеиСеарцх-а поседује много сјајних функција.

То вам омогућава проверите повратне везе на цео домен или само на одређену страницу.

Овај алат нуди метрику која се зове Снага домена који ће вам помоћи да процените квалитет веб странице. Ово је добра метричка вредност за проверу када тражите квалитетне веб локације како бисте поставили гост или добили везу са:
КеиСеарцх Цхецкер јачина домена

Омогућава вам и преглед тренда изградње линкова у последњих 12 месеци за домену или страницу коју проверавате. Ово помаже идентификовати колико ће бити тешко надмашити домену или страницу.

Можете лако филтрирајте повратне везе заснована на више метрика као што су број веза, снага домене, извор везе и врста везе (дофоллов или нофоллов):

Филтер повратне везе КеиСеарцх

Овај алат вам омогућава да прегледате 50, 100, 250, 1000 или све повратне везе одједном. То вам такође омогућава извозите повратне везе било ког веб сајта или странице.

Једна ствар коју ми се не свиђа у вези ове функције извоза је да ће извозити све повратне везе само ако одлучите да прикажете све повратне везе у прегледачу.

Ово није само интензивно у меморији, већ може узроковати да ваш прегледач престане да ради.

Повратне везе било које странице или веб локације приказују се у табели заједно са метрикама и детаљима као што су Текст за сидрење, јачина домена (прилагођена метричка функција КеиСеарцх), број долазних веза и да ли је веза дофоллов или не:

Алат за повратне везе КеиСеарцх

Иоутубе истраживање

КеиСеарцх Иоутубе истраживање

Ако сте ИоуТубер, свидеће вам се ово средство. То вам омогућава пронађите најбоље кључне речи за циљање и количина конкуренције за било коју кључну реч.

Овај алат изгледа баш као алат за анализу кључних речи. Долази са Столом баш као и онај који нуди Алат за анализу кључних речи.

Табела приказује УРЛ-ове видео записа и важне метрике као што су Видео доба, прикази, лајкови, не свиђа ми се, коментари и да ли је кључна реч у наслову и опису.

Баш као и алатка за анализу кључних речи, једино што ми се не свиђа је да табела не приказује наслов странице поред УРЛ-а.

Мораћете ручно да пронађете кључну реч на Гоогле-у или у овом случају отворите сваки видеозапис да бисте проверили његов наслов.

Овај алат нуди: предлог кључне речи оквир сличан ономе у Алату за анализу кључних речи с десне стране с више кључних речи које бисте могли узети у обзир.

Баш као и Алат за истраживање кључних речи, постоји брзо тешка провјера доступно и за ИоуТубе. Омогућава вам да истовремено проверите потешкоће и остале метрике до 50 кључних речи:

КеиСеарцх Иоутубе проверавач потешкоћа

Алат за праћење кључне речи

КеиСеарцх Кеиворд Монитор Монитор

Праћење ранга кључних речи је невероватна алатка КеиСеарцх која вам помаже да проверите да ли ваш СЕО напор делује. Омогућује вам праћење позиције на којој је веб локација рангирана за кључну реч.

Ово је заиста корисно када испробате нову кампању за изградњу линкова. Помоћу овог алата можете лако препознати које СЕО тактике делују, а не раде за вашу веб локацију и вашу индустрију.

Можете да поставите Емаил Обавештења тако да добијате е-пошту од алата чим дође до промене рангирања вашег претраживача за дату кључну реч.

Једном када додате кључну реч у алат, он ствара графикон свих ранијих позиција рангирања од дана када сте додали кључну реч:

Рангирање кључних речи

Овај алат је сјајан ако обављате СЕО посао клијента. Својим клијентима можете лако да пошаљете извештаје о томе да ли су ваши СЕО напори радили или не.

За разлику од осталих алата за праћење рангова које сам користио у прошлости, интерфејс овог алата је мало другачији и мало сложен за разумевање. Једном када схватите како то ради, нећете имати проблема са коришћењем.

Додатак прегледача

Додатак за прегледач вам омогућава анализирајте потешкоће са кључним речима директно из прегледача.

Једном када инсталирате проширење прегледача, можете видети потешкоће са кључним речима и табелу матрице резултата претраживања са свим важним метрицама о страницама које се приказују у резултатима претраге.

Ово вам може уштедети много времена. Постоје случајеви када на Гооглеу налетите на кључне речи у вашој ниши.

Уместо да се пријавите на свој КеиСеарцх налог, можете видети потешкоће са кључним речима и важне метрике о резултатима претраге без напуштања странице.

Једна ствар за коју мислим да би била корисна јесте ако би екстензија приказала и опсег претраживања за кључну реч.

Преглед КеиСеарцх: Пресуда

КеиСеарцх је савршен за оне попут мене који траже јефтинију Ахрефс алтернативу.

Долази са десетинама функција. Иако можда не нуди онолико функција као Ахрефс, то није алат који бисте требали занемарити.

Без обзира да ли тек започињете или водите читаву маркетиншку агенцију, овај алат ће вам помоћи да постигнете одличне резултате.

Ако нисте агенција или компанија, алати попут Ахрефса не одговарају рачуну. Ако тек почињете, вероватно никада нећете добити времена да испробате већину функција које нуди Ахрефс.

Углавном ће то бити губитак новца за коришћење СЕО софтвера који чак и не користите често.

КеиСеарцх није само јефтинија верзија Ахрефсова, он нуди све што ће вам требати на путовању блоговима. То ће вам помоћи да анализирате конкуренцију и пронађете кључне речи по којима је лако рангирати.

Иако не бих рекао да је КеиСеарцх боља алтернатива Ахрефсу, ипак, то је алтернатива која ће вам помоћи да постигнете одличне резултате помоћу СЕО-а за ваше пословање..

Да ли сам пропустио функцију у овој рецензији КеиСеарцх? Да ли сте имали добро (или лоше) искуство помоћу КеиСеарцх?

Ако је то случај, јавите ми у коментарима испод.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map