Mangools SEO Tools Review

Voleu avançar en el joc de SEO? Esbrineu què fan els vostres competidors i quins enllaços de backlinks obtenen? Sabeu quines paraules clau utilitzeu i per optimitzar? Aquí teniu la meva ressenya de: KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner & SiteProfiler


El programari de SEO Premium solia ser reservat per a grans empreses amb milers de dòlars.

La majoria de blocaires ni tan sols poden pensar en gastar més 100 dòlars al mes en aquestes eines.

Tot i que les eines cares ofereixen molta funcionalitat, no només no són inadequables, sinó que la majoria de les seves funcions no són adequades per a bloggers i petites empreses.

He estat utilitzant un conjunt d’eines anomenat assequible Mangools ja fa més de dos anys.

En aquesta revisió explicada, compartiré amb vosaltres els bons i els dolents Caixa d’eines SEO 5 en 1 és a dir Mangools.

Què és Mangools

Com he dit, Mangools és un conjunt d’eines de SEO.

A diferència d’Arefs, Moz i SEMrush, el programari SEO Mangools és assequible per a bloggers i petites empreses.

(Els plans Ahrefs, Moz i SEMrush comencen a partir de 99 dòlars / mes)

Però Els plans de Mangools comencen a partir de només 30 dòlars al mes i a diferència d’altres eines de costós SEO, obté totes les funcions premium fins i tot en el pla més bàsic.

La majoria de les eines de SEO cares limiten el nombre de funcions a les quals accedeix en els plans bàsics. Els seus plans bàsics s’assemblen més a una prova de l’eina.

Mangools, en canvi, us ofereix totes les funcions fins i tot en el pla més barat.

Mangools no és una eina de SEO, sinó un conjunt complet de cinc eines de SEO.

revisió d'eines de mangools seo

Quan us registreu amb el paquet d’eines SEO de Mangools, teniu accés a 5 eines de SEO:

 •  és una eina de recerca de paraules clau que us ajuda a trobar les millors paraules clau per al vostre lloc i el vostre contingut. Ofereix centenars de suggeriments amb cada cerca de paraules clau.
 •  és una eina d’anàlisi de resultats d’un motor de cerca (SERP) que us permet veure quins llocs s’estan classificant per a les vostres paraules clau d’orientació a diverses ubicacions del món. També permet consultar rànquings mòbils.
 •  és una eina de seguiment de classificacions de paraules clau que us permet estar atent als vostres rànquings per a les paraules clau en els resultats de la cerca.
 •  és una eina d’anàlisi de backlink que us permet analitzar el perfil de backlink dels vostres competidors i trobar oportunitats de creació d’enllaços.
 •  és una eina d’anàlisi d’un lloc web que us permet obtenir una visió a vista dels llocs web dels vostres competidors.

Mangools és el programari SEO en un que necessiteu si voleu tenir èxit en el joc de SEO.

1. KWFinder (Recerca de paraules clau) & Eina de competició)

eina de recerca de paraules clau kwfinder

 • Lloc web: Https://kwfinder.com
 • Què és KWFinder: És una eina de recerca de paraules clau de SEO
 • Quantes cerques de paraules clau per 24 hores: De 100 a 1200
 • Quants suggeriments de paraules clau per cerca: De 200 a 700

KWFinder us ajuda a trobar les millors paraules clau possibles per al vostre lloc web i el vostre contingut. Ofereix més opcions que qualsevol altra eina de paraules clau.

Si encara utilitzeu el Planificador de paraules clau de Google per a la recerca de paraules clau, KWFinder us sorprendrà, com jo quan ho vaig començar a utilitzar.

KWFinder ofereix molts detalls importants per a cada paraula clau, inclosos Tendències, volum de cerca, cost per clic i dificultat de paraules clau.

I a diferència de la majoria d’eines de recerca de paraules clau, ofereix tres tipus de paraules clau, Suggeriments, Completar automàticament i Preguntes:

barra de cerca kwfinder

El Opció de suggeriments us ofereix suggeriments de paraules clau com qualsevol altra eina. Simplement introduïu una paraula clau i obtindreu centenars de suggeriments de paraules clau i de variacions de la vostra paraula clau:

suggeriments de paraules clau

El Opció automàtica completa us ofereix les dades completades automàtiques de les cerques de Google. Els suggeriments per completar automàticament Google us ajuden a trobar les paraules clau que utilitzen realment quan cerqueu alguna cosa:

complet automàtic

El Opció de preguntes suggereix preguntes que la gent fa relacionades amb la paraula clau d’orientació. Aquestes preguntes us poden ajudar a perfeccionar millor el contingut i també us poden oferir orientació en la vostra estratègia de contingut:

preguntes

En lloc d’escriure un article i, després, incloure-hi paraules clau, hauríeu de començar a investigar quines preguntes fan les persones i, a continuació, escriure contingut al voltant d’aquestes preguntes. És una manera molt més natural d’incorporar paraules clau de cua llarga al vostre contingut.

La millor part sobre KWFinder és que podeu veure detalls importants sobre la paraula clau objectiu, quins llocs web classifiquen per a la paraula clau i cada suggeriment de paraula clau individual al costat:

informació sobre paraules clau

Una altra característica que diferencia KWFinder d’altres eines de paraules clau del mercat és la Filtre de resultats:

filtre de resultats

Permet filtrar els suggeriments de paraules clau en funció del volum de cerca mínim i màxim, CPC, PPC, nombre de paraules, etc. En definitiva, us ajuda a separar els guanyadors dels perdedors sense haver de passar amb molta cura centenars de paraules clau similars:

filtratge de paraules clau

KWFinder és una gran actualització d’eines gratuïtes de paraules clau que hi ha i aquesta és la millor alternativa a Google Keyword Planner.

Intenta-ho:

Aquesta revisió de KWFinder cobreix gairebé tot, però per obtenir més informació, aneu a https://mangools.com/blog/kwfinder-guide/

2. SERPChecker (Google SERP Analysis Tool)

eina de serpchecker

 • Lloc web: Https://serpchecker.com
 • Què és SERPChecker: És una eina d’anàlisi de Google SERP
 • Quantes cerques de SERP per 24 hores: De 100 a 1200

Quan cerqueu una paraula clau a Google, veieu resultats basats en el que algú algorisme creu que us agradaria. Els resultats que veuen les altres persones pel mateix resultat poden ser completament diferents. Això és cert per a les paraules clau en què intenteu classificar-vos.

SERPChecker és una eina que us ajuda a veure què veuran la majoria de les persones que cerquen una paraula clau.

Abans de començar a treballar per classificar una paraula clau, heu de conèixer la competència per a la paraula clau. Aquesta eina us ajuda no només a veure la quantitat de persones que es classifiquen per a la paraula clau d’orientació, sinó que també us indica quina dificultat pot ser per classificar-la:

anàlisi SERP de Google

Per a cada paraula clau que introduïu, veureu una puntuació de dificultat basada en mètriques com el nombre mitjà d’enllaços i l’autoritat de domini. No només això, sinó que també vegeu mètriques de SEO com Autoritat de domini, Autoritat de pàgina, CF, TF i dominis de referència per a cada rànquing de pàgina de la paraula clau d’orientació.

Això us dóna una idea de quants enllaços potser necessiteu classificar per a la vostra paraula clau d’orientació. M’agrada mirar el nombre de dominis de referència que tenen els primers cinc resultats. Necessito com a mínim la mitjana d’aquesta quantitat de dominis de referència al meu lloc per obtenir la paraula clau.

Consell tip: El nombre de dominis referents a una pàgina / lloc importa molt més que el nombre de enllaços enrere. A Google li agraden les pàgines que obtenen molts enllaços de molts llocs web diferents.

La millor part de SERPChecker és el nombre de detalls que obteniu per a cada paraula clau que cerqueu. Aquesta eina us indica si hi ha una caixa de coneixement / fragment destacat que es mostra a la part superior de la pàgina de resultats de la cerca o a la casella d’històries:

google mostra fragments

També us mostra el percentatge de clics que poden obtenir els resultats de la cerca. Us indica quants clics podeu obtenir si estigueu a la llista en aquest lloc:

estimació de clics

Amb SERPChecker, podeu triar com es veuran els resultats de la cerca no només al vostre país, sinó també a altres països. També podeu triar veure els resultats de la cerca que es mostraran als dispositius mòbils:

cerca

També podeu consultar una vista prèvia del aspecte de la cerca al país i el tipus de dispositiu que heu seleccionat:

Eina de previsualització de serp

Com que Mangools inclou una, podeu analitzar fàcilment els enllaços enllaçats de cada resultat de cerca amb uns quants clics.

I això no és tot el que podeu fer amb aquesta eina.

També podeu comparar el rànquing del vostre lloc amb els altres llocs que es classifiquen a la pàgina de resultats de cerca:

comparació de llocs

Una vegada que introduïu l’URL del vostre lloc al quadre de comparació, podreu veure on s’amaga el vostre lloc en comparació amb altres llocs de la pàgina:

competència de llocs

També podeu veure el El quadre de contes principals, també demana la gent caixa i altres detalls tal com es mostren a ubicacions del món:

A la caixa de Google Top Stories, els usuaris també demanen el quadre

També podeu triar les mètriques que voleu veure per a cada resultat:

configuració de mètriques seo

Podeu triar desenes de mètriques.

SERPChecker és el millor! Mai intento classificar una paraula clau abans de buscar-la amb aquesta eina.

Intenta-ho:

Aquesta revisió de SERPChecker abasta gairebé tot, però per obtenir més informació, aneu a https://mangools.com/blog/serpchecker-guide/

3. SERPWatcher (Eina de seguiment de rànquing de paraules clau)

eina de seguiment de rang de paraules clau serpwatcher

 • Lloc web: Https://serpwatcher.com
 • Què és SERPWatcher: Eina de seguiment de classificació de paraules clau
 • Quantes paraules clau de rastreig: 200 a 1500
 • Quants dominis fan un seguiment: Il·limitat
 • Quantes actualitzacions de classificació de paraules clau: Diàriament

Com a SEO, heu de saber quina posició teniu a la vostra paraula clau objectiu. Si no mesureu els canvis, mai no descobrireu què necessiteu canviar o millorar en el vostre procés.

Si només us heu centrat a classificar una paraula clau, cada dia podeu cercar-lo fàcilment al navegador. Però què passa quan intenteu classificar-vos per a una dotzena de paraules clau?

Com es farà el seguiment d’on es troba i fins a on s’ha arribat?

Aquí és on SERPWatcher arriba al rescat.

Com el seu nom indica, us permetrà tenir un seguiment de com fa el vostre lloc per a les paraules clau en què intenteu classificar-vos.

Al tauler de control de l’eina, podeu obtenir una visió senzilla del funcionament dels vostres llocs:

SERP

Tot i que és important saber si els vostres esforços estan donant els seus fruits, és igual d’informar-vos quan el vostre lloc cau de rang o dos per a una paraula clau d’orientació. Un cop afegiu el vostre lloc al rastreig, podreu veure cap a on es troben totes les paraules clau que feu servir per classificar-les:

quadre de comandament de serpwatcher

Aquesta eina valdria la pena tenir-la, fins i tot si només obteníeu aquesta llista de paraules clau en què intenteu classificar-vos i on esteu als resultats.

Però no és tot el que obté amb aquesta eina.

A la barra lateral, obteniu alguns detalls realment sorprenents de com funciona el vostre lloc. D’aquesta manera, us oferirem més que una idea del funcionament del vostre lloc
els resultats de la cerca. Li indica exactament en què cal treballar.

Per exemple, podeu veure els canvis amb el pas del temps al lloc del vostre lloc Índex de dominància, una mètrica desenvolupada per Mangools que us indica la proporció de trànsit orgànic del vostre lloc en funció de les paraules clau actuals que esteu classificant.

índex de domini

També podeu veure els canvis més importants que s’han produït al rànquing de motors de cerca:

canvis en la classificació de paraules clau

D’aquesta manera, podreu obtenir una idea ràpida de quines paraules clau us trobeu caient i de quines paraules clau esteu guanyant files de forma ràpida. Una vegada que conec les paraules clau per les quals estic guanyant posicions, començo a treballar més intensament. L’impuls m’ajuda a arribar a la part superior molt més ràpid.

També podeu veure la quantitat de clics que podeu obtenir en funció de les vostres posicions de rànquing per a les paraules clau que feu el seguiment:

visites estimades al lloc

Aquesta eina també us proporciona una visió ràpida de totes les vostres paraules clau:

flux de posició de paraula clau

Aquesta eina també us mostra un gràfic de distribució de posició de paraules clau:

distribució de posició de paraula clau

Aquest gràfic és una manera excel·lent de conèixer la intensitat del vostre lloc web als ulls dels motors de cerca. Com més verd sigui millor el seu gràfic.

SERPWatcher és la meva eina de seguiment de classificació de paraules clau que em proporciona les dades més crítiques en una sola pantalla

Aquesta revisió de SERPWatcher cobreix gairebé tot, però per obtenir més informació, aneu a https://mangools.com/blog/serpwatcher-guide/

4. LinkMiner (eina d’anàlisi de backlink)

Eina d’anàlisi de backlink de linkminer

 • Lloc web: Https://linkminer.com
 • Què és LinkMiner: És una eina d’anàlisi de backlink
 • Quantes files de backlink per 24 hores: 2000 a 15000

La meva estratègia preferida de SEO és la inversió enllaç dels enllaços dels meus competidors. Em dóna un full de ruta senzill que puc seguir per garantir un major trànsit del motor de cerca.

Amb LinkMiner, no només podeu trobar les pàgines que s’enllacin amb els vostres competidors sinó que també podeu trobar els enllaços que han perdut.

Quan introduïu una adreça URL a LinkMiner, podreu veure tots els enllaços que ha obtingut la pàgina des de la xarxa:

cerca enllaç enllaç

També podeu veure tots els enllaços enrere al domini arrel fent clic a l’enllaç Canvia a l’arrel a l’angle superior dret:

domini arrel

Per a cada domini i pàgina que analitzeu, podeu veure totes les mètriques clau Flux de confiança, flux de citació i dominis de referència tot en un sol lloc:

mètriques de enllaç enllaç

La millor part sobre Link Miner és que podeu filtrar enllaços en funció de tipus d’enllaços com Blog, Q&A i Fòrum:

filtre de enllaç enllaç

Aquesta eina també us permet filtrar enllaços enllaçats en funció de mètriques com ara Força d’enllaç, Citació Flow, Alexa Rank, etc.:

filtratge d'enllaços

Consell tip: La majoria dels enllaços del vostre competidor no tenen gaire valor als ulls dels motors de cerca. Amb el filtre, podeu filtrar enllaços enllaços basats en la intensitat d’enllaç o el flux de citació, que són mètriques que diuen l’autoritat d’una pàgina d’una pàgina.

També podeu veure les pàgines mostrades a la barra lateral i on es troba l’enllaç a la pàgina si feu clic a l’enllaç:

vista prèvia de la pàgina

També podeu veure els enllaços que han perdut els vostres competidors. Us dóna la possibilitat de dirigir-vos als propietaris del lloc web dels enllaços perduts i demanar un enllaç al vostre lloc.

També podeu utilitzar aquesta eina per trobar enllaços que heu perdut:

backlinks perduts i guanyats

Si voleu analitzar els enllaços més, podeu exportar els enllaços a CSV per visualitzar-los en Excel o Fulls de Google:

exportar enllaços enllaç a xls csv

Amb LinkMiner tot el que he de fer és esbrinar els enllaços posteriors del meu competidor i, després, dirigir-me al lloc web que enllaça per obtenir-ne un lloc al meu lloc..

Intenta-ho:

Aquesta revisió de LinkMiner explica els conceptes bàsics i per obtenir més informació, aneu a https://mangools.com/blog/linkminer-guide/

5. SiteProfiler (Eina d’anàlisi de llocs web)

siteprofiler eina d’anàlisi de llocs web

 • Lloc web: Https://siteprofiler.com
 • Què és SiteProfiler: És una eina d’anàlisi de llocs web
 • Quantes cerques de llocs per 24 hores: De 20 a 150

Amb SiteProfiler, podeu obtenir un perfil ràpid als llocs dels vostres competidors i, per descomptat, als vostres propis llocs.

Podeu veure totes les mètriques importants de l’autoritat de domini com ara Autoritat de domini, Autoritat de pàgina, Citació Flow i Flux de confiança en un mateix lloc:

eina d’anàlisi de llocs web

També teniu gràfics detallats a Alexa Rank, a les IP de referència i a les accions de Facebook:

informació del lloc web

Aquesta eina també us mostra un gràfic de backlinks totals:

Gràfic de backlinks
Gràfic de backlinks nous i suprimits

La millor part d’aquesta eina és el quadre Textos d’ancoratge. Us mostra exactament el text que utilitzen els vostres competidors. Això us permet estratègitzar el text d’ancoratge.

Si voleu obtenir una classificació superior a un competidor, no només necessiteu tants enllaços enrere com el vostre competidor, sinó que també necessiteu textos similars:

anàlisi de text d’ancoratge de backlink

Amb aquesta eina, podeu saber quin tipus de text d’ancoratge és habitual al vostre nínxol:

Distribució de text d'ancoratge

És molt important saber quin tipus de text d’ancoratge utilitzen els seus competidors i aquesta eina fa que sigui molt fàcil trobar el millor text d’ancoratge per al vostre lloc.

També podeu veure una vista ràpida del contingut superior dels vostres competidors, ordenats per les accions de Facebook i els dominis de referència:

anàlisi de contingut superior

També podeu obtenir altres detalls sobre els vostres competidors, com ara la distribució de tipus d’enllaç, la proporció d’enllaços no desitjats i la relació d’enllaços actius:

Distribució tipus backlink

SiteProfiler m’ofereix totes les dades i mètodes importants de SEO sobre un lloc web en una pantalla.

Per obtenir més informació sobre SiteProfiler, aneu a https://mangools.com/blog/siteprofiler-guide/

Bonus: extensió SEO de Chrome / Firefox gratuïta

Extensió gratuïta del navegador Chrome i Firefox Firefox

Mangools ofereix un extensió de navegador gratuïta tant per a Google Chrome com per a Firefox. L’extensió us mostra gairebé tots els detalls que obteniu sobre una pàgina / lloc web en les eines.

Un cop instal·leu l’extensió, no haureu d’obrir una vegada i una altra el lloc de Mangools només per fer recerca sobre els vostres competidors. Podeu fer-ho bé a la pàgina si feu clic al botó d’extensió del navegador.

La millor part d’aquesta extensió és el menú contextual que obteniu quan feu clic amb el botó dret.

En lloc de copiar una paraula clau i després d’obrir Mangools KWFinder, només podeu seleccionar la paraula clau a la pàgina, feu clic amb el botó dret i feu clic a l’enllaç KWFinder:

extensió seo del navegador web

També podeu fer clic amb el botó dret en un enllaç i veure els enllaços per analitzar-lo a Mangools:

clic dret

Per obtenir més informació i descarregar l’extensió gratuïta del navegador SEO, aneu a https://mangools.com/seo-extension

Plànols de Mangools & Preu

Mangools ofereix tres plans de subscripció:

plans i preus mangools

El Pla bàsic és ideal per a principiants que tot just comencen. Jo personalment us el recomano Pla premium perquè només costa una mica més i obté molts més crèdits d’ús de les eines.

El que més m’agrada dels preus de Mangools és que així sigui molt assequible en comparació amb altres eines de SEO. La majoria de les eines de SEO no ofereixen res als seus plans bàsics en comparació amb Mangools.

Els mangools, a diferència d’altres eines de SEO, no limiten l’accés a les seves eines. La majoria de les eines de SEO ofereixen una funcionalitat limitada en els plans bàsics. Els seus plans bàsics se senten com un judici en comparació amb Mangools.

Simplement 30 dòlars al mes, teniu 5 eines de SEO que us poden ajudar a dominar el vostre lloc. Fins i tot en el pla bàsic, obté accés a totes les eines i les funcions que ofereix Mangools són més del que mai necessitaràs com a petita empresa o blogger.

La diferència entre els tres plans que ofereix Mangools és la nombre de crèdits que obteniu per utilitzar cada eina. Necessiteu crèdits per a cada eina per cercar paraules clau, cercar SERPs, analitzar llocs, etc. Aquests crèdits es restableixen cada 24 hores.

Si tot just comenceu, obtindreu més crèdits del que necessiteu fins i tot del pla bàsic.

Si no podeu decidir quin pla cal seguir, aquí hi ha alguns consells:

 • Principiant o petit lloc? Anar amb el Pla bàsic. Ofereix com a mínim 100 crèdits diaris per a la majoria d’eines que són més del que es necessita per a un lloc petit.
 • Blogger professional o venedor d’afiliats? Si sou un comerciant o blogger afiliat que confia en SEO per trànsit, haureu de començar per la secció Pla premium.
 • SEO o Agència Freelance: Obteniu el Pla d’agència. Us ajudarà a analitzar tots els vostres clients i els seus competidors.

Per a qualsevol altra eina de SEO, diria que 30 dòlars és una mica car per als principiants, però quan obteniu 5 eines de SEO pel preu d’un que pot anomenar-lo car.

Pros Mangools & Contres

A diferència de la majoria d’eines de SEO, Mangools és un conjunt d’eines. Obteniu 5 eines de SEO pel preu d’una.

 • Ofereix més opcions de recerca de paraules clau que altres eines. KWFinder és una enorme actualització del Google Keyword Planner.
 • SiteProfiler us ofereix un perfil detallat als llocs dels vostres competidors.
 • Preu molt assequible en comparació amb altres eines de SEO com Ahrefs i SEMRush.
 • Ofereix un rastrejador de classificacions per ajudar-vos a fer un seguiment automàtic de totes les paraules clau d’orientació del vostre lloc web. No cal que afegiu les vostres paraules clau de destinació una per una.

Tot i que Mangools ofereix tot el que necessita per dominar un nínxol, hi ha algunes coses que els gegants SEO més grans poden oferir.

 • Mangools ofereix un pla d’agència, però no ofereix un quadre de comandament per als vostres clients com ho fan altres eines de SEO. No heu de preocupar-vos d’aquest si no dirigiu una agència.
 • Mangools és un jugador relativament més nou del mercat. Les seves bases de dades d’enllaços no són tan grans com Ahrefs i Majestic.

Preguntes freqüents

Què és Mangools?
Mangools és un programari de SEO que inclou cinc eines de SEO potents i fàcils d’utilitzar: KWFinder (eina d’investigació de paraules clau), SERPChecker (eina d’anàlisi de SERP), SERPWatcher (eina de seguiment de classificacions de paraules clau), LinkMiner (eina d’anàlisi de backlink) i SiteProfiler (SEO eina d’anàlisi d’un lloc web).

Què és KWFinder?
KWFinder és una de les eines de SEO més populars de Mangools. KWFinder és una potent eina de recerca de paraules clau que us ofereix molts detalls importants per a cada paraula clau que feu servir, com ara Google Trends, el volum de cerca de Google, el cost per clic d’AdWords de Google i la dificultat de les paraules clau. A diferència de la majoria d’altres eines de recerca de paraules clau, ofereix tres tipus de cerques: cerca per paraula clau, cerca per domini i cerca per omplenament automàtic o preguntes.

Mangools és gratuït?
No Mangools no és gratuït, però hi ha una prova gratuïta de 10 dies. El pla bàsic de Mangools comença des de 29,90 dòlars mensuals quan es paga a l’alça anualment. El programari SEO Mangools 5 en 1 és molt més barat que Ahrefs, SEMrush, Moz i Majestic.

Mangools vs Ahrefs?
Ahrefs és una excel·lent eina, no m’equivoquin, però no és barat. Amb Mangools pagues menys de la meitat del preu en comparació amb Ahrefs i obtens gairebé totes les funcions que té Ahrefs.

Revisió de SEO de Mangools: resum

Si no sou un fanàtic de SEO que adora Google i que ofega les relacions de text de l’ancoratge, aquesta eina inclou tot el que necessitareu.

Les eines de Mangools SEO són ​​ideals per a bloggers i petites empreses. Ofereix un quadre de comandament molt senzill i una interfície d’usuari neta que la facilita l’ús. Fins i tot si abans no heu utilitzat mai una eina de SEO, podreu utilitzar com un SEO professional en pocs minuts.

Tant si sou un expert en SEO com un novell, necessiteu aquesta eina si voleu dominar el vostre nínxol als motors de cerca amb el vostre lloc web..

El millor de tot, Mangools és considerablement més barat que els altres programes de SEO que hi ha al mercat avui en dia com Ahrefs, Moz, SEMrush i Majestic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map