Mangools SEO Tools -katsaus

Haluatko päästä eteenpäin SEO-pelissä? Selvitä, mitä kilpailijasi tekevät ja mitä käänteisiä he saavat? Tiedätkö mitkä avainsanat sijoitat ja optimoit? Tässä on arvioni: KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner & SiteProfiler


Premium-SEO-ohjelmisto oli aiemmin varattu suurille yrityksille tuhansien dollarien varassa.

Useimmat bloggaajat eivät voi edes ajatella viettävänsä enemmän 100 dollaria kuukaudessa näihin työkaluihin.

Vaikka kalliit työkalut tarjoavat paljon toimintoja, ne eivät ole vain kohtuuhintaisia, mutta suurin osa niiden ominaisuuksista ei sovellu bloggaajille ja pienyrityksille.

Olen käyttänyt kohtuuhintaisia ​​välineitä, nimeltään Mangools yli kahden vuoden ajan.

Tässä kertomuksessa kerron kaikille hyviä ja huonoja puolia 5-yhdessä SEO-työkalupakki se on Mangools.

Mikä on Mangools

Kuten sanoin, Mangools on sarja SEO työkaluja.

Toisin kuin Ahrefs, Moz ja SEMrush, Mangools SEO -ohjelmisto on edullinen bloggaajille ja pienyrityksille.

(Ahrefs, Moz ja SEMrush -suunnitelmat alkavat 99 dollaria kuukaudessa)

Mutta Mangools-suunnitelmat alkavat vain 30 dollaria kuukaudessa ja toisin kuin muut kalliit SEO-työkalut, saat kaikki premium-ominaisuudet jopa perussuunnitelmassa.

Suurin osa kalliista SEO-työkaluista rajoittaa niiden ominaisuuksien määrää, joihin pääset perussuunnitelmissa. Heidän perussuunnitelmansa ovat enemmän kuin työkalun kokeilu.

Mangools puolestaan ​​tarjoaa sinulle kaikki ominaisuudet jopa halvimmalla suunnitelmalla.

Mangools ei ole yksi SEO-työkalu, vaan koko viiden SEO-työkalun sarja.

mangools SEO -työkalujen katsaus

Kun kirjaudut Mangools SEO -työkalupakettiin, saat pääsyn viiteen SEO-työkaluun:

 •  on avainsanatutkimuksen työkalu, joka auttaa sinua löytämään parhaat avainsanat sivustollesi ja sisältöllesi. Se tarjoaa satoja ehdotuksia jokaisella avainsanahaulla.
 •  on hakukoneiden tulosten (SERP) analysointityökalu, jonka avulla voit nähdä, mitkä sivustot sijoittavat kohdeavainsanasi useissa paikoissa ympäri maailmaa. Sen avulla voit myös tarkistaa mobiili-sijoitukset.
 •  on avainsanan sijoitusseurantatyökalu, jonka avulla voit seurata hakutuloksissa olevien avainsanojen sijoitusta.
 •  on backlink-analyysityökalu, jonka avulla voit analysoida kilpailijoiden backlink-profiilia ja löytää linkkien luomismahdollisuuksia.
 •  on verkkosivustojen analysointityökalu, jonka avulla saat lintuperspektiivin kilpailijoiden verkkosivustoista.

Mangools on all-in-one-SEO-ohjelmisto, jota tarvitset, jos haluat menestyä SEO-pelissä.

1. KWFinder (avainsanatutkimus & Kilpailutyökalu)

kwfinder-avainsanatutkimuksen työkalu

 • Verkkosivusto: https://kwfinder.com
 • Mikä on KWFinder: Se on SEO-avainsanojen tutkimustyökalu
 • Kuinka monta avainsanahakua 24 tunnissa: 100 – 1200
 • Kuinka monta avainsanaehdotusta hakua kohden: 200 – 700

KWFinder auttaa sinua löytämään parhaat mahdolliset avainsanat verkkosivustollesi ja sisältöllesi. Se tarjoaa enemmän vaihtoehtoja kuin mikään muu avainsanatyökalu.

Jos käytät edelleen Googlen avainsanan suunnittelijaa avainsanatutkimuksessa, KWFinder räjäyttää sinut, kuten minä olin, kun aloitin sen käytön.

KWFinder tarjoaa monia tärkeitä yksityiskohtia jokaisesta avainsanasta, mukaan lukien Trendit, hakumäärä, napsautuskohtainen hinta ja avainsanan vaikeusaste.

Ja toisin kuin useimmat avainsanatutkustyökalut, se tarjoaa kolmen tyyppisiä avainsanoja, ehdotuksia, automaattisen täydennyksen ja kysymyksiä:

kwfinder-hakupalkki

 ehdotuksia vaihtoehto tarjoaa avainsanan ehdotuksia kuten minkä tahansa muun työkalun. Kirjoita vain avainsana ja saat satoja avainsanaehdotuksia ja variaatioita kohdesanasi:

avainsanaehdotuksia

 Automaattinen täydennys vaihtoehto tarjoaa sinulle Google-hakujen automaattisen täydennyksen tiedot. Google-automaattisen täydennyksen ehdotukset auttavat sinua löytämään avainsanat, joita ihmiset todella käyttävät etsiessään jotain:

Automaattinen täydennys

 kysymykset vaihtoehto ehdottaa ihmisten esittämiä kysymyksiä, jotka liittyvät kohdeavaimeesi. Nämä kysymykset voivat auttaa sinua tarkentamaan sisältöäsi paremmin ja voivat myös tarjota sinulle ohjeita sisältöstrategiassasi:

kysymykset

Sen sijaan, että kirjoittaisit artikkelin ja sitten kirjoittaisit avainsanoja siihen, sinun tulee aluksi tutkia mitä ihmisiä kysyy ja kirjoittaa sitten sisältö kyseisten kysymysten ympärille. Se on paljon luonnollisempi tapa sisällyttää pitkät pyrstöt avainsanat sisältöön.

Parasta KWFinderissä on, että näet tärkeät yksityiskohdat kohdeavaimesta, millä verkkosivustoilla sijoittuvat avainsanalle, ja jokaisen yksittäisen avainsanan ehdotuksen sivulla:

avainsanatiedot

Toinen ominaisuus, joka erottaa KWFinderin muista markkinoilla olevista avainsanatyökaluista, on Tulossuodatin:

tulossuodatin

Sen avulla voit suodattaa avainsanan ehdotukset vähimmäis- ja enimmäismäärän, CPC, PPC, sanamäärän jne. Perusteella. Lyhyesti sanottuna, se auttaa sinua erottamaan voittajat häviäjistä käymättä huolellisesti läpi satoja samanlaisia ​​avainsanoja:

avainsanojen suodatus

KWFinder on valtava päivitys tarjolla olevista ilmaisista avainsanatyökaluista, ja tämä on paras Google Keyword Planner -vaihtoehto.

Kokeile

Tämä KWFinder-arvostelu kattaa melkein kaiken, mutta lisätietoja on osoitteessa https://mangools.com/blog/kwfinder-guide/

2. SERPChecker (Google SERP -analyysityökalu)

serpchecker SEO -työkalu

 • Verkkosivusto: https://serpchecker.com
 • Mikä on SERPChecker: Se on Google SERP -analyysityökalu
 • Kuinka monta SERP-hakua 24 tunnissa: 100 – 1200

Kun etsit avainsanaa Googlessa, näet tulokset sen perusteella, mitä algoritmi mielestäsi haluaisi. Tulokset, joita muut ihmiset näkevät samasta tuloksesta, voivat olla täysin erilaisia. Tämä pätee avainsanoihin, joihin yrität sijoittua.

SERPChecker on työkalu, jonka avulla voit nähdä mitä useimmat avainsanaa etsivät ihmiset näkevät.

Ennen kuin voit aloittaa avainsanan sijoittamisen, sinun on tiedettävä avainsanan kilpailu. Tämä työkalu auttaa sinua näkemään, kuinka moni ihminen sijoittaa kohdeavainsanasi, mutta kertoo myös, kuinka vaikeaa voi olla sille sijoitus:

google SERP -analyysi

Jokaiselle antamalle avainsanalle näet vaikeuspisteen, joka perustuu tietoihin, kuten keskimääräinen linkkien lukumäärä ja verkkotunnuksen auktoriteetti. Sen lisäksi, että näet myös SEO-muuttujia, kuten Verkkotunnuksen käyttöoikeus, Sivun hallinta, CF, TF ja viittaavat verkkotunnukset jokaiselle kohden avainsanasi sivun sijoitukselle.

Tämä antaa sinulle kuvan siitä, kuinka monta linkkiä saatat tarvita sijoittaaksesi kohdesanasi. Haluan tarkastella viitealueiden lukumäärää, jotka viidellä ensimmäisellä tuloksella on. Tarvitsen ainakin keskimääräisen määrän viittaavia verkkotunnuksia sivustolleni avainsanan sijoitusta varten.

Pro-vinkki: Sivulle / sivustolle viittaavien verkkotunnusten lukumäärällä on paljon enemmän merkitystä kuin käänteisten linkkien määrällä. Google tykkää sivuista, jotka saavat paljon linkkejä monista eri verkkosivustoista.

Paras osa SERPCheckeristä on yksityiskohtien lukumäärä jokaisesta etsimästäsi avainsanasta. Tämä työkalu kertoo, onko tietokenttä / esitelty katkelma näkyvät hakutulossivun tai tarinakentän yläosassa:

google esittelemät katkelmat

Se näyttää myös prosenttiosuuden napsautuksista, joita hakutulokset saattavat saada. Se kertoo kuinka monta napsautusta saat, jos sijoittaisit kyseiseen paikkaan:

arvio napsautuksista

SERPCheckerillä voit valita, mistä hakutulokset näyttävät paitsi omassa maassasi, mutta myös muissa maissa. Voit myös nähdä hakutulokset, jotka näytetään mobiililaitteissa:

Hae

Voit myös tarkistaa esikatselun siitä, miltä hakutulokset näyttävät valitsemastasi maasta ja laitetyypistä:

serp esikatselutyökalu

Koska Mangools on mukana, voit analysoida helposti kunkin hakutuloksen käänteisiä linkkejä muutamalla napsautuksella.

Eikä se ole kaikki mitä voit tehdä tällä työkalulla.

Voit myös verrata sivustosi sijoitusta muihin sivustoihin, jotka sijoittuvat hakutulossivulla:

sivuston vertailu

Kun olet kirjoittanut sivustosi URL-osoitteen vertailukenttään, näet, mihin sivustosi kasvaa, verrattuna sivun muihin sivustoihin:

sivustokilpailu

Voit myös nähdä Top Stories -ruutu, ihmiset kysyvät myös ruutu ja muut yksityiskohdat sellaisina kuin ne näkyvät paikoissa ympäri maailmaa:

Google Top Stories -ruutu, Ihmiset kysyvät myös

Voit myös valita, mitkä tiedot haluat nähdä jokaiselle tulokselle:

seo metrian asetukset

Voit valita kymmeniä mittareita.

SERPChecker on paras! En koskaan yritä sijoittaa avainsanaa ennen kuin etsin sitä tällä työkalulla.

Kokeile

Tämä SERPChecker-arvostelu kattaa melkein kaiken, mutta lisätietoja on osoitteessa https://mangools.com/blog/serpchecker-guide/

3. SERPWatcher (avainsanan sijainnin seurantatyökalu)

serpwatcher avainsanan listan seurantatyökalu

 • Verkkosivusto: https://serpwatcher.com
 • Mikä on SERPWatcher: Avainsanan sijoitusseurantatyökalu
 • Kuinka monta seurattua avainsanaa: 200 – 1500
 • Kuinka monta seurattua verkkotunnusta: Rajoittamaton
 • Kuinka monta avainsanan sijoitusta päivitetään: Päivittäin

SEO-ominaisuutena sinun on tiedettävä, kuinka korkealla sijoituksella olet kohdesanasi. Jos et mittaa muutoksia, et koskaan saa selville, mitä sinun on muutettava tai parannettava prosessissasi.

Jos keskityt vain yhden avainsanan sijoittamiseen, voit etsiä sen helposti selaimessa joka päivä. Mutta mitä tapahtuu, kun yrität sijoittaa kymmenelle avainsanalle?

Kuinka seuraat missä olet ja kuinka pitkälle olet saavuttanut?

Täällä SERPWatcher tulee pelastamaan.

Kuten nimestä voi päätellä, sen avulla voit seurata, miten sivustosi menee avainsanoille, joille yrität sijoittaa.

Työkalun kojetaulussa saat helposti lintuperspektiivin sivustosi menestyksestä:

SERP

Vaikka on tärkeää tietää, kannattaako yrityksesi, on yhtä tärkeää olla tietää, milloin sivustosi putoaa kahden tai useamman kohteen kohdalla avainsanalle. Kun olet lisännyt sivustosi seurantaan, näet missä se on kaikille avainsanoille, joille yrität sijoittua:

serpwatcher-kojelauta

Tämä työkalu kannattaa hankkia, vaikka vain saisit tämän avainsanaluettelon, jota yrität sijoittaa ja missä olet tuloksissa.

Mutta tämä ei ole kaikki mitä saat tämän työkalun avulla.

Sivupalkista saat todella uskomattomia yksityiskohtia sivustosi menestyksestä. Tämä antaa sinulle enemmän kuin vain käsityksen sivustosi menestyksestä
hakutulokset. Se kertoo tarkalleen, mitä sinun täytyy työskennellä.

Voit esimerkiksi nähdä muutokset ajan myötä sivustosi sivustossa Dominance Index, Mangoolsin kehittämä tieto, joka kertoo sivustosi orgaanisen liikenteen osuuden nykyisten avainsanojesi perusteella.

määräävyysindeksi

Näet myös suurimmat muutokset, joita hakukoneiden sijoituksissa on tapahtunut:

avainsanan sijoitus muutokset

Tämä antaa sinulle nopean käsityksen siitä, mitä avainsanoja etsit ja mitä avainsanoja saat nopeasti riville. Kun tiedän avainsanat, joille saan positioita, aloitan niiden käsittelyn kovemmin. Vauhti auttaa minua pääsemään huipulle nopeammin.

Voit myös nähdä, kuinka paljon napsautuksia saatat saada seuraamiesi avainsanojen sijoituspaikkojen perusteella:

arvioidut vierailut sivustossa

Tämä työkalu antaa sinulle myös nopean yleiskuvan kaikista avainsanoistasi:

avainsanan sijainnin kulku

Tämä työkalu näyttää myös avainsanan sijainnin jakokaavion:

avainsanan sijainnin jakauma

Tämä kaavio on loistava tapa tietää, kuinka vahva verkkosivustosi on hakukoneiden silmissä. Vihreämpi kaavio näyttää paremmalta.

SERPWatcher on minun mennä avainsanan listan seurantatyökalu, joka antaa minulle kriittisimmät tiedot kaikki yhdellä näytöllä

Tämä SERPWatcher-arvostelu kattaa melkein kaiken, mutta lisätietoja on osoitteessa https://mangools.com/blog/serpwatcher-guide/

4. LinkMiner (käänteisen linkin analysointityökalu)

linkminer backlink -analyysityökalu

 • Verkkosivusto: https://linkminer.com
 • Mikä on LinkMiner: Se on backlink-analyysityökalu
 • Kuinka monta käänteistä riviä 24 tunnissa: 2000 – 15000

Kilpailijoiden käännöslinkkien kääntäminen on suosikki SEO-strategiani. Se antaa minulle yksinkertaisen etenemissuunnitelman, jota voin seurata korkeamman hakukoneiden liikenteen takaamiseksi.

Kanssa LinkMiner, Löydät kilpailijoillesi linkittävien sivujen lisäksi myös kadonneet linkit.

Kun lisäät URL-osoitteen LinkMineriin, näet kaikki linkit, jotka sivu on saanut verkosta:

käänteinen haku

Voit myös nähdä kaikki juuridomeenin linkit napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Vaihda juureen -linkkiä:

juuriverkkotunnus

Jokaiselle analysoidulle verkkotunnukselle ja sivulle voit nähdä kaikki tärkeät tiedot, kuten Luottamusvirta, lainausvirta ja viitealueet kaikki yhdessä paikassa:

backlink-tiedot

Paras osa Link Mineristä on, että voit suodattaa linkkejä linkityyppeihin, kuten Blog, Q&A ja foorumi:

backlink-suodatin

Tämän työkalun avulla voit myös suodattaa käänteisiä mittareihin, kuten linkin voimakkuus, viittausvirta, Alexa Rank, jne .:

linkminer-suodatus

Pro-vinkki: Suurimmalla osalla kilpailijan linkkeistä ei ole paljon arvoa hakukoneiden silmissä. Suodattimen avulla voit suodattaa käänteisiä linkkien voimakkuuden tai viittausvirtauksen perusteella, jotka ovat mittareita, jotka kertovat sivun sivuvaltuudet.

Voit myös nähdä sivupalkissa renderoidut sivut ja napsauttamalla linkkiä missä linkki sivulla on:

sivun esikatselu

Voit myös nähdä linkit, jotka kilpailijasi ovat menettäneet. Se antaa sinulle mahdollisuuden tavoittaa kadonneiden linkkien verkkosivustojen omistajat ja pyytää linkkiä sivustoosi.

Tämän työkalun avulla voit löytää kadonneita linkkejä:

menetti ja sai käänteisiä

Jos haluat analysoida linkkejä tarkemmin, voit viedä linkit CSV: hen tarkastellaksesi niitä Excelissä tai Google Sheetsissä:

vie käänteisiä linkkejä csv xls: iin

LinkMinerin avulla minun tarvitsee vain selvittää kilpailijani linkit ja tavoittaa sitten linkittävä verkkosivusto saadaksesi sellainen sivustooni.

Kokeile

Tämä LinkMiner-katsaus selittää perusteet ja saat lisätietoja osoitteesta https://mangools.com/blog/linkminer-guide/

5. SiteProfiler (verkkosivustoanalyysityökalu)

siteprofiler -sivustoanalyysityökalu

 • Verkkosivusto: https://siteprofiler.com
 • Mikä on SiteProfiler: Se on verkkosivustoanalyysityökalu
 • Kuinka monta sivuston hakua 24 tuntia kohden: 20 – 150

Kanssa SiteProfiler, voit saada nopean profiilin kilpailijoiden sivustoilta ja tietysti omilta sivustoiltasi.

Voit nähdä kaikki tärkeät verkkotunnuksen auktoriteetin tiedot, kuten Domain Authority, Page Authority, Citation Flow ja Trust Flow yhdessä paikassa:

verkkosivustoanalyysityökalu

Saat myös yksityiskohtaisia ​​kaavioita Alexa Rankista, IP-osoitteista ja Facebook-osakkeista:

verkkosivustojen oivallukset

Tämä työkalu näyttää myös käänteisten linjojen kokonaismäärän:

käänteinen kuvaaja
uusi ja poistettu käänteinen kuvaaja

Paras osa tätä työkalua on Ankkuritekstit -ruutu. Se näyttää tarkalleen, mitä ankkuritekstiä kilpailijat käyttävät. Tämän avulla voit strategioida ankkuritekstin.

Jos haluat sijoittua kilpailijaa korkeammalle, sinun ei tarvitse paitsi niin monta käännettä kuin kilpailijaa, vaan tarvitset myös samanlaisia ​​ankkuritekstejä:

backlink-ankkuritekstin analyysi

Tämän työkalun avulla voit tietää, minkä tyyppinen ankkuriteksti on yleinen kapeallasi:

ankkuritekstin jakelu

On erittäin tärkeää tietää, minkä tyyppistä ankkuritekstiä kilpailijat käyttävät, ja tämän työkalun avulla on erittäin helppo löytää paras ankkuriteksti sivustollesi.

Näet myös nopean kuvan kilpailijoiden parhaasta sisällöstä lajiteltuina Facebook-osakkeiden ja viittaavien verkkotunnusten perusteella:

alkuun sisältöanalyysi

Voit myös saada muita tietoja kilpailijoista, kuten linkityyppijakauma, Dofollow-linkkisuhde ja aktiivisten linkkien suhde:

backlink-tyyppijakauma

SiteProfiler antaa minulle kaikki tärkeät SEO-tiedot ja tietoa verkkosivustosta yhdellä näytöllä.

Lisätietoja SiteProfileristä on osoitteessa https://mangools.com/blog/siteprofiler-guide/

Bonus: Ilmainen Chrome / Firefox -selaimen SEO-laajennus

ilmainen kromi- ja Firefox-selaimen SEO-laajennus

Mangools tarjoaa ilmainen selaimen laajennus sekä Google Chromelle että Firefoxille. Laajennus näyttää melkein kaikki tiedot, jotka saat työkaluista sivulta / verkkosivustolta.

Kun olet asentanut laajennuksen, sinun ei tarvitse avata Mangools-sivustoa uudestaan ​​ja uudestaan ​​vain tutkiaksesi kilpailijoitasi. Voit tehdä sen heti sivulla napsauttamalla selaimen laajennuspainiketta.

Paras osa tätä laajennusta on pikavalikko, jonka saat napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella.

Sen sijaan, että kopioisit avainsanan ja avaat sitten Mangools KWFinderin, voit valita vain avainsanan sivulta, napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja napsauttaa KWFinder-linkkiä:

selaimen SEO-laajennus

Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella linkkiä ja nähdä linkit Analysoida sitä Mangooleissa:

oikealla painikkeella

Lisätietoja ja ilmaisen SEO-selainlaajennuksen lataaminen on osoitteessa https://mangools.com/seo-extension

Mangools-suunnitelmat & hinnoittelu

Mangools tarjoaa kolme tilaussuunnitelmaa:

mangools-suunnitelmat ja hinnoittelu

Perussuunnitelma on loistava aloittelijoille, jotka ovat vasta alkamassa. Minä henkilökohtaisesti käyttää ja suositella Premium-suunnitelma koska se maksaa vain vähän enemmän ja työkaluille tulee paljon enemmän käyttöhyvityksiä.

Rakastan Mangools-hinnoittelussa sitä, että se on erittäin edullinen verrattuna muihin SEO työkaluihin. Suurin osa SEO-työkaluista ei tarjoa melkein mitään perussuunnitelmistaan ​​verrattuna Mangooleihin.

Mangoolit, toisin kuin muut SEO-työkalut, eivät rajoita pääsyä heidän työkaluilleen. Useimmat SEO-työkalut tarjoavat rajoitetun toiminnan perussuunnitelmissa. Heidän perussuunnitelmansa tuntuvat kokeilulta Mangooleihin verrattuna.

Sillä vain 30 dollaria kuukaudessa, saat 5 SEO-työkalua, joiden avulla voit hallita markkinarakoasi. Jopa perussuunnitelmassa saat pääsyn kaikkiin työkaluihin ja Mangoolsin tarjoamiin ominaisuuksiin kuuluu enemmän kuin mitä ikinä tarvitset pienyrityksenä tai bloggaajana.

Ero kolmella Mangoolsin tarjoamalla suunnitelmalla on: saamiesi pisteiden lukumäärä käyttää kutakin työkalua. Tarvitset krediittejä jokaiselta työkalulta avainsanojen etsimiseen, SERP-hakuihin, sivustojen analysointiin jne. Nämä hyvitykset nollataan 24 tunnin välein..

Jos olet vasta aloittamassa, saat enemmän pisteitä kuin tarvitset edes perussuunnitelmassa.

Jos et voi päättää, mihin suunnitelmaan mennät, tässä on joitain neuvoja:

 • Aloittelija tai pieni sivusto? Mene Perussuunnitelma. Se tarjoaa ainakin 100 päivittäistä opintopistettä useimmille työkaluille, joita on enemmän kuin tarvitset pienelle sivustolle.
 • Professional Blogger tai Affiliate Markkinoija? Jos olet tytäryhtiömarkkinoija tai bloggaaja, joka luottaa liikenteeseen SEO, sinun on aloitettava Premium-suunnitelma.
 • Freelance SEO tai Agency: Hanki Viraston suunnitelma. Se auttaa sinua analysoimaan kaikkia asiakkaitasi ja heidän kilpailijoitasi.

Kaikille muille SEO-työkaluille sanoisin, että 30 dollaria on vähän kallis aloittelijoille, mutta kun saat 5 SEO-työkalua hinnalla, joka voi kutsua sitä kalliiksi.

Mangoolit plussat & Haittoja

Toisin kuin useimmat SEO-työkalut, Mangools on sarja työkaluja. Saat 5 SEO-työkalua yhden hinnasta.

 • Tarjoaa enemmän avainsanatutkimusvaihtoehtoja kuin muut työkalut. KWFinder on valtava päivitys Google Keyword Plannerista.
 • SiteProfiler tarjoaa sinulle yksityiskohtaisen profiilin kilpailijoiden sivuilla.
 • Erittäin edullinen hinta verrattuna muihin SEO-työkaluihin, kuten Ahrefs ja SEMRush.
 • Tarjoaa rank tracker -sovelluksen, jonka avulla voit seurata kaikkia verkkosivustosi kohdeavaimia automaattisesti. Sinun ei tarvitse lisätä kohdesanaasi avainsanoja yksitellen.

Vaikka Mangools tarjoaa kaiken, mitä tarvitset hallitsemaan markkinarakoa, on joitain asioita, joita isommilla SEO-jättiläisillä saattaa olla tarjottavanaan.

 • Mangools tarjoaa agentuurisuunnitelman, mutta se ei tarjoa kojetaulua asiakkaillesi, kuten muut SEO-työkalut tarjoavat. Sinun ei tarvitse huolehtia tästä, jos sinulla ei ole toimistoa.
 • Mangools on suhteellisen uudempi toimija markkinoilla. Heidän linkkien tietokannat eivät ole yhtä suuria kuin Ahrefs ja Majestic.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on Mangools?
Mangools on SEO-ohjelmisto, joka toimitetaan viidellä tehokkaalla ja käyttäjäystävällisellä SEO-työkalulla: KWFinder (avainsanatutkimustyökalu), SERPChecker (SERP-analyysityökalu), SERPWatcher (avainsanan listan seurantatyökalu), LinkMiner (käänteisen linkin analysointityökalu) ja SiteProfiler (SEO). verkkosivustoanalyysityökalu).

Mikä on KWFinder?
KWFinder on yksi Mangools-suosituimmista SEO-työkaluista. KWFinder on tehokas avainsanojen tutkimustyökalu, joka antaa sinulle monia tärkeitä yksityiskohtia jokaisesta etsimästäsi avainsanasta, mukaan lukien Google Trends, Google-hakumäärä, Google AdWordsin napsautuskohtainen hinta ja avainsanan vaikeusaste. Toisin kuin useimmat muut avainsanatutkimusvälineet, se tarjoaa kolmen tyyppisiä hakuja: haku avainsanan perusteella, haku verkkotunnuksen mukaan ja haku automaattisen täydentämisen avulla tai kysymyksiä.

Onko Mangools ilmainen?
No Mangools ei ole ilmainen, mutta siellä on ilmainen 10 päivän kokeilu. Mangoolsin perussuunnitelma alkaa 29,90 dollarista kuukaudessa, kun se maksetaan etukäteen vuosittain. Mangools 5-in-1 SEO-ohjelmisto on paljon halvempi kuin Ahrefs, SEMrush, Moz ja Majestic.

Mangoolit vs Ahrefs?
Ahrefs on erinomainen työkalu, älä ymmärrä minua väärin, mutta se ei ole halpaa. Mangoolsilla maksat alle puolet hinnasta verrattuna Ahrefsiin ja saat melkein kaikki Ahrefsin ominaisuudet.

Mangools SEO -katsaus: Yhteenveto

Jos et ole SEO-fanaatikko, joka palvoo Googlea ja vapauttaa ankkuritekstin suhteita, tämä työkalu sisältää kaiken mitä tarvitset.

Mangools SEO -työkalut ovat erinomaisia ​​bloggaajille ja pienyrityksille. Se tarjoaa erittäin yksinkertaisen kojelaudan ja puhtaan käyttöliittymän, joka on helppo käyttää. Vaikka et ole koskaan ennen käyttänyt SEO-työkalua, pystyt käyttämään sitä ammattimaisena SEO-sovelluksena vain muutamassa minuutissa.

Oletpa hakukoneoptimoija tai aloittelija, tarvitset tätä työkalua, jos haluat hallita markkinarakoasi hakukoneissa verkkosivustosi kanssa.

Mikä parasta, Mangools on huomattavasti halvempi kuin muut markkinoilla olevat SEO-ohjelmistot, kuten Ahrefs, Moz, SEMrush ja Majestic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map