Mangools SEO orodja pregled

Želite napredovati v igri SEO? Ugotovite, kaj počnejo vaši konkurenti in katere povratne povezave dobijo? Ali veste, po katerih ključnih besedah ​​ste razvrščeni in za katere optimizirate? Tu je moj pregled o: KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner & SiteProfiler


Premium SEO programska oprema je bila nekoč rezervirana za velika podjetja, na tisoče dolarjev.

Večina blogerjev si ne more niti pomisliti, da bi za ta orodja porabila več 100 USD mesečno.

Čeprav draga orodja zagotavljajo veliko funkcionalnosti, niso le neprimerna, ampak večina njihovih funkcij ni primerna za blogerje in mala podjetja.

Uporabljam cenovno ugoden nabor orodij, imenovanih Mangools že več kot dve leti.

V tem preglednem poročilu bom z vami delil dobro in slabo 5 v 1 orodjarni za SEO to je Mangools.

Kaj je Mangools

Kot sem že rekel, Mangools je nabor SEO orodij.

Za razliko od Ahrefsov, Moza in SEMrush-a je programska oprema Mangools SEO dostopna za blogerje in mala podjetja.

(Ahrefsovi, Moz in SEMrush načrti se začnejo pri 99 USD / mesec)

Ampak Načrti Mangools se začnejo pri samo 30 USD na mesec in za razliko od drugih dragih orodij za SEO dobite vse vrhunske funkcije tudi v najosnovnejšem načrtu.

Večina dragih orodij za SEO omejuje število funkcij, do katerih dostopate v osnovnih načrtih. Njihovi osnovni načrti so bolj kot preizkus orodja.

Mangools vam na drugi strani ponuja vse funkcije tudi na najcenejšem načrtu.

Mangools ni eno orodje za SEO, temveč celoten sklop petih orodij za SEO.

mangools seo orodja pregled

Ko se prijavite s paketom orodij Mangools SEO, dobite dostop do 5 SEO orodij:

 •  je orodje za raziskovanje ključnih besed, ki vam pomaga najti najboljše ključne besede za vaše spletno mesto in vsebino. Pri vsakem iskanju ključne besede ponuja na stotine predlogov.
 •  je orodje za analizo rezultatov iskalnika (SERP), ki vam omogoča, da vidite, katera spletna mesta se uvrščajo med vaše ciljne ključne besede na več lokacijah po svetu. Omogoča tudi preverjanje uvrstitve na mobilnih napravah.
 •  je orodje za sledenje uvrstitev ključnih besed, ki vam omogoča, da spremljate svoje uvrstitve za ključne besede v rezultatih iskanja.
 •  je orodje za analizo povratnih povezav, ki vam omogoča analizo profila povratnih povezav vaših konkurentov in iskanje možnosti za gradnjo povezav.
 •  je orodje za analizo spletnega mesta, s pomočjo katerega si lahko ogledate spletna mesta vaših konkurentov s ptičje perspektive.

Mangools je vsestranska programska oprema za SEO, ki jo potrebujete, če želite uspeti v SEO igri.

1. KWFinder (Raziskovanje ključnih besed) & Orodje za konkurenco)

kwfinder orodje za raziskovanje ključnih besed

 • Spletna stran: Https://kwfinder.com
 • Kaj je KWFinder: To je orodje za raziskovanje ključnih besed SEO
 • Koliko iskanja ključnih besed na 24 ur: 100 do 1200
 • Koliko predlogov ključnih besed na iskanje: 200 do 700

KWFinder vam pomaga najti najboljše možne ključne besede za vaše spletno mesto in vsebino. Ponuja več možnosti kot katero koli drugo orodje za ključne besede.

Če še vedno uporabljate Googlov načrtovalnik ključnih besed za raziskovanje ključnih besed, vas bo KWFinder odpihnil, kot sem bil, ko sem ga prvič začel uporabljati.

KWFinder ponuja veliko pomembnih podrobnosti za vsako ključno besedo, vključno s Trendi, obseg iskanja, cena na klik in težavnost ključnih besed.

In za razliko od večine orodij za raziskovanje ključnih besed ponuja tri vrste ključnih besed, Predlogi, Samodejno dokončanje in Vprašanja:

kwfinder iskalna vrstica

The Možnost predlogov vam ponuja predloge za ključne besede, kot bi jih lahko katero drugo orodje. Preprosto vnesite ključno besedo in dobili boste na stotine predlogov in različic ciljne ključne besede:

predlogi ključnih besed

The Možnost samodejnega dokončanja vam ponuja podatke o samodejnem dokončanju iz Googlovih iskanj. Predlogi Google Autocomplete vam pomagajo najti ključne besede, ki jih ljudje dejansko uporabljajo pri iskanju nečesa:

samodejno dokončanje

The Možnost vprašanja predlaga vprašanja, ki si jih ljudje zastavljajo v zvezi z vašo ciljno ključno besedo. Ta vprašanja vam lahko pomagajo izboljšati vsebino, prav tako pa vam lahko ponudijo smernice v svoji strategiji vsebine:

vprašanja

Namesto da napišete članek in nato napolnite ključne besede, začnite z raziskovanjem vprašanj, ki si jih ljudje zastavljajo, in nato okoli teh vprašanj napišite vsebino. To je veliko bolj naraven način, da v svojo vsebino vključite ključne besede z dolgim ​​repom.

Najboljši del KWFinderja je, da si lahko ogledate pomembne podrobnosti o ciljni ključni besedi, katera spletna mesta so razvrščena po ključni besedi in vsakem posameznem predlogu ključne besede na strani:

informacije o ključnih besedah

Druga značilnost, ki razlikuje KWFinder od drugih orodij za ključne besede na trgu, je Filter rezultatov:

filter rezultatov

Omogoča vam filtriranje predlogov za ključne besede na podlagi najmanjšega in največjega obsega iskanja, CPC-ja, PPC-ja, števila besed itd. Skratka, pomaga vam ločiti zmagovalce od poražencev, ne da bi skrbno prečkali stotine podobnih ključnih besed:

filtriranje ključnih besed

KWFinder je ogromna nadgradnja brezplačnih orodij za ključne besede, in to je najboljša alternativa za Google načrtovalnik ključnih besed.

Poskusi:

Ta pregled KWFinder zajema skoraj vse, za več informacij pa pojdite na https://mangools.com/blog/kwfinder-guide/

2. SERPChecker (Googlovo orodje za analizo SERP)

orodje serpchecker seo

 • Spletna stran: Https://serpchecker.com
 • Kaj je SERPChecker: To je orodje za analizo Googla SERP
 • Koliko poizkusov SERP na 24 ur: 100 do 1200

Med iskanjem ključne besede v Googlu vidite rezultate, ki temeljijo na tem, kaj algoritem misli, da bi želeli. Rezultati, ki jih drugi ljudje vidijo za enak rezultat, so lahko popolnoma drugačni. To velja za ključne besede, po katerih se poskušate uvrstiti.

SERPChecker je orodje, ki vam pomaga videti, kaj bo videla večina ljudi, ki iščejo ključno besedo.

Preden lahko začnete delati na razvrstitvi ključne besede, morate vedeti, kakšna je konkurenca za ključno besedo. To orodje vam pomaga ne samo videti, koliko ljudi se uvršča po ciljni ključni besedi, ampak tudi pove, kako težko bi se uvrstili po njej:

google SERP analiza

Pri vsaki ključni besedi, ki jo vnesete, boste videli oceno težavnosti na podlagi meritev, kot je povprečno število povezav in pooblastilo domene. Ne samo to, ampak si lahko ogledate tudi SEO meritve Nadzor domene, avtoriteta strani, CF, TF in referenčne domene za vsako uvrstitev strani za ciljno ključno besedo.

Tako dobite predstavo o tem, koliko povezav boste morda potrebovali za ciljno ključno besedo. Všeč mi je, da gledam število referenčnih domen, ki jih ima prvih pet rezultatov. Za uvrstitev ključne besede potrebujem vsaj povprečje te količine napotitvih domen na svojem spletnem mestu.

Nasvet za profesionalce: Število domen, ki se nanašajo na stran / spletno mesto, je bistveno večje od števila povratnih povezav. Google ima rad strani, ki dobijo veliko povezav z veliko različnih spletnih mest.

Najboljši del SERPCheckerja je število podrobnosti za vsako ključno besedo, ki jo iščete. To orodje vam pove, če obstaja polje znanja / predstavljen delček prikazano na vrhu strani z rezultati iskanja ali v polju z zgodbami:

google predstavil odrezke

Pokaže vam tudi odstotek klikov, ki bi jih lahko dobili rezultati iskanja. Pove vam, koliko klikov bi lahko dobili, če bi se uvrstili na to mesto:

ocena klikov

S SERPCheckerjem lahko izberete, kako bi izgledali rezultati iskanja ne samo v vaši državi, ampak tudi v drugih državah. Prav tako lahko izberete rezultate iskanja, ki bodo prikazani na mobilnih napravah:

Iskanje

Preverite lahko tudi predogled, kako bi izgledali rezultati iskanja v izbrani državi in ​​vrsti naprave:

orodje za predogled serp

Ker Mangools prihaja z a, lahko z nekaj kliki preprosto analizirate povratne povezave vsakega rezultata iskanja.

In to ni vse, kar lahko storite s tem orodjem.

Primerjate lahko tudi uvrstitev svojega spletnega mesta z drugimi spletnimi mesti, ki se uvrščajo na strani z rezultati iskanja:

primerjava strani

Ko v polje za primerjavo vnesete URL svojega spletnega mesta, lahko vidite, kje se vaše spletno mesto zlaga v primerjavi z drugimi spletnimi mesti na strani:

tekmovanje na spletnem mestu

Ogledate si lahko tudi Okvir z naslovom Zgodbe in ljudje tudi vprašajo polje in druge podrobnosti, kot so prikazane na lokacijah po vsem svetu:

Okvir Google Top Stories, Ljudje tudi povprašujejo

Za vsak rezultat lahko izberete tudi meritve, ki jih želite videti:

nastavitve meritev seo

Na voljo je več deset meritev.

SERPChecker je najboljši! Nikoli ne poskušam uvrstiti ključne besede, preden jo poiščem s tem orodjem.

Poskusi:

Ta pregled SERPChecker zajema skoraj vse, za več informacij pa pojdite na https://mangools.com/blog/serpchecker-guide/

3. SERPWatcher (orodje za sledenje uvrstitev ključnih besed)

orodje za sledenje rangov ključnih besed serpwatcher

 • Spletna stran: Https://serpwatcher.com
 • Kaj je SERPWatcher: Orodje za sledenje uvrstitev ključnih besed
 • Koliko sledljivih ključnih besed: 200 do 1500
 • Koliko sledljivih domen: Neomejeno
 • Koliko ključnih besed posodobi: Dnevno

Kot SEO morate vedeti, kako visoko se uvrščate po ciljni ključni besedi. Če sprememb ne izmerite, ne boste nikoli izvedeli, kaj morate spremeniti ali izboljšati v svojem procesu.

Če ste osredotočeni le na razvrstitev za eno ključno besedo, jo lahko enostavno iščete v svojem brskalniku vsak dan. Toda kaj se zgodi, ko se poskušate uvrstiti na ducat ključnih besed?

Kako boste spremljali, kje ste in kako daleč ste prišli?

Tukaj je SERPWatcher priskoči na pomoč.

Kot že ime pove, vam omogoča, da spremljate, kako deluje vaše spletno mesto, za ključne besede, za katere se poskušate uvrstiti.

Na nadzorni plošči orodja si lahko preprosto ogledate, kako delujejo vaša spletna mesta:

SERP

Čeprav je pomembno vedeti, ali se vaš trud izplača, je enako pomembno, da veste, kdaj vaše spletno mesto pade na rang ali dva za ciljno ključno besedo. Ko dodate svoje spletno mesto v sledilnik, lahko vidite, kje je to za vse ključne besede, za katere se poskušate uvrstiti:

armaturna plošča serpwatcher

To orodje bi bilo vredno imeti, tudi če bi dobili vse, kar je ta seznam ključnih besed, v katere se poskušate uvrstiti in kjer ste v rezultatih.

Vendar to ni vse, kar dobite s tem orodjem.

Na stranski vrstici najdete nekaj res neverjetnih podrobnosti o tem, kako deluje vaše spletno mesto. Tako dobite več kot samo predstavo o tem, kako deluje vaše spletno mesto
rezultati iskanja. Točno vam pove, na čem morate delati.

Na primer, spremembe lahko sčasoma vidite na svojem spletnem mestu Indeks prevlade, meritev, ki jo je razvil Mangools, ki vam pove organski delež prometa na vašem spletnem mestu na podlagi trenutnih ključnih besed, ki jih razvrščate.

indeks prevlade

Opazili boste tudi največje spremembe, ki so se zgodile v razvrstitvi vašega iskalnika:

spremembe uvrščanja ključnih besed

Tako dobite hitro predstavo, na katere ključne besede spadate in po katerih ključnih besedah ​​hitro uvrščate uvrstitve. Ko poznam ključne besede, za katere sem pridobil položaje, se lotim težjega dela. Zagon mi pomaga veliko hitreje priti na vrh.

Prav tako lahko vidite, koliko klikov lahko dobite glede na vaše uvrstitvene pozicije za ključne besede, ki jih spremljate:

predviden obisk spletnega mesta

To orodje vam omogoča tudi hiter pregled vseh ključnih besed:

pretok pozicije ključne besede

To orodje vam prikazuje tudi tabelo porazdelitve položaja ključnih besed:

porazdelitev položaja ključnih besed

Ta grafikon je odličen način, da veste, kako močno je vaše spletno mesto v očeh iskalnikov. Zelejši je vaš graf videti bolje.

SERPWatcher je moje orodje za sledenje ranga ključnih besed, ki mi daje najbolj kritične podatke na enem zaslonu

Ta pregled SERPWatcher zajema skoraj vse, za več informacij pa pojdite na https://mangools.com/blog/serpwatcher-guide/

4. LinkMiner (orodje za analizo povratnih povezav)

orodje za analizo povratne povezave linkminer

 • Spletna stran: Https://linkminer.com
 • Kaj je LinkMiner: To je orodje za analizo povratnih povezav
 • Koliko povratnih vrstic v 24 urah: 2000 do 15000

Povratne inženirske povratne povezave mojih konkurentov so moja najljubša strategija za SEO. Omogoča mi preprost načrt, ki mu lahko sledim, da zagotovim večji promet v iskalnikih.

Z LinkMiner, lahko najdete ne samo strani, ki se povezujejo na vaše konkurente, ampak lahko najdete tudi izgubljene povezave.

Ko v LinkMiner vstavite URL, si lahko ogledate vse povezave, ki jih je spletna stran dobila po spletu:

povratno iskanje

Vse povratne povezave do korenske domene si lahko ogledate tudi tako, da v zgornjem desnem kotu kliknete povezavo Change To Root:

korenska domena

Za vsako domeno in stran, ki jo analizirate, si lahko ogledate vse ključne metrike, kot so Zaupni tok, pretok navedb in referenčne domene vse na enem mestu:

meritve povratne povezave

Najboljši del o Link Miner je, da lahko filtrirate povezave na podlagi vrst povezav, kot so Blog, Q&A in forum:

filter povratne povezave

To orodje vam omogoča tudi filtriranje povratnih povezav na podlagi meritev, kot so trdnost povezave, tok navajanja, Alexa Rank itd .:

filtriranje povezav

Nasvet za profesionalce: Večina povezav vašega konkurenta v očeh iskalnikov nima veliko vrednosti. S filtrom lahko filtrirate povratne povezave glede na trdnost povezave ali tok citiranja, ki so meritve, ki povedo avtoriteto strani.

Prav tako lahko vidite strani, upodobljene v stranski vrstici, in kje se nahaja povezava na strani, če kliknete povezavo:

predogled strani

Ogledate si lahko tudi povezave, ki so jih vaši konkurenti izgubili. Omogoča vam, da do izgubljenih povezav poiščete lastnike spletnih strani in prosite za povezavo do vašega spletnega mesta.

S tem orodjem lahko najdete tudi izgubljene povezave:

izgubil in pridobil povratne povezave

Če želite še naprej analizirati povezave, jih lahko izvozite v CSV za ogled v Excelu ali Google Preglednicah:

izvoz povratne povezave v csv xls

Z LinkMinerjem moram le ugotoviti povratne povezave mojega tekmeca in se obrniti na spletno mesto, ki ga povezuje, da ga dobim na svojem spletnem mestu..

Poskusi:

Ta pregled v LinkMinerju pojasnjuje osnove in več informacij najdete na https://mangools.com/blog/linkminer-guide/

5. SiteProfiler (orodje za analizo spletnih strani)

orodje za analizo spletnih strani siteprofiler

 • Spletna stran: Https://siteprofiler.com
 • Kaj je SiteProfiler: To je orodje za analizo spletnih strani
 • Koliko iskanj na spletnem mestu v 24 urah: 20 do 150

Z SiteProfiler, lahko dobite hiter profil na spletnih mestih vaših konkurentov in seveda na svojih spletnih mestih.

Vse pomembne metrike pooblastil domene, kot so Nadzor domene, Nadzor strani, Citiranje in Trust Flow na enem mestu:

orodje za analizo spletnih strani

Dobite tudi podrobne grafe o Alexa Rank, Referenčni IP in Facebook Delnice:

vpogled na spletno stran

To orodje prikazuje tudi graf Total povratne povezave:

graf povratnih povezav
nov in izbrisan graf povratnih povezav

Najboljši del tega orodja je polje Sidrna besedila. Točno vam pokaže, kakšno sidrno besedilo uporabljajo vaši konkurenti. To vam omogoča, da strateško oblikujete svoje sidrno besedilo.

Če se želite uvrstiti višje od konkurenta, ne potrebujete le toliko povratnih povezav kot vaš tekmovalec, ampak potrebujete tudi podobna besedila za sidranje:

Analiza besedila sidra povratne povezave

S tem orodjem lahko veste, kakšna vrsta sidrnega besedila je običajna v vaši niši:

distribucija besedila sidra

Zelo pomembno je vedeti, kakšno besedilo sidra uporabljajo vaši tekmeci in to orodje zelo enostavno poišče najboljše besedilo za sidro za vaše spletno mesto.

Ogledate si lahko tudi hitri ogled najvišje vsebine vaših konkurentov, razvrščene po Facebook delnicah in referenčnih domenah:

analiza vsebine

Lahko dobite tudi druge podrobnosti o svojih tekmecih, kot so porazdelitev vrste povezav, razmerje dofollow povezav in razmerje aktivnih povezav:

distribucija povratnih povezav

SiteProfiler mi daje vse pomembne meritve SEO in vpoglede o spletnem mestu na enem zaslonu.

Če želite več informacij o SiteProfilerju, obiščite https://mangools.com/blog/siteprofiler-guide/

Bonus: Brezplačna SEO-razširitev brskalnika Chrome / Firefox

brezplačno razširitev seo brskalnika Chrome in Firefox

Mangools ponuja a brezplačno razširitev brskalnika za Google Chrome in Firefox. Razširitev prikazuje skoraj vse podrobnosti, ki jih o strani / spletnem mestu dobite v orodjih.

Ko namestite razširitev, vam ni treba znova in znova odpirati spletnega mesta Mangools, da bi lahko raziskali konkurenco. To lahko storite takoj na strani, tako da v brskalniku kliknete gumb za razširitev.

Najboljši del te razširitve je kontekstni meni, ki ga dobite z desno miškino tipko.

Namesto da kopirate ključno besedo in nato odprete Mangools KWFinder, lahko preprosto izberete ključno besedo na strani, z desno miškino tipko in kliknete povezavo KWFinder:

razširitev spletnega brskalnika seo

Prav tako lahko z desno miškino tipko kliknete povezavo in si ogledate povezave, da jo analizirate v Mangools:

desni klik

Če želite več informacij in prenesti brezplačno razširitev brskalnika SEO, obiščite https://mangools.com/seo-extension

Načrti Mangools & Cenitev

Mangools ponuja tri naročniške načrte:

mangools načrti in cene

The Osnovni načrt je super za začetnike, ki šele začenjajo. Jaz osebno uporabljam in priporočam Premium načrt ker to stane le malo več in prihaja do veliko več kreditov za uporabo orodij.

Kar imam rad pri Mangoolsovih cenah, je to, da je zelo cenovno v primerjavi z drugimi SEO orodji. Večina orodij za SEO ponuja v svojih osnovnih načrtih skoraj nič, če ga primerjamo z Mangools.

Mangools, za razliko od drugih orodij za SEO, ne omejuje vašega dostopa do njihovih orodij. Večina orodij za SEO ponuja omejene funkcionalnosti v osnovnih načrtih. Njihovi osnovni načrti se zdijo preizkus v primerjavi z Mangools.

Za samo 30 USD na mesec, dobiš 5 orodij za SEO, s pomočjo katerih lahko dominiraš v svoji niši. Tudi v osnovnem načrtu imate dostop do vseh orodij in funkcij, ki jih ponuja Mangools, je več, kot jih boste kdaj potrebovali kot majhno podjetje ali bloger.

Razlika med tremi načrti, ki jih Mangools ponuja, je v število dobljenih kreditov za uporabo vsakega orodja. Za iskanje po ključnih besedah, iskanje SERP-jev, analizo spletnih mest itd. Potrebujete dobropise za vsako orodje. Posojila ponastavite vsakih 24 ur.

Če šele začenjate, boste dobili celo več kreditov, kot jih potrebujete, tudi v osnovnem načrtu.

Če se ne morete odločiti, za kateri načrt se boste lotili, je tu nekaj nasvetov:

 • Začetno ali majhno spletno mesto? Pojdi z Osnovni načrt. Vsaj ponuja 100 dnevnih kreditov za večino orodij, ki so za majhno spletno mesto več kot potrebujete.
 • Poklicni bloger ali pridruženi trgovec? Če ste pridruženi tržnik ali bloger, ki se za promet zanaša na SEO, morate začeti z Premium načrt.
 • Samostojni SEO ali agencija: Pridobite Načrt agencije. Pomagal vam bo analizirati vse vaše stranke in njihove konkurente.

Za katerokoli drugo orodje za SEO bi rekel, da je 30 dolarjev za drage začetnike malo dražje, a ko prejmete 5 SEO orodij za ceno tistega, ki ga lahko imenuje drago.

Mangools Pros & Slabosti

Za razliko od večine orodij za SEO je Mangools nabor orodij. Za ceno enega dobite 5 SEO orodij.

 • Ponuja več možnosti raziskovanja ključnih besed kot druga orodja. KWFinder je velika nadgradnja Googlovega orodja za načrtovanje ključnih besed.
 • SiteProfiler vam ponuja podroben profil na spletnih mestih vaših konkurentov.
 • Zelo dostopna cena v primerjavi z drugimi SEO orodji, kot sta Ahrefs in SEMRush.
 • Ponuja sledilnik uvrstitve, ki vam pomaga samodejno slediti vsem ciljnim ključnim besedam na vašem spletnem mestu. Ciljne ključne besede vam ni treba dodajati eno za drugo.

Čeprav Mangools ponuja vse, kar potrebujete za prevlado v niši, obstaja nekaj stvari, ki jih lahko ponujajo večji SEO velikani.

 • Mangools ponuja agencijski načrt, vendar ne ponuja nadzorne plošče za vaše stranke, kot to počnejo druga orodja za SEO. Za to vam ni treba skrbeti, če ne vodite agencije.
 • Mangools je relativno novejši igralec na trgu. Njihove baze podatkov za povezave niso tako velike kot Ahrefs in Majestic.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Mangools?
Mangools je programska oprema za SEO, ki je na voljo s petimi zmogljivimi in uporabnikom prijaznimi orodji za SEO: KWFinder (orodje za raziskovanje ključnih besed), SERPChecker (orodje za analizo ključnih besed), SERPWatcher (orodje za sledenje rangov ključnih besed), LinkMiner (orodje za analizo povratnih povezav) in SiteProfiler (SEO orodje za analizo spletnega mesta).

Kaj je KWFinder?
KWFinder je eno najbolj priljubljenih SEO-orodij Mangools. KWFinder je močno orodje za raziskovanje ključnih besed, ki vam ponuja veliko pomembnih podrobnosti za vsako ključno besedo, ki jo iščete, vključno z Google Trendi, količino iskanja v Googlu, stroški Google AdWords na klik in težavnostjo ključnih besed. Za razliko od večine drugih orodij za raziskovanje ključnih besed ponuja tri vrste pregledov: iskanje po ključni besedi, iskanje po domeni in iskanje po samodejnem dokončanju ali vprašanja.

Ali so Mangools brez?
No Mangools ni brezplačen, obstaja pa brezplačna 10-dnevna preizkusna različica. Osnovni načrt Mangools se začne od 29,90 USD na mesec, ko se plačuje vnaprej. Programska oprema SEO Mangools 5 v 1 je veliko cenejša kot Ahrefs, SEMrush, Moz in Majestic.

Mangools proti Ahrefs?
Ahrefs je odlično orodje, ne razumite me narobe, vendar ni poceni. Z Mangools plačate manj kot polovico cene v primerjavi z Ahrefsom in dobite skoraj vse funkcije, ki jih ima Ahrefs.

Mangools SEO pregled: Povzetek

Če niste fanatik SEO, ki obožuje Google in se strdi nad razmerji besedila sidra, vam to orodje ponuja vse, kar boste potrebovali.

Orodja Mangools SEO so odlična za blogerje in mala podjetja. Ponuja zelo preprosto armaturno ploščo in čisti uporabniški vmesnik, ki omogoča enostavno uporabo. Tudi če še nikoli prej niste uporabili orodja za SEO, ga boste lahko kot profesionalni SEO uporabljali v samo nekaj minutah.

Ne glede na to, ali ste strokovnjak za SEO ali novinec, to orodje potrebujete, če želite s svojim spletnim mestom prevladovati v svoji niši v spletnih iskalnikih..

Najboljše od vsega je, da je Mangools bistveno cenejši od ostale programske opreme za SEO na trgu danes, kot so Ahrefs, Moz, SEMrush in Majestic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map