Mangools SEO Instrument Review

Vrei să mergi mai departe în jocul SEO? Aflați ce fac concurenții dvs. și ce backlinks primesc? Știi pentru ce cuvinte cheie te clasifici și pe care să le optimizezi? Iată recenzia mea despre: KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner & SiteProfiler


Software premium SEO folosit pentru a fi rezervat marilor companii cu mii de dolari de rezervă.

Majoritatea bloggerilor nici măcar nu se pot gândi să cheltuiască 100 de dolari pe lună pentru aceste instrumente.

Deși instrumentele costisitoare oferă o mulțime de funcționalități, acestea nu sunt numai inacordabile, dar cele mai multe dintre caracteristicile lor nu sunt potrivite pentru bloggerii și întreprinderile mici.

Am folosit o suită accesibilă de instrumente numită Mangools de peste doi ani acum.

În această trecere în revistă, voi împărtăși cu voi binele și răul Cutie de instrumente SEO 5 în 1 adică Mangooli.

Ce este Mangools

Cum am spus Mangools este o suită de instrumente SEO.

Spre deosebire de Ahrefs, Moz și SEMrush, software-ul SEO Mangools este accesibil pentru bloggerii și întreprinderile mici.

(Ahrefs, Moz și SEMrush planifică toate încep de la 99 USD / lună)

Dar Planurile Mangools încep de la doar 30 USD pe lună și spre deosebire de alte instrumente SEO scumpe, obțineți toate caracteristicile premium chiar și în cel mai de bază plan.

Majoritatea instrumentelor SEO scumpe limitează numărul de funcții la care ai acces în planurile de bază. Planurile lor de bază sunt mai mult ca o încercare a instrumentului.

Mangools, pe de altă parte, vă oferă toate caracteristicile chiar și pe cel mai ieftin plan.

Mangools nu este un instrument SEO, ci o întreagă suită de cinci instrumente SEO.

Mangools seo tool review

Când vă înscrieți cu pachetul de instrumente SEO Mangools, aveți acces la 5 instrumente SEO:

 •  este un instrument de cercetare a cuvintelor cheie care vă ajută să găsiți cele mai bune cuvinte cheie pentru site-ul dvs. și conținutul dvs. Acesta oferă sute de sugestii cu fiecare căutare de cuvinte cheie.
 •  este un instrument de analiză a rezultatelor motorului de căutare (SERP) care vă permite să vedeți ce site-uri se clasifică pentru cuvintele cheie țintă din mai multe locații din întreaga lume. Vă permite, de asemenea, să verificați clasamentele mobile.
 •  este un instrument de urmărire a rangurilor de cuvinte cheie care vă permite să urmăriți clasamentele pentru cuvinte cheie în rezultatele căutării.
 •  este un instrument de analiză de backlink care vă permite să analizați profilul de backlink al concurenților dvs. și să găsiți oportunități de construire a legăturilor.
 •  este un instrument de analiză a site-urilor web care vă ajută să obțineți o vedere vizuală a site-urilor concurenților dvs..

Mangools este software-ul integral SEO de care aveți nevoie dacă doriți să reușiți în jocul SEO.

1. KWFinder (Cercetarea cuvintelor cheie) & Instrument de concurență)

instrument de cercetare a cuvintelor cheie kwfinder

 • website: https://kwfinder.com
 • Ce este KWFinder: Este un instrument de cercetare a cuvintelor cheie SEO
 • Câte căutări de cuvinte cheie pe 24 de ore: 100 până la 1200
 • Câte sugestii de cuvinte cheie pe căutare: 200 până la 700

KWFinder te ajută să găsești cele mai bune cuvinte cheie posibile pentru site-ul tău și conținutul tău. Oferă mai multe opțiuni decât orice alt instrument de cuvinte cheie.

Dacă utilizați în continuare Planificatorul de cuvinte cheie Google pentru cercetarea cuvintelor cheie, KWFinder va fi aruncat ca și când am început să îl folosesc.

KWFinder oferă multe detalii importante pentru fiecare cuvânt cheie, inclusiv Tendințe, volumul de căutare, costul pe clic și dificultatea cuvintelor cheie.

Și spre deosebire de majoritatea instrumentelor de cercetare a cuvintelor cheie, acesta oferă trei tipuri de cuvinte cheie, Sugestii, Completare automată și Întrebări:

bara de căutare kwfinder

 opţiunea sugestii vă oferă sugestii de cuvinte cheie precum orice alt instrument. Pur și simplu introduceți un cuvânt cheie și veți primi sute de sugestii de cuvinte cheie și variații ale cuvântului cheie țintă:

sugestii de cuvinte cheie

 opţiunea de completare automată vă oferă datele complete automate din căutările Google. Sugestiile de completare automată Google vă ajută să găsiți cuvintele cheie pe care le folosesc de fapt atunci când caută ceva:

Completare automată

 opţiunea întrebări sugerează întrebări pe care oamenii le pun în legătură cu cuvântul cheie țintă. Aceste întrebări vă pot ajuta să vă perfecționați mai bine conținutul și vă pot oferi, de asemenea, îndrumări în strategia dvs. de conținut:

întrebări

În loc să scrieți un articol și apoi să completați cuvinte cheie în el, ar trebui să începeți să cercetați ce întrebări își pun oamenii și apoi să scrieți conținut în jurul acestor întrebări. Este un mod mult mai natural de a încorpora cuvinte cheie cu coadă lungă în conținutul tău.

Partea cea mai bună despre KWFinder este că puteți vedea detalii importante despre cuvântul cheie țintă, ce site-uri web se clasifică pentru cuvântul cheie și fiecare sugestie individuală de cuvinte cheie pe partea:

informații despre cuvinte cheie

O altă caracteristică care diferențiază KWFinder de alte instrumente de cuvinte cheie de pe piață este Filtrul de rezultate:

filtru de rezultate

Vă permite să filtrați sugestiile de cuvinte cheie în funcție de volumul de căutare minim, maxim, CPC, PPC, număr de cuvinte etc.

filtrare de cuvinte cheie

KWFinder este o actualizare uriașă de la instrumentele gratuite de cuvinte cheie de acolo și aceasta este cea mai bună alternativă a planificatorului de cuvinte cheie Google.

Încearcă:

Această recenzie KWFinder acoperă aproape orice, dar pentru mai multe informații accesați https://mangools.com/blog/kwfinder-guide/

2. SERPChecker (Google SERP Analysis Tool)

instrument serpentină seo

 • website: https://serpchecker.com
 • Ce este SERPChecker: Este un instrument de analiză Google SERP
 • Câte căutări SERP pe 24 de ore: 100 până la 1200

Când căutați un cuvânt cheie pe Google, vedeți rezultate bazate pe ceea ce algoritmul crede că v-ar dori. Rezultatele pe care le văd alte persoane pentru același rezultat pot fi total diferite. Acest lucru este valabil pentru cuvintele cheie pe care încercați să le clasificați.

SERPChecker este un instrument care vă ajută să vedeți ce vor vedea majoritatea oamenilor care caută un cuvânt cheie.

Înainte de a putea începe să lucrați la clasarea pentru un cuvânt cheie, trebuie să cunoașteți concurența pentru cuvântul cheie. Acest instrument vă ajută nu numai să vedeți cât de mulți oameni se clasifică pentru cuvântul cheie țintă, dar vă spune, de asemenea, cât de dificil poate fi clasarea pentru acesta:

analiza SERP Google

Pentru fiecare cuvânt cheie introdus, veți vedea un scor de dificultate pe baza valorilor cum ar fi numărul mediu de legături și autoritatea domeniului. Nu numai asta, dar veți vedea, de asemenea, valorile SEO Domeniul autorității, autoritatea paginii, CF, TF și domeniile de referință pentru fiecare pagină de clasare pentru cuvântul cheie vizat.

Acest lucru vă oferă o idee despre câte link-uri puteți avea nevoie pentru a clasifica pentru cuvântul cheie țintă. Îmi place să mă uit la numărul de domenii de referință pe care le au primele cinci rezultate. Am nevoie de cel puțin media sumei respective de domenii de referință pe site-ul meu pentru a se clasifica pentru cuvântul cheie.

Sfat Pro: Numărul domeniilor de referință către o pagină / site contează mult mai mult decât numărul de backlink-uri. Google îi place paginile care obțin o mulțime de link-uri de pe mai multe site-uri web.

Cea mai bună parte despre SERPChecker este numărul de detalii pe care le obțineți pentru fiecare cuvânt cheie pe care îl căutați. Acest instrument vă spune dacă există o caseta de cunoștințe / fragment prezentat afișată în partea de sus a paginii cu rezultatele căutării sau a unei casete de povești:

fragmente cu Google prezentate

De asemenea, vă arată procentul de clicuri pe care rezultatele căutării le pot primi. Vă indică câte clicuri puteți obține dacă ați clasat pe locul respectiv:

estimarea clicurilor

Cu SERPChecker, puteți alege cum ar arăta rezultatele căutării nu numai în țara dvs., ci și în alte țări. Puteți alege, de asemenea, să vedeți rezultatele căutării care vor fi afișate pe dispozitivele mobile:

căutare

Puteți verifica, de asemenea, o previzualizare a rezultatelor căutării în țara și tipul de dispozitiv pe care l-ați selectat:

instrument de previzualizare serp

Deoarece Mangools este dotat cu o, puteți analiza cu ușurință link-urile din fiecare rezultat al căutării cu câteva clicuri.

Și asta nu este tot ce poți face cu acest instrument.

De asemenea, puteți compara clasamentul site-ului dvs. cu celelalte site-uri care se clasează pe pagina cu rezultatele căutării:

compararea site-urilor

După ce introduceți adresa URL a site-ului dvs. în caseta de comparație, puteți vedea unde se acumulează site-ul dvs. în comparație cu alte site-uri din pagină:

concurența site-ului

Puteți vedea, de asemenea, Caseta de Top Stories, Oamenii întreabă și ei casetă și alte detalii așa cum sunt afișate în locații din întreaga lume:

Caseta Google Top Stories, oamenii solicită și caseta

De asemenea, puteți alege ce valori doriți să vedeți pentru fiecare rezultat:

setări pentru valorile seo

Există zeci de valori din care puteți alege.

SERPChecker este cel mai bun! Niciodată nu încerc să clasez un cuvânt cheie înainte să îl caut cu acest instrument.

Încearcă:

Această recenzie SERPChecker acoperă aproape toate, dar pentru mai multe informații accesați https://mangools.com/blog/serpchecker-guide/

3. SERPWatcher (Instrument de urmărire a rangului de cuvinte cheie)

instrument de urmărire a rangului de cuvinte cheie serpwatcher

 • website: https://serpwatcher.com
 • Ce este SERPWatcher: Instrument de urmărire a claselor de cuvinte cheie
 • Câte cuvinte cheie urmărite: 200 până la 1500
 • Câte domenii urmărite: Nelimitat
 • Câte actualizări de rang de cuvinte cheie: Zilnic

Ca un SEO, trebuie să știți cât de mare sunteți de rang pentru cuvântul cheie țintă. Dacă nu măsurați modificările, nu veți afla niciodată ce trebuie să modificați sau să îmbunătățiți în procesul dvs..

Dacă sunteți concentrat doar pe clasarea pentru un cuvânt cheie, atunci îl puteți căuta cu ușurință în browserul dvs. în fiecare zi. Dar ce se întâmplă când încercați să clasificați pentru o duzină de cuvinte cheie?

Cum veți urmări unde vă aflați și cât de departe ați ajuns?

Aici e locul SERPWatcher vine în salvare.

După cum sugerează și numele, vă permite să urmăriți cum face site-ul dvs. pentru cuvintele cheie pe care încercați să le clasificați.

Pe tabloul de bord al instrumentului, puteți obține cu ușurință o vedere a unei păsări despre modul în care site-urile dvs. fac:

SERP

Deși este important să știți dacă eforturile dvs. plătesc, este la fel de important să fiți în cunoștință de cauză când site-ul dvs. se încadrează în rang sau două pentru un cuvânt cheie țintă. După ce adăugați site-ul dvs. la tracker, puteți vedea unde se află toate cuvintele cheie pe care încercați să le clasificați:

tabloul de bord serpwatcher

Acest instrument ar merita să aveți chiar dacă tot ce ați obținut a fost această listă de cuvinte cheie pe care încercați să o clasificați și în care vă aflați în rezultate.

Dar acest lucru nu este tot ceea ce obțineți cu acest instrument.

În bara laterală, obțineți câteva detalii cu adevărat uimitoare despre cum se desfășoară site-ul dvs. Acest lucru vă oferă mai mult decât o simplă idee despre modul în care site-ul dvs. se comportă
rezultatele căutării. Îți spune exact la ce trebuie să lucrezi.

De exemplu, puteți vedea modificările în timp în site-ul dvs. Indicele de dominanță, o metrică dezvoltată de Mangools, care vă indică cota de trafic organică a site-ului dvs. pe baza cuvintelor cheie curente pe care le poziționați.

indicele de dominanță

De asemenea, veți vedea cele mai mari modificări care s-au întâmplat în clasamentul motorului de căutare:

modificări de clasificare a cuvintelor cheie

Acest lucru vă oferă o idee rapidă pentru ce cuvinte cheie cărora le căutați și pentru ce cuvinte cheie obțineți ranguri rapid. După ce cunosc cuvintele cheie pentru care câștig poziții, încep să lucrez mai greu la ele. Momentul mă ajută să ajung în vârf mult mai repede.

De asemenea, puteți vedea cât de multe clicuri puteți obține pe baza pozițiilor din clasamentul dvs. pentru cuvintele cheie pe care le urmăriți:

vizite estimate pe site

Acest instrument vă oferă, de asemenea, o privire de ansamblu rapidă a tuturor cuvintelor dvs. cheie:

fluxul de poziție a cuvintelor cheie

Acest instrument vă arată, de asemenea, un grafic de distribuție a poziției cuvintelor cheie:

distribuția poziției cuvintelor cheie

Acest grafic este o modalitate excelentă de a ști cât de puternic este site-ul tău în ochii motoarelor de căutare. Cu cât graficul dvs. este mai verde.

SERPWatcher este instrumentul meu de urmărire a rangului de cuvinte cheie care îmi oferă cele mai critice date de pe un singur ecran

Această recenzie SERPWatcher acoperă aproape orice, dar pentru mai multe informații accesați https://mangools.com/blog/serpwatcher-guide/

4. LinkMiner (instrument de analiză de backlink)

instrument de analiză de backlink linkminer

 • website: https://linkminer.com
 • Ce este LinkMiner: Este un instrument de analiză de backlink
 • Câte rânduri de backlink pe 24 de ore: 2000 – 15000

Strategia mea preferată de SEO este inversarea ingineriei de backlinks a concurenților mei. Îmi oferă o foaie de parcurs simplă pe care o pot urma pentru a garanta un trafic mai mare de motoare de căutare.

Cu LinkMiner, puteți găsi nu numai paginile care se leagă de concurenții dvs., dar puteți găsi și linkurile pe care le-au pierdut.

Când introduceți o adresă URL în LinkMiner, puteți vedea toate linkurile pe care pagina le-a obținut de pe web:

căutare backlink

Puteți vedea, de asemenea, toate backlink-urile pentru domeniul root făcând clic pe linkul Schimbare la rădăcină din colțul din dreapta sus:

domeniu root

Pentru fiecare domeniu și pagină pe care o analizați, puteți vedea toate valorile cheie precum Flux de încredere, flux de citare și domenii de referință totul într-un singur loc:

valori de backlink

Partea cea mai bună despre Link Miner este că puteți filtra legături pe baza tipurilor de legături precum Blog, Q&A și Forum:

filtru de backlink

Acest instrument vă permite, de asemenea, să filtrați backlink-uri bazate pe valori cum ar fi Forța legăturii, fluxul de citare, Alexa Rank, etc.

filtrare linkminer

Sfat Pro: Cele mai multe dintre linkurile concurentului dvs. nu au prea multă valoare în ochii motoarelor de căutare. Cu filtrul, puteți filtra backlink-uri bazate pe fluxul de intensitate a legăturii sau de citare, care sunt valori care indică autoritatea paginii unei pagini.

Puteți vedea, de asemenea, paginile redate în bara laterală și unde linkul este situat pe pagină dacă faceți clic pe link:

previzualizare pagină

De asemenea, puteți vedea legăturile pe care le-au pierdut concurenții. Vă oferă posibilitatea de a contacta proprietarii site-urilor web ale linkurilor pierdute și de a solicita un link către site-ul dvs..

De asemenea, puteți utiliza acest instrument pentru a găsi link-uri pierdute:

a pierdut și a câștigat backlinks

Dacă doriți să analizați linkurile în continuare, puteți exporta linkurile către CSV pentru a le vizualiza în Excel sau Google Feets:

exportați backlinks în xls csv

Cu LinkMiner tot ce trebuie să fac este să aflu link-urile concurenței mele și apoi să ajung pe site-ul care face legătura pentru a accesa site-ul meu.

Încearcă:

Această recenzie LinkMiner explică elementele de bază și pentru mai multe informații accesați https://mangools.com/blog/linkminer-guide/

5. SiteProfiler (Instrument de analiză a site-ului web)

siteprofiler instrument de analiză a site-ului web

 • website: https://siteprofiler.com
 • Ce este SiteProfiler: Este un instrument de analiză a site-urilor web
 • Câte căutări pe site pe 24 de ore: 20 până la 150

Cu SiteProfiler, puteți obține un profil rapid pe site-urile concurenților dvs. și, desigur, pe site-urile proprii.

Puteți vedea toate valorile importante ale autorității domeniului, cum ar fi autoritatea domeniului, autoritatea paginii, fluxul de citare și fluxul de încredere într-un singur loc:

instrument de analiză a site-urilor web

De asemenea, veți obține grafice detaliate pe Alexa Rank, IP-uri de referință și acțiuni Facebook:

informații despre site-uri web

Acest instrument vă arată, de asemenea, un grafic Total Backlinks:

backlinks grafic
grafic nou și șters backlinks

Cea mai bună parte a acestui instrument este caseta Text Anchor. Vă arată exact textul de ancoră pe care îl utilizează concurenții. Acest lucru vă permite să strategizați textul de ancoră.

Dacă doriți să obțineți un nivel mai mare decât un concurent, nu numai că aveți nevoie nu atât de multe backlink-uri ca și concurentul dvs., dar aveți nevoie și de texte ancorare similare:

analiza textului de ancoră de backlink

Cu acest instrument, puteți ști ce tip de text de ancoră este comun în nișa dvs.:

ancorare distribuire text

Este foarte important să știți ce tip de text de ancoră utilizează concurenții dvs. și acest instrument face foarte ușor să găsiți cel mai bun text de ancorare pentru site-ul dvs..

Puteți vedea, de asemenea, o vizualizare rapidă a conținutului de top al concurenților dvs. sortat pe acțiuni Facebook și domenii de referință:

analiza conținutului de top

Puteți obține, de asemenea, alte detalii despre concurenții dvs., cum ar fi Distribuția tipului de link, Raportul legăturilor de tip Dofollow și Raportul de legături active:

distribuție tip backlink

SiteProfiler îmi oferă toate detaliile și informațiile SEO importante despre un site web pe un singur ecran.

Pentru mai multe informații despre SiteProfiler accesați https://mangools.com/blog/siteprofiler-guide/

Bonus: extensie SEO Chrome / Firefox gratuită

Extensie gratuită pentru browserul Chrome și Firefox

Mangools oferă un extensie gratuită a browserului atât pentru Google Chrome, cât și pentru Firefox. Extensia vă arată aproape toate detaliile pe care le obțineți despre o pagină / site web în instrumente.

După ce instalați extensia, nu trebuie să deschideți din nou site-ul Mangools doar pentru a face cercetări asupra concurenților. Puteți face acest lucru chiar pe pagină făcând clic pe butonul de extensie din browserul dvs..

Cea mai bună parte a acestei extensii este meniul contextual pe care îl obțineți când faceți clic dreapta.

În loc să copiați un cuvânt cheie și apoi să deschideți Mangools KWFinder, puteți selecta pur și simplu cuvântul cheie în pagină, faceți clic dreapta și faceți clic pe linkul KWFinder:

extensie seo browser web

Puteți, de asemenea, faceți clic dreapta pe link și vedeți linkurile pentru a le analiza în Mangools:

Click dreapta

Pentru mai multe informații și pentru a descărca extensia gratuită a browserului SEO, accesați https://mangools.com/seo-extension

Planuri Mangools & Prețuri

Mangools oferă trei planuri de abonament:

mangoole planuri și prețuri

Planul de bază este minunat pentru începătorii care abia încep. Eu personal și îl recomand Plan premium deoarece costă doar ceva mai mult și vine mult mai multe credite de utilizare pentru instrumente.

Ceea ce îmi place la prețurile Mangools este că așa este foarte accesibil în comparație cu alte instrumente SEO. Cele mai multe instrumente SEO nu oferă nimic pe planurile lor de bază în comparație cu Mangools.

Mangoolele, spre deosebire de alte instrumente SEO, nu vă limitează accesul la instrumentele lor. Majoritatea instrumentelor SEO oferă funcționalități limitate pe planurile de bază. Planurile lor de bază se simt ca un proces în comparație cu Mangools.

Pentru doar 30 $ pe lună, obțineți 5 instrumente SEO care vă pot ajuta să vă dominați nișa. Chiar și pe planul de bază, veți avea acces la toate instrumentele, iar funcțiile oferite de Mangools sunt mai multe decât veți avea vreodată nevoie ca firmă mică sau blogger.

Diferența dintre cele trei planuri pe care Mangools trebuie să le ofere este aceea numărul de credite obținute pentru a folosi fiecare instrument. Aveți nevoie de credite pentru fiecare instrument pentru a căuta cuvinte cheie, căutare SERP, analiza site-uri etc. Aceste credite se resetează la fiecare 24 de ore.

Dacă tocmai începeți, veți obține mai multe credite decât aveți nevoie chiar și pe planul de bază.

Dacă nu puteți decide pentru ce plan să mergeți, iată câteva sfaturi:

 • Începător sau site mic? Du-te cu Planul de bază. Ofera cel putin 100 de credite zilnice pentru majoritatea instrumentelor care sunt mai mult decât aveți nevoie pentru un site mic.
 • Blogger profesionist sau marketer afiliat? Dacă sunteți un marketing afiliat sau un blogger care se bazează pe SEO pentru trafic, trebuie să începeți cu Plan premium.
 • SEO sau agenție independent: obțineți Planul agenției. Te va ajuta să analizezi toți clienții și concurenții lor.

Pentru orice alt instrument SEO, aș spune că 30 de dolari este puțin scump pentru începători, dar atunci când primiți 5 instrumente SEO pentru prețul unuia care îl poate numi scump.

Pro Mangools & Contra

Spre deosebire de majoritatea instrumentelor SEO, Mangools este o suită de instrumente. Obțineți 5 instrumente SEO pentru prețul unuia.

 • Oferă mai multe opțiuni de cercetare a cuvintelor cheie decât alte instrumente. KWFinder este o actualizare uriașă de la Planificatorul de cuvinte cheie Google.
 • SiteProfiler vă oferă un profil detaliat pe site-urile concurenților.
 • Preț foarte accesibil în comparație cu alte instrumente SEO, cum ar fi Ahrefs și SEMRush.
 • Oferă un tracker de rang pentru a vă ajuta să urmăriți automat toate cuvintele cheie ale site-ului dvs. web. Nu trebuie să adăugați cuvintele cheie țintă una câte una.

Deși Mangools oferă tot ce ai nevoie pentru a domina o nișă, există câteva lucruri pe care gigantii SEO mai mari ar putea să le ofere.

 • Mangools oferă un plan de agenție, dar nu oferă un tablou de bord pentru clienții dvs., așa cum fac alte instrumente SEO. Nu trebuie să vă faceți griji pentru aceasta dacă nu conduceți o agenție.
 • Mangools este un jucător relativ mai nou pe piață. Bazele lor de date pentru link-uri nu sunt la fel de mari ca Ahrefs și Majestic.

Întrebări frecvente

Ce este Mangools?
Mangools este un software SEO care vine în pachet cu cinci instrumente SEO puternice și ușor de utilizat: KWFinder (instrument de cercetare a cuvintelor cheie), SERPChecker (instrument de analiză SERP), SERPWatcher (instrument de urmărire a rangului de cuvinte cheie), LinkMiner (instrument de analiză de backlink) și SiteProfiler (SEO instrument de analiză a site-ului web).

Ce este KWFinder?
KWFinder este unul dintre cele mai populare instrumente SEO Mangools. KWFinder este un puternic instrument de cercetare a cuvintelor cheie care vă oferă multe detalii importante pentru fiecare cuvânt cheie pe care îl căutați, inclusiv Google Tendințe, Volumul căutării Google, Costul Google AdWords pe clic și Dificultatea cuvintelor cheie. Spre deosebire de majoritatea celorlalte instrumente de cercetare a cuvintelor cheie, acesta oferă trei tipuri de căutări: Căutare după cuvinte cheie, Căutare după domeniu și Căutare după completare automată sau întrebări.

Mangoolele sunt libere?
No Mangools nu este gratuit, dar există un proces gratuit de 10 zile. Planul de bază al Mangools începe de la 29,90 USD pe lună, atunci când este plătit în avans anual. Software-ul Mangools 5-in-1 SEO este mult mai ieftin decât Ahrefs, SEMrush, Moz și Majestic.

Mangools vs Ahrefs?
Ahrefs este un instrument excelent, nu mă înțelegeți greșit, dar nu este ieftin. Cu Mangools plătiți mai puțin de jumătate din preț comparativ cu Ahrefs și veți obține aproape toate caracteristicile pe care le are Ahrefs.

Recenzie SEO Mangools: rezumat

Dacă nu sunteți un fan SEO care se închină Google și se confruntă cu rapoartele de text de ancorare, acest instrument vine cu tot ceea ce veți avea nevoie.

Instrumentele SEO Mangools sunt minunate pentru bloggeri și întreprinderi mici. Oferă un tablou de bord foarte simplu și o interfață de utilizator curată care îl face ușor de utilizat. Chiar dacă nu ați folosit niciodată un instrument SEO înainte, veți putea utiliza ca un SEO profesionist în doar câteva minute.

Indiferent dacă sunteți expert SEO sau novice, aveți nevoie de acest instrument dacă doriți să vă dominați nișa în motoarele de căutare cu site-ul dvs..

Cel mai bun dintre toate, Mangools este considerabil mai ieftin decât celelalte software SEO de pe piață astăzi, cum ar fi Ahrefs, Moz, SEMrush și Majestic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map