KeySearch Review (waarom het een goed en goedkoper alternatief is voor Ahrefs)

Dit is mijn recensie van KeySearch, een SEO-tool die een veel goedkoper alternatief is voor Ahrefs en Moz SEO-software.


Als internetmarketeers zijn we altijd op zoek naar die ene SEO-tool die het verschil kan maken.

Dat ene hulpmiddel dat ons onderscheidt en ons een voorsprong geeft op de concurrentie.

Ahrefs is een van die tools. Het is een van de beste (zo niet de beste) SEO-tools buiten.

Hoewel het wordt geleverd met tientallen functies, van zoekwoordonderzoek, backlinkanalyse tot het volgen van zoekwoorden.

Ahrefs is niet geschikt voor bloggers zoals jij en ik.

Waarom?

Omdat de prijsstelling al snel in onze winst kan snijden.

In tegenstelling tot een marketingbureau of een groot bedrijf hoeven bloggers zoals jij en ik niet elke dag een SEO-tool te gebruiken.

We moeten ons in plaats daarvan concentreren op het uitbrengen van geweldige inhoud en het opbouwen van een publiek.

Hoewel SEO een grote rol speelt bij het laten groeien van een blog, is het echter niet iets waar u als blogger (of solopreneur) veel tijd aan kunt besteden als u net begint.

$ 99 per maand betalen voor Ahrefs.com is het gewoon niet waard.

Daarom ben ik een paar maanden geleden op zoek gegaan naar een alternatief voor Ahrefs dat is zo goed als (zo niet beter dan) Ahrefs.

Om een ​​tool als een Ahrefs-alternatief te beschouwen, moest het een goedkoop Ahrefs-alternatief zijn met zoveel functies als (zo niet meer dan) Ahrefs.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik tientallen SEO-tools en -software tegen. Sommige waren goed en andere zijn niet eens het vermelden waard.

Dit was het moment waarop ik tegenkwam KeySearch

keysearch review een goedkoop ahrefs alternatief

KeySearch is nu de SEO-tool die ik voor al mijn sites gebruik.

Hier zal ik het goede en het slechte van KeySearch met je delen en hoe het zich verhoudt tot grote reuzen zoals Ahrefs (maar ook SEMrush, Majestic en Moz).

Wat is KeySearch?

Keysearch is een alles-in-één SEO-tool die wordt geleverd met onderzoek en analyse van zoekwoorden, SERP’s en concurrenten, controle van zoekwoorden, backlink-analyse en nog veel meer.

KeySearch helpt u verborgen edelsteenzoekwoorden te vinden die gemakkelijk te rangschikken zijn, terwijl het u ook alle tools geeft die u nodig hebt om uw concurrenten te bespioneren en uw SEO-inspanningen bij te houden.

KeySearch-prijzen

KeySearch biedt veel goedkopere abonnementen dan Ahrefs. Hun plannen beginnen bij slechts $ 17 / maand terwijl de plannen van Ahrefs beginnen bij $ 99 / maand.

Op dit moment kunt u deze KeySearch-couponcode gebruiken en 20% korting krijgen op uw aankoop van Keysearch.

KeySearch is een veel goedkoper alternatief voor Ahrefs. Vanaf slechts $ 17 per maand krijg je 200 dagelijkse zoek- en analysecredits.

Deze tool wordt geleverd met tientallen functies, zoals:

 • Zoekwoordonderzoek
 • Backlink-analyse
 • Zoekwoord & SERP-moeilijkheidsmeter
 • Het bijhouden van zoekwoorden
 • YouTube Keyword Research
 • Concurrentieanalyse
 • Backlink Finder
 • Chrome / Firefox-add-on
 • API-toegang
 • White-label rapportage
 • en veel meer

We zullen elk van deze functies in de volgende secties bespreken:

Zoekwoordonderzoek

KeySearch biedt een beginnersvriendelijke interface voor trefwoordonderzoek. Hiermee kunt u niet alleen de beste zoekwoorden vinden die u wilt targeten (met de Keyword Research Tool).

Hiermee kunt u ook snel de moeilijkheidsgraad controleren van alle zoekwoorden die u graag wilt targeten (met de tool Snelle moeilijkheidsgraad):

Hulpprogramma voor zoekwoordenonderzoek

KeySearch Keyword Research Tool

De zoekwoordonderzoek tool aangeboden door KeySearch stelt u in staat om de moeilijkheidsgraad van een zoekwoord te meten en te zien wie op de eerste pagina staat.

Met deze tool kunt u controleren of u al dan niet een zoekwoord moet targeten op basis van het zoekwoord moeilijkheidsgraad. Dit kan u een hoop tijd en geld besparen bij het schrijven van inhoud.

Een ding dat ik echt leuk vind aan deze tool is dat het wordt weergegeven alle belangrijke details u moet over een zoekwoord nadenken voordat u het in één eenvoudig vak target:

Sleutelwoord Zoekwoord Moeilijkheid

Deze tool biedt ook honderden zoekwoordsuggesties om te overwegen:

Sleutelzoekwoordsuggesties

Deze zoekwoordsuggesties worden weergegeven met beide volume en moeilijkheidsgraad. Als u op een van de trefwoorden in de suggesties klikt, kunt u een volledige analyse van het zoekwoord zien.

Een ander ding dat ik echt leuk vind en nuttig vind, is deze tool Tabel met zoekresultaten:

KeySearch SEO-tool

In de tabel ziet u een matrix van alle belangrijke SEO-statistieken u moet nadenken over de rangschikking van sites op de eerste pagina.

Dit geeft u een snel overzicht van wie voor welk zoekwoord rangschikt en op welke positie.

Het enige dat ik niet leuk vind aan deze tafel, is dat het laat je de titel niet zien van de paginarangschikking voor het zoekwoord.

Het geeft echter wel aan of een pagina het trefwoord in de titel bevat, maar niet wat de daadwerkelijke titel is.

Om de titel van de pagina te controleren, moet u ofwel zoeken naar het trefwoord op Google of naar de pagina-URL gaan.

Deze tool geeft ook de suggestie voor zoekmachiness die worden weergegeven aan het einde van pagina’s met zoekresultaten:

keysearch zoekmachine suggesties

Dit helpt u bij het identificeren van de trefwoorden die mensen gebruiken om naar vergelijkbare dingen te zoeken. Negeer deze suggesties niet. Dit zijn de long tail-zoekwoorden die u in uw inhoud moet opnemen.

Met deze tool kunt u dat ook doen exporteer een CSV of een PDF bestand met de details over het trefwoord, zoals het zoekvolume, de moeilijkheidsgraad en alle sites die op de eerste pagina staan.

Hiermee kunt u trefwoordgegevens en suggesties opvragen Google Adwords Zoekwoordplanner, YouTube Suggest, Bing Suggest, KeySearch Database en vele anderen:

KeySearch-gegevensbronnen

Tool voor snelle moeilijkheidsgraden

KeySearch Moeilijkheidscontrole

Deze tool is een enorme tijdsbesparing. In plaats van het te controleren zoekwoord moeilijkheidsgraad en volume voor één zoekwoord tegelijk, u kunt deze tool gebruiken om de moeilijke van maximaal 50 zoekwoorden tegelijk op te bouwen.

Hiermee kunt u de zoekwoorden samen met hun zoekvolume en andere details exporteren naar een CSV-bestand.

Link analyse

KeySearch Backlink-analyse

De backlink checker tool is een van de belangrijkste onderdelen van elke SEO-tool. De backlink-analysetool van KeySearch wordt geleverd met veel geweldige functies.

Het staat je toe controleer de backlinks naar het hele domein of alleen een specifieke pagina.

Deze tool biedt een statistiek genaamd Domeinsterkte die u helpen de kwaliteit van een website te beoordelen. Dit is een goede statistiek om te controleren wanneer u op zoek bent naar kwaliteitswebsites waarop gasten kunnen posten of een link krijgen van:
KeySearch Domain Strenght Checker

Het geeft je ook een overzicht van de trend van linkbuilding van de afgelopen 12 maanden voor het domein of de pagina die je controleert. Dit helpt om te bepalen hoe moeilijk het zal zijn om een ​​domein of een pagina te overtreffen.

Jij kan filter eenvoudig backlinks gebaseerd op meerdere statistieken zoals het aantal links, domeinsterkte, linkbron en type link (dofollow of nofollow):

KeySearch Backlink Filter

Met deze tool kunt u 50, 100, 250, 1000 of alle backlinks tegelijk bekijken. Je kunt het ook exporteer de backlinks van een bepaalde website of pagina.

Een ding dat ik niet leuk vind aan deze exportfunctionaliteit is dat het alleen alle backlinks exporteert als je ervoor kiest om alle backlinks in je browser weer te geven.

Dit is niet alleen geheugenintensief, maar kan er ook voor zorgen dat uw browser niet meer werkt.

De backlinks van een bepaalde pagina of website worden weergegeven in een tabel samen met de statistieken en details zoals Ankertekst, domeinsterkte (de aangepaste statistiek van KeySearch), aantal inkomende links en of de link al dan niet dofollow is:

KeySearch Backlinks-tool

YouTube-onderzoek

KeySearch YouTube-onderzoek

Als je een YouTuber bent, zul je deze tool geweldig vinden. Het staat je toe vind de beste zoekwoorden om te targeten en de hoeveelheid concurrentie voor een bepaald zoekwoord.

Deze tool lijkt precies op de tool voor trefwoordanalyse. Het wordt geleverd met een tafel, net zoals degene die wordt aangeboden Hulpprogramma voor zoekwoordenanalyse.

De tabel geeft URL’s van de video’s weer, samen met belangrijke statistieken zoals Videolevensduur, weergaven, sympathieën, antipathieën, opmerkingen en of het trefwoord al dan niet in de titel en beschrijving staat.

Net als de tool voor trefwoordanalyse is het enige dat ik niet leuk vind, dat de tabel niet de titel van de pagina naast de URL weergeeft.

U moet handmatig naar het trefwoord op Google zoeken of in dit geval elke video openen om hun titel te controleren.

Deze tool biedt een zoekwoordsuggestie vak vergelijkbaar met dat van het hulpprogramma voor analyse van zoekwoorden aan de rechterkant, met meerdere zoekwoorden die u zou kunnen overwegen.

Net als bij de Keyword Research Tool is er een snelle moeilijke checker ook beschikbaar voor YouTube. Hiermee kunt u de moeilijkheidsgraad en andere statistieken van maximaal 50 zoekwoorden tegelijk controleren:

KeySearch Youtube-moeilijkheidsmeter

Tool voor het rangschikken van zoekwoorden

KeySearch Keyword Rank Monitor

Het bijhouden van zoekwoorden is een geweldige tool van KeySearch waarmee u kunt controleren of uw SEO-inspanningen al dan niet werken. Hiermee kunt u de positie volgen die uw website rangschikt voor een zoekwoord.

Dit is erg handig wanneer u een nieuwe linkbuilding-campagne probeert. Met deze tool kunt u gemakkelijk bepalen welke SEO-tactieken werken en niet werken voor uw website en uw branche.

Je kunt instellen E-mail notificaties zodat u een e-mail van de tool ontvangt zodra er een wijziging in uw zoekmachine ranking voor een bepaald trefwoord.

Zodra u een trefwoord aan de tool hebt toegevoegd, genereert het een grafiek van alle eerdere positieposities sinds de dag dat u het trefwoord hebt toegevoegd:

KeySearch Keyword Rankings

Deze tool is geweldig als u SEO-werk voor klanten doet. U kunt uw klanten eenvoudig rapporten sturen over de vraag of uw SEO-inspanningen al dan niet hebben gewerkt.

In tegenstelling tot andere rank tracking-tools die ik in het verleden heb gebruikt, is de interface van deze tool een beetje anders en een beetje ingewikkeld om te begrijpen. Als u eenmaal begrijpt hoe het werkt, zult u er geen problemen mee hebben.

Browser-add-on

Met de browser-add-on kunt u dat doen analyseer Zoekwoordmoeilijkheden rechtstreeks vanuit uw browser.

Zodra u de hebt geïnstalleerd browserextensie, u kunt de moeilijkheidsgraad van het zoekwoord en de tabel met zoekresultatenmatrix zien met alle belangrijke statistieken over de pagina’s die in zoekresultaten worden weergegeven.

Dit kan u veel tijd besparen. Soms kom je via Google op trefwoorden in je niche terecht.

In plaats van in te loggen op uw KeySearch-account, kunt u de moeilijkheidsgraad van het zoekwoord en belangrijke statistieken over de zoekresultaten zien zonder de pagina te verlaten.

Een ding dat volgens mij nuttig zou zijn, is als de extensie ook het zoekvolume voor het zoekwoord weergeeft.

KeySearch Review: The Verdict

KeySearch is perfect voor mensen zoals ik die op zoek zijn naar een goedkoper Ahrefs-alternatief.

Het wordt geleverd met tientallen functies. Hoewel het misschien niet zoveel functies biedt als Ahrefs, is het geen hulpmiddel dat u zou moeten negeren.

Of je nu net begint of een heel marketingbureau runt, deze tool helpt je geweldige resultaten te behalen.

Als u geen bureau of bedrijf bent, passen tools zoals Ahrefs niet bij de rekening. Als je net begint, krijg je waarschijnlijk nooit de tijd om de meeste functies van Ahrefs uit te proberen.

Voor het grootste deel zal het gewoon een verspilling van geld zijn om SEO-software te gebruiken die je niet eens zo vaak gebruikt.

KeySearch is niet alleen een goedkopere versie van Ahrefs, het biedt alles wat je nodig hebt tijdens je blogreis. Het zal u helpen de concurrentie te analyseren en trefwoorden te vinden die gemakkelijk te rangschikken zijn.

Hoewel ik niet zou zeggen dat KeySearch een beter alternatief is voor Ahrefs, is het echter een alternatief dat u zal helpen geweldige resultaten te behalen met SEO voor uw bedrijf.

Heb ik een functie gemist in deze KeySearch-recensie? Heb je een goede (of slechte) ervaring gehad met het gebruik van KeySearch?

Als dat het geval is, laat het me dan weten in de reacties hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map