KeySearch Review (varför det är ett bra och billigare alternativ till Ahrefs)

Detta är min recension av KeySearch, ett SEO-verktyg som är ett mycket billigare alternativ till Ahrefs och Moz SEO-programvara.


Som internetmarknadsförare letar vi alltid efter det enda SEO-verktyget som kan göra en skillnad.

Det enda verktyget som kommer att skilja oss ut och ge oss en fördel över tävlingen.

Ahrefs är ett av dessa verktyg. Det är en av de bästa (om inte den bästa) SEO-verktyg där ute.

Även om det kommer med dussintals funktioner från sökordsforskning, backlink-analys till sökordsrankingsspårning.

Ahrefs är inte lämplig för bloggare som du och jag.

Varför?

Eftersom prissättningen snart kan börja minska våra vinster.

Till skillnad från ett marknadsföringsbyrå eller ett stort företag behöver inte bloggare som du och jag använder ett SEO-verktyg varje dag.

Vi måste istället fokusera på att lägga ut bra innehåll och bygga en publik.

Medan SEO spelar en stor roll i att odla en blogg, är det dock inte något som du som bloggare (eller solopreneur) kan spendera mycket tid på om du bara börjar.

Att betala 99 dollar per månad för Ahrefs.com är helt enkelt inte värt det.

Det är därför jag för några månader tillbaka försökte hitta en alternativ till Ahrefs det är lika bra som (om inte bättre än) Ahrefs.

För mig att betrakta ett verktyg som ett Ahrefs-alternativ, måste det vara ett billigt Ahrefs-alternativ med lika många funktioner som (om inte mer än) Ahrefs.

I min sökning kom jag över dussintals SEO-verktyg och programvara. Vissa var bra och andra är inte ens värda att nämna.

Det var tiden då jag kom över KeySearch

nyckelsökning granskar ett billigt ahrefsalternativ

KeySearch är nu SEO-verktyget som jag använder för alla mina webbplatser.

Här kommer jag att dela med dig det goda och det dåliga i KeySearch och hur det staplar upp mot stora jättar som Ahrefs (men också SEMrush, Majestic och Moz).

Vad är KeySearch?

Keysearch är ett allt-i-ett SEO-verktyg som kommer med sökord, SERP och konkurrenters forskning och analys, sökordsrankningskontroll, backlink-analys plus massor mer.

KeySearch hjälper dig att upptäcka dolda pärlaord som är lätta att rangordna samtidigt som du ger dig alla verktyg du behöver för att spionera på dina konkurrenter och spåra dina SEO-ansträngningar.

Prissättning för nyckelsökning

KeySearch erbjuder mycket billigare planer än Ahrefs. Deras planer börjar kl bara $ 17 / månad medan Ahrefs planer börjar på $ 99 / månad.

Just nu kan du använda denna KeySearch-kupongkod och få 20% rabatt på ditt köp av Keysearch.

KeySearch är ett mycket billigare alternativ till Ahrefs. Från bara $ 17 per månad får du 200 dagliga sök- och analyspoäng.

Det här verktyget har dussintals funktioner som:

 • Nyckelordforskning
 • Backlink-analys
 • Nyckelord & SERP-svårighetscheckare
 • Spårning av sökordsrankning
 • YouTube-sökordsundersökning
 • Tävlingsanalys
 • Backlink Finder
 • Chrome / Firefox Addon
 • API-åtkomst
 • White-Label Reporting
 • och mycket mer

Vi kommer att gå igenom var och en av dessa funktioner i följande avsnitt:

Nyckelordforskning

KeySearch erbjuder ett nybörjarvänligt gränssnitt för sökordsforskning. Det låter dig inte bara hitta de bästa nyckelorden du kan rikta in dig (med sökordsforskningsverktyget).

Det låter dig också snabbt kontrollera svårigheten för alla sökord som du ser fram emot att rikta in (med Quick Difficulty Tool):

Sökordsforskningsverktyg

KeySearch Keywords Research Tool

De sökord forskning verktyget som erbjuds av KeySearch kan du mäta ett nyckelords svårigheter och se vem som rankas på första sidan.

Det här verktyget låter dig kontrollera om du ska rikta in dig på ett nyckelord baserat på det svårighetsnivå. Detta kan spara massor av tid och pengar på att skriva innehåll.

En sak som jag verkligen gillar med det här verktyget är att det visas alla viktiga detaljer måste du fundera över ett sökord innan du riktar in det i en enkel ruta:

KeySearch Nyckelordssvårighet

Detta verktyg erbjuder också hundratals sökordförslag för dig att överväga:

Sökordsförslag på nyckel

Dessa sökordsförslag visas med båda volym och svårighet. Om du klickar på något av nyckelorden som visas i förslagen kan du se en fullständig analys av nyckelordet.

En annan sak som jag verkligen gillar och tycker är användbar är det här verktyget Sökresultat tabell:

KeySearch SEO Tool

Tabellen visar dig a matris för att innehålla alla viktiga SEO-statistik måste du fundera över webbplatsens ranking på första sidan.

Detta ger dig en snabb översikt över vem som rankar för vilket sökord och i vilken position.

Det ena jag tycker inte om vid det här bordet är att det visar inte titeln av sidorna som rangordnar sökordet.

Det säger dock om en sida innehåller nyckelordet i titeln men säger inte vad den faktiska titeln är.

För att kontrollera sidans titel måste du antingen söka efter nyckelordet på Google eller besöka sidans URL.

Detta verktyg visar också sökmotorförslags som visas i slutet av sökresultatsidorna:

nyckelsökning sökmotor förslag

Detta hjälper dig att identifiera sökord som folk använder för att söka efter liknande saker. Ignorera inte dessa förslag. Dessa är nyckelord med lång svans som du bör inkludera i ditt innehåll.

Det här verktyget gör det också möjligt för dig exportera en CSV eller en PDF fil som innehåller detaljer om sökordet liksom dess sökvolym, svårigheter och alla webbplatser ranking på första sidan.

Det låter dig få nyckelorddata och förslag från Google Adwords nyckelplanerare, YouTube Suggest, Bing Suggest, KeySearch-databas och många andra:

KeySearch-datakällor

Snabbsvårighetscheckverktyg

KeySearch Difficulty Checker

Detta verktyg är en enorm tidsbesparing. Istället för att kontrollera nyckelordssvårigheter och volym för ett sökord i taget, Du kan använda det här verktyget för att bygga-kontrollera det svåra med upp till 50 sökord på en gång.

Det låter dig också exportera nyckelorden tillsammans med deras sökvolym och andra detaljer till en CSV-fil.

Länkanalys

KeySearch Backlink-analys

Backlink-kontrollverktyget är ett av de viktigaste delarna av alla SEO-verktyg. KeySearchs backlink-analysverktyg har många fantastiska funktioner.

Det tillåter dig kolla baklänkar till hela domänen eller bara en specifik sida.

Detta verktyg erbjuder en metrisk som heter Domänstyrka det för att hjälpa dig att bedöma webbplatsens kvalitet. Det här är en bra metrisk att kontrollera när du letar efter kvalitetswebbplatser att gästplacera på eller få en länk från:
KeySearch Domain Strenght Checker

Det låter dig också se en översikt över länkbyggnadstrenden under de senaste 12 månaderna för domänen eller sidan du kontrollerar. Detta hjälper dig att identifiera hur svårt det kommer att vara att överskrida en domän eller en sida.

Du kan enkelt filtrera bakåtlänkar baserat på flera mätvärden, så som antalet länkar, domänstyrka, länkkälla och typ av länk (dofollow eller nofollow):

KeySearch Backlink Filter

Detta verktyg låter dig se 50, 100, 250, 1000 eller alla bakåtlänkar samtidigt. Det gör att du också kan exportera bakåtlänkar av en given webbplats eller sida.

En sak som jag inte gillar med den här exportfunktionen är att den bara exporterar alla bakåtlänkar om du väljer att visa alla bakåtlänkar i din webbläsare.

Detta är inte bara minnesintensivt utan kan också göra att din webbläsare slutar fungera.

Återlänkarna på en given sida eller webbplats visas i en tabell tillsammans med statistik och detaljer som t.ex. Förankringstext, domänstyrka (KeySearchs anpassade statistik), Antal inkommande länkar och om länken är dofollow eller inte:

KeySearch Backlinks Tool

Youtube-forskning

KeySearch Youtube Research

Om du är en YouTuber kommer du att älska det här verktyget. Det gör att du kan hitta de bästa sökorden att rikta in sig på och mängden konkurrens för ett visst nyckelord.

Det här verktyget ser ut precis som verktyget för sökordsanalys. Den levereras med en tabell precis som den som erbjuds av Sökordsanalysverktyg.

Tabellen visar webbadresserna till videorna tillsammans med viktiga mätvärden som Videoålder, visningar, gillar, ogillar, kommentarer och huruvida sökordet är i titel och beskrivning eller inte.

Precis som sökordsanalysverktyget är det enda jag inte gillar att tabellen inte visar titeln på sidan bredvid webbadressen.

Du måste antingen manuellt söka efter nyckelordet på Google eller i detta fall öppna varje video för att kontrollera deras titel.

Detta verktyg erbjuder en sökordförslag rutan som liknar den för sökordsanalysverktyg till höger med flera sökord du kanske vill överväga.

Precis som sökordsforskningsverktyget går det snabbt svår checker tillgängliga för YouTube också. Det låter dig kontrollera svårigheten och andra mätvärden på upp till 50 sökord samtidigt:

KeySearch Youtube-svårighetscheckare

Sökordsrankningsverktyg

KeySearch Keywords Monitor Monitor

Spårning av sökordsrankning är ett fantastiskt verktyg från KeySearch som hjälper dig att kontrollera om dina SEO-ansträngningar fungerar eller inte. Det låter dig spåra den position din webbplats rankar för ett nyckelord.

Detta är verkligen användbart när du provar en ny länkbyggnadskampanj. Med det här verktyget kan du enkelt identifiera vilken SEO-taktik som fungerar och inte fungerar för din webbplats och din bransch.

Du kan ställa in e-postmeddelanden så att du får ett e-postmeddelande från verktyget så snart det sker en förändring i din sökmotors ranking för ett visst nyckelord.

När du lägger till ett nyckelord i verktyget genererar det en graf över alla tidigare rankingpositioner sedan dagen du lagt till sökordet:

Nyckelord Sökordsrankning

Det här verktyget är bra om du gör klient SEO-arbete. Du kan enkelt skicka dina kunder rapporter om huruvida dina SEO-ansträngningar fungerade eller inte.

Till skillnad från andra rangspårningsverktyg som jag har använt tidigare, är verktygets gränssnitt lite annorlunda och lite komplicerat att förstå. När du har förstått hur det fungerar har du inga problem att använda det.

Webbläsartillägg

Webbläsartillägget gör det möjligt för dig analysera nyckelordssvårigheter direkt från din webbläsare.

När du installerar webbläsarförlängning, du kan se nyckelordssvårigheter och tabellen Sökresultat Matrix med alla viktiga statistik om sidorna som visas i sökresultaten.

Detta kan spara mycket tid. Det finns tillfällen när du snubblar mot nyckelord i din nisch genom Google.

Istället för att logga in på ditt KeySearch-konto kan du se nyckelordssvårigheter och viktiga statistik om sökresultaten utan att lämna sidan.

En sak som jag tror skulle vara till hjälp är om tillägget också visade sökvolymen för sökordet.

KeySearch Review: The Dict

KeySearch är perfekt för de som mig som letar efter ett billigare Ahrefs-alternativ.

Det kommer med dussintals funktioner. Även om det kanske inte erbjuder så många funktioner som Ahrefs, är det inte ett verktyg du borde försumma.

Oavsett om du bara börjar eller driver en hel marknadsföringsbyrå, kommer det här verktyget att hjälpa dig att uppnå fantastiska resultat.

Om du inte är en byrå eller ett företag passar inte verktyg som Ahrefs räkningen. Om du bara börjar kommer du förmodligen aldrig att få tid att prova de flesta funktioner som erbjuds av Ahrefs.

För det mesta kommer det bara vara slöseri med pengar att använda en SEO-programvara som du inte ens använder så ofta.

KeySearch är inte bara en billigare version av Ahrefs, den erbjuder allt du behöver i din bloggresa. Det hjälper dig att analysera konkurrens och hitta nyckelord som är lätta att rangordna för.

Även om jag inte skulle säga att KeySearch är ett bättre alternativ till Ahrefs, är det dock ett alternativ som hjälper dig att uppnå fantastiska resultat med SEO för ditt företag.

Missade jag en funktion i den här granskningen av KeySearch? Har du haft en bra (eller dålig) upplevelse med KeySearch?

Om så är fallet, meddela mig i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map