KeySearch-gjennomgang (hvorfor det er et godt og billigere alternativ til Ahrefs)

Dette er min anmeldelse av KeySearch, et SEO-verktøy som er et mye billigere alternativ til Ahrefs og Moz SEO-programvare.


Som internettmarkedsførere leter vi alltid etter det ene SEO-verktøyet som kan utgjøre en forskjell.

Det ene verktøyet som vil skille oss fra hverandre og gi oss et forsprang på konkurransen.

Ahrefs er et av disse verktøyene. Det er en av de beste (om ikke de beste) SEO-verktøy der ute.

Selv om det kommer med dusinvis av funksjoner fra søkeordforskning, tilbakekoblingsanalyse til sporing av nøkkelord.

Ahrefs er ikke egnet for bloggere som deg og meg.

Hvorfor?

Fordi prisingen snart kan begynne å redusere fortjenesten vår.

I motsetning til et markedsføringsbyrå eller et stort selskap, trenger ikke bloggere som deg og jeg å bruke et SEO-verktøy hver dag.

Vi må i stedet fokusere på å legge ut flott innhold og bygge et publikum.

Selv om SEO spiller en stor rolle i å vokse en blogg, er det ikke noe du som blogger (eller solopreneur) kan bruke mye tid på hvis du bare begynner.

Å betale $ 99 per måned for Ahrefs.com er bare ikke verdt det.

Dette er grunnen til at jeg for noen måneder tilbake siktet etter en alternativ til Ahrefs det er like bra som (hvis ikke bedre) Ahrefs.

For meg å betrakte et verktøy som et Ahrefs-alternativ, måtte det være et billig Ahrefs-alternativ med så mange funksjoner som (om ikke mer enn) Ahrefs.

På søket mitt kom jeg over dusinvis av SEO-verktøy og programvare. Noen var gode og andre er ikke en gang verdt å nevne.

Dette var tiden da jeg kom over KeySearch

Keysearch gjennomgår et billig ahrefs-alternativ

KeySearch er nå SEO-verktøyet som jeg bruker for alle nettstedene mine.

Her vil jeg dele med deg det gode og det dårlige ved KeySearch og hvordan det stabler seg opp mot store giganter som Ahrefs (men også SEMrush, Majestic og Moz).

Hva er KeySearch?

Keysearch er et alt-i-ett SEO verktøy som kommer med søkeord, SERP og konkurrent forskning og analyse, nøkkelord rangering sjekk, backlink analyse pluss masse mer.

KeySearch hjelper deg med å avdekke skjulte perleord som er enkle å rangere, samtidig som de gir deg alle verktøyene du trenger for å spionere på konkurrentene og spore SEO-innsatsen.

KeySearch-priser

KeySearch tilbyr mye billigere planer enn Ahrefs. Planene deres starter kl bare $ 17 / måned mens Ahrefs planer starter på $ 99 / måned.

Akkurat nå kan du bruke denne KeySearch-kupongkoden og få 20% avslag på kjøpet av Keysearch.

KeySearch er et mye billigere alternativ til Ahrefs. Fra bare 17 dollar i måneden får du 200 daglige søke- og analysekreditter.

Dette verktøyet har dusinvis av funksjoner som:

 • Søkeordforskning
 • Tilbakekoblingsanalyse
 • søkeord & SERP Difficulty Checker
 • Sporing av nøkkelord
 • YouTube-søkeordforskning
 • Konkurranseanalyse
 • Backlink Finder
 • Chrome / Firefox Addon
 • API-tilgang
 • Rapportering med hvite etiketter
 • og mye mer

Vi vil gå over hver av disse funksjonene i de følgende seksjonene:

Søkeordforskning

KeySearch tilbyr et nybegynnervennlig grensesnitt for søkeordforskning. Det lar deg ikke bare finne de beste søkeordene du kan målrette mot (med søkeordforskningsverktøyet).

Det lar deg også raskt sjekke vanskeligheten med søkeord du gleder deg til å målrette deg mot (med Quick Difficulty Tool):

Søkeordforskningsverktøy

KeySearch Keywords Research Tool

De søkeordforskning verktøyet som tilbys av KeySearch lar deg måle et søkeords vanskeligheter og se hvem som rangerer på første side.

Dette verktøyet lar deg sjekke om du skal målrette et søkeord basert på det eller ikke vanskelighetsgrad. Dette kan spare deg for masse tid og penger på å skrive innhold.

En ting jeg virkelig liker med dette verktøyet, er at det vises alle viktige detaljer må du tenke på et nøkkelord før du målretter det i en enkel boks:

KeySearch nøkkelord

Dette verktøyet tilbyr også hundrevis av forslag til søkeord for deg å vurdere:

KeySearch søkeordforslag

Disse forslagene til søkeord vises med begge volum og vanskeligheter. Hvis du klikker på et av nøkkelordene som vises i forslagene, vil du kunne se en fullstendig analyse av nøkkelordet.

En annen ting som jeg virkelig liker og synes er nyttig, er dette verktøyet Søkeresultat-tabellen:

KeySearch SEO Tool

Tabellen viser deg a matrise av å inneholde alle viktige SEO-beregninger må du vurdere om nettstedets rangering på første side.

Dette gir deg en rask oversikt over hvem som rangerer for hvilket søkeord og i hvilken posisjon.

Den eneste tingen jeg ikke liker ved dette bordet er at det viser ikke tittelen av sidene rangering for søkeordet.

Den forteller deg imidlertid om en side inneholder nøkkelordet i tittelen, men forteller deg ikke hva den faktiske tittelen er.

Hvis du vil sjekke tittelen på siden, må du enten søke etter nøkkelordet på Google eller besøke nettadressen til siden.

Dette verktøyet viser også forslag til søkemotorers som vises på slutten av søkeresultatsidene:

forslag til søkemotorer

Dette hjelper deg å identifisere nøkkelord folk bruker for å søke etter lignende ting. Ikke overse disse forslagene. Dette er nøkkelordene med lang hale du bør ta med i innholdet.

Dette verktøyet lar deg også gjøre det eksporter en CSV eller en PDF fil som inneholder detaljene om nøkkelordet, som søkevolum, vanskeligheter og alle nettstedene som er rangert på første side.

Det lar deg få søkeorddata og forslag fra Google Adwords nøkkelordplanlegger, YouTube Suggest, Bing Suggest, KeySearch-database og mange andre:

KeySearch-datakilder

Quick Difficulty Checker Tool

KeySearch Difficulty Checker

Dette verktøyet er en enorm tidsbesparende. I stedet for å sjekke søkeordproblemer og volum for ett nøkkelord om gangen, Du kan bruke dette verktøyet til å bygge og sjekke det vanskelige med opptil 50 nøkkelord samtidig.

Det lar deg også eksportere nøkkelordene sammen med søkevolumet og andre detaljer til en CSV-fil.

Koblingsanalyse

KeySearch Backlink-analyse

Verktøyet for tilbakekoblingssjekking er et av de viktigste delene av ethvert SEO-verktøy. KeySearchs backlink-analyseverktøy har mange flotte funksjoner.

Det tillater deg sjekk tilbakekoblinger til hele domenet eller bare en bestemt side.

Dette verktøyet tilbyr en beregning som heter Domenestyrke det for å hjelpe deg med å bedømme kvaliteten på et nettsted. Dette er en god beregning å sjekke når du leter etter kvalitetsnettsteder du kan legge ut på eller få en lenke fra:
KeySearch Domain Strenght Checker

Det lar deg også se en oversikt over koblingsbyggetrenden de siste 12 månedene for domenet eller siden du sjekker. Dette hjelper deg med å identifisere hvor vanskelig det vil være å outrank et domene eller en side.

Du kan enkelt filtrer tilbakekoblinger basert på flere beregninger som antall lenker, domenestyrke, koblingskilde og type kobling (dofollow eller nofollow):

KeySearch Backlink Filter

Dette verktøyet lar deg se på 50, 100, 250, 1000 eller alle tilbakekoblinger på en gang. Det lar deg også gjøre det eksporter backlinkene av en gitt webside eller side.

En ting jeg ikke liker med denne eksportfunksjonaliteten er at den bare vil eksportere alle tilbakekoblinger hvis du velger å vise alle tilbakekoblinger i nettleseren din.

Dette er ikke bare minneintensivt, men kan også føre til at nettleseren din slutter å fungere.

Tilbakekoblingen til en gitt side eller nettsted vises i en tabell sammen med beregninger og detaljer som f.eks Ankertekst, domenestyrke (KeySearchs tilpassede beregning), antall innkommende koblinger og om lenken ikke følger:

KeySearch Backlinks Tool

Youtube-forskning

KeySearch Youtube Research

Hvis du er en YouTuber, vil du elske dette verktøyet. Det lar deg gjøre det finn de beste nøkkelordene du kan målrette mot og konkurransemengden for et gitt søkeord.

Dette verktøyet ser ut som søkeordanalyseverktøyet. Den kommer med en tabell akkurat som den som tilbys av Nøkkelordanalyseverktøy.

Tabellen viser nettadresser til videoene sammen med viktige beregninger som Videoalder, visninger, liker, misliker, kommentarer og om nøkkelordet er i tittel og beskrivelse.

Akkurat som søkeordanalyseverktøyet, er det eneste jeg ikke liker at tabellen ikke viser tittelen på siden ved siden av URL.

Du må enten søke etter nøkkelordet på Google manuelt, eller i dette tilfellet åpne hver eneste video for å sjekke tittelen.

Dette verktøyet tilbyr en søkeordforslag boksen som ligner på søkeordanalyseværktøyet til høyre med flere søkeord du kanskje vil vurdere.

Akkurat som søkeordforskningsverktøyet, er det en rask vanskelig kontrollør tilgjengelig også for YouTube. Det lar deg sjekke vanskelighetsgraden og andre beregninger på opptil 50 nøkkelord samtidig:

KeySearch Youtube vanskelighetschecker

Søkeordrangeringsverktøy

KeySearch nøkkelord rangering monitor

Sporing av søkeordrangering er et fantastisk verktøy fra KeySearch som hjelper deg å sjekke om SEO-innsatsen din fungerer eller ikke. Det lar deg spore posisjonen nettstedet ditt rangerer for et nøkkelord.

Dette er veldig nyttig når du prøver en ny kampanje for linkbygging. Med dette verktøyet kan du enkelt identifisere hvilke SEO-taktikker som fungerer og ikke fungerer for nettstedet ditt og bransjen din.

Du kan stille opp E-postvarsler slik at du mottar en e-post fra verktøyet så snart det er en endring i søkemotorrangering for et gitt søkeord.

Når du har lagt til et nøkkelord i verktøyet, genererer det en graf over alle tidligere rangeringsposisjoner siden dagen du la til søkeordet:

KeySearch nøkkelord rangeringer

Dette verktøyet er flott hvis du jobber med klient-SEO. Du kan enkelt sende kundene dine rapporter om hvorvidt SEO-arbeidet ditt fungerte eller ikke.

I motsetning til andre rangsporingsverktøy jeg har brukt tidligere, er dette verktøyets grensesnitt litt annerledes og litt komplekst å forstå. Når du har forstått hvordan det fungerer, har du ingen problemer med å bruke den.

Nettlesertillegg

Nettlesertillegget lar deg gjøre det analyser nøkkelordvansker rett fra nettleseren din.

Når du installerer nettleserutvidelse, kan du se søkeordets vanskelighetsgrad og tabellen med søkeresultatmatrise med alle viktige beregninger om sidene som vises i søkeresultatene.

Dette kan spare deg for mye tid. Det er tider hvor du snubler over nøkkelord i din nisje gjennom Google.

I stedet for å logge på KeySearch-kontoen din, kan du se vanskeligheten med nøkkelord og viktige beregninger om søkeresultatene uten å forlate siden.

En ting jeg tror ville være nyttig, er hvis utvidelsen også viste søkevolumet for søkeordet.

KeySearch Review: The Verdict

KeySearch er perfekt for de som meg som leter etter et billigere Ahrefs-alternativ.

Den kommer med dusinvis av funksjoner. Selv om det kanskje ikke tilbyr så mange funksjoner som Ahrefs, er det ikke et verktøy du bør overse.

Enten du nettopp begynner eller driver et helt markedsføringsbyrå, vil dette verktøyet hjelpe deg med å oppnå gode resultater.

Hvis du ikke er et byrå eller et selskap, passer ikke verktøy som Ahrefs for regningen. Hvis du bare begynner, vil du sannsynligvis aldri en gang få tid til å prøve ut de fleste funksjonene som Ahrefs tilbyr.

For det meste vil det bare være bortkastet penger å bruke en SEO-programvare du ikke engang bruker så ofte.

KeySearch er ikke bare en billigere versjon av Ahrefs, det tilbyr alt du trenger i bloggreisen din. Det vil hjelpe deg med å analysere konkurranse og finne nøkkelord som er enkle å rangere etter.

Selv om jeg ikke vil si at KeySearch er et bedre alternativ til Ahrefs, er det imidlertid et alternativ som vil hjelpe deg å oppnå gode resultater med SEO for din virksomhet.

Savnet jeg en funksjon i denne KeySearch-gjennomgangen? Har du hatt en god (eller dårlig) opplevelse ved å bruke KeySearch?

Hvis det er tilfelle, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map