KeySearch-gennemgang (hvorfor det er et godt og billigere alternativ til Ahrefs)

Dette er min anmeldelse af KeySearch, et SEO-værktøj, der er et meget billigere alternativ til Ahrefs og Moz SEO-software.


Som internetmarkedsførere er vi altid på udkig efter det ene SEO-værktøj, der kan gøre en forskel.

Det ene værktøj, der skiller os fra hinanden og giver os en fordel over konkurrencen.

Ahrefs er et af disse værktøjer. Det er en af ​​de bedste (hvis ikke den bedste) SEO værktøjer der ude.

Selvom det kommer med snesevis af funktioner fra nøgleordsforskning, backlink-analyse til nøgleordsrangesporing.

Ahrefs er ikke velegnet til bloggere som dig og mig.

Hvorfor?

Fordi prisfastsættelsen snart kan begynde at skære ned i vores overskud.

I modsætning til et marketingbureau eller et stort firma, behøver ikke bloggere som dig og jeg at bruge et SEO-værktøj hver dag.

Vi har i stedet brug for at fokusere på at lægge stort indhold og opbygge et publikum.

Mens SEO spiller en stor rolle i at vokse en blog, er det ikke noget, som du som blogger (eller solopreneur) kan bruge en masse tid på, hvis du lige er i gang.

At betale $ 99 pr. Måned for Ahrefs.com er bare ikke det værd.

Dette er grunden til, at jeg for et par måneder tilbage begyndte at finde en alternativ til Ahrefs det er så godt som (hvis ikke bedre end) Ahrefs.

For mig at betragte et værktøj som et Ahrefs-alternativ, måtte det være et billigt Ahrefs-alternativ med så mange funktioner som (hvis ikke mere end) Ahrefs.

I min søgning stødte jeg på snesevis af SEO-værktøjer og software. Nogle var gode, og andre er ikke engang værd at nævne.

Dette var den tid, da jeg stødte på KeySearch

nøglesøgning gennemgår et billigt ahrefs-alternativ

KeySearch er nu det SEO-værktøj, som jeg bruger til alle mine websteder.

Her vil jeg dele med dig det gode og det dårlige ved KeySearch, og hvordan det stabler op mod store giganter som Ahrefs (men også SEMrush, Majestic og Moz).

Hvad er KeySearch?

Keysearch er et alt-i-én SEO-værktøj, der leveres med nøgleord, SERP og konkurrentundersøgelser og -analyse, nøgleordsrangekontrol, backlink-analyse plus indlæser mere.

KeySearch hjælper dig med at afdække skjulte perle-nøgleord, der er lette at rangere, samtidig med at du giver dig alle de værktøjer, du har brug for for at spionere på dine konkurrenter og spore din SEO-indsats.

Prissætning af nøglesøgning

KeySearch tilbyder meget billigere planer end Ahrefs. Deres planer starter kl bare $ 17 / måned mens Ahrefs ‘planer starter ved $ 99 / måned.

Lige nu kan du bruge denne KeySearch-kuponkode og få 20% rabat på dit køb af Keysearch.

KeySearch er et meget billigere alternativ til Ahrefs. Fra kun $ 17 om måneden får du 200 daglige søge- og analysekreditter.

Dette værktøj leveres med snesevis af funktioner som:

 • Nøgleordsundersøgelse
 • Backlink-analyse
 • Søgeord & SERP-vanskelighedschecker
 • Sporing af søgeordsrangering
 • YouTube-søgeordsundersøgelse
 • Konkurrenceanalyse
 • Backlink Finder
 • Chrome / Firefox Addon
 • API-adgang
 • White-Label Reporting
 • og meget mere

Vi vil gennemgå hver af disse funktioner i de følgende sektioner:

Nøgleordsundersøgelse

KeySearch tilbyder en begyndervenlig grænseflade til søgeordsundersøgelse. Det giver dig ikke kun mulighed for at finde de bedste søgeord, du kan målrette mod (med søgeordsforskningsværktøjet).

Det giver dig også mulighed for hurtigt at kontrollere vanskeligheden ved alle søgeord, du ser frem til at målrette mod (med Quick Difficulty Tool):

Søgeordsundersøgelsesværktøj

KeySearch Keywords Research Tool

Det søgeord forskning værktøj, der tilbydes af KeySearch, giver dig mulighed for at måle et nøgleords vanskeligheder og se, hvem der rangerer på første side.

Dette værktøj giver dig mulighed for at kontrollere, om du skal målrette mod et nøgleord eller ej baseret på dets sværhedsgrad. Dette kan spare dig for masser af tid og penge på at skrive indhold.

En ting, som jeg virkelig kan lide ved dette værktøj, er, at det vises alle vigtige detaljer skal du overveje et søgeord, inden du målretter det i en enkel boks:

KeySearch Nøgleordssvanskelighed

Dette værktøj tilbyder også hundreder af forslag til søgeord for dig at overveje:

Forslag til nøglesøgning

Disse forslag til søgeord vises begge med deres volumen og vanskeligheder. Hvis du klikker på et af nøgleordene, der vises i forslagene, vil du kunne se en komplet analyse af nøgleordet.

En anden ting, som jeg virkelig kan lide og synes er nyttig, er dette værktøj Tabel med søgeresultater:

KeySearch SEO Tool

Tabellen viser dig a matrix med at indeholde alle de vigtige SEO-målinger skal du overveje, om siderne rangeres på første side.

Dette giver dig et hurtigt overblik over, hvem der rangerer efter hvilket nøgleord og i hvilken position.

Den ene ting, som jeg ikke kan lide ved dette bord, er, at det viser dig ikke titlen af siderangeringen efter nøgleordet.

Det fortæller dig dog, om en side indeholder nøgleordet i titlen, men fortæller dig ikke, hvad den aktuelle titel er.

For at kontrollere sidens titel skal du enten søge efter nøgleordet på Google eller besøge siden URL.

Dette værktøj viser også forslag til søgemaskiners, der vises i slutningen af ​​søgeresultatsiderne:

forslag til søgemaskine søgemaskiner

Dette hjælper dig med at identificere søgeord, folk bruger til at søge efter lignende ting. Ignorere ikke disse forslag. Dette er de nøgleord med lang hale, du skal inkludere i dit indhold.

Dette værktøj giver dig også mulighed for eksporter en CSV eller en PDF fil, der indeholder detaljerne om nøgleordet, ligesom dets søgevolumen, vanskeligheder og alle de sider, der er placeret på første side.

Det giver dig mulighed for at få søgeordsdata og forslag fra Google Adwords søgeordsplanlægger, YouTube Suggest, Bing Suggest, KeySearch-database og mange andre:

KeySearch-datakilder

Hurtigt vanskelighedscheckværktøj

KeySearch-vanskelighedskontrol

Dette værktøj er en enorm tidsbesparende. I stedet for at kontrollere søgeords vanskeligheder og lydstyrke for et søgeord ad gangen, Du kan bruge dette værktøj til at opbygge og kontrollere det vanskelige ved op til 50 nøgleord på en gang.

Det giver dig også mulighed for at eksportere nøgleordene sammen med deres søgevolumen og andre detaljer til en CSV-fil.

Link analyse

KeySearch Backlink-analyse

Værktøjet til backlink-checker er et af vigtigste dele af ethvert SEO-værktøj. KeySearchs værktøj til baggrundsanalyse leveres med en masse gode funktioner.

Det giver dig mulighed tjek backlinks til hele domænet eller bare en bestemt side.

Dette værktøj tilbyder en metrisk kaldet Domænestyrke det for at hjælpe dig med at bedømme et websteds kvalitet. Dette er en god metrisk at kontrollere, når du søger efter kvalitetswebsteder, som gæsten kan sende på eller få et link fra:
KeySearch Domain Strenght Checker

Det giver dig også mulighed for at se en oversigt over udviklingen af ​​linkbygning i de sidste 12 måneder for det domæne eller den side, du kontrollerer. Dette hjælper med at identificere, hvor vanskeligt det vil være at outrank et domæne eller en side.

Du kan let at filtrere backlinks baseret på flere målinger, såsom antallet af links, domænestyrke, linkskilde og type link (dofollow eller nofollow):

KeySearch Backlink-filter

Dette værktøj giver dig mulighed for at se 50, 100, 250, 1000 eller alle backlinks på én gang. Det giver dig også mulighed for det eksporter backlinks af et givet websted eller side.

En ting, som jeg ikke kan lide ved denne eksportfunktionalitet, er, at den kun eksporterer alle backlinks, hvis du vælger at vise alle backlinks i din browser.

Dette er ikke kun hukommelsesintensivt, men kan også forårsage, at din browser holder op med at arbejde.

Backlinks på en given side eller et websted vises i en tabel sammen med metrics og detaljer som f.eks Ankertekst, domænestyrke (KeySearchs brugerdefinerede metrisk), Antal indgående links og om linket er dofollow eller ej:

KeySearch-backlinks-værktøj

Youtube-forskning

KeySearch Youtube Research

Hvis du er en YouTuber, vil du elske dette værktøj. Det giver dig mulighed for det find de bedste søgeord, du kan målrette mod og mængden af ​​konkurrence for et givet nøgleord.

Dette værktøj ligner nøgleordet Analyseværktøj. Den leveres med en tabel ligesom den, der tilbydes af Søgeordsanalyseværktøj.

Tabellen viser webadresser til videoerne sammen med vigtige målinger som f.eks Videoalder, visninger, lide, ikke lide, kommentarer og om nøgleordet står i titel og beskrivelse.

Ligesom værktøjet Søgeordsanalyse er det eneste, jeg ikke kan lide, at tabellen ikke viser sidens titel langs webadressen.

Du skal enten manuelt søge efter nøgleordet på Google eller i dette tilfælde åbne hver eneste video for at kontrollere deres titel.

Dette værktøj tilbyder en søgeordsforslag -boks, der ligner det i søgeordsanalyseværktøjet til højre med flere søgeord, du måske vil overveje.

Ligesom søgeordsforskningsværktøjet er der en hurtig vanskelig kontrol også tilgængelig på YouTube. Det giver dig mulighed for at kontrollere vanskelighederne og andre målinger på op til 50 nøgleord på én gang:

KeySearch Youtube vanskelighedscheck

Værktøj til søgeordsrangering

KeySearch Keyboard Rank Monitor

Sporing af søgeordsrangering er et fantastisk værktøj fra KeySearch, der hjælper dig med at kontrollere, om din SEO-indsats fungerer eller ej. Det giver dig mulighed for at spore den placering, dit websted rangerer for et nøgleord.

Dette er virkelig nyttigt, når du prøver en ny linkbuilding-kampagne. Med dette værktøj kan du nemt identificere, hvilken SEO-taktik, der fungerer og ikke fungerer for dit websted og din branche.

Du kan konfigurere e-mail-meddelelser så du modtager en e-mail fra værktøjet, så snart der sker en ændring i din placering af søgemaskiner for et givet nøgleord.

Når du har tilføjet et nøgleord til værktøjet, genererer det en graf over alle tidligere rangeringspositioner siden den dag, du tilføjede nøgleordet:

KeySearch Keywords Rankings

Dette værktøj er fantastisk, hvis du udfører klient-SEO-arbejde. Du kan nemt sende dine klienter rapporter om, hvorvidt din SEO-indsats fungerede eller ej.

I modsætning til andre rangsporingsværktøjer, jeg har brugt i fortiden, er dette værktøjs grænseflade lidt anderledes og lidt kompliceret at forstå. Når du først har forstået, hvordan det fungerer, har du ikke noget problem at bruge det.

Browser tilføjelse

Browsertilføjelsen tillader det analysere søgeordsvanskeligheder lige fra din browser.

Når du installerer browserudvidelse, kan du se nøgleordet med vanskeligheder og tabellen med søgeresultatmatrix med alle de vigtige målinger for siderne, der vises i søgeresultaterne.

Dette kan spare dig for meget tid. Der er tidspunkter, hvor du snubler over nøgleord i din niche gennem Google.

I stedet for at logge ind på din KeySearch-konto, kan du se Nøgleordets vanskelighed og vigtige målinger om søgeresultaterne uden at forlade siden.

Én ting, som jeg synes ville være nyttigt, er, hvis udvidelsen også viste søgevolumen for nøgleordet.

KeySearch Review: Dommen

KeySearch er perfekt til dem som mig, der leder efter et billigere Ahrefs-alternativ.

Det leveres med snesevis af funktioner. Selvom det muligvis ikke tilbyder så mange funktioner som Ahrefs, er det ikke et værktøj, som du burde forsømme.

Uanset om du lige er på vej ud eller driver et helt marketingbureau, hjælper dette værktøj dig med at opnå gode resultater.

Hvis du ikke er et agentur eller et firma, passer værktøjer som Ahrefs ikke til regningen. Hvis du lige er begyndt, får du sandsynligvis aldrig tid til at prøve de fleste af de funktioner, der tilbydes af Ahrefs.

For det meste vil det bare være spild af penge at bruge en SEO-software, som du ikke engang bruger så ofte.

KeySearch er ikke kun en billigere version af Ahrefs, det tilbyder alt hvad du har brug for i din blogging. Det hjælper dig med at analysere konkurrence og finde nøgleord, der er lette at rangere efter.

Selvom jeg ikke ville sige, at KeySearch er et bedre alternativ til Ahrefs, er det dog et alternativ, der vil hjælpe dig med at opnå gode resultater med SEO til din virksomhed.

Gik jeg glip af en funktion i denne KeySearch-anmeldelse? Har du haft en god (eller dårlig) oplevelse ved hjælp af KeySearch?

Hvis det er tilfældet, så fortæl mig det i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map