Ez a véleményem a KeySearch-ről, egy SEO eszközről, amely sokkal olcsóbb alternatíva az Ahrefs és a Moz SEO szoftver számára.


Internetes marketingszakemberekként mindig arra keresünk egy SEO eszközt, amely változtathat.

Ez az egyetlen eszköz, amely elkülönít minket és előnyt jelent a verseny felett.

Ahrefs az egyik ilyen eszköz. Ez az egyik legjobb (ha nem a legjobb) SEO eszközök kint.

Míg tucatnyi funkcióval rendelkezik, a kulcsszó-kutatástól, a backlink-elemzéstől a kulcsszó-rangsorig.

Az Ahrefs nem alkalmas olyan bloggerek számára, mint te és én.

Miért?

Mivel árazása hamarosan csökkenteni tudja a nyereségünket.

A marketingügynökségtől vagy egy nagyvállalattól eltérően, olyan bloggazdáknak, mint te, és nekem nem kell minden nap SEO eszközt használni.

Ehelyett inkább a nagyszerű tartalom elhelyezésére és a közönség felépítésére kell összpontosítanunk.

Noha a SEO nagy szerepet játszik egy blog növekedésében, ez nem az, ami bloggerként (vagy egyedülállóként) sok időt tölthet, ha csak most kezd el.

Havonta 99 dollár fizetése az Ahrefs.com oldalért, csak nem éri meg.

Ezért indítottam néhány hónappal ezelőtt egy alternatíva Ahrefsnek ez olyan jó, mint (ha nem is jobb, mint Ahrefs).

Ahhoz, hogy egy szerszámot Ahrefs alternatívának tekintsek, olcsó Ahrefs alternatívának kellett lennie, annyi funkcióval, mint (ha nem több, mint Ahrefs)..

A keresés során tucatnyi SEO eszközzel és szoftverrel találkoztam. Néhányan jók voltak, mások pedig még csak nem is említést érdemelnek.

Ekkor találkoztam KeySearch

keysearch áttekinti egy olcsó ahrefs alternatívát

A KeySearch most a SEO eszköz, amelyet az összes webhelyemre használom.

Itt megosztom veled a KeySearch jó és rossz elemeit, valamint azt, hogy mi áll össze az olyan nagy óriásokkal, mint Ahrefs (de SEMrush, Majestic és Moz).

Mi a KeySearch?

A Keysearch egy all-in-one SEO eszköz, amely kulcsszavakkal, SERP és versenytársakkal végzett kutatásokkal és elemzésekkel, kulcsszó rangsor ellenőrzésével, backlink elemzéssel és még sok máskal jár.

A KeySearch segít megtalálni a rejtett drágakő kulcsszavakat, amelyeket könnyű rangsorolni, miközben megadja az összes szükséges eszközt a versenytársak kémkedéséhez és a SEO erőfeszítéseinek nyomon követéséhez..

KeySearch árképzés

A KeySearch sokkal olcsóbb terveket kínál, mint az Ahrefs. Terveik kezdődik csak $ 17 / hó míg Ahrefs tervei havonta 99 dollárra indulnak.

Most már használhatja ezt a KeySearch kuponkódot, és 20% -ot kaphat a Keysearch vásárlásából.

A KeySearch sokkal olcsóbb alternatíva az Ahrefs számára. A havi mindössze 17 dollárból 200 napi keresési és elemzési jóváírást kap.

Ez az eszköz több tucat funkcióval rendelkezik, például:

 • Kulcsszó kutatás
 • Backlink elemzés
 • Kulcsszó & SERP nehézség-ellenőrző
 • Kulcsszó rangsor követése
 • YouTube kulcsszó kutatás
 • Versenyelemzés
 • Backlink Finder
 • Chrome / Firefox Addon
 • API-hozzáférés
 • Fehér címke jelentések
 • és még sok más

Ezeket a funkciókat a következő szakaszokban vesszük át:

Kulcsszó kutatás

A KeySearch kezdőbarát felületet kínál a kulcsszó-kutatáshoz. Ez nem csak azt jelenti, hogy megtalálhatja a legjobb kulcsszavakat, amelyekre megcélozza (a Kulcsszó-kutatási eszköz segítségével).

Ez azt is lehetővé teszi, hogy gyorsan megvizsgálja a célzásra váró kulcsszavak nehézségét (a Gyors nehézségi eszköz segítségével):

Kulcsszó kutató eszköz

KeySearch Kulcsszó kutató eszköz

Az kulcsszó kutatás a KeySearch által kínált eszköz lehetővé teszi, hogy megmérje a kulcsszó nehézségeit, és megnézze, ki rangsorolja az első oldalt.

Ez az eszköz lehetővé teszi annak ellenőrzését, hogy a kulcsszó alapján kell-e céloznia nehézségi szint. Ez rengeteg időt és pénzt takaríthat meg a tartalom írásakor.

Az egyik dolog, ami nagyon szeretem ezt az eszközt, az, hogy megjelenik minden fontos részlet mérlegelnie kell egy kulcsszót, mielőtt egyetlen egyszerű mezőbe célozza:

KeySearch kulcsszó nehézsége

Ez az eszköz több száz felajánl kulcsszójavaslatok hogy fontolja meg:

KeySearch kulcsszó javaslatok

Ezek a kulcsszójavaslatok mindkettővel megjelennek mennyiség és nehézség. Ha rákattint a javaslatokban megjelenő bármelyik kulcsszóra, láthatja a kulcsszó teljes elemzését.

Egy másik dolog, ami nagyon szeretek és hasznosnak találom ezt az eszközt Keresési eredmények táblázata:

KeySearch SEO eszköz

A táblázat megmutatja a az összes fontos SEO mérőszámot tartalmazó mátrix figyelembe kell vennie a webhelyek rangsorolását az első oldalon.

Ez gyors áttekintést nyújt arról, hogy ki melyik kulcsszóra és milyen pozícióba rangsorolja.

Az egyetlen dolog, ami nem szereti ezt a táblázatot, az, hogy az nem jeleníti meg a címet a kulcsszó rangsorolása.

Azt mondja, hogy egy oldal tartalmaz-e a kulcsszót a címben, de nem mondja meg, hogy mi a tényleges cím.

Az oldal címének ellenőrzéséhez vagy keressen a kulcsszóra a Google-on, vagy keresse meg az oldal URL-jét.

Ez az eszköz megjeleníti a keresőmotor-javaslats, amelyek a keresési eredményoldalak végén jelennek meg:

kulcskeresési keresőmotor-javaslatok

Ez segít azonosítani a kulcsszavak, amelyeket az emberek hasonló dolgok keresésére használnak. Ne hagyja figyelmen kívül ezeket a javaslatokat. Ezek a hosszú farok kulcsszavak, amelyeket be kell vennie a tartalomba.

Ez az eszköz lehetővé teszi exportáljon CSV-t vagy PDF-fájlt fájl, amely tartalmazza a kulcsszó részleteit, például a keresési mennyiség, a nehézség és az összes oldal rangsorolása az első oldalon.

Ez lehetővé teszi kulcsszóadatok és javaslatok beszerzését a Google Adwords Kulcsszótervező, YouTube Suggest, Bing Suggest, KeySearch adatbázis és sokan mások:

KeySearch adatforrások

Gyors nehézségi ellenőrző eszköz

KeySearch nehézségi ellenőrző

Ez az eszköz a hatalmas időmegtakarító. Ahelyett, hogy ellenőrizné a kulcsszó nehézsége és mennyisége egy kulcsszóra egyszerre, ezt az eszközt egyszerre akár 50 kulcsszó összetett ellenőrzéséhez is felhasználhatja.

Azt is lehetővé teszi, hogy a kulcsszavakat, azok keresési mennyiségével és egyéb részleteivel együtt exportálják egy CSV-fájlba.

Linkek elemzése

KeySearch backlink elemzése

A backlink ellenőrző eszköz az egyik bármely SEO eszköz legfontosabb részei. A KeySearch backlink elemző eszköze sok nagyszerű funkcióval rendelkezik.

Ez lehetővé teszi ellenőrizze a linkeket a teljes domainre vagy csak egy adott oldalra.

Ez az eszköz egy úgynevezett mutatót kínál Domain erőssége hogy segítsen megítélni a weboldal minőségét. Ez egy jó mutató, amelyet ellenőrizhetünk, amikor minőségi webhelyeket keresünk, hogy vendégeket tehessenek fel, vagy kaphassanak linket:
A KeySearch domain erősség-ellenőrzője

Ez azt is lehetővé teszi, hogy áttekintést kapjon az ellenőrzött domain vagy oldal hivatkozásának kiépítéséről az elmúlt 12 hónapban. Ez segít meghatározni, hogy milyen nehéz lesz felülmúlni egy domain vagy egy oldalt.

tudsz Könnyen szűrheti a linkeket több mutatón alapul, mint például a linkek száma, domain erőssége, a link forrása és a link típusa (dofollow vagy nofollow):

KeySearch backlink szűrő

Ez az eszköz lehetővé teszi az 50, 100, 250, 1000 vagy az összes linket egyszerre. Ez azt is lehetővé teszi exportálja a linkeket bármely adott weboldalon vagy oldalon.

Az egyik dolog, ami nem kedveli ezt az exportálási funkciót, az, hogy csak akkor exportálja az összes linket, ha úgy dönt, hogy az összes linket megjeleníti böngészőjében.

Ez nem csak memóriaigényes, hanem az is okozhatja böngészőjének működését.

Az egyes oldalak vagy webhelyek linkjei egy táblázatban jelennek meg, a mutatókkal és a részletekkel, például a Horgonyszöveg, Domain erőssége (a KeySearch egyéni mutatója), a bejövő hivatkozások száma és függetlenül attól, hogy a link dofollow-e vagy sem:

KeySearch backlinks eszköz

Youtube kutatás

KeySearch Youtube kutatás

Ha YouTuber vagy, imádni fogja ezt az eszközt. Ez lehetővé teszi keresse meg a legjobb kulcsszavakat és az adott kulcsszó versenyképessége.

Ez az eszköz ugyanúgy néz ki, mint a Kulcsszóelemzés eszköz. Asztalhoz tartozik, akárcsak az által kínált Kulcsszóelemző eszköz.

A táblázat megjeleníti a videók URL-jét, valamint olyan fontos mutatókat, mint például Videókor, megtekintések, kedvelések, nemtetszések, megjegyzések és hogy a kulcsszó szerepel-e a címben és a leírásban.

Csakúgy, mint a Kulcsszóelemző eszköz, az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az, hogy a táblázat nem jeleníti meg az oldal címét az URL mellett.

Vagy manuálisan kell keresnie a kulcsszót a Google-on, vagy ebben az esetben minden videót meg kell nyitnia, hogy ellenőrizze a címüket.

Ez az eszköz a következőket kínálja: kulcsszó javaslat négyzet hasonló a jobb oldalon található Kulcsszóelemző eszköz mezőjéhez, több kulcsszóval, amelyeket érdemes megfontolni.

Csakúgy, mint a Kulcsszó-kutatási eszköz, itt is gyors nehéz ellenőrző elérhető a YouTube-on is. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre ellenőrizze akár 50 kulcsszó nehézségét és egyéb mutatóit:

A KeySearch Youtube nehézségi ellenőrzője

Kulcsszó Rank Tracker eszköz

KeySearch Kulcsszó rangsor

Kulcsszó rangsor követése egy csodálatos eszköz a KeySearch-ből, amely segít ellenőrizni, hogy a SEO-erőfeszítések működnek-e vagy sem. Ez lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a webhely rangsorolását egy kulcsszóhoz.

Ez nagyon hasznos, ha új linképítő kampányt próbál meg. Ezzel az eszközzel könnyen azonosíthatja, mely SEO taktikák működnek és nem működnek az Ön webhelyén és az iparág számára.

Beállíthatja Email Értesítések úgy, hogy e-mailt kapjon az eszköztől, amint megváltozik a keresőmotor rangsorolása egy adott kulcsszónál.

Miután hozzáadott egy kulcsszót az eszközhöz, létrehoz egy grafikont az összes korábbi rangsorolási pozícióról a kulcsszó hozzáadása napja óta:

KeySearch kulcsszó rangsor

Ez az eszköz nagyszerű, ha ügyfél SEO munkát végez. Könnyedén jelentéseket küldhet ügyfeleinek arról, hogy a SEO erőfeszítései eredményesek voltak-e.

Más rangsorkövető eszközökkel ellentétben, amelyeket a múltban használtam, ennek az eszköznek a felülete kissé eltér és kissé összetett megérteni. Miután megértette, hogyan működik, nem lesz probléma a használatával.

Böngésző-kiegészítő

A böngésző kiegészítő lehetővé teszi elemezze a Kulcsszó nehézségeit közvetlenül a böngészőből.

Miután telepítette a böngésző kiterjesztés, láthatja a kulcsszó nehézségeit és a Keresési eredmények mátrix táblázatát a keresési eredményekben megjelenő oldalak összes fontos mutatójával.

Ez sok időt takaríthat meg. Vannak idők, amikor a Google-on keresztül megbotlik kulcsszavakkal a résében.

Ahelyett, hogy bejelentkezne a KeySearch-fiókjába, láthatja a Kulcsszó nehézségeit és a fontos mutatókat a keresési eredményekkel kapcsolatban anélkül, hogy elhagyná az oldalt.

Egy dolog, ami szerintem hasznos lenne, ha a kiterjesztés a kulcsszó keresési mennyiségét is megjeleníti.

KeySearch áttekintés: Az ítélet

KeySearch tökéletes azok számára, mint én, akik olcsóbb Ahrefs alternatívát keresnek.

Több tucat funkcióval rendelkezik. Noha nem biztos, hogy olyan sok funkcióval rendelkezik, mint az Ahrefs, ez nem olyan eszköz, amelyet el kell figyelmen kívül hagyni.

Függetlenül attól, hogy éppen indul, vagy egy teljes marketing irodát működtet, ez az eszköz segít kiváló eredmények elérésében.

Ha nem ügynökség vagy vállalat, az Ahrefshez hasonló eszközök nem felelnek meg a számlának. Ha csak most kezdődik, akkor valószínűleg soha nem lesz ideje kipróbálni az Ahrefs által kínált szolgáltatások legtöbbjét.

Leginkább pénzpazarlás lesz egy olyan SEO szoftver használata, amelyet még soha nem is használ.

A KeySearch nem csak az Ahrefs olcsóbb változata, mindent kínál, amire szükséged lesz a blogírás során. Segít elemzni a versenyt és megtalálni azokat a kulcsszavakat, amelyek könnyen rangsorolhatók.

Noha nem mondanám, hogy a KeySearch jobb alternatívája az Ahrefsnek, ez az alternatíva azonban segít abban, hogy kiváló eredményeket érjen el vállalkozása SEO-jával.

Hiányoztam egy funkciót a KeySearch beszámolóban? Van jó (vagy rossz) tapasztalata a KeySearch használatával?

Ha ez a helyzet, tudassa velem az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me