KeySearch-arvostelu (miksi se on hyvä ja halvempi vaihtoehto Ahrefsille)

Tämä on minun arvostelu KeySearchista, SEO-työkalusta, joka on paljon halvempi vaihtoehto Ahrefs- ja Moz SEO-ohjelmistoille.


Internet-markkinoijana etsimme jatkuvasti sitä yhtä SEO-työkalua, jolla voi olla merkitystä.

Se on yksi työkalu, joka erottaa meidät toisistaan ​​ja antaa meille etulyöntiaseman kilpailun suhteen.

Ahrefs on yksi niistä työkaluista. Se on yksi parhaista (ellei paras) SEO-työkalut siellä.

Vaikka siihen sisältyy kymmeniä ominaisuuksia avainsanatutkimuksesta, käänteisen linkin analyysista avainsanan sijoituksen seurantaan.

Ahrefs ei sovellu bloggaajille kuten sinä ja minä.

Miksi?

Koska sen hinnoittelu voi pian alkaa leikata voittojamme.

Toisin kuin markkinointitoimisto tai iso yritys, sinun kaltaisten bloggaajien, minun ei tarvitse käyttää SEO-työkalua päivittäin.

Sen sijaan meidän on keskityttävä loistavan sisällön tuottamiseen ja yleisön rakentamiseen.

Vaikka SEO: lla on suuri merkitys blogin kasvattamisessa, se ei kuitenkaan ole jotain, johon bloggaajana (tai yksinpuhujana) voi viettää paljon aikaa, jos olet vasta aloittamassa.

99 dollarin maksaminen kuukaudessa Ahrefs.com-sivustosta ei ole vain sen arvoista.

Siksi muutama kuukausi sitten aikoin löytää vaihtoehto Ahrefsille se on yhtä hyvä kuin (ellei parempi kuin) Ahrefs.

Pidän työkalua Ahrefs-vaihtoehtona, sen piti olla halpa Ahrefs-vaihtoehto, jolla on niin monta ominaisuutta kuin (jos ei enemmän kuin) Ahrefs.

Löysin haullani kymmeniä SEO työkaluja ja ohjelmistoja. Jotkut olivat hyviä, ja toiset eivät edes ole mainitsemisen arvoisia.

Tänä aikana tapasin KeySearch

keysearch tarkastelee halpaa ahrefs-vaihtoehtoa

KeySearch on nyt SEO-työkalu, jota käytän kaikilla sivustoillani.

Täällä jaan kanssasi KeySearchin hyvät ja huonot puolet ja kuinka se kohoaa suuria jättiläisiä vastaan, kuten Ahrefs (mutta myös SEMrush, Majestic ja Moz).

Mikä on KeySearch?

Keysearch on all-in-one SEO-työkalu, joka sisältää avainsanojen, SERP: n ja kilpailijoiden tutkimuksen ja analyysin, avainsanan sijoituksen tarkistuksen, käänteisen linkin analyysin ja lataa lisää.

KeySearch auttaa sinua paljastamaan helppokäyttöiset helmi avainsanat, jotka on helppo asettaa, ja tarjoaa samalla kaikki työkalut, joita tarvitset vakoillaksesi kilpailijoitasi ja seurataksesi SEO-pyrkimyksiäsi.

KeySearch-hinnoittelu

KeySearch tarjoaa paljon halvempia suunnitelmia kuin Ahrefs. Heidän suunnitelmansa alkavat klo vain 17 dollaria / kuukausi kun taas Ahrefsin suunnitelmat alkavat 99 dollaria / kk.

Tällä hetkellä voit käyttää tätä KeySearch-kuponkikoodia ja saada 20% alennuksen Keysearch-ostoksestasi.

KeySearch on paljon halvempi vaihtoehto Ahrefsille. Vain 17 dollarista kuukaudessa saat 200 päivittäistä haku- ja analysointihyvitystä.

Tämä työkalu sisältää kymmeniä ominaisuuksia, kuten:

 • Avainsanatutkimus
 • Paluuyhteysanalyysi
 • avainsana & SERP-vaikeustarkistus
 • Avainsanan sijainnin seuranta
 • YouTube-avainsanatutkimus
 • Kilpailuanalyysi
 • Käänteinen haku
 • Chrome / Firefox-lisäosa
 • API-käyttö
 • White-Label -raportointi
 • ja paljon enemmän

Käsittelemme näitä ominaisuuksia seuraavissa osioissa:

Avainsanatutkimus

KeySearch tarjoaa aloittelijaystävällisen käyttöliittymän avainsanatutkimukseen. Sen avulla voit paitsi löytää parhaat avainsanat, joihin kohdistaa (Avainsanatutkimus-työkalun avulla).

Sen avulla voit myös tarkistaa nopeasti odotettavissa olevien avainsanojen vaikeudet (pikavaikeustyökalun avulla):

Avainsanatutkimuksen työkalu

KeySearch-avainsanojen tutkimustyökalu

avainsanatutkimus KeySearchin tarjoaman työkalun avulla voit mitata avainsanan vaikeuksia ja nähdä kuka sijoittuu ensimmäiselle sivulle.

Tämän työkalun avulla voit tarkistaa, kannattaako kohdistaa avainsana sen perusteella vaikeustaso. Tämä voi säästää paljon aikaa ja rahaa sisällön kirjoittamiseen.

Yksi asia, joka pidän tästä työkalusta, on, että se näkyy kaikki tärkeät yksityiskohdat sinun on harkittava avainsanaa, ennen kuin kohdistat siihen yhteen yksinkertaiseen ruutuun:

KeySearch Avainsanan vaikeus

Tämä työkalu tarjoaa myös satoja avainsanaehdotuksia voit harkita:

KeySearch-avainsanaehdotukset

Nämä avainsanaehdotukset näytetään molemmilla määrä ja vaikeudet. Jos napsautat jotain ehdotuksissa näkyvistä avainsanoista, näet avainsanan täydellisen analyysin.

Toinen asia, joka todella pidän ja josta on mielestäni hyötyä, on tämän työkalun käyttö Hakutulostaulukko:

KeySearch-SEO-työkalu

Taulukko näyttää a matriisi, joka sisältää kaikki tärkeät SEO-mitat sinun on harkittava sivustojen sijoitusta ensimmäisellä sivulla.

Tämä antaa sinulle nopean yleiskuvan siitä, kuka sijoittaa mihin avainsanaan ja mihin sijaintiin.

Yksi asia, josta en pidä tästä taulukosta, on se ei näytä otsikkoa sivuista, jotka sijoittuvat avainsanalle.

Se kertoo kuitenkin, jos sivulla on otsikossa avainsana, mutta se ei kerro mitä todellinen otsikko on.

Sivun otsikko on tarkistettava joko avainsanalla Googlessa tai käymällä sivun URL-osoitteessa.

Tämä työkalu näyttää myös hakukoneiden ehdotuss, jotka näkyvät hakutulossivujen lopussa:

avainsanan hakukoneehdotuksia

Tämä auttaa sinua tunnistamaan avainsanat, joita ihmiset käyttävät etsimään vastaavia asioita. Älä sivuuta näitä ehdotuksia. Nämä ovat pitkät häntä-avainsanat, jotka sinun tulisi sisällyttää sisältöösi.

Tämän työkalun avulla voit myös viedä CSV tai PDF tiedosto, joka sisältää avainsanan yksityiskohdat, kuten sen hakumäärän, vaikeuden ja kaikki sivut, jotka sijoittuvat ensimmäiselle sivulle.

Sen avulla voit hakea avainsanatietoja ja ehdotuksia Google Adwords Avainsanojen suunnittelija, YouTube Suggest, Bing Suggest, KeySearch-tietokanta ja monet muut:

KeySearch-tietolähteet

Nopea vaikeuksien tarkistustyökalu

KeySearch-vaikeustarkistus

Tämä työkalu on valtava ajan säästö. Sen sijaan, että tarkistat avainsanan vaikeudet ja määrä yhdelle avainsanalle kerrallaan, voit käyttää tätä työkalua jopa 50 avainsanan vaikean rakennuksen tarkistamiseen kerralla.

Sen avulla voit myös viedä avainsanat niiden hakumäärän ja muiden tietojen kanssa CSV-tiedostoon.

Link-analyysi

KeySearch-käänteinen analyysi

Taakselinkin tarkistustyökalu on yksi minkä tahansa SEO-työkalun tärkeimmät osat. KeySearchin backlink-analyysityökalu sisältää paljon hienoja ominaisuuksia.

Se antaa sinulle mahdollisuuden tarkista käänteiset linkit koko verkkotunnukselle tai vain tietylle sivulle.

Tämä työkalu tarjoaa metriikan nimeltä Verkkotunnuksen vahvuus joka auttaa sinua arvioimaan verkkosivuston laatua. Tämä on hyvä mittari tarkistaa, kun etsit laadukkaita verkkosivustoja vierasviestiksi tai linkin saamiseksi:
KeySearch-verkkotunnuksen lujuustarkistus

Sen avulla voit myös nähdä yleiskatsauksen tarkistettavan verkkotunnuksen tai sivun linkkien luomisen kehityksestä viimeisen 12 kuukauden aikana. Tämä auttaa tunnistamaan, kuinka vaikeaa on verrata verkkotunnusta tai sivua.

Sinä pystyt suodata käänteiset linkit helposti perustuu useisiin mittareihin, kuten linkkien lukumäärään, verkkotunnuksen vahvuuteen, linkin lähteeseen ja linkin tyyppiin (dofollow tai nofollow):

KeySearch-käänteinen suodatin

Tämän työkalun avulla voit tarkastella 50, 100, 250, 1000 tai kaikkia käänteisiä kerralla. Sen avulla voit myös viedä käänteisiä linkkejä mistä tahansa verkkosivustosta tai sivusta.

Yksi asia, josta en pidä tästä vientitoiminnosta, on se, että se vie kaikki käänteiset linkit vain, jos päätät näyttää kaikki linkit selaimessa..

Tämä ei ole vain paljon muistia, vaan se voi myös estää selaimesi toimimasta.

Minkä tahansa sivun tai verkkosivuston käänteiset linkit näkyvät taulukossa yhdessä muuttujien ja yksityiskohtien, kuten Ankkuriteksti, Verkkotunnuksen vahvuus (KeySearchin mukautettu tieto), saapuvien linkkien lukumäärä ja onko linkki dofollow vai ei:

KeySearch-takaisinlinkkityökalu

Youtube-tutkimus

KeySearch Youtube Research

Rakastat tätä työkalua, jos olet YouTuber. Sen avulla voit löytää parhaat avainsanat, joihin kohdistaa ja minkä tahansa avainsanan kilpailun määrä.

Tämä työkalu näyttää aivan avainsananalyysityökalulta. Sen mukana tulee pöytä, aivan kuin tarjoama Avainsanojen analysointityökalu.

Taulukossa näkyy videoiden URL-osoitteet sekä tärkeät muuttujat, kuten Video-ikä, näyttökerrat, tykkäykset, pidät, kommentit ja onko avainsana otsikossa ja kuvauksessa.

Aivan kuten avainsanaanalyysityökalu, ainoa asia, josta en pidä, on, että taulukossa ei ole sivun otsikkoa URL-osoitteen vieressä.

Sinun on joko haettava avainsana manuaalisesti Googlessa tai avattava tässä tapauksessa jokainen video tarkistaaksesi sen otsikko.

Tämä työkalu tarjoaa avainsanaehdotus -ruutu, joka vastaa oikealla olevan avainsananalyysityökalun laatikkoa useilla avainsanoilla, jotka kannattaa harkita.

Aivan kuten avainsanatutkimuksen työkalu, siellä on nopea vaikea tarkastaja saatavana myös YouTubeen. Sen avulla voit tarkistaa jopa 50 avainsanan vaikeudet ja muut tiedot kerralla:

KeySearch Youtube -vaikeustarkistus

Avainsanan sijaintiseurannan työkalu

KeySearch Avainsanan Rank Monitor

Avainsanan sijoituksen seuranta on KeySearchin uskomaton työkalu, jonka avulla voit tarkistaa, toimivatko SEO-pyrkimyksesi vai eivät. Sen avulla voit seurata verkkosivustosi sijoitusta avainsanalle.

Tämä on todella hyödyllistä, kun kokeilet uutta linkkien rakennuskampanjaa. Tämän työkalun avulla voit helposti tunnistaa, mitkä SEO-taktiikat toimivat eivätkä toimi verkkosivustollasi ja teollisuudessasi.

Voit perustaa sähköposti-ilmoitukset jotta saat työkalusta sähköpostia heti, kun hakukoneesi sijoitus tietyllä avainsanalla on muuttunut.

Kun olet lisännyt avainsanan työkaluun, se luo kaavion kaikista aiemmista sijoituspaikoista avainsanan lisäyspäivästä lähtien:

KeySearch-avainsanajärjestys

Tämä työkalu on hieno, jos teet asiakkaan SEO-työtä. Voit helposti lähettää asiakkaillesi raportteja siitä, toimivatko SEO-pyrkimyksesi vai eivät.

Toisin kuin muut aiemmin käyttämäni sijoitusseurantatyökalut, tämän työkalun käyttöliittymä on hiukan erilainen ja hieman monimutkainen ymmärrettäväksi. Kun ymmärrät, miten se toimii, sinulla ei ole ongelmia käyttää sitä.

Selaimen lisäys

Selaimen lisäosan avulla voit analysoi avainsanan vaikeudet suoraan selaimesta.

Kun olet asentanut selaimen laajennus, näet avainsanan vaikeudet ja hakutulosmatriisitaulukon, jossa on kaikki tärkeät tiedot hakutuloksissa näkyvistä sivuista.

Tämä voi säästää paljon aikaa. Joskus kompastuu kapealla avainsanalla Googlen kautta.

KeySearch-tilille kirjautumisen sijaan voit nähdä avainsanavaikeudet ja tärkeät muuttujat hakutuloksissa poistumatta sivulta.

Yksi asia mielestäni olisi hyödyllistä, jos laajennus näyttää myös avainsanan hakumäärän.

KeySearch-arvostelu: Tuomio

KeySearch on täydellinen niille kuin minä, jotka etsivät halvempaa vaihtoehtoa Ahrefs.

Siinä on kymmeniä ominaisuuksia. Vaikka se ei välttämättä tarjoa niin monta ominaisuutta kuin Ahrefs, se ei ole työkalu, jonka sinun tulisi unohtaa.

Tämä työkalu auttaa sinua saavuttamaan upeita tuloksia riippumatta siitä, aloitatko juuri koko markkinointiviraston perustamisen.

Jos et ole toimisto tai yritys, Ahrefsin kaltaiset työkalut eivät sovi laskuun. Jos olet vasta aloittamassa, et todennäköisesti koskaan edes saa aikaa kokeilla suurinta osaa Ahrefsin tarjoamista ominaisuuksista.

Suurimmalta osin SEO-ohjelmiston käyttäminen on vain rahahukkaa, jota et edes käytä niin usein.

KeySearch ei ole vain halvempi versio Ahrefsista, se tarjoaa kaiken mitä tarvitset blogiretkelläsi. Se auttaa sinua analysoimaan kilpailua ja löytämään avainsanoja, joihin on helppo sijoittua.

Vaikka en sanoisi, että KeySearch on parempi vaihtoehto Ahrefsille, se on kuitenkin vaihtoehto, joka auttaa saavuttamaan hyviä tuloksia SEO: lla yrityksellesi.

Kaipasin ominaisuutta tässä KeySearch-arvosteluissa? Onko sinulla ollut hyvä (tai huono) kokemus KeySearchin käyttämisestä?

Jos näin on, ilmoita minulle alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map