Cum se instalează și se configurează SEO Yoast: Setări ideale și recomandate

Traficul este elementul de viață al oricărei afaceri online. Cu cât ai mai mult trafic, cu atât vei primi mai multe venituri. În timp ce există zeci de moduri diferite de a conduce traficul către site-ul dvs. web, SEO este cel mai eficient. Acest tutorial vă arată (folosind cele mai bune și recomandate setări).


Dacă site-ul dvs. web WordPress este optimizat folosind Yoast SEO, puteți primi literalmente mii de vizitatori vizați în fiecare zi gratuit, care sunt gata să cumpere ceea ce vindeți.

cum să instalați și să setați yoast seo - setările recomandate

Înainte să ne cufundăm în haideți să acoperim rapid de ce SEO este atât de important.

Primirea acestei cantități gratuite de vizitatori din căutarea organică este ceea ce visează orice comerciant și proprietar de afaceri.

Dar iată afacerea:

A ajunge acolo este greu și presupune multă muncă SEO. Trebuie să vă ocupați de SEO atât pe pagină, cât și în afara paginii.

Mulți oameni neglijează importanța bun pe pagina SEO. Dar credeți-mă, este la fel de importantă ca tactica SEO off-page, cum ar fi linkbuilding.

SEO pe pagina ajută Google să știe despre ce conținutul tău este vorba și despre cuvintele cheie pe care încerci să le țintești.

Acum, pe pagina SEO sună simplu la suprafață, dar există multe lucruri pe culise.

Nu este la fel de simplu ca să adăugați câteva cuvinte cheie la titlu și să stropiți aceleași cuvinte cheie de zeci de ori în conținut.

Aceasta este ceea ce cred majoritatea oamenilor despre SEO pe pagina. Dar există multe altele. Mai mult decât probabil te poți descurca singur.

Deși WordPress-ul din afara casei este optimizat pentru motoarele de căutare precum Google, încă nu mai există o mulțime de funcții de care aveți nevoie pentru a vă optimiza pe deplin site-ul pentru motoarele de căutare..

De exemplu, WordPress nu oferă o modalitate încorporată de a edita meta descrierea postărilor și paginilor tale.

Aici e locul Plugin SEO Yoast pentru WordPress vine la salvare.

Yoast este un plugin gratuit WordPress care gestionează toată partea tehnică a SEO de pe pagina, astfel încât să vă puteți concentra asupra a ceea ce sunteți cel mai bun, producând conținut excelent.

In acest Tutorial SEO Yoast, Te voi ghida prin simplul proces de instalare și configurare a WordPress SEO prin pluginul Yoast.

De multe ori sunt întrebat care sunt cele mai bune și recomandate setări pentru Yoast. Aceasta este setările exacte ale procesului și configurației pe care le folosesc pe fiecare site web pe care îl creez. Așadar, dacă ești gata, hai să ne scufundăm.

Ce este Yoast SEO

Plugin wordpress yoast seo

Yoast SEO este un plugin gratuit WordPress creat de Joost De Valk care vă ajută să optimizați site-ul dvs. pentru motoarele de căutare fără a scrie o singură linie de cod.

Pluginul are 5+ milioane de instalări, evaluări de cinci stele și se ocupă de toate, de la generarea de metadate a site-ului dvs., Sitemap XML, grâu de pâine până la gestionarea redirecțiilor..

Pe scurt, Yoast face SEO simplu și ușor pentru toată lumea.

Nu numai că vă ajută să vă optimizați site-ul pentru motoare de căutare precum Google, dar vă ajută să îmbunătățiți calitatea conținutului site-ului dvs..

Yoast SEO este o soluție completă. Și fără Yoast SEO, va trebui să instalați mai mult de o duzină de pluginuri pentru a optimiza pe deplin site-ul dvs. pentru Motoarele de căutare.

Instalarea pluginului SEO Yoast

Instalarea pluginului este un proces extrem de ușor și nu durează mai mult de un minut.

În primul rând, conectați-vă la tabloul de bord al site-ului dvs. WordPress. Acum, navigați la pluginuri -> Adăuga nou:

Adăugați plugin nou

Acum, utilizați caseta de căutare pentru a căuta „Yoast SEO”:

Căutați SEO Yoast

Faceți clic pe butonul de instalare din primul rezultat pentru a începe procesul de instalare:

instalați pluginul seast

După instalarea pluginului, faceți clic pe butonul Activare pentru a activa pluginul:

activează pluginul seast

Asta e.

Tocmai ai instalat pluginul SEO Yoast pe site-ul tău WordPress. ura!

După ce îl aveți instalat pe site-ul dvs., putem începe să îl configurați.

În secțiunile următoare, voi trece la configurarea detaliată a fiecărei părți a pluginului SEO.

Panoul de bord SEO Yoast

După ce instalați pluginul, veți vedea un nou element de meniu în bara laterală de administrare WordPress:

meniu seo seo

Pentru a începe procesul de configurare, faceți clic pe elementul de meniu SEO din bara laterală de administrare. Te va duce la tabloul de bord Yoast SEO:

Panoul de bord cu pluginul seo

În pagina de bord a pluginului SEO Yoast, veți vedea două căsuțe:

notificări yoast

Primul este pentru a vă avertiza despre orice probleme SEO. Dacă pluginul detectează probleme cu SEO-ul site-ului dvs., acestea vor apărea în această casetă.

A doua casetă este destinată notificărilor. Aceste notificări vă vor ajuta să configurați mai bine pluginul.

Configurația de bază a pluginului SEO Yoast

Înainte să mă pot scufunda în setările avansate ale acestui plugin, trebuie să configurăm opțiunile de bază. În această parte a tutorialului, vă voi ghida prin toate filele tabloului de bord Yoast SEO.

Tabloul de bord are 3 file:

Tabele pluginului yoast

Fila Funcții Yoast

Această filă conține 8 caracteristici (pe care le puteți comuta / dezactiva):

fila funcții yoast

 1. Analiza SEO: Analiza SEO oferă sugestii pentru a îmbunătăți SEO-ul textului tău.
 2. Analiză de lizibilitate: Analiza lizibilității oferă sugestii pentru a îmbunătăți structura și stilul textului dvs. Vei dori să continui asta. Ajută foarte mult atunci când încercați să îmbunătățiți calitatea conținutului dvs..
 3. Conținutul coloanei vertebrale: Funcția de conținut piatră de temelie vă permite să marcați și să filtrați conținutul de bază pe site-ul dvs. Dacă doriți să puteți marca și filtra conținutul coloanei (mai multe despre asta într-o secțiune ulterioară), va trebui să mențineți această opțiune activată
 4. Contor de linkuri de text: SEO-ul Yoast trebuie să numere toate linkurile publice de pe site-ul dvs. web pentru a oferi sugestii mai bune pentru textele de ancoră pentru cuvinte cheie.
 5. Sitemaps XML: Activați sitemap-urile XML pe care le generează SEO Yoast (mai multe despre sitemap-urile XML mai jos).
 6. Integrare Ryte: Ryte va verifica săptămânal dacă site-ul dvs. este încă indexabil de către motoarele de căutare și Yoast SEO vă va anunța când nu va fi cazul.
 7. Meniul barei de administrare: Adăugă un meniu la bara de administrare cu comenzi rapide la setările Yoast SEO și instrumentele de cercetare a cuvintelor cheie.
 8. Securitate: nu există setări avansate pentru autori: Secțiunea avansată a meta-caseta SEO Yoast permite unui utilizator să elimine postările din rezultatele căutării sau să schimbe canonic. Acestea sunt lucruri pe care s-ar putea să nu le doriți niciunui autor. De aceea, în mod implicit, numai editorii și administratorii pot face acest lucru. Setarea pe „Oprit” permite tuturor utilizatorilor să modifice aceste setări.

Făcând clic pe semnul de întrebare oferă mai multe informații despre caracteristică. Dacă sunteți începători la SEO, atunci vă recomand să păstrați toate aceste opțiuni activate.

Instrumente de webmaster Yoast

fila cu instrumente webmaster yoast

Această filă vă ajută să verificați cu ușurință proprietatea site-ului dvs. web cu Google și cu alte instrumente pentru webmasteri pentru motoarele de căutare. Această caracteristică va adăuga o etichetă meta de verificare pe pagina dvs. de pornire. Urmați linkurile la diferitele Instrumente pentru webmaster și căutați instrucțiuni pentru metoda de verificare a etichetelor meta pentru a obține codul de verificare.

Ce sunt Instrumentele pentru webmasteri?

Toate motoarele de căutare majore oferă instrumente gratuite pentru proprietarii de site-uri web să examineze datele de căutare pentru site-ul lor web. Gândiți-vă la Google Analytics, dar la căutare.

Voi acoperi modul de verificare a site-ului dvs. utilizând această filă într-o secțiune ulterioară. Dacă ați verificat deja site-ul dvs. cu instrumente de webmaster pe care le utilizați, puteți lăsa aceste detalii goale. Verificarea este doar un proces unic.

Utilizarea asistentului de configurare (opțional)

Asistent de configurare Yoast este cel mai simplu mod de a configura pluginul. Când utilizați asistentul de configurare, vi se cere un set de întrebări simple care configurează automat pluginul pentru dvs..

Deși nu este cea mai bună modalitate de a configura pluginul, deoarece nu vă permite să modificați toate setările, este cel mai simplu. Deci, dacă nu sunteți interesat să vă murdăriți mâinile, aceasta este calea de ieșire.

Pentru a utiliza Expertul de configurare, selectați meniul SEO din bara laterală admin a tabloului de bord WordPress. Acum, accesați fila General și faceți clic pe butonul „Deschideți asistentul de configurare”:

vrăjitor de configurare yoast

Ecran de bun venit

Acum veți vedea ecranul de bun venit al vrăjitorului de configurare. Faceți clic pe butonul violet de configurare pentru a porni asistentul de configurare:

vrăjitorule

Pasul 2

Acum, selectați Producția ca mediu, deoarece acesta este un site live:

setări yoast

Pasul 3

Acum, la pasul 3, va trebui să selectați tipul de site.

Selectați tipul de site care se potrivește cel mai bine site-ului dvs. Acest lucru va ajuta Yoast SEO să configureze mai bine setările pentru tipul dvs. de site:

setări de pas 3

Pasul 4

În pasul 4, selectați dacă site-ul dvs. web este despre o companie sau o persoană.

Dacă rulați un site personal, selectați Persoana. După aceea, introduceți numele companiei dvs. sau al companiei dvs. și faceți clic pe butonul următor:

Setări de pas 4

Pasul 5

Acum, profilurile sociale de la pasul 5 sunt opționale, așa că puteți să le lăsați necompletate dacă nu doriți să vă conectați profilurile sociale la blogul dvs.:

profiluri sociale yoast

Pasul 6

La pasul 6, tot ce trebuie să faceți este să alegeți tipurile de postări pe care doriți să fie vizibile pentru Google (nu utilizatorii.) Veți dori să lăsați postările și paginile vizibile.

Transformați vizibilitatea pentru tipul de postare Media pe ascuns, dacă nu știți ce faceți:

vizibilitate postată

Pasul 7

Acum, în acest pas, selectați Da numai dacă site-ul dvs. are mai mulți autori. Dacă este un site personal, selectați Nu ca răspuns:

autori yoast

Pasul 8 (opțional)

Dacă sunteți interesat să conectați Yoast SEO la Google Search Console, faceți clic pe butonul Obțineți codul de autorizare Google:

consola de căutare Google google

După ce faceți asta, se va deschide o fereastră care vă va solicita permisiunea de a permite accesul SEO Yoast la datele dvs. din Consola de căutare.

După ce permiteți permisiunile, veți vedea o casetă de introducere cu un cod, copiați-o și lipiți-o în caseta de sub butonul mare de autorizare violet și faceți clic pe Autentificare.

Pasul 9

Acum, tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele site-ului dvs. web și apoi să selectați un separator pentru titluri. Separatorul pe care îl alegeți va fi folosit în mod implicit:

separatoare de titlu yoast

Pasul 12

Etapele 10 și 11 sunt opționale. Săriți-le și apoi apăsați butonul Închidere de la pasul 12 pentru a închide asistentul de configurare:

plugin seo seo

Verificarea instrumentelor pentru webmaster cu Google Search Console

Când vă înscrieți în Google Search Console, vi se cere să verificați proprietatea site-ului dvs. web. Verificarea site-ului dvs. web poate fi o sarcină dificilă dacă nu sunteți dezvoltator web.

Dar cu Yoast SEO, îl poți face în doar câteva secunde.

Iată cum se face:

Când vă înscrieți în Google Search Console și adăugați primul site, veți vedea următorul ecran:

verificare seo seast

Acum, selectați metoda etichetei HTML pentru a vedea codul de verificare HTML.

În codul HTML pe care îl veți vedea, textul dintre ghilimele după „content =” este codul dvs. de verificare:

verificați eticheta html

Partea cu caractere aldine din exemplul de mai jos este codul HTML:

CODUL TAU”/>

Copiați codul de verificare. Vom avea nevoie de el în următorul pas.

Acum, pentru a finaliza procesul de verificare, accesați Yoast SEO Dashboard de pe site-ul dvs. web și selectați fila Instrumente pentru webmaster:

fila cu instrumente webmaster yoast

Acum, lipiți codul de verificare în caseta de introducere de lângă linkul „Consola de căutare Google:” și faceți clic pe Salvați modificările.

După ce codul dvs. este salvat, faceți clic pe butonul de verificare din pagina de verificare a Consolei de căutare Google:

verificați gsc

Dacă vedeți o eroare prin care Google nu poate verifica codul este pe site-ul dvs., încercați din nou în câteva secunde. Uneori, modificările pot dura câteva minute.

Configurarea titlurilor de pagină și a descrierilor meta

WordPress în sine nu oferă multe funcționalități atunci când vine vorba de editarea titlurilor și meta tagurilor paginilor și postărilor dvs..

Yoast SEO oferă mult control asupra titlului și meta a tuturor paginilor site-ului dvs. web.

În această secțiune, vă voi ghida prin configurarea setărilor de etichete de titlu și meta pe tot site-ul.

Aceste setări vor acționa doar ca valori implicite și le vei putea trece de la editorul de postări / pagini.

Pentru a configura setările pentru titlul și meta tag-ul pe site, accesați Yoast SEO > Aspectul de căutare.

În pagina de configurare a setărilor de aspect de căutare, veți vedea 7 file diferite:

fila aspectul căutării yoast

În subsecțiunile care urmează, vă voi ghida prin toate aceste file.

Setări de titlu la nivelul întregului site

Prima filă a setărilor Aspectul căutării, General, conține doar 3 opțiuni:

Setările titlului paginii yoast

Prima opțiune permite pluginului să rescrie etichetele de titlu ale temei tale. Ar trebui să activați această opțiune doar dacă Yoast SEO vă solicită acest lucru.

Dacă Yoast SEO detectează o problemă cu titlul Tema dvs., vă va solicita să activați acest lucru.

A doua opțiune vă permite să selectați separatorul de titlu implicit. Separatorul pe care îl selectați va fi utilizat în mod implicit, cu excepția cazului în care îl înlocuiți în editorul post / pagină.

Dash, prima opțiune, este ceea ce recomand și folosesc.

Editarea titlului paginii de pornire

A doua filă a setărilor Aspectul de căutare, Pagina principală, conține două căsuțe de introducere:

Setări de seo pentru pagina principală

Primul vă permite să selectați un șablon de titlu pentru pagina de pornire. Dacă nu știți cum funcționează un șablon al titlului din Yoast SEO, vă recomand să îl lăsați la opțiunea implicită.

Cea de-a doua vă permite să alegeți o meta descriere pentru pagina de pornire a site-ului dvs. web. Când oamenii văd pagina principală a site-ului dvs. web în rezultatele căutării, vor vedea această descriere.

Graficul cunoștințelor

Aceste date sunt afișate ca metadate pe site-ul dvs. Este destinat să apară în Graficul de cunoștințe Google. Poți fi fie o companie, fie o persoană.

Setări recomandate pentru tipurile de post

Acum, a doua filă a setărilor de aspect de căutare, Tipuri de conținut, vă permite să configurați setările implicite pentru toate tipurile de postare de pe site-ul dvs. Web.

În această filă, puteți alege un șablon de titlu implicit, șablon de descriere meta și alte setări meta. Nu uitați, puteți înlocui aceste setări întotdeauna de la editorul de postări / pagini.

În această filă, veți vedea trei secțiuni:

setările tipului post postului

Toate aceste tipuri de postări au aceleași cinci opțiuni. Iată setările noastre recomandate:

 1. Modelul titlului: Șablonul de titlu vă asigură că nu trebuie să începeți de la zero când scrieți titluri. Dacă nu știți ce faceți, ar trebui să lăsați acest lucru la setarea implicită.
 2. Modelul Meta Description: Acesta este același lucru cu șablonul de titlu. Scrierea unei meta descrieri și a unui titlu necesită timp. Dacă majoritatea titlurilor sau meta descrierilor dvs. sunt similare, puteți configura un șablon implicit pentru toate postările. O puteți lăsa goală deocamdată.
 3. Meta Roboți: Aceasta este o opțiune importantă. Puteți alege indexul sau noindex ca setare. Când o setați pe noindex, motoarele de căutare NU vor indexa această pagină și NU o vor afișa în rezultatele căutării. Vă recomand să setați postări și pagini la index și să setați media pe noindex. WordPress, în mod implicit, creează o pagină separată pentru toate suporturile (imagini, videoclipuri etc.) pe care le încărcați pe site-ul dvs. Dacă setați media la index, Google vă va indexa toate paginile media. Deci, dacă nu știți ce faceți, setați media pe noindex.
 4. Data în previzualizarea fragmentului: Dacă postările dvs. afișează data la care au fost publicate, în unele cazuri, Google ar putea afișa data publicării sub titlu în rezultatele căutării. Yoast SEO oferă o simulare (numită Meta Box) cum va arăta fragmentul pentru postările și paginile dvs. în rezultatele căutării. Această opțiune afișează data publicării sub titlu din simulare. Această opțiune nu face într-adevăr o mare diferență. Vă recomand să-l setați să se ascundă.
 5. Caseta Meta Yoast SEO: Aceasta este una dintre cele mai utile caracteristici ale Yoast SEO. Plugin-ul afișează o casetă numită Yoast SEO Meta Box sub editorul de posturi și pagini. Această casetă meta afișează o simulare a fragmentului motorului de căutare al postării dvs. și oferă zeci de opțiuni pentru a vă îmbunătăți conținutul și SEO de pe pagina dvs. Vă recomand să o setați pentru Afișare pentru toate tipurile de postare dacă doriți să vă bucurați de toate beneficiile SEO Yoast.

Setări recomandate pentru taxonomie

Acum, a patra filă a setărilor de aspect de căutare, Taxonomii, vă permite să configurați titlul și setările implicite pentru categorii, etichete și format de postare:

Setările etichetelor categoriilor yoast

Vă recomand să setați opțiunea Meta Robots pe noindex pentru categorii și etichete. Deoarece aceste arhive pot provoca conținut duplicat pe site-ul dvs. web.

De asemenea, vă recomand să dezactivați arhivele bazate pe post-format:

Setările formatului postului yoast

Yoast SEO va folosi șablonul de titlu și meta descrierea din paginile Categorie și Etichete. Puteți lăsa modelul meta descriere goală întrucât nu permitem motoarelor de căutare să indice aceste două pagini.

Setări recomandate pentru arhive

Fila Arhive a setărilor de aspect de căutare are doar patru opțiuni.

Vă recomand să dezactivați arhivele Autor dacă aveți un singur autor:

dezactivează arhivele autorului

Dacă blogul dvs. are mai mulți autori și decideți să activați arhivele autorilor, asigurați-vă că setați setarea Meta Robots pe noindex, așa cum ați făcut cu Categorii și etichete:

autori yoast noindex

Acest lucru va asigura că Google nu indexează paginile de autor care ar putea duce la duplicarea conținutului.

Acum, pentru Arhivele de date, vă recomand să le dezactivați, deoarece acestea pot duce la ca motoarele de căutare să vadă aceste pagini ca conținut duplicat:

arhiva dezactivează dezavantaje

Dacă din anumite motive doriți să activați arhivele de date, la fel ca arhivele autorului, asigurați-vă că setați setările meta pe noindex pentru a evita duplicarea conținutului pe site-ul dvs..

Vă recomand să lăsați ultimele două opțiuni, Pagini de căutare și 404 șablon titlu de pagini, la setarea implicită:

șablon 404 yoast

Setări recomandate pentru site-ul web

setările metaasta site-ului

Acum, în fila Setări meta Wide pentru situri, vă recomand să setați Subpagini ale arhivelor pentru a le indexa, deoarece dorim ca Motoarele de Căutare să indexeze subpaginile arhivelor pe care le-am activat.

Important: Nu setați acest lucru pe noindex chiar dacă aveți toate arhivele, inclusiv etichetele și categoriile dezactivate. Deoarece atunci când faceți acest lucru, Yoast SEO va seta, de asemenea, subpaginile arhivei principale a blogului dvs. la noindex.

În partea de jos a paginii, veți vedea o opțiune intitulată „Utilizați etichete meta-cuvinte cheie?” Vă recomand să dezactivați această opțiune, deoarece nu mai sunt de folos.

Consola de căutare Yoast

Această secțiune vă va arăta erorile de accesare (404 erori / pagini sparte pe site-ul dvs.), astfel încât să le puteți redirecționa către pagina corectă de pe site.

consola de căutare yoast

Trebuie să adăugați site-ul dvs. web în Google Search Console pentru a vă conecta și a prelua problemele de accesare la crawl. Iată un articol despre cum să vă conectați la Google Search Console.

Activarea Social Media

Acum că am acoperit setările de aspectul căutării, vă voi ghida prin setările de social media. Pagina Setări sociale este localizată sub meniul SEO din bara laterală admin.

Există cinci file pe pagina Setări sociale:

setările sociale yoast

Conturi

conturile sociale de ultimă oră

Profilurile Social Media din această filă permit motoarelor de căutare să știe ce profiluri sociale sunt asociate cu site-ul dvs..

Completați toate adresele URL ale profilului de social media ale companiei dvs. Dacă rulați un site personal, conectați-vă la adresele URL personale.

Facebook

setările facebook de la tine

Fila Facebook vă permite să configurați date meta Open Graph pentru site-ul dvs..

Rețelele sociale, cum ar fi Facebook, folosesc date meta Open Graph pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba. Vă recomand să păstrați această activare.

Yoast SEO vă permite să alegeți o imagine implicită pentru paginile care nu au imagini. Aceasta este imaginea care va fi afișată atunci când cineva împărtășește o legătură.

Puteți trece întotdeauna această setare din caseta Yoast SEO Meta Post Editor / Pagina.

Secțiunea Facebook Insights și Admins din această filă este destinată utilizatorilor avansați și vă recomand să o săriți deocamdată.

Stare de nervozitate

setări pe twitter

Twitter afișează link-uri sub formă de carduri atunci când sunt partajate pe platformă. Această filă vă permite să configurați setările implicite pentru datele meta meta cardului Twitter.

Vă recomand să păstrați această funcție activată.

A doua opțiune din această filă este tipul de card implicit. Dacă doriți ca Twitter să afișeze o imagine prezentată în cardul linkului, atunci alegeți Rezumatul cu o imagine mare.

pinterest

setările de interes pustiu

Această filă vă ajută să confirmați site-ul dvs. cu Pinterest.

Pentru a confirma site-ul dvs. cu Pinterest, urmați acest tutorial pe Pinterest și introduceți codul de confirmare în câmpul din această filă.

Google+

setările Google plus Google

Dacă introduceți adresa URL a paginii dvs. Google Plus în această filă și apoi adăugați un link către site-ul dvs. în pagina Google Plus, Google va putea ști că aceste două sunt conectate între ele..

Sitemap XML cu SEO Yoast

Sitemap-urile XML ajută crawler-urile de căutare să înțeleagă mai bine site-ul dvs. Dacă aveți o sitemap XML pe site-ul dvs., asigurați-vă că motoarele de căutare sunt capabile să vă găsească și să trateze conținutul dvs..

Yoast SEO face foarte ușor să generezi Sitemap-uri XML.

În Tablou de bord sub fila Caracteristici veți vedea o opțiune pentru a activa / dezactiva funcționalitatea Sitemap. Vă recomand să păstrați această funcție, cu excepția cazului în care doriți să utilizați un alt plugin pentru a genera Sitemapuri XML:

situri de hârtie yoast xml

Configurarea setărilor de pesmet și a setărilor de alimentare RSS (avansate)

Acum, vom configura Setările avansate ale Yoast SEO.

Paine (opțional)

Dacă doriți să afișați navigarea pentru pesmetul deasupra articolelor dvs., veți dori să activați această setare.

setări de paine groasă

În Aspectul de căutare > Firimituri de pâine, veți vedea următoarele opțiuni:

pesmet rasă

Iată setările pe care le recomand pentru pesmet:

 • Separator între pesmet: Acesta este simbolul sau textul care va fi utilizat separat pentru pesmet. Lasă-l la implicit.
 • Text ancorare pentru acasă: Vă recomand să lăsați acest lucru în mod implicit, Acasă. Dar dacă doriți, nu ezitați să-l schimbați pe numele blogului dvs. sau orice altceva.
 • Prefix pentru calea pentru pâine: Acesta este textul care va fi prefixat înainte de navigarea pentru pesmet. Vă recomand să îl lăsați în gol.
 • Prefix pentru Archive breadcrumbs: Veți dori să utilizați un prefix pentru arhiva de pâine. Vă recomand să-l lăsați implicit.
 • Prefix pentru căutarea breadcrumbs: Vă permite să adăugați un prefix la pesmetul din pagina de căutare.
 • Breadcrumb pentru 404 Pagina: Aceasta este pesmetul care va fi afișat în 404 de pagini de eroare.
 • Afișează pagina blogului (opțional): Veți vedea această setare numai dacă utilizați o pagină personalizată pentru acasă și blog. Vă recomand să activați această setare.
 • Îndrăzneală Ultima pagină: Vă recomand să setați acest lucru la regulat.

Acum, la sfârșitul apropiat al paginii, vi se va solicita să selectați o taxonomie care să fie afișată în pesmet pentru postări. Vă recomand să selectați Categorie ca taxonomie, dacă nu știți ce faceți.

Notă: Pâinea nu este acceptată de toate temele. Este posibil să fie necesar să adăugați manual codul care permite pesmetul la tema dvs. Citiți acest articol pentru instrucțiuni.

RSS

setările de alimentare pentru yoast rss

Opțiunile din fila RSS vă permit să puneți conținut înainte și după fiecare postare în flux. Acest lucru este destul de tehnic și nu vă recomand să modificați aceste setări decât dacă știți cu adevărat ce faceți.

Folosind Bulk Editor & Alte instrumente

Yoast SEO vine cu câteva instrumente SEO încorporate foarte puternice:

redactor vrac al lor

Yoast SEO oferă următoarele trei instrumente integrate SEO > Unelte în bara laterală admin:

Import si export

Acest instrument vă ajută să importați și să exportați setările pentru Yoast SEO. De asemenea, vă permite să importați setări de la alte pluginuri SEO.

exportul importurilor de ani

Editor de fișiere

Editorul de fișiere vă permite să faceți modificări și să editați conținutul în fișierul dvs. robots.txt și .htaccess. De asemenea, vă permite să creați un fișier robots.txt dacă nu aveți deja unul.

editor de fișiere yoast

Editor Bulk

Acest instrument vă ajută să editați în masă Titlul paginii și Descrierea mai multor postări și pagini simultan. În loc să parcurgi toate postările una câte una, poți folosi acest instrument.

unelte vrac

Extremele Yoast (Go Premium)

În timp ce Yoast SEO este disponibil gratuit, există o versiune premium care oferă, chiar mai multe, funcții și asistență premium.

premium seo premium

Yoast SEO Premium este de 89 USD pe an și dacă decideți să faceți upgrade la Yoast SEO premium, acestea sunt una dintre numeroasele caracteristici suplimentare pe care le veți obține:

Manager de redirecționare

redirecționări premium seo

Managerul de redirecționare este un instrument util care vă ajută să creați redirecționări pe site-ul dvs. web.

Există o mulțime de cazuri când va trebui să creați o redirecționare. De exemplu, poate fi necesar să redirecționați o pagină veche sau ruptă către una nouă.

Cuvinte cheie focus multiple

Cuvinte cheie premium de focus

Versiunea gratuită a Yoast SEO vă permite să alegeți doar un cuvânt cheie Focus. Dar, cu versiunea premium, puteți alege mai multe cuvinte cheie de focalizare.

Acest lucru vă va permite să creșteți șansele de a viza mai multe cuvinte cheie cu conținutul dvs..

Previzualizări sociale

Previzualizări sociale premium de ultimă oră

Yoast SEO afișează o meta casetă chiar sub editorul de postări. Această casetă meta afișează o simulare a aspectului paginii dvs. în Rezultatele căutării.

La fel ca acea simulare a fragmentului Rezultatului căutării, premium SEO Yoast vă permite să vedeți o simulare a aspectului dvs. care ar putea arăta atunci când sunt partajate pe Facebook și Twitter.

Optimizarea conținutului și Onpage pentru SEO cu Yoast

Caseta de previzualizare care apare chiar sub editorul de post vă ajută să îmbunătățiți lizibilitatea conținutului și a SEO OnPage.

Aceasta este una dintre cele mai bune caracteristici oferite de Yoast SEO.

Oferă instrucțiuni simple care vă ajută să vă optimizați mai bine conținutul pentru cititori și motoarele de căutare.

yoast seo meta box

După cum puteți vedea în ecranul de mai sus, există două file, fila lizibilitate și fila analiză de cuvinte cheie.

Le voi explora pe cele două din subsecțiunile de mai jos.

Îmbunătățirea lizibilității conținutului cu Yoast

analiza lizibilității yoast

Fila de analiză a lizibilității a casetei SEO Yoast vă va ajuta să îmbunătățiți lizibilitatea conținutului.

De fiecare dată când efectuați modificări ale conținutului dvs., Yoast va reanaliza postarea și va afișa sugestiile de îmbunătățire a lizibilității. De asemenea, va oferi articolului tău un scor de lizibilitate. Scorul va fi afișat ca o lumină în fila Readability.

Dacă lumina este verde, atunci articolul dvs. este bun, dar dacă este roșu, trebuie să lucrați la el.

Când încercați să îmbunătățiți lizibilitatea conținutului dvs., nu încercați să fiți perfecționist. Chiar dacă scorul dvs. este OK (portocaliu), ați făcut o treabă excelentă.

Ceea ce contează mai mult decât un punctaj de lizibilitate perfect este publicarea conținutului dvs. Și dacă încerci să fii perfecționist înainte de a publica o postare, s-ar putea să nu ajungi niciodată la ultimul pas al publicării efective a postării.

Analiză de cuvinte cheie cu Yoast SEO (cuvinte cheie focus)

analiza de cuvinte cheie yoast

Analizatorul de cuvinte cheie al Yoast SEO este una dintre cele mai bune caracteristici ale sale.

Vă ajută să îmbunătățiți șansele ca articolul dvs. să vizeze cuvintele cheie potrivite.

Pentru a utiliza analizorul de cuvinte cheie, tot ce trebuie să faceți este să introduceți un cuvânt cheie țintă în caseta Focus Keyword din fila Analiză de cuvinte cheie:

Cuvinte cheie focus

După ce veți face asta, Yoast va începe să afișeze sugestii simple pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți SEO OnPage:

sugestii de cuvinte cheie

Acum, încă o dată, la fel ca scorul de lizibilitate, nu încercați să fiți perfecționist. Doar asigurați-vă că postarea dvs. este OK (Orange) în termeni de SEO OnPage.

Concluzie

Sper că acest articol v-a ajutat să instalați și să configurați pluginul Yoast SEO WordPress pe site-ul dvs. Acesta este procesul exact pe care îl folosesc când am configurat acest plugin pe site-urile mele.

Dacă acest articol te-a ajutat, te rog, lasă un comentariu și anunță-mi ce crezi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map