El trànsit és el punt vital de qualsevol negoci en línia. Com més trànsit tingueu, més ingressos obtindreu. Tot i que hi ha desenes de maneres diferents de conduir trànsit al vostre lloc web, SEO és el més efectiu. Aquest tutorial us mostra (fent servir la configuració millor i recomanable).


Si el vostre lloc web amb WordPress s’optimitza utilitzant SEO de Yoast, podeu rebre literalment milers de visitants orientats cada dia de forma gratuïta, que estan disposats a comprar el que veniu.

com instal·lar i configurar la configuració recomanada de yoast seo

Abans de capbussar-nos en el tema, expliquem ràpidament per què el SEO és tan important.

Rebre aquesta quantitat de visitants gratuïts de la cerca orgànica és el que somien tots els venedors i propietaris de negocis.

Però aquí teniu l’acord:

Arribar-hi és dur, i implica molta feina de SEO. Heu de gestionar el SEO a les pàgines i fora de les pàgines.

Molta gent ignora la importància de bon SEO a la pàgina. Però creieu-me, és tan important com les tàctiques de SEO fora de pàgina, com ara la creació d’enllaços.

El SEO a la pàgina ajuda a Google a saber de què es refereix el contingut i a les paraules clau a les quals voreu orientar-vos.

Ara, a la pàgina SEO sembla senzill a la superfície, però hi ha un munt que passa a les portes posteriors.

No és tan senzill com afegir algunes paraules clau al títol i escampar les mateixes paraules clau una dotzena de vegades al contingut.

Això és el que la majoria de la gent creu a SEO de la pàgina. Però hi ha molt més. Més que probablement puguis manejar-te.

Tot i que WordPress està fora de lloc està optimitzat per a motors de cerca com Google, encara no té moltes funcions que necessiteu per optimitzar al màxim el vostre lloc per als motors de cerca..

Per exemple, WordPress no ofereix una forma integrada per editar la meta descripció de les teves publicacions i pàgines.

Aquí és on Plugin SEO de Yoast per WordPress arriba al rescat.

Yoast és un complement gratuït de WordPress que gestiona tota la part tècnica del SEO de la pàgina, de manera que us pugueu centrar en el que millor sigueu, produint contingut fantàstic.

En aquest Tutorial SEO de Yoast, Us guiaré pel senzill procés d’instal·lar i configurar WordPress SEO mitjançant el complement Yoast.

Sovint se’m pregunta quina és la configuració millor i recomanable de Yoast. Aquesta és la configuració exacta del procés i de configuració que faig servir a cada lloc web que creo. Per tant, si esteu preparats, anem a endinsar-vos.

Contents

Què és Yoast SEO

Plugin de wordpress de seo seast

Yoast SEO és un complement gratuït de WordPress creat per Joost De Valk que us ajuda a optimitzar el vostre lloc web per als motors de cerca sense escriure ni una sola línia de codi.

El connector té 5+ milions d’instal·lacions, classificacions de cinc estrelles i gestiona tot, des de la generació de metadades del vostre lloc, mapa del lloc XML, pa de pessic fins a la gestió de redireccions..

En definitiva, Yoast fa el SEO senzill i fàcil per a tothom.

No només us ajuda a optimitzar el vostre lloc per a motors de cerca com Google, sinó que també us ajuda a millorar la qualitat del contingut del vostre lloc..

Yoast SEO és una solució completa. I sense Yoast SEO, haureu d’instal·lar més d’una dotzena de plugins per optimitzar al màxim el vostre lloc per als motors de cerca.

Instal·lació del complement SEO de Yoast

La instal·lació del complement és un procés molt fàcil i no triga més d’un minut.

Primer, inicieu la sessió al tauler de control del vostre lloc de WordPress. Ara, navegueu a Connectors -> Afegir nou:

Afegeix un nou complement

Ara, utilitzeu el quadre de cerca per cercar “Yoast SEO”:

Cerqueu Yoast SEO

Feu clic al botó d’instal·lació del primer resultat per iniciar el procés d’instal·lació:

instal·leu el plugin seo seo

Un cop instal·lat el connector, feu clic al botó Activa per activar el connector:

activa el complement de seo seo

Això és.

Acabeu d’instal·lar el plugin SEO de Yoast al vostre lloc de WordPress. Visca!

Ara que el teniu instal·lat al vostre lloc, podem començar a configurar-lo.

A les seccions següents, aprofundiré en la configuració detallada de totes les parts del complement SEO.

Tauler de control de Yoast

Un cop hàgiu instal·lat el connector, veureu un nou element de menú a la barra lateral de l’administració de WordPress:

Menú seo seo

Per començar el procés d’instal·lació, feu clic a l’element del menú SEO a la barra lateral d’administració. Et portarà al quadre de comandament SEO de Yoast:

Tauler de control de complements yoast seo

A la pàgina del Tauler de control del complement SEO de Yoast, podreu veure dos quadres:

notificacions a mida

El primer és per alertar-vos de qualsevol problema de SEO. Si el connector detecta problemes amb el SEO del vostre lloc, es mostrarà en aquest quadre.

El segon quadre és per a notificacions. Aquestes notificacions us ajudaran a configurar millor el connector.

Configuració bàsica del complement SEO de Yoast

Abans de poder aprofundir en la configuració avançada d’aquest complement, hem de configurar les opcions bàsiques. En aquesta part del tutorial, us guiaré a través de totes les pestanyes del quadre de comandament SEO de Yoast.

El tauler té 3 pestanyes:

Pestanyes de complements de yoast

Pestanya Funcions de Yoast

Aquesta pestanya conté 8 funcions (que podeu activar / desactivar):

pestanya de funcions de yoast

 1. Anàlisi de SEO: L’anàlisi de SEO ofereix suggeriments per millorar el SEO del vostre text.
 2. Anàlisi de llegibilitat: L’anàlisi de llegibilitat ofereix suggeriments per millorar l’estructura i l’estil del text. Voldreu continuar-ho. Ajuda molt a l’hora d’intentar millorar la qualitat del contingut.
 3. Contingut de la cantonada: La funció de contingut de la pedra angular us permet marcar i filtrar el contingut de la pedra angular al vostre lloc web. Si voleu poder marcar i filtrar el contingut de la pedra angular (més informació sobre això en una secció posterior), haureu de mantenir aquesta opció activada
 4. Contador d’enllaços de text: SEO de Yoast necessita comptar tots els enllaços públics del vostre lloc web per oferir millors suggeriments per a textos d’ancoratge de paraules clau.
 5. Mapa del lloc XML: Habiliteu els mapes de lloc XML que genera Yoast SEO (més informació sobre els mapes de llocs XML a continuació).
 6. Integració de Ryte: Ryte comprovarà setmanalment si el vostre lloc és encara indexable pels motors de cerca i Yoast SEO us avisarà quan aquest no sigui el cas.
 7. Menú de la barra d’administració: Afegeix un menú a la barra d’administració amb dreceres útils a la configuració de Yoast SEO i a les eines de recerca de paraules clau.
 8. Seguretat: no hi ha configuració avançada per als autors: La secció avançada del quadre de meta de SEO de Yoast permet a un usuari eliminar les publicacions dels resultats de la cerca o canviar la canònica. Són coses que potser no voldríeu que faci cap autor. Per això, de manera predeterminada, només els editors i administradors poden fer-ho. Configuració a l’opció “Desactivat” permet que tots els usuaris puguin canviar aquesta configuració.

Feu clic al signe d’interrogació per obtenir més informació sobre aquesta funció. Si sou principiants de SEO, us recomano que mantingueu totes aquestes opcions activades.

Eines per a administradors web de Yoast

Pestanya Eines per a administradors web

Aquesta pestanya us ajuda a verificar la propietat del lloc web fàcilment amb Google i altres eines per a administradors web del motor de cerca. Aquesta característica afegirà una metaetiqueta de verificació a la pàgina d’inici. Seguiu els enllaços a les diferents eines per a administradors web i cerqueu instruccions pel mètode de verificació de metaetiquetes per obtenir el codi de verificació.

Què són les eines per a administradors web?

Tots els principals motors de cerca ofereixen eines gratuïtes perquè els propietaris de llocs web consultin les dades de cerca del seu lloc web. Penseu-hi com a Google Analytics, però per fer cerques.

Abordaré com verificar el vostre lloc mitjançant aquesta pestanya en una secció posterior. Si ja heu verificat el vostre lloc amb les eines per a administradors web, podeu deixar aquests detalls en blanc. La verificació és només un procés únic.

Utilitzant l’assistent de configuració (Opcional)

Assistent de configuració de Yoast és la forma més fàcil de configurar el connector. Quan utilitzeu l’assistent de configuració, se us demana un conjunt de preguntes senzilles que us configuren automàticament el connector.

Tot i que no és la millor manera de configurar el connector ja que no et permet canviar tota la configuració, però és la forma més senzilla. Per tant, si no us interessa embrutar-vos les mans, aquesta és la sortida.

Per utilitzar l’Assistent de configuració, seleccioneu el menú SEO a la barra lateral d’administració del tauler de WordPress. Ara, aneu a la pestanya General i feu clic al botó “Obre l’assistent de configuració”:

Assistent de configuració de yoast

Pantalla de benvinguda

Ara veureu la pantalla de benvinguda de l’assistent de configuració. Feu clic al botó morat de configuració per iniciar l’assistent de configuració:

assistent de yoast

Pas 2

Ara, seleccioneu Producció com a entorn, ja que es tracta d’un lloc en directe:

Configuració de yoast

Pas 3

Ara, al pas 3, haureu de seleccionar el tipus de lloc.

Seleccioneu el tipus de lloc que millor s’adapti al vostre lloc. Això ajudarà a Yoast SEO a configurar millor la configuració del tipus de lloc:

Configuració del pas 3 de Yoast

Pas 4

Al pas 4, seleccioneu si el vostre lloc web és sobre una empresa o una persona.

Si teniu un lloc personal, seleccioneu Persona. Després d’això, introduïu el nom de la vostra empresa o feu clic al botó següent:

Configuració del pas 4 de Yoast

Pas 5

Ara, els perfils socials del pas 5 són opcionals, de manera que només els podeu deixar en blanc si no voleu enllaçar els vostres perfils socials al vostre bloc:

Perfils socials iest

Pas 6

Al pas 6, només heu de triar els tipus de publicacions que voleu que siguin visibles a Google (no als usuaris.) Voleu deixar les publicacions i les pàgines visibles.

Activa la visibilitat del tipus de publicació multimèdia a Amagat tret que sàpigues què estàs fent:

visibilitat de post

Pas 7

Ara, en aquest pas, seleccioneu Sí només si el vostre lloc té diversos autors. Si es tracta d’un lloc personal, seleccioneu No com a resposta:

autors yoast

Pas 8 (opcional)

Si esteu interessats a connectar Yoast SEO a Google Search Console, feu clic al botó Obtén codi d’autorització de Google:

consola de cerca de Google Yoast

Un cop fet això, s’obrirà una finestra emergent que us demanarà permís per permetre l’accés de Yoast SEO a les dades de la Consola de cerca.

Un cop hàgiu permès els permisos, veureu un quadre d’entrada amb un codi, copieu-lo i enganxeu-lo al quadre que hi ha a sota del botó gran d’autorització morat i feu clic a Autentica..

Pas 9

Ara només cal introduir el nom del lloc web i seleccionar un separador de títols. El separador de títol que escolliu s’utilitzarà de manera predeterminada:

Separadors de títols

Pas 12

Els passos 10 i 11 són opcionals. Només heu de saltar-les i, a continuació, premeu el botó Tanca al pas 12 per tancar l’assistent de configuració:

Plugin seo seo

Verificació d’eines per a administradors web amb Google Search Console

Quan us registreu a Google Search Console, se us demana que verifiqueu la propietat del vostre lloc web. Verificar el vostre lloc web pot ser una tasca difícil si no sou un desenvolupador web.

Però amb Yoast SEO, ho podeu fer en pocs segons.

Aquí teniu com fer-ho:

Quan us registreu a Google Search Console i afegiu el vostre primer lloc, veureu la pantalla següent:

Verificació seo de yoast

Ara, seleccioneu el mètode d’etiqueta HTML per veure el codi de verificació HTML.

Al codi HTML que veuràs, el text entre cometes després de “content =” és el codi de verificació:

Verificació de l'etiqueta html yoast

La negreta de l’exemple de codi HTML següent es troba en el codi:

EL TEU CODI”/>

Copieu el codi de verificació. El necessitarem al següent pas.

Ara, per completar el procés de verificació, dirigiu-vos al Tauler de control de Yoast al vostre lloc web i seleccioneu la pestanya Eines per a administradors web:

Pestanya Eines per a administradors web

Ara, enganxeu el codi de verificació al quadre d’entrada que hi ha al costat de l’enllaç “Consola de cerca de Google:” i feu clic a Desa els canvis.

Un cop desat el codi, feu clic al botó de verificació a la pàgina de verificació de la Consola de cerca de Google:

Verificació gsc de yoast

Si veieu un error que Google no pot verificar el codi que es troba al vostre lloc, torneu-ho a provar d’aquí a uns segons. De vegades, els canvis poden trigar uns minuts.

Configuració dels títols de pàgina i de les descripcions de meta

El propi WordPress no ofereix gaire funcionalitats a l’hora d’editar el títol i les metaetiquetes de les vostres pàgines i publicacions.

Yoast SEO proporciona molt control sobre el títol i meta de totes les pàgines del vostre lloc web.

En aquesta secció, us guiaré a la configuració de la configuració de les etiquetes de Títol i Meta a tot el lloc.

Aquests paràmetres només actuaran com a valors predeterminats i els podreu substituir des de l’editor de publicacions / pàgines.

Per configurar els paràmetres de l’etiqueta de títol i meta a tot el lloc, navegueu a SEO de Yoast > Aparença de cerca.

A la pàgina de configuració de la configuració de l’aparença de cerca, podreu veure 7 pestanyes diferents:

Pestanya d'aspecte de la cerca de yoast

A les subseccions que us segueixen, us guiaré per totes aquestes pestanyes.

Configuració del títol a tot el lloc

La primera pestanya de la configuració de l’aparença de cerca, general, només conté tres opcions:

Configuració del títol de la pàgina de yoast

La primera opció permet al complement reescriure les etiquetes de títol del vostre tema. Només hauríeu d’activar aquesta opció si Yoast SEO us ho demana.

Si Yoast SEO detecta un problema amb l’etiqueta de títol del vostre tema, us demanarà que l’activeu.

La segona opció us permet seleccionar el separador de títol predeterminat. El separador que seleccioneu s’utilitzarà per defecte tret que el substituïu a l’editor de publicacions / pàgines.

El guionet, la primera opció, és el que us recomano i utilitzo.

Edició del títol de la pàgina principal

La segona pestanya de la configuració de l’aparença de cerca, la pàgina d’inici, inclou dos quadres d’entrada:

Configuració de seo de la pàgina principal

La primera us permet seleccionar una plantilla de títol per a la pàgina principal. Si no sabeu com funciona una plantilla de títol a Yoast SEO, us recomano que la deixeu a l’opció predeterminada.

La segona us permet triar una meta descripció per a la pàgina d’inici del vostre lloc web. Quan els usuaris veuen la pàgina d’inici del vostre lloc web als resultats de la cerca, veuran aquesta descripció.

Gràfic de coneixement

Aquestes dades es mostren com a metadades al vostre lloc. Està pensat per aparèixer al gràfic de coneixement de Google. Pots ser una empresa o una persona.

Configuració recomanada per als tipus de publicació

Ara, la segona pestanya de la configuració de l’aparença de cerca, tipus de contingut, permet configurar la configuració predeterminada de tots els tipus de publicació del vostre lloc web..

En aquesta pestanya, podeu triar una plantilla de títol predeterminada, una plantilla de meta descripció i altres meta configuracions. Recordeu que sempre podeu substituir aquesta configuració des de l’editor de publicacions / pàgines.

En aquesta pestanya, veureu tres seccions:

Configuració del tipus de publicació yoast

Tots aquests tipus de publicacions tenen les mateixes cinc opcions. A continuació, es mostren les nostres configuracions recomanades:

 1. Plantilla de títol: La plantilla de títol us assegureu que no heu de començar de zero quan escriviu títols. Si no sabeu el que esteu fent, haureu de deixar això en la configuració predeterminada.
 2. Plantilla de descripció meta: Això és el mateix que la plantilla de títol. Escriure una meta descripció i un títol necessita temps. Si la majoria de títols o meta descripcions de publicacions són similars, podeu configurar una plantilla predeterminada per a totes les publicacions. Ja ho podeu deixar en blanc.
 3. Meta Robots: Aquesta és una opció important. Podeu triar index o noindex com a configuració. Quan la configureu a noindex, els motors de cerca NO indexaran aquesta pàgina i NO la mostraran als resultats de la cerca. Us recomano que configureu publicacions i pàgines com a índex i que definiu els suports a noindex. De manera predeterminada, WordPress crea una pàgina independent per a tots els suports (imatges, vídeos, etc.) que pengeu al vostre lloc. Si configureu contingut multimèdia, Google indexarà totes les vostres pàgines de suports. Per tant, a menys que sàpigues el que estàs fent, configura els mitjans a noindex.
 4. Data en vista prèvia de fragment: Si les publicacions mostren la data de publicació, en alguns casos, Google podria mostrar la data de publicació per sota del títol en els resultats de la cerca. Yoast SEO ofereix una simulació (anomenada Caixa de meta) en què es mostrarà el fragment de les teves publicacions i pàgines als resultats de la cerca. Aquesta opció mostra la data de publicació per sota del títol de la simulació. Aquesta opció no fa una gran diferència. Us recomano que ho configureu a amagar.
 5. Caixa de meta SEO de Yoast: Aquesta és una de les característiques més útils de Yoast SEO. El complement mostra un quadre anomenat Caixa de meta SEO de Yoast a sota de l’editor de publicacions i pàgines. Aquesta casella Meta mostra una simulació del fragment del motor de cerca de la publicació i ofereix desenes d’opcions per millorar el contingut i el SEO de la pàgina. Us recomano que ho configureu a Show per a tots els tipus de publicacions si voleu gaudir de tots els avantatges de Yoast SEO.

Configuració recomanada per a taxonomies

Ara, la quarta pestanya de la configuració de l’aparença de cerca, Taxonomies, us permet configurar el títol i la configuració meta meta predeterminats de les categories, etiquetes i format de publicació:

Configuració de les etiquetes de categories yoast

Us recomano que configureu l’opció Meta Robots a noindex per categories i etiquetes. Com que aquests arxius poden provocar contingut duplicat al vostre lloc web.

També recomano que desactiveu els arxius basats en post-format:

Configuració del format de publicació yoast

Yoast SEO utilitzarà la plantilla de títol i la plantilla de meta descripció a les pàgines de categoria i etiquetes. Podeu deixar en blanc la plantilla de meta descripció, ja que no permetem que els motors de cerca indexin aquestes dues pàgines.

Configuració recomanada per als arxius

La pestanya Arxius de la configuració de l’aparença de cerca només té quatre opcions.

Us recomano que desactiveu els arxius d’autor si només teniu un sol autor:

Desactiva els arxius d'autor

Si el vostre bloc té diversos autors i decidiu habilitar arxius d’autors, assegureu-vos que configureu la configuració de Meta Robots a noindex tal i com ho vau fer amb les categories i les etiquetes:

Autors de yoast noindex

Això farà que Google no indexi les vostres pàgines d’autor que puguin resultar en contingut duplicat.

Ara, per a l’arxiu de dates, us recomano que les desactiveu perquè puguin provocar que els motors de cerca vegin aquestes pàgines com a contingut duplicat:

Desactiva els arxius

Si per algun motiu voleu habilitar arxius de dates, tal com els arxius d’autor, assegureu-vos que configureu la configuració de meta a noindex per evitar el contingut duplicat al vostre lloc..

Us recomano que deixeu les dues darreres opcions, Cerca pàgines i Plantilla de títol de pàgines 404, a la configuració predeterminada:

Plantilla yoast 404

Configuració recomanada per a la Meta Meta ampla del lloc

Configuració meta de tot el lloc

Ara, a la pestanya Configuració de meta de tot el lloc, us recomano que configureu Subpagines d’arxius a indexar perquè volem que els motors de cerca indexinin les subpagines dels arxius que hem habilitat..

Important: No configureu això a noindex, fins i tot si teniu desactivats tots els arxius, incloses les etiquetes i categories. Perquè quan feu això, Yoast SEO també configurarà les subpagines de l’arxiu principal del vostre bloc a noindex.

Al final de la pàgina, podreu veure una opció titulada “Utilitzeu etiquetes meta-paraules clau?” Us recomano que desactiveu aquesta opció, ja que no serveixen per a res.

Consola de cerca de Yoast

Aquesta secció us mostrarà errors d’exploració (404 errors / pàgines trencades del vostre lloc) per poder-los redirigir a la pàgina correcta del vostre lloc..

consola de cerca yoast

Per connectar i recuperar problemes de rastreig, heu d’afegir el vostre lloc web a Google Search Console. A continuació, es mostra un article sobre com podeu connectar-vos a Google Search Console.

Habilitació a mitjans socials

Ara que he cobert la configuració de l’aparença de cerca, us guiaré a través de la configuració de les xarxes socials. La pàgina Configuració social es troba al menú de SEO a la barra lateral de l’administració.

Hi ha cinc pestanyes a la pàgina Configuració social:

Configuració social dels seus anys

Comptes

Comptes socials yoast

Els perfils de Mitjans socials d’aquesta pestanya permeten als motors de cerca conèixer quins perfils socials s’associen al vostre lloc.

Ompliu tots els URL del perfil de les xarxes socials de la vostra empresa. Si teniu un lloc personal enllaçat als vostres URL personals.

Facebook

Configuració facebook de yoast

La pestanya Facebook us permet configurar dades de meta gràfics oberts per al vostre lloc.

Les xarxes socials com Facebook utilitzen meta dades Open Graph per entendre millor de què es tracta el vostre contingut. Us recomano que mantingueu activada aquesta opció.

Yoast SEO us permet triar una imatge per defecte per a les pàgines que no tinguin cap imatge. Aquesta és la imatge que es mostrarà quan algú comparteix un enllaç.

Sempre podeu substituir aquesta configuració des del quadre de meta de SEO de Yoast de l’Editor de publicacions / pàgines.

La secció Facebook Insights i administradors d’aquesta pestanya és per a usuaris avançats i us recomano que no us el permeti saltar.

Twitter

Configuració de twitter del seu nom

Twitter mostra enllaços com a targetes quan es comparteixen a la plataforma. Aquesta pestanya us permet configurar la configuració predeterminada de les dades de meta de la targeta Twitter.

Us recomano que mantingueu aquesta opció activada.

La segona opció d’aquesta pestanya és el tipus de targeta per defecte. Si voleu que Twitter mostri una imatge destacada a la targeta del vostre enllaç, seleccioneu Resum amb una imatge gran.

Pinterest

Configuració del pinterest de yoast

Aquesta pestanya us ajuda a confirmar el vostre lloc amb Pinterest.

Per confirmar el vostre lloc amb Pinterest, seguiu aquest tutorial a Pinterest i introduïu el codi de confirmació al camp d’aquesta pestanya.

Google+

Configuració de google plus

Si introduïu l’URL de la vostra pàgina de Google Plus en aquesta pestanya i després afegiu un enllaç al vostre lloc a la pàgina de Google Plus, Google podrà saber que aquestes dues estan connectades entre elles..

Mapa del lloc XML amb Yoast SEO

Els llocs web XML ajuden als rastrejadors de motors de cerca a comprendre millor el vostre lloc. El fet de tenir un mapa del lloc XML al vostre lloc us permet assegurar que els motors de cerca puguin trobar i rastrejar el contingut.

Yoast SEO facilita la creació de mapes de llocs XML.

A la Tauler de control a la pestanya Característiques veurà una opció per habilitar / desactivar la funcionalitat del mapa del lloc. Us recomano que mantingueu aquesta habilitat tret que vulgueu utilitzar un altre complement per generar mapes de lloc XML:

mapes de llocs de xast de yoast xml

Configuració de la configuració del pa de pessic i de RSS (avançat)

Ara, configurarem la Configuració avançada de Yoast SEO.

Panellets (Opcional)

Si voleu mostrar la navegació de pa ratllat a la part superior dels articles, voldreu habilitar aquesta configuració.

Configuració de pan de pa llevant

Dins Aparença de cerca > Panellets, podreu veure les opcions següents:

pa ratllat

Aquí teniu la configuració que recomano per a pa ratllat:

 • Separador entre pa ratllat: Aquest és el símbol o el text que s’utilitzarà per separat del pa ratllat. Deixeu-lo per defecte.
 • Text d’ancoratge per a la llar: Us recomano que deixeu això per defecte, Home. Però si voleu, no dubteu a canviar-lo pel nom del vostre blog o qualsevol altra cosa.
 • Prefix per al camí de pa: Aquest és el text que es prefixarà abans de la navegació de pa ratllat. Us recomano que el deixeu en blanc.
 • Prefix per arxivar pa ratllat: Voleu utilitzar un prefix per a pa de pessic de l’arxiu de la pàgina. Us recomano que ho deixeu per defecte.
 • Prefix per al pa de cerca de la pàgina de cerca: Permet afegir un prefix al panell de cerca de la pàgina de cerca.
 • Breadcrumb per a la pàgina 404: Aquest és el panell que es mostrarà a les vostres 404 pàgines d’error.
 • Mostra la pàgina del bloc (opcional): Aquesta configuració només veurà si utilitzeu una pàgina de bloc personalitzada i personalitzada. Us recomano que activeu aquesta configuració.
 • Atrevida l’última pàgina: Us recomano que configureu això com a regular.

Ara, al final de la pàgina proper, se li demanarà que seleccioneu una Taxonomia per mostrar a les papes de publicacions. Us recomano que seleccioneu Categoria com a taxonomia, tret que sàpigues el que esteu fent.

Nota: Els panificadors no són compatibles amb tots els temes. Potser haureu d’afegir manualment el codi que habilita les papes al tema. Llegiu aquest article per obtenir instruccions.

RSS

Configuració d'alimentació per a irs rss

Les opcions de la pestanya RSS permeten posar contingut abans i després de cada publicació al canal. Això és força tècnic i no us recomano que canvieu aquesta configuració a menys que sàpigues realment el que esteu fent.

Ús de l’editor a granel & Altres eines

Yoast SEO inclou algunes eines de SEO integrades molt potents:

editor massiu de yoast

Yoast SEO ofereix les següents tres eines integrades a: SEO > Eines a la barra lateral de l’administració:

Importació i exportació

Aquesta eina us ajuda a importar i exportar la configuració de Yoast SEO. També us permet importar configuració d’altres complements de SEO.

Exportació d'importació

Editor de fitxers

L’editor de fitxers us permet fer canvis i editar el contingut al fitxer robots.txt i .htaccess. També us permet crear un fitxer robots.txt si encara no en teniu.

editor de fitxers yoast

Editor a granel

Aquesta eina us ajuda a editar massivament el Títol de la pàgina i la descripció de diverses publicacions i pàgines alhora. En lloc de passar totes les publicacions, una per una, podeu utilitzar aquesta eina.

eines a granel

Extractes de Yoast (Go Premium)

Mentre que Yoast SEO està disponible de forma gratuïta, hi ha una versió premium que ofereix, encara més, funcions i suport premium.

Premium seo premium

Yoast SEO Premium és de 89 dòlars anuals i si decidiu actualitzar-vos a Yoast SEO premium aquestes són una de les moltes funcions addicionals que obtindreu:

Gestor de redireccions

redireccions de seo premium ios

El gestor de redireccions és una eina útil que us ajuda a crear redireccions al vostre lloc web.

Hi ha molts casos en què haureu de crear una redirecció. Per exemple, potser haureu de redirigir una pàgina antiga o trencada a una nova.

Paraules clau de focus múltiples

Paraules clau primàries de focus

La versió gratuïta de Yoast SEO només us permet escollir una paraula clau d’enfocament. Però amb la versió premium, podeu triar diverses paraules clau d’enfocament.

Això us permetrà augmentar les possibilitats d’orientar diverses paraules clau amb el vostre contingut.

Vista prèvia social

Previsualitzacions socials ii premium

Yoast SEO mostra una casella de meta just a sota de l’editor de publicacions. Aquest quadre de meta mostra una simulació del que pot semblar la vostra pàgina als resultats de la cerca.

De la mateixa manera que la simulació del fragment de resultats de cerca, Yoast SEO premium us permet veure una simulació del que poden semblar les vostres publicacions quan es comparteixen a Facebook i Twitter.

Optimització de contingut i Onpage per a SEO amb Yoast

El quadre de previsualització que apareix just a sota de l’editor de publicacions us ajuda a millorar la llegibilitat del vostre contingut i d’OnPage SEO.

Aquesta és una de les millors característiques que ofereix Yoast SEO.

Ofereix instruccions senzilles per ajudar-vos a optimitzar millor el contingut per a lectors i motors de cerca.

metaast seo caixa de meta

Com es pot veure a la captura de pantalla anterior, hi ha dues pestanyes, la fitxa de llegibilitat i la pestanya Anàlisi de paraules clau.

Exploraré els dos de les subseccions a continuació.

Millorar la llegibilitat del contingut amb Yoast

Anàlisi de llegibilitat de yoast

La fitxa d’anàlisi de llegibilitat de la caixa de meta SEO de Yoast us ajudarà a millorar la llegibilitat del vostre contingut.

Cada vegada que facis canvis al contingut, Yoast reanalitzarà la publicació i mostrarà suggeriments de millora de la llegibilitat. També donarà al vostre article una puntuació de llegibilitat. La puntuació es mostrarà com a llum a la pestanya Llegibilitat.

Si la llum és verda, el vostre article és bo, però si és vermell, heu de treballar-hi.

Quan intenteu millorar la llegibilitat del vostre contingut, no proveu de ser un perfeccionista. Tot i que la vostra puntuació és correcta (taronja), heu fet un gran treball.

El que importa més que una puntuació de llegibilitat perfecta és que publiquis el contingut. I si intenteu ser perfeccionista abans de publicar una publicació, potser mai no arribareu al darrer pas de publicar la publicació.

Anàlisi de paraules clau amb Yoast SEO (paraules clau de focus)

anàlisi de paraules clau de yoast

L’analitzador de paraules clau de Yoast SEO és una de les seves millors característiques.

L’ajuda a millorar les possibilitats que el vostre article orienti les paraules clau adequades.

Per fer servir l’analitzador de paraules clau, tot el que heu de fer és introduir una paraula clau de destinació al quadre Focus wordword de la pestanya Anàlisi de paraules clau:

Paraules clau enfocades de yoast

Un cop hàgiu fet això, Yoast començarà a mostrar suggeriments senzills per ajudar-vos a millorar el vostre SEO OnPage:

Suggeriments de paraules clau de yoast

Ara, una vegada més, de la mateixa manera que la puntuació de llegibilitat, no tracta de ser un perfeccionista. Només assegureu-vos que la vostra publicació està bé (taronja) pel que fa a OnPage SEO.

Conclusió

Espero que aquest article us hagi ajudat a instal·lar i configurar el complement WordPress WordPress de Yoast al vostre lloc. Aquest és el procés exacte que utilitzo quan configuro aquest complement als meus llocs.

Si aquest article us ha ajudat, deixeu un comentari i feu-me saber què en penseu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me