A Mangools SEO Tools áttekintése

Előre akar lépni a SEO játékban? Tudja meg, mit csinálnak a versenytársak, és milyen visszajelzéseket kapnak? Tudja, hogy mely kulcsszavakhoz rangsorolja és melyeket optimalizálja? Itt van a véleményem: KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner & SiteProfiler


A prémium SEO szoftvert nagyvállalatok számára fenntartották, ezer dollár tartalékkal.

A legtöbb blogger még arra sem gondol, hogy havonta több 100 dollárt költ ezen eszközökre.

Noha a drága eszközök sok funkcionalitást biztosítanak, nemcsak megfizethetetlenek, de legtöbbjük nem alkalmas bloggerek és kisvállalkozások számára.

Használtam egy megfizethető eszközcsomagot, az úgynevezett Mangools már több mint két éve.

Ebben a mindenki számára áttekintésben megosztom veled a jó és a rossz dolgot Öt az egyben SEO eszközkészlet ez a Mangools.

Mi a Mangools?

Mint mondtam, a Mangools egy SEO eszközkészlet.

Ahrefs-től, Moz-tól és SEMrush-tól eltérően a Mangools SEO szoftver megfizethető a bloggerek és a kisvállalkozások számára.

(Ahrefs, Moz és SEMrush tervei mind 99 havonta kezdődnek)

De A Mangools tervei csak 30 dollárral kezdődnek havonta és más drága SEO eszközökkel ellentétben, az összes prémium funkciót megkapja még a legalapvetőbb tervben is.

A legtöbb drága SEO eszköz korlátozza az alaptervekben elérhető funkciók számát. Alapterveik inkább az eszköz kipróbálására utalnak.

A Mangools ezzel szemben az összes szolgáltatást kínálja, még a legolcsóbb csomagban is.

A Mangools nem egy SEO eszköz, hanem egy öt SEO eszköz teljes csomagja.

mangools seo eszközök áttekintése

Amikor feliratkozik a Mangools SEO eszközcsomagra, hozzáférést kap 5 SEO eszközhöz:

 •  egy kulcsszó-kutatási eszköz, amely segít megtalálni a legjobb kulcsszavakat webhelyéhez és tartalmához. Több száz javaslatot kínál minden kulcsszókereséssel.
 •  egy keresőmotor eredményeinek (SERP) elemző eszköze, amely lehetővé teszi, hogy megnézze, hogy mely webhelyek rangsorolják a cél kulcsszavakat a világ több pontján. Azt is lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a mobil rangsor.
 •  egy kulcsszó rangsor követő eszköz, amely lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a keresési eredményekben szereplő kulcsszavak rangsorolását.
 •  egy backlink elemző eszköz, amely lehetővé teszi a versenytársak backlink profiljának elemzését és a linkek kiépítésének lehetőségeinek megtalálását.
 •  egy weboldal-elemző eszköz, amely segít a madártávlatból a versenytársak webhelyein.

A Mangools a sokoldalú SEO szoftver, amelyre szükséged van, ha sikert akar elérni a SEO játékban.

1. KWFinder (Kulcsszó-kutatás & Verseny eszköz)

kwfinder kulcsszó kutató eszköz

 • Weboldal: https://kwfinder.com
 • Mi a KWFinder?: Ez egy SEO kulcsszó-kutató eszköz
 • Hány kulcsszókeresés 24 órán keresztül: 100-1200
 • Hány kulcsszójavaslat keresésenként: 200-700

KWFinder segít megtalálni a lehető legjobb kulcsszavakat webhelye és tartalma szempontjából. Több lehetőséget kínál, mint bármely más kulcsszó eszköz.

Ha továbbra is a Google Kulcsszótervezőjét használja kulcsszó-kutatáshoz, akkor a KWFinder felrobbantja Önt, mint én voltam, amikor először kezdtem el használni.

A KWFinder számos fontos részletet kínál minden kulcsszóhoz, beleértve Trendek, keresési mennyiség, kattintásonkénti költség és nehézségi kulcsszó.

És a legtöbb kulcsszó-kutatási eszközzel ellentétben háromféle kulcsszót, javaslatot, automatikus kiegészítést és kérdést kínál:

kwfinder keresősáv

Az Javaslatok opció olyan kulcsszójavaslatokat kínál, mint bármely más eszköz. Egyszerűen írjon be egy kulcsszót, és több száz kulcsszó-javaslatot, valamint a cél kulcsszó variációit fog kapni:

kulcsszójavaslatok

Az Automatikus kiegészítés opció kínálja a Google keresések automatikus kiegészítését. A Google automatikus kiegészítése javaslatok segítenek megtalálni azokat a kulcsszavakat, amelyeket az emberek ténylegesen használnak valami keresésekor:

autocomplete

Az Kérdések opció olyan kérdéseket javasol, amelyeket az emberek feltesznek a cél kulcsszóval kapcsolatban. Ezek a kérdések segíthetnek a tartalom pontosabbá tételében, és útmutatást nyújthatnak a tartalomstratégiában:

kérdések

Ahelyett, hogy egy cikket írt volna, és aztán kulcsszavakat töltött volna bele, inkább azzal kell megvizsgálnia, hogy milyen kérdéseket tesznek fel az emberek, majd írjon tartalmat e kérdések körül. Sokkal természetesebb módja a hosszú farok kulcsszavak beépítése a tartalomba.

A legjobb rész a KWFinderről, hogy fontos információkat lát a cél kulcsszóval kapcsolatban, a webhelyek melyik rangsorolják a kulcsszót, és az egyes kulcsszó-javaslatokat az oldalon:

kulcsszóinformációk

Egy másik tulajdonság, amely megkülönbözteti a KWFinder-t a piacon lévő többi kulcsszóeszköztől, a Eredmények szűrője:

eredményszűrő

Lehetővé teszi a kulcsszójavaslatok kiszűrését a minimális és maximális keresési mennyiség, CPC, PPC, szavak száma stb. Alapján. Röviden: segít elkülöníteni a győzteseket a vesztesektől anélkül, hogy hasonló kulcsszavak százszoros körültekintő áhítaásával járna:

kulcsszószűrés

A KWFinder hatalmas frissítés az ott elérhető ingyenes kulcsszóeszközökből, és ez a legjobb Google Kulcsszótervező alternatíva.

Próbáld ki:

Ez a KWFinder áttekintés szinte mindent lefedi, de további információt a https://mangools.com/blog/kwfinder-guide/ oldalon talál.

2. SERPChecker (Google SERP elemző eszköz)

szerpchecker SEO eszköz

 • Weboldal: https://serpchecker.com
 • Mi a SERPChecker?: Ez egy Google SERP elemző eszköz
 • Hány SERP-keresés 24 órán keresztül: 100-1200

Amikor kulcsszóra keres a Google-on, akkor az eredmények alapján láthatja az algoritmus elvárásait. Az eredmények, amelyeket más emberek látnak ugyanazon eredményért, teljesen eltérőek lehetnek. Ez igaz azokra a kulcsszavakra, amelyeket megpróbál rangsorolni.

SERPChecker egy olyan eszköz, amely segít megnézni, mit lát a kulcsszót kereső emberek többsége.

Mielőtt elkezdené a kulcsszó rangsorolását, meg kell ismernie a kulcsszó versenyét. Ez az eszköz nem csak azt látja, hogy hány ember rangsorolja a cél kulcsszót, hanem azt is megmondja, milyen nehéz lehet rangsorolni:

google SERP elemzés

Minden beírt kulcsszónál nehézségi pontszámot fog látni olyan mutatók alapján, mint a linkek átlagos száma és a tartományi jogosultság. Nem csak ezt, hanem láthatja a SEO mutatókat is, mint például Domain Hatóság, Oldal Hatóság, CF, TF és Hivatkozó Domainek a cél kulcsszó minden oldalának rangsorolására.

Ez képet ad arról, hogy hány linkre van szüksége a cél kulcsszó rangsorolásához. Szeretném megnézni, hogy hány hivatkozó domain van az első öt eredményben. A kulcsszó rangsorolásához legalább az átlagos számomra szükségem van a webhelyemre mutató hivatkozási tartományok átlagára.

Profi tipp: Az oldalra / oldalra hivatkozó domének száma sokkal fontosabb, mint a linkek száma. A Google kedveli az oldalakat, amelyek sok linket kapnak sok különböző webhelyről.

A SERPCheckerről a legjobb rész az, hogy minden megkeresett kulcsszóhoz megkapja a részleteket. Ez az eszköz megmondja, van-e tudásmező / kiemelt kivonat megjelenik a keresési eredményoldal tetején vagy a történetek mezőben:

google kiemelt kivonatok

Ez azt is megmutatja, hogy a keresési eredményekhez való kattintások hány százaléka lesz. Azt mondja meg, hogy hány kattintást kaphat, ha abban a helyen rangsorol:

kattintások becslése

A SERPChecker segítségével kiválaszthatja, hogy nézze meg a keresési eredményeket nem csak az Ön országában, hanem más országokban is. Azt is választhatja, hogy megjelenjen-e a mobil eszközökön megjelenő keresési eredmények:

keresés

Ellenőrizheti azt is, hogy miként néznek ki a keresési eredmények a kiválasztott országban és eszköztípusban:

szerp előnézeti eszköz

Mivel a Mangools egy a-val érkezik, néhány kattintással könnyen elemezheti az egyes keresési eredmények visszajelzéseit.

És ez nem minden, amit ezzel az eszközzel megtehetsz.

Össze is hasonlíthatja webhelye rangsorát a többi, a keresési eredményoldalon rangsoroló webhellyel:

webhelyek összehasonlítása

Miután megadta a webhely URL-jét az összehasonlító mezőben, láthatja, hol áll fel webhelye, összehasonlítva az oldal más webhelyeivel:

helyszíni verseny

Láthatjuk a Legjobb történetek doboz, az emberek is kérdezik doboz és más részletek, ahogyan azok a világ minden tájáról megjelennek:

A Google legfontosabb történetek mezője, az emberek is kérdezik

Kiválaszthatja azt is, hogy milyen mutatókat szeretne látni az egyes eredményeknél:

seo metrikák beállításai

Több tucat metrika közül választhat.

A SERPChecker a legjobb! Soha nem próbálok rangsorolni egy kulcsszót, mielőtt ezt az eszközt meg nem keresték.

Próbáld ki:

Ez a SERPChecker áttekintés nagyjából mindent lefedi, de további információt a https://mangools.com/blog/serpchecker-guide/ oldalon talál.

3. SERPWatcher (Kulcsszó rangsorkövető eszköz)

szerpwatcher kulcsszó rangsor-követő eszköz

 • Weboldal: https://serpwatcher.com
 • Mi a SERPWatcher?: Kulcsszó rangsor követő eszköz
 • Hány nyomon követett kulcsszó: 200-1500
 • Hány nyomon követett domain: Korlátlan
 • Hány kulcsszó rangsor frissítés: Napi

SEO-ként tudnia kell, hogy milyen magasan rangsorolja a cél kulcsszóját. Ha nem méri a változásokat, soha nem fogja tudni, hogy mit kell módosítania vagy javítania a folyamat során.

Ha csak egy kulcsszó rangsorolására összpontosít, akkor minden nap könnyen megnézheti böngészőjében. De mi történik, ha tucat kulcsszóra próbál rangsorolni?

Hogyan fogja nyomon követni, hogy hol vagy, és milyen messzire mentél?

Ez az, ahol SERPWatcher megment.

Ahogy a neve is sugallja, lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje webhelye teljesítményét azon kulcsszavak szempontjából, amelyeket megpróbál rangsorolni.

Az eszköz irányítópultján könnyedén megnézheti madártávlatból a webhelyek teljesítményét:

SERP

Bár fontos tudni, hogy az erőfeszítései megtérülnek -, ugyanolyan fontos tudni, hogy mikor esik a webhely rangsorba vagy kettőre egy cél kulcsszóra. Miután hozzáadta webhelyét a nyomkövetőhöz, láthatja, hogy hol található az összes kulcsszó, amelyben megpróbál rangsorolni:

szerpwatcher műszerfal

Ez az eszköz akkor is érdemes lenne, ha csak a kulcsszavak listáját kapta, amelyekre megpróbál rangsorolni, és hol van az eredményekben.

De ez nem minden, amit ezzel az eszközzel kapsz.

Az oldalsávon néhány igazán elképesztő részletet kap a webhelyedről. Ez nem csupán egy ötletet nyújt neked arról, hogy a webhely hogyan működik
a keresési eredmények. Pontosan megmondja, mit kell dolgoznia.

Például láthatja a webhely időbeli változásait Domináns index, a Mangools által kifejlesztett mutató, amely megmutatja a webhely szerves forgalmának megoszlását az Ön által jelenleg használt kulcsszavak alapján.

dominancia index

Megtekintheti a keresőmotorok rangsorában bekövetkezett legnagyobb változásokat:

kulcsszó rangsor változások

Ez gyors áttekintést nyújt arról, hogy milyen kulcsszavakra vonatkozik, és milyen kulcsszavakra szerez gyors rangot. Miután ismerem azokat a kulcsszavakat, amelyekhez pozíciókat szerezek, nehezebben dolgozom velük. A lendület sokkal gyorsabban tud feljutni a csúcsra.

Azt is láthatja, hogy mekkora kattintást kaphat a követett kulcsszavak rangsorolási pozíciója alapján:

becsült helyszíni látogatások

Ez az eszköz gyors áttekintést nyújt az összes kulcsszóról:

kulcsszópozíció-folyamat

Ez az eszköz megmutatja a kulcsszó pozíció-eloszlási diagramját is:

kulcsszópozíció-eloszlás

Ez a diagram nagyszerű módja annak, hogy megtudja, mennyire erős a webhelye a keresőmotorok szempontjából. A zöldebb grafikon jobban néz ki.

A SERPWatcher az én kulcsszó rangsor-követő eszköz, amely egy képernyőn adja meg a legkritikusabb adatokat

Ez a SERPWatcher áttekintés szinte mindent lefedi, de további információt a https://mangools.com/blog/serpwatcher-guide/ oldalon talál.

4. LinkMiner (backlink elemző eszköz)

linkminer backlink elemző eszköz

 • Weboldal: https://linkminer.com
 • Mi a LinkMiner?: Ez egy backlink elemző eszköz
 • Hány backlink sor 24 órán keresztül: 2000-15000

A versenytársaim linkeinek fordított tervezése a kedvenc SEO stratégiám. Egy egyszerű ütemtervet ad nekem, amelyet követni tudok a keresőmotorok nagyobb forgalmának garantálása érdekében.

Val vel LinkMiner, nemcsak azokat a oldalakat találhatja meg, amelyek a versenytársakra hivatkoznak, hanem az elveszett linkeket is megtalálja.

Amikor URL-t tesz a LinkMinerbe, láthatja az összes linket, amelyet az oldal az internetről kapott:

backlink keresés

A gyökértartományhoz tartozó összes linket a jobb felső sarokban lévő Change to Root linkre kattintva láthatja:

gyökér domain

Minden elemzett domainhez és oldalhoz láthatja az összes kulcsfontosságú mutatót, például Bizalmi folyamat, hivatkozási folyamat és hivatkozó domainek minden egy helyen:

backlink metrikák

A Link Miner legjobban az, hogy a linkeket olyan linketípusok alapján szűrheti, mint a Blog, Q&A és fórum:

backlink szűrő

Ez az eszköz lehetővé teszi a linkek szűrését olyan mutatók alapján is, mint például a kapcsolat erőssége, hivatkozási folyamat, Alexa rang stb.:

linkminer szűrés

Profi tipp: A legtöbb versenytársának linkei a keresőmotorok szempontjából nem sok értéket képviselnek. A szűrő segítségével a linkeket a Link erőssége vagy a hivatkozási folyamat alapján szűrheti, amelyek olyan mutatók, amelyek megmutatják az oldal oldalhatóságát.

Az oldalsávban a megjelenített oldalakat is megtekintheti, és ha a linkre kattint, hol található az oldal az oldalon:

oldal előnézete

Láthatja azokat a linkeket is, amelyeket a versenytársai elvesztettek. Ez lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba lépjen az elveszett linkek webhelytulajdonosaival, és kérjen linket az Ön webhelyére.

Az eszköz segítségével elveszett linkeket is megtalálhat:

elveszett és visszaszerzett kapcsolatok

Ha tovább kívánja elemezni a linkeket, akkor exportálhatja a hivatkozásokat a CSV fájlba, hogy megtekinthesse azokat az Excelben vagy a Google Táblázatokban:

exportálja a linkeket a csv xls fájlba

A LinkMiner segítségével mindössze annyit kell tennem, hogy megtudjam a versenytársam backlinkeit, majd felkeressem a linkelő webhelyet, hogy megkapjam a webhelyemre..

Próbáld ki:

Ez a LinkMiner áttekintés ismerteti az alapokat, és további információt a https://mangools.com/blog/linkminer-guide/ oldalon talál.

5. SiteProfiler (webhely-elemző eszköz)

siteprofiler weboldal elemző eszköz

 • Weboldal: https://siteprofiler.com
 • Mi a SiteProfiler: Ez egy weboldal elemző eszköz
 • Hány webhely-keresés 24 órán keresztül: 20-150

Val vel SiteProfiler, gyors profilt kaphat a versenytársak webhelyein, és természetesen a saját webhelyein is.

Az összes olyan fontos dominancia-mutató, mint a Domain Authority, az oldal jogosultsága, a Citation Flow és a Trust Flow egy helyen látható:

weboldal elemző eszköz

Részletes grafikonokat is kap az Alexa Rank, a Refering IPs és a Facebook megosztásokról:

webes betekintés

Ez az eszköz megmutatja a Teljes Visszalépések grafikonját is:

backlinks grafikon
új és törölt linkek grafikonja

Ennek az eszköznek a legjobb része a Szövegek rögzítése mező. Megmutatja, hogy pontosan milyen horgonyszöveget használ a versenytársak. Ez lehetővé teszi a horgonyszöveg stratégiáját.

Ha magasabb rangot akar elérni, mint egy versenytárs, akkor nemcsak annyi linkekre van szüksége, mint a versenytársának, hanem hasonló horgonyszövegekre is szüksége van:

backlink horgony szöveg elemzése

Ezzel az eszközzel megtudhatja, hogy a horgonyszöveg milyen típusú a leggyakoribb az Ön résében:

horgony szöveg elosztása

Nagyon fontos tudni, hogy milyen típusú horgonyszöveget használnak a versenytársak, és ez az eszköz nagyon egyszerűvé teszi a legjobb horgonyszöveg megtalálását az Ön webhelyére..

Láthatjuk a versenytársak legfelső tartalmának gyors áttekintését is, a Facebook megosztás és a hivatkozó domainek szerint rendezve:

felső tartalom elemzése

További információkat szerezhet a versenytársairól, például a Link típus eloszlását, a Dofollow Linkek Arányát és az Aktív Linkek Arányát:

backlink típusú eloszlás

A SiteProfiler minden fontos SEO mutatót és betekintést nyújt nekem egy weboldalról egy képernyőn.

További információ a SiteProfilerről: https://mangools.com/blog/siteprofiler-guide/

Bónusz: Ingyenes Chrome / Firefox böngésző SEO kiterjesztés

ingyenes króm és Firefox böngésző seo kiterjesztés

A Mangools a ingyenes böngésző kiterjesztés mind a Google Chrome, mind a Firefox számára. A kiterjesztés megmutatja szinte az összes részletet, amelyet az eszközökkel kapcsolatban egy oldalról / webhelyről kap.

A bővítmény telepítése után nem kell újra és újra megnyitnia a Mangools webhelyet, csupán a versenytársak kutatása céljából. Megteheti közvetlenül az oldalon, ha rákattint a böngésző bővítmény gombjára.

A kiterjesztés legjobb része a helyi menü, amelyet a jobb egérgombbal kattintva kap.

A kulcsszó lemásolása és a Mangools KWFinder megnyitása helyett egyszerűen kiválaszthatja a kulcsszót az oldalon, kattintson a jobb egérgombbal, és kattintson a KWFinder linkre:

böngésző seo kiterjesztése

A jobb egérgombbal kattinthat egy linkre is, és megtekintheti a Mangools elemzéséhez mutató linkeket:

Jobb klikk

További információ és az ingyenes SEO böngésző kiterjesztés letöltése: https://mangools.com/seo-extension

Mangools tervek & Árazás

A Mangools három előfizetési tervet kínál:

mangools tervek és árképzés

Az Alapterv nagyszerű kezdőknek, akik csak most indulnak. Én személy szerint használom és ajánlom a Prémium terv mert csak egy kicsit többet fizet, és sokkal több használati jóváírást kap az eszközökhöz.

Amit szeretek a Mangools árképzésében, az az, hogy az az nagyon megfizethető összehasonlítva más SEO eszközökkel. A legtöbb SEO eszköz alapvető terveiben a Mangoolshoz képest szinte semmit sem kínál.

A mangoolok, más SEO eszközökkel ellentétben, nem korlátozzák az eszközökhöz való hozzáférést. A legtöbb SEO eszköz korlátozott funkcionalitást kínál az alapterveknél. Alapterveik a próbaidőszaknak tűnnek a Mangoolshoz képest.

Csak azért Havonta 30 USD, 5 SEO eszközt kap, amelyek segítenek uralni a rést. Még az alaptervnél is hozzáfér minden eszközhöz, és a Mangools által kínált szolgáltatások több, mint amire valaha kisvállalkozásként vagy bloggerként szükséged lesz..

A Mangools által kínált három terv közötti különbség a a megszerzett kreditek száma az egyes szerszámok használatához. Hitelekre van szüksége az egyes eszközökhöz a kulcsszavak kereséséhez, a SERP-k kereséséhez, a webhelyek elemzéséhez stb..

Ha csak most kezdődik, több kreditet fog szerezni, mint amennyire szükség van, még az alaptervhez is.

Ha nem tudja eldönteni, hogy melyik tervet kívánja végrehajtani, íme néhány tanács:

 • Kezdő vagy kis webhely? Menj a Alapterv. Legalább kínál 100 napi kredit az olyan eszközök többségére, amelyeknél többre van szüksége, mint egy kis webhelyhez.
 • Professzionális Blogger vagy Affiliate Marketer? Ha Ön affiliate marketing szakember vagy blogger, aki a forgalom SEO-jára támaszkodik, akkor a Prémium terv.
 • Szabadúszó SEO vagy Ügynökség: Szerezd meg a Ügynökség terv. Ez segít az összes ügyfelének és versenytársainak elemzésében.

Bármely más SEO eszköz esetében azt mondanám, hogy a 30 USD kicsit drága kezdőknek, de ha 5 SEO eszközt kap az áráért, aki drágának nevezheti.

Mangools Pros & Hátrányok

A legtöbb SEO-eszközzel ellentétben a Mangools eszközkészlet. 5 SEO eszközt kap egy áráért.

 • Több kulcsszó-kutatási lehetőséget kínál, mint más eszközök. A KWFinder hatalmas frissítés a Google Kulcsszótervezőtől.
 • A SiteProfiler részletes profilt kínál a versenytársak webhelyein.
 • Nagyon kedvező ár, összehasonlítva más SEO eszközökkel, például az Ahrefs és a SEMRush.
 • Egy rangsor-követőt kínál, amelynek segítségével automatikusan követheti webhelye összes célzott kulcsszavát. Nem kell hozzáadnia a cél kulcsszavakat egyenként.

Bár a Mangools mindent megtesz, amire szükség van egy rés dominálásához, van néhány dolog, amit a nagyobb SEO óriásoknak kínálhatnak.

 • A Mangools ügynökségi tervet kínál, de nem kínál irányítópultot ügyfelei számára, mint más SEO eszközök. Nem kell aggódnia e miatt, ha nem ügynökséget működtet.
 • A Mangools viszonylag újabb szereplő a piacon. Linkekhez tartozó adatbázisuk nem olyan nagy, mint Ahrefs és a Majestic.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a Mangools??
A Mangools egy SEO szoftver, amely öt erőteljes és felhasználóbarát SEO eszközzel van felszerelve: KWFinder (kulcsszó-kutató eszköz), SERPChecker (SERP elemző eszköz), SERPWatcher (kulcsszó rangsor-követő eszköz), LinkMiner (backlink elemző eszköz) és SiteProfiler (SEO) weboldal elemző eszköz).

Mi a KWFinder??
A KWFinder az egyik Mangools legnépszerűbb SEO eszköz. A KWFinder egy hatékony kulcsszó-kutató eszköz, amely számos fontos információt nyújt az összes keresett kulcsszóról, beleértve a Google Trends, a Google Search Volume, a Google AdWords kattintásonkénti költség és a kulcsszó nehézségeit. A legtöbb más kulcsszó-kutatási eszközzel ellentétben háromféle keresést kínál: kulcsszó szerinti keresés, domain alapján történő keresés és automatikus kiegészítés, vagy kérdés.

A Mangools ingyenes?
A Mangools nem ingyenes, de van egy 10 napos próbaverzió. A Mangools alapterve havonta 29,90 USD-tól indul, amikor évente előre fizetik. A Mangools 5 az 1-ben SEO szoftver sokkal olcsóbb, mint az Ahrefs, a SEMrush, a Moz és a Majestic..

Mangools vs Ahrefs?
Az Ahrefs kiváló eszköz, ne tévessze meg, de nem olcsó. A Mangools használatával kevesebb, mint az ár felében fizet az Ahrefshez képest, és szinte minden olyan tulajdonságot megkap, amelyet Ahrefs kínál.

A Mangools SEO áttekintése: Összegzés

Ha nem olyan SEO rajongó, aki imádja a Google-t, és megszabadítja a rögzítési szövegránytól, akkor ez az eszköz mindent tartalmaz, amire szüksége lesz.

A Mangools SEO eszközök kiválóan alkalmasak bloggerek és kisvállalkozások számára. Nagyon egyszerű műszerfalat és tiszta felhasználói felületet kínál, amely megkönnyíti a használatát. Még akkor is, ha soha nem használott SEO-eszközöket, akkor csak néhány perc alatt képes használni, mint egy profi SEO.

Függetlenül attól, hogy SEO szakértő vagy kezdő, akkor erre az eszközre van szüksége, ha szeretné dominálni a rést a keresőmotorokban az Ön webhelyével.

A legjobb az, hogy a Mangools lényegesen olcsóbb, mint a mai piacon lévő többi SEO szoftver, például az Ahrefs, a Moz, a SEMrush és a Majestic..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map