Toptal gjennomgang

Toptal gjør det mulig for selskaper å ansette bare de beste frilanserne fra det globale nettverket av overvåket talent. Dette Toptal anmeldelse tar en nærmere titt på hva de har å tilby, for å hjelpe deg med å bestemme om det er den riktige frilansmarkedet å bruke for din virksomhet eller ikke.


Toptal gjennomgangsoversikt (viktige punkter)

info ikon Om
Toptal lar bare de beste frilanserne bli med på plattformen sin, så hvis du vil ansette topp 3% av frilansere i verden, så er dette stedet å ansette dem.
dollar ikon Koste
Kostnaden for å ansette en frilanser fra Toptal avhenger av typen rolle, men du kan forvente å betale mellom $ 60- $ 200 + per time ().
happyface-ikonet Pros
Toptal skryter av a 95% suksessrate for prøveperiode, med Rekrutteringsavgift på $ 0 for de beste 3% av det globale freelance talentpoolen. Du vil få introdusert for kandidater innen 24 timer etter registrering, og 90% av kundene ansetter den første kandidaten Toptal introduserer.
sadface ikon Ulemper
Hvis du bare trenger hjelp med et mindre prosjekt, eller er på en stramt budsjett og har bare råd uerfarne og billige frilansere – da er ikke Toptal frilansmarkedet for deg.
domsikon Kjennelse
Toptals strenge screeningsprosess for talent garanterere at du bare vil ansette de beste frilanserne som er overvåkede, pålitelige og eksperter på design, utvikling, finans og prosjekt- og produktstyring.

oppfordring til handling
Hoppe til: – – – – – – – –

Å ansette heltidsansatte er ikke alltid den beste løsningen, spesielt når du bare trenger å ansette noen for å jobbe på et kortsiktig prosjekt. Frilansere er best egnet for denne typen prosjekter der du trenger en ekspert, men ikke vil / trenger å ansette dem på heltid.

Selv om det finnes hundrevis av frilansmarkeder der ute, de fleste frilansere på disse plattformene er ikke eksperter. For å finne en pålitelig frilanser du kan jobbe med på flere og komplekse prosjekter, må du ansette noen få frilansere før du finner en som passer perfekt til dine behov. Selv da kan du miste dem hvis de bestemmer seg for å heve prisene sine, gå ut av drift eller bare forsvinne.

Det er her Toptal kommer inn. Deres plattform hjelper deg ansett de beste 3% frilanserne i verden fra over 100 land, og de fleste ligger i Amerika og Europa.

topp tre prosent

Når du jobber med Toptal, kan du gjøre det enkelt finne en ekspert frilanser for ditt prosjekt i første forsøk som alle frilansere er møtt og intervjuet før de får lov til på plattformen. Og du er i trygge hender fordi Toptal jobber med selskaper som Airbnb, Hewlett Packard, Zendesk, Motorola, Bridgestone, Shopify og mange andre.

Ansett topp 3% av frilansere for ditt prosjekt – $ 0 rekrutteringsavgift og 2 ukers prøve med null risiko!

Hva er Toptal.com?

toptal gjennomgang

Toptal er en frilansmarked lik den som Upwork. Det som skiller Toptal fra andre markedsplasser er at det gir deg tilgang til det beste av de beste frilansere fra rundt omkring i verden. I motsetning til andre frilansnettverk / markedsplasser, Toptal veterinærer og intervjuer frilansere og aksepterer bare eksperter som kan bevise seg selv.

Toptal kan være din partner som hjelper deg med å fullføre alle prosjektene dine. Enten du trenger noen til å designe brukergrensesnittet for den nye iPhone-appen din eller backend til den komplekse webserver-applikasjonen din, kan Toptal hjelpe deg med å finne en ekspert som kan få jobben gjort. Nettverket deres inkluderer prosjektledere, produktledere, finanseksperter, designere og utviklere.

topptalentAnsett talent i verdensklasse som iOS-utviklere, front-end utviklere, UX designere, UI designere, finanseksperter, digitale prosjektledere, produktledere

Ansett topp 3% av frilansere for ditt prosjekt – $ 0 rekrutteringsavgift og 2 ukers prøve med null risiko!

Slik fungerer Toptal

I motsetning til andre frilansmarkeder, Toptals team hjelper deg personlig å finne den beste frilanseren for dine forretningsbehov. Toptal lar bare de beste av de beste frilanserne i verden bli med på plattformen sin etter en streng intervjuprosess som kan ta flere uker. Kvaliteten på freelance talent tilgjengelig på denne plattformen er deres største differensierer.

ansettelsesprosess

Når du melder deg på, må du gjøre det fyll ut en enkel undersøkelse, som tar mindre enn to minutter. Det hjelper Toptal å forstå prosjektbehovene bedre. Når du registrerer deg, blir du det tildelt en ekspert som vil komme i kontakt med deg for å bedre forstå prosjektkravene dine. Dette trinnet hjelper Toptal-teamet til å forstå hvor stort og komplekst prosjektet ditt vil være.

Toptal-teamet vil da finne en frilanser som passer dine behov. Du vil få introdusert for kandidater innen 24 timer etter registrering, og 90% av selskapene ansetter den første kandidaten Toptal introduserer for dem.

Skjermingsprosessen

Det som skiller Toptal fra andre frilansmarkeder er det streng screening hvilken godtar bare 3% av alle søkere. Årsaken bak deres kraftige screening og intervjuing er å luke ut frilansere av lav kvalitet som ikke har nok erfaring.

Toptal s silingsprosessen har 5 trinn og bare erfarne og ekspert frilansere som ser alvorlig på arbeidet sitt, ender opp med å fullføre det.

toptalscreeningsprosess

De første skritt av prosessen handler om testing av kommunikasjonsevner og personlighet. Søkeren må kunne kommunisere ekstremt godt på engelsk. De tester også for å se om søkeren faktisk brenner for og engasjerer seg fullt ut i arbeidet de gjør.

Bare 26,4% av søkerne gjør det forbi dette trinnet.

De andre trinn er en grundig gjennomgang av ferdigheter som luker ut frilansere av lav kvalitet som ikke er eksepsjonelle med arbeidet de gjør. Dette trinnet tester søkerens problemløsningsevne og intellekt. Det kreves at søkeren fullfører forskjellige oppgaver for å bevise sine ferdigheter.

Bare 7,4% av søkerne gjør det forbi dette trinnet.

De tredje trinn er live screening der søkeren vil være vist av en ekspert. Dette trinnet er mer som et en-til-en-intervju med en ekspert i søkerens primære kompetanseområde.

Bare 3,6% av søkerne gjør det forbi dette trinnet.

Dette fjerde trinn tildeler søkeren et testprosjekt som etterligner virkelighetsscenarier og tester deres evne til å løse problemer i den virkelige verden. Bare 3,2% av søkerne gjør det forbi dette trinnet.

De siste trinn er en pågående test av fortsatt fortreffelighet. Toptal tar ikke lett på kvalitet og dårlig kommunikasjon. Dette trinnet sikrer at bare de beste av de beste frilanserne blir igjen i nettverket.

Bare 3,0% av søkerne gjør det forbi dette trinnet og får lov til å bli frilanser i Toptal-nettverket.

Hvordan registrere seg (som klient / arbeidsgiver)

Det er veldig enkelt å registrere seg for Toptal som klient / arbeidsgiver. Det innebærer bare å svare på noen få spørsmål for å gi Toptal-teamet en ide om prosjektkravene dine.

Når du ser en undersøkelsesskjema:

toptal registreringsprosess - 1

Det første spørsmålet du trenger å svare på er hvem du ønsker å ansette. For dette eksempelet, la oss samarbeide med designere. Når du har valgt hvilken type talent du ønsker å ansette, klikker du på Komme i gang-knappen.

Nå må du velge hvilken type prosjekt du trenger hjelp til:

toptal registreringsprosess - 2

I de fleste tilfeller vil du jobbe med et nytt prosjekt, så la oss velge “Nytt prosjekt” som type prosjekt. Klikk på den store blå Neste-knappen nederst til høyre på skjemaet for å fortsette.

Nå må du velge om du har klare spesifikasjoner for prosjektet eller ikke. Dette forteller i utgangspunktet Toptal hvor langt du har kommet i forestillingsprosessen:

toptal registreringsprosess - 3

De fleste av prosjektene dine kan dra nytte av innspill fra en ekspert designer eller utvikler. Med mindre du allerede har klare spesifikasjoner klare for prosjektene dine, velger du alternativet “Jeg har en ide om hva jeg vil bygge” og klikker på Neste-knappen.

Nå må du bestemme hvor lenge du vil trenge designeren:

toptal registreringsprosess - 4

For de fleste prosjekter vil det bare være noen uker, så la oss velge “1 til 4 uker”. Hvis du ikke er sikker ennå, eller vil la den være åpen for diskusjon, velger du “Jeg vil bestemme senere”.

Nå må du velge hvor mange designere du trenger:

toptal registreringsprosess - 5

For de fleste prosjekter trenger du mer enn bare en designer eller en utvikler. Du trenger noen i teamet ditt for å håndtere andre deler av prosjektet. Så la oss velge “Et tverrfunksjonelt team”.

Hvis du ikke er sikker ennå, eller ønsker å la det være åpent for diskusjon, velger du “Jeg bestemmer senere”. Klikk Neste for å fortsette.

Nå må du velge tidsnivået som prosjektet krever:

toptal registreringsprosess - 6

For seriøse forretningsprosjekter vil dette være på heltid eller i det minste på deltid, så la oss velge deltid. Hvis du ikke er sikker ennå, eller ønsker å la det være åpent for diskusjon, velger du “Jeg bestemmer senere”. Klikk Neste for å fortsette.

Velg nå ferdighetene din ideelle kandidat for dette prosjektet vil ha:

toptal registreringsprosess - 7.

For et webdesignprosjekt trenger du webdesign, responsiv webdesign og design av brukergrensesnitt. Velg passende ferdigheter og klikk på Neste-knappen.

Velg nå antall ansatte som jobber i bedriften din:

toptal registreringsprosess - 8

La oss velge mindre enn 10 for dette eksempelet. Klikk Neste for å fortsette.

Velg nå når du trenger å designer for å begynne å samarbeide med deg:

toptal registreringsprosess - 9

For de fleste prosjekter vil det være minst 1 uke. Hvis du ikke er sikker ennå, eller ønsker å la det være åpent for diskusjon, velger du “Jeg bestemmer senere”. Klikk på Neste-knappen for å fortsette.

Nå må du bestemme om du er åpen for å jobbe med fjerntalent eller ikke:

toptal registreringsprosess - 10

For de fleste typer prosjekter, til og med komplekse, vil dette ikke ha noe å si, men hvis du ikke er sikker, velg “Jeg er ikke sikker”. Klikk på Neste-knappen for å fortsette.

Velg nå budsjettet for denne rollen:

toptal registreringsprosess - 11

Jeg anbefaler å velge “$ 51 – $ 75 / hr” ettersom de fleste frilansere på plattformen krever minst $ 60 / time. Klikk Neste for å fortsette.

Nå fyller du ut kontaktinformasjonen din for å avslutte registreringen:

toptal registreringsprosess - 13

Nå fyller du ut kontaktinformasjonen din, slik at Toptal-teamet kan ringe deg til å starte prosessen:

Det er alt. Du har fullført registreringsprosessen. Nå vil du motta en kickstart-samtale fra Toptal der en ekspert vil svare på alle spørsmålene dine og be om mer detaljer for prosjektet ditt, slik at de kan stille deg opp med den mest passende freelancer for prosjektet ditt.

Ansett topp 3% av frilansere for ditt prosjekt – $ 0 rekrutteringsavgift og 2 ukers prøve med null risiko!

Toptal priser

For å ansette din første frilanser på Toptal, må du lage en engang, refunderbart depositum på 500 dollar. Hvis du bestemmer deg for ikke å ansette på noe trinn i prosessen, vil du motta refusjon. Ellers blir $ 500 senere lagt til som en kreditt til kontoen din og blir brukt til å betale frilansere som du jobber med. Dette innskuddet forteller Toptal at du ser alvorlig på å ansette en frilanser.

I motsetning til plattformer som Upwork, vil du ikke finne noen billige frilansere på denne plattformen. De beste av de beste frilanserne kommer med en dyr prislapp. De fleste frilansere i dette nettverket belaste minst $ 60 per time eller enda mer avhengig av ferdigheter og erfaringsnivå.

Hvor mye koster Toptal?

Toptal tilbyr fleksible priser avhengig av kundenes behov og deres geografiske beliggenhet. Kostnadstallene til toptal.com nedenfor kan brukes som retningslinje:

Utviklerkostnad:

 • Hver time: $ 60- $ 95 + / time
 • Deltid: $ 1.000 – $ 1.600 + / uke
 • Heltid: $ 2000- $ 3.200 + / uke

Designerkostnad:

 • Hver time: $ 60- $ 150 + per time
 • Deltid: $ 1200 – $ 2600 + per uke
 • Heltid: $ 2.400 – $ 5.200 + per uke

Kostnad for finansekspert:

 • Hver time: $ 60- $ 200 + per time
 • Deltid: $ 2000- $ 3.200 + per uke
 • Heltid: $ 4000- $ 6.400 + per uke

Prosjektleder kostnad:

 • Hver time: $ 60- $ 150 + per time
 • Deltid: $ 1.300 – $ 2.600 + per uke
 • Heltid: $ 2.600 – $ 5.200 + per uke

Produktsjef kostnad:

 • Hver time: $ 60- $ 180 + per time
 • Deltid: $ 1.500 – $ 2.800 + per uke
 • Heltid: $ 3000- $ 5600 + per uke

Huske. Hvis du ikke er fornøyd med ytelsen de to første ukene, vil Toptal gjøre det refunderer deg både innskuddet og eventuelle gebyrer for frilanserens arbeid.

Toptal kupongkode

Få en $ 150 Amazon gavekort gratis når du melder deg inn som arbeidsgiver / klient og begynner å bruke Toptal.

toppkupongkode

For å være kvalifisert må du bruke denne påmeldingslenken, og du må fortsette forbi den uten risikofri prøveperioden.

Etter at du har gjort din første vellykkede leie på Toptal, mail oss og be om et gavekort på $ 150 på Amazon.

Toptal Fordeler og ulemper

De største fordel å ansette frilans talent fra Toptal er at deres streng screening prosess luker ut alle som ikke er en ekspert. Når du ansetter noen fra Toptal, kan du være trygg på at de vet hvordan du løser problemet ditt eller hjelper deg med prosjektet ditt.

Men det er det også en av de største ulemper av å jobbe med Toptal. Fordi de bare tilbyr tilgang til topp 3% frilansere, prisene kan være ganske dyre hvis du bare begynner eller har lite budsjett.

Hvis du er på en lavt budsjett eller trenger bare hjelp med et lite prosjekt, da er det mye mer fornuftig å gå med en frilansmarked som Upwork.

Men å gå med en frilansmarked som Upwork som lar alle være med som frilanser vil møte deg det nøyaktige problemet som Toptal hjelper deg med å løse. Å ansette den perfekte frilanseren vil ta noen prøving og feiling.

Og dette kan i mange tilfeller bety å tape penger (og tid) for å finne den beste frilanseren for prosjektet ditt.

En annen stor fordel med å jobbe med Toptal er at du ikke er på egen hånd. I motsetning til andre plattformer og markedsplasser som ganske enkelt gir deg en liste over frilansere, Toptals team av eksperter samarbeider med deg for å finne det perfekte frilansstalentet for prosjektet ditt basert på dine krav.

Ansett topp 3% av frilansere for ditt prosjekt – $ 0 rekrutteringsavgift og 2 ukers prøve med null risiko!

FAQ

Er Toptal legit?

Toptal er et anerkjent globalt marked for frilansstalenter som fungerer med kjente merkevarer som Airbnb, HP, Zendesk og Motorola. Det ble grunnlagt i 2010 av Taso Du Val (administrerende direktør) og Breanden Beneschott og hovedkvarteret ligger i Silicon Valley.

Hvor mye koster Toptal?

Kostnaden for å ansette en frilanser på Toptal avhenger av typen rolle, men regner med å betale mellom $ 60- $ 200 + per time for en frilanser. Det er også et engangs refunderbart depositum på $ 500. Hvis du bestemmer deg for ikke å ansette på noe trinn i prosessen, vil du motta refusjon. Ellers blir $ 500 senere lagt til som en kreditt til kontoen din.

Hvem er Toptal bra for?

Toptal er perfekt for bedrifter som leter etter en nøkkelpartner som kan garantere topp freelance-eksperttalent, uten å måtte ansette noen heltids- eller internt for komplekse prosjekter innen design, utvikling og finansielle tjenester..

Toptal vs Upwork

Det er mange Toptal-konkurrenter der ute, og Upwork er den viktigste. De viktigste Toptal vs Upwork-forskjellene er silingsprosessen og kvaliteten på frilansere. Hvis du ønsker å ansette de beste frilansere som har kompetanse innen kort tid, så velg Toptal. Hvis du har tid til å gå gjennom undersøkelses- og ansettelsesprosessen for å finne gode frilansere selv, så valgte du Upwork.

Hvilke betalingsmetoder godtar Toptal?

Toptal aksepterer betaling fra alle større kredittkort (Visa, Mastercard, Amex), bankoverføring og PayPal.

Hva er Toptals prøveperiode og pengene tilbake-garanti?

Toptal gir kunder 14 dager til å “prøve ut en frilanser”, helt kostnadsfritt. Først når du er 100% fornøyd med frilanseren, bare da begynner engasjementet med Toptal. Hvis du ikke er 100% fornøyd med frilanserne du har blitt introdusert for, har du lov til å gjenta prøveprosessen med opptil 5 frilansere til..

Hvem eier åndsverkene til arbeid skapt av frilansere?

Klienten gjør det. Toptals eneste rolle er å koble frilanseksperter med kunder. Alle kontrakter oppgir at alt arbeid som er opprettet av en Toptal frilanser tilhører klienten, ikke Toptal – ikke frilanseren..

Hva er Toptal tracker?

Toptal tracker (TopTracker) er en programvare for gratis sporing av tid. Den kan brukes til å spore fremgang og rapporter uten problemer. Klienter / ansatte kan bruke den til å enkelt spore fremdriften fra alle enheter, inkludert stasjonære apper for Windows og Mac.

Toptal Tracker-funksjoner inkluderer:

 • Tidfestede skjermbilder.
 • Aktivitetsnivåsporing – av tastaturinndata og musebevegelser.
 • Prosjektopprettelse og distribusjon av ansatte på prosjektbasis.
 • Personvernkontroll for ansatte til å gjennomgå eller avvise skjermbilder.
 • Detaljerte produktivitetsrapporter med eksportfunksjon (csv og pdf).
 • Manuelle og automatiske tidsoppføringer.

Toptal gjennomgang: Sammendrag

toptal.com anmeldelse

Toptal er et fantastisk marked for frilansstalenter hvis du vil ansette det beste frilansstalentet på Internett. Deres strenge intervjuscreeningsprosess lar bare 3% av søkerne gjennom og luke ut alle søkere av lav kvalitet.

Dette mer enn dobler sjansene for å finne det perfekte ekspertfrilansstalentet for prosjektene dine fra start. I motsetning til andre frilansmarkeder som Upwork, trenger du ikke å være avhengig av prøving og feiling ved å bruke plattformen deres.

Selv om Toptal gjør det å finne flotte frilansere en spasertur i parken, koster frilanserne på plattformen mye mer enn ditt løp av mølle billige frilansere. Hvis du bare er i gang med et lite budsjett, anbefaler jeg ikke å bruke Toptal.

Ansett topp 3% av frilansere for ditt prosjekt – $ 0 rekrutteringsavgift og 2 ukers prøve med null risiko!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map