Toptal anmeldelse

Toptal giver virksomheder mulighed for kun at ansætte de bedste freelancere fra sit globale netværk af overvågede talenter. Det her Toptal anmeldelse kigger nærmere på, hvad de har at tilbyde, for at hjælpe dig med at beslutte, om det er den rigtige freelance markedsplads til at bruge til din virksomhed.


Toptal gennemgangsoversigt (nøglepunkter)

info ikon Om
Toptal lader kun de bedste freelancere tilmelde sig deres platform, så hvis du vil ansætte top 3% af freelancere i verden, så er dette stedet at ansætte dem.
dollar ikon Koste
Omkostningerne ved at ansætte en freelancer fra Toptal afhænger af typen af ​​rolle, men du kan forvente at betale mellem $ 60- $ 200 + per time ().
happyface ikon Fordele
Toptal kan prale af a 95% succes-til-leje succesrate, med $ 0 rekrutteringsgebyr for de øverste 3% af det globale freelance talentpool. Det får du introduceret til kandidater inden for 24 timer efter tilmelding, og 90% af klienterne ansætter den første kandidat, som Toptal introducerer.
sadface ikon Ulemper
Hvis du kun har brug for hjælp til et mindre projekt, eller er på et lavt budget og har kun råd uerfarne og billige freelancere – så er Toptal ikke freelance-markedet for dig.
dom ikon Dom
Toptals strenge screeningsproces for talent garanterer, at du kun ansætter de bedste freelancere der er overvågede, pålidelige og eksperter inden for design, udvikling, finansiering og projekt- og produktstyring.

opfordring til handling
Hop til: – – – – – – – –

At ansætte heltidsansatte er ikke altid den bedste løsning, især når du kun har brug for at ansætte nogen til at arbejde på et kortvarigt projekt. Freelancere er bedst egnet til disse typer projekter, hvor du har brug for en ekspert, men ikke ønsker / har brug for at ansætte dem på fuld tid.

Selvom der er hundreder af freelance markedspladser derude, de fleste af freelancere på disse platforme er ikke eksperter. For at finde en pålidelig freelancer, du kan arbejde med på flere og komplekse projekter, skal du ansætte et par freelancere, før du finder et, der passer perfekt til dine behov. Selv da kan du miste dem, hvis de beslutter at hæve deres satser, gå ud af drift eller blot forsvinde.

Det er her Toptal kommer ind. Deres platform hjælper dig ansæt de bedste 3% freelancere i verden fra over 100 lande, og de fleste er beliggende i Amerika og Europa.

toptal top tre procent

Når du arbejder med Toptal, kan du gøre det let finde en ekspert freelancer til dit projekt i første forsøg, som alle freelancere er fortalt og interviewet før de er tilladt på platformen. Og du er i sikre hænder fordi Toptal arbejder med virksomheder som Airbnb, Hewlett Packard, Zendesk, Motorola, Bridgestone, Shopify og mange andre.

Ansæt de 3% af freelancere til dit projekt – $ 0 rekrutteringsgebyr og 2 uger gratis risiko uden prøve!

Hvad er Toptal.com?

toptal gennemgang

Toptal er et freelance markedsplads svarende til lignende oDesk. Det, der adskiller Toptal fra andre markedspladser, er, at det giver dig adgang til den bedste af de bedste freelancere fra rundt om i verden. I modsætning til andre freelance netværk / markedspladser, Toptal veterinærer og interviews freelancere og accepterer kun eksperter, der kan bevise sig selv.

Toptal kan være din partner, der hjælper dig med at afslutte alle dine projekter. Uanset om du har brug for nogen til at designe brugergrænsefladen til din nye iPhone-app eller backend for din komplekse webserverapplikation, kan Toptal det hjælpe dig med at finde en ekspert, der kan få jobbet gjort. Deres netværk inkluderer projektledere, produktledere, finanseksperter, designere og udviklere.

toptal talentAnsæt talent i verdensklasse såsom iOS-udviklere, front-end-udviklere, UX-designere, UI-designere, finanseksperter, digitale projektledere, produktledere

Ansæt de 3% af freelancere til dit projekt – $ 0 rekrutteringsgebyr og 2 uger gratis risiko uden prøve!

Sådan fungerer Toptal

I modsætning til andre freelance markedspladser, Toptals team hjælper dig personligt med at finde den bedste freelancer til dine forretningsbehov. Toptal tillader kun de bedste af de bedste freelancere i verden at deltage i deres platform efter en streng interviewproces, der kan tage uger. Kvaliteten af ​​freelance talent, der er tilgængelig på denne platform, er deres største differentierer.

ansættelsesproces

Når du tilmelder dig, skal du gøre det udfyld en enkel undersøgelse, hvilket tager mindre end to minutter. Det hjælper Toptal med at forstå dit projektbehov bedre. Når du tilmelder dig, bliver du det udpeget en ekspert der kommer i kontakt med dig for bedre forstå dine projektkrav. Dette trin hjælper Toptal-teamet med at forstå, hvor stort og komplekst dit projekt vil være.

Toptal-teamet finder derefter en freelancer, der passer til dine behov. Det får du introduceret til kandidater inden for 24 timer efter tilmelding, og 90% af virksomhederne ansætter den første kandidat, som Toptal introducerer for dem.

Screeningsprocessen

Hvad der adskiller Toptal fra andre freelance markedspladser er det streng screeningsproces hvilken accepterer kun 3% af alle ansøgere. Årsagen bag deres energiske screening og interviews er at udslette freelancere af lav kvalitet, som ikke har nok erfaring.

Toptal s screeningsprocessen har 5 trin og kun erfarne og ekspert freelancere, der er seriøse med deres arbejde, ender med at afslutte det.

toptal screening

Det første skridt af processen handler om test af kommunikationsevner og personlighed. Ansøgeren skal kunne kommunikere ekstremt godt på engelsk. De tester også for at se, om ansøgeren faktisk brænder for og engagerer sig fuldt ud i det arbejde, de udfører.

Kun 26,4% af ansøgerne gør det forbi dette trin.

Det andet trin er en grundig gennemgang af færdigheder der lukker frilancere af lav kvalitet, som ikke er usædvanlige i det arbejde, de udfører. Dette trin tester ansøgerens evne til at løse problemer og intellekt. Ansøgeren skal udføre forskellige opgaver for at bevise deres evner.

Kun 7,4% af ansøgerne gør det forbi dette trin.

Det tredje trin er live screening, hvor ansøgeren vil være screenet af en ekspert. Dette trin ligner mere en en-til-en-samtale med en ekspert inden for ansøgerens primære ekspertiseringsområde.

Kun 3,6% af ansøgerne kommer forbi dette trin.

Det her fjerde trin tildeler ansøgeren et testprojekt der efterligner virkelighedsscenarier og tester deres evne til at løse problemer i den virkelige verden. Kun 3,2% af ansøgerne gør det forbi dette trin.

Det sidste trin er en løbende test af fortsat ekspertise. Toptal tager ikke let kvalitet og dårlig kommunikation let. Dette trin sikrer, at kun de bedste af de bedste freelancere forbliver på netværket.

Kun 3,0% af ansøgerne gør det forbi dette trin og får lov til at blive freelancer i Toptal-netværket.

Sådan tilmeldes du (som klient / arbejdsgiver)

Tilmelding til Toptal som kunde / arbejdsgiver er meget let. Det involverer kun at besvare et par spørgsmål for at give Toptal-teamet en idé om dine projektkrav.

Når du, ser du en undersøgelsesformular:

toptal tilmeldingsproces - 1

Det første spørgsmål, du har brug for at besvare, er, hvem du leder efter at ansætte. For dette eksempel, lad os arbejde med designere. Når du har valgt den type talent, du ønsker at ansætte, skal du klikke på knappen Kom i gang.

Nu skal du vælge, hvilken type projekt du har brug for hjælp til:

toptal tilmeldingsproces - 2

I de fleste tilfælde arbejder du på et nyt projekt, så lad os vælge “Nyt projekt” som projekttype. Klik på den store blå næste knap nederst til højre på formularen for at fortsætte.

Nu skal du vælge, om du har klare specifikationer for projektet eller ej. Dette fortæller dybest set Toptal, hvor langt du er kommet i idéprocessen:

toptal tilmeldingsproces - 3

De fleste af dine projekter kan drage fordel af input fra en ekspert designer eller udvikler. Medmindre du allerede har klare specifikationer klar til dine projekter, skal du vælge “Jeg har en unødig idé om, hvad jeg vil bygge” og klikke på knappen Næste.

Nu skal du beslutte, hvor længe du har brug for designeren:

toptal tilmeldingsproces - 4

For de fleste projekter vil det kun være et par uger, så lad os vælge “1 til 4 uger”. Hvis du ikke er sikker endnu, eller vil lade den være åben til diskussion, skal du vælge “Jeg vil bestemme senere”.

Nu skal du vælge, hvor mange designere du har brug for:

toptal tilmeldingsproces - 5

For de fleste projekter har du brug for mere end bare en designer eller en udvikler. Du har brug for nogen på dit team til at håndtere andre dele af projektet. Så lad os vælge “Et tværfunktionelt team”.

Hvis du ikke er sikker endnu, eller vil lade den være åben til diskussion, skal du vælge “Jeg vil bestemme senere”. Klik på Næste for at fortsætte.

Nu skal du vælge det tidsforpligtelse, dit projekt kræver:

toptal tilmeldingsproces - 6

For seriøse erhvervsprojekter vil dette være på fuld tid eller i det mindste på deltid, så lad os vælge Deltid. Hvis du ikke er sikker endnu, eller vil lade den være åben til diskussion, skal du vælge “Jeg vil bestemme senere”. Klik på Næste for at fortsætte.

Vælg nu de færdigheder, som din ideelle kandidat til dette projekt vil have:

toptal tilmeldingsproces - 7

For et webdesignprojekt har du brug for Web Design, Responsive Web Design og User Interface design. Vælg de relevante færdigheder, og klik på knappen Næste.

Vælg nu antallet af ansatte, der arbejder i din virksomhed:

toptal tilmeldingsproces - 8

Lad os vælge mindre end 10 til dette eksempel. Klik på Næste for at fortsætte.

Vælg nu, hvornår du skal designer for at begynde at arbejde med dig:

toptal tilmeldingsproces - 9

For de fleste projekter vil det være mindst 1 uge. Hvis du ikke er sikker endnu, eller vil lade den være åben til diskussion, skal du vælge “Jeg vil bestemme senere”. Klik på knappen Næste for at fortsætte.

Nu skal du beslutte, om du er åben for at arbejde med fjerntalent eller ej:

toptal tilmeldingsproces - 10

For de fleste typer projekter, også komplekse, betyder dette ikke noget, men hvis du ikke er sikker, skal du vælge “Jeg er ikke sikker”. Klik på knappen Næste for at fortsætte.

Vælg nu dit budget for denne rolle:

toptal tilmeldingsproces - 11

Jeg anbefaler, at du vælger “$ 51 – $ 75 / hr”, da de fleste freelancere på platformen opkræver mindst $ 60 / time. Klik på Næste for at fortsætte.

Udfyld nu dine kontaktoplysninger for at afslutte tilmeldingen:

toptal tilmeldingsproces - 13

Udfyld nu dine kontaktoplysninger, så Toptal-teamet kan ringe til dig for at starte processen:

Det er alt. Du har afsluttet tilmeldingsprocessen. Nu vil du modtage et kickstart-opkald fra Toptal, hvor en ekspert vil besvare alle dine spørgsmål og anmode om flere detaljer til dit projekt, så de kan konfigurere dig med den mest passende freelancer til dit projekt.

Ansæt de 3% af freelancere til dit projekt – $ 0 rekrutteringsgebyr og 2 uger gratis risiko uden prøve!

Toptal-prissætning

For at ansætte din første freelancer på Toptal skal du foretage en engang, refunderbart depositum på $ 500. Hvis du beslutter ikke at ansætte på noget tidspunkt i processen, modtager du en refusion. Ellers tilføjes $ 500 senere som en kredit til din konto og bruges til at betale freelancere, som du arbejder med. Denne indbetaling fortæller Toptal, at du er seriøs med at ansætte en freelancer.

I modsætning til platforme som Upwork, finder du ikke billige freelancere på denne platform. De bedste af de bedste freelancere kommer med en dyr pris. De fleste freelancere på dette netværk opkræve mindst $ 60 per time eller endnu mere afhængigt af færdigheder og erfaringsniveau.

Hvor meget koster Toptal?

Toptal tilbyder fleksibel pris afhængig af kundens behov og deres geografiske placering. Nedenstående toptal.com-omkostningstal kan bruges som retningslinje:

Udvikleromkostninger:

 • Time: $ 60- $ 95 + / time
 • Deltid: $ 1.000 – $ 1.600 + / uge
 • Fuldtid: $ 2.000- $ 3.200 + / uge

Designeromkostninger:

 • Pr. Time: $ 60 – $ 150 + per time
 • Deltid: $ 1.200 – $ 2.600 + pr. Uge
 • Fuldtid: $ 2.400 – $ 5.200 + pr. Uge

Omkostninger til finansekspert:

 • Pr. Time: $ 60- $ 200 + per time
 • Deltid: $ 2.000- $ 3.200 + pr. Uge
 • Fuldtid: $ 4.000- $ 6.400 + pr. Uge

Projektlederomkostninger:

 • Pr. Time: $ 60 – $ 150 + per time
 • Deltid: $ 1.300 – $ 2.600 + per uge
 • Fuldtid: $ 2.600 – $ 5.200 + pr. Uge

Produkt manager omkostninger:

 • Pr. Time: $ 60 – $ 180 + per time
 • Deltid: $ 1.500 – $ 2.800 + pr. Uge
 • Fuldtid: $ 3.000- $ 5.600 + pr. Uge

Husk. Hvis du ikke er tilfreds med ydeevnen inden for de første to uger, gør Toptal det refunderer dig både depositum og eventuelle gebyrer til freelancers arbejde.

Toptal kuponkode

Få en $ 150 Amazon gavekort gratis, når du tilmelder dig som arbejdsgiver / klient og begynder at bruge Toptal.

toptal kuponkode

For at være berettiget skal du bruge dette tilmeldingslink, og du skal fortsætte forbi den uden risikofri prøveperiode.

Når du har foretaget din første vellykkede leje på Toptal, e-mail os og anmod om dit $ 148 gavekort på Amazon.

Toptal fordele og ulemper

Det største fordel at ansætte freelance talent fra Toptal er, at deres en streng screeningsproces luger enhver, der ikke er ekspert. Når du ansætter nogen fra Toptal, kan du være sikker på, at de ved, hvordan de løser dit problem eller hjælper dig med dit projekt.

Men det er det også en af ​​de største ulemper at arbejde med Toptal. Fordi de kun tilbyder adgang til top 3% freelancere, satserne kan være temmelig dyre hvis du lige er begyndt eller lav på budgettet.

Hvis du er på en lavt budget eller har kun brug for hjælp til et lille projekt, så er det meget mere fornuftigt at gå med en freelance markedsplads som Upwork.

Men at gå med en freelance markedsplads som Upwork, der giver enhver mulighed for at deltage som freelancer vil møde dig det nøjagtige problem, Toptal hjælper dig med at løse. At ansætte den perfekte freelancer tager nogle prøve og fejl.

Og dette kan i mange tilfælde betyde at miste penge (og tid) for at finde den bedste freelancer til dit projekt.

En anden stor fordel ved at arbejde med Toptal er, at du ikke er på egen hånd. I modsætning til andre platforme og markedspladser, der simpelthen giver dig en liste over freelancere, Toptals team af eksperter arbejder sammen med dig for at finde det perfekte freelance talent til dit projekt baseret på dine krav.

Ansæt de 3% af freelancere til dit projekt – $ 0 rekrutteringsgebyr og 2 uger gratis risiko uden prøve!

Ofte stillede spørgsmål

Er Toptal legit?

Toptal er et hæderligt globalt marked for freelance talent, der fungerer med kendte mærker som Airbnb, HP, Zendesk og Motorola. Det blev grundlagt i 2010 af Taso Du Val (CEO) og Breanden Beneschott, og dets hovedkvarter ligger i Silicon Valley.

Hvor meget koster Toptal?

Omkostningerne ved at ansætte en freelancer på Toptal afhænger af typen af ​​rolle, men forvent at betale mellem $ 60- $ 200 + per time for en freelancer. Der er også et engangs, refunderbart depositum på $ 500. Hvis du beslutter ikke at ansætte på noget tidspunkt i processen, modtager du en refusion. Ellers tilføjes $ 500 senere som en kredit til din konto.

Hvem er Toptal god for?

Toptal er perfekt til virksomheder, der leder efter en nøglepartner, der kan garantere top freelance-eksperttalenter, uden at skulle ansætte nogen fuldtids eller internt til komplekse design-, udviklings- og finansielle serviceprojekter.

Toptal vs Upwork

Der er mange Toptal-konkurrenter derude, og Upwork er den vigtigste. De vigtigste Toptal vs Upwork forskelle er screeningsprocessen og kvaliteten af ​​freelancere. Hvis du vil ansætte de bedste freelancere, hvis ekspertise er fastlagt inden for en kort tidsramme, skal du vælge Toptal. Hvis du har tid til at gennemgå vetting og ansættelsesprocessen for at finde gode freelancere selv, så vælg Upwork.

Hvilke betalingsmetoder accepterer Toptal?

Toptal accepterer betalinger fra alle større kreditkort (Visa, Mastercard, Amex), bankoverførsel og PayPal.

Hvad er Toptals prøveperiode og pengene-tilbage-garanti?

Toptal giver kunder 14 dage til at “prøve en freelancer”, helt gratis. Først når du er 100% tilfreds med freelancer, først begynder forlovelsen med Toptal. Hvis du ikke er 100% tilfreds med de freelancere, du er blevet introduceret til, har du lov til at gentage prøveprocessen med op til 5 freelancere mere.

Hvem ejer den intellektuelle ejendom, der er skabt af freelancere?

Klienten gør det. Toptals eneste rolle er at forbinde freelanceeksperter med klienter. Alle kontrakter angiver, at alt arbejde oprettet af en Toptal freelancer er klientens ejendom, ikke Toptal – ikke freelancer.

Hvad er Toptal tracker?

Toptal tracker (TopTracker) er en software til fri tidsporing. Det kan bruges til ubesværet at spore fremskridt og rapporter. Kunder / ansatte kan bruge det til let at spore fremskridt fra enhver enhed, inklusive desktop-apps til Windows og Mac.

Toptal Tracker-funktioner inkluderer:

 • Timede skærmbilleder.
 • Aktivitetsniveausporing – af tastaturinput og musebevægelser.
 • Projektoprettelse og distribution af medarbejdere pr. Projektbasis.
 • Fortrolighedskontrol for medarbejdere til at gennemgå eller afvise skærmbilleder.
 • Detaljerede produktivitetsrapporter med eksport (csv og pdf) -funktionalitet.
 • Manuel og automatiske tidsindtastninger.

Toptal-gennemgang: resume

toptal.com gennemgang

Toptal er et fantastisk freelance talent markedsplads hvis du vil ansætte det bedste freelance talent på Internettet. Deres strenge interviewscreeningsproces tillader kun 3% af ansøgerne at gennemgå og udslette alle ansøgere af lav kvalitet.

Dette mere end fordobler chancerne for at finde det perfekte ekspert freelance talent til dine projekter fra start. I modsætning til andre freelance markedspladser som Upwork, behøver du ikke at være afhængig af prøve og fejl ved brug af deres platform.

Selvom Toptal gør det at finde gode freelancere en tur i parken, koster freelancerne på platformen meget mere end dit kørsel af billige freelancere. Hvis du lige er startet eller har et lavt budget, anbefaler jeg ikke at bruge Toptal.

Ansæt de 3% af freelancere til dit projekt – $ 0 rekrutteringsgebyr og 2 uger gratis risiko uden prøve!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map