8 beste Fiverr-alternativer

Frilansøkonomien, eller spilleøkonomien, vokser raskt og Fiverr har blitt en av de største frilansmarkedene der ute. Misforstå ikke, Fiverr er et flott sted å finne frilansere, men det er bedre der ute


Fiverr.com er et frilansmarked der du kan finne tjenester som spenner fra grafisk design til musikk / videoredigering til markedsføring og tekstforfatter. Fiverr er et bra sted å starte når du leter etter et kryss mellom kvalitet og pris.

Beste Fiverr-alternativer i 2020:

 • Beste totalt sett: er en av de største markedene for frilanser online, og jeg elsker enkelheten til Upwork. Du forteller dem om prosjektet ditt, og de vil matche deg med frilansere, deretter gå gjennom kampene og velg det du vil jobbe med.
 • Runner-up, beste sammenlagt: har nesten 30 millioner frilansere på sin markedsplass. Jeg elsker dets gjennomsiktighet når du mottar gratis bud for prosjektet ditt, og du betaler bare for arbeidet når spillejobben er fullført.
 • Beste “premium” -alternativ til Fiverr: godkjenner bare 3% av frilansere som registrerer seg og vil koste deg mer, så hvis du bekymrer deg mer for budsjettet ditt enn kvaliteten på arbeidet, kan det hende at TopTal ikke er den beste plattformen for deg.

Selv om noen tjenesteleverandører på Fiverr tilbyr eksepsjonell service, er de fleste selgerne på plattformen bare ikke verdt å bruke penger på hvis du vil ha arbeid av høy kvalitet.

Hva er Fiverr

Fiverr er en plattform / markedsplass for kjøp og salg av online tjenester pakket som “spillejobber”.

flere alternativer

Disse tjenestene spenner fra webdesign, grafisk design, videoer, voice-over, tekstforfattere til musikk / podcast / videoredigering. Hvis du driver en online virksomhet, kan tjenestene på Fiverr bidra til å løse de fleste av problemene dine.

flere kategorierFiverr har over 150 kategorier å velge mellom

Fiverr startet som en plattform med $ 5 tjenester dermed navnet Fiverr. Selv om den er kjent for $ 5-prislappen, har plattformen vokst frem til det opprinnelige formålet, og tilbyr nå alle typer tjenester fra $ 5 til $ 1000.

Fordelene med Fiverr

Hvis du eier en online virksomhet, vet du allerede at de fleste oppgavene på listen din (som å skrive om-siden for nettstedet) ikke er verdt tiden din. De fleste av disse oppgavene trenger ikke gjøres perfekt; de trenger bare å bli gjort.

Det vil være lurt å outsource disse oppgavene til noen på Internett for å spare tid og få det gjort fra noen som gjør det hele dagen. Det er her Fiverr kommer inn.

De tilbyr en krysning mellom kvalitet og pris. Hvis du vil raskt, billig arbeid som er utført, er Fiverr dit du skal dra.

Men hvis du er en seriøs bedriftseier med noen seriøse behov som må tas vare på, er kanskje ikke Fiverr den beste plattformen.

Beste Fiverr-alternativer

Her er listen over beste Fiverr-alternativer akkurat nå, konkurrentnettsteder som Fiverr du må vurdere å bruke i stedet.

1. Upwork.com

upwork

 • Offisiell webside: www.upwork.com
 • Upwork er en av de eldste og mest pålitelige frilansingsplattformene på Internett.
 • Tjenestene spenner fra grafisk design til apputvikling og alt derimellom.
 • I motsetning til Fiverr, på Upwork legger du ut en jobb, og deretter sender frilansere deg forslag til arbeidet med et bud.

Hvorfor bruke Upwork i stedet for Fiverr

Hvis du ønsker å få en jobb gjort av en ekspert, er Upwork veien å gå. Du kan velge blant hundrevis av eksperter som søker på stillingen din. Opparbeid vil koste deg litt mer enn Fiverr hvis du vil ha kvalitetsresultater.

Hvorfor bruke Fiverr i stedet for Upwork

Hvis du vil at din første podcast-episode skal redigeres, er det fornuftig å få det gjort billig. Gå med Fiverr hvis jobben din bare må gjøres bra.

2. Freelancer.com

frilanser

 • Offisiell webside: www.freelancer.com
 • Freelancer.com har hjulpet millioner av bedrifter med å finne frilansere i veldig lang tid.
 • Plattformen fungerer på samme måte som Upwork og har over 32 millioner registrerte frilansere.
 • Du kan være vertskap for en designkonkurranse der alle designerne på plattformen kan konkurrere.

Hvorfor bruke Freelancer i stedet for Fiverr

Hvis du vil gjøre arbeid av høy kvalitet og ha et bra budsjett, bør du gå med Freelancer.com. De tillater til og med designkonkurranser der du belønner prispengene til den beste oppføringen.

Hvorfor bruke Fiverr i stedet for Freelancer

Selv om Fiverr har tusenvis av talentfulle frilansere som er eksperter på hva de gjør, er Fiverr mest egnet hvis du vil få arbeid raskt til en lav pris.

3. PeoplePerHour.com

PeoplePerHour

 • Offisiell webside: www.peopleperhour.com
 • Selv om det ikke er så populært som noen av de andre plattformene på denne listen, har PeoplePerHour eksistert siden 2007.
 • Alle frilansere på plattformen blir først intervjuet før de blir lagt til plattformen.

Hvorfor bruke PeoplePerHour i stedet for Fiverr

Å ansette en frilanser er et hit and miss-spill der du savner mer enn du treffer. For å finne gode frilansere, må du vanligvis skylle ut noen tusen dollar før du endelig finner en god for jobben.

Med PeoplePerHour kan du være trygg på at den du ansetter vet hva de gjør.

Hvorfor bruke Fiverr i stedet for PeoplePerHour

Hvis du vil ha gode frilansere uten gjetting, kan du gå med PeoplePerHour. Hvis du vil ha billigere frilansere som kan få jobben gjort, kan du ansette noen fra Fiverr basert på vurderingene.

4. Guru.com

guru

 • Offisiell webside: www.guru.com
 • Gurus plattform gir deg tilgang til over 3 millioner frilansere fra hele verden.
 • Enten du trenger en artikkel skrevet eller trenger en ny logo designet for din murstein og mørtel virksomhet, har Gurus plattform fått deg dekket.

Hvorfor bruke Guru i stedet for Fiverr

Guru tilbyr deg tilgang til millioner av erfarne frilansere du kan leie. Hvis du vil finne en erfaren frilanser du kan bygge et kontinuerlig forhold til, gå med Guru.

Hvorfor bruke Fiverr i stedet for Guru

Velg Fiverr hvis kostnadene er en viktig faktor, og hvis du bare vil betale for det du trenger.

5. TopTal.com

toptal

 • Offisiell webside: www.toptal.com
 • TopTal reklamerer seg selv som plattformen der folk går til “Leie topp 3% freelance talent.”
 • Pålitelig av bransjegiganter som Hewlett Packard og Airbnb.
 • Les min detaljerte Toptal anmeldelse her.

Hvorfor bruke TopTal i stedet for Fiverr

TopTal er ikke plattformen du går for å ansette tredje verdens frilansere som tilbyr å bygge nettsteder for under $ 50. Hvis du vil ansette en av de beste 3% -talentene i verden, er TopTal din plattform.

I motsetning til andre plattformer på denne listen som Upwork, tilbyr TopTal bare frilansere innen noen få forskjellige ferdighetssett. Det er ingen forfattere eller markedsførere for sosiale medier å leie på denne plattformen.

Hvorfor bruke Fiverr i stedet for TopTal

Hvis du bare begynner å bekymre deg for budsjettet ditt enn kvaliteten på arbeidet, er kanskje ikke TopTal den beste plattformen for deg. Prisene deres starter på $ 60 per time.

6. Kodbar.io

kodbare

 • Offisiell webside: www.codeable.io
 • Codeable.io er en one-stop shop for alle ting WordPress.
 • I motsetning til andre plattformer, matcher Codeable’s Team deg med en frilanser istedenfor at du selv velger en.

Hvorfor bruke Codeable.io i stedet for Fiverr

Enten du vil fikse en feil på nettstedet ditt eller trenger en tilpasset plugin utviklet, har Codeable frilansutviklerne for å få det til.

De tilbyr en full refusjonspolicy hvis du ikke liker arbeidet. Du betaler bare hvis arbeidet er tilfredsstillende. Du har også 24/7 tilgang til et kundesupportteam du kan nå via e-post eller telefon.

Hvorfor bruke Fiverr i stedet for Codeable.io

Hvis du vil få noe på nettstedet ditt til å bli billig, er Fiverr veien å gå. Hvis nettstedet ditt ikke kjører på WordPress, er Codeable.io ingen nytte for deg.

7. Outsourcely.com

outsourcely

 • Offisiell webside: www.outsourcely.com
 • Outsourcely tilbyr startups enkel tilgang til talentpoolen på over 400 tusen frilansere.
 • Ingen markeringsavgift på tjenestene som frilansere leverer på plattformen.

Hvorfor bruke Outsourcely i stedet for Fiverr

Selv om de annonserer plattformen sin som en freelance ansettelsesplattform for startups, på Outsourcelys plattform, kan du få alle typer arbeid utført selv om du er langt forbi oppstartstadiet.

Hvis du vil ha enkel og rask tilgang til ekte, erfarne frilansere, er Outsourcely mye bedre enn Fiverr.

Hvorfor bruke Fiverr i stedet for å outsourcely

Fiverr er kjent for sin prislapp på $ 5 og er som sådan en plattform som fokuserer mer på å tilby billige tjenester enn på å tilby tjenester av høyeste kvalitet. Hvis budsjettet er stramt og bare er i gang, kan du gå med Fiverr.

8. Truelancer.com

truelancer

 • Offisiell webside: www.truelancer.com
 • Selv om det er relativt en nykommer, har Truelancer gitt seg et navn ved å tilby kvalitetsarbeid til billige priser.
 • Tilbyr stort sett frilansere fra tredje verdens land som India, Pakistan og lignende.

Hvorfor bruke Truelancer i stedet for Fiverr

Hvis du vil gjøre litt arbeid raskt og ikke bryr deg mye om kvaliteten, kan denne plattformen være et godt alternativ. Truelancer er en bedre plattform enn Fiverr for tilpasset arbeid.

Hvorfor bruke Fiverr i stedet for Truelancer

Hvis du har en jobb i tankene som ikke krever mye tilpasset arbeid og trenger å gjøre det billig, kan du gå med Fiverr.

ofte stilte spørsmål

Hva er fordelene med Fiverr?

Fiverr er en ledende markedsplass som forbinder frilansere (selgere) med kunder (kjøpere). Det er billig, du kan finne frilansere fra så lite som $ 5. Det er et stort utvalg av frilansere tilgjengelig, tilgjengelig for spillejobber (jobber) i nesten alle kategorier du kan tenke deg. Nyttig støtte som alltid tar kjøpers side.

Hva er ulemper med Fiverr?

Noen ganger får du det du betaler for, ikke forvent at kvaliteten på arbeidet skal være enestående for noe du betalte $ 5 for (spesielt for komplekse og utfordrende jobber). Noen selgere setter urimelige frister, og du må betale ekstra for å få arbeidet levert raskere.

Hva er de beste alternativene til Fiverr?

Hvis du vil ha raskt og billig arbeid, er Fiverr dit du bør dra. Men hvis du vil få en jobb gjort av en bransjeekspert, så er frilansmarkeder som Upwork og Toptal bedre alternativer til Fiverr.com.

Beste Fiverr-alternativer – Sammendrag

Er Fiverr bra for frilansere?

Ja Fiverr fungerer som et sted for å finne billige frilansere.

Men det er en haug med gode nettsteder som Fiverr der ute.

Hvis du vil få billig arbeid raskt, bør du gå med en plattform som Truelancer. Talentpoolen deres består for det meste av frilansere fra tredjelandsland.

Hvis du vil få arbeidet ditt gjort på et budsjett uten at det går ut over kvaliteten, bør du gå med et nettsted som Upwork eller Freelancer.com. Begge tilbyr tilgang til millioner av frilansere med et bredt spekter av ferdighetssett og er de beste Fiverr-konkurrentene der ute.

Og hvis penger ikke er et stort problem for deg, kan du gå med Toptal. De reklamerer for seg selv som plattformen som hjelper deg å ansette de 3% talentene på internett.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map