8 Beste Dropbox-alternativer

Det meste av vårt moderne arbeid blir gjort og lagret online. Leverandører av skylagring som Dropbox gjør det enkelt å ikke bare ta sikkerhetskopi av arbeids- og personlige filer, men også gjøre det enkelt for oss å samarbeide med andre. Misforstå ikke, Dropbox er bra, virkelig bra, men det er bedre der ute.


Med mer enn 500 millioner brukere over hele verden Dropbox er uten tvil en av de mest populære leverandørene av skylagring. Men det er konkurransesider som Dropbox der ute som gir bedre sikkerhet, funksjoner og til en rimeligere pris.

De beste Dropbox-alternativene i 2020:

 • Beste totalt sett:. Dette er min favoritt leverandør av skylagring fordi Sync.com er enkel å bruke, har stor sikkerhet og har alt til en overkommelig pris.
 • Runner-up, beste sammenlagt:. Runner-up er pCloud takket være den billige prisen, sikkerhetsfunksjonene som kryptering på klientsiden og jeg elsker engangskostnadene for et livstidsabonnement.
 • Beste gratis alternativ til Dropbox: er det beste alternativet for gratis og verdi for pengene, jeg elsker integrasjonen med Google Dokumenter, Ark og tredjepartsapper, men sikkerheten og synkroniseringen kan bli bedre.

Enten du trenger å samarbeide med redaktøren din om boken du skriver, eller du trenger noen til å raskt sende et dokument for anmeldelse til sjefen din, lar disse verktøyene deg gjøre det med bare noen få klikk.

Selv om du gjør det meste av arbeidet ditt offline, bør du fremdeles ta sikkerhetskopi av arbeidet ditt til et nettsted for skylagringstjeneste som Dropbox for å forhindre at du mister viktige data.

Hva er Dropbox?

beste dropbox-alternativer

Dropbox startet som en plattform for å tillate brukere å gjøre det ta sikkerhetskopi av filene sine på nettet og få tilgang til dem fra alle enhetene sine. Men nå har det blitt mye mer enn det. Det lar deg gjøre det samarbeide med andre og sørg for arbeidet ditt er alltid tilgjengelig til deg uansett hvor du går eller hvilken enhet du bruker.

Deres tjenester blir brukt av lag, frilansere og forbrukere over hele verden og er klarert av mange store merkevarer. Tjenesten deres er tilgjengelig på alle plattformer inkludert stasjonær og mobil, som lar deg få tilgang til filene dine hvor som helst på hvilken som helst enhet.

Dropbox funksjoner og planer

Dropbox tilbyr forskjellige planer for forskjellige brukssaker. Noen tilbyr flere funksjoner enn andre. Hvis du er noen som bare trenger et sted å sikkerhetskopiere filene dine, tilbyr de en gratis plan som tillater opptil 2 GB i lagring og synkroniserer opptil 3 enheter.

dropbox planer

Hvis du er en profesjonell, vil du gå videre med deres Plus-plan som tilbyr opptil 2 TB (terabyte) lagring, synkroniserer over ubegrensede enheter, 30-dagers filgjenoppretting og mye mer for bare $ 10 per måned. De tilbyr også planer for team som kommer med mange tilleggsfunksjoner som single-sign-on, administrasjonsverktøy og live chat support.

Dropbox tilbyr også verktøy som Dropbox-papir for å hjelpe deg med å enkelt samarbeide med andre på nettet om dokumenter.

Fordeler og ulemper med Dropbox

De den beste delen om å bruke Dropbox er enkelheten som er iboende for alle deres tjenester og verktøy. I motsetning til de fleste andre leverandører av skylagring på markedet, tror Dropbox på holde ting enkelt og gjøre alt lett tilgjengelig. Selv om du ikke har det bra med datamaskiner, kan du enkelt lære tauene på noen få sekunder. Ja, det er så enkelt.

Dropbox tilbyr en app for nesten alle enheter inkludert Android, Windows, Mac og iOS, noe som gjør det enkelt å få tilgang til og synkronisere filer mellom alle enhetene dine.

Selv om Dropbox tilbyr mange funksjoner, er tjenesten ikke egnet for alle brukssaker. For eksempel, Dropbox tilbyr bare 2 GB lagring på deres gratis plan mens noen av de andre tjenestene på listen vår tilbyr så mye som 15 GB gratis. Selv om de tilbyr enkelt samarbeid med Dropbox Paper, har de ikke så mange verktøy og alternativer som andre på denne listen for å samarbeide med andre..

Enten du vil ha mer ledig plass eller du vil ha en bedre arbeidsflyt designet for samarbeid, her er noen av de beste alternativene for Dropbox som du bør prøve:

Beste alternativer til Dropbox

1. Sync.com

sync.com

 • Billigere alternativ og flere funksjoner enn Dropbox
 • Gratis plan og premium planer fra $ 49 per år
 • Nettsted: https://www.sync.com/

Sync.com er en samarbeidende skylagringstjeneste basert i Canada som har som mål å gjøre det billigere for folk å lagre filene sine på skyen. Den gratis planen tilbyr 5 GB gratis lagringsplass og grunnleggende samarbeidsalternativer.

Den tilbyr gratis apper for Windows, Mac, iOS og Android, slik at du kan synkronisere og få tilgang til filene dine på alle enhetene dine. Mobilappene deres kommer med en lockout for ekstern enhet -funksjonen du kan bruke til å låse enheten din fra alle andre enheter som er logget på Sync.com-kontoen. Dette øker sikkerheten og personvernet for enheten din.

Sync.com-funksjoner:

 • Billigere enn Dropbox.
 • Tilbyr 5 GB gratis lagring på deres gratis plan.
 • Sikkerhetskopiering og synkronisering i sanntid for alle enhetene dine.
 • Apper for Windows, Mac, iOS og Android.
 • Låsing av ekstern enhet for å øke sikkerheten.

Sync.com planer:
Deres gratis plan tilbyr 5 GB gratis lagring men begrenser mengden dataoverføring. De betalte planene deres starter på $ 49 per år og tilbyr 500 GB lagringsplass og ubegrenset dataoverføring blant andre sikkerhets- og personvernfunksjoner.

Hvorfor Sync.com er et godt alternativ til Dropbox:
Sync.com er et mye billigere alternativ og er det beste Dropbox-forretningsalternativet. Selv på deres gratis plan tilbyr de 5 GB gratis lagring i motsetning til Dropbox som bare tilbyr 2 GB.

2. pCloud

pcloud

 • Billigste alternativ til Dropbox
 • Gratis plan og premium planer fra $ 3,99 per måned
 • Nettsted: https://www.pcloud.com/

pCloud er en av de de billigste skylagringsalternativene på markedet. Det tilbyr 10 GB lagringsplass gratis når du registrerer deg. Ikke bare det, ved å gjøre noen få enkle ting som å installere appen på telefonen din og henvise en venn, men du kan også legge til 5 GB mer til lagringsgodtgjørelsen.

pCloud-funksjoner:

 • Apper for Windows, Mac, Linux, iOS, Android og Adobe Lightroom.
 • pCloud kommer med dusinvis av funksjoner for å gjøre samarbeid enkelt.
 • Tilbyr 10 GB diskplass gratis.
 • Mye billigere enn de fleste skylagringstjenester.

pCloud planer:
De gratis plan tilbyr 10 GB lagringsplass. Premieplanene deres starter på $ 3,99 per måned. Det tilbyr 500 GB lagringsplass og tillater 500 GB dataoverføring båndbredde for deling. I motsetning til de fleste andre skylagringstjenester, tilbyr pCloud også en livstidsplan for bare 175 dollar. Det er en engangskostnad, og du får 500 GB hele livet.

Hvorfor pCloud er et godt alternativ til Dropbox:
pCloud.com er et av de beste alternativene hvis du leter etter en skytjeneste for å sikkerhetskopiere alle filene dine. Det er mye billigere og sikrere enn Dropbox og enkelt å bruke.

3. Google Drive

Google Disk

 • Beste gratis alternativ til Dropbox
 • Gratis plan og premium planer fra $ 1,99 per måned
 • Nettsted: https://www.google.com/drive/

Google Disk er en gratis skylagringstjeneste som er en del av Google-pakken med apper. Den leveres med 15 GB gratis lagringsplass og lar deg sikkerhetskopiere alle bildene dine til en lavere kvalitet gratis uten å telle dem mot din gratis 15 GB. Google Drive er en av de beste alternativene for de fleste brukere som bare vil ta sikkerhetskopi av sine personlige filer.

Google Disk-funksjoner:

 • Flere titalls samarbeidsverktøy og funksjoner.
 • Tilbyr 15 GB i gratis lagring.
 • Sikkerhetskopier alle bildene dine gratis.
 • Apper for alle enhetene dine, inkludert Android, iOS, Mac og andre.

Google Drive planer:
Den gratis planen som du starter tilbyr 15 GB gratis lagringsplass. Dessuten teller de ikke bilder på lagringsplassen din hvis du tar sikkerhetskopi av en versjon av lav kvalitet. Premieplanen starter kl $ 1,99 per måned og tilbyr 100 GB i lagring.

Hvorfor Google Drive er et godt alternativ til Dropbox:
Google Drive er et godt alternativ som tilbyr overlegne samarbeidsverktøy og kommer med gratis tilgang til suite av kontorapper som Google Docs, Sheets, etc..

4. Microsoft OneDrive

Microsoft onedrive

 • Flott gratis alternativ til Dropbox, og gratis Microsoft Office
 • Gratis plan og premium planer fra $ 69,99 per år
 • Nettsted: https://onedrive.live.com/

OneDrive er en skylagringstjeneste som tilbys av Microsoft. Den gratis planen har 5 GB lagringsplass. Det beste med OneDrive er at hvis du bruker Microsoft Office, kan du få 1 TB lagringsplass og en gratis abonnement på Microsoft Office for bare $ 69.99 per år.

OneDrive-funksjoner:

 • Tilbyr 5 GB gratis lagringsplass.
 • Få et gratis abonnement på Microsoft Office på premiumplanene.
 • Apper for alle enhetene dine.

OneDrive planer:
OneDrive premium planene starter på $ 1,99 per måned. Det tilbyr 100 GB lagringsplass. Deres profesjonelle planer tilbyr et gratis abonnement på Microsoft Office.

Hvorfor OneDrive er et godt alternativ til Dropbox:
OneDrive tilbyr 5 GB gratis lagringsplass i motsetning til Dropboxs eneste lagringsplass på 2 GB. Pluss premium-planer kommer med et gratis abonnement på Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, etc.)

5. Tresorit

tresorit

 • Beste alternativet for sikkerhet og personvern til Dropbox
 • Gratis plan og premium planer fra $ 10.42 per måned
 • Nettsted: https://tresorit.com/

Tresorit markedsføre tjenesten sin som “Ultra-secure” sted å lagre filene dine på nettet. Målkundene deres er bedrifter og samarbeidsteam. Tjenesten deres brukes av SAP, Canon, Emirates, og noen andre store merker over hele verden.

Tresorit funksjoner:

 • Som et sveitsisk selskap tilbyr tjenesten Swiss Privacy.
 • Apper for Linux, Microsoft, Mac, iOS og Android.
 • GDPR-samsvarende.
 • En av de mest sikre skylagringstjenestene.

Tresorit planer:
Den gratis planen lar deg dele store filer opptil 5 GB med andre mennesker. Premieplanene deres starter kl 10,42 dollar per måned og tilbyr 200 GB Oppbevaring.

Hvorfor Tresorit er et godt alternativ til Dropbox Business:
Tresorit er ikke det beste alternativet for enkeltpersoner. Hvis du bare vil lagre noen få filer eller ta sikkerhetskopi av familiebildene dine, kan Dropbox være et bedre alternativ. Men hvis du vil ha det beste du kan få i sikkerhet og personvern, er Tresorit det beste alternativet.

6. Boks

box.com

 • Beste leverandør av skylagring for samarbeid og team
 • Gratis plan og premium planer fra $ 10 per måned
 • Nettsted: https://www.box.com/

Eske er en skylagringstjeneste designet for bedrifter og samarbeidsteam. Den tilbyr dusinvis av verktøy og funksjoner til forbedre arbeidsflyten og enkelt samarbeide sammen med andre i teamet ditt. Den er laget for samarbeid.

Boksfunksjoner:

 • Tilbyr 10 GB lagring på gratisplanen.
 • Apper for alle enhetene dine.
 • Microsoft Office 365-integrasjoner.
 • Brukeradministrasjonsverktøy.

Ruteplaner:
De gratis plan tilbyr 10 GB oppbevaringsplass. Box tilbyr bare en premiumplan for enkeltpersoner, som tilbyr 100 GB lagring for $ 10 per måned. Starteren deres forretningsplan krever minimum 3 brukere.

Why Box er et godt alternativ til Dropbox:
Box.com er et av de beste alternativene for lagring av skyer for bedrifter og samarbeidsteam. De tilbyr mye mer samarbeids- og sikkerhetsfunksjoner enn Dropbox.

7. SpiderOak

SpiderOak

 • Generøs 21-dagers gratis prøveperiode, men ingen gratis plan
 • Premium planer fra $ 6 per måned
 • Nettsted: https://spideroak.com/

SpiderOak er en pakke med skylagringsapper for bedrifter. Selv om tjenesten deres er laget for bedrifter, tilbyr de imidlertid en sikkerhetskopitjeneste for skylagring kalt SpiderOak One. Det beste med SpiderOak er at appene deres er det bygget med privatliv og sikkerhet i tankene.

SpiderOak-funksjoner:

 • Bygget med privatliv i tankene.
 • Apper for Linux, Mac, Windows, Android og iOS.
 • Dusinvis av samarbeidsverktøy.
 • 21-dagers gratis prøveperiode.

SpiderOak planer:
I motsetning til andre tjenester på denne listen tilbyr SpiderOak ikke en gratis plan. Men de tilbyr a 21-dagers gratis prøveperiode. Deres startplan tilbyr 150 GB lagringsplass for $ 6 per måned.

Hvorfor SpiderOak er et godt alternativ til Dropbox:
SpiderOak.com tilbyr mange avanserte funksjoner og sikkerhetsfordeler som Dropbox mangler.

8. IDrive

iDrive

 • Beste leverandør av skylagring for entreprenører
 • Gratis plan og premium planer fra $ 59,12 per år
 • Nettsted: https://www.idrive.com/

IDrive tilbyr dusinvis av skylagringsløsninger for å imøtekomme til behov hos entreprenører, forhandlere, fagfolk og bedrifter. Deres gratis plan kommer med 5 GB ledig lagringsplass.

IDrive-funksjoner:

 • Apper for iOS, Mac, Android og Windows.
 • Samarbeidsverktøy og funksjoner.
 • Sikkerhetskopier eller hent alle dataene dine i fysisk form en gang hvert år gratis.
 • Flere titalls personvern- og sikkerhetsfunksjoner.

IDrive planer:
Den gratis planen tilbyr 5 GB gratis lagringsplass. Premieplanene deres starter kl $ 59.12 per år for det første året. Den tilbyr 2 TB lagringsplass og koster nesten halvparten av det Dropbox gjør.

Hvorfor IDrive er et godt alternativ til Dropbox:
IDrive.com gratis planer tilbyr 5 GB lagringsplass og deres premiumplan tilbyr 2 TB lagring for bare 59,12 dollar for det første året.

ofte stilte spørsmål

Hva er fordelene med Dropbox?

Brukervennlighet og muligheten til å få tilgang til filer når som helst og hvor som helst. Integreres med Microsoft Office Online. Rask og smart filsynkronisering. Historikkfunksjon som gir tilgang til tidligere versjoner av filer.

Hva er ulempene med Dropbox?

Pro-versjonen er dyr. Det kan være mer personvernfokusert. Gratisversjonen er begrenset (bare lagring av 2 GB). Ingen mappeopplasting og ingen samarbeid.

Hva er de beste Dropbox-alternativene?

De best betalte alternativene til Dropbox er Sync.com og pCloud.com. Det beste gratis alternativet er Google Drive.

Dropbox-alternativer: Sammendrag

Hvis du bare leter etter litt ledig plass til å ta sikkerhetskopi av dine personlige filer, anbefaler jeg Google Disk. Den leveres med 15 GB gratis lagringsplass og lar deg ta sikkerhetskopi av versjoner av bilder av lavere kvalitet gratis uten at det teller mot lagringskvoten.

For bedrifter og arbeidsfiler, og hvis du vil ha samarbeid for hele teamet ditt, så anbefaler jeg at du går med Sync.com ettersom tjenesten deres er bygd for samarbeid. Det er det beste Dropbox Business-alternativet der ute.

Hvis du har den beste sikkerheten markedet har å tilby, så gå med Tresorit. Det er et sveitsisk selskap og tilbyr sveitsisk personvern landet er kjent for.

Alle disse Dropbox-konkurrentene kommer med apper for nesten alle enheter og plattformer inkludert Windows, Mac, iOS og Android, slik at du enkelt kan synkronisere og få tilgang til filene dine hvor som helst på hvilken som helst enhet du eier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map