8 bedste Fiverr-alternativer

Freelanceøkonomien eller gig-økonomien vokser hurtigt og Fiverr er blevet en af ​​de største freelance markedspladser derude. Misforstå mig ikke, Fiverr er et godt sted at finde freelancere, men der er bedre der ude


Fiverr.com er et freelance markedsplads, hvor du kan finde tjenester lige fra grafisk design til musik / video redigering til marketing og copywriting. Fiverr er et godt sted at starte, når du leder efter en krydsning mellem kvalitet og pris.

Bedste Fiverr-alternativer i 2020:

 • Bedst samlet: er en af ​​de største online freelancer-markedspladser, og jeg elsker Upwork’s enkelhed. Du fortæller dem om dit projekt, og de matcher dig med freelancere, går derefter igennem kampene og vælger det, du vil arbejde med.
 • Runner-up, Bedst samlet: har næsten 30 millioner freelancere på deres markedsplads. Jeg elsker dets gennemsigtighed, da du modtager gratis bud på dit projekt, og du betaler kun for arbejdet, når spillejobben er afsluttet.
 • Bedste “premium” alternativ til Fiverr: godkender kun 3% af freelancere, der tilmelder dig og vil koste dig mere, så hvis du bekymrer dig mere om dit budget end kvaliteten af ​​arbejdet, så er TopTal muligvis ikke den bedste platform for dig.

Selvom nogle tjenesteudbydere på Fiverr leverer enestående service, er de fleste sælgere på platformen bare ikke værd at bruge penge på, hvis du vil have arbejde af høj kvalitet.

Hvad er Fiverr

Fiverr er en platform / markedsplads til køb og salg af onlinetjenester pakket som “spillejob”.

fiverr alternativer

Disse tjenester spænder fra webdesign, grafisk design, videoer, voice-over, copywriting til musik / podcast / video redigering. Hvis du driver en online-forretning, kan tjenesterne på Fiverr hjælpe med at løse de fleste af dine problemer.

fiverr kategorierFiverr har over 150 kategorier at vælge imellem

Fiverr startede som en platform med $ 5 tjenester således navnet Fiverr. Selvom det er berømt for $ 5-prismærket, har platformen vokset ud fra det oprindelige formål og tilbyder nu alle typer tjenester fra $ 5 til $ 1.000.

Fordelene ved Fiverr

Hvis du ejer en online virksomhed, ved du allerede, at de fleste af opgaverne på din liste (som at skrive om-siden til dit websted) ikke er værd at bruge din tid. De fleste af disse opgaver behøver ikke udføres perfekt; de skal bare gøres.

Det ville være klogt at outsource disse opgaver til nogen på Internettet for at spare tid og få det gjort fra nogen, der gør det hele dagen lang. Det er her Fiverr kommer ind.

De tilbyder en krydsning mellem kvalitet og pris. Hvis du vil hurtigt, billigt arbejde udført, Fiverr er hvor du skal hen.

Men hvis du er en seriøs virksomhedsejer med nogle seriøse behov, der skal tages hånd om, er Fiverr muligvis ikke den bedste platform.

Bedste Fiverr-alternativer

Her er min liste over bedste Fiverr-alternativer lige nu, konkurrentwebsteder som Fiverr, du skal overveje at bruge i stedet.

1. Upwork.com

oDesk

 • Officiel webside: www.upwork.com
 • Upwork er en af ​​de ældste og mest pålidelige freelancing platforme på Internettet.
 • Tjenesterne spænder fra grafisk design til appudvikling og alt derimellem.
 • I modsætning til Fiverr, på Upwork, sender du et job, og derefter sender freelancere dig forslag til arbejdet med et bud.

Hvorfor bruge Upwork i stedet for Fiverr

Hvis du ønsker at få et job udført af en ekspert, er Upwork vejen. Du kan vælge blandt hundreder af eksperter, der ansøger om dit job. Oparbejdning koster dig lidt mere end Fiverr, hvis du ønsker kvalitetsresultater.

Hvorfor bruge Fiverr i stedet for Upwork

Hvis du vil redigere din første podcast-episode, er det fornuftigt at få det gjort billigt. Gå med Fiverr, hvis dit job bare skal udføres godt.

2. Freelancer.com

freelancer

 • Officiel webside: www.freelancer.com
 • Freelancer.com har hjulpet millioner af virksomheder med at finde freelancere i meget lang tid.
 • Platformen fungerer på samme måde som Upwork og har over 32 millioner registrerede freelancere.
 • Du kan være vært for en designkonkurrence, hvor alle designere på platformen kan konkurrere.

Hvorfor bruge Freelancer i stedet for Fiverr

Hvis du vil have udført arbejde af høj kvalitet og have et godt budget, skal du gå med Freelancer.com. De tillader endda designkonkurrencer, hvor du belønner præmiepenge med den bedste post.

Hvorfor bruge Fiverr i stedet for Freelancer

Selvom Fiverr har tusindvis af talentfulde freelancere, der er eksperter på, hvad de gør, er Fiverr bedst egnet, hvis du vil have et hurtigt arbejde til en lav pris.

3. PeoplePerHour.com

peopleperhour

 • Officiel webside: www.peopleperhour.com
 • Selvom det ikke er så populært som nogle af de andre platforme på denne liste, har PeoplePerHour eksisteret siden 2007.
 • Alle freelancere på platformen bliver først interviewet, før de føjes til platformen.

Hvorfor bruge PeoplePerHour i stedet for Fiverr

At ansætte en freelancer er et hit og miss-spil, hvor du savner mere, end du rammer. For at finde gode freelancere skal du normalt udskifte et par tusinde dollars, inden du endelig finder en god til jobbet.

Med PeoplePerHour kan du være sikker på, at den, du ansætter, ved, hvad de laver.

Hvorfor bruge Fiverr i stedet for PeoplePerHour

Hvis du vil have gode freelancere uden gætteriet, skal du gå med PeoplePerHour. Hvis du vil have billigere freelancere, der kan få jobbet gjort, skal du ansætte nogen fra Fiverr baseret på anmeldelserne.

4. Guru.com

guru

 • Officiel webside: www.guru.com
 • Guru’s platform giver dig adgang til over 3 millioner freelancere fra hele verden.
 • Uanset om du har brug for en artikel skrevet eller har brug for et nyt logo designet til din mursten og mørtelvirksomhed, har Guru’s platform fået dig dækket.

Hvorfor bruge Guru i stedet for Fiverr

Guru giver dig adgang til millioner af erfarne freelancere, du kan ansætte. Hvis du vil finde en erfaren freelancer, du kan opbygge et løbende forhold til, gå med Guru.

Hvorfor bruge Fiverr i stedet for Guru

Vælg Fiverr, hvis omkostningerne er en vigtig faktor, og hvis du kun vil betale for det, du har brug for.

5. TopTal.com

toptal

 • Officiel webside: www.toptal.com
 • TopTal annoncerer sig selv som platformen, hvor folk går til “Ansæt de 3% freelance talent.”
 • Tillid til industrien giganter som Hewlett Packard og Airbnb.
 • Læs min detaljerede Toptal anmeldelse her.

Hvorfor bruge TopTal i stedet for Fiverr

TopTal er ikke den platform, du går for at ansætte 3. verdens freelancere, der tilbyder at bygge websteder for mindre end $ 50. Hvis du vil ansætte en af ​​de 3% bedste talenter i verden, så er TopTal din platform.

I modsætning til andre platforme på denne liste som Upwork, tilbyder TopTal kun freelancere inden for et udvalg af få forskellige færdigheder. Der er ingen forfattere eller marketingmedier, der kan lejes på denne platform.

Hvorfor bruge Fiverr i stedet for TopTal

Hvis du lige er begyndt og bekymrer dig mere om dit budget end arbejdskvaliteten, er TopTal muligvis ikke den bedste platform for dig. Deres priser starter ved $ 60 per time.

6. Kodbar.io

codeable

 • Officiel webside: www.codeable.io
 • Codeable.io er din one-stop shop for alle ting WordPress.
 • I modsætning til andre platforme matcher Codeable’s Team dig med en freelancer i stedet for at du selv vælger en.

Hvorfor bruge Codeable.io i stedet for Fiverr

Uanset om du vil løse en fejl på dit websted eller har brug for et tilpasset plugin, har Codeable freelanceudviklerne til at få det gjort.

De tilbyder en fuld refusionspolitik, hvis du ikke kan lide arbejdet. Du betaler kun, hvis arbejdet er til din tilfredshed. Du har også 24/7 adgang til et kundesupportteam, du kan nå via e-mail eller telefon.

Hvorfor bruge Fiverr i stedet for Codeable.io

Hvis du ønsker at få noget på dit websted til at blive billigt, er Fiverr vejen at gå. Hvis dit websted ikke kører på WordPress, er Codeable.io ikke til nogen nytte for dig.

7. Outsourcely.com

outsourcely

 • Officiel webside: www.outsourcely.com
 • Outsourcely tilbyder startups let adgang til sin talentpulje på over 400 tusind freelancere.
 • Intet markup gebyr på de tjenester, der tilbydes af freelancere på platformen.

Hvorfor bruge Outsourcely i stedet for Fiverr

Selvom de annoncerer deres platform som en freelance ansættelsesplatform for startups, på Outsourcelys platform, kan du få alle typer arbejde udført, selvom du er langt forbi opstartstadiet.

Hvis du vil have let og hurtig adgang til virkelige, erfarne freelancere, er Outsourcely meget bedre end Fiverr.

Hvorfor bruge Fiverr i stedet for Outsourcely

Fiverr er kendt for sin pris på $ 5 og er som sådan en platform der fokuserer mere på at levere billige tjenester end på at levere tjenester af højeste kvalitet. Hvis dit budget er stramt, og du lige er i gang, skal du gå med Fiverr.

8. Truelancer.com

truelancer

 • Officiel hjemmeside: www.truelancer.com
 • Selvom relativt relativt er en nybegynder, har Truelancer navngivet sig selv ved at levere kvalitetsarbejde til billige priser.
 • Tilbyder hovedsageligt freelancere fra tredjelande som lande, Indien, Pakistan og lignende.

Hvorfor bruge Truelancer i stedet for Fiverr

Hvis du ønsker at få gjort noget hurtigt og ikke bryder dig meget om kvaliteten, er denne platform muligvis en god mulighed. Truelancer er en bedre platform end Fiverr til brugerdefineret arbejde.

Hvorfor bruge Fiverr i stedet for Truelancer

Hvis du har et job i tankerne, der ikke kræver meget tilpasset arbejde og har brug for at få det gjort billigt, skal du gå med Fiverr.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved Fiverr?

Fiverr er en førende markedsplads, der forbinder freelancere (sælgere) med kunder (købere). Det er billigt, du kan finde freelancere fra så lidt som $ 5. Der er et stort udvalg af freelancere til rådighed for optrædener (job) i næsten enhver kategori, du kan tænke på. Hjælpsom support, der altid tager køberens side.

Hvad er der ved Fiverr?

Nogle gange får du det, du betaler for, forvent ikke, at kvaliteten af ​​arbejdet er enestående for noget, du betalte $ 5 for (især for komplekse og udfordrende job). Nogle sælgere sætter urimelige frister, og du skal betale ekstra for at få arbejdet hurtigere leveret.

Hvad er de bedste alternativer til Fiverr?

Hvis du vil have hurtigt, billigt arbejde udført, er Fiverr, hvor du skal hen. Men hvis du ønsker at få et job udført af en brancheekspert, så er freelance markedspladser som Upwork og Toptal bedre alternativer til Fiverr.com.

Bedste Fiverr-alternativer – resume

Er Fiverr god for freelancere?

Ja Fiverr tjener sit formål som et sted at finde billige freelancere.

Men der er en masse gode sider som Fiverr derude.

Hvis du ønsker at få billigt arbejde hurtigt, skal du gå med en platform som Truelancer. Deres talentpulje består hovedsageligt af freelancere fra tredjelande.

Hvis du ønsker at få dit arbejde gjort på et budget uden at gå på kompromis med kvaliteten, skal du gå med et websted som Upwork eller Freelancer.com. Begge giver adgang til millioner af freelancere med en bred vifte af kvalifikationssæt og er de bedste Fiverr-konkurrenter derude.

Og hvis penge ikke er et stort problem for dig, skal du gå med Toptal. De reklamerer for sig selv som den platform, der hjælper dig med at ansætte de 3% talent på Internettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map